ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

RØYKESLUTT?

 • 23.10.2015kl.14:38
 • (4)


Er du interessert i å bytte ut røyken med et sunnere og billigere alternativ? Klikk deg inn på xsmoke her.

Vet ikke om alle her vet det, men jeg røyker. Noe jeg selv syns er utrolig patetisk, men som røykere flest vet så er det vanskelig å slutte. Og i det siste året har det tatt helt av med el-sigaretter. Jeg har vært på tanken, men nå SKAL jeg over til el-sigarett. I sammenheng med at jeg snart har bursdag så vet jeg at jeg får el-sigarett i bursdagsgave. Gleder meg og håper det kan bidra til fullstendig røykeslutt. 

Xsmoke.no er en av de største nettsidene hvor du kan bestille el-sigaretter/refill for deg som ønsker å slutte. Det som jeg syns er genialt med denne siden er at det er så billig og det er også gratis frakt for kjøp over 299kr. De har også 8 varianter smaker man kan velge mellom, alt fra tobakksmak til lakrissmak, etter ditt eget smaksønske. 

Jeg skal selv ha lakris, da jeg er over gjennomsnittet glad i smaken, hihi. 

Det er ikke like farlig med el-sigaretter. Røyken er mye mer skadelig pga innholdsstoffer. Man slipper dårlig ånde, gule tenner og farlig tjære med el-sigaretter. Selvom det ikke er utforsket godt nok på enda, så vet jeg med mitt hjerte at vanlig tobakk er langt mer skadelig. Da vil jeg heller påstå at el-sigaretter er et bedre alternativ?

Ikke bare er det skadelig, men gud så dyrt det er med tobakk/sigaretter. Ved å gå over til el-sigaretter så sparer man utrolig mange kroner i mnd som man kunne brukt til andre litt mer fornuftige ting. 

Nå kjører de et tilbud hvor du kan få en månedspakke med 25% rabatt. Førpris er 795kr og nåpris er 596,25kr. En måned dere, tenk hvor mye dere bruker i mnd på en vanlig sigg?  

 • HELLO HALLOWEEN

  • 11.10.2015kl.14:30
  • (4)


  Hello october! Nå er det ikke mange dagene igjen til halloween. Min favoritt dag i hele året. Hadde det vært opp til meg hadde jeg gått med kostymer hver dag så lenge jeg lever. Så mye elsker jeg å kle meg ut, hihi. Er det noen andre som er like glad i halloween som meg? 

  Skulle gjerne vært noe anderledes i år men økonomien min tillater meg ikke å kjøpe nytt kostyme så jeg får være bad cop i år også med en liten vri denne gangen. Jeg vil ha blod i trynet bl.a og en ny sveis kanskje. Hva planlegger du å være i år?  • BARNEOPPDRAGELSE

  • 10.10.2015kl.15:43
  • (4)


  Jeg vil gjerne ta opp ett tema som står meg like nært som dyremishandling. Nemmelig å neglesjere sitt eget barn. Det er ett tema som egentlig er veldig tabu, da spesielt fordi jeg føler det må være tabu men jeg nekter å tie. Det fører ingenting godt med å tie. Jeg er 26 år om nøyaktig 40 dager til og er voksen nok til å kunne snakke høyt om mine følelser ang dette temaet. Ingen skal måtte behøve å lide i det stille. Jeg får gåsehud over hva som hendte lille Christoffer. Den historien har bare gjort meg enda mer omsorgsfull for barn i nød. Christoffer ble bare 8 år gammel. Så hva er det jeg vil så sårt få ut på denne bloggen? Her kommer min oppfatning om foreldres ansvar og rolle.

  Alle foreldre har ett ansvar. Ett ansvar som handler om å ta vare på barnet sitt til de ikke lenger klarer det pga alderdom. Oppdragelsen omfatter bl.a at foreldrene eller omsorgspersonene gir barnet ett fundament av kjærlighet, trygghet og tillit. En stabil oppvekst med andre ord. (merk: oppveksten stopper ikke opp bare fordi man er myndig!).

  Man trenger ikke være rik. Rikdom kommer i flere former bl.a rik på kunnskap. Rik på trygghet. Rik på stabilitet. Rik på gode erfaringer.
  Jeg vil personlig mye heller være rik på omtanke enn rik i kvanto. Med det så mener jeg at jeg vil mye heller vokse opp i trygge omgivelser enn å bli tilbudt en scooter som plaster på såret fordi det er mangel på kommunikasjon mellom oss. En materialistisk ting er en kortvarig glede. Lykke kan aldri kjøpes men kan vinnes ved kjærlighet, kommunikasjon, respekt, omsorg og tillit. Der har du oppskriften.  Som foreldre så har man ett ansvar å lytte til og prøve å forstå sitt eget barn. Ett barn vil bli sett, men blir veldig ofte uhørt og oversett. Skyggen bak ryggen blir ens nærmeste venn og sårene ser ut til å aldri gro. Tiden leger ingen sår. Kommunikasjon er trikset i boken og metoden som kan lege det meste.
  Kommunikasjonen svikter i form av høylytte ord, utskjellinger, fysisk/verbal vold eller rus. Barnet vet ikke bedre, fordi det ikke har lært anderledes. Det eneste det barnet forstår er at det ikke er riktig men i de aller fleste tilfeller kopierer barna foreldrene sine alikevel. Det er en grunn til at mange som har foreldre som ruser seg, selv begynner å ruse seg. Eller om foreldre røyker vanelig tobakk så begynner barnet også tidlig med tobakk. Husk at du skal statuere ett eksempel for dine barn. Du skal være en de ser opp til. Ikke glem at barna er vår fremtid. Din jobb er å lære barnet å følge normer og regler. Du skal lære barnet om akseptabel atferd og ta avstand/sette grenser for uakseptabel atferd. 

  Det er absolutt ingenting mer positivt enn å kunne snakke sammen i rolige omgivelser, med en behagelig tone og full respekt og forståelse for sitt eget barn. Man bør som foreldre alltid ha i bakhodet når man skal ta ett valg i livet å tenke "hvordan vil min sønn eller datter reagere på dette? Hvordan vil dette prege mitt barn i fremtiden? Kan barnet mitt bli mobbet for dette på skolen?" (B.la). Man bør alltid tenke over konsekvensene av sine handlinger før man utfører dem. Det er iallefall min personlige mening. 

  Ett barn ber aldri om å bli født. Det er noe du som mor og du som far har skapt sammen.  Noen barn får til og med høre at de aldri var planlagt (trist som det er at ett barn skal få høre noe sånt!). Man skal verne om og skåne sitt barn så godt man kan fra vonde utsagn og merkelige utfall. Man skal jobbe med barnet sitt, ikke gi det opp eller jobbe imot det. Man burde som foreldre virkelig statuere ett godt eksempel og adri involvere barnet sitt i de voksnes issue.   Jeg ser titt og stadig på dr.phil og har lært utrolig mye av han. Han har mange gode poeng deriblant at den viktigste tiden i livet til ett barn starter fra de er bare 2 år gamle. Man tenker kanskje automatisk at ett barn ikke forstår i en så tidlig alder, men det er faktisk da de begynner å forstå. Spesielt på det psykologiske/nevrologiske. Selvfølelse er en viktig faktor i denne alderen.

  La barn være barn. Ikke bland de inn i voksnes problemer. Ikke si du som mor mye stygt om barnets far og omvendt til barnet ditt. La barnet få slippe å være mellom mann. La barnet være ung og bekymringsløs til iallefall barnets første regning kommer (hoho). Vær ett forbilde for ditt barn. Vis at du alltid respekterer og elsker barnet ditt endesløst. Kommuniser. Jeg kan ikke si det ofte nok. Kommuniser med ditt barn på ett sakelig og behagelig nivå. Ikke vær en umulig og rebelsk forelder som driter i følelsene til ditt eget barn. Du valgte selv å "droppe kondomen" og får virkelig gjøre det beste ut av situasjonen du selv har skapt. 

  Alt for mange lider rundt om i verden og jeg har vært en av dem! Jeg skal ikke si at hvem, hva, hvor og når men jeg vet at jeg er svært prega av min barndom og jo mer jeg gransker i den jo mer forstår jeg hvor jeg kommer ifra. Hvorfor jeg kanskje er så omsorgsfull for dyr som jeg er. Hvorfor jeg røyker tobakk. Hvorfor jeg har så vanskelig for å kommunisere selv. Osv osv. 

  Per dags dato så kan jeg ikke si at ting er perfekt og de er vanskeligere enn folk flest tror. Traumer er bl.a noe man ikke skal spøke med. Det går desverre ikke over, og glemmes nok aldri men man kan lære seg å leve med dem. Hvis endringer omkring enn skjer. Jeg skal innrømme at jeg føler at jeg mangler mye av min barndom. Mange år er også glemt. Det er noen få ting som alltid vil være brent inn i hjernen min som jeg aldri vil glemme. Virkelig vonde ting. Ting ikke en gang min bestevenn vet og kanskje den det gjalt har glemt. Men barn er faktisk ikke dumme. Barn ser, oppfatter og evner. Oppveksten har alt å si for hvordan man blir som voksen. 

  Med min erfaring så har jeg mye kunnskap om dette temaet. Hva som er rett og hva som er galt. Hva som kunne blitt gjort anderledes og enda kan. Jeg har mye jeg kan skryte av i min oppvekst som mange kanskje mangler, men har forferdelig mange triste historier også jeg ikke unner noen. 

  Ikke døm meg for min brennende og sterke side for dyr. Dyr er det eneste jeg har oppvokst med som jeg kun forbinder med ren lykke og terapi. Når jeg gråt så hjalp det alltid å sitte med katten i mitt fang som liten. Å stryke dens myke pels var rene terapien. Lyden av maling/purring var beroligende men også betryggende og å ligge inntil en stor hund var ren magi. Katter har vært som terapi for meg mens hunder har vært rene psykologen jeg alltid kunne snakke til. Min lidenskap for dyr er basert på min fortid og mine kunnskaper senere i livet.   Uansett. Er du ikke klar for å forplikte deg 110% til ditt barn, så vær så grei å bruk beskyttelse. Vær moden nok før du skal påta deg ett slikt stort ansvar og ikke få barn bare fordi alle andre får barn når de er unge. Vær sikker, vær klar og vær så snill å planlegg alt. Om du ikke allerede er en forelder som føler du har svikta ditt barn (enten barnet er 2 eller 30 år). Husk det er aldri for sent å endre sin holdning og væremåte. Det er aldri for sent å si unnskyld og det er aldri for sent å be om tilgivelse. 

  Og sist men ikke minst; Respekter ditt barn enten det er homofilt, bifilt, gother eller hva enn det skulle være. Alt må jo være bedre enn at barnet ditt er ruser seg, er deprimert eller i verstefall tar selvmord. Det temaet kan jeg ta opp en annen dag, da spesielt dette med homofili. (Nei, jeg er ikke lesbisk!) :)

  PEACE ♥

 • BODY-TALK

  • 08.10.2015kl.15:05
  • (6)


  Idag veier jeg 62.3kg. Veide meg for en time siden på treningssenteret. Jeg er slank/tynn og får veldig ofte høre det også, men det verste jeg hører er at jeg bare er tynn fordi jeg har det så "sykt kjipt". Alle har sine opp og nedturer, inkl meg. Men til å ha flere nedturer enn oppturer så er det dager hvor jeg har nedtur jeg spiser mye, noen dager normalt og noen dager bare to måltider daglig. Det er ikke dagen som avgjør hvor mye mat jeg spiser. Jeg spiser generelt normalt.
  Er heller om helsa er god den og den dagen. Er helsa dårlig og jeg har vondt her og der så spiser jeg mindre. Jobber jeg mye spiser jeg mindre. Har jeg fri og helsa er god spiser jeg som en hest. Som en pemenstruell hest. Har kanskje bare en enormt høy forbrenning, eller kanskje en sykdom jeg selv mistenker som gjør at man ikke legger så lett på seg. 

  Du var mye finere før, sier noen folk. Nei det var jeg da ikke. Jo kanskje da jeg var 13 men man vokser og "babyfettet" forsvinner. Jeg har i tillegg lett å ta av meg men vanskelig å legge på meg. og hvis jeg har lagt på meg en periode så kan man nesten garantere at det forsvinner innen en mnd igjen. Vekt har aldri vært enkelt for meg, spesielt når folk har en tendens til å våge seg å nevne hvor "tynn" jeg er og lignende. At folk tørr. Hvor frekk kan ett menneske bli egentlig?


  Jeg er fornøyd med å være tynn eller slank. Kall meg hva du vil, jeg liker ikke kroppen min når magen er tykkere og armene tykkere. Grunnen til det er høyden min spesielt. Jeg har alltid vært høy og når man er høy og har litt ekstra på kroppen så blir man fort seende ut som en "kjempe". Større enn det man egentlig er. Derfor elsker jeg å være en lang tynn ting, hihi. Eneste jeg vil og skal forandre på er lårene mine men jeg kan gjerne ha kyllingarmer og vaskebrett mage. Igrunn kunne jeg gjerne hatt beina mine og, men rumpa kunne minnet mer om en sprettrumpe enn en pannekake. Men jeg tror ikke jeg er alene om å være en høy tynn ting og ønske seg litt ÆS og TITS!

  Godt rumpa kan trenes og puppene kan kjøpes. ♥ Drømmekroppen er noe sånn som dette..  Stor rumpe, litt tykke lår men kanskje litt tynnere enn de på bildet og veldig slank overkropp! Former <3

  Lesson: Ikke kall noen for tykke eller tynne. Ikke stå foran en tykk person å si du er så sykt glad for at du ikke er tykk. Ikke stå foran en tykk person å si at du er tjukk når du er slank. Ikke stå foran en tynn jente å si hun er tynn. Ikke stå foran en tynn jente å si at det er så fint med former. Prøv å tenk, og bruk fornuften! Mange sliter med kroppskomplekser og du vil vel ikke være med på å gjøre det verre, vil du vel?

 • NEW:IN

  • 05.10.2015kl.14:36
  • (3)


  Hei, hei! ♥

  I skrivende stund så sitter jeg å venter på at tiden skal gå. Kl 4 er det nemmelig "åpen dag på cardio24". Treningssenteret mitt har kule tilbuder, smaksprøver ++ Jeg gleder meg maks og tenker å trene kl 3 før det kommer en god del folk der. Har nemmelig fult fokus på rumpe og lår nå om dagen og nekter å trene armer og mage før jeg ser en litt større forskjell på nedre del av kroppen. 

  Var inne på vero moda her om dagen og hun som jobbet i kassa hadde DAT ASS altså. Jeg følte meg mega lesbisk som stod der fascinert å stirra på hennes bakdel, haha. Sånn rumpe ønsker jeg meg, å sånn rumpe skal jeg jobbe for koste hva det koste vil. Hun gikk til og med i samme "pochahontas" skjørt som meg (bilde nederst). Mens hennes rumpe minnet mer om Lexie Panterras rumpe så er min en pannekake i forhold. Ush, nå kom motivasjonen igjen bare ved å tenke på det, hihi! 

  Ha en kjempe fin dag, dere. 


  Skjørt: Vero Moda // Genser: Vero Moda // Bukse: Monki // Poncho: Kappahl

  Ps. Det føles ut som om at jeg har slengt ett teppe over meg med den ponchoen. Tror ikke helt det er min greie det plagget der, nej.
 • hits