ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

# IRRITASJONSMOMENTER

 • 28.12.2014kl.22:38
 • (8)


.. Jeg må bare!

# Eldre negative og dømmende personer. Dette er på topp 3 av det verste jeg kan tenke meg i denne verden. Og så er det så mange gamle personer som er negative og nedlatende. Jeg kan nesten ikke tenke meg noe verre og håper jeg blir en hyggelig og rolig eldre dame som folk kan komme til hvis det er noen som trenger gode råd. Jeg vil være den personen.

# Mennesker som snakker nedlatende om homofile/ bifile/ lesbiske/ hjemløse/ tiggere ++ Mennesker som skiller seg ut fra det vanelige A4 har også følelser og kan faktisk være en bedre person enn du som nettopp snakket stygt om h*ns legning eller bakgrunn. Dont judge the book by its cover, read the story. Kloke ord alle bør ta til seg. Det er en ting å tenke stygge tanker om andre, en annen ting er å si det høyt og jeg tror man får det mye bedre inni seg hvis man tenker fine tanker om andre man ikke kjenner enn motsatt. 

# Mennesker som spiser dyr men som også sier de er glad i dyr. Alt jeg hører er "jeg er glad i dyr jeg kjenner men driter langt pokker i voll i de jeg ikke har møtt før".. Bak en hver ribbe er det en gris som har lidd i det stille. Bak etthvert glass melk er det en kalv som har blitt tatt tidlig i fra mammaen sin. Hvordan hadde du reagert hvis noen på tvang tok ifra deg ditt barn? Bak etthvert egg er det en hane som skal dø fordi han ikke duger til noe og en søt liten kylling som aldri ble til. Bak ett hvert animalsk måltid har ett dyr lidd i det stille og hvis slakterhus var av glassvegger så hadde nok de fleste stoppet å spise animalske retter. Man er naiv hvis man tror de har det så godt i norge. De har det kanskje bedre enn i kina, men den som har det vondt - har det vondt. 

# Bussjofører som kjører før de eldre har fått satt seg ned i setet. 

# Mennesker som skriker og stresser. Bråk. Jeg vet ikke hvorfor jeg syntes det er noe av det mest irriterende jeg kan tenke meg. Alt jeg vil når jeg er rundt mennesker er å sitte å ha det rolig og avslappende rundt ett hvert menneske. Ikke skriking, ramaskrik, drama, høylytte og stressa mennesker rundt meg. Rolig tone, pust inn - pust ut. :)))

# Utålmodige mennesker. Er jeg den eneste som faktisk er ganske så tålmodig i denne verden? Barn, trafikk, kø i butikk, buss som er forsinket, en telefon til nav hvor musikken spiller i 10 min før noen tar den.. U name it - pust inn - pust ut. :)))

# Folk som ikke eier folkeskikk i andres hjem.. Nå tenker vel jeg mer på hjemmefester. Er man hos andre så respekterer man andres hjem og oppfører seg derretter. Med det mener jeg at man tar av seg på beina, man fjerner tomflaska si fra bordet og hiver den i en pose, man kaster ikke sneiper og snus i andres sofa og gulv og man tørker for faen med vinen man sølte opp etter seg. Ødelegger man noe så tilbyr man seg å betale for seg eller kjøpe en ny. I det minste be ydmykt om unnskyldning. Sånne ting forstår jeg bare ikke og dette kommer ikke med alder, men ved normal folkeskikk man skal ha lært seg fra yngre alder enn 25.

# Tv/ data. Det er en grunn til at jeg ikke har tv i stua. Dataen sluker nok tid ut av samboeren min (lol) og jeg skal ikke si at jeg ikke sitter på data selv, men om det var opp til meg så hadde vi hatt EN data på deling eller ingen data. Hva skjedde med å ha samtaler, med å finne på ting og være normal sosial?

# Mennesker som sier vi trenger kjøtt. De som også sier de ikke blir varme av uekte pelsjakker. Vet du hva? vi lever ikke lenger i steinalderen. og vet du hva, verdens sterkeste mann er vegetarianer. Hvor mange er ikke det og hvor mange er ikke enda bedre; veganere? Ingen har dødd av det og det finnes erstatningsprodukter. Tenk ikke bare på dyrene, men også på helsa di og miljøet. Og ang pels. Jeg er tynn som en pinne og fryser ikke i min jakke fra cubus laget av falsk pels. Snu ryggen til pels og kjøtt. Om du klarer en av to er det godt nok så lenge du jobber deg veien mot ett bedre alternativ enn dyrs lidelser. Man kan ikke redde hele verden, men for for den ene så betyr det alt. 

# Når folk ikke respekterer andre mennesker på det ytre. Om folk vil ta silikon, restylane, bruke hair extensions, vippeforlengelse, fikse nesa eller operere inn brystbein. Hva enn det er folk ønsker å gjøre med sin egen kropp så har ingen andre noe med det. Det er som skrevet over en ting å tenke det, men en helt annen ting å fornærme noen høylytt ved å si det de faktisk tenker. Neivel så liker du ikke silikonpupper, det er helt i orden og da vet vi hva du ikke kommer til å skaffe deg. Helt i orden.

# HYKLERE! Enough said. 

(... Neste innlegg blir mer lystig! Ikveld var det tid for ett utbrudd! *NAMASTE /// BEKIND* (((peace)))


Bilde: Max Glauben. En mann som har opplevd og overlevd Holocaust. En mann med ett stort hjerte som ble veganer etter denne traumatiske opplevelsen. En mann med sympati for slaktedyrene, en mann med empati da han kjenner seg igjen og kan sette seg inn i situasjonen til disse dyrene. En fantastisk mann som har rørt manges hjerte. Spesielt mitt. (sterkt bilde!)

 • JULEGAVER

  • 27.12.2014kl.16:49
  • (2)

  Julepynten er ryddet bort. Vel alt utenom juletreet. Deilig, med andre ord.
  Jeg er en veldig utålmodig jente når det kommer til interiør. Må helst forandre annen hver uke og har det etter mamma. Var godt å få frem mine buddha figurer igjen og at det ble litt mer ryddig og lett igjen i stua. 

  Jeg er så fornøyd med årets julegaver. Fikk jo alt og mye mer.. Sminke, parfymer, sengesett, laken, skåler, lasagneform, vinglass, håndklær, klær, sokker, tøfler, godteri, klokke, gavekort, penger, pledd, lys .. you name it, hva var det jeg ikke fikk i år liksom! oO

  Jeg er heldig.

  HVA FIKK DU TIL JUL? 

 • BILDE DRYSS FRA JULEN I STAVANGER!!

  • 27.12.2014kl.00:32
  • (4)
  Stavanger er en fin by! Jeg dåner av denne utsikten!  Det startet med reisen til stavanger på lille julaften hvor vi tok tog. Alt dere ser over på bildet måtte vi bære på og jeg skal love dere de baggene var bly tunge. Pluss en til pose som vi henta i stavanger med noen gaver i. Skjønner ikke hvordan vi klarte det, hehe. 

  Di vet å pynte i stavanger hvertfall. Hjerter på trærne, utestedet beverly tar jo helt av i år og hjerter i gatene. For en romantisk by!  Vi ble heldigvis henta på togstasjonen av "stefaren" til dennis. Så måtte vi jo ta båt over til der hvor vi skulle feire jul. Var koselig.  Så kom vi "hjem" til ho kjære mor hvor broren til dennis også var. Er så godt å se de samlet. Varmer mitt hjerte.  Og her er ho mor i hus. Gode Hilde :) Koste oss foran tven med koselige julefilmer i bakgrunnen. Ingen jul uten 3 nøtter til askepott. Jeg er egentlig ikke noe glad i å se på tv men i jula så må man. Det er i juletiden jeg merker det er kjipt å IKKE ha tv hehe.  For at jeg skal få julestemning så må jeg i kirke uansett hvor kristen jeg er eller ei. All sang og live musikk er det fineste jeg vet om i juletiden.   Så henta vi dennis sin andre bror Barry. Plutselig var alle 3 brødrene samlet. Så utrolig koselig.  Det var pakker i tonnevis under treet.   Snødde gjorde det også. Det gikk fra å være grønt til å bli dekket i hvitt på bare sekunder. Kan man egentlig be om mer? En hvit jul! ♥  Belag dere på mange selfies nedover, hihi.. Det ble det også tonnevis av.   Min julekjole. kom ikke så godt med på bildet, men den er fra nelly, den er rød og super fin. Merket: Oneness!  Barry og Stian forever. Måtte bare ha bildet med, det var så skjønt.  Fine gutten min! #Sjæesteselfie  25 desember ankom vi clarion hotel som lever opp til siden 4 stjerner. Wow, er det rart jeg var i ekstase!


  Dere skulle sett utsikten vi hadde. Vi sov i 9 etg og utsikten var mot hele stavanger sentrum.   Så var det tid for å skifte. Den 25 var det tid for å rølpe igjen. Vi skulle egentlig være 4 stk på hotelrommet men endte opp med å bli en fest på ca 10 stk. Var knall gøy.   Utover kvelden ble det jo flere selfies så klart..

  Selfiestang next?

  Vel vel, denne turen har vært fantastisk, lærerik og koselig. Elsker stavanger ♥

  Tror dette bildedrysset holdt selvom jeg har 100 andre bilder også og enda flere selfies *miiihhiii*. Ha en god natt alle sammen. Håper du har hatt en fin jul i år. FELIZE NAVIDAD

 • YESTERDAYS B.DAY PARTY

  • 14.12.2014kl.22:56
  • (4)


  I himmels navn. Tror vi ble over 25 stk totalt igår i løpet av kvelden. 

  Igår feiret jeg bursdagen min ca en måned etter min ordinære bursdagsdato. Hadde aldri i verden trodd jeg skulle få så mye besøk. Hurra så gode folk er altså. Dagen i dag har det vært litt verre med, hehe. Den ene "drinken" etter den andre. Er det rart man ligger loddrett rett ut dagen etter? Verre stod det til med leiligheten som så ut som ett bomba hus i iran. Takk gud for at jeg er den som elsker å rydde og vaske dagen derpå. Liker å se resultatet før og etter og det å slappe ordentlig av etter å ha vært mega effektiv. Det er deilig det. 

  Formen er god og fin nå og har vært god og fin en stund nå. Har kost oss med hjemmelaget pizza og sett på jul på månetoppen. Vel, han mannen min må jo tvinges. Men jeg ser gjerne frivillig. Som Tone Damli sier "Jeg suger til meg alt som kan gi meg julestemning" og da er ikke "blåfjell" noe unntak.   Takk til alle som kom igår og ville stille opp! ♥

 • BLOODY HELL

  • 09.12.2014kl.21:14
  • (2)


  God kveld!

  Idag var jeg hos tannlegen å gjorde det jeg har grudd meg til så lenge.. nemmelig å operere cyste i tannkjøttet.. Jeg er egentig ikke noe pingle lenger når det kommer til tannlege, da den nye flinke tannlegen min på tannlege sør er min helt og den som har kurert min skrekk. Men jeg har i den siste uka både hatt mareritt og fantasert det verste om hva som skal skje i munnen min på denne dagen at når jeg satt i tannlegestolen (før han i det hele tatt hadde satt bedøvelse) så fikk jeg ett enormt panikkanfall og begynte først å skjelve helt ukontrollert og pulsen gikk til værs. Derretter satte denne babyen like godt i gang med å sippe litt også. Takket være gode trøstende og varme ord fra den herlige resepsjonsdama så kom jeg meg til hektene igjen etter få minutter. Så vi satte i gang.. sprøyte nr 1 (i tannkjøttet over fortannen) er så vond.. Har tatt den en gang før og glemmer aldri følelsen og grudde meg skikkelig til den også idag. I tillegg skulle jeg få i ganen. Kunne det bli verre?

  Han satte i gang å skrape og bårre i tannkjøttet. Helt forferdelige lyder i hodet og ekkel følelse når det trykkes hardt mot tannbeinet under tannkjøttet. Fjerna cysten og kutta av nerverota og sydde sammen 7 sting. Åpningen er ca 3 cm lang. Forferdelig altså..

  Operasjonen begynte halv elve og jeg blør like bra enda.. Helt sykt hvor mye blod det kommer ut av munnen.. Hold for øynene for her kommer dagens bilder.

   

  Er utrolig glad for at jeg gjennomførte det med kun bedøvelsesprøyter i munnen. Men nå ligger jeg rett ut på sofaen og føler meg mørbanka mens jeg blør og blør. Takk gud for at jeg ikke levde tilbake i tid når de ikke hadde bedøvelse og hvor skomakeren var den som for eks trakk tennene til folk. UGG!!!!

  Uheldigvis skal jeg fjerne en klump til over andre fortann. Heldigvis vet jeg hva jeg går til denne gangen og gruer meg kun til bedøvelsen. Det er den verst smertelige delen. Det andre er bare veldig ubehagelig. Nei jeg er så fornøyd med tannlege sør at jeg får aldri anbefalt de nok. For ett team! ♥

 • JUL HOS ADINA

  • 06.12.2014kl.19:19
  • (8)


  I år klarte jeg jaggu med å holde meg til 1 advent med å pynte. Det var tøft, men defitivt verdt ventinga. Leiligheten er såå hjemmekoselig nå i mine øyner. Jeg bare elsker julepynt og driter i om det ikke matcher. Jeg kjører gjerne jul i tøyengata looken, jeg. Men dennis stopper meg fra å ha lilla juletre med glitter fisker på, hihi.. Maybe next year? Om det matcher eller ei bryr meg ikke. Det viktigste er at man får julestemning. Her er en tiny liten smakebit av julen hos adina og dennis.  Ok, hunden og den "grenen" i siste bildet er egentlig ikke noe fint men har hatt de så lenge jeg kan huske og jeg liker å spare på ting fra jeg var liten. Denne hunden kvitter jeg meg aldri med ♥

  Juletreet er også oppe men bildene ble ikke noe fine da marilyn monroe står i veien.. forklarer siden og viser bilder en annen dag.. Ha en fin kveld dere!!

 • MIN JULEKALENDER

  • 06.12.2014kl.14:39
  • (2)


  I år har jeg igjen vært heldig å få enda en adventskalender av mamma. Jeg syntes det er så koselig å våkne opp å åpne lukene. Jeg har ikke hatt ork til å blogge før nå men kan vise dere 4 av lukene. Denne kalenderen er mer en morrokalender og også (praktisk!) hehe.. Tanken som teller, og tanken er god.  Geniale ledlys. De skal bli flittig brukt! Noen som vet hvor lenge sånne varer?

  En koselig cd plate med julefortelling. Koselig å sovne til.  En kjempe søt julenisse!

  .. Takk mommy! ♥
 • hits