ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

WONDERLAND WIGS

 • 29.12.2012kl.21:38
 • (6)


♥ Husker dere jeg fikk to parykker i posten? To mega kule parykker ifra wonderland wigs? Du finner det gamle innlegget HERHERHER..

Wonderlandwigs er ett helt fantastisk nettsted for de som ønsker seg parykker, falske øyenvipper, hair extensions eller hair pieces. De er ikke mega dyre, og servicen er helt fantastisk. Jeg kan skryte meg veldig på den altså. Pluss at leveringstiden er superrask selvom det er ett utenlandsk nettsted. Skryt skryt skryt!! Og jeg glemte å si at kvaliteten er supergod. Her skal jeg definitivt handle igjen.

♥ For tiden så craver jeg veldig på disse:De har til og med tilbud. En haug med tilbud på nettsiden. How awesome for us!!

Du kan se hele utvalget til wonderland wigs HER

♥ // Translater (shorten down a bit):

You remember I got two wigs in the mail? Those super awesome wigs from wonderland wigs? You can find the old post HEREHEREHEREHERE..

Wonderlandwigs is a fantastic website for those who want wigs, fake eyelashes, hair extensions and hairpieces. They are not mega expensive, and the service is absolutely fantastic. Plus, the delivery time is super fast even tho its from another country. Praise praise praise! And I forgot to say that the quality is supersupergood. Here I will definitely be shopping again.

And i really have big cravings for the wigs in the picture.. Omg, head over wig in love!! ♥ Fyi: They have alot of great deals on the page now, so hurry!!!

 • TATTOO

  • 29.12.2012kl.16:09
  • (9)


  Åhh jo mer jeg ser på min nye tattovering jo mer forelska blir jeg i den og føler meg nesten naken uten den nå, selvom jeg ikke har fått den enda. Den er så fin, så perfekt, så old school, så feminin og søt. Gleder meg såå til sommeren når jeg kan brife både den og sommerfuglen min. Og til sommeren har jeg sikkert fått en tredje tattovering også som jeg kan brife med. Jeg kan helt ærlig ikke tenke meg noe mer sexy enn tattoveringer (som er fine da) og noe mer kjedeligere enn mennesker uten en eneste tattoo. Men for all del, vent til dere er 18 minst med å ta, for hadde jeg skulle tatt før jeg ble 18 hadde jeg havna med fisken Fomle i havfruen ariel på magen. Thank god jeg ventet, haha! 

  Vet enda ikke om det er Jessica Jane jeg er forelska i eller om det er tattisen jeg er mest forelska de, men elsker vel begge deler da. Og den tattoveringen kommer jeg til å bære med stolthet like mye som jeg bærer sommerfuglen min med stolthet! 

 • LANGE VIPPER

  • 29.12.2012kl.15:00
  • (16)


  God dag :) I natt sov jeg hos bestemor. Satt våken og mimra med tremenningen min mens vi tok ett glass vin hver til halv 3 på natta. Ikke ble det noe søvn på meg heller for delte seng med bestemor og hun snorket, tok hele plassen, det var iskaldt der inne og bråkete. Så jeg la meg ut i stua å sovna der en times tid. Våknet med den nakkekjinken, var helt forferdelig. Så natta i natt har ikke vært den beste, så inatt skal jeg sove godt!! 

  Har i det siste fått så dilla på å gå med lange øyenvipper. Kjøpte mine på H&M for 49kr. De er kanskje ikke de peneste men gud å gøyere det er å gå med lange vipper enn mine egne. Syns H&M har en haug lange og fine vipper for tiden jeg :-) Slenger med noen bilder av Dot og Strike også som var så søde igår når de lå sammen på sofa kanten, hihi.. Bebisene <3

 • THE NEY LIST

  • 27.12.2012kl.23:08
  • (18)

  ... Å bloggshoute "Hvil i fred mamma" for eksempel. Jeg føler det blir litt feil jeg å bloggshoute (som betyr oppmerksomhetsyk) ett innlegg om noen som står oss nær sin død. Er det bare meg som syntes det blir litt feil eller?

  ... Å poste nøyaktig samme bilde 2, 3, gjerne 4 ganger på bloggen er ett stort fy-fy!! Kjenner noen av de foråsidetsånn. FYFYFY!!!!

  ... Å bli sur i et innlegg fordi ingen kommenterer. Man får ikke akkuratt flere kommentarer fremover av å klage på det. Og kommenterer du ikke til andre kan du ikke forvente at de kommenterer din. Så enkelt er det med den saken.

  ... Å legge ut det alle ser er pene bilder for så å skrive "Jeg så skikkelig trøtt og stygg ut der" eller lignende... Går det ann å bli mer attention sick eller? ;)

  ...  Toppbloggere som aldri svarer på kommentarer de får. Uhh, they make me wanna eat my poop. Hint: Linni Meister, Tcmn, Sophie Elise ++ 

  ... Youtube videoer på bloggen. Det ser lite pent ut og ser mye bedre ut om man lager en link til videoen i ett ord heller. Dagens tips.

  ... Bloggere som provoserer men som ikke tåler kritikk og som lager ett rabalder dramaskrik uten like i kommentarfeltene. Kommentarkrig er ikke kult. Du ber om det, så ta ansvar for det eller slutt. 

  ... Blogger med bilder i forskjellige størrelser. Ja jeg vet jeg vet, jeg har gjort det selv i det siste. SMEKKPÅBAKEN!! Det er det verste jeg ser

 • HOS FARMOR

  • 27.12.2012kl.20:52
  • (2)


  Se så mye deilig mat vi spiste igår..

  Nom nom nom!! Ble litt mange av de samme type bildene men idag har jeg fått en kvise og det er i mitt hode krise og ergo ingen bilder. What e heck, jeg var jo så skjønn på bildene såååååeee... Tulla! Men var det ikke mye god mat på bildene? Farmor er så flink til å stelle i stand. Jeg skjønner ikke hvordan hun får det til jeg.

  Idag har vi spist kylling og biff. Måtte ha noe annet enn nudler og spaghetti for a change. Og så har jeg som dere vet funnet ut av at jeg vil tattovere meg igjen om ett par ukers tid hvis ikke han har tid før. Jeg kunne gjerne gjort det idag jeg altså. Penga på bordet!!

  Det er litt kjipt å ikke kunne handle klær nå i julesalget syntes jeg, men klær havner som oftest bak i skapet eller i søpla og tattovering blir for godt. Da var jo valget lett. Ha en fin dag dere, og igjen (hoho) ikke glem konkurransen min!!!!!! Du finner den HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER!!!

 • NY TATTOVERING

  • 27.12.2012kl.15:49
  • (12)


  Har denne fra før (den er knall fin i fargene IRL, bildet er redigert fordi jeg hadde utslett på ryggen)


  Og den jeg skal ta nå på nyåret er sånn ca som dette  Jeg tok en stjerne på puppene hennes så dere ikke skulle bli distrahert. Er tattoveringen dere skal se, ikke de awesome titsa hehe. Var den ikke kul? Old shool slik jeg liker det og lett å bygge videre på. Den skal ikke være rød, den skal være mer som på det nederste bildet til høyre. O my, jeg klarer ikke vente. Og igjen går jeg til tattoo Erik, han er dyktig og holder til på tattoo nation i kr.sand. Gleder meg!! 

  Er det noen andre som har på skuldra?

 • DET KLØR I FINGRENE

  • 27.12.2012kl.13:13
  • (7)


  (Ang bildene: Elendig elendig kamera, jess i know. Ipod vet' du det er liksom ikke noe speilrefleks nei)

  Idag er butikkene åpne igjen og det bokstavligtalt kløør i fingrene etter å shoppe. Hjertet dunker ekstra slag og jeg har lyst å hyle. Sånn er det å være shopoman. Er det flere som skal ut å svi kortene litt idag? Det eer så gøy å bruke penger, jeg er sikker på at jeg kunne svidd av en million på sørlandssenteret på 30 minutter - No kidding. Hvis noen millionærer har lyst å overføre en million til meg for å se om jeg klarer utfordringa så tar jeg den altsåååeehehe.   [IKKE GLEM Å MELDE DERE PÅ TIDENES KONK!!! DU FINNER DEN HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER]

 • NED MED JULETREET

  • 27.12.2012kl.00:01
  • (2)


  God kveld, har nettopp kommet hjem fra farmor og farfar. Har spist knall god mat (koltbord) og knall god dessert (nøttekake jummy!!). Ble igrunn ikke stapp mett etter 6 skiver med kylling, eggerøre osv og 4 kakestykker, men i frykt for å spise opp hele maten så lata jeg som jeg var mett, haha. 

  Idag tok jeg ned juletreet, herreguud så deilig!! Jeg ble så lei treet nå på slutten som begynte å bli ødelagt at jeg orket ikke vente til påske lissam. Noe julepynt har jeg igjen såklart men kun lite og det som er pent :-)

  HVOR LENGE TENKER DU Å HA OPP JULETREET?

  [IKKE GLEM Å MELDE DERE PÅ TIDENES KONK!!! DU FINNER DEN HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER]

 • MIN JUL

  • 26.12.2012kl.12:59
  • (20)


  Min julaften var kjempe fin. Fikk så mye god mat, kom så mange folk og fikk så masse fint. Smykker, louis vuitton håndklær, to skikkelig "porno" lysestake (viser senere), masse kremer, en fiin blomst, en rosa vannkoker, en fin lampe, penger osv.. Er strålende fornøyd og kan ikke vente til januarsalget. Jeg har spart opp en del penger nå og klarer ikke bestemme meg hva jeg skal bruke dem på..

  Står mellom: sparing til silikon, botox i leppene, laserbehandling, ny tattoo, shoppe en haug med tøy (ikke kjoler) eller nytt interiør igjen! Dere skjønner meg kanskje når jeg sier valget er vanskelig!   [IKKE GLEM Å MELDE DERE PÅ TIDENES KONK!!! DU FINNER DEN HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER]

 • FOR EN GANG SKYLD INGEN KJOLE

  • 18.12.2012kl.18:11
  • (10)


  Hver gang bloggere blogger om klær handler det som regel om kjoler. Jeg er møkklei kjoler (basicly fordi jeg ikke har råd til en drit selv) så jeg vil heller snakke om alt det andre tøffe som er kommet på markedet. Tights pants, skirts, tops, sweaters... Det er så mye spesielt, men rått nå fortiden at om jeg får penger til jul skal de rett inn på paypal kontoen slik at jeg kan handle meg en av disse plaggene under. Im crazy inlove with fashion 2012. Bombe om gutta hater det, hehe...

  Kan forsåvidt slenge inn noen kjoler også da siden det er jul.. for til jul syntes jeg du skal stasje deg opp i en sequin kjole om du har en liggende eller har råd til å kjøpe deg en. Det er så evig rått og glamourøst!!

  [ Følg meg gjerne på instagram: byadinajb
  Få masse inspo på tumblr'en min (bare deilige jenter): http://adinadoll.tumblr.com/ 
  Følg meg på facebook pagen min for mer: HER ]

 • CHIT CHAT + MIN INSTAGRAM

  • 15.12.2012kl.18:33
  • (6)


  er det bare meg eller tror dere også at dere får snø til jul? det er så mye snø ute nå at jeg orker ikke en gang tanken på å begynne å skuffe. Har skuffet ei gang i mitt liv og skal være så lat og ærlig si at jeg skuffer ikke en meter før jeg trenger det. Har verken bil eller scooter så jeg kan fint lage meg bare en tynn sti nedover langs bakken våres jeg og thats it. Heldigvis har dennis litt sterkere kropp slik at han faktisk klarer å skuffe litt mer enn jeg orker, heh.. at han gidder :-)  Kattene sløver 80% av døgnet. Gleder meg vilt til sommeren når de blir ute litt mer og regner med de også gleder seg fryktelig til det. Blir også deilig når jeg kan legge meg uten å må stresse med å få inn kattene. Nå er det så kaldt ute at jeg hadde fått så dårlig samvittighet om jeg hadde latt kattene være ute i kulda en hel natt. Syntes ikke jeg er noe gal i hodet av den grunn, man må jo ta ansvar for det man har som puster. 

  Ellers så har jeg instagram for de som ønsker å følge meg der også.. Heter byadinajb der. Ca daglig oppdatering.

  PSSSST: bli med i den awesome konken til iana HER  hvor du kan vinne parfyme, hårfarge og armband :D:D

 • MAKE-OVER PROSJEKT: SØSTER PÅ JULEBALL

  • 14.12.2012kl.20:54
  • (21)
  SMINKEN ER KLAR. LETS BEGIN!
  Sminken var ferdig og håret gjenstod. Var litt vanskelig å lage den perfekte sveis selvom ho ble kjempe fin, men krona i håret hennes sklei hele tiden opp og jo mer jeg dilla med det jo fler krøller sklei ut. Men hun er en dukke, ser iallefall sånn ut og håper hun vinner tittelen som balldronning. She's got the look!!
  Laget litt volum i håret med kam og børste. And the final resault!!!!!!

     Hvis ikke hun vinner så vet ikke jeg. Gutta kommer iallefall til å sikle på henne, hihi!! Fin du er søster :-) Så jeg har tilbringet dagen hos familie nr 2 idag.  Verdens beste familie på 11 + fisker hihi! <3

  HVA SYNTES DERE?

 • TING DU KANSKJE IKKE VISTE OM MEG...........

  • 13.12.2012kl.21:35
  • (28)


  Her er ett gammelt "ting du ikke viste om meg innlegg" (Her


  ... Jeg har tlf angst. Jeg blir faktisk helt paranoid og stressa når tlf ringer så jeg tar den veldig sjeldent og ber alltid om at folk sender mld først "fordi høytalerne på tlf min er gåen"! Hahaha.. Dette er første gang jeg røper hemmeligheten min om tlf angsten. Herregud, jeg skjønner ikke hva det kommer av en gang!

  ... Jeg sliter mye med pusten. Tror det også skyldes angst og stress. Må puste ekstra tungt innover flere ganger til dagen og det varer temmelig lenge også. Er redd det er ett tegn på kols da, men tviler på det. Det kommer som regel når jeg har det tungt, holder mye inne og tenker mye. Spesielt om jeg er sjalu, daaaa blir jeg nesten kvelt. Skal finne ut hva det er en dag, men den tid den sorg. LEGESKREKK!!

  ... Jeg elsker små føflekker i annsiktet og på brystet, og gleder meg hvert år over nye. Siden det ser ut til at drømmen min ikke går i oppfyllelse (at jeg får skjønnhetsflekk over munnen ala triana bare ikke så stor) så tegner jeg heller på selv veldig ofte og vurderer å tattovere skjønnhetsflekk. Men er en prikk verdt 500kr?

  ... Jeg går mer uten bh enn med. Har ikke verdens største pupper akkuratt og har gitt opp søket om den perfekte bh. Å gå uten føles mye friere også når jeg får disse pusteproblemene. 

  ... Jeg har kanskje 20 par dongribukser om ikke mer, men passer kun 3 av dem. Det er ikke bare bare å gå på nav. Man legger ikke akkuratt på seg.

  ... Jeg har Marthe Borge hår på armen. For de som leser bloggen hennes vet hun har mye hår på armene til å være jente, men ikke så mye som en gutt da. Og jeg vurderer å shave dem, men er det noe lurt da? Litt redd for å få svarte og stive hår til slutt... Hva tenker dere?

  ... Hvis jeg ser en maur i vasken på kjøkkenet gjør jeg alt for å redde den. Herregud ett liv er ett liv lissaaaam.. HAHA, kall meg galskap.

  ... Jeg elsker å prate om meg. Me, me, me, me, me, me, me, me - narssisistisk kanskje? Derfor passet dette innlegget meg ypperlig, hoho!

  ... Og ja: Fortennene mine er ikke ekte!

  KJENNER DU DEG IGJEN I NOEN AV PUNKTENE?
 • MY HAIR NEEDS DESPERATE HELP

  • 13.12.2012kl.15:05
  • (26)


  God dag dere. Da har jeg kommet hjem fra en håp-tur hos nav. Gikk derretter innom butikken for å kjøpe meg fugleballer (sånn fuglemat i nett formet som baller, hehe) og skal gjøre noen fugler lykkeligere idag. Er så koselig syntes jeg å mate dyr. Akkuratt nå kjenner jeg lukten av Chicken curry, mmmmm...... Det er første gang dennis faktisk vil ha mat på dagtid når jeg ønsker det. Gleder meg allerede til mat. 

  Forresten, er det noen balsam'er på butikken som er god for floker? Jeg har en haaaug med svære og små tuster over alt i håret. Og har greid ut noen av dem men der jeg har fått ut flokene er jo håret så tørt at det spriker hehe. Hvilken balsam er best på floker og gjøre håret smooth? (må være typ elvital, gliss +++ fra matbutikk)

 • NYTT I HUS

  • 12.12.2012kl.16:09
  • (14)


  Igår var meg og mamma ute å shoppa litt. Jeg har ikke så mye penger, men tok meg råd til ett saueteppe siden de to andre er kasta (det ene ble neddritt av en katt etter hun ble sterilisert, mens det andre var trolig full av smitte fra en hjemløs katt som de mente hadde kattepest) så da var det på tide med ett nytt. Syntes puffen ble så kjedelig uten. Og så kjøpte jeg meg en mus for veldedighet. Alle klarer vel å få råd til å kjøpe en bamse til 9kr? :-) Den er til kattene da, men søt var den..
  Faux saueteppe, Ikea, 99kr
  Fine musa mi, ikea, 9kr - for charity.

 • DAGENS "LISTEN TO ME!"

  • 12.12.2012kl.13:12
  • (8)


  Jeg leser mange blogger og elsker å lese hva folk skriver i kommentarfeltene til disse bloggerne. Ofte får en blogger "herregud så feit du er" eller "man ser du har lagt på deg. hvorfor tillater du deg selv det, æsj" (noe i den duren, veldig typpisk).. Jeg syntes det er litt ironisk fordi de som sier dette har det jo mest sannsyneligvis ikke det granne godt med seg selv (og det er veldig trist da, såklart) men de virker også veldig sjalue på personene de skriver sånne kommentarer til. 

  Jeg liker ikke å skylde på sjalusi, for jeg tror ofte det ikke det dreier seg om sjalusi men når man hakker på utseendet til andre, ja da tror jeg som oftest det dreier seg om sjalusi. Og det som er rart er at de mest sannsyneligvis ikke ønsker de skal bli noe penere enn de allerede er og hakker ned på dem. Vel det har jo en helt motsatt effekt.. hvis man sier "så feit du er" så automatisk jobber man mot å bli slankere. Sier man "fiks tenna dine" så automatisk så får man den trangen til å gjøre noe med det. Dere skjønner kanskje tegninga?

  Hva er greia med å være sjalu, så hakke og ikke ønske de blir noe bedre, men det du gjør er å gjøre de enda mer fabelous? Ikke at jeg ikke misunner noen å bli mer flotte, men tankegangen til de som slenger dritt er litt merkelig syntes jeg, hehe.

  Så, vil du ikke at jenta du hater så pga utseende skal bli penere, så hold kjeft. At du slenger drit gjør vedkommende bare sterkere OG mer penere. Vent å se :-)   

 • BARE INNOM EN TUR

  • 11.12.2012kl.11:05
  • (11)


   

  Å våkne Dennis kan sammenlignes med 2012 (verdens undergang!!!) - Umulig at det skjer! 
  Aldri før har jeg møtt noen som er vanskeligere å få opp enn dennis, det skulle ikke vært mulig.. Hehe..

  Idag skal meg og mamma til senteret eller ikea og shoppe litt julegaver og kanskje vi får tid til å gå innom tattoo nation igjen slik at jeg kan fylle på tattisen min litt igjen siden den har mistet bitte litt farge. Gruer meg ikke, thank god :-)

  Vi snakkes senere sweeties. Jeg må nesten løpe.  • HAR DU HUSKET Å...?

  • 10.12.2012kl.11:18
  • (8)
  Planen er ikke å lage en dyreblogg, men alikevel så blir det mye om dyr siden det er det som tar det meste av min dag. Jeg bruker mye energi på at mine dyr skal ha det bra og masse energi på at andres dyr skal ha det best mulig. Nå lurer jeg på, er det noen som mater fuglene i vinter? Hvis ikke begynn idag! Mange tror at alle fugler drar sør om vinteren, men det er faktisk ikke alle som gjør det. Og de som er igjen må virkelig streve med må få mat om vinteren. Derfor så er det viktig vi mater dem vi også. 

  Jeg pleier å spare på alle skalkene jeg sitter igjen med som ikke blir spist i ett brød. Når jeg skal kutte meg skiver kutter jeg alltid av det første laget som er litt tørt og sparer i en pose sammen med skalkene til fuglene. Nå er det blitt en del og jeg skal etterpå ta meg en tur til bestemor å kaste smuler langs veien. Jeg gjorde det her om dagen og da flokket det seg en haug med fugler der hvor jeg kasta smulene. Det er så fint å se på og håper de klarer å bli litt mette av det også. 

  Jeg kunne ønske jeg hadde fuglebur, fordi vi har jo katter. Men når jeg hiver smuler hiver jeg dem ikke i gården hvor kattene mine plutselig kan hoppe frem, jeg kaster de bevist steder hvor det er åpent. Hvor fuglene kan rekke å fly vekk hvis en katt skulle spurtet mot fuglen. Typpisk langs en parkeringsplass, langs veien eller lignende. Alt jeg gjør med dyr er bevist for dems eget beste. Jeg ber dere ikke om å være så crazy in love with animals som jeg er, men at dere tar å kaster skalken ut istedet for å kaste den i søpla! Det ønsker jeg mer av fra dere nå i vinter (: Er du klar for utfordringa?

  Her er ett tips dere kan bruke om dere ønsker å være litt kreative..  MATER DU FUGLENE?

 • VINN HUNDEGENSER!!

  • 08.12.2012kl.23:02
  • (18)


  Er det noen av dere som har hund eller kjenner noen som har en hund? Det har jeg. Jeg fikk min lille diva ved navn Chanel for omtrent 4 år siden. Hun er mitt alt og er så utrolig skjønn. Bare se her..
  Tilbake til overskriften.. Idag vil jeg gjerne ha en liten søt konkurranse til dere hvor dere kan vinne hunde genser i merket Dogs of norway. Om du ikke vinner finner du samme genser HER. Den kommer i str S-XL. Så hvis ikke du har hund er jo dette en kjempe fin julegave til noen som er glade i hunden sin. Gjerne spør servicesenteret om hjelp til størrelse. Genseren dere kan vinne ser slik ut:  Det du må gjøre for å vinne er å lage ett innlegg på bloggen din hvor du linker til hjemmesiden til Dogs of Norway og linker til facebooksiden dems!!!!

  Du finner hjemmesiden til Dogs of Norway HER
  Du finner facebook siden til Dogs of Norway HER 

  Du får ekstra lodd om du liker min facebookside også og den finner du HER! (men ingen must)

  Lykke til (: Husk å skriv mailen din i kommentarfeltet så vi kan kontakte deg om du vinner.

 • SÅNN SER JULETREET VÅRT UT HVER MORGEN

  • 08.12.2012kl.16:39
  • (19)


   

  Har du katt i hus må du være forberedt på ett ødelagt juletre hvert år.. Noe sånn som dette og dette er bare dag 4. Blir bare verre og verre dette..

  Prøvde å fikse det opp igjen på etter bildet, men er ikke like fint som det var da jeg satt det opp den 4 desember, hehe. Men så lenge kattene koser seg så får jeg bare pynte det om og om igjen hver eneste morgen frem til jul.. 

   

 • IM ALIVE

  • 07.12.2012kl.21:35
  • (0)


  Hei. Jeg lever altså. Ikke at så mange av dere har savnet meg (tihi, har dere?) men jeg har vært opptatt i hele dag. Det merkes kanskje på facebook også når jeg ikke oppdaterer hver time (lol). Var hos gynekolog og er ikke redd for å si det til dere, idag og måtte ta en celleprøve (kreftprøve).. Flere i familien har celle forandring i underlivet. Som mamma sier "det er forstadiet til kreft" og jeg som er såå redd for døden vil heller sjekke meg for tidlig enn for sent. Celleforandring er ikke dermed sagt at du har kreft altså, men bedre føre var enn etter snar. Svarene kommer om ca 3 uker. Tenk om det står påvist kreft eller at jeg må operere noe...... Da ønsker jeg verdens undergang velkommen. Har ikke planer om å ta noe sprøyte jeg altså. 

  Idag gikk jeg tom for øyebrynskajal. Bare se på det øvereste bildet til høyre hvor stygt det høyre brynet er nå pga jeg må bryke brun øyeskygge med øyeskygge kost som påføringsmiddel. Oh my god, jeg trenger en brun kajal asap. Noen som vil donere? Hihi..

  HVA FIKK DU I KALENDEREN IDAG FORRESTEN?? • DETTE VISSTE DU IKKE.....!!!!!!

  • 05.12.2012kl.21:47
  • (12)


  "Puh, orker ikke lese en gang, enda ett dyreinnlegg" - sitter du vel å tenker. Men helt ærlig så syntes jeg du skal ofre deg litt tid til å lese det jeg tenker skrive nå - er du grei :-) Skal prøve å gjøre lang historie kort, hvis ikke kan du lese denne linken fra moss-avis som går utpå det samme.

  Denne gangen vil jeg gjerne snakke om katter og kulde. Veldig mange tror at kattens pels er kuldebeskyttende og varmer katten om den blir ute noen timer ekstra nå i vinter. Vel der tar du feil. Katter fryser også i kulda. Spesielt når det er under 0 grader. Korthårete fryser såklart mer enn langhårete men langhårete fryser de å. Derfor er det utrolig lurt av deg å heller ha katten inne mens du er på jobb nå i vinter, enn å la den gå ute. De fleste katter liker seg faktisk best innedørs om vinteren. De elsker å finne varme spotter i huset og sover mer enn om sommeren. Katten skal jo så klart få lov til å være ute, de har det jo gøy i snøen også mange av de - men en fin regel nå i vinter er å sjekke om pys vil inn gjevnlig eller skaffe deg katteluke hvis du syntes det er slitsomt å hele tiden fly frem og tilbake til ytterdøra. 

  Katter fryser spesielt på ører. Det kjenner du nok også etter du har sluppe pus inn. De er som regel kalde og kan bli syke av det. Mest utsatte områder er øre, nese og tær. En katt med frostskader bør til veterinæren asap. Går katter med frostskader over tid kan det resultere i koldbrann. Derfor er det også lurt å holde katten mer inne enn ute, så du slipper disse kraftige dyrlege regningene. 

  Det typpiske er frost skader og skader som kommer av de saltede veiene. Dette kan gi smertefulle sår på potene og katter kan faktisk også bli syk som oss mennesker. Små kattunger er mest utsatt for forkjøelse så vær enda mer påpasselig på de små. Selvom jeg er for likestilling av dyr. 

  Mange tror også at katten klarer seg ute fordi den får i seg vann av snøen. Feil igjen, katter spiser ikke snø. En annen ting, pelsen til katten din er ikke vannavstøtende og våt katt mister mye fortere kroppsvarme enn tørr katt. Pelsen til katten din, langhåra som korthåra er ikke isolerende for snø og vann, selvom noen tror det.

  Vær så snill, ikke hiv katten din ut når det er kaldt ute. La den være inne til du kommer hjem slik at du får bedre kontroll. Og ser du en hjemløs kattunge eller voksen katt så ikke nøl med å ring meg, dyrebeskyttelsen i ditt område eller en eller annen form for dyrevernsorganisasjon. Så mange katter dør av kulde. Hjelp før det er for sent!  VAR DU KLAR OVER DETTE? 

  Del gjerne linken videre på facebook eller blogg. Ikke for at jeg skal få lesere men det er så viktig å dele denne beskjeden videre. 

 • SE MITT (KJIPE) JULETRE

  • 05.12.2012kl.18:06
  • (10)


  God dag! (:
   
  I de siste dagene har døgnet mitt blitt snudd så fantastisk rundt på hodet at å våkne kl 1 er heeeelt normalt liksom.. eller ikke.. Sovner som regel i 4 halv 5 tiden og det er drøyt. Idag begynte jeg på prosjekt "døgnrytme tilbake" og stod opp kl 9. Imorgen skal jeg opp halv 9 og 8 etter der igjen. 

  Tok noen fryktelig dårlige bilder av juletreet. Hjelpes, jeg er desperat etter ett nytt kamera. Bloggen blir 1000 ganger bedre med fine klare bilder og man blir liksom mer inspirert og motivert også. Nå som det er snø så hadde det vært sabla gøy å ta mange fine bilder ute.

  HAR DU PYNTA JULETRE NÅ?

  Jeg lover dere treet er så mye finere i virkeligheten. Herlighet det ser jo gørr kjedelig ut på bildene. Har til og med pynta sommerfugler i det, hihi. Slå den du!

 • IKKE OVERSE DYRENE I VINTER

  • 03.12.2012kl.12:46
  • (15)


  God morgen..

  Nå som det er vinter er det fryktelig å tenke på alle hjemløse mennesker, som for eksempel tiggerne i byen eller på hjemløse dyr som må streve for mat, som fryser seg ihjel og som ikke har opplevd menneskelig kjærlighet før. Det er nå på denne tiden av året jeg engasjerer meg mest. Ikke fordi sommeren er mindre viktig, men jeg vet at de klarer seg bedre på sommeren enn de gjør på vinteren. Så nå har jeg to oppdrag fremover. Det er katter på søpla i sørlandsparken (både små og mest sannsyneligvis store) som ikke har noe hjem. De formerer seg også, noe som ikke er ett godt tegn. Så er det ca 4 kattunger mellom 1-3 mnd på tangvall som jeg skal se om jeg ikke får tak i. Har satt ei jente på saken, men man skal være tålmodig og vite hva man gjør før man fanger katter. Noe som ikke alltid er like lett for den uerfarne.

  Jeg er mer den typen som kan sitte i snøen i en time om det er det som kreves, uten å bevege meg en gang til tross for hvor kaldt det er. Bare så kattene skal føle at jeg ikke er noe trussel. Slike ting må man nesten også gjøre for å få tak i en villkatt. Og jeg er ikke av den typen som gir opp lett nei. Det er ikke lurt å hoppe rett på en katt eller ta ett raskt tak i nakken dems. For hvis de klarer å vri seg unna grepet, så er det liten sjanse for at du klarer å fange dem igjen. Da vet de du er en frykt, hvis det gir mening..

  Derfor ønsker jeg at dere ikke overser små kattunger i snøen. Heller kontakt meg om du bor på sørlandet ett sted. Eller kontakt "dyrebeskyttelsen" eller en dyrevernsorganisasjon i området ditt. Eller, du kan som meg ta saken i egne hender å fange dem selv. 

  Bilder av 5 katter jeg har reddet. Har reddet utallige fler katter, men disse fem var de fineste bildene hehe. Vel, den i midten nederst kan jeg ikke si jeg reddet bokstavligtalt da.. Den forsvant dagene før jeg skulle flytte, og jeg fikk den ikke med meg videre for den kom aldri tilbake desverre. Så om noen ser den på heptekjerr, så si ifra!!!

   

 • GOD 1 ADVENT

  • 02.12.2012kl.15:22
  • (2)


  Håper dere har en flott 1 advent?

  Idag kunne jeg virkelig trengt en armkrok å ligge i mens jeg så på en koselig julefilm som hjemme alene 1 eller noe, men det kan jeg vel bare glemme. 1 advent er igrunn en veldig koselig dag, hvor man sammen tenner første lyset for glede. Glede for min del meg i ræva men så lenge dere har det fint, er det viktigere for meg. Jeg tar meg en bloggpause dag, og ønsker dere en virkelig fin kveld alle sammen.

  Så tenner vi ett lys i kveld.
  Vi tenner det for glede.
  Det står og skinner for seg selv
  og oss som er tilstede.
  Så tenner vi ett lys i kveld.
  Vi tenner det for glede. 

 • BARNE TV TID

  • 01.12.2012kl.18:27
  • (9)


  Heiaa.. Akkuratt kommet hjem etter å ha vært en tur hos mor å pynta julepynt. Hadde ikke på meg extensions idag så da får dere sett hvor kort hår jeg egentlig har hihi. Nå sitter jeg dønn klar til å se barne tv mens jeg spiser meksikansk gryterett. Siden barne tv er sånn high tec 2012 boring så har jeg de koselige jule barne tv episodene på si fra youtube å se på. Må ha litt blåfjell, rødnisser, jul i skomakergata og sist men ikke minst theodor. Noen som husker bamsen theodor fra barne tv?? :-)

 • DET KUNNE IKKE BLITT MER PERFEKT

  • 01.12.2012kl.12:35
  • (10)


  Idag våknet jeg opp til dette synet.....

  Koselig? Og passet perfekt siden det er 1 desember idag!

  Kattene har jo igrunn heller ikke opplevd snø men de koste seg de. Sparka usynelig ball i snøen gjorde de og hoppet rundt som noen stukne griser. Nok om det, jeg har også fått pakkekalender av mamma i år. Har jo ikke hatt det siden jeg var en mini og må si jeg ble litt ekstra glad denne mnd ja. Noe å glede seg til hver dag, selvom det bare er små gleder (:

  Dennis har også kalender. Sooo cute, hehe.


  [Dennis sin til venstre, min til høyre - ho ho ho]

  BEGYNTE DET PLUTSELIG Å SNØ HOS DERE IDAG?
  HAR DU KALENDER?
   
 • hits