ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

VOGNA VÅR 2017

 • 22.05.2017kl.10:50
 • (0)


Det er så deilig å være ferdig med alt av innkjøp til Mille. Hun har alt om ikke mer og vi har vært ferdige for lenge siden. Vogn var det verste å skulle finne. Jeg hadde sett for meg ei rosa og hvit Silver cross elegance vogn. Tor var desverre ikke helt enig i det, hehe. Jeg gikk med på å lete etter en hvit emmaljunga vogn heller. Hvit eller grå jeg kunne ha en brungrå pelskant rundt hetta. Det ble for dyrt. Vi fant mange fine som Silver cross elegance sleepover sine vogn men det ble også for dyrt så vi endte opp med tidenes kupp. En imporert vogn fra Polen i fargen svart og beige. Venter spent på en svart pelskant som skal rundt hetta på denne vogna slik at den blir hakket finere men vi er veldig fornøyde med vogna. Kunne såklart hatt ett finere understell slik Silver cross har, men det får gå så lenge. Gleder meg til å trille rundt på lille Mille i blomstervognen sin! ♥

Såklart måtte jeg ende opp med noe uvanelig, knis!Tidenes kupp, 1500kr - Importert fra Tyskland! ♥ Brukt, men som ny(!)

 • GRAVID OPPDATERING UKE39 (38+5)

  • 21.05.2017kl.13:45
  • (2)


  Idag er det 11 dager igjen til termin. Fy søren så fort tiden har gått nå på slutten. Jeg har hørt at de fleste syntes svangerskapet går fort mens slutten går seint. Her har det virkelig vært motsatt. Føler hele svangerskapet har gått sinnsykt seint og at det nå mot slutten bare raser avgårde. Helt utrolig. Helt utrolig at jeg skal få en familie rett rundt hjørnet. Fy søren så spent jeg er!! 

  Litt om svangerskapet nå mot slutten...

  Plager: Sover utrolig dårlig. Er oppe 3-4 ganger om natta for å tisse og sliter med å få sove med en gang igjen pga stikkinger i underliv og en plagsom mage. Jeg har også i det siste slitt med en god del kynnere. Og bekkenet er jo enda ett evig herk jeg helt skulle vært foruten. Får virkelig håpe det forsvinner etter fødsel. 

  Cravings: Klorin enda!!! Påfyll, sprut, påfyll, sprut... mmmm jeg blir ikke lei av at badet lukter svømmehall! 

  Vekt: Har gått opp 20kg til nå. Merkes mest på mage, pupper og indre lår. Jeg kommer til å trene bein så det holder etter fødsel. For noe så ubehagelig som å ikke ha gap. Lårene gnisser når jeg går og det gnager!! :-O Savner faktisk de tynne lårene mine som ikke var ubehagelige, hehe.

  Mille: Er aktiv enda men sparkene hennes er veldig ubehagelige syntes jeg nå og hodet til Mille har festet seg i bekkenet og jeg kjenner ofte det "skrus nedover i bekkenet" noe som er utrolig ubehagelig/nærmest vondt.

  Strekkmerker: Har INGEN strekkmerker så langt, men sitter å venter på at det plutselig skal revne. Jeg er jo så stram og hard i magen at jeg ikke forstår hvorfor jeg så langt har sluppet unna.. ? Smører meg ikke akkurat!
 • hits