ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

NOEN SOM HAR SETT DENNE?

 • 30.09.2012kl.14:58
 • (4)


If not, så må du se den. Herregud hvor mange tårer jeg har trillet nå nettopp kun pga søte Jillian Jensen. Det er utrolig hvor modig hun er og hvor fantastisk ei jente hun er. Vil ikke si mer, se den heller. 

Gråt du?

 • UPDATE

  • 30.09.2012kl.13:35
  • (6)


  Heeeey!

  Igår startet dagen med en tur til lillesand og sørlandssenteret med ei av mine beste veninner som nettopp har fått lappen. Hun er like klønete bak rattet som det jeg er, så turen i seg selv ble jo en festlig film.


  Så kom jeg hjem å bestemte meg for at jeg ville ut. Det ble lettere sagt enn gjort å stelle seg, gjøre seg klar og komme i gang. Øynene fortalte meg at det var bedre å se på south park mens kroppen tvang meg til å ligge i senga. Så det hele endte med at jeg ikke var klar før kl halv 8. Tror aldri jeg har vært så treg til å sprette min første øl og stelle meg før.   Jeg stresset litt med om jeg skulle ha røde eller rosa lepper. Men valget falt på rosa. Den røde passet ikke til den lilla skyggen min i virkeligheten. Men jeg eeelsker rød leppestift. ElskerElskerElsker.
  ... Og nå ligger jeg atter ei gang stuptrøtt i senga. Har ikke så veldig hangover, er bare supertrøtt. Det samme er kattene mine også..


  Husk å følge meg på instagram: BYADINAJB og tumbler: adinadoll.tumblr.com
  Når jeg ikke blogger finner dere meg der. 

 • # FAKTA FAEN JENTER

  • 27.09.2012kl.23:38
  • (17)


  # Jeg digger pupper. Jentepupper (hihi). Har tatt meg selv i å stirre mer enn en gutt stirrer og regner med jeg har googla fler kløft det siste året enn det typen min har gjort i hele sitt liv. Vel og merke så går det rett til tumblr pagen min, men også fordi jeg elsker pupper. Er ikke lespisk, syns bare pupper er feminint og spennende. Det kan gjøre ett helt outfit liksom. The perfect accessorie. Men er det noe jeg hater så er det jenter som pusher pupper opp for oppmerksomhet, fordi de tror de er deilige eller jenter som snakker om puppene sine om hvor deilige pupper de har osv. I get it, du har sikkert fine pupper men å prøve å få meg sjalu funker ikke slik.Kommer ikke til å gi tvillingene dine komplimenter om du hinter til det. Pupper er penest når de henger naturlig, med mindre man har silikon. My opinion.

   

  # Jeg er en stalker. Stalker ofte personer på facebook, blogg, google, youtube osv. Elsker å stalke pene jenter. Vet faktisk ikke hvorfor enda, har gjort det siden jeg hørte om blink.no liksom. Før lagde jeg meg falske blink profiler av jenter jeg syns var pene. Sjalu much, haha. Utrolig fjortiss men jeg var jo kanskje 12 år i den tiden også da. Er lavmål å gjøre slik når man er blitt eldre. Jeg er vel og merke ingen farlig stalker og stalkinga varer bare noen timer (haha) men det regner jeg med 90% av alle jenter gjør? Tar jeg feil? Stalker du?
  # Jeg er mer en tattoverings jente enn piercing jente. Piercing får meg til å tenke på ungdomskolen. Litt 90 talls på en måte. Håper ikke noen følte seg truffen her, for jeg sikter ikke til noen men piercinger hørte til når jeg var 14, ikke nå som jeg er voksen. Navlen går fint, det er nesten påbudt men andre steder er no no. Etter min mening. Tattoveringer er sinnsykt deilig. Jo fler jo mer sexy hvis det gjøres med stil og ikke bare er hulter-til-bulter uten sammenheng eller betydning. Hvis jeg en dag får råd skal jeg ha alle disse.. Iallefall veldig inspirert av disse..  Jeg bare mååååååå ha en ca slik tattovering på låret som dere ser på bildene. Hun er så fin med den, jeg holder på å spy. Skal også ha roser nedover armen, men bygge over til sommerfugler mot skuldra. Har mine tanker men vil ikke røpe mer.

  Q. ER DU SOM MEG SOM DIGGER PUPPER, JENTER OG TATTOVERINGER? (fnise)

 • BLABLA LALA

  • 27.09.2012kl.19:37
  • (5)


  Hellu. Idag morges stod jeg opp ubertidlig i forhold til det jeg pleier. Jeg kjenner det skikkelig på kroppen og øynene nå at jeg kunne sovnet om det ikke hadde vært for at jeg blir så våken når jeg først våkner igjen. Frister lite å sitte våken i hele natt liksom. Er det noe jeg virkelig elsker så er det å duppe av uten vilje. så kalt cowboystrekk eller hva det kalles. Det er bare så herlig. Spesielt etter du har vært på tur, trent eller vært ute å badet. Oh lord for en feeling. 

  Gleder meg sånn til jeg kan begynne å trene. Lenger så uendelig etter noen muskler i armene og snertnere rumpe. Lengter etter å ha en hobby å gå til ca hver dag og mestringsfølelsen ikke minst. Kunne bare ønske det ikke kostet for "id'en" man må kjøpe på cardio. Meg + Dennis er da lik 1200kr til sammen fordi månedsbeløpet er 300kr per person og så kommer id gebyr i tillegg på 300kr per person. Latterlig dyrt, men i lengden er det billigere enn på det andre treningssenteret her jeg kommer fra. 

  Vel vel, vi får se når vi får råd. Førsteprioritet er definitivt å kastrere/sterilisere kattene. Men blir jenta mi gravid før det så blir jeg glad for det også. Handler om å støtte, ikke å bli sint ;) Litt sånn som vi mennesker må lære oss, fnis.

  Ha en fin kveld. Hotel cæsar tid!!

  SER DU HC?
  HVA SYNTES DU OM JENS AUGUST AT THE MOMENT? 
  OG LIKER DU MÅNES OPPFØRSEL? 
 • BESTE SENGA

  • 27.09.2012kl.08:56
  • (4)


  Hei sweeties. Idag stilte jeg klokken på 6 fordi jeg skal være i møte kl 10 og trenger litt tid på å våkne, spise, sminke meg og dusje. Denne ganga gikk det ikke etter min plan. Senga mi var alt for god og slumre knappen var alt for nære, så det ble til at jeg trykte "utsett alarm" hele tiden og duppet av hvert kvarter. Sånn har jeg holdt på i snart tre timer og nå er jeg helt ør i hodet. Hvorfor er det alltid så vanskelig å opp tidlig når man skal noe mens når man ikke skal noe så nærmest flyr jeg opp av senga som en unge med ADHD? Just dont get it..

  Nei nå må jeg duppe av i 10 minutter til så får jeg gjøre meg klar. Ha en fin dag!

 • BLOGG ANBEFALING, FINE TANYA

  • 26.09.2012kl.17:13
  • (5)


  Da har jeg hjulpet mi kjære veninne med å få opprettet en blogg. Bloggen hennes kommer nok for det meste å handle om trening, noe hun er vanvittig flink til men helt sikkert venner også. Ta en titt på bloggen til tanya HER og legg gjerne igjen en kommentar til henne da. Hallo, første dagen kan være tøff (haha)!   

 • DAGENS SHOPPING FRA SENGA

  • 26.09.2012kl.15:44
  • (6)


  Fikk besøk av fine Tanya idag og hun har favorittbuksa jeg har snakket om før fra"better bodies" (sjalu mye) og kom også med den søteste rosa baggen. Jeg bare måtte bestille den, så nå har dennis en blå bag fra ralph lauren mens jeg får en rosa fra gymgrossisten.no. Du kan bestille samme HER!

  Den er mye søtere i virkeligheten :D

  Kjøpte også 8 julegaver i samme sleng. Er så fornøyd. Det beste av alt er at alt er betalt også så jeg slipper å tenke på det.. Jeg måtte begynne litt tidlig i år fordi det er alltid noen som ikke får gave hvert år fordi jeg ikke har råd og da får jeg så utrolig dårlig samvittighet. Men i år får alle de jeg får av. Gleder meg sånt til jul!

  HAR DU BEGYNT PÅ JULEGAVER ENDA? 

 • # PAKKE I POSTEN!

  • 25.09.2012kl.13:48
  • (8)


  Idag fikk jeg drømmepakka i posten, som jeg har ventet på i kun to uker. Herremin så fort disse to ebay senderene sendte da :D *Lykke*

  Alle jenter har en haug med sminke koster mens jeg hadde bare fire. Men nå skal jeg ikke klage på koster fremover iallefall. Foundationen var helt magisk. Levde virkelig opp til forventningene. Den dekket bra ved første strøk men så kan man bygge den opp til full coverage til slutt. Jeg kommer aldri til å bytte merke. Nå er revlon colorstay og dior forever mine to favoritter forever. Revlon er jo kjendisenes favoritt, dere ser hvor fin hud "carrie" i "kongen av queens" har? Det er fordi de bruker den.. Den er kanskje ikke ny på markedet men den sverges enda av makeup artister i USA. Helt perfekt! :) 

  Om du har nordmann hud som meg (ikke kritt hvit men hvit) så velger du fargen buff. Min kjøpte jeg HER og sminkekostene kjøpte jeg HER!
  Free shipping på begge to. Ingen tollavgift.

  Se video om revlon colorstay HER (omtale, verdt å se) og HER

  HVA SYNTES DU?

 • MIN BURSDAG/JULEØNSKELISTE

  • 25.09.2012kl.12:32
  • (21)


  I år har jeg rangert tingene etter bestemt rekkefølge. De øverste ønsker jeg mest av alt. Nest øverste er nest ønskene +++ men alle er like ønsket. Noen av tingene er kanskje bittelitt dyre, men dere kan jo spleise, hihi. Ønsker meg også flanell sengetøy som alltid. Kan aldri få nok av det, eller ett mykt laken til senga. Eller de stjernene (dekor) på bildet under (brun og beige). Men i år ønsker jeg å fokusere litt på å heller få ting som faktisk kan vare og som jeg faktisk ønsker meg enn å få en haug ting som kanskje blir kastet med tiden fordi det bare er en "jallating".. Ønsker å få ei drømmestue noe ala denne stua/ det soverommet..
  Sant et var nydelig? Da ser dere hvor jeg har hentet masse inspirasjon fra. Jeg har mine planer og med litt materialistisk hjelp så når jeg kanskje dit alikevel. Jeg vet jula ikke skal handle om å få mest mulig osvosv.. man skal være glad for det man får og tro meg det er jeg virkelig. Men siden du, mamma, alltid bruker en haug med penger på mange ting tenkte jeg du kunne bruke litt mindre penger på heller èn ting som jeg virkelig ønsker meg og "trenger" fnis.. 

  Nå gav jeg vel deg også litt inspo til din leilighet. Det var min julegave til deg, neida

  Men da vet iallefall alle hva jeg ønsker meg til jul/ bursdag. Interiør interiør interiør og vintergensere. Listen oppdateres underveis. Og hvis noen i familien vil tipse meg om hva de andre i familien ønsker seg, så skriv mail eller noe "sjany_rocks@hotmail.com" :-)  • SWISS LASHES

  • 24.09.2012kl.10:28
  • (2)


  Jeg ønsker å teste ut SWISS LASHES eyelash enchancer. Mest pga øyenbrynene da jeg har verdens tynneste øyenbryn og har hørt vippeserum gjør at bryn også vokser. Kommer så klart til å bruke på øyevippene men hovedfokus med Swiss er brynene hvis det. 

  sw22ic
 • Stikkord:

  OOOOOPS

  • 23.09.2012kl.14:19
  • (9)


  Når jeg våknet idag oppdaget jeg at jeg glemte å skru av web cam på video modus igår. Så jeg fant en latterlig fjortis film på pc'en hvor meg og dennis sitter i sofaen å diskuterer, lol. Er det noen som har lyst å se den? Vet ikke om jeg tørr vise den HEHE. Jeg skjønner hva han mener med at jeg er en bitch i svarene til tider, hehehe. Redigerte filmen litt da den varer i hele 13 minutter, slik at jeg kanskje kan vise den til dere.. Du vet ikke hvem du egentlig er før du ser deg i ett tredje perspektiv : P

  lol

 • SCHÅÅL!

  • 22.09.2012kl.19:41
  • (8)


  God kveld. Idag har jeg brukt ca hele dagen på å stelle meg men aldri kommet til enighet med utseendet, so be it. Får bare se ut som jeg gjør til vanelig. Er så vanskelig med mitt hår når det er så slitt. Har laget en video til dere, men om jeg tørr vise den er noe annet, hahahaha.. Enda en fritidsvideo!!


 • NEW IN: GENSER

  • 20.09.2012kl.19:05
  • (12)


  Gusj, idag har det vært skikkelig opp ned med været. Er jo verre enn når jeg har my period (LOL- cant belive I said that!). Det har vært sol og glovarmt, plutselig regn, og SNØ! Jeg er skråsikker på at det var snø det jeg så i maks to minutter. Etter å ha hengt litt på fb så oppdaget jeg at ei til så det snødde, så da hadde jeg vel rett også. Litt irriterende at snøen er så nærme oss, jeg er ikke klar for det enda ettersom jeg bor i en helsikkes bakke. Har heller ingen lue lenger, ettersom etterpåkloke meg heiv en ull lue i vaskemaskinen på 60grader. Den har krympa, blitt stiv og passer ikke hodet mitt lenger. Åsså favoritt lua mi av alle ting, ga.  Uteliggeren har kost seg på stolen under taket. Jeg tror han liker regn. Ikke å gå i det, men lyden av det. Han blir så avslappa av det. Fine pysen min med øyebetennelsen.  Og dette er min nye genser jeg kjøpte idag på kluzz i vennesla. Den er fra Vero Moda, str S. Var kun en igjen så I had to!! Burgunderrød   


  HVILKET VÆR HAR DERE IDAG?
  HVA SYNTES DU OM ÅRETS FARGE BURGUNDER? 

 • NEW IN: PRINSESSESKÅL

  • 20.09.2012kl.17:39
  • (9)


  A girl doesnt need a diamond. She needs to know shes still a little prinsess! 

 • EN LITEN TRIST HISTORIE MED LYKKELIG SLUTT

  • 19.09.2012kl.00:09
  • (15)


  Hei dere. Treg blogging, men en overvelvende og følelsesmessig dag uten å gå noe særlig inn i det.
  Vel i den siste tiden så har jeg ikke sagt til dere dette, men jeg har vært fullstendig overbevist om at en katt som har tuslet rundt i nabolaget ikke hadde noen eier.

  Ja den hadde bånd, men hva hjelper det når adinas hjerte sier "følg dyrehjertet ditt".. Jeg hadde på følelsen av at noe ikke stemte og nektet å gi katten opp. Det begynte med at jeg så en grå pjuskete langhåret katt snikte seg rundt her i noen dager. Til å begynne med kalte jeg den djevelens katt, da den minnet om ett spøkelse som dukket opp av det blå. Men jo mer jeg så på den jo mer emosjonell ble jeg. Den katten kan umulig ha det godt hos eier, eller så er den gått seg vill.

  Jeg begynte også å lure på om denne "utekatten" hadde på seg ett alt for stramt bånd så jeg måtte lokke den med katte mat, til tross for hvor menneske skrekk den hadde gav jeg aldri opp. Brukte flere dager og timer på å få den til å komme nærme meg. Men til slutt klarte jeg det. Jeg er en meget tålmodig person når det kommer til katter (og hunder).

  Den spiste mat fra skåla for første gang og var så sulten at den begynte spise kanten av skåla også. Hjelpes tenkte jeg, denne her kan jeg ikke gi opp. Men målet med å gi den mat var igrunn bare for å kjenne etter om båndet var for stramt (slik du ser på tv og de får sår rundt halsen) men det var det heldigvis ikke.

  Dager gikk og mer kontakt fikk vi. Jeg gav den mat hver dag, hele tiden, bak dennis rygg fordi jeg kjente på meg denne katten var sulten og hadde det vondt. Jeg kan ikke bare se på sånt å ikke hjelpe til. Men jo mer tid vi tilbringte sammen på asfalten på utsiden jo mer skjønte dennis det og jo mer kosen ble katten. Dette var virkelig en potensiell katt med mye kjærlighet som bare trengte mat og kjærlighet. Jeg gav den så mye kjærlighet at jeg tror kattene mine ble sjalue. Jeg var så snill at jeg satt ute å frøys om kveldene med katten på fanget, som fikk jakka mi over seg, fordi den var så kald. Men alt for at andre skal ha det godt. 

  Vel nå måtte jeg finne eier så jeg hang ut lapp på postkassestativet i nabolaget. 3 dager gikk og jeg hørte ingenting fra noen. De jeg snakket med syntes katten var mystisk men viste ingenting om den. Jeg tenkte for meg selv "skal jeg bare beholde den selv inntil jeg finner ny eier".. men idag fikk jeg den beste beskjeden. Eieren kontaktet meg. Den hadde vært forsvunnet i to måneder, og gått ufattelig langt. Der de bor er utrolig langt ifra meg, tro meg. 

  Eier kom å prøvde lokke den inn, men det gikk ikke. Den var blitt for utekatt, og det tenkte jeg kom til å gå til helsikke da veninna mi sa de kom for å prøve få den inn. Etter alle mine år med katteerfaring, er den siste man er trygg på den beste til å lokke. Så de tok mitt råd og gikk og jeg fikk den inn i leiligheten og lukket døra. Gav den masse kos, og mat og snakket til den. For ja, dette er en utrolig snakksom katt :)

  Lokket den inni katteburet med pølsebiter. Først en gang for å vise at bur er greit. Heiv inn noen biter, lot den gå inn å bli kjent mens jeg klappet den. Uten å lukke buret. Så gjentok jeg det noen ganger og vips gikk den  inn av seg selv og jeg kunne lukke normalt uten motstand. Patience is value.

  Den er nå blitt hentet av eier og jeg felte noen tårer. Den katten har virkelig gitt meg en lesson her i livet "aldri ta noe for gitt. selvom de har bånd betyr det ikke at de har det greit".. Se etter tegnene, følg innstinktet ditt og bidra du også om du kan selvom det ikke er din katt. Dette hadde en lykkelig slutt og savner den noe fælt. Heldigvis kan jeg se den igjen, fordi det var gamle veninna mi sine foreldre sin katt.

  Kall meg gjerne en kattegal kjerring, men dyr er min lidenskap og dyr vil aldri være onde. For meg er dyr mer verdt enn menneske. Ta vare på dere selv og god natt. 

 • BLACK DESIGN

  • 16.09.2012kl.16:08
  • (11)


   

  Q: Tycks om tingene på bildet? Hvilken ting likte du best?

 • MIN NYE KJOLE

  • 16.09.2012kl.11:22
  • (6)


  I forgårs fikk jeg to nye kjoler fra nelly. Den ene var for stor for meg så jeg måtte selge den mens den andre var for stor i bryst partiet. Eller den var igrunn perfekt - hvis jeg hadde hatt på meg bh i kjolen, men jeg har ikke stropp løse bher så da måtte jeg gå med bikini. Noe som gjorde formen enda verre. Så jeg vurderer å selge den på bildet også uansett hvor fin den er. Jeg kom i kjolen, men endte opp i standar saveren, den hvite kjolen. 

  For ja, jeg drakk igår. I admit it. Vi var en liten jentegjeng hos kusina mi. Var veldig koselig :-) 

 • NYTT INNKJØP

  • 15.09.2012kl.11:22
  • (15)


  Hola locos! 

  Idag har jeg faktisk kjøpt årets første julegave, men kan desverre ikke vise den på bloggen ettersom det er en julegave (logisk much!). Men jeg kan jo vise dere noen av tingene jeg har kjøpt på ebay idag da:  * Leopard waterproof liquid eyeliner pen finner du HER! 
  - Gleder meg masse til å prøve den. Jeg har mascaraen i samme merke og det er den beste mascaraen jeg har prøvd noen sinne. Øyenvippene mine ser evig lange ut, så da satser jeg på at familie medlemmet aka pennen også er like god. Den er megabillig, med fri frakt. 

  * Revlon colorstay foundation (farge: BUFF) finner du HER!
  - Denne her er hovedgrunnen til at jeg shoppet idag. Trenger ny foundation asap, selvom jeg ikke får produktet asap men ettersom jeg har googlet meg igjennom er den verdt å vente på. Har sett utrolig mange filmer med den foundationen og den ser helt rå ut. Det er medium to full coverage, altså den dekker mye og dekker bra. Jenter har digget den i mange år, den er kjent for å være makeup artistenes favoritt i usa og kjendiser sverger til den. Er det noen som syntes "Carrie" i kongen av queens har perfekt hud? Vel hun bruker den i både kongen av queens og IRL. Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til å prøve den. Bare typpisk fargen blir heeeelt feil på meg. Jeg valgte en litt lys denne gangen, siden jeg faktisk er lys. Må slutte å innbille meg at jeg er mørkere enn jeg egentlig er, for da kommer skilla. 

  * 10pcs makeup brushes M*AC finner du HER!
  - Hadde bare lyst på nye koster, så da valgte jeg denne. Skal velge en litt dyrere variant en annen gang, men så ikke denne grei ut? Jeg valgte den fordi jeg ville ha en foundation kost som var flat. Den med hvit på tuppene helt til venstre på bildet over. Hører rykter om at kjendiser heller sverger til de, enn de flate ; )) 

 • EHHHHH ER DET MULIG DA?

  • 13.09.2012kl.17:38
  • (11)


  Istad så det ut som om katten hadde noe i halsen men så kom det ut noe som var ei tann av alle ting. Vet ikke om det var kattens melketenner eller hva det var men det så jo ut som halve tannkjøttet også ble revet med.. hmmmm... har kikka i munnen til den men ser ikke noe spesielt.. noen som vet hva dette kan være? eller er jeg den første som har fått se ei kattemelketann?:P


  Strike når han var 3,5 mnd gammel!

 • ADINA AVSLØRER

  • 12.09.2012kl.19:58
  • (4)


  Likte dere outfitsa ovenfor? Jeg skal kjøpe meg den gule "love" kjolen. Den bare måå jeg ha. Falt for den ved første øyenkast. Men det gjorde jeg sannelig med "crush" toppen også. Bare dumt den er utsolgt, suukk. Hadde lyst å holde denne siden hemmelig, fordi jeg er redd den blir fryktelig populær nå, men nå må jeg slutte å være slik en egoist liksom. Haha, det er ikke likt meg å være så egen. Or is it? ; ))

  Dere kan få kjøpt alt ovenfor på verdens fineste utenlandske nettbutikk som heter SABOSKIRT.COM.. Pssst, ikke spre siden videre hihi.

 • UKENS FAVORITTER # HVOR ER DE FRA?

  • 12.09.2012kl.18:02
  • (10)


  Tenkte jeg kunne begynne med ukens favoritter hvor jeg legger ut bilder med link til hvor dem er kjøpt. Alt i fra interiør, klær, accessories til bakeutstyr. Jeg mener ALT! Si fra hvis dette er noe jeg burde fortsette med, hvis dere likte dette : ))
   Revlon colorstay foundation fåes kjøpt på ebay. Bare å søke. Den dekker kjempe bra!
  Spike beltet finner du HER // asos
  Metal trim crossbody vesken finner du HER // forever 21 
  Spike stretch braclet finner du HER //  asos 
  Flaunt it off shoulder dress blue finner du HER // tobi 
  Venice retro low hummel shoes finner du HER // get inspired 

 • DAGENS TIPS - REDIGERINGSSIDER

  • 10.09.2012kl.17:29
  • (18)


  Noen her som er glade i å redigere seg selv? Det er iallefall jeg. Hvis jeg skal for eksempel farge håret mitt eller lurer på om jeg kler den og den fargen så er siden jeg skal tipse om genial. Du kan også se om du kler den og den øyenskyggen, så så mye mascara, leppestift, lipgloss, større lepper osv. Helt genialt. 

  Nå er ikke siden ny for meg, har vist om den i over ett år. Men kanskje noen av dere ikke vet om den enda? : ))

  På bildene rett under teksten her har jeg plumpa opp leppene ett lite hakk, tatt på meg foundation, rouge, øyenskygge, tynnet øyenbrynene mine, skifta øyenfarge, har concealer på og vippe forlengelse. Har også testet ut en del hårtyper til diverse kjendiser men de under er de jeg ble mest fonøyd med. Igrunn så skal jeg være så kvalm å si at jeg vet jeg kler alle farger. Det gjør sikkert DU som leser også, det handler bare litt om hvordan man sminker seg deretter.

  Jeg får mye skryt når jeg har rødt i håret og jeg trives kjempe godt med rødskjær i brunt. Men blondt er mer meg, da jeg trives best med det. men så har jeg utrolig lyst å dipdye håret mitt også. Vanskelig å si.

  Q: hvilken hårfarge syntes du jeg kledde best av de tre?   Siden jeg brukte på de tre øverste bildene og det nederste er >TAAZ<. Siden er helt gratis!!
  Men du kan få kjøpt ett enda bedre redigeringsprogram som heter >PORTRAIT PROFESSIONAL<. Denne er gratis i en måned tror jeg, såkan du velge om du vil kjøpe eller ei ett abbonoment. Nesten så jeg vurderer det, for det var knall bra. Dere ser jo før og etter over. 

  Q. har du prøvd noen av disse to før?

 • PARTY DRESS CUP DRESS

  • 09.09.2012kl.17:30
  • (16)


  Da jeg først så denne kjolen tenkte jeg "å herregud, denne bare måå jeg ha", men nå er det sånn at jeg faktisk bare må bestille den, koste hva det koste vil. Den var jo bare helt rå nydelig. Jeg vet ikke om det er den deilige modellen som gjør kjolen ekstra pen, puppene hennes eller det at kjolen har cup. Jeg elsker cup kjoler. Men denne bare må jeg ha, selvom den var litt dyr. 499KR koster den nå.

  Men når man ser videoen på nelly siden, så skjønner du hvorfor den er verdt det. Damn, i would marry that body!
  Du finner den HER! 

  HVA SYNTES DU OM KJOLEN?

 • MY INSPO # SHALLOW

  • 08.09.2012kl.18:14
  • (12)


  Vil du se mer til slike bilder kan du følge meg på min tumblr HER!

  Har sagt det før og sier det igjen. Jeg kan sitte en hel dag nesten å bare se på sånne bilder. Er sjalu på alle bildene over. They all have a thing I want but cannot have (right now!) hehe. Elsker å sitte å dagdrømme å tenke på hva man kunne fått til via kirurgi, tattoo shop og hair dresser hvis man bare hadde hatt litt mer penger i potten.. Sånt motiverer meg til å jobbe, men det er uansett lettere tenkt enn gjort da..

  Overflatisk jeg? Ja jeg er vel det!

 • LEFT IS MY SIDE, BITCH

  • 08.09.2012kl.12:46
  • (19)


  Var koselig igår med malleballe. Må absolutt gjentas. 

  Igår hadde jeg holdt meg tre dager fra å røyke (super proud) men når jeg drikker har jeg lov å røyke (men kun etter at jeg har sprettet den første øla vel og merke) og det må sies at det ikke var verdt det. De første røykene var helt forferdelige og plutselig så ble jeg vant til røyk igjen. Men idag skal jeg holde meg til neste gang jeg skal drikke igjen. Tror faktisk jeg klarer det fint også denne gangen.

  Det verste er jo ikke røyksuget. Det verste er at det ikke er noen ting å finne på når man ikke røyker, hehehe. For tre dager siden og tilbake så gikk jeg ut hver time. Nøyt røyken og lufta. Nå er det så kjedelig å gå ut uten kreftpinnen min. Rart det der, men det er nok bare en uvane som jeg må jobbe med å bli kvitt. 

  OG fyi, nå syntes jeg min bloggveninne yassis.blogg.no skal slutte å røyke fra og med IDAG!! Ok?

 • BELLAROSE

  • 07.09.2012kl.17:18
  • (16)
  Idag fikk jeg håret jeg vant fra bellarose, men jeg må si jeg ble rimelig skuffa over håret. Ikke kvaliteten, den så utrolig god ut og mengden så grei ut men fargene lyver på nett. Jeg valgte normal brun nr 10.. men fikk en farge som så nærmest blond ut.. :S Utrolig kjedelig. Jeg som hadde gledet meg såå.. Så enten må jeg bytte, men gidder ikke betale for retur eller så må jeg farge det..

  Nå skal det drikkes litt. Skål med 6 pils!!

 • MUST HAVE COAT, OR NOT?

  • 06.09.2012kl.16:08
  • (20)


  Hva syntes dere om jakken over? Jeg kom plutselig over den på ebay (like usual) og må si jeg ble betatt. Ble kanskje enda mer betatt når den bare koster 233NKR. Fri frakt å alt.

  SKAL/ SKAL IKKE?

 • ILL SMOKE YA INSTEAD

  • 06.09.2012kl.10:18
  • (19)


  Hei dere. En kjapp oppsummering. JEG HAR SLUTTET Å RØYKE. Dette er så klart bare for en kort periode da jeg ikke helt er der enda at jeg har lyst å slutte å røyke. Jeg har råd til det og føler meg bra når jeg har tatt ett trekk. Det er deilig å ha en trøste venn og partner som er med meg over alt i all slags vær, hihi. Jeg slutter å røyke for å støtte en annen som slutter å røyke. Men forutsetningen er at jeg har lov å røyke når jeg drikker (kun etter den første øla er sprettet til den siste) og når h*n ikke lenger trenger min hjelp til å komme over suget. 

  I begynnelsen var det jævlig men nå har jeg holdt meg siden 04.09.12 klokken 23.00. 1,5 døgn det. Det blir bedre men av og til kjiller det i magen når jeg tenker på røyk. I better hang on, og holde meg fra å jukse. Med juks kommer karma og karma spøker man ikke med i mitt liv ;D  [Gamle bilder, hehe]

  LOL. Kanskje like greit jeg slutter. Jeg er ikke den mest sexy kniven i skuffa når jeg røyker *ler*


 • NÅR TID SKAL VI PULE?

  • 04.09.2012kl.20:46
  • (19)


  Idag har det ikke skjedd det mest spennende. Men det skjedde noe utrolig vittig da. Holdt på å pisse på meg. Meg og mamma skulle levere en kattunge jeg er passer for og han som er eier av kattungen hadde besøk av en kamerat. Han kameraten var jo bare helvittig da. Han var oppi femti årene, med en utrolig lys stemme og utseendetmessig så var han litt spesiell men en herlig fyr da. 

  Gullkorn fra han (litt redigert da jeg ikke husker konkret!)

  Han: Jeg forstår meg ikke på kvinner nå til dags. Jeg spør kona mi når tid vi skal ha oss ett nummer snart, det har jo gått så jævla lang tid siden sist. Jeg ber jo ikke om mye heller er langt i fra kravstor, trenger ikke mer en 5 minutter liksom.

  Han: Sønnen min var hos legen her om dagen. Legen ba han dra ned buksene. Sønnen min sa han kunne ikke gjøre det. Legen spør hvorfor. Da svarte han at hvis han skal dra ned buksa så må legen flytte pc'en.

  HAHAHAHA, skjønner dere hvorfor jeg holdt på å tisse på meg? 

  --

  Anywho.. siden jeg ikke fikk lov å ta piercing i kinnene av dere da. Er disse tattoene greie da? I need your help girls!:*  Roser er så fint. Vil så klart ha en stratos på armen dedikert til bestefar, noen sommefugler osv. Men rosene var utrolig pene og feminine!

 • SENSATION HERE WE COME?

  • 04.09.2012kl.17:04
  • (5)


  Jeg og min kjære ønsker å vinne Sensation billett fordi vi nettopp feiret vår 2 års dag men uten å ha ett øre, så kunne vi ikke finne på noe annet enn å drikke brus og spille terninger. I løpet av de to årene vi har vært sammen har vi verken vært på innenlands eller utenlands ferie. Det er nesten flaut å si, men utrolig trist. Vi er mennesker vi også, kunne trengt å slått oss løs ett annet sted enn på sørlandet hvor vi bor. Det er viktig å kunne gjøre noe sammen slik at vi ikke bare trår på hverandres tær i samme hus, dag inn dag ut. Riktignok har ingen av oss jobb heller så man får ikke gjort noe særlig annet uansett. 

  Den største grunnen til at jeg ønsker å vinne er for å gjøre Dennis en glede i hverdagen. Sensation er jo det som beskriver hele han. Han hører på slik musikk dagen lang, er super frelst av opplegget og elsker at alle bare kan være seg selv der. Selvom det bare er for noen timer. Her i bygda må man ikke slippe seg løs, for da begynner ryktene å gå. Nei, det hadde virkelig vært oss en lykkelig glede om vi faktisk kunne få gjort noe sammen i år. 

  Han skulle egentlig på sensation men ville ikke gå uten meg, og vi hadde ikke råd til to billetter. Plis, velg oss! : )


  se12wh
 • Stikkord:  hits