ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

UUUPS

 • 30.06.2012kl.20:51
 • (8)


Nå har jeg lagd muffins fra bunnen.. kidding, er det noe jeg ikke mestrer så er det kjøkkenferdigheter altså. Heimkunnskap var kanskje favoritt faget mitt, men ikke pga bakingen - men smakingen. Var så glad i mat før at jeg kunne spist lilletåa til dennis i den tiden. Å jeg har lilletåfobi.

... Nå sitter jeg her å gofler i meg disse pakkemuffinsene og kommer nå i det jeg skriver på at jeg har glemt å lage fyll!!!! OMFG, jeg skulle jo lage melis og strø på de små søte sukker hjertene jeg har. OOOOOOOOOOMGGGGGGGG............ Høres megafjortiss ut nå men fadern heller, alltid glemmer jeg noe. Er det ikke strøet så er det å skru av platene. AH SUKK.

Fuck it.

KLARER DU LAGE HJEMMELAGET MUFFINS?

 • SE HVA JEG VANT!

  • 29.06.2012kl.19:42
  • (12)
  Vant denne jenta!! :D neida vant denne bhen!! Gleder meg noe sinnsykt til å bruke den til den utringa kjolen jeg har snart! :D:D:D

 • HILS PÅ DOT.

  • 29.06.2012kl.14:09
  • (6)


  For en stund siden skrev jeg om katten min Strike (innlegg finner du HER for de interesserte) mens denne gangen vil jeg skrive om Dot. Grunnen til at han fikk navnet Dot var fordi han har en dot på nesa og siden det først var dennis sin og dennis er litt nerd så ble det dot for dot.com HAHA. Mye kulere enn å kalle han prikken, right? :)

  I begynnelsen var Dot den som ikke utmerket seg stort. Han var bare.... dot og gjorde ingenting spesielt, ikke så han særlig spesiell ut heller, men så en uke etter kom personligheten og jeg så potensialet og han minnet meg så fryktelig om den forrige katten min Addi, så jeg ville ha han hvis det skulle skjære seg mellom meg og dennis. Så nå er han min.  Dot er med tiden blitt veldig ufotogen. Har ikke ett grisefint bilde av han fra nåtiden (se øverst) men i virkeligheten er han den søteste. Det som er spesielt med Dot er at han ser dopa ut, hele tiden. Dere ser det øverste bilde til høyre av han, slik går han hele tiden når han er glad og ser enda mer dopa ut i virkeligheten. Jeg ler meg igjel av knotten! Han er også en skikkelig koseklump, så lenge det iallefall er mat til stedet. Han vet å smiske foråsidetsånn. Aldri i hele mitt liv har jeg møtt en sånn hol (sulten) katt før. Står jeg på kjøkkenet så står han der til han får noe. Og hver gang jeg kutter skiver eller whatever så klatrer dot på beinet mitt og vips står han på låret mitt for å få mat (djeesus) men det er jo så morsomt at jeg bare lar han gjøre det. Dum vane! 

  Dot er også den som er mest kjepp høy. Han er "best", han skal alltid ha alt, han knuser alt jeg eier og har men er en fantastisk katt. Kan ikke få nok av han. Ja og så er han også den med styggest pels. Han er tynn fra før og har skikkelig tynn unormal pels. Det stikker små hår ut her og der av pelsen som at han var el-gammel. En skikkelig modell heeeheee! : D 

  SYNTES DU OM DOT?
   

 • JUNI 2011

  • 28.06.2012kl.23:08
  • (7)


  På denne tiden ifjord så var det liksom så sommer. Jeg grillet mye, jeg badet masse, jeg solte meg og nøyt strendene. Mens nå fryser jeg om kveldene, det blir grilling i steikepanna, jeg er syk, har ikke nærmet tåa mi badevannet en gang og alt jeg sitter igjen med er en haug med myggstikk. Kan ikke huske jeg hadde ett myggstikk ifjor sommer, hehe. Kan det ikke bli sommer snart. Jeg mener ikke sol, jeg mener SOMMER! :)

  Var å kikket på hagemøbler idag men vurderte heller å by på netthandelen. Er ikke det litt smartere enn å kjøpe noe billig dritt som fungerer like lenge som du har mensen? SOMMER.. skynt deg før det blir høst.

 • DAGENS INNKJØP - HANDLENS DAG!

  • 28.06.2012kl.16:56
  • (13)


  Dennis fikk ett illebefinnende idag og mente vi MÅTTE spice opp leiligheten litt med noen blomster. Hallo blomsterfinn, lissom. Så da ble det en labbetur på 20 minutter til sentrum hvor handlens dag holdes. Fant mange fine ting jeg gjerne skulle tatt med meg men klær får jeg av mamma når hun kommer fra england, så da ble det kun ting til leiligheten. Nå skal det sies at noen ting bare var ett spontant-angre kjøp men dritt på. Var jo tilbud på alt utenom de øverste lysene så da går det jo greit. Dette fikk jeg handla:


  2 Lyskubber (husker ikke fra hvor) - plante, vase, sand fra nille, plante og vase (hvit) fra florriss - plante fra nille med sommerfugl fra nille - blomsterdekor på te esker - blomst fra nille - 2 tjukke sokker fra cubus (kun 29kr for begge to) og så fikk jeg de stay ups strømpene nederst til venstre i posten fra ebay. Sava stilige de er :D

  SANT KUBBELYSENE VAR SUPER RÅ FINE?? Er så fornøyd. De hadde de i hvit, lyserosa, lilla og limegrønn men likte så godt den grønnfargen på de. Så jeg skal handle der neste gang. Dumt jeg ikke husker navn på butikken....
 • IRRITASJONSMOMENT, SA DU?

  • 28.06.2012kl.01:50
  • (1)
  ~ Jenter som alltid skylder på sjalusi.
  For eksempel hvis ei kommenterer på (la oss si) Tcmn sin blogg: " Æsj, du ser ut som ei hore. Kle på deg og slutt å vis så mye kløft. Du kommer til å angre når du blir eldre." eller "Du burde farge håret ditt mørkere. Syntes det platina blonde blir alt for fjortiss". Da klikker det som oftest i vinkel for de som faktisk beundrer Tcmn og da kommer det alltid tilbakesvar som: "Skjerp deg anonym. Du er bare sjalu på Tcmn. Tipper du ikke ser ut selv!!!!"... Noe i den duren. 
  Hver gang jeg leser slike tilbakesvar så klikker det i vinkel for meg igjen. Da har jeg bare ett spørsmål til de som skylder på sjalusi: Er DU sjalu på alt du misliker? Dont think so. Man er ikke alltid sjalu selvom man kommenterer negativt til en annen. Det er kanskje ikke fint å åpne kjeften slik, men man trenger da for faen ikke være sjalu av den grunn??! Kanskje man bare er for ærlig.

  ~ Bloggere som hermer etter Martheborge og Kristinabe sin gamle blogg hvor de brukte intialene sine foran outfit.
  Marthe sitt var/er: Moutfit. Kristina sitt var: Koutfit. Syntes der er superirriterende jeg når andre hermer på akkuratt det. Finn på noe eget, eeehe.

  ~ Tyggis på bakken.
  Vet dere at fugler tror det er brødsmuler og spiser dem? Veldig mange blir kvalt av akkuratt det og pines sakte til døde. IKKE kast tyggis på bakken dere! Enten tvinger dere den ned halsen eller så er det garantert en søppelkasse i nærheten.  ~ Gutter som rydder opp etter MEG/ OSS JENTER. Haaaahaa. 
  Er så heldig at jeg har en slik en jeg samt en egen kokk. 

  ~ SKATTEN!! Er det ikke deilig dere?? 
  Vel nå får ikke jeg skatt da, så jeg sitter her grise sjalu å ser på at dere koser dere, men jeg er jo såklart glad på deres vegner. Mye fikk dere? Hihi

  ~ At det er 8 dager til mamma og mor kommer hjem fra england
  med forhåpentligvis en victoria secret bikini til meg!! : D
   

 • PÅ BUDSJETT - SPELLBAG

  • 26.06.2012kl.19:54
  • (5)


  Heya, jeg er enda syk og mister en del utseendet når jeg er det så har ikke fått tatt noen skikkelig ordentlige hverdagsbilder, men det bryr sikkert ikke dere dere noe om uansett, hihihi. Inspirasjonen er så klart heller ikke på topp med tørrhosting og snørrrenning lissaam. Men jeg begynner å bli sånn smått friskere og sola skinner som aldri før så dette bare må bli bra, ikke sant dere ;) Tilbake til innlegget.

  Spellbag har blitt utrolig populært, spesielt blandt bloggere. Du kan for eksempel se Marthe Borge sin blogg, hun har den og kler den kjempe bra. Men ikke alle er like velsignet med penger på kontoen så da var det tid for budsjett veska som kan minne om men som ikke ligner helt alikevel. Begge veskene er kjempe fine, men det finnes bare en original så klart. Håper dere ble glade for tipset : )

 • VINN VINN VINN

  • 25.06.2012kl.13:50
  • (2)


  Herlige lise (med det fine håret!!) holder en konk gående nå hvor man kan vinne superflotte produkter straight fra USA. Hvor rått er ikke det? Og det var ikke dårlige produkter hun valgte ut til oss heller foråsidetsånn! Krysser fingrer og tær for at jeg har sjans i havet. En må jo vinne right? Lykke til alle sammen og husk å besøk bloggen hennes HER.

  Konken finner du HER! 

 • REDUSERT

  • 24.06.2012kl.15:53
  • (8)


   

  Woow, ord kan ikke beskrive den følelsen av å drikke 2 dager på rad ca. Jeg skal ikke drikke på evigheter det er sikkert og vist. Vel nå drikker jeg ikke mye og drikker alltid med måte men formen er alikevel klein som en stein. Dere skulle sett leiligheten etter festen igår. Sneiper på de rareste stedene, kliss over alt, tusenvis med øl over alt og knuste flasker. Det er vel da jeg kan si at festen iallefall ikke ble kjedelig, heehe. For en gjeng vi var altså!

  Koste meg masse igår, for første gang på evigheter når jeg er full. Tja, bortsett fra da dennis skalla (uten vilje) til meg i nesa da han skulle kysse meg. Auuuu, jeg som har studd nesa kraftig fra før. Var godt jeg hadde drukket..........

  Nå skal jeg repareres, så snakkes vi senere : ) 

 • CAT WOMAN ADINA

  • 22.06.2012kl.16:00
  • (2)


  For ett par dager siden kom katteørene og favorittsløyta mi i posten. Gjett om jeg ble glad da jeg fikk det, jeg elsker ører i kostymer. Slipper volum så lenge man har ører, right? :)
  Pakken kom i posten på to dager og jeg ble absolutt ikke skuffa. Tusen takk til www.festivitas.no for catlooken. Du kan få samme HER til kun 95kr! Billig!

  TYCKS?

 • WOW. HAR IKKE ORD.

  • 22.06.2012kl.13:41
  • (4)


  Sånn sett bort ifra at nesen min er fuckings ødelagt så går det forsåvidt greit med meg. Igår var ikke helt dagen min for å si det slik. En jeg er veldig glad i gikk virkelig fysisk til angrep på meg pga personen ikke tålte spriten h*n fikk i seg. Det skulle virkelig vært høyere aldersgrense på sprit, og nærmest ulovlig å selge det i norge. Øl har ikke skadet noen som jeg husker, men sprit går alltid straka veien.   Jeg som er så forkjøla med rennende nese klarer pokker ikke snyte meg en gang, det gjør så forbaska vondt! Har ikke brekt den, men det kjennes ut som den er kraftig forstudd. Er litt hoven også og blir nok blå imorgen eller om ett par dager. Kjempe morro liksom! Jeg fortjener ett unnskyld av denne personen, men kjenner jeg den rett så er stoltheten viktigere desverre. Veldig veldig trist.

  Men jeg hadde jo koselige minner også da fra igår. Shaka ræva av meg etter Justin Bieber (har sånn halvveis blitt en beliber). Jeg lurte til og med fetteren min som hater bieber over alt på jord.

  Kim er jo langt i fra en Bieber fan. Så jeg tok på Boyfriend (han hadde aldri hørt den nye bieber sangen) og sa at dette var en fet sang han bare måtte høre lissam. "Alle digget den" så den måtte han danse til..

  Jeg tok den på å kim digget til introen.. "if i was your boyfriend ill never let you go, i can take you places you aint never been before..." 

  VIPS så setter kim den på repeat igjen. Så kul var den, før jeg fortalte det var bieber hahahahahaha xD 

  BILDEBEVIS

  HAHAHAHA :P (Jeg lovte deg å drite deg ut) Han er forresten singel dere: Kim rune ravi barsgård på facebook.

  Flere bilder..  Hadde du en fin fredag? :)

 • PHOTOSHOOT

  • 21.06.2012kl.15:18
  • (9)


  Ikke meg, neida jeg prøvde meg på en minishoot med kattungene, men nå skal det sies at jeg ikke er fotograf selvom bildene er helt råe lissam. Neida. Men se så søde :D  2 øverste: Florentina
  2 midterste: Strike
  2 nederste: Dot (ikke så fotogen han der, haha)

  HVA SYNTES DU OM BILDENE?

 • BRILLER ER SEXY

  • 21.06.2012kl.12:01
  • (11)


  Ps. Jeg er ikke friskere, jeg ville bare tipse dere om ett fab nettsted for dere som bruker briller. Også for de som ikke bruker briller men som syntes briller er fint (kan fåes uten styrke). Har noen av dere vært innom Extraoptical? De er helt geniale når det kommer til briller og bestilling. Jeg har bestilt der før og servicen var kjempe god, de svarer deg superkjapt. Dette er veldig viktig for nyskjerrigperen Adina.

  Extraoptical har 20% til alle nå og har norges billigste ordentlige briller. De har alle styrker, ett stort utvalg og rask bestilling. Husker jeg riktig tok det ikke mer enn to dager før jeg fikk dem sist gang : D

  Besøk hjemmestedet deres HER.  BRUKER DU BRILLER?
  SYNTES DU DET ER ETT FINT ACCESSORIES? 

 • THE CRYSTAL BRA

  • 20.06.2012kl.14:21
  • (26)
  I thougt I was inlove before, but I wasnt.. Se min nye crush, det er en bh! En håndlaget krystall BH i beste kvalitet. Denne kan friske opp ett helt outfit. Gå med gjennomsiktig bluse og ha kun denne under. Finnes ikke mer trashy og tacky enn en vanelig bh under en bluse. Denne her er designet som ett accessorie. Kan style opp alt med en slik bh. La toppen av bhen stikke ut litt fra singletten du bruker eller hva enn du måtte gå med. Dette er dagens it folkens!!

  Det beste: Den koster kun 443 kr og det er free shipping worldwide! OM-G!

  HVA SYNTES DERE?
 • ER DET VIRKELIG MULIG? BLONDE KVINNFOLK!

  • 20.06.2012kl.00:54
  • (15)


  Er det mulig? Er det virkelig mulig, jeg må bare spørre.. hihi

  Det er ei nettside på facebook som heter noe lignende "Jenter - kjøp, salg, kristiansand". I de siste dagene har den siden tatt helt av og gøy er det jo også da. Bud meg her og bud meg der. Men så var det ei lita tuppe (94 modell, forklarer jo sitt da) som skrev "Noen som har blonde extensions til salgs?".

  Jeg svarte da med: "Jeg har blonde, men ikke hvite".
  (4 stk likte den kommentaren!)

  1. Nå skal det sies at jenta faktisk var hvit i håret.
  2. Hvitt er tydeligvis ett skjeldsord. Sikkert like ille å bli kalt hore for henne som å bli kalt hvit så drama det ble ut av dette da. 
  3. Jeg skrev det for å opplyse om at blondt kan være så mye og at jeg ikke hadde fargen hvit.

  There goes the drama, jeg fikk så klart post på facebook fra denne lille "megga" og slik gikk da samtalen (prepare for laughter)  Det er nå jeg lurer på hvorfor jeg gidder å svare jenta. Du kan virkelig ikke krangle med dumme folk. Men så er det jo så gøy å fremstille seg selv litt bedre. Litt mer moden også, bare for å irritere enda mer. Nei, men nå skjønner jeg hvorfor enkelte menn er redde for å binde seg til jenter, for å inngå ekteskap eller for å invitere enkelte jenter til fest. Here comes the drama liksom!

  Nå ble jeg litt drama queen selv, men det er ikke ofte lenger jeg er borti noe slikt og da må det jo så klart deles med dere lesere, haha! 
  Æ vil bare ha d fætt.

  SYNTES DU JEG VAR FREKK HER?

 • JEG HAR EN AV DE RARESTE KATTENE!

  • 19.06.2012kl.18:50
  • (9)


  Nå har jeg faktisk hatt de tre kattungene jeg reddet fra døden i 20 dager. Det er nå det begynner å bli gøy når man på en måte kan personlighetene deres. Takk gud for at de vokser fra seg tenåringene med tiden, haha, de er noen luringer alle sammen. Men den ene, Strike, skiller seg veldig ut ifht de to andre. Strike er nok den de fleste faller for først. Ikke bare pga det rare utseendet hans (hitler barten) men også for personligheten. 

  Om morgen ligger han å har kapret hele puten iløpet av natten. Det hender jeg våkner med han i halsen også. Om dagen elsker han å sitte på rygg, skuldre og hode. Ja du hørte riktig. Her om dagen satt jeg på pcen å nerdet, plutselig klatrer han opp på ryggen som vanelig for å legge seg på skuldrene. Men nei, vips så hoppet han søren med opp på hodet mitt å ble sittende der til jeg løfta han ned. For en merkelig skapning
  .
  Ikke bare det så har han de vittigste ligge postiturene. Har knipsa noen bilder av han. Har aldri sett han ligge normalt foråsidetsånn. Og Strike er den eneste katten som faktisk kan være alene med hamsteret. Her om dagen så beskyttet han hamsteret fra den ene katten som skulle til å ta hamsteret, haha. For ett syn, for en katt. 

  Han er også den katten som maler mest. Alle maler men Strike maler bare du får øyekontakt med han. Han maler bare jeg putter en finger på han eller når han får lov å hoppe på ryggen min. Han maler når jeg løfter han ut på plenen og sitter der helt lost mens han maler å trår med beina. For en nydelig gledespreder han er altså.
  HAR DITT DYR NOE SPESIELT VED SEG?
  VAR IKKE STRIKE BARE HEEL SKJØNN?

 • SYNTES DERE DET ER GREIT TYPEN SER PÅ DETTE?? (debatt!!)

  • 18.06.2012kl.23:17
  • (44)


  Jeg må le (noe veldig!). Det er en fyr på facebook jeg kjente en gang i tiden. Han er i ett forhold og de har vært sammen i noen år nå. Tingen er at han hver dag, fleeere ganger om dagen spammer wallen/siste nytt med deilige jenter som så vidt har noe tøy på seg. Hele tiden. Ikke nok med det så kommenterer han på hvert bilde for eks her om dagen (ei jente i kun en liten tanga står i doggy) "hun her hadde jeg likt å stå bak;) grrrrr". Dette er bare ett eksempel av 1000. Jeg overdriver ikke når jeg sier hver-eneste-dag. 

  Ikke nok med det så kommenterer han jenters bilder heele tiden med "mmm sexy", "damn girl. wow!" osv. Hun ene er fellesveninne av dem og så og si alle bildene hun har på facebook inneholder en kommentar fra denne grisete fyren om hvor deilig hun er.

  Nå skal det sies at han sier at dama ikke bryr seg. Men har jeg rett når jeg sier at 99% av alle jenter i ett forhold hadde IKKE akseptert det?  Hva tenker du om denne saken? 

  For å si det sånn, jeg hadde gått fra dennis om han hadde vært så kåt på andre hele tiden, at han oppsøker deilige halvnakne og nakne jenter hver bidige dag. Hvor han kjesker på veninner og viser det så åpenbart. Det er direkte motbydelig, urespektfult og kvalmt. 

  Føler meg som en feminist, men nei, jeg er bare imot slikt i ett forhold. Slik kan man holde på med når man er singel (og i tenårene) Enkelt og greit! Jeg hadde fått sinnsykt dårlig selvtillitt av å være sammen med en slik en.   "Mmmmm sjekk den deiiiilige rompa XD Hadde gitt mye for å klaske den ass" <--- Erh.

  (Jeg sa ifra og det endte med at han begynte å bitche med - hahahaha og ass og blunk, you know what i mean for så å slette OG blokke meg. Jeg tror faktisk han forstod hva jeg mente). Lol.

 • MAMMAS SHOPPINGLISTE TIL ENGLAND!

  • 18.06.2012kl.19:22
  • (4)


  INFO TIL MAMMA: Victoria Secret holder til i
  - New bond street 111-115 LO W1A 3BS
  -  Stratford SU1017 LO 000 000
  Måtte reposte det ettersom hun reiser om en uke og ikke har fått printet ut bildene enda :)

 • HEY SEXY!

  • 17.06.2012kl.11:21
  • (8)


  God morgen! Har dere som meg leita lenge etter en billig kostyme side som er 100% sikker? Da har jeg fankenmed svaret, hihi. Dette er ingen reklame for nettstedet dems, jeg bare digger at jeg har råd til så og si alt, og at strømpene der er så lekre + kostymene. Åh, I cant wait to halloween! Nesten så jeg må arrangere en kostymefest vet du.. Gå inn HER for å komme direkte til hjemmesiden deres eller gå inn HER og kom direkte til mitt favoritt kostyme idag. Kikk litt rundt på hjemmesiden deres. Det er så mye tøft. 

  Ad

  HVA SLAGS KOSTYME ER DITT FAVORITT. Mitt er Lara Croft, Bunny og Cop? (Trenger ikke være de på bildene)

 • LETS TALK ABOUT KISSIE

  • 16.06.2012kl.20:57
  • (10)


  Jeg har nå fulgt med på bloggen til Kissie i 2 år+. Er det en blogger jeg har støttet hele veien så er det nemmelig Alexandra. Personlig så syntes jeg ALT for mange undervurderer jenta, akkuratt slik folk undervurderer Linni og Lene Alexandra. Noe som i seg selv er synd, fordi de har så mye mer å gi. Kissie virker for meg som en smart jente med bein i nesa. Alle har såklart vært bort i drama før frivillig/ eller ufrivillig men Kissie har vokst med tiden og har begynt å bli den som faktisk trekker seg unna bråk. Respect to that! Ikke mange jenter er slik vil jeg påstå.

  Gjennom bloggen hennes har hun fått utrolig mange stygge kommentarer. Ufortjente og direkte motbydelige kommentarer, men alikevel hever hun seg over dem og lager ikke ett styr ut av det. Respect igjen. Hvorfor folk vil ei så søt jente så vondt forstår jeg ikke. Hva har hun gjort dere "haters"? Hvem er dere til å tro at dere er bedre enn henne? Har dere tenkt over at hun faktisk kanskje ikke hadde likt din kropp heller, dine lepper eller din "pose" på bilder? Ingen er perfekte. Ikke Kissie, ikke jeg og ikke dere heller. Men Kissie har ett hjerte av gull, hun gjør det hun har lyst til å fortjener det.

  Jeg syntes Kissie er ett helt fantastisk menneske, en utrolig pen (snygg) jente, hun virker kul, veldig kul. Ærlig og forståelsefull. Hun er langt i fra falsk og er en fantastisk dyrevenn. Jeg bare elsker den lille hunden hennes. Nei, respekt til Kissie for alt hun må tåle, respekt for den kvinnen hun er og blir. Du fortjener all success du kan få Kissie og hold ut. Det finnes mange av oss som digger deg!

  Hoppas at vi treffas en dag!

  HATERS
  H-having
  A- Anger
  T-towards
  E- everyone
  R- reaching
  S- success 

   

 • TYPPISK!!

  • 16.06.2012kl.18:39
  • (0)


  Hei hei. Så lagg jeg her da. Har lugget rett ut på sofaen og sovet/ våknet i flere timer nå. Hvorfor? Fordi jeg ble så ufattelig kvalm av proteinpulveret. Tenk om jeg er laktoseintolerant? Nå må du ikke overdrive heller da Adina, men søkte litt på nettet og flere har blitt veldig kvalme etter proteinshake så da regner jeg med at det enten er normalt, vi som reagerte ikke tåler melkestoffer eller at det bare var uvant. Noen som har peiling på hva det kan komme av? 

  Hverdagen har faktisk ikke vært mer spennende enn det. Men for å oppdatere dere litt, damn lord å rampete kattene våres er nå. De er de største kjæledeggene jeg har vært bort i men fy søren de kan kopiere Emil i lønneberget alle sammen. Ikke bare er de rampete mot meg men de sloss heeele tiden. Nesten så de dreper hverandre skulle enn tro hehe.  For en alder altså ;) 

 • KJÆRE HAMSTER :(

  • 15.06.2012kl.16:53
  • (14)


  Idag begynte hamster å skrike da den sto slik som på bildet inni buret. Jeg ser under magen og han har fått en byll/svulst under magen til høyre. Er det mulig? Åhr noe så trist. Så her sitter jeg kjempe trist å skulle ønske det gikk over av seg selv. Hamster som er sååå snill og fin. Det ser mørkt ut og det beste er kanskje å bare skyte den. Hva er den beste måten å avlive ett hamster på selv? Typen til hun som egentlig eier den skal knerte den med pistol. Er så redd han bommer stakkars...... Eller er det gratis avlivning hos dyrlegen hvis det er sykt?:/

  Stakkars stakkars Misa <3

 • TO NYE KOPPER!

  • 15.06.2012kl.12:27
  • (9)


  Er jo 25% salg på hele Kremmerhuset for tiden og da jeg kom over disse to koppene følte jeg bare at jeg måtte ha dem. Skulle kjøpt 4 til så jeg har ett sett. Jeg gjør alltid den tabben å kjøper to av hvert så det ser helt hulter til bulter ut, ahhhh. 
  Sant de var søte?

 • DAGENS LILLE TIPS

  • 14.06.2012kl.09:27
  • (14)  Har dere sett noe så søtt? Denne retro radioen er på tilbud på Clas Olhson nå til 299kr. Førpris 399kr. Gjett om jeg skal ha meg en slik en til å ha på utsiden : )

  Ellers har dere hatt en god natt? Det har nemmelig jeg og nå gjør jeg meg klar til jobb. Slutter kl 5 idag og da skal jeg rett hjem og hive innpå 4 øl for så å stikke til sommer på torvet i kr.sand. En liten minifestival for oss innbyggere. Elsker sommer på torvet! #FLASHBACK.

 • MAMMA TAR RESTYLANE - SE BILDER

  • 13.06.2012kl.22:24
  • (17)


  Må jo dedikere ett innlegg til mi mor da. For selvom jeg føler barndommen min har vært litt på feil ende så er det bedre mellom oss enn det noen gang har vært og ingen andre har stått ved min side så mye som denne kua her. Er jeg blakk så stiller hun opp selvom hun selv ikke har penger til mat eller mat i hus. Det er snilt det! :) På en annen side så er det den galeste dama jeg vet om på alle mulige måter. Sjenert ble aldri fornavnet, og høylytt ble definitivt etternavnet. Mamma er ei dame med mye sprell, mye humor og er tøffere enn toget. Uten tvil. 

  Husker dere jeg sa at jeg var med igår å tok botox og restylane? Jeg lovet dere bilder, her er noen få.. 
  [Må vel legge til at hun var uten sminke og på bildet på venstre var det uten blitz. På bilde til høyre var med blitz. Derfor en stor forskjell. Hun så kjempe bra ut idag med sminke og skal selvsagt vise dere bilder senere også]

  Hun har en liten drøm om å se ut slik hun gjorde da hun var i 20 års alderen.. Like this:  Gøy å se forandring, ikke sant? :)

  Enda gøyere er det å se mamma med brunt hår:  Hvis man ser bort i fra Sven O høyby.

  HVILKEN HÅRFARGE SYNTES DERE MAMMA KLEDDE BEST - BRUNT ELLER BLONDT? Jeg syntes brunt!!!!

 • BOTOX/ RESTYLANE OG DAGENS SHOPPING INNKJØP TIL LEILIGHET!

  • 12.06.2012kl.22:13
  • (21)


  Hey, da var jeg tilbake igjen! Igår fikk jeg ikke blogget fordi jeg holdt på å klø meg igjel etter 4 timers maling for ei veninne. Dette var jo langt inne på bondelandet og med det følger det desverre også med knott. Har ikke telling på hvor mange stikk jeg har fått, hehe. Vi malte både tak og lister (eller rettere sagt jeg tok alt mens dennis stod å så på) KØDDA. Tipper han hadde drept meg om jeg tok på meg æren hehe. Bildebevis:


  Idag har jeg og dennis vært borte hele dagen sammen med mamma. Jeg var med mamma til Saits klinikken i kr.sand hvor de utfører facial treatments and body treatments. Mamma gikk der for å ta botox og restylane og hallo, dette digger jo jeg så da måtte jeg jo så klart bli med inn også. Stod faktisk helt oppi å så på når de tok det og gjett om jeg skal ta en dag. Som mamma sier "I stedet for å kjøpe godteri, så kjøper jeg heller dette" (Selvom hun aldri har manko på godteri hjemme da men).. hihihihi.

  Skal vise dere før og etter bilder om ett par dager til. Og skal så klart ta dere med gjennom behandlingen. Det vittige er at bestemor også skal ta nå. Hun tenker iallefall på det. Er igrunn  veldig glad vi kommer fra en slik familie hvor alt ikke bare er kjedelig og A4. De gale har det godt er det jo noe som heter.

  Etter behandlingen ble det shopping i 4 timer. Stakkars Dennis som måtte dilte etter oss så lenge, men for min del var det verdt det. Bare se her:


  Nytt utebord som skal males tynt lag hvitt imorgen og pusses over slik at det får litt gammel, slitt og vintage effekt. Stolene skal byttes ut neste mnd. Jeg har kjøpt nye puter til å sitte på i stolene og har to ryggputer i samme design som skal opp etter de er vaska. Jeg har fått nytt brett til å ha på bordet (var det ikke lekkert?), nytt askebeger, nye lys (nydelige!!!), ny plante på bordet, blomst på bordet, nye grytekluter, nye servietter og nytt kjøkkenhåndkle. Har fått helt dilla på dette blomster designet og skal snart kjøpe meg en vannkanne til å ha blomst oppi på bakken i samme mønster. Det skal bli så fint til slutt. Jeg vet akkuratt hvordan det skal se ut, selvom dennis ikke er så jævla fan av så girly interiør haha, men baby im worth it. Its worth it.

  Tusen takk til mamma for 95% av de nye tingene <3   Den blå puta kjøpte jeg på brukten av alle plasser. en var så fresh i fargen og luktet så godt og kostet meg bare 5 kroner, så kjør på tenkte jeg bare. Den var mega søt! Alt er fra kid, ikea og brukten.

  Hva syntes dere? og hva tenker dere om botox/restylane?

 • JÆVLA KU

  • 10.06.2012kl.22:32
  • (11)


  Guri land for en dag. Begynte med at jeg besøkte mamma så fikk vi veldig lyst å besøke bestemor m/ familie, noe som var kjempe koselig ettersom det blir så sjeldent jeg ser dem etter de flytta på landet. Men da vi var ferdige der skulle vi egentlig hjem men så fikk hun tlf fra en mann at mamma måtte forte seg å hjelpe han med å få kuene sine på plass. Hallo liksom, kuer?

  Så vi skyntet oss opp dit og mamma kjørte på med å jage de inn i båsene hvor de skulle mens mannen prøvde å dra dem inn. Jeg måtte nesten flire, det så jo ut som ett drama styr uten like. Men fy søren altså å skumle kuer er. Uskyldige langt i fra, men langt i fra uskyldige. Jeg har piss redd hele tiden og jeg som er dyrekjær.com. Kuer er so not my thing, men kattene som var i "stallen" derimot. De var utrolig herlige, men jeg glemte å ta bilder da. De begge er oppvokst blandt kuene å gnir seg inn til kuene som om det var en annen katt. Ikke bare det så holdt begge to rundt halsen min hele tiden når jeg løftet dem og gnikket hodet inn til mitt. Skikkelig menneskeglade katter altså. Fikk lov til å få den ene men tror jeg har nok med det ramalevende jeg har hjemme hihi.

  Det ser kanskje ut på bildet under som at det var kanskje 20 kuer, men i virkeligheten var det to staller med kuer på hver side. Sikkert 10 stk i hver bås og tilsammen var det rundt 200kuer. Jeg holdt virkelig på å drite på meg. Bilde bevis (btw, har lissam fått tilbake speilrefleksen jeg da, høøøøhø)


  Den hvite opperst til venstre måtte stå alene stakkars. Den ser kanskje uskyldig ut på bildet men i virkeligheten er den typisk arnold swartznigger nr2.

  HAR DU HATT EN KU(L) DAG ELLER?
   

 • CHANEL COCO NO9 HOODIE

  • 09.06.2012kl.23:45
  • (18)


  Det har ikke gått ann å legge ut bilder før nå. Flere som har hatt samme problem som meg idag? Her er ett inspo bilde: • KATTEN ER HJEMME IGJEN!!!

  • 09.06.2012kl.20:28
  • (8)


  Beklager dårlig bilde men speilrefleksen fungerer ikke i dårlig lys så da ble det mobilen, men poenget var at Uteliggeren "Pys" er kommet hjem igjen. Han har vært borte i 8 dager men da dennis skulle på butikken istad hang det en lapp med katten våres på. En familie hadde gitt den mat og tak over hodet på hverandaen deres imens. Er så takknemmelig og kjempe glad for å ha den tilbake. Der lå den klissvåt i en kattesofa de har lagt ut til han, hehe. Nå spørs det bare om Chanel går overens med den. Think not :S Skal la de hilse på hverandre snart :D

 • ILLEBEFINNENDE

  • 09.06.2012kl.12:58
  • (6)


  Planen igår var egentlig å bli hjemme å furte men så plutselig fikk jeg ett illebefinnende om å dra på fest til en kamerat. Skulle egentlig bli kjørt men så trakk hun seg hun som skulle være med og jeg måtte labbe. Aldri faen om jeg kommer til å labbe den veien dit igjen. Det tok meg 35 minutter å labbe og ca bare oppoverbakker. Bratte oppoverbakker. Holdt virkelig på å dø men for å motivere meg selv tenkte jeg hele tiden på de i 71grader nord. Hvis de klarer det så skulle jeg å klare det. Mot slutten kunne jeg høre festen 5 minutter ifra. Jeg hadde lyst å sette meg ned å gråte så tungt det var, men igjen måtte jeg motivere meg selv "tenk om dennis er utro, tenk om dennis er utro" så jeg sprintet bort og opp, HAHA. 

  Svett som en gris, helt edru og klissblaut kom jeg opp på festen og helte i meg tusen øl. Gjett om jeg ble full, ja det ble jeg. Humøret mitt er litt bedre, men alldeles ikke bra nok. Det får ordne seg med en tur ut etterpå med chanel hvis bare det forbaska regnet kan holde opp. Har ikke vanntette sko.   En ting som er litt digg. Ingen ser det kanskje på meg men jeg måå ha lagt på meg ettersom buksa til mamma satt som støpt igår. Weee.
 • hits