ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

STORHANDEL!

 • 28.09.2015kl.16:12
 • (8)


Iallefall halvstor.. ♥

Det var så deilig å sykle ned til butikken nå. Rumpa mi er så støl at jeg sliter med å sette meg ned på do. Må finne på teknikker for å tisse liksom for det nytter ikke å sitte normalt hvertfall. Var egentlig vondt å sykle og men fant en teknikk der og. Jeg trente virkelig rumpa godt igår og målet er å få en snerten sprettrumpe som kan twerke, for med den slanke rumpa jeg har nå så er det ikke mye sexy når enn forsøker seg på twerking -hoho!

Storhandla til taco idag. Dette er vel 3 dagen jeg har taco på under en uke, men i det siste har jeg fått litt dilla får enn si. Jeg som ikke spiser kjøtt pleier å ha enten Quorn sine kjøttbiter eller Kikerter i tacosausen. Begge deler smaker innmarisk godt. Ble sulten bare ved å snakke om det.
Kjøpte også pannekaker med bueno sjokolade og blåbær til. Og kakemann, for ikke å snakke om sørlandets beste og mest etterlyste kakemann. Kan nesten ikke vente til CB julebrus kommer. Og sist men ikke minst kjøpte jeg en rosa zalo. Rosa da, dere. Nå skal det ikke stå på motivasjonen lenger. 

 • VEGGIS-TACO + HVIL I FRED PUS!

  • 22.09.2015kl.22:53
  • (2)


  Å velge vegetariansk er igrunn veldig enkelt for meg. Ikke bare fordi det er så utrolig godt men også fordi jeg er glad i dyr. Jeg kan ikke stå å si at jeg bryr meg og elsker dyr hvis jeg skal spise kjøtt, vel viten om at kjøttindustrien er grotesk og barbarisk. Kynisk og makabert. De tenker ofte profitt, ikke velferd og uansett om velferden er bedre enn de verste tilfellene man så ofte hører om, har ikke kua rett på å leve like mye som oss? Tror du kua ønsker å dø?

  Da spesielt de store industriene som produserer enorme mengder kjøtt og melk etc. Da er man ikke mye glad i dyr. Vel vitende om at man i tillegg ikke trenger kjøtt for å overleve i 2015. Vel vitende om at det finnes kjøtterstatning, melkerstatning og eggerstatningsprodukter på markedet idag. Vitaminer og mineraler finnes det også nok av. Vi klarer oss veldig fint uten og ingen vegetarienere har dødd til nå så vidt jeg vet.

  Visste du at en av de sterkeste i verden er vegetariener? Viste du at kjøtt bidrar til økt risiko for kreft? Viste du at kuene nesten aldri ser dagslys i løpet av ett år og hvor mange slakterier som gjør feil? Når vi tenker på kyr og okser ser vi ofte for oss grønt landskap men i realiteten så stemmer ikke dette med mindre du driver en liten gård med tid og kjærlighet til de få kuene du har på gården din og tenker velferd før alt annet. 


  Dette er hva vi forestiller oss skjer... Dette er en drøm jeg skal kjempe for!

  Viste du at nyfødte kalver blir tvangsdradd fra mora si med en gang de blir født? De blir fòret opp med melkeerstatningsprodukter slik at vi mennesker skal få våres melk, ost osv. Hadde du gjort dette med ditt barn? Hadde du funnet deg i at noen tok fra deg ditt barn helt plutselig etter fødselen? Kumelk er ikke engang ment for oss mennesker og igrunn er det ganske ekkelt å tenke på at mye av melka har betennelse i seg. Dette lærte jeg på ett kurs om melk. Kumelk er ment for kalver, ikke mennesker og jeg skulle så inderlig ønske folk leste litt mer ang det. Vi klarer oss veldig godt uten melk. Faktisk enda bedre enn med melk, tro det eller ei.
  Er enig i at smaken er god og jeg er ikke mester myself på å alltid holde meg unna men å kjøpe soyamelk ofte vil bidra til bedre dyrevelferd. Om bare alle trappet ned. 

  Jeg kan forstå at det er vanskelig å gå fra kjøtt til vegetar eller veganer. Jeg selv jobber videre mot vegansk men å bli vegetariener er beintøft når man ikke vet noe om det. Jeg er så utrolig glad for at veggispreik og veganprat har hjulpet meg på facebook. Google har også hjulpet meg mye og youtube. Jeg har byttet ut kylling med quorn og halsans kôk. Merker som selges på bl.a meny, kiwi, rema og rimi. Meny har som oftest størst utvalg. Dette er "Kjøttbiter" fra quorn jeg har brukt i tacoen. Smaker identisk med kjøtt (klarer ikke bestemme meg om det smaker mest kylling eller kotelett) men alle produktene smaker ordentlig kjøtt. Kyllingsnitzelen smaker helt normal kyllingsnitzel. Da spesielt når man krydrer dem slik man er vant til å krydre dem. 

  Det er mye jeg kunne fortalt og mye jeg enda skal lære og om du har noen spm eller vurderer å bli veggis så spør meg gjerne om tips og råd. Det er enklere enn du tror og ofte kan det være lettest å bestemme seg for å aldri spise "mørkt kjøtt" (biff, kjøttdeig...) igjen eller "lyst kjøtt" (kylling, kotelett..) i starten. Når det har gått litt tid vil du finne det mye enklere. Lukten og smaken av det du har kutta ut vil lukte nøyaktig det det er, dødt kjøtt. Lik.
  Jeg startet med å kutte ut mørkt kjøtt. Burgere, karbonader, kjøttdeig ++++ Det var enkelt. Når jeg var trygg på det gikk jeg over til neste steg. Å kutte ut en av mine favoritter GRANDIOSA og KOTELETT. Ganske tøft men jeg holder ut nettopp fordi jeg vet hvor ille industrien er. Nå er mitt neste mål som vegetariener å kutte ut osteprodukter. Deretter melk. Men må lære litt mer om kosthold hvis jeg skal klare det. 

  Det ble mye tekst her og jeg kunne skrevet ei bok om dette. Jeg skulle bare ønske flere kunne forsøke å trappe ned. Kutte ut enkelte produkter. Å ha ett felles mål om å bli helt vegetarianer. Det er ikke bare bra for dyrene, men også for jorda, naturen og ikke minst helsa di. Les og lær på internett eller spør meg konkrete spm. 

  Se tacoen min da? SÅ den ikke god ut? Har til og med quorn kjøtt oppi og jeg smaker ingen forskjell fra før og nå. Pluss at samvittigheten min letter veldig på. Jeg kan ikke redde hele verden men jeg kan forsøke der jeg kan klare å bidra. 

  Skal også holde meg fra å dele groteske bilder. Jeg håper bare jeg han inspirert ÈN til å gi det ett forsøk. ♥

  Utenom det så vil jeg avslutte dette dyre-emne innlegget med en trist sjebne som igår reiste fra oss til himmelen. Hils på Totto. ♥  Ønske han god tur. 

  Igår var en av de vondeste dagene jeg har hatt når det kommer til dyr. Denne katten har vært hjemløs i over 7 år og var ett av de verste tilfellene jeg har sett. Du ser det kanskje ikke på bildet men det var så ille at jeg for første gang i historia der jeg har reddet og engasjert meg for dyr har måtte ta den forferdelige avgjørelsen om å sende han til himmelen. Jeg gråt. Jeg fikk nesten ikke puste. Det var helt grusomt. Jeg hadde gjort alt klart til den hjemme slik at den endelig kunne få det godt og føle på ordentlig kjærlighet for en gang skyld. Han hadde fått ett fosterhjem hos naboen min som han kunne komme til. Vi er dyreforkjempere begge to. Han skulle egentlig begynne livet sitt nå. Få kjenne på hvordan det egentlig føles ut å leve ett trygt, verdig og godt liv. Men han kom aldri så langt. Og dette er bare ett av mange tusen tilfeller som går rundt oss mens "vi" lukker øynene til. 

  Ikke glem at mattilsynet dekker avlivnining av hjemløse/skadde dyr. Ikke glem at mange vetrinærer tilbyr gratis tannsjekk (hvis du mistenker en uteligger har dårlige og vonde tenner så lever han og få dem til å sjekke han. Kanskje er det så ille at han må avlives).

  Her er noen få huskeregler du må følge før og når du du skaffer deg en katt:
  1) Steriliser/kastrer katten din. 
  2) Ikke dra på ferie å la katten din være ute i flere dager.
  3) Ta betalt for kattungene dine hvis uhellet først er skjedd. 100kr er ikke nok, øk til minimun 500kr. En seriøs eier vil alltid betale.
  4) Har du ikke råd til vetrinærutgifter som kan oppstå (husk det er snakk om flere tusen) så har du ikke råd til ett dyr. 
  5) Hold katten din inne i 3 uker minimum etter du har flyttet til ett nytt sted.
  6) Har du kattunge så ikke slipp den ut før den har utviklet rettningssansen sin (minimum 8 mnd!!). En katt er selvstendig og uforutsigbar selvom du tror den er forutsigbar. 
  7) Aldri overse en tynn katt på gata. Om magefølelsen din sier den er hjemløs så er den nok det. Kommer en katt å oppsøker ditt hjem og han ser hjemløs eller fortapt ut så gi den mat og heng ut lapper i nabolaget og på fb/db/avis til eier melder seg. 

  ALDRI LA KATTER LIDE SLIK TOTTO GJORDE! HVIL I FRED LILLE ENGEL. JEG GAV DEG ALDRI OPP MEN VI ALLE SÅ AT DU SELV GAV OPP OG VI VAR NØDT TIL Å LA DEG SLIPPE. DU VAR NOK BARE LETTA NÅR DU SOVNA INN. BLE SÅ GLAD I DEG DEN KORTE TIDEN JEG KJENTE DEG OG DU BLIR ALDRI GLEMT.♥

 • DAGENS TIPS

  • 18.09.2015kl.21:28
  • (1)


  Driver du ett firma? Holder du møter? Er du den som innreder møterommet eller bare elsker du interiør? Kunne du tenke deg noe litt anderledes til kontoret ditt for eksempel? Jeg vil tipse dere om en side hvor de selger mange og billige kontor/konferansestoler i mange design og farger. Det er også kontor/konferansestoler for de som foretrekker litt  mer luksus i hus, men hver sin smak og alt er relativt. Altistore er faktisk utrolig dyktige på stoler og det er ikke manko på dem heller.

  To av mine favoritter  De kan også brukes som rent konferansestoler, noe de passer perfekt til. Det er tross alt tanken bak. Altistore er en side beregnet for arbeidsplassen din. Masse bra utvalg i kontormøbler og de lover rask levering. Det er heller ingen begrensning på hvor mye du ønsker å handle fra dem og det er fri frakt om du handler for over 15.000KR.

  Altistore er min anbefaling fordi de har ett bra utvalg og jeg er sikker på du finner noe du vil like!
  Besøk ALTISTORE.NO

  sponset.

 • SOMETHING NEW

  • 15.09.2015kl.18:24
  • (7)


  Endelig kom mine etterlengtede sko. Lårhøye støvletter i verdens deiligste stoff. De er desverre utsolgt nå, noe som er utrolig synd for jeg skulle gjerne hatt de i brun/grå også. Kan vise dere bilder litt senere. Jeg kom akkuratt hjem fra en liten shoppingtur med bestemor. Kjøpte en rosa stormberg genser til 99kr, en singlet fra kluzz til 79(?)kr og ett tynt livbelte. Ble noe pell på meg idag gitt. Gru/gleder meg til jobb imorgen. Vi har fått så utrolig mye fint i butikken denne høsten at det er fare for at jeg bruker pengene jeg skulle brukt på mat for uka på noe høstnytt heller (neida)!

  Deler noen lurebilder med dere og som sagt så kan jeg vise bedre senere. Nå tenker jeg å lage 123vafler og nyte ett glass oboy til. Bare fordi jeg kan! ♥

  P eace

 • MIRROR MIRROR, ON THE FLOOR

  • 15.09.2015kl.10:05
  • (1)


  He-re-min.. Hvorfor har jeg ikke brukt speilet på gulvet til selfies før? Det er jo helt perfekt! Spesielt perfekt til å ta side-ways bilder i :D

  Idag er planen å egentlig ut å handle litt men jeg føler meg mer enn nok komfortabel inne idag, haha. Tar tilbake det jeg skrev her om dagen om at folk er blitt så livredde for regnet at det er latterlig. Jeg er tilbake til pysa igjen. Er sikker på det blir orkan snart. Jeg så er glad vi bor høyt oppe. Skulle egentlig trent idag og skulle bare - skulle bare men vi tar det en annen dag. 

  Mvh. Hjemmekjær ♥  Igår kveld hjalp jeg bestie med å flytte. Hun flytter til ett utrolig koselig hjem og jeg misunner henne så altså. Men hun er som jeg var -> En samler. Jeg samlet på alt mellom himmel og jord før og hadde sikkert blitt en ok kandidat for tv-programmet "ekstreme samlere". Heldigvis har jeg kommet litt over den epoken men bestie er der enda. Jeg holdt på å dø av latter når hun hadde tenkt å beholde og bruke disse bord "dukene" på bildene under.. Velkommen til 90 tallet med de mest grusomme fargene. Er-det-mulig, vi lo så vi grein og jeg kan enda ikke tro hun hadde lyst å beholde dem. De minner meg om da jeg var liten å bodde hos bestemor. Hun hadde utrolig mange av dem i mange farger og fasonger. Hadde en favoritt som hadde noe julemotiv på. Kan forstå de var skjønne på tidlig 90-tallet men i 2015 må sånne kastes. Helst brennes. And so she did, lol. Jeg fikk overtalt henne til å kaste dem! YESS!!!! :P  Glad i deg Malene! ♥

 • BOLLER I OVNEN

  • 14.09.2015kl.18:03
  • (4)


  Boller med gul krem drar meg rett tilbake til fortiden. Barndommen min. Hos (beste)mor. Det er så utrolig godt og idag fikk jeg lyst å bake boller and so i did. De ble helt perfekte. Fluffy og myke. Magen er så oppblåst nå at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Tror jeg spiste 6 stk. Lynraskt. And here i am, hihi. Like rund som bollene på bildene. 

  Må bærer det ut hvert øyeblikk. Skal hjelpe bestie med å flytte. Jeg tror det var det som stod på agendaen. Thats whats friends are for. Ha en nydelig dag videre.   ER DU LIKE GLAD I DISSE BOLLENE SOM JEG? 

 • TATT MED BUKSA NEDE?

  • 14.09.2015kl.14:10
  • (0)


  God ettermiddag, dere ♥

  Idag stod jeg opp klokken 10. Litt sent, men når man drømmer om Triana Iglesias så prøver man liksom å holde på drømmen litt lenger he,he. Godt å for en gang skyld ikke ha mareritt iallefall. Måtte skynte meg i dusjen for kl halv 12 skulle jeg møte ei crazy catlady (akkuratt som meg) i nabolaget for å lete etter en katt som ikke har noe hjem. Vi fant den uheldigvis ikke men vi gir så absolutt ikke opp. 

  Tok meg en tur på butikken og kjøpte Det Nye. Det er mange år siden sist jeg kjøpte ett blad. Sist var ett FHM med Triana men før det så har jeg vel så vidt handla ett blad i mitt liv. Jeg har en god samling her men de fleste er engelske blader som mamma pleier å ta med seg fra england. En hyggelig tradisjon. Eller så har jeg blader som jeg har arva av andre. Idag måtte jeg bare ha det bladet som har blitt så stor snakkis. Kanskje litt seint ute men jeg under.. Hvorfor klikker det helt for folk når de ser fotballfruens bak på ett blad? Eneste jeg er enig med er at det bildet passet bedre på ett Vi menn eller FHM blad men he-re-gud hvem bryr seg? Og jeg elsker bildene av henne i bladet. Dere kan jo få en smakebit her dere som ikke enda har lest det. 


  Jeg syntes Caroline er nydelig, jeg. Jeg har stor respekt for henne og hun har oppnådd alt jeg bare kan drømme om i livet sitt. Har den skjønne ungen. Kapret drømmekjæresten hennes. Har det store og flotte huset. To skjønne hunder. Flink til å trene, flink til å lage mat, reiser mye, har alt så velstelt, ser bra ut og for ikke å snakke om hvor flink hun er til å jobbe og stå på. Nei all ros til denne dama. Ikke alle er perfekte og alle tabber seg ut på ett eller annet tidspunkt. Ikke døm henne for feil hun har gjort. Ros henne for det hun har oppnådd. All respekt til "fotballfruen" altså! ♥


  Nå skal bladet leses. Så skal det vaskes. Derretter bakes boller med gul krem. Så hjelpe veninna mi med å flytte. Vi blogges senere!

 • ER VI BLITT SÅ REDDE?

  • 13.09.2015kl.20:48
  • (2)


  Nå er jeg utrolig stolt av meg selv. Trosset pøs regnet og sykla ned til treningssenteret å tok meg en aldri så liten beintøff økt. Jeg føler vi mennesker har en tendens til å bli redd for regnværet når vi blir eldre. Bestemte meg idag for å psyke meg opp til å drasse meg ned. Tenk det dere, psyke seg opp for å ut i regnet. Hvor pingle har vi blitt? Skal sies at det var døds deilig å sykle i nedoverbakken når reinet pisket meg i trynet i farta. Det er en liten følelse av å leve. En deilig følelse av varme og kulde samtidig. Dette skal jeg gjøre oftere. :D

  Prøvde ta bilder av meg på senteret men skal være så overflatisk å si at det ikke egnet seg for bloggen. Man trenger ikke se perfekt ut hele tiden, men man trenger heller ikke se ut som en dvassen gråmus heller hi-hi.   Akkuratt nå sitter jeg å hører på julesanger. Felicia Fererrer med What child is this er min all time favorite julesang. Tror ikke man kan finne den på verken youtube eller spotify i den versjonen jeg hører på. Jeg kjøpte den på itunes. Jeg måtte. Det er en sang de har spilt de to siste årene på 3D showet på torvet i kristiansand. Hver gang den kommer på får jeg frysninger og syntes det passet tålig greit med litt førjulsstemning i heimen nå som det er helt svart ute, telysene er tent og jeg er nydusja. Ha en riktig god kveld videre.

 • MATMOM-Z

  • 13.09.2015kl.13:39
  • (0)


  Sitter i skrivende stund og holder på å trille. Spiste 4 skiver og 10 ritz kjeks med ost og druer på til frokost. Jeg som aldri spiser frokost men idag klarte jeg det. Av en eller annen grunn får jeg mer matlyst når jeg har fri noen dager fra jobb for da kan jeg slappe helt av å fokusere kun på meg selv. Så nå gjenstår det bare å få maten til å synke og ta på meg litt penere klær. Orker nok ikke kjole, jeg er jo tidenes frysepinne. Det er høst og regner så det høljer etter. Men jeg klager ikke. Frisk luft og følelsen av å leve er igrunn ganske så deilig. 

  Vi blogges senere ♥

   


 • SE ETT TRIST BILDE JEG TOK I DYREPARKEN!

  • 12.09.2015kl.18:59
  • (2)


  Først vil jeg bare si at jeg ikke har betalt for å komme inn i dyreparken slik mange sikkert prøver å ta meg på. Etter min mening så skal dyr være lykkelig og fri til de dør med ubegrensa plass å løpe eller boltre seg på. Men jeg forstår hvorfor enkelte dyr er i dyreparken og det er noen dyr jeg mener ikke har det vondt der, men de som lider mest i mine øyner er apekattene og jeg syntes ikke krokodillene heller har det idyllisk der. For ikke å snakke om slangene. Jeg håper de har ett ekstra sted for dem for de burene er så små at det er på grensa til dyreplageri. Det kommer jeg tilbake til straks. Først vil jeg bare dele noen bilder med dere.  Vi hygget oss nå iallefall mesteparten av tiden. Det var helt vilt med folk der ute. Los dagen kalles det, hvor alle los kunder slipper inn gratis. Dere kan tro det var stappa når jeg sier det var rekord besøk på 23000 og noen mennesker. Måtte stå i en time i kø for å komme inn i spøkelseshuset og 40-50 minutter i kø for å ta tømmerrenna. Og vi labba rundt fra 10 til 4 for å få med oss alt. Det var bare helt vilt. 

  Men villere var det der apekattene er inne. Julius og de. Det startet med dette sørgelige synet..  Jeg trodde hjertet mitt skulle blø eller tårene felle. Det satt en stakkars veldig deprimert apekatt inn til veggen en stund før det kom en ann apekatt bort til han for å trøste han. Den som sitter inn til veggen er noe av det sørgeligste og deprimerende jeg har sett i mitt liv. Den hang med hodet, kikket ned og trist opp en gang i blant. Det er åpenbart ikke ett verdig liv for apekatter dette her. Den omsorgsfulle apekatten som kom bort gav han mange klemmer, og holdt rund han lenge og strøk han på nesa og i bakhodet flere ganger. Helt hjerteknusende.

  Plutselig hører jeg det verste rabalderet. Barn begynner å hylgråte. Jeg kikker over og de sloss som de verste pøblene noen sinne. Ikke de to som sitter der på bildene, de sprang å gjemte seg men noen andre sloss. Og med de kraftige slagene de gav fra seg så forstår jeg godt den aller minste babyen sprang å gjemte seg selv. Det var ett leven uten like og tydeligvis ett tegn på at de mistrives og kjeder seg. Helt ærlig, det skulle ikke vært lov. Eller så er det på tide å gi de en ny og bedre plass. Jeg blir deprimert av tanken på dyreparkens mørke sider. Og kommer aldri til å betale meg inn før jeg ser at alle dyr trives. Dyr burde ikke være til underholdning. Dette er bare deprimerende. Og jeg råder dere til å ikke betale for å komme inn i noe dyrepark eller andre dyrefasaliteter. 

  God kveld videre.. Nå skal vi lage lasagne, så får jeg ett lite besøk av mi besteveninne. ♥

 • TING DU KANSKJE IKKE VISTE OM MEG (RARE FAKTA)

  • 04.09.2015kl.20:05
  • (8)


  ♥ .. Jeg har ikke hatt tv kanaler på 4 år. Ser igrunn aldri på tv, filmer eller serier. Eneste jeg er avhengig av er Hotel Cæsar og det er eneste grunnen til at jeg har tv2 sumo. Utenom det bryr jeg meg ikke om resten. Jeg foretrekker å være sosial fremfor å kaste bort livet på en firkant. De timene jeg ser på film får jeg aldri tilbake og jeg kunne gjort langt viktigere ting enn å se på home and away hver dag. Jeg vil leve og kjenne på det å leve.

  ♥ .. Jeg blir riktig nok alltid beskylt for ting jeg ikke har gjort og har en tendens til å ofte gi opp å tilby meg å for eksempel betale for det som evt ble ødelagt eller som har forsvunnet. Fordi jeg orker ikke å leke katt og mus. Noen ganger skulle jeg ønske folk bare innså at jeg er blitt voksen nå og hvis jeg hadde gjort noe galt så hadde jeg også sagt det. Mine verdier per dags dato henger ikke sammen med å lyve. Ærlighet varer lengst og det er kun en uærlig ting jeg angrer på. Den forblir hemmelig men har med noe jeg gjorde mot Dennis å gjøre. Utenom det er jeg en veldig ærlig person og syntes det er stor forskjell på en harmløs hvit løgn kontra en løgn som går på bekostning av andre.   ♥ .. Jeg barberer beina som oftest med kropps-såpe. Hvorfor? Jeg vet rett og slett ikke. Det bare føles bedre og beina blir skikkelig myke ha-ha. 

  ♥ .. Jeg har makk i ræva. Ikke bokstavelig talt men jeg er en enormt rastlaus person når det kommer til leiligheten. Jeg føler jeg må omorganisere hver dag på ting. Og tar gjerne en helomvending i stua ei gang i måneden. Jeg blir fort lei av faste rutiner og å se det samme om og om igjen. Og jeg har fått dette fra mamma, det bare vet jeg.

  ♥ .. Jeg drømmer om å bli ett tre når jeg dør. Mer om det kan jeg fortelle i ett annet innlegg. Hovedsakelig så ønsker jeg ikke å begraves. Jeg vil kremeres og endre opp som ett tre helst i hagen til bestemor.

  ♥ .. Jeg er en copycat. Ser jeg noen med en fin hårfarge, de kule buksene, de stilige brillene eller den lekre kjolen - så spør jeg vedkommende hvor det er kjøpt og går ofte rett dit hvor tingene jeg liker er kjøpt og kjøper det selv. Samme gjelder interiør. Hvis jeg er hos folk som har det fint så sørger jeg alltid for å få med meg hvor tingene er kjøpt så jeg kan gå å herme. Så min stil er en miks av mange stiler sammensatt til en stil som funker sammen. Jeg kan nesten garantere at 80% av stua er ting jeg har herma etter andre etter. 


  Lene Orvik la ut dette bildet på bloggen sin og jeg gikk rett ut å kjøpte stolene. Hihi!

  ♥ .. Jeg får helt angst av å sitte på bussen ifra utkanten av byen og inn til byen til der jeg skal hoppe av. Hvorfor? Fordi det går så mange måker ut i veien og jeg vil ikke at de skal bli påkjørt. Ikke i mitt nærvær hvertfall. Har ikke ide hvor mange ganger jeg har måtte kaste nista mi for å forsøke å få måkene til å komme seg bort fra veien. Haha. Ikke kall meg syk, kall meg bare ekstremt omtenksom, da.

  ♥ .. Jeg gråter sjeldent av menneskemishandling eller død. Men det skal ikke mye til før jeg feller en elv over at ett dyr er død. Er ekstrem sensitiv når det kommer til triste ting med dyr. Og jeg gråter ofte av glede. På andres vegner. Ingenting gjør meg så glad som å se andre lykkes eller å se omsorg fra andre til andre. Ta for eksempel serien "hvem bryr seg?" på tv 2. Kan garantere at jeg griner hver gang noen kommer til for å hjelpe. Sukk. Medmennesker og omsorg for levende vesener er det fineste jeg vet. 

  ♥ .. Jeg har desverre ikke fått opplevd mye av verden. Har kun vært to ganger i england og da var jeg vel 12 og 14 år. Utenom det har det vært noen få ganger til danmark og maks ett par ganger i sverige. Ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg aldri har hatt råd. Også pga ett personlig problem og i tillegg fordi jeg har 4 katter å ta meg av. De har hindra meg en del men jeg vil heller være hjemme å ta ansvar for de ansvarene jeg har fremfor å stikke fra dem uten tilsyn i ett par dager til spania for eks. Drømmen derimot er USA og jeg håper jeg en gang kan få lov å oppleve drømmelandet mitt. Samme med spania som er på en god 2.plass. Men den tid er ingen sorg. Jeg trives godt hjemme med mine katter i mitt trygge lille land. Det er en kunnskap og erfaring i seg selv det og. Som en "trøst" :-)

 • BLUE PONYTAIL CRUSH

  • 04.09.2015kl.15:59
  • (0)


  Jeg elsker en god selfie dag. Føler meg ikke pen for video men grei nok for bilder idag. Tok en haug på morgenen idag og normalt sett er det 1 av 50 som blir greie. Idag var en sånn absurd dag hvor 49 av 50 ble greie og jeg klarer rett og slett ikke å bestemme meg for hvilket som er instagood så jeg spammet likesågodt instagrammen deres blå idag. Det må være fordi det er fredag. Beste dagen i uka. Men nå skal jeg jobbe imorgen da fra 10-16. Etter det er det helg for meg, wuhu. 

  Stod å snakket med en skjønn kunde idag. Og så sier jeg "bra valg, for nå er det jo høst"! Noe i den duren iallefall. Uææ det er høst sa jeg. Uææ det er jo høst jo. August er siste sommer måned og vi er nå i september. Ikke noe rart jeg fryser så hjemme og ute fortiden. Det er jo for fadern med høst jo. Bare 76 dager igjen til bursdagen min også. Da blir jeg 26 men føler meg ikke så mye eldre enn 18 igrunn. Vel ikke med alle følelsene som strømmer inni meg. Men mentalt sett føler jeg meg noen ganger som 30. Spesielt mtp mine verdier i livet. Tankesett. Og fornuften i meg. ♥ Jeg elsker å være 25. Midt på treet. Levd ett kvart liv. Har ett par kvarter eller tre igjen. Det er fint det. 

  Ha en fin dag videre!
  Peace  Sminken er fra verdens beste merke viva la diva.
  Genseren er fra h&m.
  Ponytail'en er fra aliexpress.
  Øredobbene er fra glitter.

 • BLUE HAIR - DONT CARE

  • 03.09.2015kl.23:12
  • (2)


  Akkurat kommet hjem fra kick off med jobb. For di som ikke vet det så jobber jeg på Monki i kristiansand. I mine øyner verdens beste butikk og konseptet til butikken er så bra. Verdiene til Monki i seg selv. Det å kunne være brave og playful blant annet uten å bli sett ned på. Jeg vil si at jeg lander veldig på brave når det kommer til utseendet mitt. Og kler meg etter humøret, men på de beste dagene så er jeg også veldig playful. 

  Liker å leke med stilen. Utforske mulighetene. Liker ikke å danne meg ett veto bilde av meg selv. Jeg vil heller kunne velge look's enn å være firkantet i stilen. Ikke søker jeg oppmerksomhet heller. Jo kanskje bittelitt, men ikke fra gutter. Mer fra society itself. Det er noe med å våge å skille seg ut. Jeg har måtte tåle mye motgang opp igjennom. Pappa kunne ikke fordra at jeg en gang var heavy goth i stilen. Med svart hår og musefletter som var tupert i bunnen så det holdt. Med svart strek fra øyenbrynet og ned til under øyet. Med svart lipliner. Med syltynne kålsvarte øyenbryn og svart stil. Det ble ikke akseptert på pappas side og det plager meg igrunn den dag idag innerst inne. For hvorfor kan ikke folk bare være seg selv? Hvem er noen til å fortelle meg hvordan jeg skal kle meg og ikke? Hvem er noen til å si høyt at jeg ikke ser fin ut slik og slik? 

  Men jeg husker han sa at det bare var en fase i livet mitt, men at det kom til å gå over. Det gjorde meg trist. Han hadde rett, men alikevel så gjorde det meg trist. For hvem er noen til å fortelle meg at jeg bare går igjennom faser i livet? 

  Jeg har uansett funnet ut av at jeg ikke vil la meg definere av noe. Jeg vil bare være meg. Og aller helst skulle jeg ønske jeg var miley cyrus om dagen. Crazy som fadern og couldnt care less.

  For min del kan folk se ut som en søppeldynge for min del. Og jo mer personlig jo mer interessant finner jeg deg. Du har en personlighet. Du er ikke "som alle andre" uten personlighet. Men selv du uten personlighet klarer jeg å holde meg for god til å si noe negativt om din firkantede copycat look. 

  For min del, og som miley cyrus også er enig i. Det viktigste er hvordan ett menneske er på innsiden. Jeg vil heller være en fullblodig gother men med ett hjerte av gull enn en standar klassisk pike som opptrer som en bitch. 

  Nesering eller ikke. Tattoer eller ikke. Mye sminke eller ikke. Jeg håper du finner styrken i deg til å være deg selv. Til å gå med det du ønsker å gå med. Til å gjøre det du ønsker å gjøre. La oss feire at vi lever kun ei gang og da skal vi pokker ta meg ha det gøy mens vi lever! 

  Yolo, peace

  '

 • VURDERER DU Å TA OPP LÅN? SE HIT.

  • 03.09.2015kl.17:30
  • (0)


  Kom over en nettside hvor man kan ta opp lån.
  Dette er noe du må vurdere grundig men jeg syntes det var ok å tipse dere om en sikker nettside, iallefall for dere interesserte. Her kan du sammenligne og sparer penger. Utrolig greit så du slipper å gå på en lånsmell med høye renter. På siden finner du de med lav rente, billige lånsavtaler og med gode betingelser. Men husk også å les om risikoen på nettsiden dems ved å ta opp ett lån.

  Ett forbrukslån er ett lån som banker og låneinstitusjoner kan gi deg på kort varsel. Du kan låne alt fra 500kr - 350 000kr på dagen men renter kommer så klart i tillegg. Du kan forresten også ta opp ett forbrukslån uten renter hvis du angrer lånet og betaler tilbake pengene du lånte innen 14 dager. Ett helt vanelig lån. Eneste krav hvis man skal ha ett lån med ingen eller lav rente, da må du være minimum 21 år. Du må ha fast inntekt som du kan vise til. Og være medsøker.

  Så. Nå kan du få drømmebilen, silikonpuppene eller ett nytt kjøkken innen kort tid. Bare vær alltid obs på risikoen ved å ta opp lån da, dere. 

  FAIR-LAAN.NO (link)

   

  SPONSET.

 • SOME OF MY ROOMS

  • 01.09.2015kl.15:18
  • (4)


  Badet:  Soverom:  Stue:   hateheck.. Jeg kunne likeså godt ta bilde av stua mi selvom hun er litt halvferdig. Speilet på gulvet skal byttes ut med speilet og hylla på veggen over sofaen. En stor lampe skal i hjørnet hvor speilet på gulvet står. Bildet bak speilet skal såklart bort. Mye skal gjøres men jeg har ikke tid til alt på en gang så enn så lenge skal stua stå slik den står og jeg kan si meg fornøyd alikevel.

  Det speilet på gulvet er fra ikea og kosta egentlig 598kr. Jeg fikk det for 299kr pga ei bitte lita ripe i glasset. KUPP! ♥

 • B-DAY CELEB

  • 01.09.2015kl.11:37
  • (3)


  Wææ, jeg begynner faktisk å trives litt her hjemme. Iallefall 10% mer. Vi begynner å få det så utrolig koselig her (iallefall i mine øyner) og gleder meg til å vise dere iløpet av noen dager. Skal bare rydde det blogg-klart først. Ikke kom her å si at du tar bilde mens det er litt rot og legger ut på bloggen ;) Hih..
  I helga feira vi bursdagen til ei søt jente. Det var tidenes bursdag med ordentlig 90's leker. Delt opp i lag, hinke lek, quiz, shots. Det var bare så utrolig morsomt og gav en skikkelig inspo til min bursdag som kommer i november. Litt ice breaker på en potensiell klein stemning kan man vel si. Etter noen leker og noen shots så går jo jabba i ett. Ler når jeg tenker tilbake på det. Og jeg fikk jo æren av å være på team Unicorn. Kan det bli bedre ♥  Skulle ønske hver dag var en bursdag ♥ Teknisk sett så er det jo det da, men jeg skulle ønske jeg kjente noen som hadde bursdag, hver dag! :D
 • hits