ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

MINE FAVORITT HØST SKO

 • 29.08.2014kl.23:07
 • (3)


I skrivende stund sitter jeg med en kopp cappuchino og ett godt og lunt teppe rundt meg. Jeg elsker tanken på at høsten er kommet, men føttene mine er ikke helt enige med meg. Jeg har ikke ett eneste par sko som ikke har hull i under skoene.. Med andre ord er jeg ingen shoe-holic men det tenker jeg å gjøre noe med snart. Nytter ikke å komme med ett sinnsykt kult outfit og utgåtte sko fra 19 århundre, hehe. 

Surfer litt på nettet og kom over en bra sko side - Eshoes (direktelink).

Skal jeg gå for allværs sko? Da må det jo nesten bli støvler. Støvler kan være så sinnsykt fint om man har en lang frakk over og gjerne en hatt. Hunter støvler er jo de fineste støvlene jeg vet om da og det har jeg ønsket meg lenge. Eshoes har Hunter støvler.. I mange farger ♥ Jeg ønsker meg svarte Hunter støvler. Fant noen rimelige Hunters på siden dems HER. Kun 1299KR.De har også ett annet favoritt merke der inne. Ilse Jacobsen. Min favoritt  er uten tvil denne.. (Link her) Pris: 1199 KR.Så det står mellom Hunter eller Ilse Jacobsen, eller ett par andre type"støvler".. Disse er mine favoritter!!
1. [HER] / 2. [HER] / 3. [HER] /4. [HER] 

Skikkelig ubesluttsom. Hva tenker dere er lurest og hvilke syntes dere var finest? Dette er sko av god kvalitet og bra merker. En av dem må jeg invistere i uansett. De har jo klarna nedbetalings konto ordning (som jeg er helt avhengig av!!).

Syntes Eshoes er ei flott side jeg med noen flotte skoutvalg. Fri frakt, rask levering og 14 dagers åpent kjøp. Hurra!! 

Skal du handle? Det er bedre å kjøpe ett par sko i bra kvalitet til rundt 1000 lappen enn å kjøpe 4 par til under 1000 lappen som ikke holder en sesong engang. Lær fra denne jenta.

 • MITT MY LITTLE PONY HÅR INSPIRERT AV TRIANA IGLESIAS

  • 19.08.2014kl.18:51
  • (0)


  What do we think?

  .. Purplehair, dont care ♥ DØDSFORNØYD!!  Fargen er mye mer lilla og blå IRL. Men hvor lenge det varer gjenstår å se. Har heldigvis mer farge igjen. Jeg sier meg fornøyd iallefall. Ble som jeg håpet på og føler meg såå vel nå. 

  Fargen jeg har brukt heter directions og er kjøpt på amazon. Fargene heter #lilac #violet og #blue lagoon :) 

 • BILDER FRA IGÅR // OG EN ENGELKATT

  • 17.08.2014kl.12:23
  • (0)


  Var utrolig koselig igår. Meg, dennis, mamma, onkel rune og en som heter jan drakk hos jan. Planen var egentlig byen, men jeg koste meg så at jeg kom aldri så langt. Ett godt tegn da.. 


  På vei hjem fant vi en død katt langs veien. Jeg ble helt ifra meg av tristhet. Satt meg ned og strøyk den over pelsen. Får helt vondt i meg når dyr dør. De ser så fredfulle ut. Og jeg fikk så vondt av den der den lå når jeg tenkte "hva om den ikke har ett hjem".. "hva om ingen savner den".. hvilken trist måte å dø på.. Derfor lå jeg å strøyk den over pelsen i godhet om at den skulle hvile i fred og vite at noen bryr seg ♥

  Hvil i fred pus

 • MEET MY NEW GAY BESTFRIEND

  • 14.08.2014kl.21:30
  • (2)


   

  Han er en unicorn. min favoritt unicorn. En regnbue som sprer farger og glede. Guds barn, neida haha.. ta helt avgårde her...... Chris er ett talent. om jeg ikke ser han på scenen i USAi fremtiden blir jeg skuffa. Denne gutten kan søren med synge!!!!! og danse.. men stemmen hans var overraskende bra. vi drakk hos meg i helga og han performa ett show for meg og kjæresten min først. Så ett show i sammen, kremt huff, og så sang og dansa han for kjæresten min sin bestevenn. Ikke en kveld uten en unicorn! 

  Sjekk ut bloggen hans da (se link under bildet)

  sjekk ut bloggen hans HER HER HER HER HER

 • NOEN FRISØRER HER? JEG TRENGER RÅD!!!!!!!

  • 12.08.2014kl.21:21
  • (11)


  Kan noen fortelle meg hva jeg gjør galt? Håret mitt vil ikke suge til seg lavendel-lilla aka "lilac" fargen, men blått spiser håret med en gang. Jeg vil ha lavendel. Jeg har kjøpt samme farge som triana iglesias men håret vil ikke spille på samme lag med meg. Ikke ett hint av lilla er igjen i håret. Derfor måtte jeg ty til hårmascara i farge lilla slik dere ser på bildene. Jeg vil ha lilla! Har til og med bleika håret før jeg tok det i og jeg satt lenge med hårfargen i. SOS?

  Jeg vil ikke være blond lilla. Jeg vil ikke være unicorn. Jeg vil være my little pony akkuratt som triana.

  SLIK skal egentlig den lillafargen være. Det vil ikke suge til seg NOE lilla. WHY????
 • STUA ER KLAR FOR HØSTEN

  • 09.08.2014kl.13:49
  • (0)

  Nå har jeg ommøblert stua og gjort den mer varm, mer intim og mer fargerik i mørke høstfarger. Lyserosa har blitt til lilla, bare for å gi ett eksempel. Jeg trives så godt når stua er slik. Elsker høsten og høstfarger. Har sett meg lei på lyse farger nå. Nå kan høsten bare komme! 

 • NYE LEPPER + 4 ÅRS JUBILEUM

  • 08.08.2014kl.20:49
  • (6)


  Idag har meg og dennis 4 års jubileum. Tenk vi har vært sammen i 4 år. FIRE ÅR?? Wow! 

  Startet dagen med å fylle i leppene hos Renates dagspa. Filleren jeg har i leppene heter Teosyal og er det beste filleret jeg har vært borti. Ikke bare er filleren god men så er jaggu med Renates dagspa de beste på filler-pris i hele byen. Kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker leppene mine hver gang jeg går ut fra Renates dagspa. 

  Etterpå gikk vi ut for å spise. Gikk fra det ene stedet til det andre. Ikke bare bare å være superkresen. Ikke bare bare å være kjæresten til den som er superkresen. Men vi endte nå opp på peppes pizza da. For å være ærlig syntes jeg de kunne vært litt rause med sausen. Kunne verken se eller smake noe saus der, så kommer neppe tilbake. Men god service fra servitøren skal de ha.   Her kan dere se før og etter leppene ble fylt i.. 

  FØR  ETTER
  HVA SYNTES VI? (fylte i over og under leppen denne ganga..)

 • DOT

  • 07.08.2014kl.09:53
  • (4) • BAK KULISSENE

  • 06.08.2014kl.22:46
  • (4)


  Wuhu. Fortsatt syk.. spesielt i halsen.. gjør vondt å hoste, så jeg må hoste dødsforsiktig. Gruer meg veldig til denne natta også. Våkner hver natt skikkelig svett og j*vlig og med verdens tørreste munn/hals ettersom nesa er DETT og jeg må sove med munnen helt åpen. For ett syn, stakkars dennis som må sovne til meg og våkne til det synet, fnis..

  Igår ble jeg med han på byen en tur edru, tross sykdom. Kledde meg godt med tjukke ullsokker og flere lag gensere + stort og varmt skjerf. Folk så dumt på meg. Ikke så rart når det var over 20 grader og folk gikk i shorts og singletter. 

  Bak kulissene red vi på ponni.. 


 • MY LITTLE PONY HÅR INSPIRASJON

  • 05.08.2014kl.18:21
  • (3)


  Er det ingen som har lagt merke til at jeg har farga håret? Det stod blonde på pakka, men jeg kan ikke akkuratt si jeg er blond lenger.. Garnier = liars! Vel, jeg trives enn så lenge uansett. Litt lei av å være blond utenom når jeg skal drikke. Da føler jeg meg ekstra fin som blond. Men pytt på, forandring fryder. Venter spent på lilla og blå hårfarge i posten.. Syntes triana er så ufattelig fin på håret nå at jeg måtte herme.. Jeg elsker "my little pony" effekten.. Håper jeg blir like fin! :-)  Mitt hår for øyeblikket er vel derimot lysbrunt.. But i love it.. hvis man ser bortifra at jeg er syk.. ser kanskje helhetsmessig ikke kjempe bra ut med noen hårfarger akkuratt nå. Papir ligger strødd på gulvet etter å ha hatt det under nesa. Jeg erklærer meg herved ordentlig syk. God bedring til meg. 
 • OMTENKSOMME MEG

  • 04.08.2014kl.23:02
  • (0)


  Idag tidlig før jobb satt jeg meg ned på en benk foran kirka midt i kristiansand helt alene. Tok ikke lange tiden før jeg fikk selskap. Hadde nemmelig med meg ett brød som jeg reiv i tusen biter og kasta på bakken. En ble til ti, ti ble til 50.. var sikkert 50 måker, duer og småfugler rundt føttene mine som var sultne og desperate. Syntes så synd på de. Måkene også. Skjønner ikke hvorfor folk har så imot måker, de er herlige dyr. Og fine å se på. Alle skal få så jeg heiv til alle sammen. 

  Om det var kleint? javist var det kleint når halve kristiansand stirra på meg som om jeg var en idiot der jeg satt mutters alene og mata fuglene, noe jeg tror mange mange hater. Spesielt eldre.. Men her skal ingen sulte. Iallefall ikke idag. Nå kan jeg legge meg med god samvittighet over at jeg mettet noen mager idag. Birds ♥

  Akkuratt nå ligger jeg rett ut på sofaen og fryser, nyser og har vondt i hals og hode. La meg gjette? Jeg begynner å bli syk! Flott... Trøster meg med julesanger i bakgrunnen og kattene mine rundt meg. Jeg har det ikke så aller verst alikevel oppi det hele..  Hils på min kjære sønn, Dot.. Min bestevenn og trygghet.   Ha en fin kveld.

 • VIP KVELD MED TRIANA IGLESIAS

  • 03.08.2014kl.10:41
  • (6)


  Triana. Jeg vet ikke hva det er med henne som er så tiltrekkende og spennende. Det må være fargene, og det fargerike vesenet hun er. Likheten mellom meg og Triana eller tankegangen vår. Hvor slående vakker hun faktisk er også på innsiden. Nå kjenner ikke jeg Triana personlig men utifra hva jeg har fått med meg bryr hun seg. Hun er vegetarianer og der slo du +200 i boka mi. Det kan være tattoveringene hennes, kroppen, håret, øynene.. Denne dama er bare alt jeg skulle ønske jeg var eller har, fnis.. Edru på byen gikk vi for å møte drømme dama mi. Jeg er ingen creapy fan men en veldig stor beundrer. Skulle ønske jeg kjente henne personelig.. vi er så like. Liker å leke med sminke, parykker og forskjellige stiler. Samme musikksmak. Klessmak. Triana i mitt ♥ 
  Alle som kjenner meg vet jeg er en Trifan. Jeg går med føflekker i annsiktet som hun har, jeg tok min første old school tattoovering for ett par år siden som skal bygges videre på i samme stil som henne. Ok, just a little creepy - lol! 

  Alt i alt, en fin dag. Og så utrolig fornuftige hele gjengen. Meg, Dennis og Christina var helt edrulige. Dansa og hadde det gøy for det om. Hvem har sagt man trenger alkohol for å ha det gøy?;)  Peace
 • hits