ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

DAGENS BILDER

 • 25.06.2014kl.20:45
 • (16)Lundekleiva er veien opp til stedet hvor jeg bor.. Elsker lundekleiva om sommeren og har alltid gjort. 


Chanel på tur. Lille selvstendige.
Denne stien er så koselig. Går ned mot hovedgården og man får litt romantic feeling når man går der. Litt tropisk feeling.


Mor sin hage (bestemor). Her har jeg mange minner. Bare synd hagen er blitt så endret til det ugjenkjennelige. Men det er fint da.


Denne rosehekken er det eneste barndomsminnet fra mors hage som gjenstår. Elsker den hekken og håper aldri den forsvinner.


Chanel er sliten etter mange gåturer idag.

 • DER DE SIER DET SPØKER, DER HAR VI VÆRT..

  • 22.06.2014kl.23:18
  • (0)


  Pluss vi har vært å kost med dyr! DYRELIVET <3 But first.. bilder av steder det sies det spøker.. hmm skeptisk!

  SPØKER DET DER HVOR DERE BOR OGSÅ?
  VAR IKKE KUENE SØTE?

  De var så vennelige og snille. Synd de bare er ett tall. De fortjener så mye mer disse dyrene. Jeg er glad jeg ikke spiser ku. Biff. Storfe, whatever. Jeg kunne aldri klappet disse dyrene med ren samvittighet om jeg spiste biff. Klarer meg heelt fint uten. Trist er det også å se de har nesering. Det gjør meg heller forbanna enn trist. Men stedet de går på er kjempe fint. Flott grønt gress og mange å snakke til. De har nok av selskap iallefall. Den flokken på det siste bildet var kjempe selskapssyke. Noen mer enn andre. Gud, jeg ønsker meg plutselig ei ku til jul. ♥ 

 • DAGENS BILDER

  • 22.06.2014kl.18:13
  • (10)


  Jeg er ingen byjente selvom jeg har looken som en. For min del er livet landet. Å bo i en by er ikke meg selvom det hadde vært super praktisk og helt sikkert spennende det også. Men jeg er veldig glad i natur. Bare det å gå ut døra her hvor jeg bor å kikke rett frem kan gjøre meg i bedre humør om jeg sitter å tenker for meg selv hvor vakker naturen egentlig er i norge. Jeg elsker grønt og farger. 

  NATURE OF LIFE ♥

 • PÅ TELT TUR

  • 21.06.2014kl.19:57
  • (5)


  Igår tok vi en aldri så liten spontan tur til baneheia og odderøya i kristiansansand for å drekka. I telt vel og merke. Kan det bli mer harry men artig? Planen var å ikke ut før 28 men så ringte plutselig bestekompisen til dennis oss å sa han var i kristiansand så da måtte vi jo slå til. Kunne ikke drikke mye da fordi jeg skulle jo på jobb idag. Eller, har vært da. Men det var utrolig hyggelig. Man skal absolutt ikke undervurdere telt tur + alkohol altså med gode venner. Dette må gjentas! :):):) YOLO.
   

 • KAOS MORGEN! HIHI!

  • 19.06.2014kl.06:35
  • (4)


  Holy moly, denne dagen startet stressende. Jeg våknet ti på 7 (trodde jeg) og skal jobbe idag så jeg måtte gå herifra ti over 7. Jeg hadde forsovet meg med en time og hoppet opp av senga som en stukken gris. 20 minutter på meg til å sminke meg, stelle håret, finne klær, lage niste (fnis) og til å rekke alle andre små dutys. Jeg sprang som en gal høne rundt i hjemmet med hjertet opp i halsen. Alt jeg pleier å bruke en time og tjue minutter på skulle forkortes til tjue minutter. Mobilen sa jo at klokka var 7. Så gikk jeg på pcen for å sjekke mailen fort og la merke til at der var også klokka det samme som mobilen. Men takk gud for at jeg er ipod avhengig for den sa nemmelig at klokka var 6. Jeg ble helt forvirra. ER KLOKKA SEKS ELLER SYV LISSAM??
  Så jeg måtte gå inn på klokka.no og heldigviiiiiis så var både mobilen og pcen feil stilt. Jeg har nå en time til overst. Vel, akkuratt nå har jeg en halv time og ti minutter. Sykt deilig. Vurderer å dusje håret etter som dere ser hvor j*vlig det ser ut på bildene. Men jeg orker ikke. Dagen startet så chaotic og nå vil jeg bare hente meg inn igjen. Tenk å kjipt om jeg tok bussen kl 6 liksom. En og en halv time før jobb hadde jeg stått i byen da, ler. Nei i disse dager kan man takke gud for at internett finnes og at muligheter for å sjekke verdens klokke går ann ass. Jeg er helt sjelven hehe... Men da rakk jeg hvertfall ett innlegg før jobb. Ikke verst bare det! Så nå hiver jeg i meg noe mat før jeg turer av gårde på den riktige buss. Ha en fin dag alle sammen!  

     Skikkelig forbilde!

 • DAGENS QUOTE

  • 17.06.2014kl.11:27
  • (0)
 • ÅDÅ AVHENGIG?

  • 17.06.2014kl.10:14
  • (3)


  God morgen søtiser!

  Er så trøtt, ligger på sofaen med dyna over meg hihi. Sola skinner og jeg ligger her liksom.. GET UP AND RATTLE, Adina! Jobb kaller snart så jeg må straks hoppe i dusjen og få stelt meg for sånn jeg ser ut nå hadde jeg ikke vist meg til måkene en gang. ;)

  Må le så av det bilde nede til venstre. Tror ikke det ser ut som meg og ser jo helt merkelig ut, hahahaha... skulle posere med sjokoladen, i og med at jeg nesten ikke kan gå en dag på jobb uten å spise sjokolade. Er det flere som er avhengig av det eller? Det må det bli en stopper på. Må høre på tannlegen min før jeg mister alle tennene mine i og med at jeg har så dårlige tanngener. Wææ!  • SNIKK SNAKK

  • 16.06.2014kl.21:35
  • (3)


  Øynene kan smile, og munnen kan le, men sorgen i hjerte kan ingen se. Delvis pga jeg lever av å skjule det! Men nok om det..   Jeg vil råde dere til å gå på nærmeste monki. Tror det er like stort salg hos alle monkiser. Halve butikken er salg salg og mer salg og det er masse accessorize å velge imellom fra 10-60kr ca. Dette er tidenes salg og flotte varer uten at jeg sier det pga jeg jobber der. Masse masse fint, wee. Er kjempe sliten idag. Jobba overtid og når ting skal bli gjort i tide men tiden ikke strekker til så blir man litt frustrert på seg selv og presset man kjenner på. Er sliten. Kjempe sliten. Men jeg og skjønne kollegaen min gav maks innsats alikevel og er stolt over hvor flittig på beina vi har vært idag :) Hardt arbeidende, ståpå vilje og intiativ er bra innenfor jobb. Thumbs up for that! 

  Jeg har klippet ufrivillig lugg siden sist. Kopierer Ann mariÆl såklart. Vi er jo så syyykt like. Nærmest identiske, heh! Så joda.. neida.. Men jeg trives 50/50 med lugg. Blir vel rettere sagt vant til å ha lugg nå selvom den ikke vil gå rett ned som en lugg. Medfødt skille, i dont know. Men det gjør ingenting. Har alltid vært en midtskille person alikevel.. Syns aldri jeg har kledd sideskille, hehe.. Ikke en gang når det var in var jeg en av "dem". Men håret mitt har nå fått en ny texture og fasong og det er deilig med litt forandring. Tørr liksom ikke dra det lenger så noe er vel bedre enn ingenting vel? ;) 

  Blogges om litt, må ha noe å "ede". Spise, for de som ikke "togan"! <-- Skjønte det.  ♥

 • DEFINERER MEG SELV.

  • 15.06.2014kl.13:42
  • (3)


  Av og til så lurer jeg på om jeg er den eneste 24 (snart 25) åringen på denne jord som er fornuftig, ansvarsbevist, snill mot alle og miljøvennelig, alt på samme tid. Jeg har tenkt mye på dette de siste årene.. 

  Økonomi: Her er jeg veldig orientert og fornuftig. Jeg har i de to siste årene skrevet daglig budsjett på pcen og har alltid holdt meg innenfor budsjettet. Jeg skriver opp daglig hvor mange penger jeg har på kontoen, jeg skriver klart måned for måned når innbetalingsdatoene er og hvor mye jeg skal ut med og til hva. Samt hva jeg sitter igjen med i forbruk etter hver utbetaling. Sånn har jeg som sagt holdt på i to år hvis ikke mer og jeg kan ikke forstå hvordan ungdommen/ ungvoksne/ voksne kan være så late at de trenger en egen regnskapsfører når det er så lettvindt å gjøre selv. Gøy er det også med tall. Spesielt for oss som ikke lenger går på skole. Dagens daglige mattetime er faktisk med på å holde deg litt smart. Jeg kaster ikke ut penger på unødvendige ting. Shopper jeg, vet jeg at det er fordi jeg i hovedsak har råd til å shoppe. Noen måneder blir det ca ingen shopping, andre måneder blir det en del shopping. Alt etter som. Det er smart og det er utrolig gøy og praktisk med budsjett. Jeg som liker å ha kontroll syntes iallefall det og ikke minst er det utrolig deilig å vite hvor mye man sitter igjen med hver uke. Dette er noe jeg anbefaler alle, inkludert mi mor (som jeg skal få med på dette her!).

  Ansvarsbevist/ miljøvennelig: Jeg tar ansvar for det jeg gjør. Hvis jeg drikker ute på ett offentlig sted og vi samles en del folk, så er jeg den som ikke går før alt er ryddet opp rundt plenen eller bakken. Dette går også under kategorien miljøvennelig. Er det noe jeg ikke kan forstå så er det hvorfor folk er så uskikket, så late, så frekke og bare går fra tomme ølflasker, papir og plast over alt. De som kaster søppel på gata i edru tilstand er jo nesten enda verre. De som hiver både poser med sand i og flasker med vann i på sjøen. Hva er det dere tenker med? Det finnes liv i sjøen som står i fare for å sette seg fast, bli pint og kvalt av all søppelet du ser ut til å tro forsvinner om du kaster det til bunns. Dumme brødhuer!
  Det faller meg også naturlig å ikke lenger drikke til jeg kryper. Og hvis jeg har folk, eller er hos folk på fest og noen blir veldig fulle så stopper jeg å drikke for å ta ansvar for de som ikke klarer å ta ansvar for seg selv lenger. Dette er noe med min livserfaring å gjøre tenker jeg. Hvor jeg alltid har måtte passe på og ta ansvar for mennesker jeg er glad i rundt meg. Det faller meg naturlig og jeg har ikke imot å være den kjipe på festen heller. Det er viktig for meg at alle har det trygt og godt, og at folk kommer seg hjem til sin egen seng og ikke en fremmeds.
  Dette er bare noen få eksempler. Ett annet er jo at jeg tar minst mulig tabletter, jeg holder meg unna rus og drikker sjeldent. `Dette er noe jeg er ufattelig stolt over!! Jeg kjemper meg gjennom dagens utfordringer både helsemessig og økonomisk uten å måtte rømme fra dets smerte.

  Snill mot alle: Du vil aldri høre meg kalle noen for tykk eller for tynn (med mindre jeg sier det på en ekstremt høffelig måte hvor jeg vet det er akseptert å si slike ting fordi du vet vedkommendet ikke tar seg nær av det, men tar det heller til seg). Jeg kommer aldri til å hakke på andres utseendet (iallefall ikke høyt så de hører det!). Vi alle har våres formeninger om andre menneskers utseendet og personlighet. En ting er å tenke det eller si det så vedkommendet ikke hører det, en annen ting er å mobbe. For det å si det høyt at noen ikke har så bra stil, at noen kanskje sminket seg for mye, at noen er for tykk eller tynn eller at noen går litt rart er mobbing. Rett og slett, lik det eller ikke.
  Jeg er også den personen som smiler til fremmed folk på gata, uansett om de er 12 eller 94 år, "stygg" eller "vakker". Jeg prøver så godt jeg kan å gi folk ett smil og spesielt de som ser ut til å trenge det. I tillegg til det så gir jeg ofte komplimenter til folk i gata (fremmede) og til kunder på jobb. Har de fint hår sier jeg det rett ut. Har de pene klær, spør jeg hvor de har kjøpt det. En ting jeg har lært er å ikke si noe med mindre du har noe fint å si og det er det jaggu med mange folk som bør ha i bakhodet. 
  Jeg er også av den typen som tilgir lett. Det syntes jeg er viktig for å skape fred på denne jord. Det å tilgi, selvom man kanskje ikke glemmer er pri nummer 1. Så blir jeg også veldig fort glad i mennesker og viser det. Respekterer andre for den de er enten de er lesbiske, homofile, bifile, heterofile, fulle av tattoveringer, fulle av synelige arr etter å ha kutta seg. ++ Man skal faktisk ikke tro man er bedre enn noen andre. Vi alle er verdt! :-) (med unntak av pedofile, dyremishandlere, voldtektsmenn og drapsmenn!)

  Jeg føler helt ærlig jeg er den eneste fornuftige og hyggelige på denne jord. Her i vennesla er det lett å se at jeg skiller meg ut i mengden uten å henge noen ut på bloggen. For ja jeg sikter til en del og jeg vil si at denne bygda er bunnet i barnslige, umodne mennesker som ikke klarer å ta ansvar for sitt eget liv engang eller denne planeten.
  Jeg er ett bedre menneske enn mange pga alt jeg skrev over samt enda mer. Jeg er bevist for dette med slakterier, dyreparker, sirkuser og har skjerpet meg betraktelig der. Kuttet ut kjøttvarer som bl.a: ALT mørkt kjøtt som biff, elg, kjøttdeig osv. Jeg har kuttet ut servelat, kotelettstrimler, joikaboller osv. En ting er bedre enn ingenting, og jeg har masse på listen. Jeg er omsorgsfull når det kommer til både mennesker og dyr inkludert innsekter. Jeg lukker aldri øynene til det som skjer i denne verden. Verden vil aldri bli engasjert uten å se med egne øyner. Det er så mye på lista jeg er stolt over meg selv på og til tross for all motgang jeg har hatt i hele mitt fuckings liv, så har jeg alltid vært ett godhjerta menneske. Men jeg sa ikke nå at jeg var perfekt. Jeg har mine feil jeg også og mye pga jeg er preget men alt i alt så er jeg glad for at jeg er til. For at jeg er ett så godhjerta (men kanskje naivt) menneske som jeg er. Som tenker på alle andre før meg selv. Som gir mye selvom jeg har lite. Som prøver så godt jeg kan å gjøre en endring for dyrene og for at mennesker skal kunne ha tillitt til meg hvis de vil ha noen å prate med. Jeg skulle helt ærlig ønske det var flere som meg. Og alt jeg får tilbake i livet er dårlig karma. Det kommer jeg aldri til å forstå. Men jeg gir ikke opp - enda! Før ville jeg sagt "jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER." men jeg er så mye mer enn det :-)

  Ha en fin dag alle sammen! :-)

  HVA GJØR DU FOR Å FORBEDRE VERDEN?
  FOR Å GJØRE EN ENDRING?
  OG HVA GJØR DU FOR DEG SELV OG ANDRE? 
 • QUOTE

  • 10.06.2014kl.23:54
  • (4)


  "you can shake the sand from your shoes, but it will never leave your soul."

 • LEPPE FORSTØRRING INJECT

  • 09.06.2014kl.18:53
  • (12)


  La oss snakke litt om lepper. Ikke down under, men lepper up high (hahaha - kvalm)

  I 2014 er det blitt ganske vanelig å ta restylane eller andre leppeforstørrende midler. Jeg har valgt å holde meg til Teosyal. Har prøvd restylane men ble overhodet ikke fornøyd med det da det klumpet seg veldig og ble ganske ømt og hardt over lengre tid. Ikke behagelig var det å ta det heller. Jeg fikk etterhvert vite om Renates dagspa i kristiansand og har aldri planer om å bytte dem ut for fem flate ører. Er DØDS fornøyd og får så utrolig mange komplimenter av folk for leppene mine.  Noen mener så klart jeg har for store mens noen syntes de er perfekte og så har du de som ikke ser forskjellen. Konklusjon; det er hva øyet ser, hva man liker og ikke liker og jeg har igrunn aldri brydd meg om hva folk mener om mitt utseendet. Ikke etter jeg fylte 18 og selvtilitten min steig til vers ang utseendet mitt. 
  Jeg har aldri følt meg så vel som etter jeg begynte med leppeforstørring. Jeg går inn med lavere selvtillit og ut igjen etter påfyll med rad rygg og cocky runway walk, haha..

  Kommer aldri til å slutte med teosyal. Ikke bare føles det så ufattelig behagelig, jeg syntes selv det ser pent ut, jeg føler meg veldig vel med det og når jeg tar det, jeg føler at leppene mine ser mye yngre ut og holder seg unge (jeg er jo en stor røyker av tobakk og har litt rynkemunn, det kan jeg innrømme men etter jeg har begynt med teosyal har det forsvunnet og jeg er veldig fornøyd med det. Kan røyke så mye jeg vil uten å få ei eneste rynke, fnis.)

   Skal dere fylle i er catrine på renates dagspa den mest herligste og snilleste og ikke minst flinkeste jeg vet om. såå profesjonell og dyktig og ikke minst utrolig vakker. Jeg gleder meg allerede til neste påfyll. Da vurderer jeg å ta litt i kantene rundt overleppa og under leppa slik at ikke fortennene syntes så, heh... komplekser..

  HAR DU ELLER KJENNER DU NOEN SOM HAR FYLT I LEPPENE SINE?
  HVA HAR DU/DI TATT I LEPPENE OG VURDERER DU Å GJØRE DET HVIS DU IKKE ALLEREDE HAR GJORT DET? 

   Meg og dennis sitter i sofaen, stirrer på veggen og kjeder oss....

  Adina: kan vi ikke ta på han mørkhudede standuperen?
  Dennis: han negeren?
  Adina: så rasistisk? haha
  Dennis: ..........nei, jeg tenker at han er ikke noe mindre verdt...... nei fuck it.. haha..
  Adina: Haha!!! Klarte du ikke ro deg unna? 
  Dennis: IKKE LEGG DETTE HER UT PÅ BLOGGEN!! 

 • QUICK POST - FLOWER POWER

  • 09.06.2014kl.14:22
  • (6)


  Wow, for ett vær. Sola skinner som aldri før og takk gud for at det var hellig idag ellers så skulle jeg ha jobbet i dette herlige været. Er det ikke alltid sånn at man jobber på de flotte solrike dagene? Hehe.. Nei denne gangen hadde jeg maks flaks altså! 

  Kom nettopp hjem fra en labbetur rundt "gården" som det heter her hvor jeg bor. Utrolig idyllisk og angret hvert sekund på at jeg ikke tok med meg kameraet, men neste gang lover jeg å dele bildene med dere. Eneste flotte stedet i vennesla er "gården".. uten tvil! Nå skal jeg ta meg en labbetur bort til mamma og prøve å overtale henne til å bli med til danmark opp ned tur med båt den 27 eller 28 mai. Krysser fingrene for at ho ikke slår seg vrang. Snakkes om litt :)

  Flower power. T skjorten er fra H&M.

 • 08.06.14

  • 08.06.2014kl.22:07
  • (0)
  Idag har jeg ikke gjort stort annet enn å be om at floor kommer hjem, pluss at jeg har vaska og rydda i leiligheten. På soverommet vårt har vi to vinduer og det ene får så fort mugg, jeg holder på å bli gal.. så jeg måtte vaske det vinduet grundig. Syns det er unødvendig å betale så mye for en leilighet som mugg samler seg så fort i selvom man lufter 24/7. Men så gjelder det å ikke fryse ihjel heller, da spesielt om vinteren. Pluss at det går jo i fyring og vaskemidler. Nei jeg blir egentlig gal i hodet og håper det dukker opp en leilighet snart. Men først må floor komme hjem. Im not leaving her! ♥

  Nå er det bare en måned til minus en dag til jeg skal ut i ferie. Skal bli utrolig deilig og få slappet av i kropp og vett kjenner jeg. Har dere noen planer i ferien da? Mine planer er en tur til danmark (opp ned), en tur til stavanger og så venter vi besøk fra en kamerat av dennis i begynnelsen av juli. Skulle gjerne vært en tur til syden i og med at jeg aldri reiser noen steder men dumme meg trodde jo at ferie pengene var det jeg hadde opptjent i år til nå, så jeg forventa jo litt mer enn hva jeg egentlig får fra det lille jeg jobbet i fjor. Uff, ikke bare bare å unngå google. Neste gang jeg skal gjøre noe litt seriøst så skal jeg flittig ta fatt i google og søke slik alle andre gjør før de hopper i noe. Research baby! 

  Nå sitter jeg i skrivende stund å vurderer å lage pannekaker men om jeg kommer til å gjøre det er jo en annen sak. Smaken frister og lukten luktes men tiltak er det. Men det er jo så godt!!! Hey gordon? Where are you!? 

 • 07.06.14

  • 08.06.2014kl.00:04
  • (6)


  Oj, eksisterer denne bloggen enda - tenker du. Jeg gir ikke opp bloggen helt enda - er mitt svar tilbake.

  ... Fortiden går det i jobb og å lete etter katten min Florentina. Florentina har vært borte før i hele 10 dager. Da var hun innestengt i en låve og en kveld jeg, hunden min og dennis var ute å labba tur for å lete etter henne hørte jeg en febrilsk mjauing. Der var floor, bak en vegg som skillet meg ifra "datra mi". Han som eide låven åpnet døren opp for oss og der spratt lille florentina frem helt uskylding, veldig forvirra, redd og ekstremt tynn og pjuskete i pelsen. Etter det har hun vært veldig redd for å bli sperra inne og da spesielt i mørke rom. Jeg har alltid tenkt at floor har lært, men for ett par mnd siden ble hun vekke igjen. 5 dager den gangen men heldigvis kom hun tilbake. Meg og mamma var ute å lette men hun kom helt av seg selv tilbake som om ingenting hadde skjedd, bare litt mer sulten enn vanelig. Etter den gangen ble hun borte nok ei gang, men denne gangen var det bare snakk om tre dager. Rakk nesten ikke bekymre meg en gang men "ulv ulv" ligger jo hele tiden i bakhodet. Nå har det gått to uker siden jeg sist så florentina og nå har jeg vel all grunn til å være bekymra? Jeg har vært ute å lett. Jeg har ropt. Jeg har lyttet med spisse ører men ingen tegn til floor. Mitt eneste håp er at noen har tatt vare på henne og trodd hun var en løskatt og at de ser en av de 10 plakatene jeg har hengt rundt om hvor jeg bor. Jeg lengter så sårt og blir så bekymret. Trives hun ikke her? Er det noe jeg har gjort? Er hun påkjørt? Spist av ett rovdyr? Påkjørt? Det vonde er å ikke vite. Det vonde er å aldri få svar. Jeg ber til høyere makter om å redde floor om hun enda er i live. Om å følge henne trygt hjem igjen. Den eneste jenta i hus, jeg kan ikke tro du er borte. Jeg føler jeg har svikta deg, men du vet jeg gjorde mye og mer for deg. Kom hjem floor! *tårene triller* // Og slik går no dagan..! Hvis dere har sett henne så hyl ut. Hun er sky forresten.  For å bytte tema til noe mer lystigere tema så har jeg fått veldig mye skryt idag for denne kjolen..  Litt merkelig, men absolutt forståelig for den er veldig søt, og grønn.. Grønt liksom? Den absolutt verste fargen jeg kan tenke meg på klær men i nailed it. Det handler jo om å "face your fears". Kjolen er den mest behagelige jeg eier og er ikke ment for å være sexy. I virkeligheten er den veldig søt, litt spesiell, mye grønn og enda mer skjønn. Passer bra til sånne tynne figurer som meg. Den skaper en form illusjon. Hvem sier vel nei takk til det? Ikke vi pinnebrød-kvinner! 149,- på H&M i "trend avdelinga".

  //  I skrivende stund er jeg så tragisk at jeg sitter å drikker ei øl alene. Det tror jeg ikke jeg har gjort noensinne. Har alltid sett ned på de som tar seg ei pils i eget selskap og jeg akter å sitte her som en alkoholiker selv. Men joda, så satt jeg her den 07.06.14 alikevel og drakk en forbanna brun og harry cb tappet fra grim. Jeg lover det er første og siste gang. Jeg mener, jeg har jo etikette. Jeg er jo en classy girl (helt til noen tilbyr meg sambuca). Så nå tar jeg siste slurken før jeg sier god natt. Tror jeg har brukt totalt 2,5 timer på den øla. Slå den du! : )

  Ha en fin pinse. Nyt hver dag. Du får de aldri tilbake og be for meg at katten min kommer hjem. Sweet dreams. ♥ 
 • hits