ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

MIN NYE KLOKKE

 • 30.12.2013kl.17:24
 • (12)


Tss, hvem trenger Marc Jacobs når klokken min er nærmest like fin og 90 ganger billigere? Fikk den av min far til jul. Armbåndet kjøpte jeg istad. Klokken trengte jo en venn og jeg klarte ikke helt å gå forbi heller når det glitret diamanter imot meg på 50% tilbud. 

Begge deler er fra CMYK

Hva syntes dere? ♥ 

 • MINE JULEGAVER TIL MIN KJÆRE! HVA SYNTES DERE?

  • 26.12.2013kl.14:43
  • (2)


  Er utrolig glad for at han likte alt i år.. ♥ Hva syntes dere? Hva kjøpte du til kjæresten (hvis du har)?  Flanell skjorte fra Kluzz, Gant klokke og så fikk han parfymen "Estee lauder Pleasure for men" fra Nordicfeel.  Nå sitter jeg å gomler i meg gele og vaniljesaus. Kan det bli mer deilig en dessert, nom nom.. Håper dere har hatt ei fin jul :)

 • MIN JUL I BILDER (NISSEN KOM I ÅR!)

  • 25.12.2013kl.13:08
  • (4)

  Takk for all god mat, ett sted å være og flotte pakker! 

 • WITHOUT YOU THERE WOULD BE NO ME

  • 20.12.2013kl.22:14
  • (2) • A BREATH OF PEACE

  • 16.12.2013kl.23:35
  • (2)


  Hva mennesker og dyr har tilfelles? Vi begge ønsker å leve. Vi begge tviholder på livet og er livredde for døden. Hva er forskjellen på mennesker og dyr? Mennesker har tydeligvis leverett - det har ikke dyr. Hver dag ser eller hører jeg om dyr som blir avlivet, friske eller fordi de 1) ikke har tid til dem lenger 2) plass til dem lenger 3) fordi dyrene er blitt "vanskelige" 4) fordi dyrene ikke er helt som eier skulle ønske 5) fordi dyret har en mangel/ feil. Jeg blir så lei meg. Det er så urettferdig at dyr ikke har noe valg. Jeg er sikker på at ca hvert dyr som blir fraktet til dyrlegen for avlivning ville fått dødsangst og bedd på sine knær om å få leve om de viste hva sjebnen skulle bli hvert sekund.. Dyr må dø enten de vil eller ikke. Hjertet mitt blør, tårene triller. Jeg skulle så ønske jeg kunne tatt livet mitt for at ett dyr skulle få leve. Jeg vil heller dø enn at ett oppegående og snilt dyr skal dø. Det gir ingen mening i mitt hode. Jeg hadde aldri tatt liv av mitt barn om det krevdes litt mer enn andres barn. Samme med dyrene. Det kunne ikke falt inn i tankene mine engang. Jeg er veldig takknemmelig for at jeg har 4 perfekte katter som kun 1 gang har gjort fra seg inne men det var fordi den ene uteliggeren var så redd. De er noen ordentlig flinke katter. Men jeg har også hatt to "pisse katter", men til og med da falt det ikke inn å avlive dem. Det er bare tragisk. Motbydelig. Forkastelig. Meningsløst. Trist. Forferdelig. 

  Dere forstår poenget mitt. Jeg hater avlivning når de ikke har store smerter. Skulle virkelig ønske alle som er på vei til dyreklinikken for å avlive dyret sitt hørte dyrets siste ord.. Det hadde nok satt en stopper på deres hjerte. Dette er nok ett veldig ærlig og brutalt innlegg, men jeg er ikke kald. De som tar fra ett dyr livet er kalde. 

  Til slutt vil jeg bare si hvil i fred quincy. Du var babyen min hos bestemor. Så fin å se på, så fin en personlighet, så varm. Hvem skal nå dunke hodet sitt mot mitt og kose med meg når jeg er trist? Hvem skal nå være mitt selskap når jeg er på do? Du pleide alltid stå på vasken ved siden av meg å kose meg med ditt hode.. Ingen kan erstatte deg lille engel. Dette fortjente du ikke.. Tårene har trillet for deg i hele dag, men nå er det verst. Skal tenke på deg. Du blir aldri glemt. Lille baby gutten min. Hvil i fred. Glad i deg.
 • SNIKK SNAKK

  • 15.12.2013kl.20:53
  • (2)


  Idag har meg og mamma vært på senteret å shoppa litt igjen.. vel denne ganga var det ikke jeg som bare trakk kortet, idag ble mamma syndebukken for nettopp det å svi visa'en sin.. men utrolig gavmild er ho.. kjøpte en fin marineblå basic genser til meg (og jeg som egentlig hater blått? wow denne var fin) og en brun bukse fra new yorker. Jeg glemmer jo som vanelig å ta bilde av alt, men kan se om jeg ikke får gjort det imorgen :)

  Nå er jeg så mett at jeg holder på å sprenge. Gleder meg maks til senga og imorgen er det bare 4 timers jobbing. Deiiiiliiiig!! Og til onsdag skal jeg til frisøren men vet ikke helt hva jeg skal gjøre enda.. Følte bare for å friske opp håret litt igjen, selvom fargen er helt grei som den er. På meg liker jeg best de falma hårfargene. Med en gang jeg er nyfarga pleier jeg aldri bli fornøyd. Gi det en mnd så kler jeg fargen kjempe godt, haha.. vet ikke hvorfor det er sånn.. Tror det blir striper..  • GI NOEN KRONER TIL DE SOM TRENGER DET HELLER!

  • 14.12.2013kl.15:38
  • (0)


  Phuhh... er basically ferdig med alle julegavene nå. Men føler ikke helt for å stoppe heller.. Føler for å gi mer. Det er så gøy å gi, men nå må jeg tenke på meg selv også litt og ikke bare på alle andre. Så istedetfor å gi ting som egentlig ikke er nødvendige til folk, så gav jeg heller 100kr til dyrebeskyttelsen i kristiansand istad. Syntes sånt er enda mer givende. De trenger det, det står om liv, ikke om menneskers materialisme. Og det for meg er enda viktigere. 100kr er kanskje ikke så mye, men alle monner drar. Hadde satt stor pris på om dere også kunne gi litt til dyrebeskyttelsen i nærheten av deg eller andre organisasjoner du brenner for. Om det bare er 10kr du overfører kan den tieren hjelpe til at for eksempel kattene får ett varmt teppe nå i vinter. Jeg vet det trengs penger til nødvendig utstyr, til nødvendige utgifter som for eks vetrinærutgifter, det trengs penger til mat, leker og andre behandlinger. Om bare du gir litt, gir det kanskje mye for nettopp det ene dyret og du kan legge deg med god samvittighet :) Kontonummeret til kristiansand dyrebeskyttelse er: 3060.17.70918 ♥

  Nok om det.. 

  Idag er det bare 10 dager til jul og det ser ikke ut til å bli en hvit jul i år. Litt kjedelig, men i det lengre løp er det igrunn bare like greit. Får håpe vinteren blir kort denne gangen. Men enda typpiskere om vinteren plutselig havnet langt inni mai også.. At snøen bare er forsinket, men blir like lang som vanelig. gad, i hate snow! Er nok ikke bare meg som skulle ønske snøen kun var i desember, og desember only. Det hadde vært fint det :)  Psssshhh.. er nok ikke bare meg som tar tusen selfie bilder, hahaha!! Ikke nekt engang..

 • SPIS DEN SKJØNNE KUA DU..

  • 12.12.2013kl.11:22
  • (0)


  Endelig ferdig med julegavene jo. Ok har en eller to igjen til dennis, bare for gøy gaver om jeg finner noe men har kjøpt to dyre gaver til han nå. To gaver som har kommet på tilsammen 1700kr. He better like it!! :)


  Her om dagen spiste jeg verdens beste måltid. Poteter, salat, grønnsaker, surkål, kålrabistappe og fløtesaus. Det er ingenting bedre enn det, renere enn det og penere enn ett måltid man vet at dyrene ikke har lidd for. Jeg spiser så og si aldri kjøtt og når jeg spiser kjøtt er det kylling. Skammer meg for at jeg enda spiser kylling!! Men godt jeg for det meste støtter disse søte dyrene som må lide for menneskers "behov"... Nam og jatakk til vegetarmat! <3

  Kanskje du også kan starte? Hva med å ha en kjøttfri dag i uka, eller fler? :) ALT HJELPER! 

 • HVA DA DAGENS INNKJØP

  • 11.12.2013kl.19:14
  • (7)


  God onsdag!
  Jeg har søren med svidd hele visa kortet mitt disse dagene.. Shopper som en gal. Julegaver og nytt til meg selv - hihi.. Godt jeg er en kontroll freak når det kommer til økonomien, for jeg vet jeg har råd til det om det bare ikke dukker opp ei mystisk regning. Litt vittig fordi før ville jeg nok skyntet meg og ta bilde av "dagens innkjøp" men i dette året er jeg så alt for treg til å legge ut bilder av hva jeg har kjøpt og jeg som har kjøpt så mye i år. Spesielt di siste mnd'ene. Er det noen som vil se hva jeg har kjøpt er det bare å skrike ut ;)

  Endelig er alle julegaver utenom samboers ferdige. Phew, for en lettelse.. Men så gjenstår jo selvfølgelig det vanskeligste.. gave til kjæreste! What e heck should i buy? Jeg får bare snoke rundt på nett å se om jeg finner ut av noe lurt noe. Kjipt å alltid bare gi parfyme, klær osv hvert år liksom. Er dere ikke enige?

  Ha en fin dag enn så lenge. 

 • 3D SHOW I KRISTIANSAND (PÅ BYGNING) - VIDEOBLOGG

  • 05.12.2013kl.22:14
  • (0)


  KULT??
  Er det fler her som har sett på det i år eller? Har dere kanskje sånn i din hjemby også? 
 • TING DU IKKE VET OM MEG

  • 05.12.2013kl.12:00
  • (4)


  Brrrr... Våknet til ett pøs av regn og skikkelig mye vind.  Men det er jo meldt ekstremvær på sørlandet idag så jeg er glad jeg kan være hjemme og ikke på jobb akkuratt nå. Har ikke vantette sko og jeg er verdens største frysepinne så nå skal jeg bare kose meg hjemme i dette været. Deiliggggg! Men så er det jo som jeg skrev helene bøksle julekonsert på torvet i kristiansand idag og det er 3D show ute på bygningene. Mon tro om det blir noe når det er sånn ett vær? Om jeg gidder, eller om helene i det hele tatt gidder? :) Time will show.. 

  Nå prøver jeg å fyre i veen. Har lagt inn verdens feiteste vedkubbe. Det går bare ikke. Har strevd i en time nå og begynner å bli tom for avis. Har aldri vært noe ovn person før heller liksom og den kubben gjorde det ikke akkuratt bedre, hehe.  

  Men tilbake til overskriften.. Things you may not know about me:

  Jeg har laget sånne innlegg før også og skal prøve å komme på noe nytt denne gangen. Ready?

  ♥ Jeg er livredd for blodprøver og har aldri i mitt liv tatt en eneste blodprøve. Men ett stikk i fingeren har jeg tatt flere ganger, jeg har to tattoveringer og har fjerna to føflekker. Vet faktisk ikke hva det er med meg og blodprøve i armen. Jeg freaker helt ut av tanken og hadde sikkert begynt å hylgrine den dagen jeg må. Ugggg!!
  ♥ Jeg er en dramaqueen. I den forstand at ett lite problem blir ett kjeeempe problem for meg. Overdramatiserer situasjonen/problemet og får helt angst, haha.
  ♥ Apropo angst. Jeg fikk mitt første anfall i begynnelsen av 2012 hvis jeg husker riktig. Det var en døden nær opplevelse jeg aldri hadde opplevd maken til før. Det begynte med at jeg sleit med å puste, ble helt svimmel, redd, hjertet hoppet helt vilt og i utakt, jeg kjente tårene presse uten at jeg helt viste hvorfor.. det var skummelt for det begynte på en baby shower hos ei veninne. Jeg måtte bare gå og tok bilen og kjørte hjemover. Akkuratt i det jeg skulle kjøre inn i gården våres reiv jeg med gjerdet og bakdelen av bilen reiv jeg av. Jeg gav faen og sprang inn i panikk og tårer. Da vi skulle legge oss klarte jeg så vidt å sove den kvelden, for hver gang jeg skulle til å falle inn i søvn føltes det ut som jeg ble dradd inn i døden. Det er en merkelig og utrolig skummel og ekkel følelse. Det verste jeg har vært med på. Men den gang viste jeg ikke at det var angst og jeg viste ikke hvordan jeg skulle håndtere situasjonen, men nå har jeg hatt det så mye at nå føler jeg at jeg har litt mer kontroll over det. Iallefall litt mer enn da. Da jeg så tigerstaden episoden med anette marie som plutselig fikk angst anfall begynte jeg å felle tårer. Det var sterkt å se på. Angst er ikke noe spøk, det er helt for jævelig å leve med!
  ♥ Jeg er en kontroll freak. Alt må se sånn og sånn ut hjemme hos meg, til og med hotmail innboksen er strøken og økonomien er det full kontroll på da jeg har skrevet ett budsjett jeg lever på hver dag noe jeg elsker å drive med ++ 
  ♥ Jeg elsker når samboer snorker om natta. Jeg får nesten ikke sove uten at han snorker, haha... Det er noe med at hvis det er heelt stille føler jeg det blir sånn "pinlig" stillhet. Litt ubehagelig, hehe. Så det er godt å ha en snorkende kjæreste ved siden av meg. I know its weird og jeg har iallefall ikke fått det etter mamma for hun takler ikke den minste lyd engang.
  ♥ Jeg kan PC bedre enn mange jenter på min alder, haha.. sånn er det å være sammen med ett teknisk geni. Ikke at jeg er så intr i pc men jeg lærer ganske kjapt når han skal vise meg ting enten jeg vil huske det eller ei. 
  ♥ Jeg spiser ikke salt i maten. Jeg vil helst unngå det så godt som iallefall, for salt er ikke bra for kroppen og helsa. Salt er fyfyfy!!
  ♥ Jeg syns det er koselig å mate fuglene i byen (måkene, kråkene, småfuglene....). Jeg er ikke flau over å stå alene midt i byen og kaste mat på bakken til fuglene selvom det samler seg 90 fugler rundt meg der jeg står helt alene. Haha, de fleste ser bare irritert på meg mens jeg tenker "alle skal få... og fugler må ha mat de å" . Noen syns det er koselig også at jeg bryr meg. Det har jeg fått høre noen ganger.
  ♥ Jeg elsker å snakke om meg. Sånn har jeg vært siden jeg var bitte liten. Elsker å være center of attention, HAHA.. 
  ♥ Og sist men ikke minst for denne gang så mater jeg kattene mine med agurk og banan. De liker det alle sammen, lol, og jeg føler at jeg har noen sunne katter. Helsa bro, helsa. 

  HAR DU EN "HEMMELIG" TING DU VIL DELE MED MEG/OSS?

 • CYBERKISS LIPSTICK - VIDEOBLOGG

  • 05.12.2013kl.00:39
  • (0)


  Viva la diva makeup. Verdens beste og fineste leppestift i rosa... denne månedens favoritt leppestift ♥ Den heter cyberkiss fra merket viva la diva og kan fåes kjøpt på alle cubus, lindex og kicks butikker. • DETTE ER JEG IKKE KLAR FOR ASS

  • 04.12.2013kl.23:17
  • (0)


  Nå har naboen min flyttet. Skikkelig trist syns jeg og skjedde så alt for fort også. Vræl.. Men at hun har flyttet er ikke dødskjipt for hun fortjente jo å komme seg bort fra denne plassen, men det verste er jo nye naboer. Ok jeg skal ikke forhåndsdømme, men alikevel.. jeg hater forandringer og naboene er min fremtid liksom. Jeg får helt panikk. Tenk om det kommer ett gammelt gammeldags ektepar som verken tåler stønnelyder eller musikk, HAHAHAHA... kidding. 

  Eller tenk om det kommer en ungdomsgjeng som dealer og driver med stoff eller vill festing hver helg? Eller like ille, en barnefamilie med bråkete og skrikete barn som springer og herjer der oppe hele dagen? Er dere klar over hvor lytt det er her? Jeg kan sikkert høre de puste bare jeg er helt stille og fokusert nå. Nei jeg får bare skremme de vekk. Late som jeg er en forbaska retard eller være en skikkelig innpåsliten wannabe jehovas vitne nabo hvis det kommer ett av de tre eksemplene over.. 

  Idag fikk jeg litt småpanikk.. jeg satt fredlig i sofaen. To biler kom opp gården. Jaggu var det ikke en barnefamilie på visning... wræææl... Luska i vinduet slik som på bildet og ble livredd. Plis la det være en stille og rolig unge hvis de velger dem.. 

  Ble litt furten og sint.. å måtte såklart ta bilde av humøret mitt også. Jeg kunne vært en smiley av og til..
  Sååå.. nok om det.. 

  Kom nettopp hjem fra personalmøte med jobb. Haha, kleine leker vi gjorde men det er ingenting gøyere enn å bli flau heller.. Var koselig. Så nå er det bare å skrive ferdig her, se på jul i svingen (oYESS) og pusse tennene så er man klar for en ny dag imorgen igjen. Helene bøksle skal synge jula inn i kristiansand og 3D show på bygning ute blir kjørt. Men om det frister er noe annet nå som metrologene har meldt SINNSYKT mye regn, vind og snø.. EKSTREMVÆR LIKSOM!! WUuuuhhh..... YOLO!

  Hva har du gjort idag?

 • VIDEOBLOGG: VIVA LA DIVA MAKEUP

  • 04.12.2013kl.13:11
  • (2)


  VIVA LA DIVA er dyrevennelige og rimelige i en utrolig god kvalitet og flotte farger. Du kan få kjøpt viva la diva produkter på cubus, lindex, kicks og åhlens.
 • DAGENS BILDER (NATUR) - FALL (HØST)

  • 02.12.2013kl.23:03
  • (8)

  Ingenting er som høsten. Fargene. Mystikken i det hele. Omgivelsene. Lukten. Gåturene. Omgivelsene. Når det er høst er det tid for å tenke. Alle tankene. Visdoms ord. Musikk. Kjærlighet. Familie. Venner. Events. Høstblader. Jeg er ett høstbarn. November. For ikke å snakke om desember. Det er høst enda i mine øyner. Snøen har ikke dalt, og selvom det er desember vil det ikke bli vinter før øynene mine blir blendet av hvit snø. Jeg elsker denne høsten. Måtte den vare bittelitt til. 

 • NY SMINKE - STAIRWAY TO HEAVEN (FALL2013)

  • 02.12.2013kl.11:33
  • (6)
  Nå har jeg testet viva la diva sin makeup i en uke og jaggu er dette det beste "billigmerke" jeg noen gang har prøvd. Øyeskyggen sitter som støpt i 24 timer minst uten å falle av og fargene på smokey eye palette er helt nydelige, men det klarer vel dere også å se på bildet under. Wow sier jeg bare.. Ikke undervurder viva la diva. Jeg har prøvd de før også (bare søk viva la diva adina på google så kommer det opp noen + en video) men det er først i år jeg er KJEMPE FORNØYD! Kan jo fortelle litt om hvert produkt under bildene..  NUDIE collection palette, 149,-
  [Verdens fineste mest elegante palette som kan brukes til hverdag, til fest eller til selskap. Oppi palettet finner du 12 ulike farger fra metalliske/shimmery til plain/matte øyeskygger. Dette er ett fantastisk billig palett og du får mye for pengene. Min favoritt over chanel palettet jeg har til og med... Hvis ikke det er kompliment vet ikke jeg!]


  Skyfall (lilla-ish) & cyber kiss (rød/rosa-ish), 70,-
  [Dette er creme leppestifter. Jeg ble positivt overrasket da jeg testet disse to. De satt jo som støpt og varte ut hele dagen. Det er ett must for meg som bruker så mye leppestift at de ikke gnir seg utover annsiktet og i leppesprekkene og de må holde lenge. Disse skuffet ikke og fargene på dem var knall fine. Har lenge hatt lyst på en lilla-ish leppestift og denne var perfekt. Ikke for mørk, ikke for hard og utrolig stilig. Disse kommer jeg absolutt til å kjøpe igjen når de er tomme.]


  Crystal glitter Aries lipgloss, 65,-
  [Ser dere hvor fin den er? *hyyl* jeg klarer ikke gå en dag uten den nå og føler meg som ei prinsesse med den lipglossen på. Den gir meg selvtillit og den ser bare helt fab ut. Min favoritt!!!]


  turquoise & silver crystal eyeliner, 75,- + CC cream 7 in 1 effekt, 99,-
  [Først til eyelinerene. Utrolig lekre i fargene. Jeg har brukt dem blå flittig under øynene og de klarer virkelig å skape oppmerksomhet. Har fått mye skryt for den blå. Men den sølv er ikke like tett på. Den gir ikke like mye sølv, den gir mer blankt med litt sølv om dere fårstår mens den blå/grønne gir en haug med farge. Så den i sølv bruker jeg bare for å få litt ekstra glitter i øyenskyggen men det funker det også. Tommel opp for den i blå/grønn uansett. Og så var det primeren... Jeg syntes det er så deilig å se porene forsvinne. Denne primeren er som en lett foundation som tetter porene å gjør det lettere å holde foundation på lengre. Er veldig fornøyd med den og gruer meg til den blir tom. Men 99kr er ikke mye så det skal jeg spandere på meg når den blir tom igjen]

  ♥ Bilder av sminken på meg kommer. Skal prøve å lage en video også en av dagene når jeg har tid. Viva la diva er definitivt ett bra merke jeg aldri skal slutte å bruke. Spør du meg burde produktene vært dyrere, de er bedre en clarins merkene til og med. Yey!! :D Og enda bedre: DE ER IKKE DYRETESTET!!! ♥♥♥

  Dette var mine helt ærlige meninger, og ikke fordi jeg ble sponset. Det var ikke engang meg som tok kontakt, det var dem og jeg takket ja til ærlige meninger. Super fornøyd og lover dere blir garantert fornøyde. Kan fåes kjøpt på cubus, lindex, kicks og åhlens. Jeg bruker å kjøpe mine viva la diva produkter på cubus. 
  ...Besøk gjerne nettsiden deres HER 

  Har du prøvd noe fra viva la diva før? hva syntes du om produktene?

 • MINE FØRSTE CUPCAKES (MED FROSTING)

  • 01.12.2013kl.22:15
  • (4)


  Sant resultatet ble søtt? jeg er iallefall stolt og det smakte såå godt! ♥
  Øvelse gjør mester. Neste gang blir de nok enda finere!

  Siden bildekvaliteten var så mørk, så filmet jeg dem også (haha, ådå stolt?) 

 • JUL I HJEMMET MITT (BILDEDRYSS)

  • 01.12.2013kl.16:33
  • (4)


  Jeg har ikke rydda før jeg tok bildene, som dere sikkert har skjønt også, hehe, men det skapte jo litt stemning da alikevel.. de blå gardinene ødelegger så sykt, så jeg skal jaggu få handla noen røde gardiner imorgen. Er bare så teit at de selger 1 lengde (ett gardin) om gangen. Ett vindu pleier jo som regel å ha to gardiner, hvorfor selger de ikke to i en pakke? Og hvis de gjør det så er det jo så svin dyrt for to.. jeg trenger fire nye gardiner. Det er jaggu ikke billig.. har dere noen tips hvor jeg kan få kjøpt billige røde gardiner? 

  Og den fæle lampa dere ser på øverste bilde (den "gule") den er helt for jævelig  *sorry ordvalget*.. Har sykt lyst å bytte den ut i en lampe fra clas ohlson jeg så igår. Den var kjempe fin, men herligfred jeg har ikke all verdens med penger heller og julegaver har stått på første prioen en stund nå og det koster jo det også :) Men, det har lønnet seg å begynne tidlig. Har kun tre personer igjen og handle til! ♥

  Ta en titt på jalla jul i tøyengaten ;)

 • 1 DESEMBER

  • 01.12.2013kl.13:27
  • (14)


  Hei heeei! Nå er jeg tilbake.. Har vært igjennom 11 helt fullstendig tøffe dager og har vært sykemeldt pga det som har skjedd.. Jeg er aldri sykemeldt, og jeg har opplevd mye tungt psykisk og rundt meg (spesielt dette året) men har stått i og jobbet beinhardt til tross for at jeg har vært fullstendig knust og sliten. Mens denne gangen var det bare helt umulig. Når man går på jobb og hylgriner på jobb med litt panikk angst i tillegg, da er det på tide med en sykemelding syns nå jeg da. Har vært sterk alt for lenge og fortjente denne "breaken".. Men til tirsdag begynner jeg i jobb igjen og siden ting virker lysere nå så skal det bli lettere å gå på jobb igjen. Ser frem til fremtiden så godt som iallefall og gleder meg til jul nå. Pyntet faktisk til jul igår og fikk ved av min kjære nydelige nabo som har flytta igår (sukk) så nå er det iallefall julestemning i hus. Vel sirka iallefall... Har blå/turkise gardiner i stua. Føles ut som jul i tøyengata mer enn jul i skomakergata her hjemme, haha men de skal bort å erstattes med noen røde asap. 

  Har dere en fin 1 desember? Tenk idag åpner lukene til div julekalendere. Det er iallefall min tradisjon blandt annet. Gleder meg også til barne tv (jeg blir aldri for gammel til det i desember). Skal dere følge med på  barne tv idag? hvis ja, hvor gammel er du? :D

 • hits