ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

UPDATO POTATO

 • 18.09.2013kl.18:09
 • (4)


Heia! Om dagene jobber jeg så det suser bare. Ikke noe veldig interessant å fortelle, men jeg skal i ett jobb intervju til fredag da. Gleder meg og håper det går bra men kommer ikke til å si hvilken butikk jeg skal til intervju for med mindre jeg får den. Er spent og kan ikke annet enn å krysse fingrene.. ♥

Om dagen er det jo så kaldt. Kjenner jeg gleder meg til sommer ja, savner klærne man kan gå i om sommeren. Nå føler jeg meg som en evig dass og aner ikke hvordan jeg skal kle meg pent. Men det betyr kanskje at jeg må på shopping snart. Kattene fryser også merker jeg. Ikke at de dør, men de er mer inne enn de har vært i sommer om dagene og det er jo så koooseliiiiig ♥

Skjønne babyen min, Dot • HAUL: NYE HØST SKO TIL HAN OG HENNE

  • 15.09.2013kl.15:56
  • (2)


  Igår var jeg og søster (bestis) på senteret for å handle sko. Vi brukte ca en time inne på den ene butikken og prøvde sikkert alle skoene de hadde i butikken. Jeg holdt på å svette ihjel men vi måtte finne de mest behageligste og økonimisk fordelaktige skoene vi kunne finne. Til slutt kom vi frem til ett par og i samme sleng kjøpte jeg like så godt med meg ett par høst sko til dennis også ettersom han kun har noen fine sandaler og ett par dress sko som ser ut som noen sko han har plukka opp fra søpla på brukten, haha.. Kunne liksom ikke la nye sko til han tanken gå fra meg og jeg fant bokstavligtalt drømmeskoene til han..

  Disse:

  Dear lord, de er så fine og så perfekt nå til høsten at det er like før jeg kunne hatt sånne selv. Im head over shoes in love with them og ikke bare det er de det perfekte julegavetipset til dere, fordi de kosta jaggu bare 299KR!! Hvis ikke det er sykt vet ikke jeg..   Så var det disse skoene da. Jeg vet ikke om jeg føler meg gotherisk når jeg går med dem eller om jeg føler at jeg hører til militæret. Either way så var det de mest behageligste skoene jeg har hatt på meg og de passer jo til alt og prisen var heller ikke gal på de heller. Kun 250KR for de. Får en liten følelse av jeffrey campbell når man har de på seg og står litt på tå. Flate jeffrey campbell sko, ohh yeah.. bare 10 ganger mer behagelige. Søster kjøpte samme. Ikke typpisk oss sko, men de neste skoene vi skal kjøpe er hvertfall ikke typpisk oss men vi falt pladask for de. Disse her. Som om ikke de ser gother-ish ut så vet ikke jeg. Eller noe heavy metal av noe slag. Men fy fader de satt fint på oss. Next!!

  HVA SYNTES DU OM SKOENE TIL HAN?
  HVA SYNTES DU OM SKOENE TIL HENNE?

  Du finner begge skoene på skopunkten. Min favoritt sko butikk. Mye billig og bra! ♥ 

 • GODE GRUNNER TIL Å STEMME PÅ FRP...

  • 06.09.2013kl.08:35
  • (16)


  De vil ha DYREPOLITI!!! Og det er absolutt noe jeg mener vi trenger. Så mange dyr lider hver dag, eller dør av mishandling og politiet i norge slipper morderen/mishandleren fri med kun en liten bot på kjøleskapet. Skremmende, kvalmt og ikke minst helt for jævlig. Ja til dyrepoliti. Ja til at levende vesener skal få det rettferdige livet de fortjener.   De vil kutte ned på innvandrere. Innstramming i asylpolitikken og skjerme asyl politikken. Og det er så bra som det kan få blitt. Jeg er ingen rasist, men de fleste kriminelle handlinger  blir utført av en eller annen utenlending. Han/hun trenger ikke nødvendigvis være mørk i huden heller. Og det blir bare fler og fler av dem i norge nå. Jeg personlig er livredd de skal ta over. De har jo allerede begynt (dette med  å fjerne norsk flagg noen steder, eller den skolen hvor de ikke fikk lov å synge julesanger pga de muslimske barna der ikke feiret jul...) Skjønner du hva jeg mener?

  De vil ha bedre eldre omsorg og helsesektorer. De vil styrke psykiatrien, styrke pasientrettighetene, fjerne helsekøene, innføre bedre rusbehandling, sikre en verdig eldreomsorg og mye mer.

  De vil innføre strengere straffer for de som har gjort noe galt, noe kriminelt. De vil at utlendinger skal sone i sitt hjemland. ha mer synelig politi i gaten. Innføre jobbgaranti for politi studenter, sikre topp moderne utstyr for politiene.

  FRP vil AVVIKLE nrk lisensen! Wuhuu!

  Frp vil stille krav til norskkunskaper. Da holder det ikke bare å avlegge prøve, den må også bestås. 


  De vil fjerne arveavgift, bompenger og dokumentavgift. De vil ha innskjærping i straffepolitikken.

  Dette er bare noe av det de sier de skal få til. Og jeg syntes du er dum om du stemmer AP. 8 år i regjeringen og mange ting har ikke blitt fullført i løpet av de 8 årene som for eksempel alle sykehusene han lovet å bygge. Kun 1/3 del ble bygget. De 45 milliardene han har holdt skjult for oss, hva med det? Han går bak ryggen på det norske folk. Ikke er NAV noe bra idag og det får Jensemann ansvar for hos meg, ikke er politiet blitt bedre etter 22 juli og det kommer fra politiet selv. Jens tar tydeligvis ikke vårt liv på alvor. For ikke å snakke om straffene folk får idag? En mann mishandlet 3 valper i vennesla med en hammer. Knuste de en etter en mens de så på at de andre ble knust. Får frysninger bare ved å tenke på det. Jo han slapp fri med kun 3000kr i bot. Jeg griner, det er jo ingenting for en som ikke bryr seg om dyr.. Såklart kommer det til å gjenta seg. En mann på vikeland her jeg bor kvalte hunden til døde og han slapp fri uten en eneste bot. Flere har jeg sett i avisen slipper fri etter grusomme grusomme handlinger. Er det ikke skammelig så vet ikke jeg. Og for ikke å snakke om straffene til voldtektsmenn, straffene til barnemishandlere osv. Det er helt på trynet i norge idag. Jens er ferdig. Han har ødelagt norge så til de grader, og er det krig her er det hans feil tør jeg påstå. En landssviker, en løgner er det han er og har bevist gang på gang på gang. Eldrepolitikken er langt ifra bra idag. Hjelpepleiere klager på at de er alt for få på jobb og er helt utkjørt når de er ferdige. De eldre får lite omsorg fordi hvis de er to på jobb så blir det hektisk og veldig lite tid til å bli kjent, ta en prat, gi god pleie til den ved behov. De bokstavligtalt springer. Det er forferdelig. Helsekøen er også lang idag. FRP vil ikke ha noe kø. De skal gjøre alt for at det skjer. 

  Kunne snakket i en evighet, men håper til syvende og sist at du ikke er så dum og naiv å stemmer AP. Og hvis du ikke skal stemme i år  så ikke kom å klag de neste 4 årene. DU kan være med på å gjøre en forandring. Skal jeg råde dere til å stemme på noe er det FRP. Men høyre er også ett annet parti verdt å stemme på. De begge er på lag, men nå sies det at det står mellom AP og Høyre. At de har størst vinnersjanse. Så bli med gjør en stor forskjell stem FRP (eller høyre!!)
   

  For min del er det viktig at dyrene får min stemme i år. Det beste hadde jo såklart vært å stemme på SV, venstre eller miljøpartiet de grønne men det er vondt å si, men de kommer nok ikke til å vinne dette året heller. Ingen av de. Hadde sistenevnte vunnet hadde jeg grått av glede i flere dager. Jeg hadde vært så glad, så lykkelig og følt meg så trygg med dem. Men nok om det, stem FRP! :)

 • Stikkord:  hits