ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

SALGET ER I GANG!!

 • 29.09.2014kl.19:22
 • (0)


Nå sitter jeg plantet godt i sofaen og teller ned minuttene til Hotel Cæsar. Finnes det egentlig en bedre serie? Fuck Sons of Anarcy, det er Cæsar som gjelder.. Flere som er enige med meg? Fnis. Når klokken runder 19.30 så skal det drikkes CB. CB julebrus dere. Jeg har kjøpt CB julebrus! Jeg lovet meg selv å ikke kjøpe det før 1 desember, men jeg lot meg friste. Bra salgstriks å plassere den rett med kassen. Kunne jo ikke bare stå der å se på, den måtte jo bli med så nå gleder jeg meg innmarisk til å både lukte å smake på verdens beste brus i historien. ♥

Har kost meg på jobb idag. Dagen har gått så fort til å være en 8 timers vakt. Mye å gjøre med andre ord. Salget er i gang!!!! Kom innom Monki markens for å gjøre fine kupp til elleville priser. We ♥ Sale!Caps // Monki

Fikk også med meg hjem en søt genser. Ikke helt min smak, men nå har jeg sikla så lenge på den og siden jeg er blakk måtte jeg jo trøsteshoppe litt. Logikk much? Men det er sant. Jeg trøstet meg med å shoppe den fordi jeg har lite å rutte med. YOLO! Dere skal få se genseren i sin helhet imorgen. That, i promise! :)


 • VIDEOBLOGG // QUICK FIX MAKEUP

  • 29.09.2014kl.18:04
  • (3)


  Endelig fikk jeg det til! Det tok bare en dag lissam.. Hva da tålmodig? Skru opp volumet, gjerne med litt bass for å få en innlevelse.. Elsker sangen i videoen!! 

 • #RIVERAVMEGHÅRET!!

  • 28.09.2014kl.16:17
  • (2)
  God aften ♥

  Sitter her å vrir av meg huet snart. Brukte hele morgenen på å filme meg selv til en videoblogg og når jeg nå skal overføre de til windows media player så klikker hele pcen. Jeg har forsøkt nå i to timer å få det til men det går ikke. Det lastes opp til 11% ca og så stopper hele pcen opp!!! *river av meg håret snart*

  Men jeg er ingen quitter og har mer tålmodighet enn mi mor, hehe så jeg skal få det til. Jeg sløste ikke nettopp 1 time av mitt liv for ingenting ass. anywhooo, det har gått i jobb. Beklager det. Dere har hørt lite fra meg fordi jeg har jobbet 5 dager denne uka. Idag har jeg fri, hvilket betyr at jeg har mer energi - wuhu!


  Pictures from the vlog that does not work atm. 

  Mens jeg utførte denne kleine video bloggen kom bestevennen min på besøk på badet. Ah jeg elsker denne katten så høyt. Verdens beste katt noensinne, det sier jeg dere. Mer diltete katt finner du ikke. Skal være med meg hvor enn jeg går. Skal ligge på lårene mine hvis jeg legger meg med magen ned på sofaen og kan sovne lett i armkroken min når jeg holder han som en baby. Love my little Dot!
  Jeg skal prøve å få til videobloggen. Vi snakkes snart da dere. Hva gjør dere på denne søndagen? :-)

 • VIDEOBLOGG // UPDATE

  • 19.09.2014kl.21:40
  • (18)
  Edit: Jeg gikk aldri til legen. Pingla ut som vanelig, men har time hos fastlegen til tirsdag så vi prøver igjen, fnis. 

 • DAGENS ANTREKK // LEATHER SKIRT

  • 13.09.2014kl.21:49
  • (11)  Skjørt: Vero moda // Solbriller: Monki // Topp: Pieces

  Får du lov til å gå sånn på jobb? Det gjør jeg! Jeg elsker det å kunne gå med hva jeg vil på jobb. På jobben min er det lovt å være seg selv fullt og helt. Og idag valgte jeg å kjøre skinn skjørt looken. Har blitt helt hekta på skinn. IKKE ekte skinn, så klart(!!). 

  Skjørtet er fra vero moda og koster ca 400kr. Mitt favoritt skjørt om dagen. Jeg har sånne epoker i livet. Faser med andre ord. Noen måneder har jeg hekta på ditt og noen mnd på datt. Jeg skifter look oftere enn jeg bytter sokker og klarer ikke helt finne meg selv. Men trenger jeg å være en definitiv? Det er jo gøy å kunne velge og vrake hva man ønsker å være. Jeg er kanskje en veldig stemningsbasert person. Føler jeg meg fin, viser jeg litt mage, bein eller begge deler. Er jeg lei meg, går jeg som en uteligger. Føler jeg meg forferdelig, hiver jeg på meg noe svart. Har jeg en god dag kan jeg kjøre bimbo looken. Har jeg en yolo dag kan jeg være hva som helst (emo, mc-berte, hippie, for mye sminke, for lite sminke osv..) - Alt etter som!

  ER DU OGSÅ SLIK? 
  ELLER HAR DU KANSKJE EN EGEN STIL, ISÅFALL HVORDAN ER DIN STIL? 

 • IGÅR. // SHOPPING

  • 12.09.2014kl.18:39
  • (8)
  *KNIPS* igår var ikke min beste dag foråsidetsånn så for å skjule meg tok jeg heller på blitzen mot ett speil. Dette er en fy-fy for bloggere, men igår var unntak. 

  Kortet fikk jaggu svi seg igår da meg og dennis dro på shopping. En ny svart skinnbukse, ett nytt svart skinn skjørt, to par sko (det ene ser du på bildene) og litt dill dall som kajal, neglelakkfjerner osv. Ikke nok med det så dro vi etterpå på fiskebrygga å tok ei kald ei der. Ei holdt ikke, så vi gikk like godt hjem - kledde på oss og vandret tilbake mot retning kristiansand for å dra på byen. Følte meg som den MC baben i skinnbuksa, opp til knærne skinn støvletter og svart skinnjakke. Fikk til og med kompliment av ei jente på dansegulvet for tøyet. DET betyr mer enn at en gutt sier "du er dejlig" ass. For ei herlig jente! 

  Stor koste meg på danse gulvet så og si hele kvelden. Da gulvet var tomt fortsatte jeg å danse. Dj'en satt hvertfall pris på at noen viste sine rytmer til musikken hans, HEH. Dennis ble også med å svaie rundt på gulvet. For en kveld sier jeg bare. Og idag er formen overraskende fin. Har fått rydda og vaska leiligheten så nå gjenstår det å slappe av litt. Energien har vært på topp idag. Må kanskje drikke oftere? NEI. Jeg bare tuller :)

  Si fra hvis dere har lyst å se hva jeg kjøpte igår da!

  Forresten, burger king har begynt å selge FRAPPE!! Gudågod!! Anbefales på det sterkeste.. kun 20kr.

   

  Ha en fin kveld dere. 

 • I FURTEHJØRNET

  • 09.09.2014kl.19:04
  • (2)


  Shit nå har jeg jobba lenge og merker det godt på kroppen. Senga skal bli fryktelig god i natt kjenner jeg. Kom nettopp hjem og gjett hva som møtte meg på trappa.. verdens søteste fugl. Hvil i fred lille venn. Guri, iblant så hater jeg kattene mine. Hvorfor kan de ikke bare være snille? Hvorfor måå di pine og plage andre dyr for så å legge dem på trappa for å stolt vise dem frem? Grrr... Sånn er det å være firepus mamma. Firpel så stor sjanse for at det ligger ett dødt dyr der hver dag. Jaja, de er nå ellers så gode som de kan få blitt iallefall. Får trøste meg med det og ønske fuglen en fin tur til himmelen. Håper ikke den har ett rede med fuglunger ett sted, sukk!!

  Nå sitter jeg i sofaen og furter for meg selv. Dennis har kjøpt ny kontor pult (jeg hadde tydeligvis ingenting jeg skulle sagt i forhold til farge eller form *grin*), ny pc, ny skjerm, ny stol osv.. Her sitter jeg, blakk som ett esel og depper over at han får alt, jeg får ingenting. Denne dagen var vist heller ikke den beste nei.. Men vi prøver igjen i morgen. Tror kanskje det har litt med at jeg har spist dårlig også idag at jeg er så opp og ned i humøret. Får lage meg noe tikka masala og sette meg ned med en runde hotel cæsar igjen kl halv 8. GLEDÅRMÆ. 

  HVA HAR DU GJORT IDAG DA? :)

 • TIL MIN STORE FORTVILELSE.. // HEHE

  • 08.09.2014kl.12:16
  • (2)
  God morgen!!

  Nå kaller jobb igjen etter 5 dager fri. Har vært deilig å få slappet litt av og hentet meg inn litt igjen. Skal bare jobbe i tre timer idag men tre timer er bedre enn ingenting, da. Idag eller imorgen kommer det en ny stasjonær pc i hus. Tro meg, mannen blir fornøyd. Pc, ny pc pult, pc stol og gjerne ett nytt headsett og div. Til min store fortvilelse så blir jo alt dette plassert i stua(!!) Huff og huff. Men jeg forstår jo at det vil være temmelig makabert å sitte alene på ett trist rom å nerde. Litt må jo mannen få lov til å bestemme når enn ellers har bestemt 95% av huset uten manns tillatelse. LER - it's a girl thing, not a guy thing.

  08.09.14 allerede. Det er jo snart juuuul. og bursdagen min er jo bare om ett par måneder. Da blir jeg 25 og kan gjøre og kjøpe hva jeg vil i Norge. Ikke ett utested kan stoppe meg fra å komme inn med mindre jeg er #døddrukken. Wu-hu! Jeg tenker å lage 25års dagen min til å bli noe litt stort. Leie ett lokale, ha "tema" for outfit og feste til det blir lyst igjen. Jeg blir jo halvveis til 50 dere. Shit som tiden flyr. Jeg føler enda jeg er 18 jeg. 

  Nok kjasing, nå må jeg få stelt meg ferdig her og hive innpå noe så glamorøst og luksus som ett par kneip skiver med ost og paprika. Peace out.

 • FINE BILDER FRA KOMFIRMASJONEN IDAG

  • 07.09.2014kl.19:24
  • (0)


  Nå har jeg vært oppe siden NULLSEKSNULLNULL presis. Dere kan jo bare gjette hvor våken jeg føler meg i skrivende stund *GJESP!!* men for en koselig dag vi har hatt idag. Celine ("lillesøstera" mi) hadde komfirmasjon den godjenta. Det er helt ufattelig hvordan tiden flyr forbi så raskt at jeg ikke får det med meg engang. For ett flott selskap forresten. Pyntet til hver minste detalj, flott koldtbord med mye å velge i og gode kaker. Bare synd enn orka så få kakestykker. Holdt på å sprenge der jeg satt mot slutten. Nei idag har jeg virkelig kost meg altså....

  Tenkte det ville være kjekt å se noen bilder fra dagen ♥ 
  Er hun ikke vakker?? Jeg er sikker på at hun kunne blitt modell. Ingen tvil engang at hun blir sørlandets it-girl..   Sett så søte piker? Hele familien er jo bare slående vakre. Missunne misunne........

  ________________________________________________________________________________________________________________________


  Først måtte vi jo sminke celine da. Naturlig pen jente som ønsket seg naturlig sminke idag.


  Så tok vi i extensionet til celine.. 


  Viktig å stelle de små pikene også.. litt krølle i håret er jo bare fint :)


  Dennis var så fin idag!!!


  Han og gullet koste seg glugg ihjel sammen, hihi


  Ikke det mest attraktive bildet av meg, men når det var det beste av oss to sammen... da får det bli dette,  da


  Kjekke kjekke mann......................... 
  Adina: Stå der!!! *knipssss*
  Du så ut som en fotball spiller...............
  (mmm, en kjekk fotballspiller!) 

  HVA SYNTES DU OM BILDENE?

 • NY HÅRKLIPP PÅ KOMFIRMANTEN

  • 06.09.2014kl.16:59
  • (0)


  Imorgen skal "lille søstra" mi komfirmeres. Så utrolig spennende. I den anledning må jo også håret klippes litt (iallefall tuppene) så vi tok ca 2 cm bare og lagde litt etasjer bak som ikke vises på bildet. Imorgen tidlig skal vi opp klokka 6 for å først stelle oss, men rett etterpå bærer det opp til lillesøster igjen for å sminke henne og stelle henne på håret. Lurer på hvordan det skal bli seende ut når jeg må opp så tidlig. Det skal nok gå bra :)   Bilder av komfirmanten og dagen imorgen kommer.. imorgen! :)

  HVA SYNTES DERE?
  SKAL DU I KOMFIRMASJON ELLER SKAL DU KANSKJE SNART KOMFIRMERES? 

 • SPARK FOTOGRAFEN

  • 05.09.2014kl.22:24
  • (0)
  Spark fotografen, hehe.. Dennis er kanskje ikke egnet som den beste fotograf på bloggen men whos to blame. Han er kanskje high tech men langt ifra noe fotograf tukler. Men for å være litt positiv, så er jo alt bedre enn ingenting. Og hey? Det er iallefall en begynnelse. Alle starter jo uprofesjonelle. 

  Neida jeg går ikke i samme klær som i forgårs. Har bytta sokker og genser (fnis). Genseren er en cropped genser fra H&M. Resten er fra monki, utenom skoene som er fra skopunkten. Verdens beste sko, men verdens mest utslitte sko ever. Tror jeg skal ta å benytte "ta 3, betal for 2" sjansen på min favoritt skobutikk - skopunkten. 

  Barbie dukka mi har jo mer trendy, hele og finere sko enn meg lissam! (Ådå for gammel for å ha en barbie til pynt?)

 • BILDER FRA DYREPARKEN (WARNING: GRAPHIC PHOTOS)

  • 05.09.2014kl.18:12
  • (12)


  Hellu 2 you! Idag var meg og dennis i dyreparken. Det er lavsesong idag hvilket betyr - lite folk, ingen aktiviteter åpne, de fleste butikker stengt, men en fin mulighet til å bli kjent og få sett på dyrene. De flotte flotte dyrene! Drømmeland for meg som er så dyrefrelst..

  Dennis: "Jeg tror helt ærlig du koser deg mer enn det barn gjør her.." 

  Først dro vi å så på når de skulle mate tiger/løvene. Jeg har enda traumer etter den dagen jeg hadde tigeren "Tinka" på fanget og de kastet inn ett helt hestelår på bakken rett foran meg. Så jeg så ikke frem til dette. Men det var fint å se på løvene. Selvom de var mer opptatte av det hestebeinet som hang og slang der enn oss tilskuere. Løver er så fine. Jeg drømmer om å ha en løve som kjæledyr! 
  Både æsj og aaaawww.... Fine fine dyr.. Men vi måtte videre da vi bare hadde 2,5 timer på oss. Neste steg ble geoparden. Om ikke løver er flotte, så er iallefall geoparden det. Ikke akkuratt en kosebamse men for ett eksotisk syn. Tenk at den bare er få meter unna meg. Tenk å ha en slik som kjæledyr i bånd slik madonna har i den ene filmen sin. Eller var det pamela? Jeg husker ikke helt, men se for dere en geopard med ett heftig diamant halsbånd. Om de bare var tamme.............  Turen bærte videre til andre søte dyr, men litt mer uskyldige dyr denne gangen.. Dyr mann kan klappe og gå inn til. Dyr som går rundt oss før vi selv vet ordet av det. Dyr som ku, geit, gris, ville ekorn ++ Lagde en søt kollasje til dere for å vise hvilke dyr jeg mener..  Etter en mer behagelig opplevelse tenkte vi å finne veien til enda fler "farlige" eller "ekle" dyr. For dere som ikke orker synet av slanger og edderkopper - lukk fanen nå!!!  Det er kult å tenke på at alligator er en av få dinosauruser som lever igjen på denne jorden. Ekte dinosaurus, bare ikke like stor og skummel som T- Rex. Tenk å kult om dyreparken hadde hatt en T-Rex da? 

  Herlig frosk, sykt skummel edderkopp, fin slange og ett par som "hadde seg" som sikkert skulle ønske de var alene der og da, haha. Det er så fascinerende å se på slike dyr. 


  Meg og Dj. Alligator

  Og her kommer det bilder av andre ting/dyr med tekst under hvert bilde.. 


  Reinsdyr. Julestemning. 


  Dennis som alltid finner veien dit vi skal enten det er i danmark eller i dyreparken. Kjekt å ha en privat guide.


  Ett koselig sted i dyreparken. 


  En god blanding..


  På vei for å se geiter og giraffer


  Interresant...


  Dennis fant tonen med ett esel


  Mens jeg fant tonen med noen troll

  HVA SYNTES DU OM BILDENE?
  HAR DU VÆRT I DYREPARKEN? 

  Før du svarer.. jeg vet hva du tenker.. "Hvorfor vil du støtte dyreparken når de byttet ut kenguruene med geoparder? Hvorfor vil du støtte en park som ikke gir dyrene den frihet de egentlig trenger og burde ha?" osv.. Jeg har faktisk ikke støtta parken idag. Jeg hadde to gratis biletter, ergo jeg har ikke gitt de inntekt til å fortsette. Jeg har ikke kjøpt en eneste ting i parken, ergo de har ikke fått penge støtte av oss der heller. Jeg er ikke helt imot dyreparken. Jeg er 50/50 på den. Jeg syntes det var helt på trynet og veldig kynisk å drepe friske dyr for å få inn mer eksotiske dyr slik at de kan tiltrekke seg flere kunder/gjester. Det står meg så imot og jeg ble illrød i trynet når jeg hørte om det. Faen ta han som kom med forslaget, sier jeg bare. Men jeg vil også se enkelte dyr være der enn å bli risikert spist (pint til døde) eller skutt av en snikskytter eller en mordjeger. Jeg vet ikke. Det er ett vanskelig og stort tema som har mange fordeler og mange ulemper. En ting jeg ikke kommer til å gjøre er å bidra økonomisk der før jeg ser at de setter pris på de dyrene de har og heller fokusere på å utvide plassen til for eks geopardene. Det er ikke det største området. Samme for apekattene. Det er ikke det største området. Og de fleste dyrene virker å kjede seg om man ser nøye etter. Men så er det noen dyr som har det fint også. Ikke slangene.. alt for liten plass syntes jeg. For ikke å snakke om krokodillene. Jeg blir lei meg. Men se på ekornene som går fritt vilt i parken. Se på ulvene, de har grei plass å boltre seg på. Men jeg kjenner ikke parken ut og inn heller så kan ikke si at det er all plass de har heller. Hva vet jeg om de bytter plass hver dag alle dyrene. Jeg vet bare en ting... De har noen flotte dyr. Kaninene som løvene. Jeg elsker dyr!!!

 • ØYNENE MINE // VS ØYNENE DINE?

  • 04.09.2014kl.19:06
  • (0)


  Dette ble resultatet av dagens middag... Hashtag: #JumJum  God og mett og slapper helt av foran pcen nå. Tenker det er på tide med litt fleksnes igjen på skjermen før hotel cæsar begynner. Jeg kan ikke tro at ett program kan være så avhengighetskapende. Jeg har jo fulgt med på så og si alle episoder fra hotel cæsar begynte. Den dagen de vurderer å slutte, den dagen må nok jeg ta meg en tur til legen i håp om å få både angstpille og sovemedisin - haha. Håper aldri hotel cæsar slutter!  Bare for å bytte til ett helt annet tema.. Nå vil jeg snakke om øyner.... av alle ting, tenker du. Men se godt på mine øyner. Jeg elsker øyenfargen min. Av en eller annen grunn så skifter de farge. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger folk har spurt "hvilken farge har du egentlig på øynene dine?".. Hva skal jeg svare da? De skifter etter lys, vær, vinkel osv.. De kan se grønne ut, blå ut, grå ut, gule ut og noen ganger en hel miks av grønt, blått, gult, grått og til og med brunt. Jeg syntes det er ganske spesielt men ønsker meg ikke en ensfarget pupill heller. Da kan jeg heller ty til linser uten styrke. Sprøtt dette her med øyer igrunn. Lever sitt eget liv. Bare tenk på det, haha. Og øyner har mye å si på en person. Er det noe jeg tiltrekkes av så er det øyner. Det er det første man legger merke til og det som gir meg ett førsteintrykk. 

  Kjæresten min har de fineste øynene jeg vet om, etter meg såklart.. Dayuuuuum ♥
  Han vet det så godt selv også, vet dere. Æsj! *smelt*

  HVA ER DET FØRSTE DERE FALLER FOR HOS MOTSATT ELLER SAMME KJØNN?
  HVILKEN FARGE PÅ ØYNENE HAR DU? 

 • VIDEOBLOGG // OOTD (YESTERDAYS)

  • 04.09.2014kl.16:00
  • (0)


  Outfit // Monki
 • NOK EN HERLIG DAG PÅ SØRLANDET!

  • 04.09.2014kl.14:57
  • (2)


  Good morning norway! 

  For ett fantastisk fint vær idag også. Sola skinner som aldri før og kattene er mer ute enn inne, hvilket betyr at været er på topp. Jeg har fått rydda kjempe masse idag. Spesielt soverommet som tidligere idag så ut som ett bomba horerom. HEHE. Det er kun når det er sol det frister å rydde for min del så det passa ypperlig at det var så flott vær idag. Sweet.

  I skrivende stund sitter jeg å tar selfies mens kjæresten min lager middag. Jeg er veldig takknemmelig for at jeg har en personlig kokk i hus. Uten Dennis = Adina spiser nudler og vann. Sånn går det når man ikke er Gordon Ramsey på kjøkkenet. Kylling, ris og bernaise står på menyen. Jeg skammer meg veldig for å si kylling høyt men jeg akter å lyve heller. Kylling industrien er for jævelig og jeg skal, jeg skal, jeg skal slutte med kylling også. Skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig jeg. Men nå er det iallefall slik at vi skal ha kylling middag og jeg skal ikke lyve. Det smaker jo så godt! 


  Klærne jeg har på meg er arv fra mamma (toppen) og en bukse fra god knows where. Orker ikke å være like fin hver eneste dag. Da har jeg jo aldri noen dager jeg føler meg ekstra fin på. Er dere også sånn? Samme med hår.. Jeg kan jo ikke gjøre det like fint hver dag, for da hadde jeg jo aldri følt meg ekstra fin en dag. Men med sminken er det noe helt annet.. Jeg sminker meg mye, det er ikke til å stikke under en stol. Så jeg misunner de som sjeldent sminker seg eller som sminker seg naturlig. For når de først sminker seg for en "girls night out" så blir de som regel ugjenkjennelige og 10x penere i mine øyner. Heldiggriser!!!

  Men nå tenker jeg å avslutte her før jeg skriver ei bok. Drikker saft i bøttevis. Ellers tørker jeg rett og slett ut i all denne varmen. En video er også på opplastning til dere. En liten lookbook fra igår. Ikke noe stort, men jeg elsker å lage kleine videoer. 

  Be right back ladies (and men) 

 • DAGENS OUTFIT // MONKI

  • 03.09.2014kl.19:12
  • (8)


  God ettermiddag dere. Jeg kom meg endelig ut en tur. Har vært hos mamma og mor en tur. Måtte jo ut når det var så fantastisk fint ett vær. Hadde mamma som fotograf idag. Faktisk veldig greit enn å måtte ta selfie bilder hele tiden. Nå fikk jeg jo jaggu til ett outfit innlegg hvor hele antrekket mitt synes. Dette er iallefall mitt favoritt antrekk så langt.. men først tre bilder jeg selv tok..  Hele antrekket er fra // MONKI

  Dette er ikke en hvilken som helst bamse.. Dette er BERTIL og du kan besøke bloggen hans HERHERHER!! (Mamma er skribenten!).. På bloggen til Bertil tar han dere med på forskjellige steder, eventer, eventyr og han har jaggu med hilst på kjendiser også. En moro blogg med humor for di som "togan" da.. :)

  Men så var det av med cardigan'en slik at jeg kunne vise dere hele outfitet.. Bildene er ikke ment å være seriøse selvom de faktisk ble litt bra. 
  Vil også slenge med ett bilde av hunden min Chanel som er verdens fineste, bare ikke alltid på kamera, fnis..  Og ett bilde av mamma, grunderen av bloggen Beril's hverdag..  Ei kjerring med humor, det skal det ikke stå på....... Hasjtag: #DårligHumor

  ♥ HAR DU GJORT NOE SPESIELT IDAG DA? KANSKJE DU HAR ETT DAGENS OUTFIT INNLEGG DU VIL VISE MEG?
  ♥ HVA SYNTES DU OM ANTREKKET? 

 • SOL OG SOMMER PÅ SØRLANDET // NY CARDIGAN

  • 03.09.2014kl.14:42
  • (0)


  Jeg har bestemt meg! Jeg er fast bestemt nå. Jeg skal blogge igjen. Ikke annenhver dag eller en gang i måneden. Jeg vil blogge slik som før igjen. Jeg savner bloggtiden så vanvittig. Det krever ganske mye å blogge hver dag så all creds til som klarer flere ganger om dagen som for eksempel Marthe Borge. Men jeg vil blogge igjen. Iallefall en gang om dagen. Hvor vanskelig skal det være, da? :)

  Idag skinner sola på høygir i sør. Sommeren er tilbake. Man kan gå i singlet og shorts uten å fryse ihjel igjen. Jeg vet at dette garantert blir siste sommeruke på sørlandet men det går bra. For mens det har snødd i nord så har vi grønne trær enda, veps som flyr i alle kanter og UV stråler opp til noen-å-tyve grader. Fantastisk!!
  Jeg er ikke bare litt, men veldig misunnelig på oss.   Mens sola skinner ute, sitter jeg inne.. Kan du tenke deg noe så tragisk? Nei opp med deg Adina før snøen kommer og du virkelig gror inne.. Så jeg tok meg en tur på utsiden igjen og leste det nye KICKS bladet for sminke tips. Har du sett så fint ett cover? Eller var det øynene til modellen som virkelig fanget meg? Det er klart jeg skal lese deg min venn, haha..  Etter å ha lest ferdig bladet kom jeg jo på at jeg må vise dere min nye cardigan. Jeg har nemmelig bestemt meg for å slutte å kjøpe masse billig klær som man blir lei av etter ett par ganger, eller som man gir bort fordi det er utdatert. Jeg vil ha plagg i skapet mitt som varer, som er av grei kvalitet og som jeg kan selge når jeg er lei. Denne cardigan'en tror jeg ikke jeg blir lei av med det første. Den er dyrevennelig også, noe som betyr enormt mye for meg. Kan nesten minne litt om angora, men takk gud for at det ikke inneholder det. Im in love with it og den er fra Monki. Tydeligvis veldig populær fordi vi fikk inn mange av de igår og ca alle røyk på slutten av dagen. Takk gud for at jeg holdt av en til meg selv! 


  499KR // Monki  Haremsbukse // Monki - T crop top // H&M

  Må jo avslutte med bilder av meg. Jeg kommer ikke til å legge ut picture perfect bilder. Ikke er jeg perfect on picture heller. Bakgrunnen er så som så, beina er bleike (iallefall hvite pga blitzen), håret er ustelt.. Akkuratt slik jeg foretrekker det. Å vise den virkelige meg. Det virkelige liv. Den uredigerte sannhet. Enn så lenge hvertfall.

  GÅR DET BRA?
  HAR DU ETT INNLEGG PÅ BLOGGEN DIN DU VIL JEG SKAL SE SÅ SEND GJERNE LINK! 
 • hits