ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

ROOM TOUR (SJEKK UT MIN STUE I VLOG)

 • 24.08.2013kl.20:27
 • (3)


+ mine favoritt sko!! ♥ 

Følg meg på youtube HERHERHER for å se alle videoene mine! Gjerne "subscribe" slik at du lettere kan se når jeg legger ut nye videoer :)

 • JUSTIN BIEBER

  • 24.08.2013kl.17:40
  • (1)


  Hellu bloggfriends. Idag har jeg bare sotte håret opp i en kjassen tutt og slengt på meg det jeg fant i skapet. Ikke at noe matcher men hva gjør vel det? Hihi.. Nå holder jeg på å redigere en ny video igjen.. Var på jentefors igår. Vi var bare tre stk men gøy hadde vi det selvom det ikke ser ut som vi har det på filmen jeg legger ut snart, haha.. Jeg sier bare ett ord, #JUSTINBIEBER ♥

  Idag lukter det også mat her igjen. Men denne gangen er det ikke gode pannekaker. Rettere sagt mammas mareritt: frityr. Holder på å frityre torsk og pommesfrites. Skal bli godt å få utvidet magesekken kjenner jeg. Snakkes senere cupcakes!

 • MY FAVORITE (VLOG)

  • 22.08.2013kl.21:34
  • (0)


  HVA SYNTES DU OM VIDEOEN?

  Forresten nå har jeg lastet ned en hel haug for å gjøre videoene enda bedre her. Gleder meg til å vise dere flere effekter. Til nå har jeg bare brukt windows live movie makers basic effects.  

 • SKAPPEL GENSEREN

  • 22.08.2013kl.18:39
  • (6)


  Akkuratt nå lukter det pannekaker i hele leiligheten vår.. Nomnom, det skal bli godt. Har også surra meg inn i Skappel-genseren(link) min og tenkte tenne noen te-lys for å gjøre det ekstra koselig. Mmmm, dere skulle virkelig vært her nå alle sammen og lukta. Love the smell of whats tastey in my mouth! ♥

  Hva er det dere driver med akkuratt nå da? :)

  Etter jeg har spist skal jeg redigere dagens film. Hvis det er noe brukbart i den da, men jeg klarer vel alltids å finne noe på kameraet som kan legges i en film. Samma om det er mening i det eller ei, på youtube skal det HEHE.. Håper dere koser dere i kveld honeys. Talk2you soon.

 • OUTFIT, VIDEOBLOGG (BY ADINA)

  • 22.08.2013kl.09:42
  • (2)


  Følg meg på youtube HERHERHER for å se alle videoene mine! Gjerne "subscribe" slik at du lettere kan se når jeg legger ut nye videoer :)

 • Stikkord:

  VLOG IS THE NEW BLOG (ADINA TIPSER!)

  • 20.08.2013kl.21:07
  • (2)


  Definitivt! For dere som ikke vet hva en vlog er så er det videoblogg. Og youtube er definitivt det nye it stedet å henge på hvis man skal "lese blogger". Som nevnt i tidligere innlegg så er jeg blitt mye mer youtube frelst enn blogg.no frelst fortiden og har sånn smått begynt å youtube igjen. Det er jo så gøy. 

  Nå leser jeg bare fotballfruen sin blogg om dagene (det er jo så fint at hun har blitt gravid, jeg elsker det!), Veronicarov og Martheborge sine blogger. Det er kun de tre jeg leser helt fast mens på youtube har jeg mange, men hvis jeg skal gi dere noen tips så kan jeg legge ut de beste å fortelle litt om hva vloggene går ut på.. 

  ♥ Her kommer min favoritt vlog nummer #1   Carly er den skjønneste personen på hele jorda tror jeg. Hun er vanvittig inspirerende, dyktig og veldig veldig snill. Hun vlogger om sminke, sko og klær for det meste men lager også andre videoer inni mellom. Alle vloggene hennes begynner med fine sanger og inspirerende quotes (ordtak) før selve videoen begynner. Hun har som mange andre slitt veldig i fortiden sin men hun har klart å reise seg opp igjen og blitt sterkere og mer selvsikker enn noensinne. I vloggene hennes kan du også se den nye kjæresten hennes. De er så utrolig skjønne ilag. Og for ikke snakke om det fine walk in closet hennes.. Må faktisk legge ut en video av det også. Take a look:  A girls dream closet!! ♥

  Du finner alle videoene hennes HER og HER!!! (Hun har to kanaler - følg begge!)

  ♥ NEXT:

  Trisha o Trisha.. Hun er bare nydelig. Du ser ei litt overvektig jente, men blir du kjent med henne via vloggene hennes ser du ei utrolig pen, god, morsom, søt og herlig jente. Vanvittig inspirerende er hun også og har hjulpet mange oppigjennom. Hun er vanvittig pen syntes jeg og minner litt om Pamela Andersen i en bigger size. Vanvittig vakker med sminke på og har den herligste personlighet. Hun har igrunn ingen venner andre enn søstra si og mora si. De tre er beste venner og det er så herlig å se på. Trisha er utrolig glad i rosa. Hun er det man kan kalle en skikkelig girly-girl. Rommet hennes går i sebra, rosa, glitter, diamanter og stuffed animals. Jeg elsker Trisha. På hennes youtube kanal kommer du til å se mye rart. Dette er en blogg for alle med litt av hvert. Fra seriøse saker hvor hun griner, til videoer hvor hun tar oss med på shopping, til snakk om fortid, til stripping foran kamera. Shes the youtube queen!

  Du finner alle videoene hennes HER!

  ♥ NEXT:

  Megan. En hverdagsblogger som også nettopp har fått seg en kjæreste. Hun filmer også det meste i hverdagen. Alt i fra hva hun gjør, hva hun har på seg, rommet sitt, kjæresten sin, hva hun spiser, graduation, shopping, ferier osv.. Jeg elsker å se på bloggen hennes for hun prøver ikke være noe hun ikke er. Hun er seg selv og er veldig glad i mote, selvom hun ser helt lik ut som oss nordmenn. Bortsett fra håret. Åh, hun har så fint hår! Verdt å følge med på og bli kjent med.

   Du finner alle videoene hennes HER og HER!

  Disse tre vloggerne er mine topp favoritter og jeg får seriøse hotel cæsar abstinenser om en av de ikke blogger en dag. De prøver blogge hver dag men som for alle oss andre kan jo ting komme i veien og da ligger jeg her å rister i sofaen. Er helt avhengig!! :D

  ♥...HAR DU SETT NOEN AV DE VLOGGERNE FRA FØR AV?
  ♥...HAR DU YOUTUBE KANAL?
  ♥...HAR DU NOEN FAVORITT YOUTUBERE DU HAR LYST Å LINKE I KOMMENTARFELTET? 

  (Du kan følge MIN youtube kanal HERHERHER)

 • 15 MINUTTER ER LENGE

  • 19.08.2013kl.16:01
  • (0)

  Phew.. Idag har jeg storhandla. Kanskje ikke kjempe storhandling men handla iallefall for 700kr + en foundation til 200kr. At det kommer så lite mat ut av 700 kr sier noe om landet vårt. Er jeg for eller imot å inn i EU.. I dont know, jeg vet iallefall jeg stemmer på SIV (frp). 

  Nå har jeg sotte i 15 min å prøvd å lage en youtube vlog til dere. 15 minutter er leeenge, og guess what? Da jeg skulle se filmen oppdager jeg at jeg ikke har skrudd på LYD.. Jeg spilte inn filmen uten lyd på så nå er det en mime videoblogg på 15 min.. 15 min sløst av mitt liv på ingenting, rrrrhh!! :P

  Orket ikke lage en ny og ordentlig blogg igjen så ble bare noe var. Får se om de restene jeg har kan brukes til noe.. Nå er det mat. Koteletter på menyen. Får se om jeg liker det fortsatt, er jo tross alt ett år om ikke lenger siden sist jeg spiste det. Prøver holde meg unna.. Bye alittle! ♥

 • VLOG VS BLOG

  • 18.08.2013kl.23:26
  • (2)


  Huff, jeg føler alltid jeg starter med å si "det er lenge siden sist" og avslutter med "jeg lover jeg skal skjerpe meg".. Men ting går ikke alltid etter planen.. Akkuratt nå ligger jeg med de verste mensensmertene ever. Igår og idag har vært døden nær opplevelse for meg. Har aldri kjent noe så intenst og vondt før og det rare er jo at vi jenter alltid klager på smerten. Måned etter måned. Burde man ikke ha blitt vant til smertene når man har hatt dem i 10 år lissam? Vel nei, det er like sjokkerende og jævlig hver bidige gang, hoho... 

  Nå har jeg siste ferie uka mi og den skal "nytes" så godt det går selvom hverdagen er grusom og økonomien er like forferdelig. Men skal ikke klage, det er det verste jeg leser.. bloggere som klager. I det siste har jeg faktisk blitt lei bloggere. Ikke å blogge selv, men å lese blogger. Det går som regel bare i det samme om og om og om igjen.. Men youtube bloggere derimot. Herregud å lenge jeg kan sitte å se på youtube bloggere og jeg har allerede blitt avhengig av noen favoritter. Hvis ikke de vlogger en dag så får jeg nesten fnatt. Litt sånn hotel cæsar abstinenser når ferien begynner eller sporten kommer i veien. Hvis dere har lyst kan jeg lage ett blogginnlegg og tipse dere om de faste vloggerne jeg ser på. Det er så mye mer spennende og variert enn norske bloggere. Kan sletts ikke sammenlignes, og jeg vurderer faktisk å bli en youtuber selv.. Maybe one day! :D

  Ønsker dere iallefall en god natt. Ville bare titte innom nå som jeg kom på det. Håper dere har det greit hele gjengen ♥ Mwaaah!!

 • UPDATE

  • 08.08.2013kl.09:22
  • (2)


  Image and video hosting by TinyPic

  J
  uhuu DOLLS ♥

  Idag har meg og dennis vært sammen i 3 år. Skriver ett eget innlegg om oss senere om jeg får tid. Ellers har dagene gått på shopping, jobb, soving og rydding i leiligheten. Noen som vil se alt jeg har shoppa eller fått i det siste? Er jo så mye! Før ville jeg nok sprunge til bloggen og lagt ut dagens innkjøp, men nå er jeg blitt alt for treg. Smack in the face, lissam.

  Tre års dagen vår skal ikke feires. Desverre. Noen ganger kunne jeg ønske jeg ble født i USA, hvor de gjør en litt stor greie ut av slike dager. Det er jo det alle jenter drømmer om, right? Å få roser, bli bedt med ut på date på en tre retters middag og i limo. Dont forget the limo.

  Vel vi er blakke. And it sucks. BT. :)

 • TODAYS HAUL: INTERIØR

  • 02.08.2013kl.19:43
  • (5)


   

  Sjekk ut verdens fineste rammer da...
  Kjøpte de igår på kremmerhuset. Vi har kun 2 igjen i markens kristiansand, så hvis du vil sikre deg to må du nesten komme innom imorgen så tidlig som mulig. De har gått fort. 99kr per stk og de er i sølv/glitter/diamantsteiner. Superlekre. Sommerfuglene er noe jeg selv har tatt på, og de er desverre fra england men jeg vet upstairs og nille selger sommerfugler. 

  Syntes de er kjempe flotte uten sommerfuglene også men jeg liker å sette "mitt eget preg" på ting jeg har og sommerfugler har jeg plenty off i stua. Så sommerfugler det ble :D Du kan også kjøpe de HER(link) men husk at frakt kommer i tillegg..

  HVA SYNTES DU OM RAMMENE? ♥
  HANDLER DU PÅ KREMMERHUSET? 
  HAR DERE KREMMERHUSET DER DU BOR? 
  SKAL DU KJØPE DE?  

 • Stikkord:  hits