ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

RABATTKODE FOR YOU

 • 31.10.2012kl.23:49
 • (4)


Jeg fikk tak i rabatt til dere. Dere får 10% rabatt på sminken jeg viste dere på bloggen tidligere idag fra Mineral Hygienic. Rabattkoden dere bruker er "sjany" når dere skal bestille. Jo, bare hyggelig (: • POLITIET KJØRTE OSS HJEM

  • 31.10.2012kl.22:03
  • (8)


  Dere vil ikke tro hva som skjedde nettopp. Var nettopp hos dyrebeskyttelsen en tur meg og kusina mi. Vi tok turen hjemmover og ble stoppa av politiet. Vil ikke gå i noe detaljer da det ikke gjelder meg men det hele endte med at vi ble fulgt av escorte hjem. Altså vi måtte kjøre med en politibil bak oss hjem. Brøyt ut i latter fordi det hele virka så tragisk, men syntes fryktelig synd på kusina mi da. Vi har noen bad ass politier i vennesla, hehe. Vel man føler seg litt som kongen selv når politiet kjører bak oss og hjem. 

  Skulle til å spørre politiet om å ta bilde med dem, men denne politimannen virka sur. Hadde vel noe med dialekta hans å si, og ikke han. Noorlænninga. 

  Har blitt stoppa selv to ganger før. Den ene tells ikke da jeg ikke ble stoppa. Jeg stod stille med en skikkelig ulovlig bil og røyka vanelig røyk, mens en politibil kjørte rundt meg. Plutselig kommer de mot meg å lyser på meg med lommelykt. Jeg bestod, fordi politimannen ikke sjekket lysene. Lite viste jeg det ene ikke funket, men heldigvis så han det ikke. 

  Den andre gangen ble jeg stoppa fordi jeg snakka i tlf. Bot på 3000kr ca. Har lært siden da.. (å bruke høytaler iallefall lol)

  HAR DU BLITT STOPPA AV POLITI FØR?
  HAR POLITIET MÅTTE KJØRE DEG HJEM FØR?? 

 • FÅTT DILLA PÅ GLITTER ØYESKYGGE

  • 31.10.2012kl.17:49
  • (4)
  Kjøpte glitteret på ebay til 10kr ca for 11 glitter skygger.

 • HUN SER UT SOM EN FORSØKSKATT STAKKAR

  • 31.10.2012kl.17:24
  • (2)


  Igår var vi å kastrerte/steriliserte resten av gjengen. Til våres fortvilelse så er alle blitt syke og i tillegg fått øyeinfeksjon. Ett ikke så bra virus foråsidetsånn. Jenta våres Florentina ser jo ut som en forsøkskatt.. Labratorie katt eller hva man skal kalle det, huff. Får helt vondt av å se henne slik, men idag er hun mye mer opplagt. Leker, koooser og spiser masse. For håpe hun og resten blir frisk snart (:

  Er ikke bare bare med disse dyra 

 • ADINA TESTER PAKKE I POSTEN!

  • 31.10.2012kl.16:06
  • (12)


  Idag fikk jeg jaggu med ei sporty pakke i posten. Nemmelig 2 foundations, ett solpudder og ett transperant pudder fra Mineral hygienics. Jeg måtte jo så klart hoppe i dusjen å teste dem med en gang og jeg ble overraskende fornøyd. Har alltid hørt mye bra om deres sminke, men aldri hatt 100% troa - til idag!! (: 

  Pudderet er like bra som ID sitt og bedre enn artdeco sitt. De har utrolig mange farger å velge mellom (jeg valgte medium og light). Passet begge deler, selvom medium kanskje blir brukt litt flittigere mot kvelder, fest og sommer. Kabuku kosten jeg fikk var også himmelsk. Den gav jevn overflate, godt resultat og var ganske så tett i børsten. Denne skal jeg hvertfall ta vare på og rose i skyene videre til andre. Du finner samme kost som meg HER til 159kr. Såpass må man betale for en god kost. Billigere enn i norge uansett. 
  Foundation jeg har brukt finner du HER (light) og HER (medium).
  Solpudder jeg brukte finner du HER.

  Nettstedet alt er fra kan du finne ved å trykke deg inn HER eller besøke facebook siden dems HER :)

  Håper dere likte tipset!

  Sponset

 • 11 JULE/NYTTÅRSKJOLER - HVILKEN SKAL JEG HA?

  • 31.10.2012kl.11:59
  • (9)


  Uups. Igår var jeg ufrivillig borte fra bloggen rett og slett fordi jeg har vært opptatt i ca hele går. Stod opp halv 7, leverte kattene til kastrering/sterilisering, møter, butikkhamstring av mat, nav å levere papirer, hente pakker, hente katter som i tillegg hadde fått virus alle mann så brukte mye tid på å finne ut mer om det. Derretter rydding, vasking, lage mat og stresse videre med dyrene. Det var rett og slett årets mest travleste dag. Idag har jeg vel og merke ingen store planer annet enn å opp til dyrebeskyttelsen senere å ta en snakk. Oppdaterer dere senere (:

  Tema: Julekjoler/nyttårskjoler. Which one to choose?
  Har lyst på alle kjolene under og får nesten lyst å gråte når jeg ser alle. Om jeg bare var Britney Spears liksom. Vel vel realistisk sett har jeg så vidt råd til å unne meg en, men nå gjør jeg det da, så hvilken skal jeg velge????  • ONLY 80-90'S KIDS REMEMBER THIS

  • 30.10.2012kl.00:05
  • (14)


  Ikveld sitter jeg inne å følger med på Sandy. Den nye stormen. Mine tanker går til menneskene som bor der og dyrene som er forlatt på gata. Sjebnen til veldig mange kommer til å ende galt. Naturen skal man virkelig ha respekt for. 

  Mens det står i bakgrunnen sitter jeg å søker opp 80-90s leketøy osv og ting. Bringer det dere noen spesielle minner? Er det noe der du bare "what? hva var det fornoe?" :D

  Hoe lee shit så mye rart vi hadde før, som for oss betydde alt og gjorde hele dagen nesten. Nå er det jo super expensive og ha det morro. Mac book pro, hair extension, dior sminke, BMW for alle penga og iphone. Hva faen? Kunne ønske jeg levde på 90 tallet igjen. Gjerne 80 tallet også. Im definitly an 80 kid.

 • LOOOOL, NYTT RESTYLANE BILDE

  • 29.10.2012kl.15:06
  • (29)


  I forrige innlegg tullet jeg bare. Har ikke tatt restylane men god damn jeg ønsker det. Skal ta det, skulle helst tatt det igår. Hadde det vært opp til meg og økonomien så hadde jeg sett slik ut som bildet under. Dere skjønner, jeg er drit fan av "unaturlig". Jeg eeeelsker alt som ser fake ut. Jeg elsker store lepper og "rare" restylane lepper. The so called duck mouth. Vel på bildet under ligner jeg vel og merke ikke på en and heller, mer eller mindre en munn som ikke har lært seg å si stopp når nok er nok men det er kult, anderledes og går bort igjen. Man lever kun en gang, alt må prøves, right? Ler.

  Kunne du sett slik ut som på bildet under eller syntes du det er gruuusomt? Be honest, jeg har redigert meg selv husk. Tar ingenting personlig.

   

 • ADINA HAR TATT RESTYLANE + VINNER AV VIPPER

  • 29.10.2012kl.10:08
  • (11)


  Juhu, da er det ny uke - ny start. Måtte ha en bloggfri dag igår og gjett om det trengtes. Er opplagt til nye nye innlegg og en ny blogguke. Glemte å trekke vinner igår men vinneren kontakter jeg på email. Sjekk innboksen din! ;D

  Hva syntes dere om resultatet? Haha

 • PUS HOS VETRINÆREN (BILDER)

  • 27.10.2012kl.13:27
  • (7)


  Idag stod jeg opp halv 9 for å se tilstanden til Strike (den ene katten min). I de siste tre dagene har den brekt seg utallige ganger uten å klart å spy. Den har ikke hatt matlyst, den har vært skikkelig trist og har hatt kraftig øyebetennelse. Stakkars baby som får alt på en gang typpisk. Men alikevel malte den, uansett hvor vondt den må ha hatt det. Idag tok jeg den med til vetrinæren i kr.sand, jeg klarte ikke vente til tirsdag (når jeg skal kastrere og sterilisere alle kattene mine), for tenk om den skulle bli kvelt til døde om det lå noe nede i halsen dens. 

  Vi kom til vetrinæren og du kan se på de to øverste bildene til venstre at den ikke har det så greit. Den fikk en bedøvelse sprøyte i nakken som du ser på bilde tre og fire. Og så begynte sjekken for å se om det lå noe i halsen på den som satt fast. Det ser du på bilde fem og seks. Den var helt "død" på bilde fem og seks selvom den ser våken ut men det er pga mamma holder nakken den har øynene åpne. Mamma hjertet mitt fikk skikkelig vondt men det var jo til dens beste. Så de fant ingenting, den var kun sår i halsen. Så de heiv Strike på antibiotika og smertestillende samt fikk jeg med meg øyedråper hjem for betennelsen i øyet og mer antibiotika.

  Nå satser vi på at den blir frisk, hvis ikke må vi tilbake igjen koste hva det koste vil. Kom på rett over 1000kr for sjekken idag. Syntes ikke det var galt. Lille Strike ligger nå inni skapet på rommet mitt på ett mykt teppe så den kan få være litt i fred. Vi satser på at den blir fin igjen i løpet av noen dager. Huff, tenk så skal den tilbake å kastreres om bare noen få dager. Den kommer til å hate meg, lol. 

 • BILDER AV MEG FRA 2006-2012

  • 26.10.2012kl.22:01
  • (16)


  Jeg føler ikke jeg har forandret meg mye, men alikevel så føler jeg har forandret meg en del. Håret er vel det som har fått mest gjennomgå, og tro meg det har fått gjennomgå mer enn det dere ser på bildene. Jeg valgte bare ut noen eksempler, men har ca 9000 bilder til. Farget jo håret annen hver mnd, og gjør forsåvidt det enda. Haha. 

  JEG UTFORDRER DEG TIL Å LEGGE UT BILDE AV DEG SELV FRA EN TID TILBAKE, FREM TIL 2012. SEND LINK!!

 • SKAL ADINA FLEINE SEG?

  • 26.10.2012kl.17:08
  • (15)


  Nå venter jeg disse to parykkene i posten:
  Forteller dere mer om parykkene og hvor jeg kjøpte dem når jeg får dem i posten / Ill let you know more about them and where I bought them when I get them (:

  HVILKEN LIKTE DU BEST?

 • HOTSTYLE HAIR EXTENSIONS

  • 26.10.2012kl.12:07
  • (8)


  HOTSTYLE

  Nå skal jeg nemmelig fortelle dere om en side jeg liker veldig godt. Første intrykket er hot, det må jeg bare si dere. Designet, utvalget du bare kan forestille deg før du engang har bladd deg noe særlig videre og bare det at de selger hår er jo helt supert for oss jenter. Jeg har prøvd ca alt men aldri virkelig likt hårtypene til rapunzel, pilus osv. Disse her er helt rå og ser fantastiske ut i tillegg. 

  Du kan velge mellom alt i fra Clip in human hair extension, tape in remy hair extension, micro ringer, nail tip, clip on human hair streaks, clip in human hair bangs/fringes, curlformers og ponytail (hestehale). Siste nevnte skal jeg vise dere så fort jeg har fått dem. De er superfine og enda bedre: Kjempe lette å ta på. Dette er en hair extension nettside som virkelig har alt og som har mange flotte bilder på siden sin. Anbefales av hele mitt hjerte.  Siden jeg snakker om heter HAIR EXTENSION HOT STYLE også kalt Hot style. Du finner hjemme siden deres HER! 

  Tenkte jeg kunne vise dere noen av produktene de har slik at dere kan få ett lite innblikk før dere sjekker ut hjemmesiden deres :D

  [Hestehaler finner du HER, Clip in human hair extension finner du HER]

  Utrolig mye fint, ikke sant? Jeg venter den hestehalen/ ponytail nederst til høyre, den finner du HER. Den er så lekker og helt perfekt!! ♥ Liker både formen, fargen og kvaliteten på den. Tommel opp!! Vil dere se flotte før og etter bilder? Her er noen eksempler.. Veldig proffe bilder. Elsker dem.


  Fine, ikke sant? :)

  Det beste med siden er at det er free shipping worldwide. Altså du betaler ikke frakt. Servicen er fantastiske mennesker som svarer kjapt om du lurer på noe og kvaliteten er som forventet. Kjempegod!! Ønsker og håper dere tar en titt innom å kikker litt rundt. Dette er en highly recommended side. Elsker den(:

  Link til hjemmeside: HER 
  Link til facebookside: HER  

 • PAKKE JULEGAVER

  • 25.10.2012kl.19:35
  • (8)

  Idag har det faktisk snødd. Ikke mye, maks 3 minutter og veldig lite men det har snødd. Så jeg tok å handlet inn julegavepapir og klisterkort. Her er bilde av de små ekstra gavene. De større venter jeg i posten enda, så jeg må bare vente tålmodig. Utrolig koselig å pakke inn altså (: Glemte skru på julemusikk mens jeg gjorde det, kom på det nå. Rrrrrhhhh, hihi.

  Ellers har øyet mitt hovnet ned. Mulig det var en kjapp virkning av antibiotikaen som jeg tok på morgenen idag, men jeg har iallefall ikke ett kjempe øye i forhold til det andre. Ser bare litt dåggete på begge, er rød på det ene og litt sår. Lurer faktisk på om det ikke var øyenvippelimene -.- Noen tåler andre ikke. Just my luck å ikke tåle dem! Tusen takk for god støtte dere som ønsket meg god bedring. It sure helped <3

  HAR DU HANDLET JULEGAVER?

 • ADINA TAR EN MARTHE BORGE :(

  • 25.10.2012kl.11:16
  • (48)
  Igår satt jeg å så på tven. Syntes synet mitt begynte å bli litt vel dåggete og jeg hadde litt problemer med å fokusere. Idag på morgen hadde jeg skikkelig ekkel følelse i ventre øyet og guess what, jeg tror jeg har fått øyebetennelse!!! Hvordan er det mulig dagen før halloween??? Jeg vet ikke om det er pga kattene jeg har fått det eller om det er pga limet til vippene jeg fikk i posten. Syntes iallefall dette er drit kjedelig om jeg må gå rundt med ett usminket hovent kvasimodo øye, og ett kjempe sminka :(

  NOEN SOM HAR NOEN TIPS TIL ØYEBETENNELSE? 

  Jeg vil helst ha det bort før imorgen kveld. Hvis det går? Har apocillin hjemme (pencilin/antibiotika) og tok to nå. Skal ta to i kveld og to imorgen tidlig.  

 • VINN EN HAUG M/ØYENVIPPER FRA HAIRTOHAIR.NO!!!!!

  • 24.10.2012kl.16:06
  • (41)


  Klokken jeg viste i forrige innlegg kostet ikke det dere trodde. Langt derifra faktisk, den kostet 30KR!!!!!!!! Ja du hørte riktig, tretti kroner og fri frakt. Hvis ikke det er drøyt så vet ikke jeg. Jeg bare måtte kjøpe den, den var jo faktisk kul i tillegg. Elsker feite sølv klokker, bare synd jenter ikke kan gå med slike hihi. Men hallo, 30kr for en sånn klokke er kupp. Nå har du julegave på busjett, fra meg ;) Jo, bare hyggelig! Du finner samme over alt på ebay men jeg kjøpte den HER!

  __

  Over til noe annet. Var det ikke noen som ønsket konkurranse? HIHI. Da kjører jeg på like så godt. Dere er jo ivrige og jeg klarer ikke vente. Det du må gjøre for å vinne  øyenvipper er å like denne siden HER (hairtohair sin facebookside hvor du blandt annet får med deg tilbudsvarer, produktene deres, tips o.l).

  Husk å legge igjen navn og email...  Det følger med lim i pakken. Har prøvd dem selv og skal vise dere resultat så fort jeg har freshet meg opp litt (:

  ER DU MED? 
  Ps. Hvis vi ser at du ikke har trykket liker er du automatisk ikke med i trekningen. Lykke til(: Konken varer frem til søndag!!

 • PAKKER I POSTEN!!

  • 24.10.2012kl.15:20
  • (11)


  Akkuratt kommet hjem fra ett møte. Før jeg gikk i møte fikk jeg to pakker i posten. En herreklokke som er en julegave til en herre i familien, men ettersom jeg tror ikke han leser bloggen så valgte jeg å legge den ut her. Gjett hvor mye den kostet? Den som gjetter riktig skal få link!! Var den ikke tøff? :D

  Fikk også en haug med glitter bokser til øyenskygge. Den kom helt perfekt i tide, kjøpte den på ebay for ca to uker siden og håpet den ville komme rett før halloween og det gjorde den også. Gleder meg såå til jeg skal sminke meg til halloween nå. Ingenting er gøyere enn glitter and glam, right? 
  Fråtser i farger nå. Betalte under 20kr - fri frakt for alle de glitterene!! Elsker ebay. 

  GJETT HVOR MYE KLOKKA KOSTA DA. Svaret kommer i neste innlegg ;-)

 • JULEGAVE TIL KJÆRESTEN?

  • 24.10.2012kl.12:25
  • (4)


  Casual slim fit herre skjorte, farge grå m/rutemønster på innsiden selges rimelig.
  Str S (men passer også medium - stor for størrelsen).. 
  Før pris: 1200kr, Nåpris: 500kr!!!
  Merke: Frost. God kvalitet :-)
  100% bomull.

  Ta kontakt om du er interessert (: Dette er en skjorte guttene digger, belive you me. Dennis har en haug av de så derfor valgte han å selge en av dem.

 • DENNE UKENS GIRL CRUSH!!

  • 24.10.2012kl.11:41
  • (13)


  Damn, those girls are fine, haha!

  HVEM AV DE SYNTES DU VAR PENEST?
  Følg meg på tumblr for å se mer av mine girl crushes HER! 

 • MITT HJEM

  • 23.10.2012kl.23:06
  • (9)
  Har enda ikke funnet helt ut hvilken stil jeg vil ha så det er en mix av alt og det får det bare være også. Hvis jeg kjører på med svart hvit stil blir det alt for kjedelig for meg, kjører jeg på med hvitt beige og sølv tror jeg at det vil koste meg mer enn jeg har råd til i nuet da jeg ikke har så mye av de fargene og kjører jeg på med min stil trenger jeg ikke tenke, jeg bare kjører på. 

  Idag har meg og Dennis ryddet litt og stått på. Soverommet ser jo betraktelig mye bedre, ryddigere og renere ut også men er usikker på om jeg får det helt frem på bildene. Kan jo se hva jeg får til imorgen(:

  Ang konken så holder jeg den iløpet av morgen dagen så følg med!! (: Natta søtnoser.

 • PAKKE I POSTEN + JENTEKONKURRANSE!!

  • 23.10.2012kl.17:28
  • (36)


  Idag våknet jeg opp til pakke i posten. Ble så glad når jeg så hvor mange øyenvipper som lå i pakken. Nå har jeg jo øyevipper i ett halvt år fremover nesten. Er det noe som er ett supermust når man skal på fest, feire halloween, kle seg opp for jul og lignende så er det vipper. Jenter elsker vipper, så enkelt er det med den saken. Derfor så vil jeg introdusere dere for ukens konkurranse som kommer i løpet av kvelden. Du kan nemmelig vinne ett par sett med øyenvipper!!!!!! Jenter, det er bare å melde seg på med en gang. Gutter, dette er en flott liten ekstra julegave til din kjære. 

  Heldige meg ble sponset av hairtohair.no. Dette er en nettside for jenter som elsker hair extension, løshår, vipper og tilbehør. Hjemmesiden deres er rosa noe som fenger de aller fleste jenter. Det er ett godt utvalg av produkter og produktene har alltid vært omtalt som fantastiske. Nå skal jeg selv prøve vippene, må bare få tak i vippelim så skal jeg vise dere hvordan de er på.   Hvilke type vipper ønsker dere å vinne i konkurranse innlegget?? du kan velge mellom de på bildene!! :D

  Besøk gjerne hjemmesiden til hairtohair HER!!

  [Du kan forresten vinne en goodiebag hos erikagjendem.blogg.no]

   

 • Å SMINKE LEPPENE STORE

  • 23.10.2012kl.11:15
  • (11)


  Jeg har ikke verdens minste lepper til vanelig, men når jeg sminker de kan de bli stoooore. Mange på bloggen spør om jeg har tatt restylane men det har jeg da altså ikke selvom jeg ønsker og skal ta det en dag jeg har råd og gidder. Haster ikke, men det skal prøves. Når jeg sminker leppene store tar jeg alltid kajal ovenfor leppekanten så langt opp som jeg ønsker å ha leppene. Derretter fyller jeg alt ut med leppestift og så pøser jeg på med lipgloss. Tuller ikke, de blir store og det ser skikkelig unaturlig ut, hihi. Men så elsker jeg alt som heter unaturlig så I really dont mind! :-) På leppene på bildet under har jeg brukt en leppestift det ikke står navn på, men på munn bildene har jeg brukt YSL lipgloss. En brun/bronze ish lipgloss. Den er helt perfekt, fikk den igår av mamma og gud som jeg har lengtet etter en brun aktig lipgloss. Har alt for mange i rosa og peach. 
  Disse to er mine favoritter i høst og kommer til å bli brukt en god del (:

  PLEIER DU Å SMINKE LEPPENE DINE STØRRE?

 • HYLLE NR 1

  • 22.10.2012kl.21:07
  • (8)


  Ikveld sitter jeg bare å "kule'rn". Spiste nettopp meksikansk gryterett men er fremdeles sulten. Tror jeg skal begynne på middagsmåltid nr 2 eller rett og slett bare lage meg en god gammeldags ostesmørbrød. Sistenevnte hørtes perfekt ut. Glemte forresten å vise dere ett bilde istad..

  Sminkehylla mi har 4 etg. Første hylle fra toppen blir brukt til parfymene og hårproduktene. Jeg har faktisk mer men har ikke plass. Er så stappa at de andre får bytte litt på med tiden. Dennis sa istad at vi kunne kjøpe lys (spotter) til å ha som lyser ned på hylle nr 2 og 3. Elsker å fremheve produktene mine!! Kan snart starte en butikk!! 

  Noen som vil se hylle nr 2?

 • MYE NYTT I SMINKEHYLLA!!!

  • 22.10.2012kl.18:24
  • (8)


  Jeg er så heldig som har en sånn gavmild mamma. Hun gir og gir og jeg blir hver gang mer rik på klær eller sminke. Denne gangen fikk jeg en del sokker (siden mine forsvinner på ett mystisk vis hver uke), en genser og en haug med sminke. Eeeeeelsker sminke og elsker å vise frem sminkehylla mi. Noen har sko til pynt, noen acne gensere mens jeg har sminke, hårprodukter og kjoler. Problemet er bare at jeg ikke har stor nok plass til sminka, hårproduktene eller kjolen. Får ikke skvist alt inni hyllene eller på kleshengeren så tror jeg må gå til innkjøp av en skikkelig sminkehylle og flere kjolestativ. Under ser dere bilder av den nye sminka mi   Gosj, jeg har så sykt mange lipglosser nå (sikkert nærmere 70) og får ikke plass til alle lenger. Men det gjør ikke meg noe *glise* :D Og her er en ny genser jeg fikk av mamma idag. 
  Love,love,love

  HVA SYNTES DERE OM BILDENE OG PRODUKTENE
  HVA SAMLER DU PÅ? 

 • VLOG

  • 22.10.2012kl.15:10
  • (4)


  Det er så fantastisk å se hvor mye bloggen har vokst i det siste det uten hjelp av blogghout (som jeg var helt avhengig av i fjor, lol). Den har vokst med 50% på kun en uke og ikke aner jeg hvorfor. Fantastisk, og håper det er fordi jeg gjør en god jobb. Tumblr min vokser også for hver dag som går. Disse små gledene i hverdagen gjør meg motivert og føler meg priviligiert!! Dere er helt fantastiske! :D Takk!!

  Øvde meg på å lage en video igår. Dere skjønner jeg har planer om å vlogge fremover men har ikke riktig utstyr enda, derfor ønsker jeg meg ett nytt kamera til jul. Bloggen min skal bli gøyere og mye bedre, jeg jobber med saken. Her er en video snutt av noe som kanskje ikke interesserer dere men som jeg slenger ut likevel, *fnis*.  

  Har lært via videoen hvilken vinkel jeg må snu kameraet for at filmen skal dekke heele skjermen.
  Har lært meg tips og triks til videre som førløpig er hemmelig.
  Har lært at jeg trenger nytt kamera!! 

  SKAL JEG LAGE FLER SLIKE?

  NESTE SKAL IKKE VÆRE FULT SÅ LANG ISÅFALL OG DETTE VAR BARE EN ØVING FOR Å LÆRE KNEP UNDERVEIS. 
  Syntes sang nr 2 i filmen og utover passer så med bakgrunnslydene hahaha! 

 • DAGENS KLIPP/SMINKE - FØR OG ETTER BILDER

  • 21.10.2012kl.19:43
  • (7)


  Idag fikk jeg besøk av Jeanette. Hun fikk ett illebefinnende og ville klippe bob. Jeg må ærlig innrømme jeg ble redd, men sa så klart ja. Hun som er så inni helsikkes glad i håret sitt, haha. Tror helt ærlig hun var gladere for å få det bort når hun så ferdig resultatet. Spesielt nå dere ser før og etter bilder!! Her er før klipp og sminke!!

  Fryktelig ikke sant? HAHA (sorry Jea). Gjennomsiktig, tynt, knall gult og norges mest slitteste/tørreste hår. Så kom Adina frem med sminke og hårskillza og drepte det grusomme. Klipte skrålugg, bob, litt etg og sminket henne med lilla øyenskygge!
  PS. Hun går ikke slik til vanelig!! Er jeg som lånte henne en t skjorte som håret kunne sette seg fast i når jeg klippet henne. Hun er ingen tøs, hun er søt. Tøs baklengs er søt.

  TYCKS??

 • FLIPBOOK 2

  • 21.10.2012kl.14:44
  • (2)


  Photobucket

  Elsker å lage flip book. Eneste jeg må prøve å huske på neste gang er å holde kameraet helt i ro.. Må se å få tak i ett kamera så skal jeg lage noen drit gode noen, jeg ikke får til uten kamera. Bare gled dere.. !!

 • I LOVE AUTUMN (BILDER!)

  • 21.10.2012kl.13:46
  • (8)


  Fargene på høsten er nok høstens største samtale hit. Oransje, rød og gul. Elsker fargene selv og hver høst står jeg klar med kameraet. Kunne da ønske jeg hadde ett bedre kamera, mitt er ødelagt men det duger forløpig. Får ønske meg nytt cam av dennis til jul. Høsten vekker frem tristhet i meg men også mye romantikk. Ikke at jeg er i det romantiske hjørnet akkuratt nå for tiden, men det kommer-det kommer.

  Q: Hva syntes du om bildene? Liker du høst? • DORTHE SKAPPEL GENSEREN MIN

  • 21.10.2012kl.12:42
  • (14)


  Dere er flinke altå. Du snakker om! Jeg hadde aldri gjetta at det var en Dorthe Skappel genser bare ved å se det lille bildet. Anyway, jeg er så fornøyd. Bedre garn skal man lete lenge etter da det er verdens mykeste og skikkelig tjukt. Kommer til å bli effektiv til vinteren, just saying. Har utrolig lyst på ett par myke kosesokker også til genseren i samme farge, noen som vet hvor jeg kan få tak i det? (:

  Hele genseren koster 699kr i garnforretning, men du må da strikke selv. Jeg er så heldig at verdens beste mor (bestemor) strikket den til meg og kjøpte garnet. Tar denne som en bursdagsgave og skal bosette meg i genseren fra og med idag. Tusen takk igjen mor, you rock!  

  Q: HVA SYNTES DERE? HAR DU EN?
 • NYTT I KLESSKAPET

  • 20.10.2012kl.17:34
  • (18)


  Nå skal jeg faktisk utfordre dere. Er det noe som klarer å gjette hva jeg har fått?

  Hint 1: Alpakka.
  Hint 2: Den ble utsolgt ca samme dag som den kom ut.
  Hint 3:  Everybody wants it!


 • hits