ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

3 LOOKS PÅ 15 MINUTTER

 • 31.07.2015kl.21:35
 • (2)


Er det noen som har slike dager som jeg har, der hvor man bare ikke klarer å finne ut hvordan man skal gå på håret?

Jeg prøvde først krøller med håret rett ned. Det ble for flatt i toppen pga midtskilla mi så jeg forsøkte meg på en klassisk old school sveis med bandana. Det funka, men ikke forfra. Bilder kan du se n-u-hNår ingen av de alternativene fungerte så endte jeg like så godt opp med det 3 og verste alternative. Og slik gikk jeg på jobb idag..


Meow.. 

Har også gjort noen små innkjøp. Kan vise de i neste post. En bæsj-sokk, en oksering og gypsy ringer. Akkuratt slik jeg foretrekker det. 
Ha en fin kveld inntil videre. Snakkes i neste post. Skål!

 • FINNES IKKE DÅRLIG VÆR BARE DÅRLIG KLÆR

  • 28.07.2015kl.19:21
  • (1)


  ... Og sko! :)

  Tror jeg har snakket om dårlig vær i hvert innlegg fortiden. Sånn er det, nå går vi mot høsten og det ble uheldigvis ingen fin sommer i år. Siden det regner så mye om dagen (da spesielt i sør norge) så tenkte jeg å tipse dere om mine favoritt støvler igjen. Ingenting kan måle seg med ett skikkelig par støvler. At de i det hele tatt er vanntette og at de varer i mer enn en årstid samt at de ser fine ut samtidig. 

  Disse skoene jeg skal representere nå er av bra kvalitet. Du har sikkert hørt om dem og kanskje er du så heldig at du eier en av dem også. Jeg har laget en kollasje med bilder. Det er ett nummer på hvert bilde. For å komme til produktene du liker kan du bare klikke deg inn på de forskjellige tallene under bildet. 

  KLIKK HER for å komme direkte til ALLE utvalgene de har av støvler av bra kvalitet!


  [ 1.HER // 2.HER // 3.HER // 4.HER // 5.HER // 6.HER ]

  Det må være de mest behageligste støvlene jeg har gått med før. Hunter og Ilse Jacobsen sine. Jeg forstår godt hvorfor selv kjendiser bruker dem flittig. Ikke bare norske kjendiser heller. Jeg kan jo bare nevne Kate Moss, Lindsay Lohan, Beyonce, Angelina Jolie, Kristen Bell, Sarah J. Parker, Rihanna, Katy Perry ++ bare for å nevne noen.

  Ta en titt på eshoes.no for flere utvalg enn bare støvler om du har lyst!  • YO SOY ADINA

  • 26.07.2015kl.22:41
  • (9)


  Nå sitter meg og katten min dot her i sofaen å nyter varmen fra teppet jeg har over meg. Det begynner å bli kaldt ute gitt. Halsen har også merket seg kulden i det siste for jeg begynner å få litt vondt i halsen og er mye trøtt og sliten. Tror det skyldes været men kan også hende jeg bare er sliten. Har vært nok ett tøft år for meg. Men jeg har troa på at jeg får noe igjen for alt det vonde jeg har og skal oppleve. :)

  Fortiden så får jeg litt høst stemning på kveldene. Det begynner å bli mørkere, kaldere og været er heller ikke noe å skryte av om dagene. Det er nesten litt deilig å tenke på høsten igjen syntes jeg. Som vanelig så angrer jeg på at jeg sa dette når høsten faktisk ER her, hihi. Men det er alikevel noe med kveldene som er helt magisk på høsten. Frisk luft (ingenting er bedre enn lukten av natur og helt ren luft) og så er det jo så koselig å tenne stearinlys i hele stua. Med pledd på, pysj på, en katt eller fire på fanget og en kopp te i høyre hånd. Det kan nesten umulig bli koseligere enn det.

  Nok om været. Snart har meg og dennis 5 års jubileum. Skulle gjerne feiret utenlands, men for nøye oss med en tur på cafe. 5 år er ganske lenge og håper jo det blir 5 år til og gjerne mer. Ikke nok med det men så har jeg i det siste lært meg spansk. Faktisk veldig mye spansk. Utrolig gøy ett språk å lære, og så så enkelt hvis man bare forstår seg på det. En gang i fremtiden så skal jeg til spania. Eller mexico. Jeg må bare lære meg det litt mer flytende. Men jeg leser spansk veldig lett nå. Det er gøy det for mestringsfølelsen!!


 • ER DETTE EKTE ELLER UEKTE MICHAEL KORS VESKE? (SKINN)

  • 23.07.2015kl.11:35
  • (8)


  Hola! 

  Skal si det var godt å våkne til fin-fint vær idag. Har savna sommeren men jeg skjønner at vi aldri får mer enn en dag sommer. Får nyte den mens den først er her. Skjønner igrunn ikke hvorfor jeg sitter inne å blogger nå, hihi. 

  Delte bare to bilder av stua mi. Litt kaos, men jeg liker at det er orden i kaoset. Og elsker detaljer og dill/dall. Kunne aldri hatt en plain og åpen stue. Føles så lite hjemmeslig ut. Og så delte jeg ett bilde av utsiden hvor dere kan se været vårt sånn ca idag og ett bilde av min nye veske MK fra mamma.

  Og det er den jeg vil snakke litt om nå. Dere som leser bloggen min VET jeg ikke støtter pelsdyr/skinn industrien. Jeg kommer aldri lenger til å vise noe på bloggen som er av ekte skinn og kommer aldri til å reklamere for det heller. Tenk hvor vondt de dyrene har det og hvor vondt siste slutt er. Forferdelig. Groteskt. Barbarisk. 
  Det positive med denne er at den ikke finnes på nett som ekte MK veske. Jeg hoppet litt av glede først da jeg ikke fant den noen som helst plass på nett. Men så slår det meg.. Jeg har jo hørt før at selv syntetiske kan inneholde ekte skinn. En liten brøk del, men noe er alt for mye alikevel. Er det noen som er gode på dette med å søke opp vesker å finne ut om de er ekte eller ei? Ekte skinn altså?

  Jeg vil så gjerne kunne gå med den med god samvittighet! Den er jo søt da :)

 • HVEM ER JEG OG ER DET I DET HELE TATT VIKTIG?

  • 15.07.2015kl.23:29
  • (3)


  Uansett hvor teit dette innlegget kommer til å høres ut så føler jeg for å poste det offentlig alikevel.
  Vet dere hva? Jeg er snart 26 år men jeg eier ingen talenter. Verdens undergang? Nei da. Bare utrolig irriterende igrunn. Jeg ser rundt meg. Alle kan ett eller annet. Noen kan spille gitar, andre er flinke på å skrive, noen er gode i matte, mens andre er bare utrolig inntellegente. Ikke vet jeg hvordan det staves engang - så lite talentfull er jeg. 

  Nei men la oss bli hakket mer seriøse nå. Er det ikke litt viktig å defineres? Eller er det innafor å bare være. Jeg pleier å si at jeg ikke liker å definere meg selv, jeg bare er. Ett slags motto for å komme meg ett steg i forveien. Slik at jeg ikke skal bli skuffa av mitt eget inntrykk til andre og meg selv. 

  Jeg er 26 år snart. Har vel igrunn ikke kommet meg 26 år frem i livet slik jeg burde. Jeg henger vel noen år tilbake ifht hva jeg burde ha gjort. Ikke har jeg funnet ut hvem jeg er heller. Ikke noe jeg daglig dveler på, men det hadde vært litt interessant å vite hvem det egentlig er jeg er, og hvem jeg kommer til å forbli.

  Nå har jeg ikke en stil en gang. En dag kan jeg være back to the 90's. Så kan jeg se ut som verdens mest kjedeligste person. Så skifter jeg om til å bli en ravewoman. Til rockete, punkete, hippie/gypsy eller bare en skikkelig bimbo/ sexappeal. 

  Kanskje det bare er slik at jeg er til på denne måten. At det er meningen jeg aldri skal finne det ut. En slags prøvekanin på denne jorden? Jeg tar det delvis som ett kompliment. Det er gøy å være en person andre blir fascinert over. Det er gøy å være den som våger å endre underveis. Det er gøy å kunne inspierere men også morsomt å være den som blir snakket om. Jeg må jo være utrolig interessant til tider? 

  Kanskje det er bedre å være interessant enn å være en skygge bak skyggen. Å blende seg inn har iallefall aldri vært noe for meg. Kanskje er personligheten min veldig tvilsom. Veldig fascinerende. Veldig rar. Men utrolig rar. 
  Kanskje jeg bare skal være glad jeg i det hele tatt er til på denne måten. Jeg kunne ha blitt verre. Men jeg er igrunn ganske allright. Og det er helt innafor det. • GO GO DANCER LOOK

  • 05.07.2015kl.18:15
  • (2)
  For en helg det har vært. Kristiansand har vært en skikkelig sommerby denne helgen. Palmesus samlet mennesker rundt om hele norge til vår lille by. Jeg skal si det var stemning for oss som satt på utsiden av palmesus også. Gleder meg allerede til neste år. Da skal jeg på innsiden, uten tvil. VIP bilett, ja takk!

  Stylet meg opp med magediamanter (som egentlig skal være rundt niplene hihi) og bindi i panna samt en haug av flash tattooes på kroppen. Elsker sånne dager man kan stelle seg litt ekstra ordinært. Elsker dager man kan være kake i annsiktet (oversminka) og kle deg som om man skal opptre på en scene. 

  Elsker sommeren!! < 3
 • hits