ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

NY FOUNDATION GONE WRONG // BIK BOK SEQUIN TOP

 • 28.10.2014kl.18:19
 • (4)
God kveld. Skikkelig fancy bilde eller hva? HEHE. Var på apoteket istad og trodde jeg gjorde tidenes kupp. Parfymefri, parabenefri ++.. det var ikke måte på hvor mye de skrøt den opp i skyene på etiketten. Jeg trodde den var dyrevennelig. Grrr, nå når jeg googler finner jeg ut av at den overhodet ikke er dyrevennelig. Bedre lykke neste gang. Skal iallefall ha for forsøket. 

Dere skulle vært her nå.. Samboer er så god å lager lasagne til oss. Lukter himmelsk. Det er deilig å slippe å lage mat selv. Det må være noe av det kjedeligste og vanskeligste jeg kan gjøre. Har aldri vært noen masterchef på kjøkkenet nei.. vel vel.. Imorgen skal jeg jobbe igjen men så har jeg fri frem til 4november og da skal jeg gjøre endringer på bloggdesignet samt blogge enda mer og bedre. Når jeg da begynner på jobb igjen skal jeg jobbe hos H&M og det gleder jeg meg så ufattelig mye til. Å jobbe innenfor H&M er jo en av mine store jobbdrømmer. Skal jobbe hos H&M sammen med ei kjempe søt dame i 3 etg på slottet. Jeg tror vi skal bli ett bra team og jeg håper H&M ser hvor mye jeg ønsker dette. En fremtid i H&M. 
Misforstå meg rett, er veldig fornøyd med Monki, og monki er jo også en del av H&M men monki kan desverre ikke tilby meg nok fast til at jeg kan komme meg ut av nav for godt, så nå gjelder det virkelig. Det er på en måte nå eller aldri. Jeg skal gi alt jeg klarer og bevise at jeg virkelig brenner for dette.

Kommer til å legge ut bilder når den tid kommer. Blir moro! BIKBOK // 299kr 

 • TEDDY JACKET // MORE..

  • 28.10.2014kl.00:21
  • (6)


   

  Ett ord: WOW! Disse teddy jakkene må være årets fineste og mest comfy jakker. 
  Var innom bik bok i pausen min idag og møtte på en utstillingsdukke som fristet mer enn sjokolade. Dukken hadde på seg den grå teddy jakken med en sølv glitter topp inni. Jeg kjøpte toppen, men turte ikke kjøpe jakka på spontanen idag. Den koster 599kr men er virkelig verdt det. Jeg ser det jo nå. Den er bare helt utrolig fin å se på, da spesielt når den er åpen og varm.. Hvem sier man trenger ekte pels når man kan få en så god og varm jakke helt dyrevennelig? Håper ikke den er utsolgt imorgen. 

  Har også cravet litt på flere ting, men har jo ikke råd til alt på en gang. Her er en liten sneek peak på det jeg ønsker meg nest mest. Ohh teddy jakke, jeg får deg ikke ut av hodet ♥
  Det er rart med det. Shopping gir en skikkelig lykke. Det metter søtsuget og er som balsam for sjela. Men bare for noen timer, for så fort jeg kommer hjem tar jeg bilde av outfitet jeg har kjøpt, legger det ut på bloggen og bretter det pent inn i klesskapet igjen. 6 mnd senere ligger det der enda med pricetagen på, hihi. Flere som har det samme problemet som jeg?

  Ha en god natt. Lovelovelove.

 • PAMPERING MYSELF

  • 21.10.2014kl.19:23
  • (0)


  God morgen. Ja jeg vet det er kveld, men etter tidenes nedtur idag så sovnet jeg godt under dyna til dennis i tidenes kalde rom og våknet nå nettopp med frost i hele meg. Det merkes at det er blitt høst. For noen har det nok blitt vinter? Ikke lenge til snøen daler her også kan man trygt si. Egentlig så gleder jeg meg litt men det er nok helt til jeg må ut å gå i snøen, fnis. 

  Sliter litt med angst idag etter dagens nyhet. Får nesten ikke puste. Føler meg nervøs, anspent og tyr lett til tårene. Kommer ikke til å uttype hva som utgjorde at jeg fikk denne type reaksjon men slik er det bare idag. Håper imorgen dagen blir bedre. Det gjør den nok. Jobbe skal jeg også og gleder meg til denne ukens tema som er glitz&glam sort of. Butikken er fylt med glitter og fest antrekk. Kom gjerne innom å ta en titt. Nå nærmer jo julebord sesongen seg. 

  Tenker å bare slappe av idag på min fri dag. Glede seg over at hotel cæsar begynner om 30 min i skrivende stund og nyte julebrus og reinsdyr kjeks jeg har liggende i skapet. Deretter tenker jeg å hoppe en tur i dusjen. Lakke neglene. Smøre meg inn i hudkrem og virkelig ta vare på meg selv på yttersiden. Det er ingenting som er bedre en selvpleie. Jeg skal ha min meditasjon musikk // yoga music i bakgrunnen slik at jeg får slappet mest mulig av og tucke meg selv under dyna igjen. Denne dagen blir alt annet enn effektiv og full av ærender.   Målet er hver dag å ikke se ut som jeg gjør på innsiden - sliten? Målet er å ta meg best ut til enhver tid, på ett hvert sted, på alle mulige måter og jeg vil bli oppfattet som ett menneske uten problemer. Jeg har alltid ett mål om å bli husket som en sprudlende og snill jente. På mange måter er dette gode egenskaper, det å kunne ta på seg en maske å være hvem du vil, når du vil eller måtte trenge det. Ikke alle klarer å skille jobb og privat. Ikke en gang jeg for noen år tilbake og jeg tror ikke en sjel ville trodd på meg om jeg fortalte halvparten av utfordringene jeg må igjennom daglig. Daglig! Jeg fungerer jo så bra på jobb og i alle sammenhenger. Jeg smiler jo hele tiden. Jeg tar vare på utseendet og ser over gjennomsnittet bra ut (om jeg får lov å si det selv uten å høres kvalm ut) :P

  Det kan være en negativ egenskap da man blir så vant til det til slutt (det å "være en annen") at man ikke klarer helt å åpne seg like lett, fordi man er så god på å være lukka. Dette er kanskje mer negativt i private sammenhenger som det å ikke klare være åpen og ærlig med familie, nære venner osv. Det er jo så viktig at folk som er glad i deg forstår hvorfor du er som du er, ikke sant? :) Det er så alt for lett at folk dømmer. Delvis din egen feil som ikke sier noe og delvis de som dømmer sin feil fordi de ikke har lært setningen "respekter andre". 

  Livet er en sann lære dere og vanskelig å forstå. Hva er rett og hva er galt? Alltid stol på din 6 sans. Følg hjertet ditt. Det er bare du som vet hva som er rett for deg. Jeg har ett forhold til sjebnen. Jeg er verken kristen eller anti-kristen. Jeg tror på sjebnen og det har jeg alltid gjort. Hvis jeg ble satt til denne jorda for å oppleve mye vondt og traumatisk, da er jeg kanskje en prøvekanin da. Eller kanskje jeg ved senere anledning kommer til å forstå? Kanskje jeg en dag får noe godt ut av alt det vonde? Det er iallefall ment to be, på godt og vondt - alt som skjer. Enten man liker det eller ei. Alt skjer for en grunn i mitt hode. Hva tenker du? 

  Nok alvorlighet, lover å gjøre neste innlegg litt mer gøyalt. Noen ganger er det bare godt å snakke seriøst og ikke bare overflatisk. Ikke sant?

 • 19.10.2014

  • 19.10.2014kl.11:07
  • (0)


  Gjesp. Hva da trøtt? Jeg våknet iallefall ikke tørr i øynene da. Linsene ble merkelig nok ifht tilstanden, tatt ut og plassert oppi linseboksen. Flinke meg. Nå sitter jeg å slapper av. Har akkurat gjort leiligheten 50% strøken og nyter ett velfortjent glass julebrus. Måtte ha det ettersom drømmen min var så utrooolig koselig. Drømte at alle i nabolaget var gode venner og at alle satt opp julepynt og hjalp hverandre med å dekorere utsiden av hus og hage slik at gata vår skulle bli den fineste gata i vennesla.
  Kan ikke huske sist jeg hadde en god drøm. Har slitt med mye mareritt i de siste ukene. Sykt deilig iallefall og kunne våkne med ett smil. 

  Nå tenker jeg å bare sitte her. Meg og Dot. Jeg har ikke hjerte til å løfte han vekk heller når han sover så godt og rart. Have a nice day sweeties.
 • KOBLE AV DENNE LØRDAGEN

  • 18.10.2014kl.17:32
  • (4)
  Da stikker denne jenta ut en tur for å koble av litt sammen med venner. Utrolig deilig med en hel frihelg og denne helga skal nytes så langt det går iallefall. I min nye bik bok topp føler jeg meg igrunn ganske fresh. Elsker blondene på kanten.. og at det er en cropped top. Jeg har en skikkelig greie for alt som er cropped. Og ikke minst så elsker jeg linsene jeg har på meg. Spør om ikke de blir veldig tørre utover kvelden da. Har jo aldri gått med linser en hel dag før. Iallefall ikke siden jeg var liten. Og da jeg var liten sovna jeg med linsene på. Dere kan tro jeg ble tørr når jeg våknet, fnis. 

  Håper jeg husker å ta de av meg inatt. Ha en fin dag dere. 

 • NYTT STUE BORD // SNEEKPEAK

  • 16.10.2014kl.07:47
  • (4)
  Såå fornøyd med mitt nye bord i stua. I nesten ett år har vi hatt ett lite firkantet ikea bord som hele tiden skulle være en midlertidig løsning. Den midlertidige løsningen ble plutselig ikke så midlertidig lenger. Hål i bordet var det også... Men nå har vi endelig fått nytt og venter bare på trekkene til kurvene under bordet, så blir det komplett. Er så fornøyd. Fikk det av ei veninne. So exited!!

  Det andre bordet var så lite at når vi la monopol brettet på bordet så dekket det hele bordet. Nå er det plass til 6 monopolbrett nesten. Sweet. Well anyways.. nå sitter jeg kjempetrøtt i sofaen og venter på atter en dag på jobb. Fryser meg ihjel fortiden. Kan ikke skjønne hvorfor jeg gledet meg så til høst, i sommer. Denne kulda tar livet av meg, hihi.. Får bare surre meg inn i varme klær. Ha en fin dag dere. 

 • ADINA TESTER ØYENLINSER // DEEP BROWNBLACKISH

  • 14.10.2014kl.23:12
  • (0)


  Ikke sponset nei.. Handla de idag til halloween, men jeg kommer til å bruke de ellers også siden de varer i 3 mnd. Tror jeg er født i feil kropp jeg. Jeg er født blond men kler best brunette. Jeg er født med grønn/blå øyner men syns jaggu jeg kledde de brune bedre i speilet. Iallefall hvis dere ser meg i virkeligheten. Luksus problem å passe alt igrunn.. men alt kler den smukke, neida.. *huff*

  Never mind thy eyebrow. Holder på å la de gro en liten periode. Fikk ett innfall for ett par mnds tid tilbake hvor jeg ville tilbake til 90 tallet. Googlet rundt og kom over pamela som forøvrig er verdens vakreste dame og vips.. så var øyenbrynene mine like tynne som pamelas. Altså bare en strek.. Men de gror nå sakte men sikkert..  Kommer nok aldri til å få Megan fox bryn men bedre noe enn ingenting da.    Gleder meg til halloween nå! Håper bare politikostymet mitt kommer snart. Klarer nesten ikke vente. Nesten gøyere å vente på pakke i posten enn å få julegaver, fnis.. huff kanskje den setningen der var litt slem? Nå får vel ikke jeg noe pakke av nissen til jul.  Anyways.. Ha en god natt da dere. Jobb kaller de neste tre dagene så kan ikke love noe innlegg på tre dager. Men jeg skal forsøke.. ♥ Kisses

 • IGÅR//IDAG - DAGENS SHOPPING RESULTAT

  • 14.10.2014kl.17:50
  • (7)


  Jeg er en mester på shopping om dagen og det er virkelig velfortjent siden jeg er så flink til å bruke pengene mine med omhu ellers. Setter penger jeg har på konto til overs over til barndomskontoen min og der bygger det seg sakte men sikkert opp en god sum. Jeg har di pengene "som jeg later som ikke eksisterer" in case of need, slik som regninger, vetrinærutgifter om det skjer noe med pysene mine osv. Men kontoen er egentlig ment for å spare opp til silikon, men såklart blir det brukt som nødspenger hvis noe skulle hende. Jeg er utrolig fornuftig når det kommer til penger og vet ikke hvem som har lært meg det. Kommer iallefall ikke fra mamma, hahaha (sorry, l♥U). Små fjær blir til stor høns er det noe som heter. En krone her, ti kroner der. Alt du har ekstra bør du også sette over på en egen konto. Ferie konto kanskje? Eller om du har andre mål og drømmer. Alt er mulig om enn bare instiller seg på det og er sta. 

  Derfor kan jeg også shoppe. Fordi jeg har råd. Fordi jeg slurver ikke med penger. Og dette ble igår og idag-dagens resultat.


  Denne gråfargen er så fin syns jeg. Kjøpt på Vero Moda men merket er Only. Finnes sikkert der også. 179kr bare. 


  Denne toppen er fra bikbok. Det er egentlig ett sett. Hører til ett skjørt, men skjørtet ble for "tutu" til meg så nøyet meg med den fine toppen bare!


  Forbereder meg til halloween. Brune linser. Kjempe fine fra frk.luck. 300kr for linsevann og linser som varer i 3 mnd. Skal bruke de ellers også. LOVE!


  Og sist men ikke minst mitt nye bikbok skjørt som er 10x finere i virkeligheten. Kan vise dere v/senere anledning. Åh, elsker sånne skjørt.

  ... Fornøyd som alltid med dagens shopping. Idag var det trøsteshopping unnskyldning. Har vært hos tannlegen idag og skulle rotfylle. Vips så falt nerva ut av tanna. HAHA.. Jeg måtte le. Men også studere slingsa. Er glad jeg går til verdens beste tannlege som får meg til å føle meg så trygg. Alt er spennende og interessant hos han. Ingenting er skummelt lenger. Ikke på samme måte som før. Anbefaler virkelig tannlege sør, thomas i kristiansand. 

  "Nadiaaa...." Han roper alltid på kollegaen sin Nadia. De to er så søde når de snakker sammen og erter hverandre. Glemmer helt bort at jeg sitter å opererer i tennene når jeg er hos thomas. Ingenting er bedre enn å føle seg trygg hos en tannlege ass. 

 • NYTT I GARDEROBEN // STORHANDEL RESULTAT

  • 11.10.2014kl.17:16
  • (6)


  Endelig har jeg fri igjen! Du vet, det går bare i jobb om dagene. Klarer ikke samle krefter til å blogge i tillegg når man jobber 5 dager i uken om dagene men idag har jeg fri og såklart skal jeg ikke skippe dere når jeg har fri.. :) 

  Hva er forresten bedre enn synet av en storhandel?   Kanskje ikke det sunneste dere har sett, men nå er jeg heller ikke overvektig da. Min favoritt mat om dagen må være tikka masala blandingen fra findus, utenom kyllingen i den. Jeg har falt så for blandingen med kikerter i. Hvorfor har jeg ikke spist kikerter til indiske retter før egentlig? Jeg er stolt av meg selv da. I år har jeg lært å like to nye ting: Kikerter og paprika. HEKTA!!

  Fikk også en kjempe søt bukett av mamma på jobb igår. Lyse rosa blomster er det fineste jeg vet om. Sånn kald rosa farge. Tusen takk! ♥   Og idag fikk jeg tak i årets julekjole (ithink)! Så den først på Marthe Borge sin blogg og tenkte "Wow, den må jeg ha!!".. Sprang som en gal til bik bok i pausen og snakk om flaks da. Det var 2 kjoler igjen av den typen.... Str L stod det på den første.. Ærh, da er vel den andre også L, tenkte jeg. Er det ikke alltid sånn typpisk at når man vil ha noe er det bare feil str igjen? Men gud må elske meg for den andre var XS. Satt som ett skudd. Den er så fin med åpen rygg og så glitrer den så fint. Alt ved den er mye finere i virkeligheten, jeg er bare ikke så flink til å ta bilder.  Copycat meg kjøpte også samme topp som Marthe. Ikke fordi jeg falt pladask for den men den var så enkel, grei og strechy og passer til det meste. Skulle gjerne hatt den i hvit også men nå må jeg sanse meg altså. Gleder meg jo så til Lene Orviks kolleksjon kommer ut så får vente med å shoppe noe mer til da.   Og sist men ikke minst kjøpte jeg ett typpisk "school girl" skjørt. Har snart bursdag og tenkte å kjøre "nerd" tema. Når jeg tenker nerd forbinder jeg det med skole. Så hvorfor ikke være en sexy men nerdete skole pike? Vi får se.. Syns uansett skjørtet er søtt. Om det blir liggende å støve i skjørt skuffa mi? Mest sannsynelig!! Hehe..  Så du noe du likte?

 • REDDA EN MUS FRA KATTEDØD!

  • 02.10.2014kl.13:18
  • (1)


  Så sitter jeg her nå da med ett til dyr i hus. Skulle ut istad å plutselig ser jeg katten min Ute hoppe inn i busken og kommer ut med en mus i munnen. Jeg skreik "NEI" og sprang inn igjen som en gal og tenkte at den sikkert var halvdau og da får den bare bøte med livet sitt.. Men så kom jeg jo på at han nettopp hoppet inn så den kan jo umulig være død, så jeg luska livredd i vinduet og der så jeg katten slapp musa midt i veien og la seg ned ved siden av. PSSSHHHJ sier jeg.. Ute er veldig enkel å pssshje vekk så han sprang og jeg sprang til musa som satt der så fredlig og stille. En liten muse unge. Så søt.. er den skadet? Nei jeg kunne ikke se verken blod eller at han manglet noe. Letter sjokk skadet kanskje.. den kan løpe rett frem og er ganske sprek men den snurrer også litt i ring.. sikkert pga stress og sjokk.. Jeg tenkte jeg skulle lede den til busken hvor den bor igjen men den ville heller bare sitte i hjørnet av eska.. Så jeg tok den inn i hamster sitt reisebur.. Nå sitter den der og heales i fred. 
  Denne lille krabaten slippes ikke ut før jeg syns den ser ut til å ha det 100% greit igjen. Ingen katter får være ute når jeg slipper den ut heller. Så enten ikveld eller imorgen tidlig tenker jeg å slippe den ut.. Stakkars, håper ikke den har en mor som venter på den.. Dritt katter!! 
 • hits