ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

HIPP HIPP.. HORA!

 • 18.05.2014kl.15:01
 • (4)
Nok en 17 mai overstått. I år er første gang jeg har sett på 17 mai som skikkelig norskt. Er veldig patriotisk av meg og mener at norge skal være 100% norsk men at folk må gjerne besøke landet/bosette seg i landet vårt på en betingelse: At de følger norske regler og lover og at de respekterer vår kultur og ikke prøve å ta over. Jeg er kjempe stolt av norge. Ikke av regjeringa, men av norge generelt. Vi har ett fint land. Mange flotte mennesker. Ikke trenger vi frykte krig hver dag, tornadoer eller svære oversvømmelser. Vi er i bunn og grunn heldige vi! 

Alt i alt var det en fin 17 mai. Mange flotte menneser i fine bunader, flotte folk i borgertoget og ikke minst stor sol nesten hele dagen. Vi var jammen meg heldige i år med været selvom jeg på kvelden holdt på å fryse til is. En kylling som meg trenger varme! :)

En ting som ikke var så god var starten på 17 mai. Vi labba nedover bakken min og jeg ser katten min sitte i veikanten og roper på den, "Dot?".. Plutselig tar han tak i ei levende mus og løper vekk fra oss oppi skråninga der.. Musa skreik og skreik, den må ha hatt det så vondt. Den skreik så lenge :( Jeg skreik enda høyere men det nytter ikke. Katten er for rask, og tro meg.. jeg gråt på vei nedover bakken. og når jeg kom beruset hjem igjen lå jeg å hulka som en ann sippeguri. Har aldri sett en mus bli pint før levende. Det er det vondeste jeg har sett i virkeligheten på lenge. Dumme drittkatter.

Ellers går det greit ♥ 

 • GDANSK

  • 16.05.2014kl.21:25
  • (1)


  Iknow Iknow, dette innlegget henger litt etter men greit å ha minner å se tilbake til alikevel selvom jeg ikke er en aktiv blogger lenger. På onsdag tok nemmelig meg og min kjære båten over til Gdansk aka danmark. Er det flere enn meg som trodde Gdansk var ett fjortis slengord for danmark (DK)? Jeg har blitt mobbet nonstop etter jeg postet dette innlegget på facebook:  Sånn kan det gå.. resten av de 18 kommentarene var bare en haug av HAHAHEHEHOHOHIHIHÆHÆ! Men når man ikke fulgte med i geografi timene er det heller ikke lett å vite.. Man lærer noe nytt hver dag.. ;) Bildetid!
  Vi var heldige med været da :) 

  Imorgen er det 17 mai. Blir nok noen bilder fra 17 mai også på bloggen. Ha en fin dag videre ♥

 • SOMMER OUTFITS MUST HAVE

  • 11.05.2014kl.21:43
  • (8)


  Me wanna so f'en badly!

  Jeg sikler så sinnsykt på den shortsen og toppen oppe til høyre men like mye på alt det andre også. Jeg kan ikke få nok klær og det er så utrolig deprimerende å se hvor dårlig utvalg vi har av klær i norge. Alt er liksom det samme, og så utrolig likt. Er heldig som jobber på monki, da klærne der skiller seg mer ut enn hva man kan få kjøpt på andre butikker i norge. Men jeg syns alle butikker skulle prøvd å bli hakket mer spennende/sexy og søtt samtidig. Klær med en vri er noe jeg alltid ser etter. Kan ikke fordra basic klær :) Er det en butikk jeg håper kommer til norge så er det saboskirt uten tvil. River island også. Men jeg har hørt river island kommer til norge snart, eller har det kommet? Hvor da isåfall? 

 • EVERY GIRL SHOULD HAVE A GAY FRIEND

  • 04.05.2014kl.20:42
  • (3)


  Enhver jenters drøm er å ha en homofil venn. Jeg er så heldig å har mange homofile venner og bekjente. Igår var tre av dem på besøk hos meg + 4 til venner. Det ble to flasker vin på deling på alle så jeg vil ikke kalle det noe fyll akkuratt. Var like edru da de kom som da de gikk, men gud å koselig vi hadde det. Trenger ikke flere veninner, når så mange homofile har begynt å komme ut av skapet tidligere enn før. Gleder meg bare til Dennis skal treffe de han ikke har møtt og gleder meg til å reise til danmark den 14 mai. Bare for å spore helt av. Bestill nå, 100kr tur/retur den dagen. Kanskje vi sees? Anywho, bildetid!


  Haha, det siste bildet er så vittig! 

  Have a FAB night!! Imorgen kaller jobb.. tror jeg gruer meg ettersom min kjære kommer hjem og er veldig savnet av meg etter flere uker uten han så og si.. Men så har jeg fri til tirsdag da og kan kose meg med han da! KISSIES!
 • hits