ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

...

 • 22.11.2013kl.11:40
 • (0)


Kommer sterkere tilbake. 
 • RETT FRA LEVRA + HVIL I FRED ROSIE!

  • 14.11.2013kl.19:17
  • (6)


  Javel, så var det tid for ett irritasjonsmoment - rett fra levra innlegg. Når jeg skriver rett fra levra så vet jeg på forhånd at mange vil være uenige med meg og det gjør ingenting. Vi har lov å være uenige men jeg liker å snakke høyt og jeg står alltid for det jeg sier. Her er ett nytt irritasjonsmoment og såklart handler det om dyr igjen. Shocking!

  Det plager meg så langt inni hjertet når folk sier "Nå er det på tide vi får dyrepoliti i Norge!! Det er jo forsket på at mordere begynner med dyr og ender opp med å drepe ett menneske. Nå må vi få dyrepoliti før ett menneske blir tatt liv av".. (noe i den duren)

  ...ØØØØH!!?

  Mennesker her. Mennesker der. Bryr vi oss ikke nok generelt om mennesker? Når skal rettferdigheten seire kun og holdent for dyrenes skyld? Det er jo dritt synd på dyr som må lide og pines til døde eller halvt ihjel. At en dyremishandler kan etterhvert ta psykosen sin over på ett menneske er kjipt det også men nå bryr vi oss om dyrene denne gangen når vi snakker om dyrepoliti. Jeg vil ha dyrepoliti fordi dyrene ikke har stemme. Vi trenger generelt strengere straffer mot dyremishandlere (samma om det er forsket på at de kan bli mordere mot mennesker). Det er dyrene som lider først nå og det er de som er de svake. Jeg vil ha dyrepoliti slik at dyrene skal ha det bedre. Jeg gir vel langt f'en om en dyremishandler kan ende opp som morder. Morder er han jo uansett om han har drept ett menneske eller dyr og nå snakker vi om dyrene som sagt. Skal ikke stemme for dyrepoliti fordi det kan hende dyremorderen blir drapsmann på mennesker senere. Jeg stemmer fordi dyrene føler, kjenner på, ser og opplever sorg og smerter slik vi mennesker også gjør. Syns rett og slett dere bagatelliserer dyremishandling når dere snakker om at en dyremishandler kan bli menneskemorder senere. Det er skammelig i mine ører at dyrene ikke er likestilt og at de ikke blir fokuset og meningen for å få dyrepoliti her i norge. 

  Få tatt de før de dreper ett dyr, mener nå jeg. Sånn, ferdig snakket. 

  ♥ Hvil i fred Rosie. Du var en fantastisk hund og nå verdens vakreste hunde engel. Du hadde ett fryktelig liv før du døde nå nettopp, men din nye matmor som gav deg liv igjen, hun som gjorde alt for deg, hun som viste deg hva meningen med livet egentlig er - hun er jeg evig takknemmelig. Hvil i fred lille venn! ♥ Les mer om Rosie HER!
 • SLEEP WALKING

  • 13.11.2013kl.17:08
  • (2)


  G'day missies!

  Kom nettopp hjem. Har jobba ræva av meg på kremmerhuset så det er ikke rart jeg slukna på bussen. Det finnes igrunn ingen bedre plass å slukne på enn på bussen fra jobb. like før jeg bare satt på hele runda og tilbake igjen så deilig var det. Men så måtte jeg jo av da og det suger max for jeg må labbe i ca 10 min i kulda fra buss stoppet til meg og til slutt i en heftig oppoverbakke før hjemmet mitt. Kan si det sånn at jeg er våken nå, men nå er det middag på strakset og kjenner jeg meg rett ligger jeg langflat ut på sofaen når jeg har spist ferdig. Zzzzz - mørke tider gjør meg så himla trøtt gitt!

  Hva har du gjort fra du stod opp til nå? ♥

 • CURLY THUESDAY

  • 12.11.2013kl.11:41
  • (6)


  Nå har jeg akuratt krøllet håret og gjort meg klar for jobb to come.. Er ikke helt i form om dagene selvom det kan se sånn ut for de som treffer meg, men det er sikkert bare vinterdepresjon som sniker seg inn. Eller noe i den duren.. Nok om det, nå er det kun ei uke til, presis 7 dager til jeg fyller år. Tenk at jeg blir 24 år, noe som er halvveis til 48 (sukk). Men det er jo deilig å vite at jeg er ett steg nærmere å bli tatt hakket mer seriøst, hehe. Vet ikke hvorfor jeg tenker sånn, men jeg har så mange tanker som flyter forbi i farta og det er en av dem. Når man er voksen blir man tatt mer på alvor og man får flere "rettigheter" i livet enn når man er 17. Ikke at jeg føler meg ett år eldre enn jeg er. I mitt hode er jeg enda 18 og oppfører meg som en barnslig umoden jente, rett og slett, hehehe.. Men man har det ikke mer moro enn man lager selv, man er ikke voksen før man tørr å være barnslig og man har det overhodet ikke gøy i ett strengt og voksent selskap. 

  YOLO, ellerno! :)

  Syns forresten det er utrolig deilig med forandring på håret for tiden. Har hele mitt liv dritt i håret men fortiden så krøller jeg det i ny og ne når jeg har tid. Ikke at håret trenger mer varme og skademidler påført, men det er jo så gøy med forandring. Hva syntes dere, er jeg finest med krøller eller stritt hår?

 • ÅDÅ RYNKE?

  • 09.11.2013kl.23:03
  • (9)


  Idag har virkelig dagen gått i ett-sett. Jeg skulle stenge monki idag og ble alene den siste timen og i den timen har det ikke vært ett stille minutt. Køen ble bare lengre og lengre og jeg kjente mer stress enn noensinne. Jeg digger stress.. Ikke fordi stress er så sykt gøy akkuratt, jeg får jo fler rynker enn en 90 år gammel kvinne når jeg stresser men tiden flyr jo av gårde. Jeg kan heldigvis flire og le oppi alt stresset, jeg tar det med humør :) Jeg klarte meg bra da tror jeg. Er verre med butikken som ser ut som ett bomba rom, heeeheee... stakkars de som skal jobbe til mandag. Nei men jeg prøvde så godt jeg kunne å holde det sånn tålig ryddig da. Og som jeg liker å tenke --> "det er bedre at det er mye å gjøre, mye å rydde på, enn å ikke ha noe å gjøre eller rydde på i det hele tatt" :) Positive thinking!

  Har også vært på byen, edru, i godt lag med gode venner og kjæreste. Nå er det 4 uker siden jeg drakk sist om ikke mer, og gleder meg så sykt om to uker til. Da har jeg bursdag og da skal det drikkes til jeg ikke klarer å stå mer. Skal feires totalt uten måte. Man blir jo bare 24 en gang, hihi.. dårligste unnskyldning ever men det er jo sant da..

  Vel nå er det snart leggetid. Blir deilig med en fri dag. Har aldri satt mer pris på en søndag før. Rynkene i panna må få lov til å hvile og slettes ut de også.. hoho i wish. Hatt en fin dag i regnværet? • HAR DU FORSLAG?

  • 08.11.2013kl.22:47
  • (2)


  What does the møngis say..?

  Heh... Gud så flink jeg er blitt til å blogge i det siste. Har kanskje ikke den mest spennende bloggen om dagene, men jaggu er dere nærmere 200 personer hver dag som aktivt venter i spenning på noe nytt og at så mange (jeg prøver bare å forestille meg 200 personer foran meg liksom) er innom bloggen daglig uten at jeg en gang har blogget i en uke for eksempel, er bare helt fantastisk. Og det øker for hvert innlegg jeg skriver. Takk for besøkene :D

  Idag har jeg vært på jobb. Ikke kremmerhuset men på monki. Tiden gikk kjempe kjapt idag og jeg har fått gjort mye. Det er himla deilig når man begynner å komme i det og skjønne seg på det meste. Det er da leken begynner å bli god, hehe. Håper jo så klart noen av dere skjønne mennesker kommer innom monki å handler, det hadde vært så koselig. Skal på an igjen imorgen fra 12-17.00 og etter det finne på noe sprell og balluba. Har ikke helt bestemt enda hva vi skal gjøre, men nå er vi lei av å ikke gjøre noe fortiden annet enn jobb og sofa slækking. Time to YOLO igjen! :)

  Forslag til hva man kan gjøre på en lørdagskveld, edru? Vi er to par som har lyst å gjøre noe hyggelig og kanskje nytt sammen som ikke koster flesk :)?

 • BESTEMOR = MARC BY MARC JACOBS

  • 08.11.2013kl.10:00
  • (2)


  Idag er "another day at work".. Syntes jeg ikke gjør annet for tiden enn å jobbe og det er utrolig psykisk tungt altså.. Men jeg får bare holde ut og jeg vet jo at november og desember er utrolig hektiske perioder når det kommer til jobb og det lønner seg jo svært også å jobbe en haug. Bare tenk den lønna i januar liksom. Smile :)

  Igår var jeg og bestemor på shopping. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte, men sjalusi er iallefall en følelse jeg sitter igjen med. Bestemor liksom, ja du hørte riktig, kjøpte seg Marc by Marc Jacobs vekse igår. Den var knall fin. Og en MBMJ lommebok. Favoritt lommeboka mi liksom. Ett sett av mitt favoritt merke. Jeg holdt på å dåne, men jeg unner henne det såklart. For en ufattelig hyggelig dame som jobbet på Høyer på slottet i kristiansand. Hun kan jeg ikke skryte nok av og dere skulle sett blikket hennes da jeg fortalte at bestemor var BESTEMOR og ikke mammaen min som hun trodde. Hihi. 

  Skal søren med vise dere bilder av tingene hun kjøpte, hun er så vanvittig heldig og jeg sier det for tredje gang nå "Husk mor, jeg vil arve eller adoptere den veska og den lommeboka!!!".. Just saying :) 

 • "ingen kan redde alle, men alle kan redde noen" (JUSTICE FOR ANIMALS)

  • 05.11.2013kl.23:01
  • (4)


  Noe å tenke over:

  "En liten gutt gikk langs en strand og studerte alle sjøstjernene som hadde skylt på land, og som nå lå stille i sanden. Gutten syntes forferdelig synd på dem, og begynte derfor å kaste sjøstjernene ut i vannet igjen. Gutten var allerede i full gang da en eldre mann kom gående. Mannen så seg rundt med et forundret uttrykk og sa: «Hvorfor i all verden gidder du å kaste ut sjøstjernene når du uansett ikke kan redde alle? Det er jo alt for mange!» Da kikket den lille gutten opp på mannen og svarte: «Ingen kan redde alle, men alle kan redde noen!»"

  Dette er en reklame lagd på 90 tallet som jeg aldri vil glemme og har levd ved siden. Stadig får jeg kommentarer på bloggen hvor de kritiserer meg for for eksempel bruk av loreal sminke. Men ingen er feilfri selvom målet er å bli det. Men så lenge man gjør noe for noen, er det bedre enn ingenting. "ingen kan redde alle, men alle kan redde noen".. Ikke gå med pels fordi du spiser kjøtt. Ikke gi opp fordi du gjør en "dum" ting.. Gjør en ting og du er med på å bidra til en bedre verden

  Ser noen bloggere der ute som skriver "jeg spiser kjøtt, så da kan jeg også gå med skinn" for eksempel. Jeg rister på hodet av sånne tåpelige utsagn. Du skal da ikke gi opp alt fordi du gjør en ting feil.. Dette gjelder også generelt her i livet. Jeg er skyldig på mange områder. Jeg spiser kylling, men det betyr ikke at jeg trenger å spiser elg fordi om. Jeg støtter ikke kylling industrien. Syntes faktisk det er en av verstingene ironisk nok. Og målet mitt er å slutte med det også så fort jeg klarer det. Nå skal det sies at jeg ikke spiser kylling ofte og målet er jo å aldri spise en kylling igjen. Det er helt forferdelig. Men jeg bruker heller ikke ekte pels eller skinn. Da sverger jeg heller til faux/ fake og går varmere kledd under jakken min. Det er verdt det hvis ett dyr får leve. Nå vet jeg jo ikke hvor stor påvirkningskraft jeg har alene, men håper jo at flere og flere joiner "laget" mitt om en rettferdig verden for dyrene. 

  Jeg bruker tannkrem, shampooer fra forskjellige merker, men gudene vet hvordan de oppfant de. De fleste merkene jeg har brukt har vel blitt dyretestet, og det er vanskelig å følge med på alt. Jeg er langt ifra perfekt men jeg prøver så godt jeg kan og aller helst skulle jeg ønske jeg hadde kontroll over alt som fantes. Men det viktigste er at jeg gjør noe for noen, og bare det i seg selv er stort. Ikke gi opp fordi du gjør en ting som ikke er snilt mot dyrene. Jeg kommer aldri i mitt liv til å kjøpe ei pute igjen som er laget av dun, jeg kommer aldri til å kjøpe noen fancy jakke med ekte pelskrage eller ei veske av ekte skinn. Dette er lett å vite hva som er ekte og hva som er falskt og ikke alltid stol på selgerne i butikken. Har selv erfaret da jeg jobbet i en sminke butikk at en kunde kom innom og ville ha ett dyrevennelig sminke produkt. Selgeren jeg jobbet med sa at "dette produktet er ikke dyretestet".. Kunden sa "jo det er det".. Selgeren sa da "men de er ikke testet av oss, eller det merket. Det er leverandørene til det merket som isåfall har testet det" .. som om det spiller noen rolle?? Alt for salg. Nei heller sjekk ut på dyreverns sider om hva som er test vare eller ikke. Ikke stol på de i butikkene heller. Ble helt sjokkert jeg. 

  Den fineste setningen jeg vet om er "ingen kan redde alle, men alle kan redde noen".. Lev etter den, slik jeg gjør. Da er du ett steg nærmere peace then ever. ♥
 • NOT MY DAY

  • 05.11.2013kl.21:47
  • (0)


 • ER DU BIFIL? LESBISK? HOMO? HETRO?

  • 04.11.2013kl.21:10
  • (8)
  Hva syntes du om homofili? 

  Er du hetro/lesbisk/homofil/bifil?
  .. Og skjuler du det?

  Det fine er at du kan velge å være anonym hvis du enda er i skapet, men det flotte er for mennesker å se at man ikke er alene, selvom det føles slik ut noen ganger for mange. Del gjerne din erfaring med da du kom ut av skapet for første gang, eller om du enda er i skapet men har en stoooor forelskelse i en/ei som ikke vet det :D Jeg er i det gay'e humøret igjen, as always og har lyst å høre hva dere er :-)

  For min egen del.. Jeg faller for alt og alle jeg, så lenge utstrålinga er der, ett glimt i øyet og ett vakkert smil med en fin personlighet. Jeg fordømmer ingen kjønn, men har aldri vært med noen jenter. Men de fleste vet jo at jeg syntes jenter er ørten ganger mer tiltrekkende enn gutter. Det tror jeg de fleste jenter til og med er enige i, haha (no affence). Ingen kan stoppe meg i fra kjærlighet så lenge det er ett menneskelig menneske jeg har falt for. 
 • hits