ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

ADJØ MIN VENN

 • 31.08.2012kl.10:53
 • (8)


Jeg må nesten le litt. Skulle jo virkelig tro man var blitt gal. Vi har hatt ei stor og veldig tam flue her i snart en måned. Den er så utrolig stor og så utrolig tam, dere vil ikke tro det selv. Like før jeg bygde ett flue hus til den så skjønn den var. Men igår var det dens siste dag her, i think. Har ikke sett den siden. Pleier å finne den ved vasken på kjøkkenet eller på veggen eller i vinduet, men den er sporløst forsvunnet. Er det nå jeg skal ringe VG? 10kr dusør til den som bringer den tilbake til meg, den var jo så skjønn. Hihihihi!!! 

HVA TENKER DU OM FLUER? ÆSJ OR CUTE? • TESTER XLASH OG XSMILE

  • 30.08.2012kl.23:11
  • (3)


  Da har jeg nettopp testa X smile og X lash..   Skal vise dere resultater når det kommer noen forandring så klart! Men er fornøyd med produktene så langt, hihi.. 

  Alt fåes kjøpt på Xbeauty.se
  Bla lenger ned i bloggen og du får rabattkode av meg.  

 • FRA MUGG, SPY TIL MUFFINS

  • 30.08.2012kl.22:41
  • (5)


  God kveld i stuen søtiser! 
  Nå sitter meg og Dennis i sofaen å spiller muffins og spiser kort. Stor koser oss med andre ord. Har tent stua full med te lys og har karl og co i bakgrunnen bare for å få en anti-skummel effekt. Igrunn standar ting som vi gjør hver kveld da. Men før dette var det ikke så koselig, haha.. se bilder i bunnen..

  KOSELIG   IKKE SÅ KOSELIG  La meg bare si det slik.. jeg har ikke ledd så mye på lenge som da Dennis måtte skrape ut to mnd gammel mugg istad.. Og det er ikke første gang det har skjedd heller, haha.. Bare se HER!!!

  ADVARSEL: STERKE BILDER!!!!!!

 • PS BY ADINA - DEL2 //FUN, BEHIND SCENES

  • 30.08.2012kl.19:13
  • (3)


  Hyggelig dere likte de forrige bildene! Her kommer noen litt mer redigerte og kanskje litt mer "tullete" bilder enn de forrige..   Ser ut som om at Dennis er en kjendis som prøver å virke overlegen ovenfor the paparazzies, hehe..   Dennis nye tatto, lissam.  Grr..  Behind the scenes bilder. Tro meg han kjeder seg, haha..

  HVILKEN AV BILDENE LIKTE DERE BEST? :D  

 • PHOTOSHOOT BY ADINA

  • 30.08.2012kl.17:42
  • (14)

  LIKTE DU BILDENE?

 • XBEAUTY - ADINA TESTER ØYEVIPPEFORLENGELSE OG XSMILE

  • 30.08.2012kl.12:38
  • (2)

  Idag fikk jeg verdens beste pakke i posten, over all forventning. Xlash og Xsmile. Gleder meg ufattelig mye til å teste ut begge to. Du skal ikke se bort ifra at jeg blir den hollywood baben om en måned, hehe. Kan oppsummere hva begge to er for noe og hva de gjør.

  Xlash - Naturlig øyenvippe forlengelse som gir deg lengre, tykkere og vakrere øyenvipper. Fordelene med Xlash er at det hjelper dine øyenvipper å nå sin fulle potensiale i både fylde og lengde. Øyenvippene blir sterkere, naturlig lange og utrolig mye vakrere. Dette produktet er meget populært i Sverige og har fått en haug gode kritikker. 

  Ei veninne av meg bruker dette produktet og det ser ut som hun går med falske øyenvipper 24/7 og hun får alltid komplimenter for øynene sine. Gud, som jeg gleder meg til å se resultater.

  Xsmile - Gir deg hvitere tenner raskt og enkelt. Det er naturlig at man får gule tenner jo lengre man kommer opp i årene. Enten det kommer av kaffi, røyking, dårlig tannstell eller dårlige spisevaner. Men Xsmile fikser opp i det og lover deg ett hvitere smil på kun noen dager om du bruker den riktig. Xsmile er samme typ tannbleker som tannlegene bruker så det er ingen bivirkninger. 

  Jeg vil være litt gavmilde med dere idag å gi dere mulighet til å kjøpe Xlash og Xsmile for kun 299KR! Latterlig billig men utrolig gøy, da dere :D For å få rabatt på produktene skriver dere inn "blogg299" i rabattfeltet. 

  Sjekk gjerne ut Xbeauty sin hjemmeside HER
  og facebook siden deres HER - for mer info om produktene.
  Servicen deres er helt fantastisk og veldig behjelpelige! 

  Jeg kommer til å vise dere bilder senere hvordan jeg utfører produktene og skal senere vise dere før og etter bilder uke for uke. Nå er jeg spent altså.

  HAR DU PRØVD NOEN FORM FOR ØYEVIPPE SERUM ELLER TANNBLEKING?


  Annonse 

 • HØLJER

  • 29.08.2012kl.15:53
  • (11)


  Idag er det absolutt ikke ett utevær med mindre man har skyhøye støvler og en jævlig tett jakke, hehe. Det høljer ned som aldri før så jeg har tent stearinlys over hele leiligheten nå samt ryddet litt slik at jeg kan kose meg inne i regnværet. Har igrunn ikke så mye å fortelle annet enn at jeg passer den "stygge katten ingen ville ha" igjen. Merkelig nok så kjente den ikke igjen noen av dyrene her, men det går seg nok fort til, tror dere ikke? 
  HVORDAN SER VÆRET UT HOS DERE IDAG DA?

 • HEI BOTOX

  • 28.08.2012kl.19:29
  • (21)


  Oh my fricken ga - jeg er såå lei av panne rynka mi. Hadde den bare vært rett hadde det vært en ting men som dere ser på bildet så er den jo fanken med skjeiv haha. Har prøvd alt. Rynkekremer, å stramme huden, masse foundation osv men den vil liksom ikke gjøre seg selv usynelig eller borte. Er det rart jeg vurderer facial lift eller botox i panna? 


  Er sikkert mange av dere som tenker "omg, det det er jo ingenting å bry seg om" eller "omg, botox, så utrolig teit" men sikkert også noen som tenker "omg, stakkars" og jeg er en av dem. Bryr meg ikke om rynker igunn, jeg syntes rynker kan være fint jeg. For eksempel smilerynker (love) eller litt rundt munnen men når den er så skjeiv og stygg som den er i panna av alle plasser så kan den like så godt brenne også. Er det noen kirurger som vil sponse meg med panneløft eller noen botox folk som vil ha meg som prøvekanin? Oh I promise you, det blir god reklame om dere sponser meg, hehe.. 

  Skal personlig springe ut med flyers midt i markensgt om dere gjør meg denne tjenesten! Sweet, snakkes.

 • PAKKE I POSTEN: SELENA GOMEZ KJOLE

  • 28.08.2012kl.13:32
  • (16)


  Dere som har fulgt meg vet at mitt stil ikon er Selena Gomez. Har kjøpt samme plagg som henne før, innlegget finner du HER og nå har jeg fått Selena clothening nr 2 i posten.   LIKTE DERE KJOLEN?

  Denne kjolen er ikke presis fra der hun handlet sin da, men er en kopi av den hun gikk med bare til superbillig pris. Kjøpte den på ebay og du kan velge mellom fargene hvit, svart og rosa. Jeg kjøpte min HER (så da vet dere at siden er sikker). Den kostet meg 121.91 NKR og enda bedre - DET ER FRI FRAKT PÅ DEN! 

  P
  røvde den på nå nettopp og den satt som ett skudd. Helt normal størrelser på dem. Veldig veldig fornøyd. Så nå må jeg bare finne en annledning å bruke den på. Den er liksom ikke noe nattklubb kjole heller da. Det blir vel en type kjole jeg digger å ha, digger å se på men som bare henger der på kleshengeren sammen med de 40 andre kjolene som bare henger der, hihi. GIRLS! 

 • SUPERSALE @ NELLY INNKJØP

  • 28.08.2012kl.12:35
  • (13)


  Da har jeg bestilt to nye kjoler fra Nellys supersale. De jeg har skrevet "min" på i bildet er de jeg bestilte. Likte du dem? Kunne egentlig tenke meg å bestille enda flere men har igrunn ikke råd. Har pengene men har andre ting å betale på også som må prioriteres før 10 kjoler til, hihi. Håper bare jeg passer den på det største bildet under. Hører rykter om at den ikke er like fin som på bildet og at den er veldig merkelig i størrelsene. Er det noen som har erfaring med den kjolen? :-)

  Gå direkte til salget HER!

 • DOT FÅR LATTIS

  • 27.08.2012kl.12:48
  • (4)


  Ok så lagg meg og verdens fineste Dot i senga da og koste oss da. Jeg tenkte å ta en practical joke og fortelle han verdens tørreste katte vits som går slik "Hvorfor kan ikke min katt ligge når telefonkatalog?"
  Han har en ting for å være sta, men idag fikk jeg han til å skratt-le. Hahaha, søde gutten min!

  Da vet dere at jeg er morsom også.

   

 • DONT KILL ME.

  • 26.08.2012kl.20:43
  • (2)


  Ikke drep meg nå, men dette er ett juleinnlegg rett og slett fordi jula begynner alltid tidlig og fordi jeg har tenkt å begynne enda tidligere med julegaver. Jeg er så smart at jeg har funnet ut at hvis jeg begynner nå, slipper jeg jo å ut med ei krone i desember og de pengene kan gå rett til julebakst og julekonserter. Og siden jeg er ebay frelst så blir det nok å finne på en del lure gaver der fra. Har allerede funnet 11 ting jeg skal gi til Dennis og alle de tingene koster under 1000 lappen. Tro meg, hadde de tingene blitt kjøpt kun i norge hadde det havnet fort på 5000 lappen om ikke mere. Jeg lå i sengen igår å søkte grundig etter julegaver til folk på nett. Ikke bare på ebay men på andre steder også og har laget meg mapper på google chrome hvor jeg har kalt mappen for "julegaver" og inni mappen har jeg flere mapper ved navn til de jeg skal gi julegaver til. Og inni dems navn ligger julegave eksempler som jeg kan velge mellom. Er jeg ikke smart og økonomisk så vet ikke jeg altså :D

  Kunne sååå ønske jeg kunne vise dere tingene jeg fant til Dennis, men hvis noen lurer så spør meg i innboks heller så kan jeg sende link. Kanskje du også får noen nyttige julegave tips. Og det beste, alt er fri frakt!!

  ER DET FLERE SOM HAR TENKT Å BEGYNNE TIDLIG I ÅR?
  HAR DERE NOEN JULEGAVE TIPS TIL MEG MED LINK? (Helst alt utenom tøy!) 

 • I SKRIVENDE STUND

  • 25.08.2012kl.17:48
  • (8)


  Her har dere bilde av pusen til kusina mi som jeg passer atm. Den er nydelig, ikke sant?

  Og veldig forelska i Strike. Har en mistanke om at begge er homser. Den lille slikket her om dagen Strike på ballene, mens Strike lå å skrevde. OmgOmg, jeg dro de fra hverandre med en gang. Nå nettopp busta jeg den lille i å skreve over ryggen til Strike (har mobil bilde av det hvis noen vil se). Rett etterpå lå den fortsatt å skrevde over ryggen til Strike mens den vasket den i ørene. Har video bevis der også. Gaymuch! 


  Ellers lurte jeg på å få kjøpt meg en ny lipgloss snart. Har jo så få.................................

  Kidding. Har alt for mange. Har for hele livet tror jeg og fler ønsker jeg meg. Har en liten leppestift samling også og fortiden så er Mary Kay Sheer Blush og Sensai MS111 mine to favoritt leppestifter.

  ER DU EN LIPGLOSS JENTE? HVA ER DIN FAVORITT FARGE PÅ LEPPENE ATM?

 • FERDIG FOR DAGEN

  • 25.08.2012kl.16:22
  • (0)


  Da var loppemarkedet ferdig og jeg kan endelig slappe av i den gode varme senga mi. Tror jeg har froztskader altså. Iskald selvom Dennis sier det er varmt her inne. Men nå nærmer det seg sakte men sikkert mot høst også da, så nå blir det vel en god del sykdommer i hus snart tenker jeg meg, mihi. Nei mitt immunforsvar er som regel på mitt team. Det er ikke ofte jeg er syk igrunn men når jeg først blir syk, da ER jeg på grensen til å ringe 911 også. 

  Idag kommer tina beste kusina mi hjem igjen. Hun har vært borte fra meg i hele to uker. Det merkes foråsidetsånn, har savnet henne veldig. I mellomtiden har jeg jo passet lille rampen hennes av en kattunge. Den er ufattelig søt, men jeg har måtte tåle ett klor på øyenbrynet til jeg blødde, to knuste telys holdere og 100% masing, hahaha. Tror den har seprasjonsangst jeg. Huff, har gitt den veldig mye oppmerksomhet iallefall ifht mine katter så den har hatt det greit. Har til å med badet den i dusjen : D Men den savner nok mammaen sin. 

  Vel her er tre bilder fra idag!

  HVA HAR DU GJORT IDAG?

 • PINK KNITTED

  • 24.08.2012kl.20:31
  • (12)


  Har vært å snoket litt på nett etter ny genser og kom kun over denne fra Gina Tricot. Skulle til å bestille på nett men kom til å tenke på at jeg like så godt kan betale når jeg først er i butikken. Men er litt redd den blir utsolgt siden den var så sykt søt liksom. Hva syntes dere? Skal jeg bare bestille nå med en gang? :S Var den søt liksom?

 • IM BACK, BIEBER SNAKK, SHOPPING OSV.

  • 23.08.2012kl.20:19
  • (8)


  Hei mine venner. Det er så godt å se at noen av dere enda bryr dere om meg og bloggen selvom jeg har vært borte. Det trengtes å være borte litt for å være ærlig, og jeg kjenner at nå er jeg virkelig klar for å være tilbake igjen hvor jeg hører hjemme. På bloggen altså. Har savnet dere og savnet å få ut det jeg tenker på og håper alle mine fine venner har hatt det fint siden sist? Har jeg gått glipp av noe egentlig?

  Det har ikke skjedd så himla mye på denne fronten annet enn en haug med shopping sammen med mamma i det siste og til lørdag skal vi ha loppemarked hos henne. Det blir jo spennende og se om det faktisk kommer noen. Meg og dennis har også hatt 2 års dag den 08.08. Fikk blomster av han (to uker senere, hahahaha)

  Jeg passer også kusina mi sin katt. Vel jeg gleder meg litt til hun får den tilbake igjen (sorry haha) men mer masete katt skal du lete lenge etter. Den er utrolig fin da, en skikkelig tigergutt og han går perfekt overens med mine 4 katter og hunden min.

  Og en liten til oppdatering. Igår spilte meg og dennis (kjæresten min) yatzy. Hvis han vant skulle jeg masere han i 30 minutter og hvis jeg vant måtte vi se Justin Bieber biografien. Gjett hvem som vant da? Oh yess, jeg hylte av glede. Er ikke en beliber men har fått feber. Hadde faktisk aldri turt å dra på konsertene til Bieber jeg bare pga de syke beliberne :S

  Bildetid


  2 års dag blomstene <3


  Innbiller meg at denne nye lykta er fin om kvelden.. Fra Scan møbler.  Dette fatet er min nye favoritt gjenstand i stua. Fant det på bruktbutikken i vågsbygd faktisk. Rettere sagt mamma fant det til meg, wee.. 

  Image and video hosting by TinyPic  Endelig fikk jeg en av mine favoritt leppestifter igjen. Har vært tom i to mnd nå. Begynte med den etter Veronica la den ut på bloggen og har elsket den siden. Men har en til favoritt som er ganske lik i fargen men fra ett annet merke vel og merke. Elsker leppestifter og lipglosser, wee..

  Kjøpte ny engel ting (den til høyre som jeg har blomsten i) på Scan møbler idag.


  Selena Gomez toppen min, miiih... jeg ER jo dama til Justin jo... Min egen D-jus. Ingen tog an.

  OPPDATER MEG, HVA HAR SKJEDD MED DEG I DET SISTE?

 • JENTER, INSPO

  • 17.08.2012kl.22:38
  • (5)


  Hei. Har faktisk ikke all verdens å skrive om for tiden, men ill get there, snart eller senere. I mellomtiden blir det noen innlegg som disse. 

  Inspo er en del av å blogge. Blogge er en del av inspo. For meg er ikke inspo fine marc jacobs klokker, flotte kjoler, ett utrolig siste nytt outfit eller quotes. Inspo for meg er jenter. Og jo fakere dem er jo mer inspirerende er dem. Er nok ikke en typisk forbilde blogger, da jeg ikke legger skjul på mine meninger eller hva jeg syntes er fint. For meg er silikon pupper fint, store lepper er sexy, butt inplantation er drit kult og alt annet man kan klasifisere som "fake".. A living barbie, rett og slett. Man kan gjerne være 100% naturlig, bare man er litt anderledes enn jenta på gata. Misforstå meg rett, naturlige jenter kan være smell lekre men for meg, for min del så syntes jeg det er fascinerende og se på levende barbie dukker eller jenter som ser langt over gjennomsnittet flotte ut eller som kler seg spesielt. Høres ut som jeg skriver en "Jeg søker kjæreste" roman, men som sagt, dette er inspo for meg. Derfor har jeg laget min egen tumblr som dere gjerne får følge (se under header på menyen). Er kun bilder av jenter jeg blir inspirert av. Jenter er og blir best. Ler.   HVA ER INSPO FOR DEG?

 • DØD

  • 16.08.2012kl.17:39
  • (7)  Idag har jeg vært på grava. Det er så ekkelt å tenke på at jeg en dag skal ligge blandt disse gravene. At du og jeg skal. Det skremmer meg, og jeg er den som liker å bli skremt minst. Er redd for å dø i smerter og pines langsomt. Skal jeg dø så ønsker jeg å dø naturlig med ett sukk, uten smerter kun ett smil om munnen. Ordet død er det verste jeg vet. Dør en fugl, gråter jeg. Dør en person, gråter jeg. Døden er ingen glede. Jeg har alltid tenkt, hvis jeg føler smerte mot slutten så vil jeg heller finne en pistol for å skyte meg selv. Høres helt forferdelig ut, ikke sant? Men om jeg er heldig, dør jeg på sekundet. Om jeg er uheldig ligger jeg i senga med ett halvt annsikt og i enda mer smerter enn jeg egentlig kunne hatt. Huff, la oss håpe at han millionæren som skal bruke pengene sine på prosjekt "evig liv" klarer å utføre ideen. Jeg vil leve evig, tror jeg. 

  ER DU REDD FOR Å DØ?
  VIL DU KREMERES ELLER BEGRAVES SOM DU ER? 

 • DREAM HOME

  • 14.08.2012kl.15:04
  • (9)
  Jeg kan sitte i flere dager å researche etter inspo bilder og tips til hjemmet. Elsker interiør mer enn tøy og syntes det er viktigere å trives i sitt hjem enn å ha dyre klær. Don't you think? Så da har jeg satt sammen en liten kollasj til dere. Hvis dere måtte valgt ett rom som dere kunne fått gratis. Hvilket hadde du valgt og hvorfor?

  Nå fortiden så ønsker jeg meg dette:

  Og det beste: Prisen er ikke stiv.. Du finner tingene på ellos, bohus, ikea, hansen & co og TMdesign.

 • NYTT KLESSTATIV - RIMELIG MEN PRAKTISK

  • 13.08.2012kl.22:07
  • (21)

  TYCKS? HAR DU KLESSTATIV?

 • CRAZY HEELS

  • 07.08.2012kl.10:59
  • (17)


  Er du en sucker for heels? Det er igrunn ikke jeg men jeg blir ekstremt fascinert av enkeltes sko og har plukket ut noen eye catching shoes til dere.   Hvilken av skoene var din favoritt og hvilken sko kunne du absolutt ikke tenke deg?

 • LOVE PINK VICTORIA SECRET

  • 06.08.2012kl.22:09
  • (11)


  Jeg er jo jente bare så vi er enige i det (hehe) og jeg liker som veldig mange andre jenter FARGER og spesielt ROSA. Hadde det vært opp til meg hadde stua mi vært rosa rosa rosa. Er jo gøy å ha noe som ikke alle andre har og enda gøyere er det å invitere jenter hjem om man har skikkelig jentehus. Men meg og dennis har kommet til enighet at når vi får hus skal han ha ett gutterom og jeg ett jenterom, og det skal innebære diamanter, rosa, glitter og glam!! 

  VS sin love kolleksjon gir meg lyst til å skrike GIRL POWER!

  Du får kjøpt flaskene HER - til 74kr pluss frakt.
  Du får kjøpt buksa HER - til 205 - 234kr pluss frakt. Finnes i flere type mønster, skrift og farger.

  HVA SYNTES DU OM VICTORIA SECRETS LOVE KOLLEKSJON?

 • MITT SANNE JEG. IKKE ETT VAKKERT SYN.

  • 06.08.2012kl.20:28
  • (23)


  Er det noen av dere som har hørt disse setningene før? 
  1) "Jeg skjønner ikke hvorfor du bruker så mye sminke. Du er mye finere uten!"
  2) "Jenter er penest naturlig.."

  Vel, er det noen som har lyst å kverke dem som sier de to setningene? Det har jeg. 
  1) Har du noensinne sett meg uten sminke? Really?
  2) Nei. Faktisk så er ikke alle fine au natural, og de du ser som er naturlig er garantert ikke born that way heller. Heldige de som er da. 


  [Henger meg litt på bloggbølgen å sier at det øverste bildet til høyre helt uten sminke, hvor jeg viser mitt sanne jeg, er tatt på morgenen med en gang jeg stod opp. Måtte jo vise frem den verste siden min slik at dere kan se forskjell og hva sminke gjør med ett morgentryne. Ikke noe ideal, men jeg kan forvandle meg til ett ideal.]

  Er det noe jeg har slitt med hele livet så er det arr etter kviser. Ingen får lov til å se på kvisene mine, never ever. Dere er faktisk de første. Vel det er ikke kviser, det er arr etter kviser. Det er som om huden min bare elsker å ta til seg arr, jeg forstår ikke hvorfor ingen andre i familien min sliter med det samme. Men bra for dem, for all del. Nå har det seg slik at de bildene over er på det verste og arrene blir med tiden betydelig mindre men alikevel forsvinner de aldri helt. Tro meg, jeg er ingen flott kvinne naturlig uten sminke. Men på innsiden er jeg fin. Men nå er vi kommet så langt som år 2012 hvor look matters uansett hvor du snur deg. I jobb sammenheng, på fester, skole, når man skal finne seg en kjæreste osv osv. Det finnes de som klarer å se forbi arr, en skjev nese og lignende, men det er ganske få. Men de få er alikevel gode å ha.

  Det jeg alltid sier er "takk gud for sminke". Kommentarene derretter er som regel "åå, nå må du slutte å være så overflatisk".. Jeg syntes jeg har en god grunn jeg til å takke for sminkeproduktene "sminkeguden" har skapt. Og med tiden har jeg blitt utrolig flink til å lære meg kamuflerende sminketips som gjør at du enten ikke ser arrene, eller at du bare ikke fokuserer på arrene i det hele tatt.

  Så når folk spør meg hva jeg bruker av grunn-sminke, da svarer jeg alltid: Trist å si men jeg bruker først dekk (så mange lag som må til), derretter tar jeg på foundation med maks dekk evne (2 lag), derretter tar jeg på solpudder under kinnbeina for å blende arrene sammen med fargen på en måte og så tar jeg på rouge. Dette gjør jeg daglig for å få dem til å forsvinne. Men så finnes det dårligere dager enn andre hvor sminken bare ikke vil spille på mitt lag. Da sminker jeg meg gjerne med sota øyner slik at fokuset blir dradd bort fra de arrete kinnene mine. Dette er ett litt dirty tricks, men funker som faen.

  Rutinen min er dyr ettersom jeg bruker så mye og så mange produkter. Utrolig kjedelig, men det koster å være "vakker".

  Jeg skal være så ærlig å innrømme at jeg ikke gråter over dette, da jeg bare må finne meg i det og siden det enda finnes sminke så har jeg safet meg på en måte. Den dagen sminken blir ferdigprodusert, den dagen har jeg vel en grunn for å gråte.   Men en ting kan jeg si. Jeg har aldri redigert bort noen kviser. Så den skal jeg ha creds for!

  HAR DU SAMME PROBLEM SOM MEG?
  SLITER DU KANSKJE MED MASSE KVISER?
  HAR DU NOEN TIPS TIL FOLK MED UREN HUD?

  - LIK GJERNE INNLEGGET OM DU FØLER MED MEG, ELLER OM DU LIKTE DET GENERELT.

 • FRA - TIL

  • 06.08.2012kl.10:16
  • (6)


  Huff og huff, i dag er det virkelig høst. Det er bare å hente fram julepynten lissam. Det som forbanner meg hver gang det regner er at jeg blir så deppa. Får ikke lyst å gjøre annet enn å ligge under dyna og ligge der til sola kommer. Men det skal det bli slutt på, får prøve å mikse litt farger inni dagen.

  FRA

  TIL  Inspo!! Har så evig lyst på de vannflaskene "PINK" fra Victoria Secret. 

  HVORDAN ER VÆRET DERES IDAG?
  HVA PLEIER DU Å GJØRE FOR Å SETTE FARGER TIL DAGEN? 

 • STEAL SELENA GOMEZ STYLE

  • 05.08.2012kl.16:53
  • (5)


  Veldig mange har vært helt øyebesatt av den sorte lekre kjolen til selena gomez. Jeg selv har suglet tastaturet fult med spytt pga kjolen og har brukt flere dager på å stirre på den. Derfor tenkte jeg å dele med dere hvor dere kan få kjøpt den, hvis dere har råd. 


  Du får kjøpt den HER til 149 dollar, altså 890.49kr + frakt da. 

  HVA SYNTES DU OM KJOLEN?

 • DAGENS WANTS

  • 04.08.2012kl.21:32
  • (11)
  Jeg er forelska i hun jenta på bildet. Oh my lord hvor mye penger jeg skulle gitt for å se sånn ut. Og har enda lyst på diamant bilen, hehe. 
  SYNTES DERE DET ER GØY MED DAGENS WANTS ELLER SKAL JEG SLUTTE MED DET?

  <3

  Nå har jeg akkuratt ryddet hele leiligheten og dennis holder på å lage spaghetti til oss. Skal se airforce1 mens vi spiser og tenner alle våres te lys. Håper det blir en kald kveld ikveld slik at det blir sånn koselig julestemning. Har begynt å få litt julestemning for tiden skal jeg si dere.. iii.

 • PYS ER GITT BORT

  • 04.08.2012kl.19:56
  • (15)
  Idag ga jeg bort lille my. Den nyeste kattungen som ingen ville ha. Jeg må innrømme det falt 10 tårer på morgenen idag for både jeg og dyrene mine har jo knytta seg litt til den nå. Men når jeg traff eieren hjemme hos han så viste jeg han kom til å få det godt. Det var en voksen mann som skulle overta henne. Først sa jeg til mamma "heeell no om en mann får kattungen" men fy søren for en god mann altså. Hadde kjøpt dyr for til den, fin matskål, det lekre og store klorestativet, en egen seng til den som var kjempe fin og en hauuug med leker. Det varmet mammahjertet mitt. Men det søteste må nok være da han sa "Hvor pleier den å sove? Jeg tenkte jeg skulle legge meg på sofaen i stua i natt med den siden det var dens første dag". Hallo, kan det bli mer elsk? Og enda bedre så skal jeg være barnevakten til den hver gang han skal reise bort i noen dager. Første dag jeg skal passe den er nå i slutten av måneden. Gleder meg som en unge! : D Verdens fineste babypus!

 • LALALA

  • 03.08.2012kl.19:33
  • (4)


  Huhuu, nå har jeg inntatt to øl. Hele to øl og jeg kjenner det allerede i trynet (lol). Det sier litt om hvor lite jeg drikker. Akkuratt nå hører jeg på run the world (girls) med beyonce. Hallo, litt girl power må man høre på når det kun er gutter her. Vi jenter er bedre enn gutter, sant? HEHE.

  For ett vasete innlegg. SKÅL!

 • SALGSBLOGGEN ER ÅPNET

  • 03.08.2012kl.13:36
  • (4)


  Beklager at bilder er i forskjellige størrelser, men regner med dere overlever. Dere finner salgsbloggen på menyen under headeren 
 • TA GODT IMOT

  • 02.08.2012kl.10:49
  • (13)


  Jøsses for ett merkelig år det har vært. Sikkert fordi det er siste leveår (2012), men lite sommer har det virkelig vært. Tror vi hadde flere og varmere dager i februar som var liksom. Men jeg/ vi må bare innse det. Det er slutt på sommer nå så ta imot høsten. Kos dere med telys på både morgen og kveld. Jeg elsker mørke kvelder og at det er kaldt ute om kvelden jeg. Endelig er det duket for te dager igjen. Jeg som elsker te slutter alltid å drikke te på sommeren, så kjører jeg på på høst og vinter igjen. Ikke klag på været dere, vi får ekstremt dårlig karma og været blir ikke endret fordi du klager, fnis. God morgen og ha en fantastic dag.

  ER DU FORNØYD MED SOMMEREN? 
 • hits