ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

OPPDATERING OM DAGENE

 • 30.05.2013kl.16:33
 • (0)


Grunnen til så mye avholds fra bloggen er fordi jeg jobber 100% og det sliter meg mer ut enn jeg hadde trodd, så jeg er ikke mindre interessert i bloggen om det er det dere faste lesere tror, jeg er bare sliten men nå tenkte jeg at jeg kunne ta en liten oppdatering for dere. 

Først vil jeg oppdatere dere med at Kremmerhuset selger de kuleste kortene nå. Freeshe farger og morsomme tekster. 10kr for små kort, 20kr for store. 50kr for tre store.. Skal dere handle kort så er det hos oss dere må gjøre det. Blir nok fort utsolgt ja :D

Ellers har jeg så mange planer fremover. Meg og dennis skal ordentlig på ekte denne gangen begynne å trene i juni måned. Dennis er skikkelig motivert denne gangen og det gir meg så vanvittig motivasjon selv. Han er en skikkelig pusher også så jeg kan fint ha han som personlig trener. Flink er han også, gleder meg virkelig til vi får komt ordentlig i gang. Akkuratt nå trener han hjemme, gud så flink han er. Jeg kjenner jeg blir litt misunnelig fordi jeg har ikke energi om dagene til å gjøre annet enn å late i sofaen etter jobb. Jeg vil åå trene.. Men det kommer det kommer, nå må vi bare få inn penger på kontoen slik at vi kan få begynt. Jeg gleder meg såååå!! ♥♥♥

Økonomien begynner sånn smått å falle på plass også til at vi kan endelig begynne å leve igjen. Det er så deilig å vite at man slipper å tenke "har jeg råd til den shampooen til 20kr eller ikke?".. Nå kan jeg vel snart kjøpe meg en ordentlig shampoo. Vel nå var jeg så heldig å vant shampoo, conditioner og kur her om dagen fra SP.. Gosj, håret mitt gliser om dagen!!

Vil ikke at det skal bli for lang tekst så jeg kommer tilbake i løpet av dagen igjen. Bloggers never quit! 

 • LOVE CAPSEN MIN

  • 22.05.2013kl.19:13
  • (0)


  Love capsen min er også fra ebay. Denne er min favoritt caps of all time. Supersøt, skikkelig jentete og behagelig å gå med.. Tenk at mitt store hodet passet denne capsen.. Det er thumbs up altså!! Er absolutt ingen capse jente, jeg har liksom aldri kledd caps, men denne var merkelig nok "kledelig" og thats good! Tror det tok 1,5 uke fra jeg bestilte den til jeg fikk den.. Så du kan stole på selgeren :) 

  Du får kjøpt samme caps som meg HERHERHER! ♥
  (Ps. Fåes i flere farger også og koster 104KR totalt. Ingen frakt eller toll!) :D 


 • NEW IN: VICTORIA SECRET

  • 21.05.2013kl.20:53
  • (13)


  Først må jeg bare si: Sjekk ut denne ebay selgeren HER! ♥

  Ahhh, im in heaven. Hvis jeg kunne handlet Victoria Secret ting hver bidige uke hadde jeg følt meg som en engel. Det er ingenting mer girly og ingenting bedre følelse enn å gå rundt i Victoria Secret merket. Kvaliteten er så god og fargene så fine. Jeg ble så glad når disse tingene datt ned i postkassa idag holdt på å hyle.. Poenget var jo bare å ha thongsene, men så fikk jeg verdens søteste bag og body lotion i tillegg. Wow, for en service på denne ebay selgeren!! LYKKE ♥

  Bestilte disse tingene for litt over en uke siden å fikk de så raskt. Wow, denne selgeren har jeg lagret på favoritter. Ikke bare er Angela (selgeren) superskjønn, men hun leverer raskt og har ebays beste og girly-girly ebay konto.. Sjekk den ut HERHERHER!!! Du finner så sykt mye fint og jentete der jeg sitter bare å måper og gleder meg til å klikke hjem flere ting en dag.. Syns heller ikke det er dyrt, og spør gjerne om du lurer på noe ang toll, frakt, pris, selger og lignende.. Jeg kan bare skryte, det må jeg virkelig si! Pleier ikke ofte å anbefale en ebay selger, men det gjør jeg jaggu med nå! :D

  BILDE TID

   


  LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

 • ADINA I CHICKFIGHT

  • 19.05.2013kl.11:52
  • (6)


  Tror jeg dauer av latter. Igår så havna jeg i slosskamp, men måtte overgi meg raskt da det ikke var sjanse. Hun veide x antall mer enn meg og jeg som er tynn som ei flis kunne aldri klart å ta ordentlig igjen. Jeg er ingen slossguru, og har ikke peiling på hva man skal gjøre når man havner i slosskamp utenom å rive i håret og klore.. Skikkelig tragisk jentefight eksempel, så jeg gjorde nettopp det og hun tok jo dobbelt så hardt igjen tror jeg ved å lugge/holde meg hardt i håret. Jeg kjente derimot ingenting, til tross for hvor edru jeg var i formen og alt jeg klarte å tenke på var Elise Ryan kjolen min. Hadde på meg en ny kjole fra elise ryan, denne her..

  Hadde ikke akkuratt lyst å få den kjolen ødelagt, da den er så fiiin så jeg måtte ofre alt for kjolen.. Jeg kan ikke forstå hvorfor jenter sloss. Jeg mener, hvor lite respekt har de for seg selv og andre? Hva tenker de med? Og hva tror de at de vinner på det? Status? Nei vet du hva, så ufeminint som det der holder jeg meg for god til altså.. Man er "tøffere" om man har det i munnen ;)

  Og da jeg våknet oppdaget jeg dette..  Kjempe kult liksom.. Kunne det ikke vært ett litt finere kutt isåfall i panna eller på kinnet. Hvorfor akkuratt der i en stygg shape? Hahaha! Åhh, nei idag skal jeg virkelig kose meg i sola og bare tenke på hvor fantastisk bra verden hadde vært om flere hadde vært som meg ♥ kisskiss

 • 17 OG 18 MAI

  • 18.05.2013kl.17:12
  • (0)


  Juhuu! Tenk nå er enda en 17 mai overstått.. Tiden flyr og 17 maier blir bare kjedeligere med årene.. HAHA, jeg må så få meg en kid så det blir moro med 17 mai igjen. Slik så jeg ut igår:


  60 cm hair extension er ikke ofte jeg bruker, men syntes faktisk det var kjempe fint igår.. :) Mon tro om jeg skal begynne å gå med det igjen!

  Hadde også besøk av fetteren min, dama hans og en kamerat av fetteren min igår. Måtte le da han klarte å si "Hvilken dato er det idag?" på selveste 17 mai.. *oppgitt*.. Det ligger i familien!   Idag har vi grillet. Elsker grill lukt, det er noe av det beste jeg vet. Men grillmat er ikke det beste akkuratt. Blir dårlig etter grillmat hver bidige gang så det blir lenge til neste grillingz foråsidetsånn. Men koselig da, vi er jo så heldige med været på sørlandet idag og imorgen blir det enda bedre. Har sprada rundt i en tynn treningsbukse fra Xlife og en rosa T skjorte og caps i hele dag.. Tror kanskje ikke det er så bra for forkjølelsen min da, men åhhh smaken av sommer ♥
  Ikveld blir det party party hos barndomsveninna mi oppi gokk.. Litt surt å ikke ha en eneste krone til drikke og komme opp helt edru, men men... Hva gjør man ikke for gode venner? Og i tillegg er jeg jo syk enda, hurra! Blir aldri frisk jeg :p

  HVA SKAL DU IDAG?

 • RETT FRA LEVRA: BUNAD ER STYGT

  • 15.05.2013kl.23:56
  • (43)


  Huff, nå kommer halve norge til å kverke meg tror jeg, men er så lenge siden jeg har kommet med ett "rett fra levra" dønn ærlig innlegg om en mening jeg har og denne gangen er det kort fortalt om bunad. Bunad er og blir lite pent og så totalt upraktisk nå på våren? Det må jo være glo varmt under de lange niqab kjolene og ikke lett å style opp om det blir for kaldt heller.. Men selvom jeg ikke liker det selv så betyr det ikke at jeg ikke liker synet av bunader på 17 mai for hva ville 17 mai vært uten bunad og flagg? Iallefall ikke noe 17 mai for meg, så jeg er utrolig glad for at andre tar seg av stemninga ved å bruke disse kjedelige og tildekkende kjolene.. Absolutt, jeg syntes til og med noen kler det også.. Ikke verst bare det til å komme fra meg, haha.. Men at de også er så dyre som de er gjør det bare enda verre i smak. Ville heller brukt 50.000 på en nelly kjole enn en bunad for min egen del. 

  Neida, det er ikke så stygt som jeg får det til å høres ut i mine øyner, men litt vel harry og bondeslig for min smak. Og alle har lov til å ha egne meninger om ditt og datt. Dette var da min mening om bunad og da vet dere at jeg ikke kommer til å gå i bunad, med mindre jeg blir eldre og plutselig endrer mening. Det har hendt jeg har endret mening på ting jeg aldri hadde trodd, før. Men en ting er kult med bunader da, og det er guttebunader. Det er ikke ofte man ser en gutt i bunad, men jeg syntes faktisk det er litt tøft på voksne menn. Ikke på yngre gutter. 

  SÅ DA ER MITT SPM TIL DERE (GJERNE VÆR ANONYM):
  HVA SYNTES DERE OM JENTE BUNAD?
  HVA SYNTES DERE OM GUTTE BUNAD?

 • EBAY: KABUKI BRUSH

  • 14.05.2013kl.19:41
  • (4)


  Den aller aller beste foundationkosten er en jeg kjøpte på ebay for en stund siden. For meg er det viktig med en skikkelig god foundation kost for at foundationen skal sitte best mulig og se penest ut. Mange sverger til hendene eller svamp mens jeg derimot klarer ikke leve uten en kabuki kost til min foundation. Jeg ble veldig inspirert av Kim Kardashian sin makeup artist når han sminket henne med en slik kost og måtte ty til en selv. Etter å ha brukt den i over lenger tid så kunne jeg aldri gått tilbake til annet. 

  Det er så enkelt å jevne ut foundation med en slik kost, men det beste med den er at den er så tykk at det er umulig å ikke få ett fint og jevnt lag. Hårene er mange og tette og jeg elsker min kabuki over alt på jord ♥   Du kan få kjøpt samme kost som meg HER til kun 100KR.. Det er billig det (ingen toll, og dette er inkludert frakt. WUHU) :D Du kan definitivt stole på selgeren. Hun som selger er helskjønn å snakke med og dødsbra service. Jeg fikk kosten på bare 7 dager. Helt ok det liksam, hihi.. 

  For å være litt ekstra snill med henne siden jeg fikk så bra service tilbake så kan jeg jo tipse dere om hjemmesiden hennes hvor det er masse billig og bra. Den heter ABBAMART (link) og det har seg slik at alt hun selger på ebay finner dere også på abbamart.com men der er det enda mer!! og ikke bare det, det blir billigere om du handler via hjemmesiden deres hvis du skal handle flere enn en ting. Dette er noe de har funnet på selv og selv syntes jeg det er en god deal!! :)

  Likte dere tipset? 

 • DAY 4: 3 YNDLINGSSANGER AKKURATT NÅ

  • 13.05.2013kl.12:25
  • (0)


  Først vil jeg bare starte med å si at denne dagen er utrolig trist.. En katt jeg er blitt veldig glad i døde idag på fanget til matmor.. Jeg griner og griner, og det er ikke engang min katt men besteveninna mi sin.. Det begynte i fjor at jeg hørte masse mjauing utenfor. Der stod en redd men kontaktsøkende Tassen. Jeg brukte laang tid på å få tillitten hans men etter noen uker klarte jeg det. Han var utenfor hver eneste dag. Det viste seg at det var barndomsveninna min sin katt som hadde vært forsvunnet i tre mnd. De hentet tassen og han var trygt hjemme igjen. Men det tok ikke lang tid før han stod utenfor oss å mjauet igjen. Hver dag i flere mnd. Jeg ble så glad i tassen, men han kunne ikke bli her fordi han var ikke fan av mine katter og de var heller ikke fan av han. Men jeg gav han aldri opp. Han har de siste ukene blitt syk og har vært hos legen å blitt operert. Desverre oppdaget eierne at han var syk alt for sent og dårligere skulle han bli. Idag døde han på hjertet til matmor som skrevet over og sovnet stille inn. Jeg savner deg veldig tassen. Du vil alltid være i mitt hjerte. Håper du får det godt nå. Takket være deg har meg og malene fått godt kontakt igjen. Love you! :'(

  Her er de tre sangene jeg hører mest på nå for tiden:

 • HAR DU HUSKET Å..?

  • 12.05.2013kl.20:34
  • (10)


  Rengjøre sminke kostene dine? Det gjør jeg ofte.. Kanskje ikke så ofte som man burde, men gjør det minst to ganger i mnd og flere ganger i mnd med foundation og pudderkostene. Det er så viktig fordi det samler seg enorme bakterier på kostene som i tillegg kan skape hudirritasjoner slik som acne/kviser.. Jeg har ikke akkuratt photoshop hud så jeg bruker iallefall å være nøye med å vaske dem. I tillegg så blander man gjerne samme kosten med flere forskjellige produkter som igjen kan skape en annen farge enn den du tar på neste gang.. Lurt å vaske dem uansett unnskyldning :)

  Her er mine koster. Ikke den største, men heller ikke den minste samlingen. Men vaskes skal de uansett.
  Før og etter. Så deilig å få badet kidza! ♥
  Er du flink til å vaske kostene dine?

 • DAY 3: NOE ELLER NOEN DU SAVNER

  • 12.05.2013kl.19:12
  • (2)


  Denne er litt vanskelig for jeg savner så mye. Alt i fra Addi og Leon som var kattene mine før en drittnabo forlanget at jeg kvittet meg med dem, eller så måtte jeg ryke. Skulle aldri gitt dem vekk, nå vet jeg ikke hvor de er og ingen vil si meg adressen til der de liksom holder til :( De var som babyene mine og hadde gjort alt for at de skulle kommet tilbake igjen. Savner også rotta mi Rikke, som jeg ved ett uhell klarte å drepe med maurkverkerstoff. Den var i buret sitt på rommet mitt. Jeg hadde masse maur i rommet og la maurkverkermiddel i alle kroker. Visste ikke at det var farlig for rotter, og da jeg kom opp var han død. Verste synet noensinne.. Ikke nok med det men hamsteret mitt døde også samme dag av at kattene hadde åpna buret og han lå delt i to på gulvet. Grusomt!

  Jeg savner også Lille grynet. En katt fra barndommen da jeg var liten som jeg beskyttet av hele mitt hjerte og barndomshunden Kaia ikke minst. Verdens beste schaefer hund. Jeg savner Gaute, stefaren min som døde i trafikk ulykke. Det var så ufortjent og jeg savner katten min mons som forsvant og aldri kom tilbake. Er stygt redd for at den er blitt spist av ett skogsdyr. Nest siste savn er kattungen Mimmi/Mumrik som var noe helt spesielt for meg. Han lever enda i beste velstand sammen med en helt fantastisk eier jeg enda har kontakt med, men jeg savner alikevel lille knotten jeg reddet fra gata som baby.. ♥

  Men det aller største savnet jeg har er min kjære bestefar Hans ♥ Ingen besteforeldre kan måle seg med han. Jeg sier ikke dette fordi han er død, jeg har alltid ment det. Det fantes ikke kjedelig i han, han smilte alltid. Han var den beste bestefaren i verden og han var ikke en gang en blodsbestefar. Vi var egentlig ikke i familie, men for meg og for han var det ekte. Jeg savner smilet hans, de lure øynene han hadde når han smilte og stemmen hans ikke minst. Latteren hans var den beste, han kunne fått en hel verden til å le sammen med han. For ett fantastisk menneske bestefar var. Jeg hadde gjort alt for å kunne holde rundt han igjen, det har vært så tøft for meg å miste han og så vanskelig for meg å besøke grava hans. Jeg sliter veldig med dårlig samvittighet for det, det er gått tre år og jeg har enda ikke klart å gå der. Men jeg ber ofte stille for meg selv om kveldene og snakker til han som om han var ved siden av meg som ånd. Gleder meg uendelig mye til jeg får møte deg igjen!

  Er utrolig glad for at jeg fikk se han før han døde, selvom han var blitt en del sykere og tynnere. Vi klemte hverandre hardt. Jeg kunne se han var redd og han sa han var glad i meg. Han gråt på mine skuldre og jeg gråt med. Jeg er så glad for at det ble våres farvel selvom det aldri skulle vært noe farvel. Kjære kjære bestefar, du er høyt elsket av både meg og din familie. Pass godt på deg selv i himmelen og husk: Jeg er evig takknemmelig for at du var til. Glad i deg 


 • ADINA OG DENNIS: VIDEOBLOGG

  • 12.05.2013kl.16:52
  • (2)


  Trikser og mikser med pannekakene.. 

 • I HELGA HAR JEG...

  • 12.05.2013kl.13:52
  • (4)


  I helga har jeg nærmest vært sengeliggende hver dag fordi adina er blitt syk for andre gang på halvannen mnd.. Jeg som aldri blir syk, blir nærmest døden når jeg først blir det. Dramaqueen much, haha! Hoster og harker, feber til de grader og ett hode som holder på å sprenge. Kroppen kjennes megastøl ut og tinningene stikker. Ikke helt min helg, men jeg er såå glad for at det skjedde før 17mai da. Greit å se frisk og opplagt ut på den dagen, eller hva?:)

  Har gjort noe fornuftig mens jeg har kunnet da. Ikke helt for min skyld, men som takk til dennis for at han har vært flink å passet på meg mens jeg har klagd og klagd og hatt vondt. Så jeg slo til med å lage pannekaker og boller med gul krem igår + bakte rundstykker idag til frokost med eggerøre og andre pålegg til. Klapp på skuldrene til meg altså :)
  Pannekake og bolle oppskrift er sånne 1-2-3 pakker. Ferdigpakker fra dagligvare butikker. Syntes nesten de ble styggere enn rundtstykkene jeg bakte fra bunnen av, hehe.. Men de smakte godt da. Spesielt de bollene med gul krem. Spiste opp alle utenom to som jeg la på frysen. Det sier litt :D Men tilbake til rundstykkene.. Her har jeg laget dem fra bunnen med hjelp og oppskrift fra verdens beste blogg og baker passionforbaking.com. Hun forklarer alt så lett og har den fineste bloggen med di fineste bildene. Oppskriften jeg brukte finne dere HER ♥


  Perfekt deig. Laget for hånd. Konsistensen var skikkelig fluffy/luftig. Jeg ble såå stolt!!


  Å rulle rundstykkene var en annen sak. De ble ikke akkuratt strøkne, men det gjør ingenting.. for de blir fine når de kommer ut av ovnen :)


  Perfekt! Kanskje ikke passionforbaking perfekt men jeg har iallefall aldri i mitt 23 års liv klart å lage så fine rundstykker fra bunnen av. STOLT!♥


  Så dekket jeg på til meg og dennis. Hjemmelaget eggerøre og rundstykker. Tente lys og lagde litt morgen stemning for oss. koselig :)


  Etter frokost så var det yatcy.. gjett hvem som er kongen av yatcy da?? One hint: MEG!! :D:D:D 

  Til tross for at formen ikke er noe bra om dagene, så har jeg jaggu vært effektiv må jeg si.. ikke minst flink! Er riktig nok ingen husmor og syntes ikke det er gøy å bake, men man blir jo litt stolt når man får det til da.. før klarte jeg ikke steke fiskepinner en gang. Gordon Ramsey hadde vært så sint på meg om han hadde sett meg på kjøkkenet for ett år siden.. Men nå, han hadde fridd til meg tror jeg, hahaha!!

  FÅR JEG NOEN KOSELIGE TILBAKEMELDINGER PÅ AT JEG HAR VÆRT FLINK ELLER? ♥
  HVA HAR DERE GJORT I HELGA? 

 • DAY 2: 10 FAKTA INGEN VET OM DEG

  • 11.05.2013kl.12:19
  • (0)


  Denne er litt vanskelig for jeg har sagt så mye sånt før men har brukt litt tid på å tenke og her fant jeg ti fakta om meg:

  1♥... Jeg er en sytepave 24/7, haha. Enten så er det fordi jeg har vondt i kroppen her og der, eller fordi jeg skulle ønske ting var annerledes. Eller så er ikke leiligheten ryddig nok, eller så er det for langt til butikk osvosv.. Drømmepartner, eller hva? HEHE.
  2♥... Jeg har nå sluttet å gå med hair extension siden håret mitt er blitt så langt. Har ikke hatt så langt hår på mange-mange år. For noen få mnd siden gikk jeg med extension hver bidige dag i flere år.   3♥... Jeg gjør alt i søvne. Snorker, snakker, puster tungt og gnisser tenner. Er virkelig drømmedama i senga ;)
  4♥... Jeg har en puls på 85. Normalen er mellom 60-70 mens jeg er langt over normalen. Den testen har jeg tatt mange ganger. Ligger på over 80 hver gang. Det kommer ikke som noe sjokk, for jeg lever mye med hjertebank (hjerte som slår fort og i utakt) og har veldig lyst å sjekke meg for det fordi det er veldig lite behagelig og meget stressende, men er livredd nåler og har aldri tatt en blodprøve. Derfor tørr jeg heller ikke snakke med legen om videre behandling av det. Nekter å ta blodprøve. Aldri tatt i hele mitt liv. 
  5♥... Jeg er ekstrem kontrollfreak. Skriver budsjett hver bidige mnd og har igrunn stålkontroll på økonomien og hva som skal inn og ut. Jeg er også kontrollfreak når det kommer til leiligheten. Alt må se perfekt ut til enhver tid. Ligger en pute feil i sofaen får jeg nesten hjertet i halsen. Vil vel heller kalle det tvangstanker.
  6♥... For ett par år tilbake var jeg DEN fest-berta. Var ute hele tiden og drakk meg snytings hver gang. Eide heller ingen selvbegrensing og trodde livet var en lek. Angrer ikke, for yolo, men nå er jeg mye mer forsiktig og er veldig over den "ute å feste hele tiden" fasen. Vil heller slå meg mer til ro og innse at jeg er blitt mer voksen siden sist. Elsker livet uten alkohol.  7♥... Jeg er utrolig glad i å bli kjent med folk. Jeg elsker mennesker og elsker mine venner. Men jeg er ikke noe glad i å være sosial heller lenger. Trives best i eget selskap og blir fort sliten av å være rundt folk. Mange blir lei seg og såret fordi jeg ikke går med de lenger, men det er nok litt mer med det at jeg sliter så mye psykisk og følelsen av å bli helt utslitt av å være en time i selskap med andre er ikke bare bare for den som vet hvordan det er. Man vil så gjerne, men orker det rett og slett ikke. "Surrounded by people but still alone"..
  8♥... Jeg står aldri rett med beina. Hviler alltid det ene beinet slik at jeg står skrått, hvis dere forstår. Og det beinet som hviler står jeg på tå på.. Rar vanesak jeg har hatt lenge..
  9♥... Jeg er ingen beliber. Jeg er mer en Gordiber.. Meaning, jeg er større fan av Gordon Ramsay. Ingen "kjendis" er kulere enn han!!   
  10♥... Jeg snakker ufattelig mye om USA og hvor bedre ting er i USA.. Jeg er definitivt født i feil land. Kan quote noen setninger bare den siste uken:

  " Dennis, hvorfor har de ikke sånn freshe farger i strø? (se bilde nederst) I usa har de garantert mye finere strø enn i norge"
  " Hvorfor er ikke politiet i norge sånn som i usa? Her henger de å slenger og kjører etter trimma mopeder. I usa ofrer de livet sitt for større problemer enn en jævla scooter"
  " Hvorfor er norge så forbaska kjedelig? Det må være verdens kjedeligste land. Usa er så mye bedre med alle fargene i gatene, alle butikk mulighetene, folkene i gata er til og med gøyere (ingen wannabe) og de har strender og palmer over alt. Whyyyy?" +++

  USA♥ 


  Misforstå meg rett. Er utrolig glad jeg er født og oppvokst i norge. Men selve landet er gørr trist. Ingenting å gjøre og veldig lite fargerikt ett land. Ikke tørr landet å skille seg litt ut heller og folk sitter mer på pc her enn i usa. Det er jeg skrå sikker på for i usa kan man bare gå ut døra og la føttene lede vei uten mål foran deg. Det er ett eventyr bare å gå fem steg frem i usa. Det sa en jente på en realityserie en gang og hun er født og oppvokst i usa. Til og med hun blir aldri lei eller ferdig med landet sitt. USA ♥

 • 30 DAYS CHALLENGE

  • 10.05.2013kl.21:07
  • (6)


  Trodde aldri jeg skulle si dette men jeg har mistet så sinnsykt blogg inspirasjon som dere sikkert har merket at jeg henger meg på 30 days challenge jeg også og satser da på at det blir noe blogg ut av bloggen, hihi.. Kopierte den fra fotballfrue.no 

  ♥ day 1: Ditt siste innkjøp
  ♥ day 2: 10 fakta ingen vet om deg
  ♥ day 3: Noe eller noen du savner
  ♥ day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
  ♥ day 5: En film du gråter av
  ♥ day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre
  ♥ day 7: Favorittmaten din
  ♥ day 8: Bilder fra fjortiss-perioden
  ♥ day 9: Trusene dine
  ♥ day 10: Et bilde av deg selv tatt i dag
  ♥ day 11: Et bilde av håndskriften din
  ♥ day 12: Mobilen din/yndlingsapper
  ♥ day 13: 5 ting du ønsker deg
  ♥ day 14: Noe du er redd for
  ♥ day 15: Huset mitt
  ♥ day 16: En sang du er skikkelig lei av
  ♥ day 17: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy
  ♥ day 18: Et bilde av deg selv som barn
  ♥ day 19: 3 favorittgutter
  ♥ day 20: Parfymen du bruker/hårprodukter
  ♥ day 21: Dine verste uvaner
  ♥ day 22: Dine 5 yndlingsprogram på tv
  ♥ day 23: Nattbordet ditt
  ♥ day 24: Et bilde av deg med en gang du har våknet
  ♥ day 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå
  ♥ day 27: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag
  ♥ day 28: Ting du syns er flaut
  ♥ day 29: En kjendis du ligner på
  ♥ day 30: Den rareste tingen du har

  Da kan vi jo like så godt begynne på ♥ day 1: Ditt siste innkjøp


  Mitt siste innkjøp var en Victoria Secret caps. De er så sinnsykt søte fra love pink kolleksjonen. Husker faktisk ikke om jeg bestilte hvit eller rosa, men det finner jeg jo ut når den kommer i posten. Jeg er absolutt ingen caps person. Kler faktisk ikke caps om det smalt, haha - men de var så fine at jeg får bare gå ut å work it og late som iallefall, haha! :D

 • FØRSTE INTRYKK

  • 10.05.2013kl.15:55
  • (4)


  Første inntrykk. Litt vittig hvor feil man kan ta basert på førsteinntrykk av en person, hihi.
  Det er ikke få ganger jeg får høre "Jeg har tatt så feil av deg. Jeg trodde du var en overlegen bitch som kun kan gå med fine veninner". Jeg tenker bare "whaat, hva får dere egentlig til å tro det?".. Jeg er snill som ett lam, langt ifra overlegen men bitch om du bitcher mot meg. Nei vet dere hva, jeg elsker å bli kjent med nye folk. Jenter som gutter. Er da vel ikke overlegen jeg, hihi.. Godt det finnes noe som heter andre intrykk da, so kan reparere førsteintrykket. 

  Dette med at jeg virker som en overlegen bitch hører jeg ofte, men dette med at ei trodde jeg bare kunne gå med fine veninner hørte jeg bare for ett par helger siden så den var ny. Hjelp, nei sånn kunne ikke falt meg inn. Jeg blir ikke flau om jeg går med "mindre tiltrekkende" personer. Har du en kul personlighet er det naturligvis det jeg går etter. Noe av det verste jeg vet er folk som dømmer pga utseendet. 

  Ikke ta førsteinntrykket seriøst, da dere. Kanskje er jeg påvirka av alkohol og da er man litt i sin egen boble. Jeg blir iallefall veldig i min egen verden når jeg har drukket, så ikke ta dere nært av det. Kanskje er jeg litt lei meg og ikke orker å gå direkte bort om jeg ikke kjenner deg. Kanskje er jeg stressa eller bare flau? Det er så mangt som kan utgjør mitt førsteintrykk :)

  HVA ER DERES INNTRYKK AV MEG?   Savner hårfargen miiiin :( WHYYY måtte jeg farge det blondt, så mørkt... ? :)
 • VANN I MUNNEN

  • 04.05.2013kl.21:45
  • (10)


  Dagene går og det nærmer seg stadig vekk dennis sin bursdag.. han vil helst ikke feire, men jeg kan ikke bare sitte i sofaen å glo heller :) Derfor har jeg tenkt ut en plan at jeg skal lage masse godt til han.. noe i denne her duren ♥ (sier ikke hva jeg skal lage enda men det blir tre av disse dessertene med en adina twist)

  Holy moly, det smelter i munnen min. Jeg har så mange ideer om hva jeg kan lage på bursdagen til dennis at jeg sikler bare av tanken. Jeg tror rett og slett jeg gleder meg mer til dennis bursdag enn det han gjør, jeg. 

  Is er noe av det beste han vet, så det må bli is iallefall. Med masse sprinkles (dryss) i forskjellig farger. Det er så fint og så fresht. Temaet skal være rosa, til dennis sin "fordel" (haha) fordi jeg syntes rosa gir bedre utseendet og da smaker det naturligvis bedre. Men heldigvis for han så er det jo blått i sprinkelsene da så litt maskulint blir det jo også, hihi! Eller ikke.

  NAM ♥

 • LAST WEEKS HAUL (INNKJØP)

  • 04.05.2013kl.10:58
  • (2)


  I forrige uke fikk klarna kontoen min gjennomgå atter ei gang, men dette er siste gang i år jeg skal bruke klarna med mindre det er megakrise.. girls know what i mean, hehe.. :) Jeg elsker kjolen, den er nydelig å se på og nydelig på også.. Satt som ett skudd på kroppen men puppene var ett lite hakk for store, så den sklir ned hvis man ikke har bh på seg.. Litt kjedelig, for plempum kjoler er igrunn finest uten bh eller med bh uten stropper men det kan jeg bare glemme og jeg orker ikke sende den i retur heller å bytte til str S.. den får bare bli hos meg heller.. Vurderer å heller ha den til 17 mai men jeg får se.. enten blir det denne eller så blir det det svarte plempum skjørtet jeg kjøpte for ett par uker tilbake. Det sitter enda mer perfekt på meg! Anyway så blir det plempum dress uansett på 17 mai. 

  Du får kjøpt samme kjole HERHERHER ♥ (Lys rosa er utsolgt, kun marine blå igjen - men den er også nydelig!)

 • VERDENS BESTE SHIMMER

  • 03.05.2013kl.15:05
  • (6)


  Ting kan være bra og jeg lager innlegg om det (sponset og ikke sponsede produkter) men dette innlegget er en av de jeg virkelig vil skryte av for nå vil jeg fortelle dere om det mest perfekte og beste og ikke minst fineste shimmeret/ highlighteren som finnes på markedet. Ok nå har jeg ikke prøvd hele markedet, men dette skimmeret er ett av de beste, det kan jeg nesten garantere og folk skryter veldig av det. Det var derfor jeg måtte kjøpe det for å teste ut og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte det. 

  Shimmeret jeg snakker om er såklart Mary Lou manizer. Mitt er kjøpt på coverbrand (du kan få kjøpt samme her!). Det er nå nedsatt med 20% rabatt og koster nå bare 158NKR. Fri frakt, rask levering og ingen tollavgift. Du kan også betale med klarna, slik jeg gjør.    Coveret til Mary Lou manizer er så søtt, så vintage og retro at the same time. Jeg kunne nesten, bare nesten hatt det på pynt. Jeg har redigert bildene over som dere helt sikkert ser, men for å virkelig kunne vise hvor fint det er måtte jeg ha ett uredigert bilde av det også. Jeg skal såklart vise hvordan det skimmer på en dag, men atm så går jeg med plaster i kinnet igjen pga kvisekrise så jeg får ikke vist det ordentlig godt frem da.. Men slik ser nå iallefall shimmeret ut innvendig:  Åååå det er så fint! Gleder meg masse til å bruke det i høst/vinter når huden begynner å bli tørr og matt uansett hvor mye foundationen lover shimmer.. Denne her kommer til å virkelig gi annsiktet glød. Nå om sommeren er den også fin. Jeg elsker den. Will you mary me mary lou?

  NOEN ANDRE SOM HAR BRUKT DET FØR ELLER SOM HAR ANDRE SHIMMER TIPS ANBEFALINGER?

 • JEG ELSKER JENTER!! GJØR DU?

  • 02.05.2013kl.23:45
  • (12)


  Det sies jo at med mindre man er skikkelig, med stor S, guttegal (typ fjortiss alderen) så ser kvinner mer på jenter enn på menn.. Og det er fakta faen, om jeg får lov til å banne i denne posten hihi.. For ja, jeg stirrer dagen lang på jenter. På vei til bussen, i bussen, av bussen, langs bygata på vei til jobb, på jobb, etter jobb, på internett osvosv.. lista er lang. Det finnes så ufattelig mange flotte jenter der ute og jeg er så stolt som er født jente og ikke gutt. No affence, hehe. 

  Jeg er ikke lesbisk, men jeg elsker å se på jenter. Hva de har å by på (ja det kom ut litt feil) men ser jeg en fin rumpe så stirrer jeg av misunnelse til personen ikke lenger er i sikte. Jeg kan nesten ta meg selv i å gape, så ille blir det noen ganger. Litt overdrivelse, men dere skjønner hva jeg mener. Samme om jeg ser fine pupper, fine lepper, fine øyner, fin sminke, fine klær, fint hår, fin hud osv.. lista er enda lang! Jeg blir så lett fascinert av jenter. Det er så motiverende.. Daglig ser jeg flotte jenter som enten har den kroppen eller det annsiktet.. Det gir meg en skikkelig boost til å forbedre mitt eget utseendet. (Ikke at jeg er mega missfornøyd, men har man flat rumpe og ser ei med sprett rumpe så er det ingenting galt i å la seg motivere til å få litt løft på bollene!)

  Det er ofte jeg går bort til ukjente jenter på gata og spør helt ut av det blå typisk "hei, unnskyld.. kan jeg bare spørre deg om noe?" ........... "Du har så sinnsykt fin en hårfarge, er det farget hjemme eller hos frisøren? Husker du fargekoden?" .. Jeg eier ingen grenser, men blir aldri heller tom for komplimenter og komplimenter er hyggelig å få spesielt fra fremmede fordi da vet du det er hundre prosent ekte.. Jeg kan også si noe så kleint som "Jeg må bare si det, du har utrolig fin sprett rumpe... har du noen tips til hvordan jeg kan få sånn?" (HAHA, det er sant!!) Jeg blir ikke flau for sånne ting for det er komplimenter og jo flinkere folk hadde vært til å booste opp andres selvtillit istedetfor å fokusere på det negative, jo bedre sted hadde vi bodd på. 

  Jeg bare elsker å se på utseendet til jenter som har noe fint ved seg. Og lar meg fort fascinere av fin kropp bakfra.. Fine former, eller hva man kan kalle det. Høres jo ut som den traktor lesba men jeg vet med 100% sikkerhet at 99.9% av dere lesere også digger å se på andre jenter.. Jeg tror vi jenter bruker mer tid på å oppsøke fine jenter på nett enn fine gutter. Det gjør iallefall jeg. Kan ikke huske sist jeg søkte ett guttenavn i det hele tatt. Girls are the new boys, høhø. 

  Nei men det er noe spesielt med jenter. Gutter er så A4 - kjedelige. De har liksom bestandig sett sånn ut som de gjør idag også med mindre man er homo. Jenter forandrer både det ene og det andre iform av kirurgi, trening eller sminke. Det er så kult å se på. Hvis du vil følge meg på tumblr kan du det.. Her er det bilder av jenter jeg lar meg fascinere av. Kun jenter ♥ Cause we are the hottest sex!

  Tumblr min: www.adinadoll.tumblr.com


 • hits