ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

VINN TUR TIL NEW YORK!!

  • 29.08.2011kl.17:51
  • (2)


Isadora.blogg.no har den beste konkurransen gående akkuratt nå. Du kan vinne en tur til New York for 2.
En langweekend inkl 10.000kr i lommepenger og en hellikopter tur over manhatten. Kan man ønske seg noe mere i hele verden? Jeg som har skrevet ett innlegg før at NY er min største drøm på denne >bloggen<

For å bli med i konkurransen må du skrive hva din beste opplevelse er. Slik lyder min:

Intro:

Jeg har hatt en oppvekst omringet av dyr. Alt fra katter, hunder til stuegris og måker. Derfor er jeg også helt utenfor det normale alt for glad i dyr. Min beste opplevelse startet temmelig brutalt, men til slutt fikk alt en happy ending.

Historien:

Jeg bodde for meg selv i en leilighet med mine tre katter, to hamstere og en hund. Kattene mine er normalt sett over alt, men denne gangen satt den ene katten min i bakken utenfor huset mitt i ett par timer. Jeg skjønte ikke helt hvorfor men måtte gå ut for å skjekke at alt stod til som det skulle. Noe det ikke gjorde.
Katten satt nemmelig å prøvde på sitt vis å få oppmerksomheten trekt dit da jeg plutselig oppdager at en katteunge sitter fast muligens 5 meter nedi ett dypt rør i bakken. Det var mørke skyer over oss men det hadde ikke begynt å regne enda. Jeg prøvde å lokke katteungen ut med mat og lukten av fisk men skjønte vel selv innerst inne at katten hadde null sjanse å komme seg opp da den hørtes så liten ut.

Jeg fryktet for at jeg hadde alt for liten tid, for når det regner der så blir det til en bekk som renner ned i det hålet,
så jeg ringte dyrebeskyttelsen først. De ba meg om å ringe til dyrevernet. Jeg ringte dyrevernet men de hadde ikke tid så de mente jeg måtte fortsette å lokke den, finne på noen kreative ideer eller ringe brannmenn.
Så jeg ringte både brannmenn og politi, men ingen aktet å gjøre noe med saken.
Herregud tenkte jeg? Noen må da være behjelpelige?

Men siden jeg har ett stort dyrehjerte kunne jeg jo ikke gå fra dette mirakelet så jeg begynte å planlegge.
Forsøkte først med ett tau og håpte den skulle klamre seg fast til det, men det var jo umulig å se katteungen så jeg måtte forsøke noe annet. Jeg kastet ned ett håndkle i ett tau og håpet den ville klamre seg til håndkleet men neida. Ikke det heller. SÅ kom den mest geniale planen jeg har hatt. Jeg fant ett lite skateboard å festet det fast til ett ekstremt langt tau, sendte skateboardet sakte men sikkert avgårde nedover renna og plutselig sa det "dunk". Den traff kattungen. Og på ett eller annet mirakelt vis så klamret katten seg fast på tauet til scateboardet og jeg fikk dradd kattungen opp!! Da den kom opp var den så utsultet og tørst så jeg tok den med inn og lot den sove hos meg for natta til jeg spurte naboene om hvems katt det var og fant frem til eieren. Eieren var politimann og han ble overlykkelig for at jeg hadde reddet livet til dette lille nøstet. Jeg er så glad den dag idag for at katten er frist og for at jeg kan legge meg med tanken om at jeg har reddet ett liv! Dyr er alt for meg!

Hele hendelsen holdt på fra kl 3 ca på ettermiddagen husker jeg, til 7 på kvelden.   Håper virkelig jeg vinner turen til New York. NYC er min største drøm på hele denne jord!


isadoravinn
  • Stikkord:    hits