ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

Å POSERE ER VANSKELIGERE ENN DET SER UT TIL!!

 • 28.11.2014kl.22:27
 • (0)


Jeg har alltid vært sykt flink til å posere på bilder...

Huff, snakker om kleine bilder. Har gitt opp håpet om å få til Marthe Borge bilder foråsidetsånn. Hehe.

Igår så dro meg og dennis på shopping i hele 7 timer. Gjett en gang hvor lei han ble mot slutten'a? Ikke kom jeg ut med noe særlig heller. Men måtte gjøre ferdig julegavene til mamma. Og jeg må tilbake. Gud som jeg angrer på den ene gaven, som var dyr også. Om jeg bare klarer å finne kvitteringa da. Spontanshopping er det verste. Kommer alltid hjem med så mye ubrukelig eller klær som ligger i ett år med taggen på.. kjenner dere dere igjen eller? Neste gang skal jeg søke på nett før jeg går ut for å shoppe noe. 

En nyhet forresten. Det er ikke publisert offentlig (på fb) enda. Ikke før jeg skriver under kontrakt og det faktisk er på papir. Men jeg ble tilbudt å jobbe på H&M. Jeg er så glad og stolt. Nå skal jeg jobbe på Monki OG H&M dere. *Gledeshyl*.. Blir bare julehjelp og muligens ringehjelp etter jul men å ha foten innenfor drømmeyrket når vi snakker om salgsyrke, så kan jeg ikke annet enn å juble og glede meg over den lille prosenten. Endelig er jeg også en H&M ansatt. Noe jeg har ønsket lenge. 

Målet videre er jo å få en større prosent slik at jeg kan slutte helt på nav. Om ikke 100%, så blir jeg fornøyd med 60%. Hadde nok ikke klart å jobbe 100% riktig enda men en dag av gangen så dukker det nok opp en mulighet i fremtiden for meg også. Er kjempe fornøyd, fordi det egentlig skulle vært min siste dag i H&M idag. Har jobbet der i en mnd via nav og satt med klump i halsen før jobb idag. Trivdes jo så godt og har de beste kollegaene. Å slutte der ville vært kjempe trist men så er jeg ikke ferdig der alikevel. Hurra for meg og takk til de som skrøyt så av meg! Gleder mitt ♥

 • ETT DYRS LIV ER IKKE VERDT NOE..

  • 23.11.2014kl.19:06
  • (0)


  ... Ikke for den norske regjeringen iallefall (kan det føles ut som!)

  Kjære Erna, jeg spør deg rett ut. Er det slik at man bare skal overse dyremishandling hvis man har sett eller hørt om noen som er slemme med disse dyrene, også kjent som levende individer? 

  Du har sikkert hørt det før. Vi lever i 2014 (snart 2015). Det er skremmende hvor mange skritt vi er tilbake ifht hva vi burde vært når det kommer til beskyttelse/rettigheter for dyr. Jeg selv har vært vitne til flere dyre voldsepisoder. Jeg selv har vært med på å redde dyr når verken politiet, brannvesenet eller dyrebeskyttelsen har kunnet/ villet. Det gjør meg ingenting å hjelpe gratis eller bruke flere dager av mitt liv for å redde ett levende individ. Problemet mitt er at jeg verken har tillatelse til å bryte meg inn i ett hus, jeg har ikke utstyr/bil/penger til å kunne redde alle sammen og jeg har ikke myndighet til å kunne ta fra ett mennesket dyret sitt hvis dyret blir vanskjøttet. 

  Jeg selv har forsøkt å kontakte mattilsynet flere ganger ang en kanin. Jeg kom ikke igjennom første gang, men på andre forsøk fikk jeg svar. Svaret kom fra en som jobbet i mattilsynet og han var vetrinær. Han skulle personlig ta seg av saken hvis jeg bare sendte mail en gang til, til ett annet sted. Jeg hørte aldri noe fra han. Ett år senere (igår) sendte jeg MT en tredje melding ang denne kaninen. Hvis ikke jeg får svar nå, hvor skal jeg da henvende meg? Jeg har politiet men etter å ha ringt politiet ang flere saker så har jeg gitt opp, for de har alltid viktigere ting å prioritere (for eksempel å ferske gutter med trimma mopeder her i Vennesla). Når tid ble det forresten viktigere å gi bøter enn å redde liv? Er det det at dere ikke ser på dyr som liv? Verdig ett liv? Er det nettopp der det ligger?

  Jeg hadde ei veninne som sendte en bekymringsmelding til politiet for noen år tilbake. Det var en gammel mann, som tok alt for mange medisiner, som var aggressiv av seg og hadde personlighetsforstyrrelser. Han skaffet seg en valp. Valpen fikk aldri tur, den tisset og dreit inne (han mannen slo hunden fordi den tisset og dreit inne) og hadde sjeldent mat i skåla. Bekymringsmeldingen ble sendt, politiet responderte aldri. Hun ringte opp men politiet hadde ikke tid til sånne ting fikk hun til svar, så vidt jeg husker, men kanskje ikke ordrett. Hunden døde 2 dager senere, kun noen uker gammel fordi den hadde tisset igjen på gulvet. Den ble kvalt ihjel. Dette kunne vært forhindret om politiet tok dyremishandling/ dyrevanskjøtting på alvor. Vi snakker om ett liv her, Erna! Ett dyr kan føle, puste, kjenne på glede og sorg, savn og sult - slik som vi mennesker kan.

  Veldig mange vet om eller har sett/ hørt om noen som mishandler dyret sitt. Det skremmende er at jeg leser titt og ofte på facebook (div grupper) om mennesker som spør om hjelp på ulike sider. De vet om noe men vet ikke hvor de skal henvende seg. Ofte skriver de at de ikke gidder å henvende seg til verken mattilsynet eller politiet fordi de føler de ikke blir tatt seriøst. Dette er desverre ett kjent fenomen. Er ikke dette skremmende så vet ikke jeg? Enda mer skremmende er det at jeg selv kjenner på at jeg ikke orker å ta den kampen med verken MT eller politiet. Det er per dags dato nytteløst. Helt til dyret faktisk har dødd. Først da reagerer vi. Hvorfor det? Er det ikke bedre å være føre var enn etter snar? Er vi ikke pliktige til å hjelpe om man ser ett dyr (eller menneske) lide? Hvis ikke politiet har kapasitet, ork, eller kunnskap til å redde ett dyr i nød, hvorfor har vi ikke opprettet ett eget dyrepoliti for lengst da?

  Jeg skjønner det jobbes for å få til ett dyrepoliti men det går for tregt. Jeg tror ikke du skjønner at mange lider av depresjon og selvmordstanker(!!) nettopp pga den maktesløsheten de kjenner på når de ser eller vet om ett dyr som lider i stillhet. Jeg selv er en av dem..

  Jeg selv sliter daglig med bilder i hodet jeg ikke klarer å bli kvitt. På bussen på vei til jobb, når jeg ligger i senga om kvelden, på dagtid når jeg ikke har noe å gjøre.... Jeg selv sliter med depresjoner hele året fordi jeg ikke ser noe håp for disse skjønne levende dyrene. Jeg selv har slitt og sliter enda med selvmordstanker fordi jeg er maktesløs. Dere bryr dere ikke. Jeg holder det ikke ut. Minkfarmer, slakterier som failer, vold bak lukkede dører og til og med på åpen gate. Ingen rykker ut. Ingen bryr seg. Send en bekymringsmelding til mattilsynet, sier dere.. Hva hjelper det når man aldri får svar eller blir tatt seriøst?

  Jeg lever enda fordi jeg lever for dyrene. Jeg kan ikke forsvinne når jeg er deres eneste håp/ deres eneste stemme. Vel det føles hvertfall sånn til tider. Dette er ille. Man ser hver dag noe nytt og det er kanskje èn nyhet foran øynene våres på "Nrk" men det finnes hundrevis, kanskje tusenvis av slike historier i Norge man ikke ser. DAGLIG. Det er på tide at det blir gjort noe. Jeg tror ikke du forstår hvor viktig det er å ta dyremishandling seriøst. Jeg tror ikke du forstår viktigheten av å få tatt disse syke menneskene. Å gi dem en bot på, hva? 8000kr kommer aldri til å hjelpe. Å gi dem en til tre måneders fengsel kommer heller aldri i livet til å hjelpe. Da spesielt med tanken på at straffen er for kort, og fengslene er for "hyggelige" i Norge. 

  Jeg tror ikke du forstår at dyrevold har absolutt en sammenheng med menneskevold. Det er riktig at det som oftest starter med dyrene så går de over til å skade/ drepe mennesker. Mangel på empati er skummelt. Enda skumlere er at dere lar de slippe så billig unna for drap og vanskjøtting. Enda skumlere er det at regjeringen har mangel på empati for dyr.

  For noen (ink meg selv) så er dyr ett liv. Ett viktig liv om ikke viktigere enn oss mennesker. For noen så er dyr det eneste de har igjen å leve for. For noen så er dyr like nært som barnet sitt. For noen blir dyr sett på som familiemedlemmer. For noen er dyret den eneste vennen de har. For noen så er dyr alt de brenner for.

  Jeg syntes det er på tide å få fortgang i dette med dyrepoliti. Jeg er 25 år og har siden jeg ble født kjempet for dyrs rettigheter. Jeg har siden jeg var 16 hjulpet dyr i nød, hjemløse dyr, skadde dyr og tatt til meg hvis ingen andre har kunnet. Jeg har meldt i fra, jeg har hjulpet økonomisk selvom jeg ikke har mye penger selv. Jeg har gjort alt jeg kan for å redde noen, selvom jeg ikke kan redde alle. Det er på tide at dere forstår hvor mye og mange dette går ut over. Ikke bare dyrene selv (selvom dette er det viktigste) men også dette med maktesløshet knyttet opp mot depresjoner, angst, selvmordstanker. Dette med at det går psykisk syke rundt oss og kommer til å fortsette å skade eller drepe med mindre noe blir gjort. Fremfor å snakke om skattelette og tollavgifter så fokuser nå på liv, Erna! Ett liv er verdt så mye mer. Ett liv er så mye mer viktig enn penger. 

  Legg ned pelsfarmer i Norge. Forbud mot å ta inn ekte pels til Norge. Ja til dyrepoliti. Ja til strengere straffer mot dyremishandling. Ja til å gi støtte til organisasjoner som bl.a dyrebeskyttelser, vetrinærer osv. På tide å tenke fornuftig, å tenke langsiktig og ikke være egoistisk og apatisk. 

  Vi snakker om liv her, Erna!

     "Could you look an animal in the eyes and say to it, 'Everything else is more important than your suffering"!
  "We can jugde the heart of a man by his treatments of animals"!

 • BURSDAGSGAVE FRA MAMMA

  • 23.11.2014kl.13:20
  • (5)
  Awe, jeg elsker-elsker-elsker sånne rosa bling bling girly girly sommerfugler ting. Gleder meg til å ta i bruk alle disse tre tingene. Har dere sett så stilig glass med diamanter på og glitter? Ikke var det billig heller. Mamma hadde glemt å ta av prislappen, haha.. "GLEMT" ..
  Skikkelig grei "ladies night" også da. Det er til å ha alkohol oppi. Sånn man kan ha i lomma vet dere. Så søt at jeg definitivt kommer til å ta den i bruk og jeg kommer nok til å helle spring village oppi den så fort jeg skal på byen. Nå har jeg jo vært edru siden 31. oktober og skal prøve å holde meg til 13 desember.  Fikk også disse to genserne. En når man føler seg nøytral og søt og en når man har en killer bad ass day. Greit å ha noe å velge i. Kjempe fine gensere.  Overfall protection ftw.

  ♥ Thanks mommy!

 • BIK BOK BY LENE ORVIK - TIL SALGS!!!!!!

  • 22.11.2014kl.09:51
  • (4)


  Selger denne fantastisk fine buksa her i størrelse S. Selges for samme pris jeg kjøpte den for, 399kr. Frakt kommer i tillegg om jeg må sende den via post. Den er ubrukt, lappen henger enda på og like fin som ny. Jeg prøvde den på og den ble for liten for meg bare, derfor selger jeg den.. :)

 • BIRTHDAY // 25

  • 21.11.2014kl.12:12
  • (0)

  For to dager siden hadde jeg bursdag og fylte 25. Halvveis til 50, tenk! 19 november er dagen jeg ble født. Tiden går alt for fort. Før jeg vet ordet av det igjen så er jeg 50. Men jeg gruer meg ikke forløpig til å eldes. Kjenner det er deilig å bli eldre og klokere og at utseendet forandres og at man blir mer bevist på hvordan man ser ut. Jeg kjenner jeg er spent på 30 års alderen og tror ikke jeg kommer til å ha noe 30 års krise. for min del kommer nok krisa når overgangsalderen begynner eller leddgikt tiden, hvis jeg er så uheldig å får det. 

  Er utrolig takknemmelig for de som kom, og for mat, gaver og hyggelig selskap. Alltid koselig å bli påminnet at folk er her for meg og stiller opp. Viser dere hva jeg fikk av mamma i ett eget innlegg. 

  Jakka over fikk jeg av bestemor. Fikk også penger og gavekort av tante og kusine. Gode fine mennesker jeg er omgitt av.

 • IM BACK // WITH XMASPIRIT

  • 18.11.2014kl.19:21
  • (4)


  God kveld. Endelig frisk som en fisk. Det er deilig det. 
  Har i de siste dagene sett på diverse barnslige julefilmer/serier. Alt fra Donald duck, til mummie trollet (dere må se den i bunnen av innlegget *barndomsminner*) til blåfjell. Ja dere skjønner vel tegninga.

  Jeg er 25 år om ca 5 timer til og enda ser jeg på sånne programmer. Vel det kan jeg bare si høyt med en gang, jeg kommer til å se på det til jeg dør. For meg er tradisjoner så viktig. Jeg trenger slike filmer til å koble helt av og hoppe tilbake til yngre dager. Jeg trenger grunner til å smile. Jeg trenger slike barnslige stunder som kommer hver gang i førjulstiden og jeg ønsker julestemning. 

  5 uker og 1 dag. Da er det 24 desember igjen. Tiden har gått merkverdig fort til tross for lange dager. I år skal vi feire i stavanger. Ikke minn meg på det en gang, jeg gruer meg litt. Gleder meg litt også. Men tradisjoner dere.. Jeg har ikke en gang feiret jul med min far på hans side engang fordi jeg ikke liker å bryte vaner og tradisjoner. Er livredd jeg ikke skal få julestemning ettersom det ikke blir noe tur i kirka, heller ei så blir det slik mat vi har på julaften. Åh tantes gode hjemmelaget saus. Fykj, kan jeg bare bli hjemme? :P

  Nei jeg får trø ut av komfortsona mi og tenke at hvis det IKKE skulle bli noe skikkelig jul i år siden jeg er borte fra min familie så trenger jeg jo ikke gjenta det, ikke sant? Men er sikker på at stavanger er magisk i desember (har iallefall høye forventninger) og med en så herlig familie som han har så tenker jeg at det skal bli hyggelig alikevel. Heldigvis, eller forhåpentligvis så rekker jeg å oppleve fler julaftener i fremtiden. 

  Se mummi trollet (julaften episoden).. De varer ikke lenge og er skikkelig koselige.. 

   

 • 10.11.2014

  • 10.11.2014kl.22:51
  • (4)


  UPDATE: SYK. 
  Be right back. 

 • GLITTER BY H&M HOME OG CREME FRAICHE

  • 04.11.2014kl.23:03
  • (4)


  God kveld alle sammen! Idag har jeg vært å jobbet for H&M. Min første dag. Gikk vellykket og folkene der er bare så utrolig snille og omgjengelige. For ett miljø. For noen fine mennesker. Gleder meg til resten av dagene jeg skal jobbe ut denne mnd, men gruer meg til jeg er ferdig der i slutten av mnd. Håper absolutt det dukker opp en mulighet for meg der i fremtiden. Helst idag, hehe.. 

  Jeg var stort sett i home avdelingen og ettersom man blir kjent, får man også se ting man ellers ville gått forbi i spontanshoppingen. En glitterduk av alle ting. Jeg elsker jo glitter og har flere puter i sofaen som glitrer som matcher perfekt til duken. I virkeligheten er duken skikkelig sprakly selvom det ikke kommer med på bildet. 199kr koster den. Vel verdt det. 


  Har også vært på varetelling på min nåværende jobb Monki. Ganske stolt av at jeg hadde 0 feil ass. Denne har gjort det før, hihi. Det har iallefall vært en dag bestående av jobb jobb og mere jobb. Det tar virkelig på kroppen så skal bli godt å få lagt seg før det er på an igjen de neste 4 dagene. Tenk 6 dager på rad. Må bare lukke øynene og holde pusten og gjøre det beste ut av det. Er jo bare snakk om en uke heldigvis. 

  På morgenen gikk jeg også innom min nye favoritt butikk, creme fraiche. God service, sinnsykt fine klær. Såklart gikk jeg ikke tomhendt ut. Måtte jo komme over ett fint plagg enten jeg ville eller ei. Så da ble denne fine beige genseren med verdens fineste rygg med meg hjem da. Jeg er jo sommerfugl frelst så passet meg jo perfekt. 

  299kr.
  Vise bedre bilde en annen dag. Akkuratt nå er jeg så kald på tærne at jeg nekter å gå ut fra sofaen og vekk fra pleddet før jeg MÅ. Ville bare innom å vise dere de nyeste innkjøpene og ønske dere en kjempe fin kveld videre. Blogges om litt igjen.

 • DAGENS TIPS // ROSA KJØKKEN UTSTYR + MM

  • 03.11.2014kl.22:53
  • (6)


  God kveld dere! 

  Adlink


  Er det noe jeg elsker så er det lukten av god mat og synet av ett fargerikt og lekkert kjøkken. Jeg er så heldig å være velsignet med ett kjempe fint kjøkken. Eneste rommet i huset jeg faktisk liker synet av, hehe. Satt å surfet litt på nettet og kom på at jeg enda ikke har tipset dere om en knall bra side. Den heter bakerenogkokken.no. Her finner du masse inspirasjonn og tips til kjøkkenet.

  Grunnen til at jeg er så begeistret for denne siden er pga merket SMEG. Helt siden jeg var på ett hippie utested, hvor de hadde stående ett kjøleskap midt i lobbyen av merket SMEG i turkis - har jeg vært frelst av designet.

  Bare for å vise dere noen eksempler..

  Nesten så jeg får frysninger. Da vet dere hva jeg ønsker meg til jul hvertfall. bakerenogkokken har også andre delikatesser som er med på å piffe opp kjøkkenet. Produkter som har det lille ekstra. Produkter som man normalt sett hadde gjemt inn i ett skap men som man vil vise frem med glede på kjøkkenbenken heller. 

  Her er flere eksempler jeg syntes er knall fine til å være ett "kjøkkeninstrument" samt praktiske ting vi jenter liker..   De har absolutt alt du trenger til kjøkkenet og mye mer. Interiør, møbler, bakeutstyr, kakeutstyr, praktiske ting og dill/dall. Jeg drømmer om ett rosa kjøkken. Ett rosa eller fargerikt kjøkken og blir så glad av at man kan få tak i sånne fancy ting i norge. 

  Prisen varierer. Kommer helt ann på produktet om det er ett skikkelig merke av god kvalitet eller ikke. Jeg selv prøver å heller kjøpe litt dyre ting når jeg først invisterer i noe. På den måten risikerer jeg ikke å måtte kaste produktet etter ett år. Produkter som SMEG for eksempel varer lenge. Kjempe lenge. Utrolig bra kvalitet. 

  Ser du den søte rosa muffins formen i bunnen til høyre? Det er samme som passionforbaking bruker. De er så lekre. 

  BAKEREN OG KOKKEN (link) selger de alt som sagt du behøver til ditt kjøkken. Det er over 8000 produkter på siden dems så her kan man velge og vrake, og kose seg i flere timer. 

  Ha en fin dag. ♥

 • MANGE BILDER FØR OG ETTER "RESTYLANE"!!

  • 02.11.2014kl.17:42
  • (10)


  En av de bedre valgene jeg har gjort for meg selv her i livet er å ta lip filler. Dere skjønner nok hva jeg mener når jeg sier restylane, bare at dette er ikke restylane men teosyal. Jeg vet det høres helt utrolig overflatisk ut men for min del så har jeg blitt mye mer selvsikker og føler meg 100 ganger mer vel etter jeg begynte med det. Det er ikke slik at jeg står her nå å anbefaler det til gud og hvermann. Jeg snakker kun for min del nå. 

  Det er en evig sirkel, det kan jeg fortelle dere - for har dere først begynt med det så er det vanskelig å slutte. Du føler det begynner å gå ut fordi du blir så fort vant til det og bestiller raskest mulig en ny time. Denne gangen er du virkelig fornøyd men dager går og du blir vant til det igjen. Hallo påfyll igjen.. 

  Sånn fortsetter det hele tiden. Jeg selv innrømmer jeg ser meg blind men jeg tror også jeg kan stoppe før jeg ser ut som en vannballong, hihi. Jeg vet jeg har litt mye, men jeg liker det stort. Jeg syntes det er dritt sexy med store lepper og føler man ser litt yngre ut også. Er det bare meg som syns det? Tynne lepper forbinder jeg med eldre damer (no affence!!!) og det er ikke mye som skal til før man ser hakket yngre ut. 

  Vi lever jo i 2014 og dette er nå blitt like normalt som å gå til tannlegen. Folk gjør det. Noen innrømmer det mens noen velger å være stille om det. Folk er rett og slett forskjellige, men nå er det slik at jeg møter flertall som har fornyet leppene sine eller som vurderer det. Så normalt er det faktisk blitt. Det går ikke ann å nekte. Vi lever i en overflatisk verden, men for min del så betyr det indre mye mer. Det ytre er bare med på å skape balanse med det indre, sort of. Høres det helt absurd ut?

  Her er jeg uten noen ting i leppene..  I den tiden hatet jeg at overleppa mi var så liten ifht underleppa og jeg drømte om en såkalt "andemunn". Så jeg tok turen til Saits klinikken og fylte i restylane for første gang. Dette skulle noen dager senere vise seg å være en dum ide. Leppene klumpet seg og ble stein harde og utrolig ømme. Syntes det var helt grusomt. Første dagen var de i mine øyner perfekte. Andre dagen også men så dalte det nedover. 
  Selfie utløseren var klar og 200 bilder ble tatt den førte dagen. Til og med dennis, som er litt imot sånt sa at det ble fint. 10 Poeng til han. Selvtilitten min steg bare enda høyere. Det var virkelig godt å høre. Men dager gikk som sagt og leppene ble til idiotiske. Så jeg bestilte time hos Renates dagspa. Ikke søren om man går tilbake til dit man ble misfornøyd. Anywho.. Jeg gikk til Renates dagspa i markensgt og ble mottat av en veldig søt dame som het Cathrine. Vi snakket litt sammen og bestemte oss for at jeg burde ta ut det jeg hadde i, la det gå noen dager og så fylle på med Teosyal. Ett bedre produkt enn restylane uten tvil. 

  Her hadde jeg nettopp tatt restylane ut og så helt forferdelig ut igjen, haha. Man blir så vant til å ha store lepper vet dere.  En uke gikk og jeg kom tilbake for å fylle i. Neida, det satt enda flere klumper i leppene mine fra restylanen jeg tok hos Saits klinikken. En ny runde med å fjerne restylane måtte til igjen. En ny ukes ventetid.. Men en uke gikk og da jeg kom til Renates dagspa så var det bittelitt igjen. VEELDIG lite men jeg valgte å ikke fjerne mer, og heller bare kjøre på. Utålmodig? Hehe.. Jeg fylte i og det kjentes så sinnsykt behagelig ut. Følte med døds vel og var spent på hvordan dette skulle gå denne gangen. Slik ble resultatet etter å ha fylt i 1 ml i overleppa igjen.  Ganske bra forandring. Herre jesus jeg følte meg som den pornostjerna med de leppene *fnis*.. Her var de hovne da. Nettopp tatt. Men etter noen dager så de slik ut som bildet til høyre.. ganske store enda.. delvis pga lipglossen. Den fargen får leppene til å se større ut.  I ettertid så har de ikke klumpet seg og alt har bare vært perfekt. Det som har plagd meg er at folk enten sier de er for store, eller så sier de at de ikke ser forskjell i det hele tatt. Wow, når man ser på bildene så er det tydelig forskjell. Kanskje de også bare har sett seg blinde, hihi? 

  Nå har jeg sikkert fylt i leppene 7-8 ganger til sammen. Har ikke tellinga lenger men dette er noe jeg kommer til å fortsette med. Her er flere bilder etter forskjellig påfylls turer..  Nå har jeg hatt kjenskap til Renates dagspa i sikkert snart ett år. Snart. Er det ett sted jeg virkelig kan anbefale å gå til så er det hos renates. De er uten tvil de beste, har den beste servicen, det fineste venteromme osv. Jeg anbefaler de fra hele mitt hjertet.
   Kontakt meg om det er noe du lurer på.. 

  På fredag fylte jeg i både oppe og nede. Nå hadde overleppa mi vært større enn underleppa mi lenge nok og etter å ha fulgt bloggen til sophie elise i evigheter så valgte jeg også å fylle på i underleppa slik at overleppa ble enten sammen størrelse eller mindre enn underleppa. Angrer definitivt IKKE!! Symmetri....

  Så dette er FØR og NÅ (TATT PÅ FREDAG)!  Ooooog... bilder tatt idag (sminke fra igår, ingen lipgloss "*au natural*". fyllesyk enda og trøtt.. så drit i det generelle, fokuser på leppene hehehe)
  HVA ER DINE TANKER OM "RESTYLANE/TEOSYAL"?
  HAR DU DET KANSKJE SELV?
  (Hvis du skal ta så gå til Renates dagspa!)

  PS. HUSK AT JEG SLAPPER HELT AV PÅ BILDENE SÅ I VIRKELIGHETEN ER DE NØDVENDIGVIS IKKE SÅ STORE, MED MINDRE JEG SLAPPER HELT AV. TVI TVI!! ELLER SKAL VI SI... KVAKK KVAKK! 

 • I THINK THERES A GHOST BEHIND ME...

  • 02.11.2014kl.14:07
  • (2)


  Tror jeg satt i over en time på dette badet å tok en haug med selfies helt til strømmen røyk på mobilen. Dette var for to dager siden da men bildet ble ganske kult. Skulle virkelig ønske det var halloween hver siste fredag i måneden. Jeg har alltid likt å kle meg ut. Hadde det vært opp til meg hadde jeg og christina aguilera bytta liv. Tenk å gøy å leve slik hvor du skifter image hver uke nesten. Jeg vet ikke, jeg bare elsker å kle meg ut og elsker å være center of attention på en sky-måte. Altså, jeg liker oppmerksomhet men jeg er ikke oppmerksomhetsyk. Jeg bare liker å bli lagt merke til : ) Hva med deg?

  Anywho. Stod opp litt sent idag. Sover mye når jeg først har fri. I går sovna jeg to ganger på sofaen. Hva da sliten? Det verste er vel kanskje når man skal stå opp. Tung i hodet, enda mer slapp og sliten. Har proppa meg full av c vitaminer og zink så håper denne energikladden faktisk får litt energi om noen timer. Har så mye å gjøre her hjemme på to do lista. Rydde, rydde, rydde og vaske. Det ser ikke kjempe forferdelig ut, det er bare det at jeg trives bedre og føler meg mer våken når det er strøkent. Får vel legge fra meg bloggen å tre på meg vaskekone looken. Wish me luck... Denne jenta trenger ett spark bak *LAT* : P

 • HALLOWEEN KOSTYME // VLOG

  • 01.11.2014kl.18:39
  • (0)


 • MITT HALLOWEEN KOSTYME

  • 01.11.2014kl.12:35
  • (10)


  I år valgte jeg å gå veldig annerledes enn jeg har gjort i alle årene før. Jeg har alltid gått med kaninører og alltid sminket meg som en katt. Mangel på kreativitet kanskje? Men i år valgte jeg å være en zombie politi kvinne. I siste liten fikk jeg kjøpt meg hvite linser og det var virkelig prikken over i'en. Følte meg dødskul og sykt psyko, hehe. Fikk mange komplimenter da for stilen min og linsene mine. Glad jeg valgte denne looken i år. Bare synd jeg ikke fant mitt falske blod. Det hadde virkelig vært perfekt. Nok kjasing, her kommer bilder. Beklager for dårlig webcam bilder. Hadde ikke strøm på kameraet mitt.


  Ser dere jeg har fylt i leppene igjen? Godeste Cathrine på Renates dagspa i kristiansand som har fikset mine lepper. Jeg er som vanelig alltid så fornøyd og det blir liksom bare finere og finere for hver gang jeg fyller. Noen vil kanskje mene de er for store. Det er vel bare smak og behag. Jeg får skikkelig (UTROLIG NOK) god selvtillit med store lepper og trives med det. Har du spm ang Teosyal (min leppe filler) eller andre spm så er jeg den rette å spørre. Nå har jeg gjort det så mange ganger at dette her kan jeg. :)

  Uansett nå sporet jeg av her. Var ikke looken min kul? Men fikk litt tomb rider feeling fremfor politi feeling så jeg endret på looken slik at jeg skulle bli mer zombie politi alike og dette ble altså resultatet..
  HVA SYNTES DERE OM LOOK 1 OG 2? HVILKET LIKTE DU BEST?  Klarte til og med å overtale dennis til å gå med kostyme i år. Woww og ikke nok med det.. hadde aldri i mitt liv trodd jeg skulle klare å overtale han til å gå med linser. Etter mye strev så fikk jeg det til til slutt. Sykt skummel han var med det i virkeligheten. LOVEIT! 
 • hits