ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

JEG FÅR BARE HOLDE UT.

 • 28.07.2013kl.12:04
 • (12)


G'DAY!

Pew, jeg kjenner at jeg er sliten om dagene. Tankekjør, trøtt, lei, frustrert men av ingen spesiell grunn. Kunne ønske en lege bare kunne reparere meg og at jeg kunne bli helt frisk i det mentale snart. Sliten av å være lei av å leve igrunnen.. Men så har jeg kost meg i det siste også med bading noen ganger i ferien og drikking på torsdag, samt badeland og shopping. Så må vel bare prøve å tenke på de dagene så godt jeg kan selvom det ikke er lett å fokusere på det positive. 

Igår var jeg sjofør og kjørte meg jaggu med vill helt alene. Skulle kjøre ei veninne fra vennesla til birkeland og tok igjennom samkom og opp. Da jeg skulle tilbake alene så kjørte jeg helt feil og havna langt inni en feil skog hvor det var lange øde sletter over alt med store åpne plener på hver side av slettene og masse tåke på plenen. Var helt jævlig om jeg skal være ærlig men etter mye om og men så fant jeg ett kristiansand skilt og fulgte det og vips var jeg hjemme. Herregud jeg skal aldri kjøre alene til birkeland igjen det er iallefall sikkert og vist. 

To dager til så kommer mamma og bestemor hjem igjen. Skal bli godt for det er ikke bare bare å passe på 10 katter, en hund og ett hamster. Samt vanne blomster og planter hos bestemor og mamma. Det har ikke vært mye avslapping i denne ferien men hva gjør man ikke for folk man er glad i? Og dyr som er livet mitt? :) Gruer meg bare til jobb nå for det har ikke vært mye ferie på meg og jeg er så sinnsykt sliten om dagene at jeg er redd jeg ikke skal fungere optimalt på jobb, men man slipper vel ikke unna og må vel gjøre det så godt JEG kan og klarer iallefall. Kunne bare virkelig ønske det fantes en magisk lege som bare vips fiksa meg. Wow, da hadde livet gitt mening igjen, det er sikkert og vist. Men jeg er flink, jeg står på, jeg gir alt jeg kan for jobb og for venner/familie. Så godt jeg klarer og til min fordel og frustrasjon, så skjuler jeg godt hvor mye jeg sliter også. Så det får bare gå sin gang enn så lenge. Beklager alt det vonde jeg skriver på bloggen, men er litt godt å få det ut også til tider. Dette er en ny dag, med grått og trist vær.  Nye muligheter. Jeg får bare holde ut :-) 

 • EGOTRIP - FRA TORSDAG

  • 27.07.2013kl.09:49
  • (4)


  Viktig å få med seg ALLE bildene som ble tatt på torsdag, hoho. Nei men bloggen er ett "arr for livet" og da vil jeg gjøre det meste ut av arrene også så jeg har noe å se tilbake på når jeg sjekker ut bloggen min. Og hvem vet, kanskje blir pc'en ødelagt en dag og alle bildene slettet. Da har jeg iallefall masse på bloggen og facebooken min :-) CLEVER!

  Ha en nydelig dag alle sammen. 

 • HAGEKOS + GRILLING

  • 26.07.2013kl.19:06
  • (6)


  Åh så koselig vi hadde det igår. Vi var vel totalt 16 stk i mors hage som koste oss. Skulle egentlig grille men den møkkagrillen gikk jo til helvedde så det endte med at vi måtte kjøpe engangsgrill. Og når vi først hadde gått igjennom alt dette stresset, så orker vi søren ikke mer enn ei pølse hver. Gad, haha! 

  Hadde ikke regnet med at så mange folk kom, men det var jo kjempe koselig at så mange kom og folk var jo baare snille så man skal ikke se bort ifra at det skjer igjen. Må bare begynne tidligere så man får med seg masse sol. Ble litt kaldt utover kvelden igrunn.. 

  Kl halv 9 idag stod jeg opp og kjappet meg ned til hagen hvor vi hadde folk for å rydde. Nå shiner det som aldri før. Bakrus + rydding, da har du adina i sitt ess. Faktisk. Bildetid..
 • DAGENS INNKJØP: MASSE FINT OG GLITRENDE!!!

  • 24.07.2013kl.19:13
  • (12)


  Idag har meg og dennis vært på shopping runde. Det ble litt mer pengebruk enn forventet men siden jeg ikke får noe ferietur så får man svi kortet litt ekstra for en dag. Det ble USA badeshorts til han (viser bilder imorgen), sko til han, sko til meg, PARIS tskjorte til meg som jeg også kan vise imorgen, topp, smykke og noe interiør fra IKEA. Nå vil jeg først vise dere de fineste innkjøpene (haul).. 
  Smykket har jeg sikla på så lenge. Toppen også er to die for men skoene var helt spontant. Så det glitra i sidesynet og der stod de til 50kr presis. Nei jaggu kunne jeg ikke gå forbi dem uten å dra de med meg, så nå har jeg sko til imorgen. For gjett hva som skjer imorgen? DET FÅR DU VITE IMORGEN, hoho!!

  Nå har jeg de siste dagene fått drømmeoutfitet.   Gud som jeg elsker de toppene der til ett highwaist skjørt. Til bukse syntes jeg faktisk det er litt stygt, men meg om det. Only rihanna would work that. 

  Har også vært i badeland idag ved siden av dyreparken. 199kr per person er ikke galt men fy søren så kjedelig det var der for oss voksne. Men skal vedde en million på at det hadde vært knall gøy der med barn på slep så jeg må få lånt meg noen kids til neste gang vi skal dit. Awww så koselig. Kunne ønske jeg ble gravid <3

  LIKTE DERE INNKJØPENE?
  HAR DU VÆRT I DYREPARKEN BADELAND FØR? 

 • Stikkord:

  HAUL: SKO BY H&M

  • 23.07.2013kl.19:30
  • (4)


  Disse skoene er verdens beste sko:  No kidding! (:

  Har ett par i svart og ett par i hvitt også. Det er helt ærlig de beste skoene jeg har eid og om de føles trange ut med en gang eller du føler de kommer til å gi deg gnagsår den første gangen du bruker de tar du feil. De vier seg ut kjempe fort og er så utrolig behagelige å gå i. Bruker de til jobb, på fest (de svarte), ute, inne, over alt igrunnen. Og så koster de kun 99KR. H&M kan dette med sko helt ærlig. Fuck NLY, go H&M.

  Idag har vært en steikendes varm dag altså. Litt trist at det kun er imorgen igjen så kommer skyene fremover men vi har vært heldige da i sør den siste mnd med været. Har uten tvil vært varmere her enn i syden kan jeg tenke meg.

  HATT EN FIN DAG?
  HAR DU KJØPT DE H&M SKOENE? 

 • Stikkord:

  ALT FOR DYRA

  • 22.07.2013kl.13:56
  • (0)


  God dag yndlingsfolkene mine.

  Idag har jeg så syke mensensmerter (gidder ikke legge skjul på det engang) HEHE, og typpisk at jeg får det i ferien min. Vel vel ferie og ferie, jeg må jo passe mammas to katter og bestemors tre katter samt mine 6 dyr i ferien min så vil ikke si jeg får mye avslapping i "ferie" uken min men ALT FOR DYRA som jeg har lært av mamma, hehe.. :)

  Idag har jeg vært hos politiet. Meldte meg inn ettersom jeg har rana en bank, neida, jeg skulle bare melde førerkortet mitt tapt og få meg midlertidig førerkort. Mens bestemor og mamma er i england så får jeg lov å låne bilen til bestemor. WUHUU, nå blir det tur til tyskland!! HAHA, neida tipper mor døde litt nå innvendig.. Skal kjøre peeeent! :)

  Nå skal jeg rydde videre litt her hjemme. Viktig å holde seg i aktivitet hvis smertene skal forsvinne. Alt for å ikke ta paracet/ibux. Ha en fin dag dere, stooor klem!  • HAUL: SEQUIN TOPP (BILDE OG VLOG)

  • 21.07.2013kl.18:06
  • (4)


  Hils på min nye sequin topp. Jeg kunne giftet meg i den, så mye elsker jeg den. Heldige meg tok den siste som var igjen på bikbok i kristiansand og den var på 50% i presis min størrelse. Det var sjebnen det. Selvtillitts topp much, ja! Sa jeg at jeg elsker den? : D


  Igår fikk jeg tatt den i bruk for første gang. Wææ, denne skal jeg bruke på hver fest fremover i ett år. HEHE. Ikke noe jeg ville brukt på en hverdag, men til fest passer den perfekt. Til og med dennis syntes den var fin og daaaaa... da er den fin!  

  Lagde også en kort video av toppen. Følg meg gjerne på instagram for flere videoer og bilder. Oppdaterer oftere der enn her i sommer.. BYADINAJB på instagram :D

  LIKE? OR TO MUCH?

 • SUMMERFEELING

  • 21.07.2013kl.15:36
  • (2)


  Nå som det er sommer er det ekstra gøy å ta bilder. Bilder blir til minner og minner varer for livet. Spesielt gøy å se tilbake på når man er gammel og grå på ett eldrehjem. Derfor er det for meg så viktig å ta bilder. Av hver minste ting igrunn bare for å huske tilbake på eller se på når jeg er trist. I sommer har jeg hatt noen dager hvor jeg har kost meg i flere timer. Det er ikke ofte, men sola gjør noe med enn. Iallefall meg. Gruer meg fryktelig mye til høst/vinter igjen for å si det sånn. Men nå skal jeg leve i nuet og ikke frykte det som kommer på forhånd. Nyte dagene mens jeg har dem rett og slett. 

  Bildetid ♥


  Live for the moment.

  HAR DERE FERIE? :)

 • Stikkord:

  FERIEMODUS

  • 10.07.2013kl.22:35
  • (10)


  Hei halå! Livet suger, men menneskene rundt meg (iallefall de fleste) er herlige om dagene. Og siden jeg har ferie frem til søndag så har jeg også fått mye mer adina tid og sosial tid. Før ferien gikk jeg ca aldri ut med mindre det var til mamma eller bestemor. Nå har jeg ca hver dag, hele dagen vært med venner. Det er så deilig men uvant.. Jeg skulle ønske livet alltid var slik. Uten jobb, bare kos. Uheldigvis fungerer ikke livet slik. Irriterende det der, for jobb er faktisk ikke for alle. Jeg er utrolig flink på jobb (sier jeg selv og sjefen) og gir det jeg klarer for jobben men om jeg kunne valgt skulle livet vært uten jobb. Det er faktisk da jeg er lykkeligst og mest avslappa. Så jeg må jo bare finne meg en rik mann... neida, joda, neeeeeidaaaaa...  

  Har iallefall fått pleid meg selv i massevis, fått mye mer selvtillitt for endelig har jeg orken til å stelle meg selv igjen og ta vare på meg selv og ikke minst fått gjort noe ut av dagene. Masse som er givende for meg iallefall. 4 dager igjen, jeg får nyte de så lenge jeg har de for lykke varer aldri evig. 

  Feriemodus ♥  HVA HAR DERE GJORT I DET SISTE? ANY NEWS HONEYS?

 • ADINA HAR FÅTT BIL

  • 03.07.2013kl.17:27
  • (0)


  Blogg? Hva er det?

  Hehe.. Wow, bloggen blir lite prioritert for tiden.. Sånn går nu dagan uten å gå noe mer dypere i det. Vel jeg har fått meg bil da. Vel ikke min på ordentlig, men jeg får låne den av en kamerat til den blir solgt og jeg skal med hånda på hjerte skremme bort alle som har lyst å kjøpe den ved å si tekniske feil på den, som ikke eksisterer. Alt for å beholde bilen!

  Jeg skal ærlig si jeg hater Audi, men nå som jeg har kjørt Audi A4 i over en uke nå, så må jeg ærligere si at det er en fantastisk bil. Treg, men sabla god :D Man blir aldri for gammel til å ha det gøy og jeg cruiser rundt som en fjortis med høy musikk på bånn pedal mens bilen rister fordi bassen er så jævlig (sorry) AMAZE!!

  Kanskje litt mer fjortis blir man når man gjors på å rulle ned vinduene mens man kjører forbi folk, men sånn går det når man har bil og kommer i fra vennesla (største råne bygda ever). Tålig harry ett innlegg igrunn.. Skal ikke skrive mer om bilen, men dere må jo nesten se den da :D

  Her er perla mi ♥   det kjipe er at han som eier den har fått bud på den nå. Svarten ta, jeg er ikke klar for å gi den ifra meg enda lissam.. Har dere noen forslag til hvordan jeg kan skremme kjøperen? HAHAHA!! (neida.  joda) • hits