ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

KREMMERHUSET I KR.SAND INNKJØP

 • 31.05.2012kl.20:26
 • (13)


Idet jeg tråkket foten ut av bussen før jeg skulle på jobb idag fikk jeg meg mitt års største sjokk: Vi har fått kremmerhuset i kristiansand. Holy mother of hell hvor glad jeg ble. Hadde heldigvis 20 minutter på meg til å sjekke ut butikken og de 20 minuttene var de mest well spended minuttene jeg har hatt på lenge tror jeg, hihi. Lykke!!!

Fikk med meg to billig saker hjem, til 69kr tilsammen.
To lerret bilder. Var de ikke søte? Elsker farger og elsker blomster (skulle faktisk ønske jeg klarte å ta vare på blomster, da hadde leiligheten vært stappa med dem). Veggen passet kanskje ikke helt som en bakgrunn for bildene, men nå er veggene slik da :)

Skulle forresten hilse fra Uteliggeren (ja han heter faktisk uteliggeren nå, men kaller han til tider bare ute haha)
Nydeligpusen som virkelig lengter etter å ut, men som ikke kan før om ett par uker til stakkars. Det skal bli godt for han å komme ut. 

 • DA HAR JEG REDDET 4 KATTER PÅ TO DAGER! LES HER..

  • 29.05.2012kl.18:50
  • (25)


  Uteliggeren "pys" (har ikke funnet navn til han enda) LEVER! Er så glad at ord kan ikke beskrives. Har felt noen tårer og gått og vært kjempe nervøs på resultatet, men jeg kom opp og der lå den vakre skapningen. De sa den ikke hadde annet galt enn ett sår på ryggen som måtte renses. Helt utrolig, og han som var sååå hoven i det ene kinnet. De sa han bare var en svæær og kraftig katt med litt sår etter slåssing her og der, men det går bort igjen. Jeg er så glad så glad så glad ord kan ikke beskrives. 

  Den er nå hos veterinæren og skal sove der i natt til imorgen fordi den skal bli kastrert. Det er jo knall bra at mattilsynet dekket det. Like bra som at dyrebeskyttelsen dekker veterinær timen til uteliggeren. Men så kommer en helt annen uventet nyhet. Vi har ikke bare reddet EN katt, men tre katter til.

  Da jeg kom til vetrinæren fortalte hun meg at de hadde tre små kattunger der. De hadde blitt funnet i en eske langs veien helt forlatt og det er ingen som vil ha dem (sikkert pga de er sorte og hvite, korthåra) så jeg fikk jo helt vondt i meg og fortalte dette til dennis. De måtte avlive disse KATTUNGENE om ingen kunne ta dem. Så dennis fikk også helt vondt i seg og sa "vi tar dem!". Iallefall til vi får gitt dem videre så de ikke dør så små og uskyldige. 

  God bless him, nå ligger de her i sofaen. Har lekt i hele dag og er bare så utrolig søte å se på. Vi har laget ett katterom til dem. Gud å luksus de har det hos meg. Det fine er at mattilsynet gir oss MASSE avslag på kastrering når den tid kommer, slik at det er enda lettere å gi dem bort.

  Er så glad. Reddet 4 katter på to dager - IKKE VERST ELLER HVA? 

  Se mine skjønninger:  Uteliggeren "pys" reddet jeg igår. Strike, Florentina og Dot reddet vi idag, Chanel har jeg hatt i tre år og misa er kusina min sin egentlig men jeg har overtatt den. 

  Vet det er mange dyr, men dyrehjertet mitt klarer ikke se på dyr lide. Og to av kattungene skal bort, samt uteliggeren med tiden. Så hvis noen er interesserte i fine steriliserte uteliggeren så rop ut. En skikkelig kosete og kraftig kjekkas. Eller kattungene. Tror dennis vil beholde strike.  Har laget katterom til dyra! <3

 • AVLIVNING?

  • 29.05.2012kl.12:01
  • (12)


  Huff, jeg sitter her med klump i halsen etter at jeg nå har levert katten til dyrlegen. Sjebnen bestemmer om den får leve eller bli. Jeg har skrevet under på papirene at den kan bli avlivet, og det gjør meg utrolig vondt nå som jeg har blitt litt kjent med den, men den hadde en ekstremt hoven hals og jeg sa ifra at jeg ikke har råd til noe behandling. Så da må det bli avlivning. Huff huff huff....... Krysser fingrene at den kun trenger en antibiotika kur til 150kr og thats it.
 • HAR REDDET EN KATT

  • 28.05.2012kl.22:44
  • (2)


  Hils på uteliggeren "pys". Har ikke funnet navn til den enda, da jeg liker å bli kjent med personligheten til dyret først. Denne katten har vært en utekatt igjennom kalde norske vintere, og varme sommerdager. Den har gravd etter mat på meny sine søppeldunker og vært hos ei veninne av meg for å få mat. Men de har 5 katter fra før og da tror jeg også det holder. Da jeg så annsiktet til den, fikk jeg en god følelse i meg. Den minnet meg så om mine forrige katter som jeg savner så fælt.. Dette er mine gamle:


  Ja jeg vetm de er noen rare katter haha!

  Vel, uteliggeren "pys" har jeg ventet i to uker på. Den har vært vanskelig å fange, men idag klarte veninna mi det og til det rette sted er den kommet. Vet ikke om jeg skal beholde den, for jeg har en misstanke om at utekatten ikke kommer til å like Chanel noe bra, og jeg er veldig avhengig av at min hund kan føle seg trygg her hjemme. Men enn så lenge så gir jeg han en sjanse. Han er full av sår i annsiktet, har ett kutt på nesa slik som Addi til høyre hadde, samme nese form som Addi igrunn og personlighet også til nå. Den har en hoven kjeve, men jeg tror den demper seg nå som den ikke har mulighet til å slåss nå som den må være inne noen uker. Den er kosen, maler, trår med beina, gnikker hodet i alt som finnes.. Den har forresten den rareste stemmen når den mjauer. Ler meg igjel av katten. 

  Jeg er bare glad den ikke trenger sulte lenger. Jeg er glad den kan få mye kjærlighet fremover. Den skal ikke være hjemløs, det klarer jeg bare ikke se på at dyr er og håper den vil trives hos matmor og matfar. Den kunne ikke kommet på ett bedre sted : )

  Ha en fin kveld! 

 • MUST HAVE INTERIØR

  • 28.05.2012kl.13:08
  • (8)
  Dennis vil absolutt ikke ha rosa i hus, men hallo - jenter bestemmer når det komme til interiør, am i right? Tenkte teppe kunne være i ganga. Det hadde passet fint. Kostet jo bare 79kr også så det er jo absolutt ikke noe tap om det blir plassert i garasjen. Buddaen er også dennis sitt mareritt. Har allerede to budda (hoder) fra før av og det er like før dennis gråter av synet, haha. Syntes det er tøft jeg.

  Så var det grillen. Er kanskje heller ikke dennis sin favoritt tenker jeg, siden den er rosa men den var jo så søøøøt. Og de dingle greiene i turkis fra indiska er også utrolig fine. Lager så fin musikk i vinden. Åhhhh, jeg lever for interiørsneeking! 

  SÅ DU NOE DU LIKTE?

 • HAR TATTOVERT MEG

  • 27.05.2012kl.16:56
  • (12)


  Åh, igår var det kjempe morro. Ble full for første gang på sikkert 6 mnd :D Konsekvensen av å ha det såå gøøyy er jo den hersens bakrusen da. Ligger her å hører på ett pumpende hjerte, er kald og varm om hverandre, drit trøtt og så klart skikkelig svimmel. Men det var verdt det, såå verdt det. Har forresten tattovert meg peeps..
  TYCKS?

 • IIIIIIS

  • 26.05.2012kl.17:04
  • (8)


  Se å fristende det er med is. Jeg er ingen isperson, men hadde betalt over 150kr for hver av de isene på bildet. Hvorfor er det så forbanna kjedelig is i norge? HAHA, lollipop lissam? Woooow veldig imponerende. Kan du tenke? 

  Nok issnakk (mmmmmmm)

  HVILKEN NORSK AKA KJEDELIG IS ER DIN FAVORITT? 

 • JEG BLIR SÅ FORBANNA!

  • 26.05.2012kl.11:26
  • (4)


  Igår var meg og Dennis å pilsa og grillet på ett fjell med vann rundt. Stedet pleier å være helt himmelsk, med små dammer over alt, nesten tropisk, det pleier å være ei vakker strand og veldig fint ett fjell. Men synet som møtte oss var derimot ikke like fint som det har pleid å vært. Jeg tipper det er små drittunger av noen ufornuftige ungdommer som har vært der, fordi det lå øl over alt på stranda og fjellet og heeele (tuller ikke) fjellet var bare glassbråder. Jeg har sendt en mld til politiet om at jeg vil se dette bli fjernet snarest før noen skader seg. Skjønner ikke hvorfor folk skal ødelegge sånn? Det er ikke bare skadelig for oss mennesker, men også dyr. Herregud jeg blir så provosert!!  Se under, dette er bare en liten brøk del av alt som var og det var ikke få glassbråder heller på stranda der. Er jo nesten umulig å fjerne det fra sand. Åhr!!!  Ellers skal vi drikke for real idag. Fikk noen kroner ekstra til å kjøpe alkohol med så vi også kan nyte sola og pilse skikkelig. Det hører jo nesten sommerhelgene til. Har forresten kjøpt ett nytt skjort, en ny topp og en ny bh + en ny hår accessories. Noen som ønsker å se? : )

 • ER DETTE IRRITERENDE?

  • 25.05.2012kl.11:32
  • (10)


  Wuhu, its me again med samme ego boost som alle de andre gangene haha. Er det irriterende med en blogg fullt av bilder av eieren av bloggen? Yey or ney?

  Nå skal jeg ut en tur på scooteren å snakke med en av de beste damene jeg vet om. Etter det tror jeg rett og slett det blir pilsing ett sted, men aner ikke hvor enda. Er jo så perfekt vær for pilsing nå at jeg nesten ikke klarer å vente til imorgen. 27 grader er det meldt idag på sørlandet, og man kan jo bare doble det med en gang når det måles i sola. På med kjolen sier jeg bare. Elsker å gå rundt i kjoler! :D Ville bare innom å si hei, for nå haster det. Snakkes søtis'er <3

 • HVA ER DU MEST...?

  • 24.05.2012kl.23:15
  • (13)


  HVA ER DU MEST GLAD I HVIS DU MÅTTE VELGE EN AV DEM (FARGEDE SKO ELLER NØYTRALE)?


  Jeg er nok mest en nøytral jente når det kommer til stykke, men når jeg sikler og leter etter inspo så faller øynene mest på colors. Farger er jo så klart tøffere og mer freshere enn standar fargene vi har i sko, men alikevel så havner jeg alltid på sort, grått eller hvitt. Hvilken type er du?

  Ps. Syntes den sølvskoen i bunnen med sløyfe på bare var råå lekker!!! Agree?
   

 • HJELP MEG Å STILL MIN "DIAGNOSE"?

  • 24.05.2012kl.19:17
  • (17)


  Phew, endelig hjemme. Er hardt å være på jobb i dette møkkaværet (er bare sjalu)! Men nå er det fem dager fri, så da har jeg fem dager på å reparere psyken min litt og fem dager på å prøve å bli tæn! Har en tendens til å være nordmann hele året, men heldigvis har jeg spraytan til nødløsning.

  Er det noen som kan fortelle meg en ting? Dette gjelder altså helsa mi. Jeg vet ikke hva det er for noe men har hatt det det siste året. Har skikkelig hjertebank hver eneste dag, mest om kvelden. Det kommer å går. Og går ofte i utakt. Sånn skikkelig harde slag noen ganger og pulsen går også fortere, så jeg puster mye tyngre og raskere også. Må alltid hikste etter pusten. Kan dette ha noe å si for eks at jeg har lavt/ høyt blodsukker? At jeg har adhd ettersom jeg har så utrolig mye energi etter jobb/ på kveldstid? At jeg har noe med kolestorolet eller andre ting? Noen som vet hva dette kan være tegn på? Skal til legen snart for å spørre om jeg kan få noe hjerteberoligende og "angst dempende" hvis det kan hjelpe gjør det dagtid og kveldene mye lettere for meg. Er utrolig slitsomt! =/

  (ps. Sliter IKKE med søvnvansker! Og ps. Jeg får det spesielt etter jeg har drukke brus med sukker, også når jeg spiser annet med sukker i. Når jeg er nervøs og når jeg spiser for fort. Merkelig.) 

 • ON TO THA JOB

  • 24.05.2012kl.10:49
  • (5)

  God morgen sunshines! For en nydelig dag!!? :D 

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra NAV. Måtte opp å printe ut søknad og CV. På tide å søke på en 80% + stilling. Jeg er desperat etter å ha en jobb nå. En jobb jeg trives 100% i, en jobb jeg trives med og fine mennesker som kollegaer. Håper dette året gir mer suksess. Neida, jeg har ikke sluttet på Kicks i Kr.sand :) Ps vi har 25% på utvalgte solprodukter. Kom innom da vel!

  Nå bærer det avgårde til kristiansand for å levere ut cv og søknad, for så å på jobb fra 12-5. Senere vurderer jeg å bade. Tror dere jeg tørr?

  HAR DERE BADET I ÅR??

 • ER DET FLERE..?

  • 22.05.2012kl.23:26
  • (4)
  Phew. Er så trøtt nå at jeg har klart å gnidd av meg hele øyesminken i løpet av en time nå. Har sotte å hatt maraton med the real housewives of beverly hills. Er jo så ufattelig gøy å se på alt det drama de klarer å lage. Det er en grunn til at jeg alltid har hatt flere guttevenner enn jentevenner, haha. Og for ikke å snakke om de fine husene de har. Jeg vet ikke om jeg gråt fordi jeg var trøtt eller fordi jeg var sjalu istad, men en ting er sikkert og visst. Jeg skal bo i USA, jeg skal leve på dennis sine penger og shoppe for pengene. Jeg skal ha ett 1000kvm hus med stOr hage og de kuleste bilene i garasjen. (Snakker vi dodge ram???)  Elskverdig. 

  .. Nå skal jeg straks legge meg. Opp i morgen tidlig å på jobb i 7 timer. Det skal bli tøft da det er så forbanna varmt ute om dagene. Inne også. Og spesielt på bussen. Får fnatt bare av å tenke på bussen, puhh!!! Flere som skal på jobb imorgen og som bor på ett sted hvor det er meldt driiit fint vær? (bare så jeg ikke føler meg alene lissaam) 

 • NYTT PÅ LEGGEN

  • 22.05.2012kl.17:07
  • (6)
  Kjøpte ett billig ankelsmykke på perlemor til 155kr. I sølv, med en liten delfin på! Var den søt? :D

 • ENDELIG ER JEG FAENMED TILBAKE!!

  • 22.05.2012kl.11:42
  • (4)


  Beklager banninga, men hurra hurra hurraaa så glad jeg er for å endelig ha kontakt med verden igjen. Dere vet jo jeg ikke har hatt nett de to siste mnd men nå har vi kjøpt og fått permanent nett så nå blir det blogging på det høyeste nivå. Jippi :D 

  I de siste dagene har det vært veldig fint vær her på sørlandet og da finner man jo alltids på mye kos. Vi har blandt annet vært på Hellevika (en utrolig fin gåplass), vi har fanget inn 6 hester som var på rømmen, vært på gård, grillet på "Hovedgården" og diverse andre ting. Kjempe koselig med andre ord. Har såklart tatt bilder og forklaring kommer under hvert bilde ca. Enjoy!
   


  Her var meg og Dennis ned på "hovedgården" og grillet og koste oss. Dennis kløna tente så klart grillen med papiret på under å brant seg noe inni helsikke da han skulle ta den av, haha. Mannfolk, hva skal man med dem?   Så er det ett bilde av Hellevika gåsti..  Her redder vi hestene :D 
  Mamma og Dennis i sitt ess, haha... koselig daa!

  Så har vi vært på en kirkegård og plantet på ei grav. I mellomtiden tok vi oss en runde rundt for å kikke på gravene og oppdaget disse..


  Etter vi fanget hestene så gikk vi på gården til hun som eier hestene.. Der har de mange søte dyr..


  Søte sauene


  Dennis og kaninen. I virkeligheten så den ut som en bamse. Jeg hadde ikke sett forskjell.


  Flere kaniner

  Dennis og den skumle papagøyen.. Modig mann modig mann! 

  Sånn, det holder for nå.. Jeg har iallefall hatt en kjempe koselig uke :) Hva har DIN uke bestått av?

 • TIL MAMMA, DETTE MÅ DU KJØPE I ENGLAND!!

  • 16.05.2012kl.00:00
  • (15)


  Jeg sier det bare. Du bør ta bilde av alt jeg har lagt ut med mobilen din å så kan du se på dem når du er i england i tilfelle du lurer på noe, hehe. Er en lang liste, men en fricken awesome liste også. Ønsker meg aaaalt, men spesielt bikinien du ser i peach farge. Den ser du i større bilde i bunnen. Og den stripete er også helt rå. 

  Håper du skjønte litt mer denne gangen da jeg har lagt ut fler bilder enn jeg pleier. Spør i kommentar feltet eller ring meg om du lurer på noe, haha! I kjole bruker jeg str S hvis det er en stor S eller M. Glemte å skrive det ned. Ha en fin tur i england, og ta med bildene!! :D

   


 • TEATIME AGAIN

  • 15.05.2012kl.21:33
  • (4)


  Apple, cinnamon and raisin er min andre plass favoritt te over butikk teer. Mamma kommer til å drepe meg nå, da det verste hun vet er blogginnlegg med mat, drikke osv. Hun forstår ikke hvorfor folk gidder å lese slike blogger, haha. Men siden jeg ser ut som ett hot mess idag så får det gå med hva jeg drikker å spiser så tar jeg å doller meg opp litt imorgen heller. Deilig med sminkefri dag.

  Fine koppen min. Dyre koppen min. Nåde den som knuser den ass!

  ...Q: Har du smakt denne teen? Hva syntes du om den?

 • CUPCAKES NOT

  • 15.05.2012kl.14:42
  • (4)


  Idag fikk jeg ett koselig illebefinnende og ville lage meg cupcakes.. Ehr, jeg ler når jeg ser bloggere skriver at de har laget cupcakes mens alle ser at det er muffins med pynt. Herregud så patetisk, haha! De ble iallefall gode da om ikke annet. 

  Ble de ikke søte? hihi

 • JEG SELGER

  • 15.05.2012kl.11:50
  • (2)

  ... Aloe vera produkter fra Forever Living med 20% rabatt. Er du interessert? Har noen bursdag snart og du er tom for ide? Jeg holder av de perfekte gavene til deg. 
  Jeg skal vedde på de mor blir glad om du forteller om rabatten min! ;)

  Ps. Kjøper betaler frakt, men den er ikke dyr!

 • KVERK

  • 14.05.2012kl.22:33
  • (4)


  Du vet den følelsen når du føler for å danse og hoppe og ballere, men kjæresten er den eneste med annlegg og eneste han vil høre er deppe sanger. #Den følelsen!
  Ingen av oss er deppa, men alikevel skal han være sånn en egen kjeltring at jeg ikke får lov å høre på mitt. Grrrhhh!!! 

  Image and video hosting by TinyPic

  Siden jeg ikke får høre på mitt så tenker jeg å gjemme mobilen hans til jeg får viljen min. Du tuller ikke med AdinaMor nei ;)

  ... Q: Hva driver du med ikveld? 

 • I GOT A HANGOVER

  • 14.05.2012kl.18:52
  • (5)


  Wow, for en dag, det må jeg bare få sagt. Sa meg frivillig til å jobbe idag siden torsdag egentlig er min faste jobbdag men da er det jo 17mai. Og idag var det ikke bare bare på jobb. Skikkelig fyllesyk etter helja men jeg klarte heldigvis å ta ting med ett smil og ble bedre ettersom dagen gikk. Jeg må le når jeg tenker på hvor voksen jeg har blitt ifht alkohol. Alle voksne sa til meg "Du bare vent du til du blir eldre. Da skal jeg love deg at hangover får en annen betydning"... Jeg som drakk 4 dager i uken før lo alltid av det utsagnet å sa at nei jeg kommer aldri til å bli fyllesyk jeg. Vel først i år kom smellen. Jeg begynner å vokse opp! Endelig? Eller er det nå virkelig endelig, hihi.. Forever young!  Så var det egotrippen da, it's a blog thing.

 • BILDEREDIGERING ANBEFALING

  • 14.05.2012kl.01:09
  • (0)
  Jeg har vært hekta på  http://pixlr.com/o-matic/  lenge nå, men idag kom jeg over ett enda bedre gratis bilderedigerings sted jeg ønsker å dele med dere. Hvilken hengiven person jeg er, hehe. Det beste stedet jeg snakker om finner du ved å trykke deg inn HER! Er så utrolig mange utvalg der inne at det blir rene photoshop jo. Bare hyggelig! :)

  Nå har jeg tent alle stearinlysene vi har i stuen og tenker sitte oppe litt til, til tross for at jeg skal på jobb kl 12.00 imorgen og må stå opp 9. Jeg syntes faktisk ikke jeg trenger mer enn typ tre timer søvn, så jeg stresser ikke. Er superutvilt når jeg sover mindre, så lenge jeg sover godt de tre timene da vel og merke. Så nå koser jeg meg i en lysfull stue og redigerer videre på bilder. Dette er jo så morro!

  God natt!

 • DUSJEN VÅR

  • 14.05.2012kl.00:09
  • (4)


  Jeg vet ikke hvorfor men flere av dere har spurt, mens andre har mast om de kan se bilde av dusjen vår... Ok, jeg vet hvorfor - fordi jeg har skrytt så mye over den og elsker den over alt på jord. Har bodd sikkert 20 steder i mitt liv men ingen dusj har vært like deilige og fine som denne her! Take a look..  Hva syntes du, så den ikke digg ut? Stor er den å! 
  Størrelsen tells. 

 • SANT JEG LIGNER PÅ EN VICTORIA SECRET MODELL?

  • 13.05.2012kl.19:22
  • (5)


  Når jeg drikker er jeg alt for oppslukt i meg selv. Jeg syntes som regel jeg er verdens fineste da fordi jeg for en gang skyld steller meg og tar meg tid til sota sminke. Når jeg drikker glemmer jeg folk rundt meg og tar heller bilder av meg selv. Sånn som igår tok jeg kanskje rundt 150 bilder kun av meg, men ingen av fine dennis i dress, haha. 

  Jeg tar meg selv ofte i å danse foran speil i det mest ufordrende jeg finner og later som om at det er en film i speilet til en sexy musikk video (ler meg igjel når jeg tenker på det) men alkoholen gjør meg så selvsikker at det skulle ikke vært mulig. 
     Spradet rundt i det nye undertøyet mitt hjemme etter å ha drukket 4 øl og måtte jo så klart stille Dennis the it spørsmålet:  Ikke sant jeg ser ut som en victoria secret modell nå? Han hadde jo så klart ikke annet valg enn å si "jo, men deiligere" der jeg stod med hammeren i hånda.

  Nei huff, hva alkohol gjør med personer, det er meg løye. Tihi.
  Idag kommer vel det normale spm "finner du meg enda tiltrekkende eller syntes du jeg er stygg?" - Edru tilstand.

  HVORDAN BLIR DU NÅR DU ER BRISEN/ FULL? HVA SYNTES DU OM DEG SELV DA? 

 • CUP OF TEA

  • 13.05.2012kl.17:44
  • (7)
  Det er så utrolig godt med te. Syntes ikke dere? Se for dere en skikkelig regnværs kveld hvor det høljer ned. Du setter på teen og lukter godlukta allerede før vannet er ferdig kokt. Teen blir ferdig, du hiver oppi te posen eller te "pulveret" og tar din første sipp som er like fantastisk og givende som du forventet, bare bedre. Te er så g o d t :D

  Jeg er så heldig som har blitt sponset med te fra House of tea. Du finner hjemmesiden dems HER!
  De har ett utrolig stort utvalg av forskjellig typ te. Jeg fikk prøve Green spring og Chai. Begge to lukter himmelsk. Veldig rent, søtt og naturlig. Det er som å komme rett inn i en blomster eng. En fin smak av sommer. Anbefaler faktisk begge to på det sterkeste. Og enda bedre var det å blande dem sammen. 

  Fikk også en boks til å ha teen oppi. Se nederste bilde. Den er så utrolig vakker! En fin glede til te hylla mi som må utvides litt mer etterhvert. Jeg elsker te!!! Og kan ikke si det nok.

  Tusen takk H.O.T, dette var meg en glede! 

 • EGOBOOST

  • 13.05.2012kl.15:20
  • (6)


  God dag mine skjønne. 

  Igår var jeg ute å drakk. Det var jeg forsåvidt på fredag også. Jeg stod opp skikkelig gira å tenkte "halleluja, jeg har ingen hangover idag" men så kom smellen. Her sitter jeg å ber dennis ta av og på ovnen hvert 5 min. Er skjelven, dårlig, varm og kald om hverandre og har vondt i magen. Venter bare på hodepinen men forløpig ser det fint ut. 

  Jeg sier det bare, ikke drikk uten måte. 

  Nå skal jeg looke litt rundt på nettet å finne ut om det blir vær til 17.mai. Skal også oppdatere meg litt på nyhetsfronten.. man vet jo aldri om det er på vei en tsunami til norge. Det har vært så stille ute idag at man begynner jo å lure på om folk har søkt ly fra tsunamien. 

 • JEG TAR EN ULRIKKE

  • 11.05.2012kl.16:36
  • (10)


  Stod opp i dag på riktig fot å startet dagen med vafler og lagde klar kaffi til min kjære som derimot sto opp på skikkelig feil fot. Da mannen ikke var fornøyd smittet det litt over på meg også så jeg gjorde som jeg alltid gjør når jeg er morgengretten: Starter dagen med mye sminke og ny look. Dette er morgendagens look..
  Vafler og is er ikke akkuratt ufristende  HVA PLEIER DU Å HA PÅ VAFLER?

  Nå sitter jeg å gnomer videre på nett etter ting jeg kan kjøpe på enten Gina, H&m, vila, vero moda eller bikbok.. Siklet nettopp på pcen, brb skal bare hente papir.

 • INNKJØP #2

  • 11.05.2012kl.15:36
  • (8)

  Cross over veske fra H&M, 149kr. Superlekker!!

  LIKE/DISLIKE?

 • DAGENS INNKJØP # 1

  • 10.05.2012kl.22:52
  • (9)
  Tips: Kun 29kr, H&M - kjøpt idag! 

  LIKE/ DISLIKE?

 • 10.05.2012

  • 10.05.2012kl.21:56
  • (9)


  Wow for en dag på jobb. Absolutt ingenting å gjøre. Kristiansandere er kjipe som ditcha byen bare pga regnvær altså (skandale). Nå er jeg iallefall hjemme igjen, akkuratt spist taco og ligger nå å slapper av på pcen. Har tegnet en tegning som minnet meg om 90 tallet (se bilde under) og det av eneste grunn: Jeg  kjeder  meg.

  Hamsteren har det også kjempe greit hos meg. Vært hos meg allerede tre dager og har fått minst tre lufteturer ut daglig. Han er jo stuvill nå og vil ut heele tiden. Elsker den lille tassen. Tror jeg må si til tina at den døde, mens sannheten er at jeg har gjemt den og skal stjele den :D

  Blogges.
 • hits