ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

JEG ER BORTSKJEMT.

 • 31.07.2014kl.15:19
 • (8)


Hvis ikke jeg er bortskjemt så vet ikke jeg..? Fordelen med å være enebarn. Se så mye jeg fikk av mamma etter å ha vært en uke i england. Wow, jeg er heldig. Utrolig heldig. Skulle tro det var jul. Mamma slo virkelig på stortromma denne gangen. Elsket ALT! *iiiiiiiih*

Jeg er utrolig takknemmelig. Og har ei utrolig omtenksom mor. Tenkte mer på alle andre enn seg selv, som alltid. En fin egenskap. Kommer til å vise noen av plaggene på, men må bare se litt fresh ut først.. Viktig å se ut som Pamela før man shooter lissam.  

Thanks mom! You're the best ♥

 • EN LITEN BIT AV BYEN MIN

  • 22.07.2014kl.12:21
  • (0)

  Igår var meg og dennis en tur til kr.sand, eller rettere sagt.. vi stakk til sørlandssenteret uten mål og mening og endte opp i kristiansand på nupen park en tur.. Elsker byen min om sommeren...! ♥
  Skikkelig marthe borge posering, haha.... hvordan får hun det til???  That happy face...oh wait, its called SUN IN MY FACE!!! Selvom det ikke ser sånn ut..


  En smakebit av byen min!

  Ny shorts fra Danmark.. Elsker den! :)

  Ha en fin dag... nå sitter jeg å grubler på om jeg skal bestille en tur til bø i telemark eller ei, men da forsvinner 2000kr av lommeboka mi... *tenkesådetknaker*

 • ADINA OG DENNIS I DANMARK

  • 21.07.2014kl.21:13
  • (0)


  I helga var meg og min kjære i Aalborg (danmark). For en tur vi har hatt. Det er deilig å være hjemme igjen men jeg vil definitivt raskt tilbake igjen. Det har vært en supertur med house/techno musikk på en offentlig plen i aalborg by. Vi har blitt underholdt av en gjeng rusa folk som som definitivt hartattnoesyktnoe. Disse satt på plenen og "trippa" noe helt sykt etter musikken. Alle satt nede å drakk øl mens de trippet med foten eller hodet. Dette ene paret i denne rusa gjengen var helt i sin egen boble. Dama dansa på en jeghartattnoesyktnoe måte, heelt alene og digga musikken. Kjæresten var like dan men han dro plutselig av seg trusa og sprang naken blant flere hundre folk, haha. Det var barn der til og med som dansa etter house party musikk og gamle (jeg snakker 60-70 år) som digga musikken og fulgte rytmen med hendene. Herregud som jeg savner denne plenen/ det eventet. Skulle hatt sånn på nupen også. Og det beste er jo at man kan drikke offentlig. Må innrømme jeg følte meg kriminell når politiet kjørte forbi og jeg drakk. Vi ble tilbydt hasj også på dette eventet. Helt normalt i DK lissam! For ett land sier jeg bare.. Her går det i øl for alle penga..
  Andre ting.. Jeg ble kasta ut av ei kebabsjappe. De mente jeg var for full... Det er første gang jeg har blitt kasta ut av en matplass. Lurer på hva jeg gjorde som gjorde at jeg så for full ut haha.. Men var gøy på utestedene da. I jomfru anes gade er det jo utested-utested-utested i hele gata vegg i vegg. Alle utenom strippeklubben og det ene diskoteket var gratis. På ett sted var det til og med gratis øl hvis du kom inn og gratis inngang i samme sleng. Lurer på hva de tjener på det, hehe.. De så kanskje vi var nordmenn og de tror jo vi har ræva full av penger. Kul gate egentlig. Stappfult med mennesker. 
  Vi har vært på shopping. Gud for en tålmodig kjæreste jeg har. Brukte vel 7 timer totalt på å finne ETT outfit for kvelden. Det var meg som ble utålmodig, mens han gav meg styrke og motivasjon til å ikke gi opp. Vi var sikkert inne i alle butikkene som fantes. Kom til og med over en hippie butikk som solgte masse buddha ting osv men det som slo meg var hasjen og alle pipene. Herregud, så ulovlig liksom? For ett land.. for ett land.. hvilken politikk.. 


  Danmark er ikke akkuratt kjent for å være ett attraktivt folkeslag (no affence!). Meg og Dennis gikk rundt å følte oss som The Beckhams. Dennis var så fin i det nye tøyet og skoene og med den brunfargen var han bare mmmmm...... Mulatt ♥ Jeg er så glad for å ha en kjæreste som er såå tålmodig med meg og som har så god hukommelse og retningssans. Uten han hadde jeg havna i paris..   Takk for en fin tur kjære. Elsker deg! • I NEED A CHANGE

  • 14.07.2014kl.22:10
  • (8)


  Jeg er så sugen på hårforandring jeg dør.. Lyst å ha samme farge på håret som Triana har (lilla/blått). Lyst å bli brunette igjen.. Sinnsykt lei av det blonde. Jeg driter i om ingen legger merke til meg på gata, haha, jeg bare orker ikke være blond med ettervekst lenger. Hadde kanskje holdt ut ei stund til om jeg gikk til frisøren og fikk en annen blondfarge, men sånn som det er nå og mtp at jeg ikke har råd til noe dyr frisør så tror jeg at jeg skal kjøpe meg hårfarge på butikken med mindre det finnes noen billige frisører i Gdansk.. kremt, danmark! :)

 • ADINA OG DENNIS PÅ VM KAMP

  • 14.07.2014kl.16:18
  • (0)


  Igår gikk jeg med på å se finale i VM (fotball).. Det er første gang jeg har sett på en hel fotball kamp. Igrunn veldig stolt og igrunn (uten å tørre å si det for høyt) litt gøy å se på fotball.. Ikke det at de løper etter ballen, men når de skader seg for eksempel og de viser det i slow motion.. Jeg ler meg ihjel av annsiktsutrykkene dems. Og noen ganger holder jeg på daue inni meg fordi det ser døds vondt ut når de skaller hode mot hode.. Mannfolk ass.. 

  Nei men siden jeg ble dradd med på byen for å se på kampen i all stemning så måtte jeg jo kle meg derretter også.. Litt misforstått igrunn, for ingen kunne jo se på meg hvilket lag jeg heiet på det så bare ut som jeg generelt var glad i fotball. Som dennis sa "Det er ikke amerika som spiller adina!"... Jeg er kanskje litt for inn i amerikansk stil enn norsk, haha... På med fotballsokkene, på med highwaist shorts og på med t skjorta som ligner på ei fotballskjorte men som egentlig er ei Team Monki skjorte.. Å jeg klarte jaggu med å tvinge dennis til å få to striper i kinnet også.. Gud å sur han ble, hahahahahaha.... Syns han så riktig så skjønn ut jeg med to striper som ikke gav noen mening.. "Jeg ser jo bare skitten ut Adina".. 
  Oh what e heck, YOLO!!!  • NOEN SOM HAR VÆRT I ÅLBORG? SVAR MEG PÅ DETTE!

  • 13.07.2014kl.18:27
  • (6)


  Elsker deg gutten min!  Ett smil vil alltid slå ett smykke ♥

  Åååh, som jeg gleder meg til å dra vekk for en weekend altså.. Snakker ikke om annet og har laget en liten ferieplan for oss, hva vi skal gjøre, hvilke aktiviteter som finnes i området, når båten/toget kommer og stopper, hvilke gater som er shopping gater og drikke gater osv. Skulle tro vi skulle til syden, men når man ikke har vært på ferie siden man var vel rundt 14 år så er danmark like nytt som å dra til berlin for å si det sånn.. Og siden det er så lenge siden jeg har reist, så lurer jeg på hva som er normalt å pakke med seg.. Hvor mye.. ? 

  Og er det noen som vet om noen gøye gater i aalborg? Eller gøye steder å besøke i nærheten? Noen shoppingsenterer kanskje? Billige frisører jeg burde få med meg? En gøy butikk? Aktiviteter kanskje man kan gjøre?  

 • EN BIT AV VENNESLA

  • 12.07.2014kl.21:18
  • (4)

  Har kost oss masse i sola idag. Planen var å ta årets første bad i år men jeg feiga ut etter at dennis hoppa til sjøs og spruta som fy på meg.. Da blir jeg furten å nekter å bade. Så enkelt og greit er det med den saken haha.. Idag bestilte vi forresten en liten ferietur til aalborg. Gleder meg som en unge. Trenger ikke ett fancy 5 stjerners hotell når man kan få ett 2 stjerners hotell hahaha.. Får bare gjøre det beste ut av det. Har jo ikke tenkt å sitte på hotellet heller, vil jo oppleve byen.. Kan jo ikke en ting om byen, for danmark er igrunn ikke ett drømmereisemål. Meeeen dennis har hypa meg opp og gleeeder meg såååå... en helg helg med masse fun. Yey!! 

 • STEMNINGSBILDER

  • 08.07.2014kl.18:54
  • (4)


  FROM THIS..  TO THIS..

  Møkkavær.. glad det er meldt sol og sommer hele uka fremover. Passer meg perfekt siden det er ferie nå.. Ha en fin dag!

 • BESTE SMINKE EVER!

  • 07.07.2014kl.23:55
  • (4)
  Viva la diva er og blir mitt favoritt merke enda. Glem Chanel, glem dior, dette er like bra, holder seg like lenge på bare til en enda mer fornuftig pris. Jeg er viva la frelst, hihi. Grunnen til at jeg valgte å begynne med dette merket var fordi det ikke er testet på dyr. Noe som er kjempe bra og viktig for meg. Jeg prøvde først Isadora men jeg klarte ikke det merket over lengre tid.. En dag kom jeg over dette merket og prøvde det ut og jeg lyver ikke når jeg sier at det er det beste merket noensinne. Har brukt det i 3 år nå og kan anbefales på det sterkeste. Mine veninner har spurt meg flere ganger hvor jeg har kjøpt den leppestiften, den øyenskyggen osv osv. Det går alltid i viva la diva, så da vet dere det. Eneste unntaket hvor jeg ikke bruker dette merket er på mascara. Ikke noe annen årsak enn at jeg må ha en mascara som klumper litt for at vippene mine skal bli fyldige og lange. Men om du er ute etter en klumpefri mascara så er viva la divas til å anbefale igjen. 

  Idag var jeg så heldig å fikk ei pakke av den som inneholdt to stk nudie paletter. Den store er den er bruker til alle døgnets tider. Har den fra før og flaks for meg at jeg fikk ny for favoritt fargene mine begynner å bli tomme. Den lille nudien har jeg ikke testet enda men skal vise dere resultat når jeg får prøvd det. Utrolig greit palette man bare kan putte i vesken igrunn. Helt genialt. Så fikk jeg ett matte solpudder og prøvde det på istad. Wow, sier jeg bare. Viva skuffer jo aldri! Enda en ny favoritt ting jeg kommer til å kjøpe fast fremover. Og så fikk jeg to øyenbryns penner. Den ene var genial. Det er en fine liner som lager rette linjer når man tegner øyenbrynene. Den andre er en eyeliner med en øyenbrynsbørste på andre siden. Viser nærmere når de blir brukt, men jeg sminket meg før jeg sjekket posten idag så får ta det på imorgen : )

  Alt i alt. Dette er kanskje sponset, men jeg kjøper dette merket utenom også og jeg skryter aldri av produkter jeg ikke liker. Dette er en av mine must haves og du kan gjerne besøke viva la diva HER for å se på nyhetene dems. Du finner merket i alle cubus butikker, kicks og åhlens. 


  Them colors ♥

 • UPDATE

  • 04.07.2014kl.14:51
  • (0)


  Skikkelig lenge siden jeg har blogget igjen, men det er pga jeg har jobba så mye og hatt så mye vondt fortiden at jeg har falt litt tilbake. Men er bedre nå og nå er det bare imårra igjen på jobb så har jeg ferie og mye tid til å blogge. Gledårmæ!

  Idag er det skikkelig høstvær ute. Blader som er blitt gule som ligger spredt rundt på bakken utenfor huset vårt. Man blir møtt med frisk kulde ute og ingenting frister mer enn en kopp te, å tenne telys og ett teppe rundt seg. Det er hva jeg kaller høstvær det. Jeg sier alltid at jeg ikke liker høst, men hver gang jeg får en touch av en høstfeeling så blir jeg i det romantiske og kosete hjørnet. Må ligge noe i at jeg er ett høst barn. Novemberbarnet. #Jegelskerhøst

  Om dagene har vi besøk av en god venn av min samboer. Han skal bo hos oss frem til søndag. Koselig med selskap i den ellers så stille plassen jeg bor i.. Og imårra braker helvette løs i hjemmet mitt, for da blir det partyyy på høyt nivå. HEH..... Meldt skikkelig torden, lyn og massevis av regn imorgen så byen blir det nok ikke men stemning skal det bli. Ha en fin dag dere! Lots of love to yall!!

 • MAMMA HAR BEGYNT Å BLOGGE!

  • 04.07.2014kl.14:45
  • (2)


  Sjekk ut bloggen hennes HER ♥
 • hits