ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

ØNSKELISTE TIL BURSDAG & JUL (PRAKTISK I ÅR)

 • 20.10.2013kl.16:25
 • (11)


Ønskeliste til bursdag & jul..

♥...Penger (Slik at jeg kan spare til tattovering og frisøretime til striping av håret før jul og JAAADAA mamma, du kan passe på pengene mine imens;))
♥...Gavekort (sentrumsgavekort i kr.sand)
♥... Kjøkkenutstyr står høyt på lista i år (clas olhson har sykt mye bra og billig, men aller helst må det være rosa. Åhlens har også mye men litt dyrere der - se bilder nedenfor)
♥...Hårkur (håret mitt er som kjeks, hehe)
♥...Flanell sengetøy/ eller myyyyykt "flanell" laken nå som det er så kaldt om vinteren.. Selvom det er like deilig om sommeren.
♥...God shampoo/balsam
♥... Mascaraen Loreal telescopic black
♥...Ny toast maskin (til å lage toast/sandwich med. Min er ødelagt!)
♥... Cupcake utstyr (for eks cupcake former, cupcake tube til å lage fin glassur, cupcake pynt osv)
♥...Klesstativ (de selger billige på ikea til ca 100kr) eller kleshengere (kan faktisk ikke få nok kleshengere)
♥...Gavekort på min favoritt skobutikk som er så billig - skopunkten, sørlandssenteret.
♥...Rosa kjøkken ting (rosa visp, bestikk, slikkepott.. whatever, bare det er roooosa, igjen se bilder lenger nede)
♥...Trimme saks (fåes på clas olhson, se bilde lenger nede)
♥...Ny mascara: Enten billigvarianten Loreal telescopic black eller den dyre varianten Chanel sublime de chanel - 10 deep black.
♥...Falsk/Faux saueteppe i hvitt, brunt eller grått. Ps. Måååå være falskt. Støtter ikke dyremishandling.
♥...Ett av mine store ønsker er også at istedet for å kjøpe gave til meg, heller gi de pengene du tenkte å bruke til en eller annen dyreverns organisasjon. Dyrevern.no, noah.no eller dyrebeskyttelsen i nærområdet. De trenger mer hjelp enn jeg trenger gaver og nå er jeg ikke tullete heller. Materialistiske ting er det verste jeg faktisk vet. Man kan ikke kjøpe noens kjærlighet. 
♥...Hansen og co kjøkkenprodukter.  

Elsker clas olhson for alt det søte, brae og billige. Alt dette koster under 200kr stk. Boksåpneren koster for eks 19kr, mens brødristeren kun 149kr!!! I need kjøkkenutstyr!!


...PSPSPS!!!: Klær og interiør er litt vanskeligere når det kommer til meg. Ikke alle skjønner seg på hva som er min smak eller hva som er inn nå. Ofte har klær blitt kjøpt i feil størrelse også, så tenker du å kjøpe klær er det ergo kanskje enda bedre å gi ett gavekort enn at tøyet aldri blir brukt og du har kasta bort penger rett i dass, hehe.. Samme med interiør. Jeg er superduper kræsen og alle som kjenner meg vet jeg har "min personlige stil".. Jeg kan syntes mye er pent men det er ikke alt pent jeg ville bragt inn i leiligheten min alikevel. Må passe med mine ting i mitt hode.. Igjen, mye bedre med gavekort.

Ellers har jeg jo skrevet noen spesifikke ting over. Flanell sengetøy/laken er noe jeg ønsker meg hvert år. Kan faktisk aldri få nok!! ♥♥♥

 • MONKI & KREMMERHUSET

  • 08.10.2013kl.20:32
  • (13)


  Wuhuu!!! Adina har begynt i ny jobb. Oh yess, jeg har begynt å jobbe for Monki i Kristiansand. Jobber enda på Kremmerhuset i tillegg men det er Monki som er min første ekte jobb og fra og med igår har jeg begynt å få min første ekte lønn. Kremmerhuset er forsatt via NAV og håper det en dag blir plass til meg på kremmerhuset også slik at jeg kan komme meg ut av nav systemet, men jeg er jo på god vei da. Papirene blir jo ikke akkuratt dårligere liksom.

  Så nå blir det tips om både interiør og klær på bloggen jo. Variasjon liker vi. På monki er det fantastisk gøy, men ufattelig vanskelig å lære seg alt. Jeg skal gjøre ca alt det en sjef gjør og for meg som ikke har jobbet med masse papir arbeid før så kjenner jeg det er mye som skal læres og festes, men det er en gøy utfordring da. Elsker å bli bedre, uansett hvor slitsomt det kan være så lønner det seg også for fremtiden og på kontoen, hihi.

  Jeg jobber ganske mye og er fryktelig sliten i sjel og hode så blogging denne uken blir det ikke mye av men tro meg jeg skal ta med meg kameraet i morgen å oppdatere dere litt. Men fra igår til idag så har jeg lært så mye at bloggen har blitt nedprioritert. Må ha tid til å slappe av litt også nå i starten. Jeg er bare utrolig stolt av meg selv til tross for min "sykdom" og fortid/nåtid som er litt tøff. Jeg får til det jeg vil og mestrer det meste med glans. Hvem hadde seriøst trodd jeg skulle sitte med to jobber? Rekk opp handa! Jeg tror ingen reiste opp handa si jeg.. 

  Fra å gå til "Uff, å arbeide er kjedelig, jeg vil heller gå på nav og kose meg i hverdagen" til "jobb er kjempe GØY så lenge det ikke blir for mye" (nå snakker jeg 100%) er en stor forandring til å være meg. Jeg elsker å jobbe, men det må ikke bli for mye. Som jeg har søkt om og vet jeg orker, så klarer jeg 60-70% jobbing. Jeg blir veldig sliten av det selvom jeg ikke viser det offentlig, men det går akkuratt. Mer ville ikke gjort meg bra og heller ei hadde jeg klart å gi 100% på jobb om jeg skulle jobbet mer enn 4 dager i uken hver uke. Det finnes unntak da. noen dager stiller jeg ekstra opp om nødvendig såklart. Alt for teamet:) Nå er jeg bare ærlig, slik dere kjenner meg. Og er godt å lufte noen ord på bloggen som alltid. 

  Har en interessant og spennende fremtid i vente og det skal bli spennende å ta dere med på "reisen" min! ♥  Ha en fin kveld. Snakkes imorgen etter jobb ;*

 • KVELDSKOS

  • 06.10.2013kl.19:07
  • (10)


  Er det noen av dere som har sett animasjonsfilmen "how to train a dragon"? Hvis ikke må dere få sett den. Men det jeg ser på nå er faktisk ikke how to train a dragon filmen, dette er serien. Du kan laste serien ned og få en hel sesong av den på 20 episoder. Den er like gøy om ikke enda bedre som how to train a dragon. Selvom det er en serie så er det "fortsettelse følger" fra filmen.. Jeg er jo helt forelska i Toothless jeg, og har så lyst på en sånn drage selv. Perfekt film for de minste og perfekt for oss voksne. 

  Så her sitter jeg da å koser meg med chips, dip og serien jeg snakker om som heter "Dragons riders of berk" ♥
  Drit gøy. 
  Hvis ikke toothless er søt så vet ikke jeg. Snart er det kvelds og det blir nok blogging for idag. Man trenger ikke ta helt av heller selvom man er tilbake. Men jeg ville bare blogge før jeg legger meg og ønske dere en riktig så fin søndag. Imorgen er det mandag, hvilket betyr jobb for min del og da skal det skrives kontrakt på Monki. Gledermæ.

  HVA GJØR DU IKVELD?

 • WHAT DOES THE FOX SAY - PUTE!

  • 06.10.2013kl.13:53
  • (0)


  Gud å ordet fox tar av etter fox sangen.. Jeg må igrunn innrømme at sangen er fengende og er veldig stolt over Ylvis som har nådd så langt internasjonalt. Til ære for de måtte jeg jo såklart vise min støtte og kjøpte for ikke så lenge siden med meg hjem en Fox pute. Verdens fineste revepute ever. Såklart fra kremmerhuset. Du kan få kjøpt samme i din nærmeste kremmerhusbutikk (med mindre de er utsolgt) eller kjøpe på nettet HER. 

  You're welcome for the tip ♥
  .. og ja. nå skal jeg endelig begynne å blogge igjen. Har hatt en fryktelig lang pause med mange løfter som ikke er blitt holdt men nå skal jeg fokusere mer på bloggen igjen og prøve å klatre meg litt oppover igjen. Man mister jo såklart en god del lesere ved å slutte å blogge en periode og jeg har jo ikke blogga på nesten ett halvt år ordentlig. Men har hatt rundt 100 lesere hver dag selvom jeg ikke har blogget og da vet jeg iallefall at noen savner meg, og godt er det :) Håper å høre fra dere igjen. I've missed you guys!!!

 • TENK, DET HADDE JEG ALDRI TRODD OM MEG!

  • 06.10.2013kl.12:24
  • (7)


  Tenk om to dager til har jeg jobbet på Kremmerhuset siden 8 februar. Det vil si jeg har jobbet der i 8 mnd. Helt sprøtt hvor fort tiden har gått og hvor dyktig jeg er blitt i forhold til det jeg hadde noen gang forestilt meg. Jobber 3 og 4 dager i uken på kremmerhuset. Hadde en periode hvor jeg jobbet 100% men det ble litt for mye for denne sjelen. Og i helga fikk jeg vite at den ene jobben jeg søkte på ble min så nå har jeg hele TO jobber. Hvem hadde trodd det om meg? Skal skrive kontrakt med den nye jobben til mandag (imorgen) og kan bare si ett ord: Klesbutikk! Hvilket passer meg p.e.r.f.e.k.t så glad som jeg er i klær. 

  Jeg har vært heldig. Jeg har igrunn ikke jobbet mye i mitt liv og jeg har fått lov å jobbe i jobber de fleste bare kan drømme om. I fjor jobbet jeg 4 mnd på Kicks (sminke og parfymeri) noe som var utrolig spennende, lærerikt og moro. Jeg trivdes ikke på akkuratt det stedet, men selve jobben i seg selv var fantastisk men også utfordrende. Så begynte jeg på Kremmerhuset 8 februar i år, og den jobben er den som har gitt meg mest motivasjon og håp for jobb i fremtiden. Jeg har en fantastisk sjef jeg bare elsker til døde, noen vanvittige fine kollegaer som er ett fantastisk team å samarbeide med og interiør er utrolig moro. Spesielt å lage utstillinger. Det er favoritten min. Det er en utrolig tung jobb fysisk så om du vurderer å jobbe med interiør skal du vite at det er ekstremt tungt. Mye løft og bæring, men vanvittig utfordrende, lærerikt og gøy. Og nå begynner jeg på Monki. 

  Da NAV for ett par år siden begynte å ta opp dette med jobb ble jeg livredd. Tenk om jeg fikk jobb bak kassa på rimi (no affence, men det er ikke noe for meg), tenk om jeg må fjerne grafitti tenkte jeg. Man blir fortalt at man må ta til takke med det man får ellers mister man retten på pengene. Vettskremt var jeg. Men så fikk jeg oppfølging av A3 (fantastiske mennesker de også) og det er de som skal ha æren for å ha funnet Kicks og Kremmerhuset for meg. Monki klarte jeg å skaffe meg på egenhånd, noe som gjør meg ekstra stolt. 

  Jeg er fortsatt ikke frisk. Har en lang vei å gå da det er veldig mye kaos oppi hodet mitt men har nettopp fått meg ny psykolog og skal nå gå til psykolog en gang i uken. Jeg skammer meg ikke over det og liker å være ærlig med dere. Ikke minst trenger jeg det. Og det som er så fint akkuratt nå er at de siste mnd har jeg trent på å skille jobb og privat og det har jeg mestret med glans. Ingen kan se hvor mye jeg sliter og til og med da kjæresten min slo opp med meg gikk jeg på jobb selvom jeg gråt rett før jeg gikk. Jeg smilte som aldri før og jobba bein hardt. Jeg gir faktisk alt jeg klarer for jobben og er igrunn også glad i å jobbe, Men er begrenset hvor mye jeg klarer å jobbe noe som er litt kjipt da. Har sagt at jeg klarer kun akkuratt nå å jobbe opp til 60-70% men det er jo ikke verst det heller. Så nå er det ingenting som står i veien for at jeg skal få meg jobb videre annet enn min personlighet. Ikke alle kan like alle og det respekterer jeg.

  Dette er siste nytt om meg og noen tanker forbi. Jeg tror faktisk ting begynner å bli lysere på en måte, selvom jeg sliter på privaten så er det godt å vite at ting alikevel ordner seg for meg og gleder meg til å bli kjent med team Monki nå. Sjefen der virker jo også helt fantastisk. Så sprudlende og unik. Ha en fin dag alle sammen ♥  HVOR JOBBER DU?
  TRIVES DU I YRKE DITT? 

 • TIL SALGS (SELENA GOMEZ KJOLE)

  • 04.10.2013kl.22:22
  • (17)


  Er det noen som er Selena fan? Jeg er.. Og jeg skulle mer enn gjerne beholdt kjolen da den er utrolig fin og tettsittende. Men jeg trenger plass til nye kjoler og må kvitte meg med de jeg bruker minst så da tenker jeg å høre med dere om det er noen av dere som er interesserte i Selena kjolen min? Den er kun prøvd på og har hengt på hengeren siden jeg kjøpte den for under ett år siden.

  Selger den for 299kr minstebud. Hvis en av dere byr 299 varer budrunden ut dagen. Kjøper betaler porto. ♥ • Stikkord:  hits