ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

HVITVARER PÅ NETT

 • 16.04.2015kl.15:29
 • (1)


I min modne alder så har jeg gått fra å surfe på kk.no til litt mer praktiske ting og kom over en nettside kalt 123hvitvarer. En kjempe topp side for oss som liker å handle ting til leiligheten. Litt mer praktiske ting til en fornuftig pris. Fordelen med denne siden er at det er GRATIS frakt! Åh jeg elsker ordet gratis, hehe og det er derfor jeg vil tipse dere om denne siden i forbifarten. Gratis frakt iallefall for di som er innenfor postnummer: 0001-2070. Heldiggriser dere som bor innenfor den rekkevidden.

For oss andre så er alikevel frakten billig på bare 299kr. På 123hvitvarer så selger de alt ifra komfyrer til støvsugere og til vaskemaskin samt kaffe/ekspresso maskiner osv. En kjempe topp side for oss som trenger å oppgradere kjøkkenet med andre ord. 

De selger også integrerte ovner. Det ser skikkelig fancy og lukseriøst ut og er vanvittig fine å se på. Jeg kan jo dele noen bilder med dere så dere får en viss forståelse for hvilke produkter de selger. Dette er produkter med høy kvalitet og full garanti.

Skal man først invistere i noe så gjør man det lurt i å invistere i noe litt "dyrere" men med 100 ganger bedre kvalitet. Husk at hvis du kjøper billige produkter så varer de ikke så lenge før de blir ødelagt og så må man fort kjøpe ny. Til slutt har du brukt like mye penger som disse produktene koster alikevel om ikke mer og du kunne spart deg for det bryet. Disse produktene holder seg i mange år. Så sant du behandler dem normalt.

KJØP HVITVARER PÅ NETT >HER<
 

 • ROSA SNOWBOARDBRILLER ++ (XO EXTRAOPTICAL)

  • 08.04.2015kl.22:09
  • (5)
  God kveld mine venner!

  Idag kjørte jeg nerdelooken mens jeg var i byen for å kjøpe noen ting til min nye rotte. Forklarer litt mer om det senere. Tilbake til nerdelooken. Jeg er en heldig jente som er eier av de fineste brillene jeg kan tenke meg. De første jeg viser er de kuleste og fineste brillene jeg noensinne har eid!    Jeg snakker om disse printed brillene. Mine favoritter. Utrolig fint mønster og vanvittig fin form på brillene. Dette er lesebriller som kan fåes med og uten styrke. Jeg har uten styrke og bruker de som accessorize bare. Pynter ett helt antrekk. 
  Så har vi tidenes mest girly girl snowboard briller da. Jeg er helt obsessed!!! Nå kan vinteren bare komme for min del. Skal virkelig få brukt de og kjøpe meg rosa og svart snowboard antrekk også. Hvis ikke jeg blir den søteste i bakken så vet ikke jeg! ;)  Note toself: Ikke rediger huden din sånn igjen. Men dette var di siste bildene jeg tok og jeg fikk skikkelig dårlig hud på bildene og tenkte at det bare så får være. Jeg vet det så teit ut, hehe..  Poenget er ikke den dårlig redigerte huden, men solbrillene jeg har på. Var de ikke kule? De var kanskje litt for store for meg, men det driter jeg igrunn i. De skal brukes til sommeren uansett hva. Elsker OMBRE feelingen over dem.   Hva syntes dere om brillene? Var de ikke fine/kule? Jeg har fått de fra extraoptical. Du kan besøke hjemmesiden dems HER (<-link).
  Hvis dere bruker koden: BYADINAJB - så får dere 15% rabatt på det dere handler.

  Jeg har vært kunde hos de i noen år nå og alltid vært fornøyd med varene jeg får fra dem. Rask levering, utrolig bra service og veldig mange og flotte produkter å velge imellom. Noe for alle og enhvers smak og alder. Anbefales på det sterkeste og ikke fordi jeg har fått dem tilsendt!  
 • hits