ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

METALLIC TATTOO

 • 30.06.2015kl.13:56
 • (2)


Idag begynner jeg på jobb igjen. Var hatt ferie i tre uker nå. Tidenes mest mislykka ferie økonomisk, påfunnsmessig og værmessig. Skal aldri mer ha ferie i juni. For meg har det ikke vært noe ferie i år men takk gud for at jeg har en del fridager i juli. Skal gjøre det opp i juli heller. Idag når jeg trør til med jobb igjen så kommer sommerværet for fult. Er det ikke typpisk? Knall vær. Strålende sol. Kokende varmt. Nudist-vær! Fantastisk. Gleder meg til å treffe kunder igjen å jobbe bak kassa. Skal bli interessant en start på jobb idag. Føler jeg har glemt en haug haha. Neida. Ha en fin dag. ??

 • SOMETHING OLD, SOMETHING NEW (TATTOO)

  • 28.06.2015kl.18:34
  • (4)


  BUTTERFLIES TATTOO!  Altså, det er kanskje ikke vanskelig å se hvor mye jeg elsker sommerfugler? Men en ting dere ikke viste om meg er at jeg er livredd sommerfugler. De er så utrolig fine å se på og har vært favoritt dyret mitt lenge. Syns de symboliserer mitt liv på så mange måter. Men når de flakser rett foran meg freaker jeg litt ut. Hadde de bare vært en stor vinge, men jeg syntes kroppen er så sinnsykt skummel. Litt sånn edderkopp skummel. Før elsket jeg å holde og fange dem (stakkars btw) men nå får jeg nesten fnatt. Er det ikke rart med det, hihi.

  Nå har jeg 4 sommerfugler og en skrift på siden av magen som har ordet "butterfly" i og jada.. flere skal det bli! Har ikke råd til alt på en gang selvom jeg får det billig. Og ryggen skal bygges videre på, jeg må bare knekke ut en kul plan i mellomtiden. 

  Ha en fin søndag! • RIB TATTOOEN MIN

  • 24.06.2015kl.13:16
  • (13)


  "Just when the caterpillar thought the world was over she became a butterfly"  Mening bak den:

  Fra 8-10 ble jeg mobbet på skolen. Hver dag. Ingen unntak. Uten å gå noe dypere i den historien akkuratt nå, men selvtilitten min var på bunnen og jeg skal innrømme jeg ikke så ut heller. Den jeg er nå er ikke den jeg var og dere hadde fått sjokk hvis dere hadde sett hvordan jeg så ut før. Men årene gikk og jeg er vel som ei flaske vin. Blir bedre med årene, uten å høres for narsissistisk ut. 

  Jeg trodde jeg aldri skulle se bra ut. Så jeg var den larva som trodde verden var over, men plutselig ble jeg en sommerfugl. Ja jeg vet det høres innbilsk ut men jeg er imot janteloven. Hvis man liker seg selv, hvorfor ikke si det høyt? Jeg har utrolig mange flaws og feil jeg hater ved meg men jeg er glad for å se at utviklingen går riktig vei iallefall. 

  Nå er ikke utseendet alt her i livet. Snarere tvert imot. Men man blir veldig opphengt i utseendet når man har blitt mobbet for det.

 • MINE 10 VERSTE FOBIER/TVANGSTANKER

  • 17.06.2015kl.11:07
  • (4)


  01. Ispinner. Jeg har sagt det før og sier det gjerne igjen. Ispinner er noe av det verste jeg kan tenke meg og ligger definitivt på første plass av rare ting jeg får fnatt av. Stakkars samboeren min som må spise is med papir rundt ispinnen. I just can't! :S Hårene står rett til vers om jeg bare så mye som ser på en. Blir kvalm og har lyst til å skrike. 
  02. Beina på glatte materiale. Vet ikke om det bare er meg, men hvis det er en glatt planke (dere vet de som er "ru" på en side og mega glatt på en annen) så får jeg så frysninger at jeg er sikker på at man kan se nuppene på armen helt i nord.
  03. Når folk sutter på hettegenser trådene. Hvorfor gjør dere det? Ekleste konsistens noensinne. 
  04. Hvis jeg tar på "ett veldig tørt papir" med "veldig tørre hender". Grøss. Aviser er ett mareritt altså. 
  05. Å drikke av samme sted på glasset. Det får jeg altså bare ikke til. Jobber meg rundt i ring og må ta nytt glass flere ganger om dagen. En plage for min samboer kan du si. Hihi.
  06. Jeg drikker aldri opp en drikke. Det ligger alltid igjen en slurk i bunnen av glasset fordi jeg tror det som ligger nederst smaker annerledes enn det som er over? Eller at det inneholder en haug med spytt. Det går bare ikke ned.
  07. Når læreren vasker tavla men glemmer en liten prikk. Jeg måtte pine meg igjennom så mange timer før og tenkte på den prikken hele dagen. Ja det ødelagg faktisk hele dagen min.
  08. Edderkopper såklart. Need i say more?
  09. Når noen skraper negla si mot autovern. Ikke at det skjer så ofte men det har skjedd ett par ganger og det er ett par ganger for mye for meg.
  10. Jeg klarer ikke at putene ligger skjevt i sofaen. Må være perfekt plassert til enhver tid. Ca iallefall. Ellers så får jeg verken sove eller fungert i hverdagen. 

  HAHA, er det noen som kjenner seg igjen i noen av punktene? Hva er din fobi/tvangstanke?   

 • HAR DU EN GOD QUOTE TIL TATTOO PÅ LUR?

  • 15.06.2015kl.11:03
  • (0)  God solfylte dag!
  Wow, det er deilig med sol i huet om dagen. 

  Snart skal jeg tattovere meg igjen. Tenker å ha to linjer/ setninger på siden av magen slik at det blir synelig hvis jeg går med highwaist skjørt og cropped top. Har enda ikke funnet ut hva det skal stå. Jeg må ha noe med betydning for meg og helst noe om dyr. Først tenkte jeg å ha typ fem setninger men etter å ha tittet litt på flere bilder så syntes jeg faktisk to er finest og veldig greit for meg som sikkert senere vil bygge videre på siden av magen. 

  Jeg vurderer at det skal stå "we have forgotten how to be good guests, how to walk lightly on the earth as its other creatures do". Som en påminnelse og opplysning til resten av verden som virker å ha glemt at det ikke bare er mennesker som bor her. Med teksten så tenker jeg mest på miljø. Det å ikke forsøple (dyrene kan ta skade av det), det å ikke felle trær til juleaften (husk at det er hjemmet til mange dyr) osv.. Problemet er at den setningen er så lang at jeg føler at det ikke går på to setninger.

  Har noen her kanskje ett bedre quote forslag? Det må innebære planeten / dyr / noe i den duren.

 • MITT NYE HÅR FORFRA

  • 11.06.2015kl.11:04
  • (8)


  Det ble mobilbilder, men hva gjør vel egentlig det? :) Hva syntes dere om boben forfra da? Nå skal det sies at jeg ikke har vaska håret og heller ikke retta det slik at bobben blir mer synelig og markant, men dere ser jo alikevel. Jeg syns det ble utrolig fint! Deilig sommersveis med andre ord og er skikkelig uvant å ikke måtte gre ut tonnevis med floker når jeg stod opp idag. Mitt hår har en tendens til å lage en haug med floker lignende dreads. Så dette kan enn bli vant til! 

  Snart skal meg og mamma fylle bensin på bilen til bestemor (mammas mor). Det er tilbud idag fra 12-2 og kan tenke meg det blir kø. Det blir alltid kø. Folk er jo stuville bare bensinen er på 12kr literen. Men jeg forstår. Alle monner drar. Etterpå skal vi (forhåpentligvis) til kr.sand for å se om den skadde fuglen enda er der. Hvis den er skadd da. Fikk melding igår om at det har lugge en fugl der i to døgn på ca samme sted og hun trodde beinet var knekt. Ikke fikk hun til å ta den, da noen fugler over henne prøvde angripe henne. Så enten så er det ett barn som enda ikke har lært å fly, eller så er det en skadd kråke/skjære. Håper det finnes håp for den. Hvis ikke er dyrlegen noen meter unna og da må den desverre avlives. Hope for the best, prepare for the worst! Xxxx... 

 • NY PÅ HÅRET

  • 10.06.2015kl.21:41
  • (6)


  Opp kl 06.00 idag. Jeg skal ikke lyve å si det var enkelt. Kom meg opp etter en slumring og sprang som en gal til bussen. Idag skulle jeg bli ny på håret. Satt modell for ei herlig jente på frisørlinja. Elsker alt som heter gratis og sier ikke nei takk til en stuss på det stusselige håret jeg hadde. Og jeg som innbillet meg at håret mitt var så nydelig før jeg dro. At jeg ikke trengte noen klipp. HIH... Det var da.

  Er knall fornøyd. Hun gjorde en vanvittig god jobb. Jeg er ikke så veldig glad i kort hår men det trengtes virkelig. Fargen er det jeg liker best akkuratt nå. Ingenting feil med klippen bortsett fra at det er uvant for meg som elsker langt hår. Men jeg har min tanke om at jeg vil tro det gror fort ut igjen og er like langt som det var til neste år. Om det blir like sunt og fint som det er nå til neste år er en helt annen sak. 

  Hva syntes dere?  Dere skal såklart få se bilder forfra en annen dag. Nå må jeg konsentrere meg om den nye rotta jeg henta idag. Har en rotte fra før og har lenge leita etter den perfekte venn til henne. Endelig har ho ei veninne hun kan leke rundt med. Det er så utrolig vittig å se på når de dominerer hverandre. Den ene legger den andre ned på rygg og omvent. Hele tiden. Eller så står de på to bein å bokser. Mens jeg står febrilsk der med en spaghetti spade å skiller de fra hverandre hvis det blir for mye. 

  Men nå har de vært sammen noen timer og sovna i noen minutter i samme hule. Det er virkelig ingenting som kan erstatte en rotte venn til rotta. En rotte burde aldri være alene. og helst være sammen med samme kjønn. Jeg har to jenter. To hyperaktive gnagere. Men to herlige gnagere som skal få bo sammen til de dør. Smelt.
  Bilder av rottene kommer de også.

  Så nå satt jeg her med en mann, fire katter, to rotter og ett hamster i hus. Lenge leve animal rescuen i meg. Men trist at jeg skal selge rottene med bur så snart jeg føler meg helt trygg på at de kan være uten tilsyn sammen. Bare de kommer til det perfekte hjem så er jeg fornøyd! ♥ 


   

 • LIVET PÅ SJØEN!

  • 09.06.2015kl.22:54
  • (8)


  Idag startet dagen min med en times labbetur sammen med min kjære. Derretter tok vi en treningsøkt *styrketrening* på Cardio24 for så å møte pappa og dama hans for en hyggelig båttur. Sjølivet er virkelig idyllisk og helt fantastisk. Eller som de eldre ville ha sagt; Sjølivet er SKJØNT! ♥

  I det sekundet du kjenner ei bølge, det er da hverdagsbekymringene dine forsvinner før du selv vet ordet av det. Å være på sjøen er en stor frihet og en enorm lettelse. Lyden av bølgene som slår er utrolig beroliggende og når båten vipper fra side til side, det er da du vet du kan slappe av å bare følge strømmen. Hvilken meditasjon! :)

  Har kost meg masse idag. Det var faktisk meg og Dennis sin første båttur på 5 år sammen (snart). Ikke vanskelig å se at han også nøyt hvert sekund og koblet ifra livet it-self. Mon tro om det er dette jeg skal invistere i når jeg blir eldre. En båt! ;)

  Passer jo ypperlig for meg som er dyreelsker også. Først kom ei svanemor med 5 barn på slep. Så plutselig ute av det blå stod det en and på båten. Og vips så kom vennen til denne anda opp på andre siden av båten. Noen minutter senere ble de nok mettere enn aldri før. Nesten så de rullet ned fra båten. Hvertfall ikke langt ifra. Herlighet så koselig. Fugler er så undervurderte!

  Tok mange bilder men valgte ut noen få. Håper dere syntes de var fine! Ha en fin kveld. Imorgen skal jeg opp kl 06.00. Skal sitte modell (frisørlinja) og gruer meg plutselig. Men kan heller ikke trekke meg stakkars. Det er bare hår, prøver jeg å tenke til meg selv som en trøst. Ikke alle har hår. Det vokser ut igjen. BOB dere. Jeg skal klippe bob. Dennis ler seg ihjel over dette. Hvilket påfunn er det jeg har begitt meg ut på? Jeg vet jo at jeg ikke kler en bob. Ønske meg lykke til! HEH. 


 • HVORDAN JEG GIKK OPP I VEKT..

  • 08.06.2015kl.22:09
  • (2)


  God kveld dere trofaste som enda titter innom stadig vekk. Endelig har jeg ferie i 3 uker. Sårt etterlengtet og very much needed. What a wonderful start of the week igrunn! Nok tid til blogging er det også. Har ufattelig mye mer energi også nå så nå står speilrefleksen på lading til å bli med på en god gammeldags blogguke. Vel, uker! :) 

  Satt igår kveld å tittet på bilder på pcen min. Hadde ingenting å gjøre, det var jo tross alt søndag. Tenkte jeg kunne snoke litt på førbilder av kroppen min for å se om det var skjedd noen forandring. Det har det sikkert og vist. 


  3 mnd forskjell ca..

  Jeg husker i min oppvekst. Jeg har igrunn alltid vært tynn. Kanskje ikke fult så tynn som på bilde nr 1 men alltid vært ei "flis" i andres øyner. Har blitt kalt det ene etter det andre og fått slengt kommentarer i hytt å pine. Stankelbein er vel det mest brukte ordet jeg har fått slengt etter meg av familie medlemmer eller bekjente. Kanskje ikke vondt ment, men slike ord gjør noe med selvtilitten til oss tynne og lett mottakelige for sårende kroppsbemerkninger. Tynn er også ett ord som har blitt sagt gjentatte ganger. FOR tynn. Spiser du i det hele tatt? Du må spise mer! Ta gjerne en porsjon til (jeg leser mellom linjene altså) og diverse andre ting. 

  Før var det så ille å få høre disse kommentarene at jeg alltid gikk med tights under miss sixty buksa. Noen ganger hendte det jeg gikk med en strømpebukse pluss en tights over og derretter ei bukse over der igjen. Ja til og med på sommeren. Følte meg mer vel i speilet da men jeg kan huske hvor mye det klødde og hvor trangt det var. Sleit med å bøye knærne så du kan trygt si det var å lide for "skjønnheten".

  Stranda har vel aldri vært mitt favoritt sted. Mens folk spradet rundt i bikini uten å tenke seg om, så var jeg den som måtte passe på å ligge i riktig vinkel. Helst ikke reise meg opp å gå. Og hvis jeg hadde nerver til å gå foran andre i bikini så var jeg skikkelig anspent å prøvde skynte meg uti vannet eller å stå i en vinkel mot folkene som var der slik at det ikke så ut som om jeg var ett vandrende skjelett. Forferdelig tungt var det og det er det vel igrunn enda. 

  Det er ikke bare enkelt å være tynn. Og med årene så har jeg virkelig fått høre det også som om jeg var født blind. Som om jeg kan noe for at jeg har en veldig høy forbrenning og legger lett av meg når jeg opplever hverdagen som alt annet enn hyggelig. Di siste årene har ikke vært så hyggelige for meg. Det er det vel fortsatt enda ikke uten å gå noe særlig innpå akkuratt det, men jeg har funnet metoden til å legge på meg. 

  REN STYRKETRENING UTEN UNNSKYLDNINGER!  Jeg spiser ikke kjøtt. Det har jeg blitt fortalt mye oppigjennom at jeg MÅ spise kjøtt for å kunne legge på meg. Vel før spiste jeg kjøtt hver dag men var alikevel tynn? Nå spiser jeg ikke kjøtt og veier mye mer enn jeg har gjort på lenge.
  Har gått fra 58kg ca til å nå veie 63kg. Målet mitt er 64kg og en kg til så er jeg der jeg ønsker mtp vekt. Men vekt har igrunn ikke så mye å si for meg lenger så lenge jeg er fornøyd med størrelsen på kroppen min. Det begynner jeg å bli men er enda ett lite stykke igjen. Jeg vil at magen skal bli flatere men at lårene, legger, rumpe og armer skal bli større. Det er en prosess men så lenge jeg fortsetter som jeg gjør så går det fremover. Jeg spiser ikke mer enn før. Faktisk akkuratt det samme om ikke noen ganger mindre. Jeg drikker heller ikke proteinshaker til treningen eller spiser mye fettet mat. Her går det mye i brød, grønnsaker, pasta og usunne ting som sjokolade. Men aller mest pasta (spaghetti spesielt). 

  Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg har mange dager jeg ser på det å gå på trening som ett stort ORK. Har alltid en unnskyldning for å ikke gå (det regner, det blåser, det er for varmt, jeg er sulten, jeg er trøtt etter jobb, støl ++) men en ting er å ha disse unnskyldningene. En annen ting er å ikke høre på hodet som finner hver grunn for å ikke gå dit. Jeg pleier å motivere meg selv skikkelig når jeg får slike tanker. Ender 9/10 ganger på treningsstudioet etter å ha motivert meg selv og mannet meg opp og det er slik man får resultater! 

  Jeg trener 3-4 ganger i uken og trener ren styrke hver gang. Hvis noen vil jeg skal fortelle hva jeg pleier å trene og hvor mye og hvor mange kilo jeg tar så hyl ut. Hvis du tilfeldigvis skal NED i vekt, så har jeg løsningen for deg. På 9 dager så vil du ha gått betraktelig ned. Send meg gjerne ei mld i innboks så skal jeg fortelle deg om verdens beste "slankekur" :) 

  HVA SYNTES DERE? SER DERE NOE FORSKJELL PÅ MEG? ER DU PÅ SLANKERN ELLER PÅ LEGGEPÅ'RN?

 • hits