ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

SE MIN NYE TATTOO!!!!

 • 30.11.2012kl.18:04
 • (28)


Nå er det gått 11 dager siden jeg tattoverte meg. Jeg trenger nok litt påfyll på farger og evt litt på en av kantene som har "fadet" ut litt men ellers er den kjempe fin og ikke sår. Den har flasset en del og jeg var jo drit redd det ikke skulle være slik men det skulle det vist. Men pga flasset så har jo fargen blitt litt svakere, men det er ikke krise. Har også klødd en del, men aldri klødd tilbake. Derfor hjalp det veldig med aloe vera heat lotion på i tynt lag, slik at det får en kjølende distraherende effekt. Jeg er kjempe fornøyd alt i alt og gleder meg til sommeren når jeg kan brife rundt med den og sikkert flere, siden jeg så absolutt må ha flere før sommeren 2013, hihi. 

Lille sommefuglen min  

Likte du den?

 • MITT NYE HÅR

  • 30.11.2012kl.15:50
  • (4)


   

  For en tid tilbake (har vært litt treg) så fikk jeg extension i posten. Det stod ikke navn eller firma så jeg viste ikke helt hvem det var fra og etterlyste dem på bloggen. Plutselig tar firmaet kontakt å jeg ble helt ærlig sjokka over at det var dem. Normalt sett kan man jo se på extensionsene hvem det er fra. Man husker som regel hvilken farge eller type man har valgt ut men denne gangen kunne jeg ikke ta det igjen. Vel håret var fra siden kalt: shophairextensions (linken til nettsiden finner du HER). 

  Jeg valgte disse fargene:

  Og hva fikk jeg?? Jo jeg fikk to pakker hair extensions i samme farge (dere ser jo at de over er to forskjellige) og ikke bare det, men de lignet overhodet ikke på de fargene jeg viste over. Hair extensionene jeg fikk var mer typ mitt hår (oransje, rødlig, blondt, brunt - UTEN striper).. 

  Bildebevis:  Syntes dere det lignet i det hele tatt på samme farge som carmen electra og den andre modellens hår? Det er ikke likt en viss plass. Jeg ble kjempe skuffa. Jeg hadde gledet meg masse til å få de i posten, fordi jeg har en haug av extensions med min hårfarge men ingen i blondt/brunt highlight og jeg hadde tenkt å farge håret mitt slik når jeg fikk de i posten men det kan jeg jo bare glemme nå.

  De skal ha for at de svarer raskt (kundeservicet) og pakken kom fortere enn forventet. Kvaliteten kan minnes litt om pilus hvis noen har prøvd pilus før. Jeg elsker pilus da og håret varer lenge, men jeg ble fortsatt skuffet over fargen og har gitt dem beskjed om å fjerne bildene av modellene. Skal man drive en seriøs bedrift så skal man være ærlige mot kunden.   Mitt hår er helt normalt. Ikke mega tynt, men ikke tjukt i det hele tatt så jeg trengte to pakker. Det er clips jeg har fått, noe jeg aldri kommer til å slutte å kjøpe. Det sliter lite på håret om du fester dem riktig og husker å ta de ut forsiktig. Clips varer lenger enn keratin og er jo så fort å ta på. Heldigvis for meg så kan jeg krølle, rette, kreppe og style disse clipsene da de er ekte. Det er veldig viktig for meg at det er ekte hår og om det provoserer dere eller ei så bryr jeg meg ikke om kvinner ofrer håret sitt til oss. Det er ikke misshandling.   Du finner samme hår som meg HER og HER

  Bare vit det at fargen lyver men nå vet du hvilken farge jeg har sånn tålig utifra ipod bildene og jeg elsker kvaliteten i og med at det ser naturlig ut og ikke mega glatt. Er faktisk ikke fan av tunge mega glatte hårtyper. Da vil jeg heller ha noe som ligner mitt eget i kvaliteten. 

 • ER DU SOM DRITER DEG UT, IKKE JEG LOL

  • 29.11.2012kl.22:31
  • (5)


  Ikke alle her vet det, men jeg er kjent for å være det man så fint kaller "blond" :) Det de som blir oppgitte over mine kommentarer ikke vet er at det kun er ett spill for å drite ut <dem>, for ja det du hørte riktig, det er ikke meg som driter meg ut faktisk, haha.. Og jeg skal fortelle dere en liten historie om hvorfor..

   

  PRACTICAL JOKE, SOOOOO AWESOMELY EPIC. Nå, hvem lo sist sa du? Fnis.

 • FUCK ASS

  • 29.11.2012kl.21:06
  • (3)


  Tuddeluuuu, først må jeg bare si en ting. Jeg skulle idag egentlig lage ett innlegg med de idiotiske hair extensionene idag og lovte også vakre Lena Gjertsen det men vet dere hva... Kameraet vil ikke ta bilder i dette dårlige kveldslyset. Speilrefleksen er ødelagt så den kan jeg bare kaste, mobilkamera har jeg ikke fordi jeg mista mobilen forrige helg og ipoden er den eneste løsninga men om kvelden blir tydeligvis bildene helt skurrete. Paff, jeg blir gal.. da vet jeg hva det første jeg skal gjøre imorgen tidlig er mens det er lyst ute/inne. Sorry <3

  Ellers så vil jeg ønske dere en riktig god natt alle sammen.

   

 • PAKKE I POSTEN: PONYTAIL

  • 29.11.2012kl.18:49
  • (10)


  Idag fikk jeg hestehalen min som jeg har venta en mnd på, fra ebay. Fargen var ikke helt lik men what-e-heck den skal brukes uansett. Jeg må si jeg elsket den og elsket krøllene i den. Du kan få kjøpt samme som meg HER. Jeg har fargen light brown big wave men den føltes ikke så lys ut akkuratt, men det er den lyseste brunfargen de har med store krøller. Håret er ikke ekte så det kan ikke krølles på eller rettes. Men du kan velge mellom rette, bølger eller krøller som meg hestehaler og de er billige.    Q: HVA SYNTES DERE?

 • JULESTEMNING

  • 29.11.2012kl.18:31
  • (0)


  Nettopp kommet hjem og har lært meg en ting: Ta på seg ullsokker. Er freezing på tærne og fingrene er pinnstive, men sånn er det. Etterpåklok heter det seg. Mats på de fire nederste bildene er jo bare megaherlig. Den gutten kan jo alt -- posere, lage dinosaurlyd, si setninger og si takk hver gang han får noe (eller gir noe hehe). Er så koselig å ha en stump i familien igjen. Er sønnen til min fetter. 

  TENTE DE GRANA I SENTRUM HOS DERE OGSÅ?? 

 • OH CHRISTMAS TIME

  • 29.11.2012kl.16:18
  • (0)


  Da stikker jeg til sentrum sammen med verdens beste kusine og bitte lille mats. Julegrana skal tennes, men jeg skal iallefall opp for å handle den aller siste julegaven til folkene rundt meg. Har kun farmor og farfar igjen så det er de jeg skal handle til idag. Eldre folk er de verste å handle til. De har alt og sier alltid "vi ønsker oss ingenting" eller "du skal ikke kjøpe noe".. Tror det er desembers verste setning for da står jeg fast og aner ikke hva jeg skal kjøpe, men jeg har i bakhodet en ting men det blir liksom ikke svære greia men det er tanken som tells eller hva? :-)

  Må iallefall huske å kle meg godt med skjerf og vanter, er jo freeeeze ute. Og jeg som er tynn at på te har liksom ikke vinteren som favoritt måned. Er glad det er noe som heter "det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær" og det er så sant så sant.   Kan dere ha en fin dag videre?!! :D

 • SPRINGE FRA TORNADO

  • 29.11.2012kl.14:27
  • (4)


  God morgen dere. Huff jeg våknet med ett hardtdunkende hjerte og frykt i hele kroppen. Har i hele natt sprunget fra tornadoer, brann som spredde seg og oversvømmelse som var på vei. Det er ikke bare bare med naturkatastrofer, og god forbid at det skjer noe sånn den 21 desember ass. 

  Nå har jeg akkuratt sminket meg og dusja håret og skal til å føne det å sette på de jævla clipsene som jeg ikke har lyst å skrive om en gang, men jeg må desverre det. Viser dere senere. Ønsker dere alle en fin dag 

 • PYNTET TIL JUL IDAG

  • 28.11.2012kl.16:11
  • (12)

  Til lørdag regner jeg med juletreet kommer opp :) Har du begynt å pynte til jul? 

 • NORGES STYGGESTE HÅR(FARGE)

  • 28.11.2012kl.13:11
  • (0)


  Idag stod jeg opp å måtte farge den forbanna etterveksten min som begynte å bli musegrå. Eller kommunegrå som det kanskje egentlig heter. Å farge ettervekst er ikke vanskelig, det er mer deprimerende fordi man vet at håret ikke ser bra ut uansett i farge (hehe) da jeg enda ikke har fått bestemt meg om jeg skal gå mørk for vinteren eller mørke blond. Er jo noe som heter frisør, men så vokser ikke penger på mine trær heller så jeg må nok vente litt med det og i mellomtiden får jeg bare ha mitt falmabrune hår. Yei (:  Ugg, jeg hater å gå uten clips. og vet dere hva jeg hater enda mer som dere kanskje ikke la merke til? Tææn flekker. Halsen min ser jo faen med helt fuck'd ut, haha. Er såå glad jeg har en haug med skjerf i hus når jeg skal ut. 

  Jeg fant forresten ut hvem jeg fikk extensionene fra og tro meg, jeg er skuffa. Viser dere senere og forteller dere hvorfor.

 • SE HVA JEG HAR GJORT

  • 27.11.2012kl.18:59
  • (10)


  Hiver meg på bølgen og begynner tidlig i år, haha. 
  Dere skal ikke se bort ifra at julen begynnes hos folk i slutten av sommeren om noen år til. Har dere begynt å pynte?

  Nå har jeg ikke hivet opp nissene, juledukene og andre pyntegjenstander enda. Kun lysene. Gleder meg veldig til å pynte det andre, men juletradisjon skal følges hvor jeg pynter en time ca før barne tv 1 desember, så blir det full tv titting resten av kvelden med julebrus og kakemann. Glede! 

 • SNIKKITI SNAKK

  • 27.11.2012kl.17:49
  • (2)
  Sur? Nei bare på bildet for show. Ser dere tusta på høyre side av håret? Vel det er en forever tuste som ikke vil gå bort. Den kommer og går som den vil men når den kommer er den der faen med også. Har ødelagt noen kammer pga den. Noen som vet hvorfor det blir tuster akkuratt deeer liksom? HAHA.

  Ellers så er jeg glad, fordi jeg har shoppa julegaver igjen. Er så og si ferdig, har bare dennis igjen... og jeg skal farge den ekle etterveksten min idag. VEL VEL, vi for nå se hvor glad jeg blir. Er dennis som skal ta etterveksten min! Han har sagt nei til å gjøre det men så klart skal ha gjøre det ;) 

  BTW, noen som kan gjette hva jeg har gjort idag?
  Hint: Lys. 

 • DAGENS GODE GJERNING

  • 27.11.2012kl.13:31
  • (6)


  God morgen/ ettermiddag :-)

  Idag startet dagen med å levere en katt som ble forlatt av eierne sine da de flytte. Har i flere mnd prøvd å fange den men ikke klart det selv da det kun er folk den er trygg på som klarer det. Men jeg har kasta mat til den mange ganger og han har spist som en hest. Ikke sett så sulten en katt før stakkar. Naboene var iallefall snille å kastet ut noe mat til den. Det var vel de som fanget den også for de fikk så vondt av den.

  Kan ikke forstå hvordan noen klarer å flytte fra dyret sitt uten å en gang se seg tilbake. Jeg hadde stått utenfor morgen og kveld for å få med mine dyr. Hadde iallefall ikke gitt dem opp. Mange egner seg desverre ikke til å ha dyr om man ikke passer godt nok på dem. Vel vel, jeg har gjort en god gjerning idag og det med god samvittighet :-) Nå får den iallefall verdens beste eier, varme, tak over hodet og mat ikke minst. Samt andre selskapskatter hihi. Kunne ikke fått en mer happy ending han der..

  Ellers ser det ut til at det skal begynne å snø. Skulle jo bare mangle det kom hit også - har aldri sett så mye regn før her nede som i år. Vennesla aka Bergen by lissam. Planen var igrunn å handle litt julegaver idag. Spørs om Dennis orker det eller om vi skal ta shoppinga om to dager til når julegrana blir tent i vennesla sentrum. Hadde jo vært litt koselig det også da.  mehe

 • OMG - MISTET MATLYSTEN

  • 27.11.2012kl.00:07
  • (12)  Så det ikke godt ut? Im so flink  

  Jeg er kanskje slank/tynn, kall det hva du vil men jeg spiser som en hest når jeg spiser. Elsker mat, spesielt tilbehør til mat. Ikke så veldig begeistra for kjøtt så blir til at jeg tar noen få tygg og legger resten på dennis sin tallerken. Vel så var det ikke idag jeg mistet matlysten pga kjøtt men mer pga Dennis sin "herlige" kommentar fra nowhere:

  "jeg føler jeg må bæsje. Føler potetene og medisterkakene kommer ut snart.." 

  Jeg sier bare what the fuck, hvem sier sånt når man spiser ett så "for en gangs skyld måltid" haha.. Kanskje litt for kvalmt å dele med dere, men så har jeg ingen grenser heller. Men, jeg skal ha creds da som faktisk ikke brant ned huset eller lagde nudler. Slo til på stortromma idag altså. Nomnomnom... :D 

 • HVIL I FRED LILLE KATTE-ENGEL

  • 26.11.2012kl.17:47
  • (14)


  Desverre så overlevde ikke kattungen dagen. Den måtte med skjærende hjerte bli avlivet da den var alvorlig alvorlig syk. Med utstikkende rumpehål, blod fra rumpa, kraftig diare, spydde hele tiden, øynene var sløve, den var dehydrert og syltynn. Det fantes igrunn ikke så mye igjen å leve for, for den katten. Det er det verste jeg har gjort, å si ja til å avlive en så glad og kosen katt som bare ville alt godt. Jeg gråt hele veien hjem og det renner enda. Man blir jo så glad i disse små søte krabatene og hvem ante at han var så alvorlig syk? Er bare glad den slipper å lide lenger. Den fikk jo en fin siste tid hos Line som fant den og meg. Det var nok det den trengte, kjærlighet, varme og kos før den måtte gå fra oss. 

  Håper det er flere der ute som stopper opp å redder dyr dere ser langs veiene. Det kan gjøre en så stor forskjell for nettopp dette dyret. Og ikke tenk på veterinær utgifter. Så lenge det ikke er ditt dyr skal du slippe å betale. Blir det for dyrt og de sier du måå betale så er det gratis å avlive, om det er til dyrets beste. Det finnes også fosterhjem, forskjellige dyrevernsorganisasjoner eller slike som meg som frivillig hjelper og tar imot dyr uten hjem eller skadede dyr. 

  Hvil i fred lille engel, håper du har det bedre nå 
 • EN NY KRABAT I HUS

  • 26.11.2012kl.13:28
  • (9)


  Denne katten ble funnet langs veien idag. Den er kjempe tynn men ikke oppblåst, den var skikkelig skikkelig skitten før jeg badet den og nå er det dusjen som er skitten. Den eier ikke mye matlyst uansett hva jeg prøver å trykke i den. Noen som har noen tips så den kan spise? Den har også ett rødt bakbein. Trolig sår, men skal se nærmere på det senere. Den var redd da den ble fanget mitt i veien, men ble kosen med en gang. Veldig spesiell katt, superkosen og gnir hodet inn til mitt og hun som fanget den sitt hode. Kan desverre ikke beholde den, men skal ha den over natta. Håper den får ett fint hjem, det fortjener den. For en mer takknemmelig katt skal man lete lenge etter.. 
  Er så glad det finnes folk som stopper opp til tross for trafikk bak seg for ett dyr. At folk tar seg tid til å gidde å prøve å fange ett dyr som ikke tilhører dem er det fineste jeg vet. Jeg sier "så lenge man har prøvd er det godt nok".. :)

 • SNIKK SNAKK

  • 25.11.2012kl.14:28
  • (2)


  What, er jeg forkjøla nå? Sitter å nyser og nyser nonstop. Men det gjør ikke noe, jeg liker faktisk å være litt syk så lenge jeg ikke er kvalm. En god grunn til å sitte inne å kose seg i varmen :) Sitter å snoker vilt på tattoveringer jeg vil ha eller prøver å sette sammen i hodet til noe kult. Jeg kan ikke vente til å ta den neste og skal fra og med januar spare til en litt større tattoo. Etter det er det sparings til silikon pupper, fnis. 
  Idag er det søndag. Akkuratt en uke til 1 advent. Det verste er at jeg tror faktisk ikke vi har advent stake, så det må jeg få kjøpt. Når skal dere pynte til jul? Jeg begynner til lørdag om 6 dager til. Åh det er så koselig med jul. P4 julekanalen har surret hver dag nonstop på høytalerne. Du finner kanalen HER.   Til uka skal jeg bli bedre til å ta bilde av meg selv. Mitt mål, siden det blir for lite av det fortiden... :p

 • YOURE AMAZING DEMI!

  • 24.11.2012kl.23:17
  • (5)


  Er det noen jeg i den siste tiden har blitt storfan av så er det faktisk Demi Lovato. Har ikke sett noen filmer eller hørt noen sanger av henne men har sett mye youtube nå og lest mye om henne og herre-gud for ei fantastisk jente. Jeg gråter og gråter av denne jenta. Ingen kjendiser har fått meg til å gråte mer enn det Demi har. Demi er akkuratt som meg. Samme fortid sort of, like emosjonell som meg og farger omtrent håret sitt like mye som meg. Jeg er fan. Stor fan, og ikke flau for å innrømme det. Hun er helt fantaaastisk!!

  Og bare pga henne, skal jeg ta den tattoveringen. Ikke pga henne på den måten, men pga hvor mye hun har hjulpet meg igjennom tøffe tider. Fått meg til å innse, tenke anderledes. Hva fortiden våres står for og hva vi tror på. Jeg elsker Demi uten tvil. Uten tvil.

 • SØKER ANONYM SPONSOR

  • 23.11.2012kl.14:53
  • (10)


  Idag fikk jeg to pakker hair extension levert på døra. Det dumme er at de ikke har skrevet hvem det er fra og da kan jeg desverre ikke si hvor de er fra heller. Fargen på extensionet var litt for lyst men om kvelden går det nok greit. Jeg har heller ikke stelt eller stylet håret mitt så det ser jo ikke ut på bildene, men klarte ikke la være å vente med å prøve heller. Lurer fælt på hvem jeg fikk det fra og håper sponsor melder seg. Det var ett fantastisk fint og glatt vakkert hår iallefall. Kjennes 100% naturlig ut også, og tror jaggu det er det. Thanks anonym!!

 • MITT JULEOUTFIT

  • 23.11.2012kl.12:43
  • (10)


  Da var juleuniformen komplett. Jeg kan ikke si jeg ble forelska i skoene, da jeg hater lakk men dette er bare en midlertidig løsning. Bedre enn skoene jeg gikk med ifjor på jul (ugg lissam). Vel, de var fine forfra da, men laban fra siden. Orker ikke stresset med retur, så det får bare gå for denne gang. HVA SYNTES DERE? hihi. Er du ferdig med din outfit til jul?   Utsolgt i svart, men du finner samme i blå HER til 599kr. Normal i str.  Skriveleif: Donna Karen. Jeg mente Donna Girl. Du finner skoene HER til 399kr. Det står på siden at de er små i str, så jeg kjøpte (haha) str 41. Men de var jo megastore :( Skulle heller gått for 39 jeg.

 • INSPIRASJON TIL MIN NESTE TATTOO

  • 21.11.2012kl.22:16
  • (0)


  Sier ikke mer, men den blir utrolig meningsfull, vanvittig sterk og slik jeg ser den for meg blir den vanvittig fin. Jeg vil få noen til å tegne min tattovering. Ikke en tattoovør men noen blogglesere eller kjente. Hvor kult er ikke det da :D

 • NOEN SOM VIL HA 75KR AV MEG PÅ NELLY?

  • 21.11.2012kl.12:55
  • (2)


  Skriv i kommentarfeltet hvis du trenger 75kr rabatt på nelly.com og skriv hvilket produkt du har tenkt å bestille. Det er ikke vits å gi bort koden hvis dere ikke trenger den og har tenkt å bruke den. Noen som tenkte nelly shoppe idag? 

 • DENNIS SIN TATTOO

  • 20.11.2012kl.14:06
  • (4)


  Åja, nå er stillingen 1-1 til oss begge. Jeg har sommerfugl, mens han har en tattovering han har hatt lenge som burde blitt fikset på for lengst. Men det koster og penger vokser ikke på trær uheldigvis. Men jeg vet han skal bygge videre på den på ryggen. Det blir sikkert kjempe kult når den er ferdig. Samt så skal han ha tattoo på nederste del av armen på undersiden hvor det skal stå intialene til mora hans og begge brødrene hans med fødselsdato under. Jeg må innrømme at det var en utrolig søt og dedikert tattooveringstanke. 

  Jeg eelsker tattoveringer. Jo fler, jo bedre - på både jenter og gutter. Men med måte så klart. Er mange som bare tattoverer for å tattovere uten å tenke over hva de betyr. For jeg er veldig på den der at tattoveringer bør bety noe hvis man først skal ta. Eller så skal de være jæævla (sorry) fine.

  Her er dennis sin tattoo:  • BILDER AV TATTOVERINGEN MIN

  • 20.11.2012kl.13:11
  • (18)


  Mange har ventet spent på bilder av tattoveringen min, so here it goes..
  Utslett på ryggen. Kjempe artig. Men var den ikke fin? Jeg trodde ikke den skulle bli så fin, men jaggu klarte tattoo Erik på tattoo nation å gjøre meg til verdens lykkeligste tattoverings-eier. Jeg er så fornøyd, over all forventning. Den er såå meg, og såå utrolig vakker i fargene. Erik viste nøyaktig hva jeg så etter og han anbefaler jeg virkelig til alle. Han er i tillegg kjent for å være en av kr.sands beste (om ikke den beste) og er kjempe glad jeg valgte han. Hvis jeg er tøff fremover når jeg skal ta tattooes så er det pga han jeg har mannet meg opp innvendig. Tusen takk Erik, verdens fineste tattovering i mine øyner. Gleder meg til du skal gjøre resten :-)

  Min tattoo dag startet med at jeg grudde meg som f. Jeg skalv, ble dårlig og klarte ikke spise mer enn to skiver (uten skorpe).. Det er absolutt lurt å spise. Bare pga jeg var så dum å ikke tvangspiste så blødde jeg veldig mye. Men det er kun min egen skyld og skal spise som fy til neste gang. 

  Jeg ankom studioet og var forsatt ett nervøst vrak. Satt meg i stolen og tenkte "omg, gruer meg sååå til den tattoo maskin lyden kommer på." Men da den kom på endret jeg instillingen øyeblikkelig å tenkte heller "dette var jo igrunn en digg lyd". Det hjalp meg for å si det sånn..... Da han begynte ble jeg helt stiv, men med tiden klarte jeg å slappe av. Erik er en mester til å få folk til å slappe av. Det var ikke vondt som jeg hadde trodd. Mest ubehagelig, men noen plasser var det vondt da - men kun pga jeg har så lav smerteterskel.. så det kom noen banneord ut av meg, men ellers kunne jeg le og smile, samt snakke. På enkelte steder var det godt også når han tattoverte. 

  Folk sa til meg før jeg tattoverte at fyllinga gjorde vondt. Ehhh, merka ikke forskjell fra fyll til rissing rundt kanten. Var likt hele veien syntes jeg og bare så dere vet det, dere uten tattoo. Det er IKKE vits å grue seg. Jeg kommer definitivt til å gjøre det igjen. Vel jeg skal gjøre det igjen for jeg må kanskje etterfylle pga jeg spiste dårlig. Men gruer meg ikke, gleder meg faktisk. Er kjempe stolt og kjempe fornøyd. Gleder meg bare til videre utviklingen av tattoveringene jeg skal ha. Vil kjøre litt Triana Iglesias stil og det tror jeg Erik har skjønt, hihi.

  Perfection to me 

 • OPPDATERT ØNSKELISTE TIL JUL

  • 20.11.2012kl.12:18
  • (0)


  Familie og venner spør meg hvert år om å lage ønskeliste. So here it goes again..  Huff, jeg ønsker meg så mye at jeg nesten blir frekk. Men dette er ting jeg skal kjøpe selv om ikke. Det går for det meste i interiør. Spesielt lys. Helst sølv eller hvitt. Mine favoritt butikker (hvor ca absolutt alt er fint) er KID (over alt), Indiska (lille markens), Black Design (vågsbygd og senteret?), Scan møbler (v/senteret) og Bohus (v/senteret). Jeg syntes alt de har i disse butikkene er fint igrunn og det er umulig å kjøpe noe "feil" så lenge det er sølv. Er mange av produktene Kid for eksempel har, eller Black design som ikke er på nettbutikken deres. 

  I stuen min går det i typ sølv, hvitt, lilla og rosa. Så disse fargene er det man kan gå ut ifra. Beige går også fint. Ellers så går det i det vanelige - FLANEL SENGESETT (kan aldri få nok) eller LAKEN (mykt). Bryr meg ikke om farge på sengetøy, jeg bare elsker flanell over alt på jord og blir aldri lei den typ julegave :-)

  Er også frelst av parfymen Burberry London for jenter 
  Håper noen ble klokere. Si fra hvis dere lurer på noe. Over står det ikke pris på alt, for jeg husket ikke alle prisene i hodet.

 • HEI PÅ DERE

  • 19.11.2012kl.20:24
  • (20)


  God kveld. Da var dagen overstått. Jeg har tatt min første tattovering. Er så **** fornøyd. Gleder meg til å vise dere den imorgen og fortelle hvordan jeg opplevde "smerten" ved å tattoveres. Den ble iallefall syklig fin, nå føler jeg meg hel. Ellers har jeg hatt bursdagsfeiring med de voksne. Spist god kake, fått besøk av fine folk og fått mye fint. Nå venter jeg nok ett besøk så må nesten løpe. Ville bare innom å si hei til dere fine. Har dere gjort noe spennende på min bursdag? :)  Ps. Hårfargen ser faktisk helt forferdelig ut, siden anon måtte påpeke det, hihi.. Godt det bare er lyset og ipodkvaliteten som gjorde fargen min sånn da :) Men for all del, hvis anonyme føler seg bedre av å spytte ut slike unødvendige kommentarer, så for all del. Så lenge de ikke hakker på meg som person :-)  Dårlig kamera. Jeg er desp etter ett nytt ett.....

 • ADINA HAR BURSDAG!

  • 19.11.2012kl.07:47
  • (10)


  God morgen! Idag har jeg bursdag å fyller 23 år. Halvveis til 46 (kvalmt). Skal ha familie selskap idag og prøve å lage noe muffins og vafler. Kunne ønske jeg hadde bake skills (og utstyr i det hele tatt) på dager som disse. Har så lyst å lage kake til folk kommer, men når jeg verken kan eller har utstyr til det så sliter jeg jo litt, hehe. Kanskje best å bare lage noe lett noe, så ikke hele huset står i fyr og flammer.. :)

  Nå skal jeg også til tattoo shappa for å tattovere en sommerfugl på skuldra (begynnelse på en sleeve ved senere anledning). Sommerfugl for meg betyr noe for meg. Da jeg var yngre ble jeg mobbet på skolen. Jeg var ikke så pen som alle de andre. Men så ble jeg eldre og formerte meg i den penere retning og nå kan jeg si at jeg ser bra ut hvis jeg vil. Det kunne jeg ikke før. Sommerfugler er jo først larver (ikke så pene) men formerer seg til sommerfugl (vakre) og det er derfor jeg vil ha en sommerfugl. Den ska være i rosa og lilla hvis alt går etter planen.

  Hvis jeg får tid og lov til å få tattoo nr 2 så skal jeg heller vise dere den enn å fortelle dere om den. Jeg er sikker på at den blir knall fin, og meningsfull for meg den også. Men vi får nå se hva tattovøren kan ta seg tid til. Snakkes senere, må løpe. Om jeg er redd? JAAAAAAA...... får ikke puste!! 

 • DAGEN DERPÅ LOOK

  • 18.11.2012kl.19:02
  • (6)


  Idag våknet jeg med falske øyenvipper halvveis av, sminka halvveis av og extensionene halvveis av. Jeg ser flekkete ut i trynet og sminka på øyenene ser ut som.. dagen derpå.. hehe :) Var i latterlig fin form tidligere idag helt til jeg tok min røyk nr 2 og nå dør jeg halvveis. Er så kvalm og trøtt og vet med meg selv at det blir lenge til neste gang jeg skal ut. Orker ikke smile engang, det er drit tungt å løfte på musklene. 

  Vel vel, så er det jo ikke noe nytt heller da, hihi. Gruer meg faktisk til å ta ut extensionene. Det er bare noe rot og tuster over alt. Kommer vel til å rive av meg halve hodet fordi de sitter så godt fast i flokene. Wish me luck lissam. Ha en fin kveld snuppiser. Imorgen som sagt skal jeg ta tattovering og viser dere bilder som lovet tidligere. Har også bursdag imorgen og fyller 23 år. Blir familie selskap da! Blir kooos.  • BILDER FRA BURSDAGEN

  • 18.11.2012kl.15:02
  • (6)


  God morgen. Igår feiret jeg bursdagen min med jentene og gud så gøy jeg hadde det. For noen fine veninner jeg har, det må jeg bare få sagt. Så jo ut som glamour modeller hele gjengen, wow..Takk til alle som var med på å gjøre kvelden min helt awesome og takk for gavene. Jeg er heldig jeg! (:

  Jeg ble som forventet sørpefull men for en gang skyld så ble det ingen drama rundt meg. Jeg koste meg maks heele kvelden og på bussturen hjem sovnet jeg på dennis sin skulder. Det var den deiligste bussturen jeg har hatt hjem noensinne (:

  Ellers så klarte jeg å miste mobilen. Det måtte jo bare skje en gang. Har aldri mista mobiler før og har vært kjempe flink til å ta vare på den, men nå skjedde det da og håper han som har tatt den får nytte av den og bildene haha.. håper så sykt det ikke var noen teite bilder der ass... 

  BILDETID   Stjal noen bilder fra facebook også   Og siden aimee ikke var med på ett eneste bilde må jeg ta å legge ut bilder fra hennes fb også ,hihi. Ingen skal bli glemt her i gården!!


  Håper dere har hatt en fin helg. Imorgen skal jeg tattoveres. Nerver? JAAAAA!!!!!
   

 • HAR DU HAMSTER/SKAL DU HA HAMSTER? (LES DETTE!)

  • 17.11.2012kl.14:29
  • (14)


  Veldig mange har 1) hatt hamster. 2) skal snart få hamster. 3) har hamster. Men også veldig mange glemmer at 1) De trenger en times mosjon ut av buret hver eneste dag. 2) De må ha en perfekt romtemperatur så de ikke går i dvale for kuldesjokk eller hetetokt. 3) Det beste de kan trø på er spon. Ikke avispapir. 4) Buret bør ha leker. Mange leker. 5) de er avhengig av sunn kost med nok mineraler og vitaminer. Det finner du ikke i europris/dagligvare butikk fòr. Og det gjelder igrunn alle slags dyr.

  Det er også vanelig at hamstere får ett lite og kjedelig bur. Hvis du ikke har tid til å slippe hamsteret ditt ut hver dag så er det iallefall viktig at hamsteret ditt har nok plass å boltre seg på. Ingenting er bedre enn det, og en haug med leker. Det finnes så utrolig mye man kan gjøre med ett hamsterbur som gjør at det føles gøyere ut for dem å bo i.

  Mitt hamsterbur er halvveis ferdig. Har mer igjen men jeg får ikke gjort alt på en gang. Bare se bilder her.....

     Hamstere er ikke bare burdyr. De trenger friluft de også. De må kunne strekke litt på beina og derfor er det viktig de kommer seg ut også litt. Heldigvis har min hamster det utrolig godt hos meg. Får kos hver dag og ny mat + snacks hver eneste dag. Så hvis jeg glemmer å lufte den (shame on me) så får jeg ikke dårlig samvittighet da den har så mange ting å gjøre/ gnage på i buret sitt. 

  Det er også viktig du gjør rent buret 1 gang i mnd (uten såpe!!) og bytter spon hver uke. Hvis ikke trives den ikke. Hamstere trives også som regel alene når de er kjønnsmodne så du bør ikke ha to hamster sammen med mindre rasen tillater det. Ja dette gjelder selvom de er født og oppvokst sammen. 

  Hvis hamsteren er syk bør du komme det til dyrlege med en gang. Husk hamster er like mye liv som det hunden din er eller katten din. Har du ikke råd til vetrinærutgifter bør du ikke få deg dyr enda...

  Hamstere bør få nytt vann hver bidige dag. Jeg har fast rutine hver kveld og gir han kaldt vann og ny mat hver kveld. Samt kos. 

  En siste ting...... IKKE kjøp hamster til barnet ditt fordi det ønsker det med mindre du tar på deg ansvaret selv for dyret, fullt og helt. Mange mødrer bruker hamster som en slags "lærdom" til å lære seg å bli mer selvstendige. "du skal få hamster om du kan vise i en mnd at du er flink til å rydde rommet ditt"... Barn kan helt ærlig ikke ta på seg ett så stort ansvar alene, og det er du som mammaen til dette barnet som har fult ansvar for at den får ett flott bur, ny mat og vann når det trengs og pleie om nødvendig. Dyr er ingen leketøy. Og i ørten prosent av tilfellene ender det med at hamsteret blir drept, sluppen ut i det fri eller gitt bort fordi barnet ikke viste seg interessert lenger. For det er det som oftest skjer hos barn. Gøy i begynnelsen så blir det kjedelig og hamsteret blir glemt. Tenk dere godt om før dere går til innkjøp av ett hamster! :-)  Her var dennis så kreativ og lagde trapp imellom det tidligere buret mitt og det nye, slik at det ble dobbelt så stort og gøy ett bur for kjære hamsteret mitt. Det merkes at han er fornøyd for å si det sånn!!  HAR DU/ SKAL DU HA ELLER HAR DU HATT HAMSTER?
  VISSTE DU AT HAMSTER VAR SÅÅ KREVENDE? 
 • hits