ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

ADINA VIDEOBLOGG GONE WILD

 • 26.04.2013kl.21:31
 • (14)


Herregud for en lang videoblogg.. Skip hotel cæsar og se denne heller, haha!! Dette er hva jeg kan finne på å gjøre når jeg er alene, med litt tull også da såklart... ler meg ihjel av enkelte klipp og setninger som jeg sier på engelsk.. wow, at jeg tørr!! Enjoy ♥ (håper dere skjønner at jeg teyser litt med dere skjønninger)

HVIS DERE VIL AT JEG SKAL FORTSETTE Å LAGE SLIKE VIDEOER, SÅ TRYKK <LIKE> UNDER INNLEGGET :D

 • 26.04.2013

  • 26.04.2013kl.12:13
  • (4)


  Hei dere..♥

  Nå har jeg akkuratt shaket rumpa av meg, dansa og sunget for meg selv.. Ser jo helt latterlig ut for en flue på veggen men jenter gjør sånn når man er alene og jeg tviler ikke ett sekund på at gutter også gjør sånn haha.. syns jeg ser dennis, ahhh vittig! Har laget videoblogg men vet ikke om det er noe å legge ut.. mye synging, dansing og snakk.. skal redigere nå å se hvordan det ligger ann. Ha en fin dag alle sammen, nå skal jeg fly rundt i stua å surre som vanelig igjen.. kos dere! :)
  Kjole fra sheinside (du finner den HER)

 • ER DET NOEN HJEMME?

  • 25.04.2013kl.16:44
  • (9)


  Helluu readers.. where are you? Dere har blitt helt elendige på å kommentere, haha.. Statistikken sier jeg har en del nyskjerrigperer som snoker seg inn på bloggen min, men legger de igjen en koselig kommentar? Som regel ikke, men takk til dere som gjør ♥ Det skulle faktisk ha funnes en html kode som gjør at personen som har klikket seg inn på bloggen din ikke kan komme seg ut av bloggen din med mindre de legger igjen en kommentar, eller slår av pc'en (som er stress).. Er dere ikke enige? 

  Jeg er ikke noe særlig for at folk trygler og ber om kommentarer på bloggen sin men nå skal jeg jaggu gå imot meg selv altså =P 

   

 • A LITTLE MORNING TALK

  • 25.04.2013kl.10:58
  • (2)


  [Smykket mitt kan fåes kjøpt HER]

  God morgen senoritaes♥

  Idag var det ufattelig deilig å sove lenge (sov til halv 9 og pleier normalt sett å stå opp kl kvart på 7). Føler meg ti ganger mer opplagt enn jeg har gjort de siste dagene. Jeg er så sliten mentalt at jeg har ikke fungert helt riktig som man skal denne uka. Har vært skikkelig klønete og fjern på jobb men nå er det lang helg for meg. 4 dager fri og det var akkuratt noe sånn jeg trengte akkuratt nå tror jeg.. Å slite psykisk er ikke bare-bare skal jeg si dere selvom jeg hver dag prøver å holde humøret oppe.. :)

  Idag så har jeg ingen andre planer enn å ta meg en liten frisk gåtur, men om jeg kommer så langt til å nettopp utføre det kommer ann på været den time jeg er klar. Vil også trene rumpa på badet igjen og rydde litt i leiligheten selvom det ikke trengs. Mamma kommer på besøk senere og jeg får helt angst om det ikke ser perfect ut. Hun skal opp til meg å stjele med seg hjem en brunkrem og noe tannbleking. Tannbleking fungerer desverre ikke på mine tenner, da jeg er en prøvekanin på livet. Ingenting fungerer som det skal i mitt liv, og med min kropp haha. Ja jeg ler, så frustrert det går ann å le :D

  ... Skulle tro jeg har en dårlig dag, men det kan jeg avbekrefte med en gang. Jeg slapper av og det er heerlig!  

 • DAGENS INNKJØP: NELLY

  • 23.04.2013kl.21:37
  • (12)


  Jeg kommer aldri til å bli ferdig med klarna jeg. Jeg er evig takknemmelig for at det finnes en slik nedbetalings ordning når man ikke har råd til slike ting til vanelig men illsint for at det finnes også for det er lett å misbruke også. Skyller klarna 6000 og har skylt dem 6000 i snart ett år tror jeg. Lang historie, men 6000kr er det jeg har nå og betaler 300kr i måneden på nedbetaling men hver gang jeg har betalt 300 finner jeg alltid en ny kjole jeg vil ha som koster rundt 300 og dermed er jeg tilbake på 6000kr igjen - jeg blir gal av den neverending sirkelen. Er det flere som har det som meg eller?? :p 

  Kjolen er så sinnsykt fin på videoen og håper den er like fin i virkeligheten. Vurderer å ha denne heller på 17 mai men mange vil nok si det er for fest kjole til å gå med på 17 mai men er det noe som bryr meg midt i ræva så er det andres meninger, ler.. YOLOOOO!


  Bandeau Mesh Peplum Dress NOK 299, Club L - NELLY.COM

 • ADINA ROLLIN THA HEADPEACE

  • 22.04.2013kl.19:17
  • (8)


  Mye megmegmegmeg men ♥

  Hva er på Adinas Ipod for tiden? Lista mi:

  ♥ Clique - Kanye West ♥ Just give me a reason - P!nk ♥ Clappin - Nik&Jay ♥ Last night - Pitbull ♥ #ThatPower - Will.i.am feat JB ♥ Illuminate the sky - Martin Halla ♥ Beneath your beautiful - Labrinth ♥ American - Lana Del Rey ♥ Dancing under the moon - Ney Matogrosso ♥ Bird machine - Dj Snake ♥ Morning has broken - Cat Stevens ♥ Rollup - Flosstradamus ♥ Boyfriend (tigorilla trap flip) - Justin Bieber ♥ Feel this moment - Pitbull feat Christina Aguilera ♥ Samson - Regina Spector ♥ Pour it up - Rihanna ♥ Shes not me - Zara Larsson ♥ We come running - Youngblood hawke ♥ Ho hey - The Lumineers ♥ Tomorrow cant wait - Dyce ♥ Trumpsta feat Trey G - Contiez ♥ ♥ ♥ 

  Det var da altså min iPod playlist men vil gjerne oppdatere den så hvis noen har noen forslag til sanger som ikke ligger på topp 20 lista (for de har jeg garantert på pc'en) så hyl ut!!
   

   

 • PAKKE I POSTEN - DEL 2

  • 21.04.2013kl.22:26
  • (4)  Igår fikk jeg dette fine armåndet i posten fra ebay såklart. Tenkte jeg ville overraske dennis med ett nytt ett ettersom han ødelagg det forrige han fikk. De er helt identiske, men denne gangen lovet han å ta bedre vare på det. World peace, jeg syntes det beskriver nøyaktig det vi ønsker jeg og da passet det han godt. Veldig fint armbånd, litt hippie men også veldig sommerslig. Perfekt armbånd for gutter, spesielt mulatter :-)
  Kameraet jeg har brukt til å ta bilder av det er nikon 5100d. Det blurye er ikke noe jeg har redigert på det er faktisk sånn det blir når man fokuserer mens man har kameraet nede på bakken. Stilig? :)

  Du kan få kjøpt samme armbånd som vi kjøpte HER!

 • PAKKE I POSTEN - DEL 1

  • 21.04.2013kl.16:38
  • (12)


  Jeg er så heldig at jeg ble utvalgt til å teste ut colgates nye elektriske tannbørste :D Har lengtet lenge etter å eie en elektrisk tannbørste så nå ble jeg utrolig glad! Har testet den ut i to dager og må bare si en ting.. jeg e l s k e r den!! Den tilpasser seg tennene i vibrasjon slik at den er mest mulig skånsom og tar mest mulig plakk og snusk, hihi. Forteller dere mer om den etter en mnd med testing.. Its just fabilous!
  Vant du også tannbørsten via likenshare.no?

 • MORE IS THE NEW LESS

  • 19.04.2013kl.12:32
  • (6)


  ... That's right ♥

  Man kan ikke få for lite sminke på, hoho! Nei idag er en sånn dag hvor jeg må skille meg litt ut og ta litt flatt av med meg selv for å få dagen til å gå rundt.. sola skinner og damn det er varmt ute.. la merke til at ca all snø hadde gått bort i gården våres nå og ble kjempe glad for å se det synet. Nå blir det definitivt vårrengjøring til uka. Skrubbing av gulv, vegger, lister, kommoder, figurer og vinduer blir morro.. Det var ikke ironisk, jeg elsker å vaske. Ikke hos andre, men hjemme.. Men badet kan dennis ta seg av... det er det verste jeg kan vaske ftw! :)

  VINNEREN av konkurransen (valgfritt plagg) er Tina (tina.sves@gmail.com. GRATULERER SØTA!!♥ Håper du blir fornøyd, noe jeg er sikker på du blir! Hun valgte denne råfine kjolen (wow): 

   Du kan få kjøpt samme kjole som hun vant HERHERHER!! Tambukiki vil kontakte deg på email!

 • ØS PØS

  • 18.04.2013kl.09:44
  • (6)


  God morgen! Idag er det jobb - igjen. I regnvær. Igjen. Jeg hater regn, men vil heller ha det enn snø nå. Nå kan snøen bare smelte helt bort slik at vi får en snøfri 17.mai. Jeg har heller ikke planer om å gå med paraply på 17mai i år også, så værgud har bare med å ta seg selv i nakken den dagen å melde stor sol. Det er jo faktisk under en mnd til 17 mai og jeg blir superstressa pga snøen som er i synet fortsatt. Vekk med den!! :)

  Jobber fra 11 til 7 idag så det blir nok en voldsom lang dag ettersom vi er mange på jobb, og det er meldt masse vind og pøsregn.. det betyr jo bare lite folk i byen også, hallelujah hehe! Men ikke alle dager kan være like og like "gode" da.. thats life! ♥    Man kan til og med see jeg er fryktelig sliten jo.. æssj, huff for ett klage innlegg haha! Skal bli lenge til neste klage innlegg.. Jeg har bare en dårlig dag, men dårlig uten grunn..

 • DAGENS INNKJØP: SKJØRT

  • 17.04.2013kl.16:58
  • (10)


  Juhuu!! vel hjemme fra jobb.. Har ikke vært så sliten på evigheter puhh.. Fikk iallefall shoppet meg noe i pausen som jeg har sikla på lenge. Ett kjempe kult stripete skjørt fra Only til 99kr. Til dennis sa jeg den kostet 49kr... Hehe, hallo vi jenter avslører aldri en sum.. Det er innebygd i oss at vi tar av litt av prisen når gutta spør hvor mye det kostet hoho!! 

  Sant det var litt kult da? :D
 • SATAN, SÅ BIFF JEG SÅ UT!

  • 15.04.2013kl.20:06
  • (2)


  Gud som jeg har kost meg på jobb idag. Har vært så mye å gjøre og tiden har bare flydd avgårde. Sånne dager liker vi :D Ang 30 days challenge, så kan jeg si det sånn: kroppen min er definitivt ikke vant til å trene. Etter å ha trent ræva av meg bokstavelig talt igår så kan jeg så vidt gå idag. Inni helsikkes vondt, men fy pokker så deilig å være støl også.. Da vet du iallefall at du har gjort det bra (tror jeg?) :D Gruer meg bare til idag når jeg må igjennom samme greia. Tror ikke jeg klarer halvparten av det jeg klarte igår engang, men lite er bedre enn ingenting og jeg gir meg ikke før jeg lander på ræva!! Sånn skal det lyde, hoho!

  Måtte le litt istad.. vet ikke hvordan det høres ut for dere, men når dennis så dette bildet av seg så lydet det sånn her:
  - "Satan, så biff jeg så ut!"

  Hva i helsikke skulle det bety? HAHAHA! Regner med det bare er meg som ler, men dennis er ikke typen til å komme med sleng ord som fjortisser bruker! Dauer#  Ha en fin dag enn så lenge. Må trene!! Kan ta med kameraet en dag jeg ser litt mer stelt ut og vise dere hvordan jeg gjør det ;)

 • 30 DAYS CHALLENGE (BUTT) - ER DU MED??

  • 14.04.2013kl.11:40
  • (9)


  God morgen smukke!

  Igår var det regne 17 mai, idag er det bare trist og grått. Er meldt skikkelig regn, så det er jo bare å belage seg på en lang og kjedelig dag. Men det er jo noe som heter "det er hva du gjør det til" og "man har det ikke morroere enn man lager selv" eller noe sånn.. Så derfor er mine planer idag å bytte ut alt usunne mot mer sunnere alternativer. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har spist chips og godteri hver dag siden 1 påskedag. Har blitt helt narkoman og det vises på utsiden også. Jeg har fått skikkelig pizza utbrudd i annsiktet.. Takk gud for plaster, haha... går rundt med plaster i kinnene. 

  Skal bytte ut dette deilige usunne (pizzaen vi hadde igår, nom!!)...  ... Med sunnere mat, slik som frokosten min idag! ♥  Ikke bare skal jeg prøøøøøve dette men jeg skal også joine 30 days challenge - butt! Er det flere som blir med? Jeg og ei veninne tenkte ta utfordringa. Har hørt fra så mange på nett nå at de har fått skikkelig finere rumpe etter 30 days challengen og hvis jeg klarer det trenger jeg ikke bestille meg noe månedskort på noe treningssenter. Alt jeg vil er å trene rumpa. Tenk å få J.LO rumpe gratis da! :D (Viktig å ha håp!) 

  Join oss og ta før bilde idag og etter bilde om 30 dager til!  • DU VET DET ER VÅR NÅR...

  • 13.04.2013kl.17:41
  • (4)


  ...Jeg får lov til å barbere hodet til Dennis! 


  Det er ingenting som er gøyere enn det selvom vi krangler hveeeer gang jeg barberer han. Grunnen til det er at jeg alltid sparer igjen en "tuste" i bakhodet i håp om at han ikke merker det slik at han går rundt sånn å dummer seg i hverdagen, haha... men ender alltid med at han merker det og da blir han suuuuur (hahaha)!   Er så gøy å lage forskjellige frisyrer på han.. Ler meg ihjel, mens han er like suuur.. tror innerst inne at han syntes selv han er litt tøff med de hjemmelagde sveisene mine.. bare se på blikket liksom.. "jeg vet jeg rocka denne sveisen....." LOL  Men så lager jeg også hver gang en sveis som jeg faktisk meener han kan gå med. Denne gangen ble det denne "sveisen" haha.. Kan ikke si han ble noe særlig begeistret for den! 
  Hva synes dere, haha? Kunne han gått sånn? YEY OR NEY?

  ♥...Og du vet det er vår når jeg kan gå med blomster i håret.. for deeet er ikke ofte jeg gjør nemmelig.. • VLOG BY ADINA: CLAPPIN ON THAT ASS

  • 13.04.2013kl.17:07
  • (4)


 • HOT PINK FRINGE BIKINI

  • 13.04.2013kl.13:12
  • (4)
  Elsker fringe bikinier. I bikini samlingen min har jeg 4 fringe bikinier. Disse to rosa (helt like men elsker dem og de er jo så billige), samme i hvit og en monokini i hvit med fringe på.. Disse rosa bikiniene er såklart fra ebay og kan kjøpes HER! Di finnes i flere farger hvis du ikke liker rosa. Koster bare 68kr :D

 • GÅRSDAGENS INNKJØP: 17MAI OUTFIT

  • 13.04.2013kl.12:12
  • (9)


  God morgen! Oi for ett vær vi har på sørlandet idag. Er jo rene 17 mai minus regn, hehe :D Nå er det forresten ikke lenge igjen til 17 mai og jeg har kjent på stresset di siste dagene til å finne noe å gå med men da jeg var på shopping igår fant jeg det perfekte skjørtet. Vel så er det kanskje litt kjedelig å gå med svart skjørt når 17 mai er mer farger, men what e hell den var så fin på og fin i fasong og stoff at denne her tror jeg blir en del av 17 mai antrekket. Er redd maxi kjole kan bli litt kjedelig i lengden for min del.. Jeg liker å vise hud uten å være billig, men har man flotte bein og små pupper så er det beina man kan fokusere på... Kan vise dere skjørtet på senere og vise frem mine flotte KYLLINGBEIN, hahaha!

  HAR DU FUNNET 17 MAI ANTREKK??  Skjørtet er fra only // skoene er fra H&M // Blomstene til å ha i håret er fra H&M

 • 17 MAI INNKJØP (OUTFIT) OG HOT REDHEAD!!

  • 12.04.2013kl.22:15
  • (8)


  Dagen idag startet.......... og så gjorde jeg......... og så............. trykk liker under innlegget hvis dere vil jeg skal poste en videoblogg som forteller dere hva det egentlig stod der prikkene står! :D Kan si en ting da, traff søteste lisa mi (shes one hot ginger!!!) og kjøpte noe til 17 mai... så ja, trykk liker under innlegget hvis jeg skal poste videoblogg og nytt innkjøp i de neste innleggene :D
  IKKE KOM HER Å FORTELL MEG AT JEG IKKE ER SEXY!! (haha)

 • NYTT I POSTEN // PÅ TOPPLISTEN!!

  • 11.04.2013kl.21:28
  • (9)


  I det siste har jeg testet ut ny foundations som jeg har fått, ikke kjøpt. Den var en nyanse for mørk for meg men den er nok perfekt for fest, kveldstid og sommeren. Bruker den hver dag nå også men kun om jeg har skjerf på. Det verste jeg ser er fjortis skille på halsen. Foundationen heter Loreal visible lift. Den er for oss gamle, neida den er faktisk helt perfekt for oss med uren og ekkel hud. Den sitter godt på, er gjevn og minner litt om clinique foundations.. Litt :) 

  Alt i alt veldig fornøyd og jeg trengte foundation så det passa jo bra :D En annen favoritt fortiden er denne HER :)
  Forresten RONJA MI kommer på topplisten i morgen. Norges heiteste milfer som er seg selv hundre % men som elsker å skape liv og røre aka drama på bloggen!! Elsker henne!! Gå inn på bloggen hennes HER!!! Hun er den nye tcmn ONLY BETTER!  Utseendet er ikke helt på topp fortiden.. Må se til helsikke å gjøre noe med det, haha.. minner meg om monica i hotel cæsar fortiden. Propper i meg alt usunt og gjør ikke en dritt om dagene utenom å jobbe.. Hallo dvasken, STEP UP and be the best you Adina!!!!!


 • # GOD MORGEN, HOST HOST

  • 10.04.2013kl.18:47
  • (0)


  God morgen, nu er jeg hjemme fra jobb :) Nå kan jeg endelig blogge igjen, for nå er jeg på vei til å bli frisk igjen.. kroppen er fin, panna er ikke lenger glo varm men halsen har begynt å bli jævlig om jeg kan si det rett ut.. Når jeg trodde jeg begynte å bli frisk kom tørrhosten.. Hadde glemt at man får tørrhoste på slutten av influensaen/forkjølelsen.. så nå har jeg hamstra kjeften full med fishermans friend i håp om at det lindrer. Mens jeg har vært syk har jeg iallefall hatt en glede og det er frk. sisteplass på førsteplass. Herregud som jeg ler innvendig av henne.. Hun har min humor og er ett hakk galere enn meg.. 1 plassen var definitivt velfortjent for fy søren å lei jeg også er av rosa bloggere spesielt når mitt eget liv er så forbaska kjipt hver dag.. Gøy å få bimboene ned litt på lista og la de ekte og genuine overta plassen! Velfortjent og såklart er det ei kristiansander.. ler :D

  Genser ifra sheinside

  På vei hjem idag fra jobb var det enda jævligere. Du vet den følelsen når man sitter på buss en halv times tid og en person i bussen hoster og harker hvert 20 sekund.. idag var jeg den personen.. Har aldri vært så flau før og såklart måtte det sette seg en mann på siden av meg fordi bussen var overlastet med mennesker, noe den tilvanelig ikke er. Holdt på å kverke meg selv så irriterende jeg må ha vært, haha..

  Nå skal jeg snart ut med ei veninne i råne golfen hennes.. vi snakkes :)


 • # GULLKORN + GJETTELEK, LOL

  • 07.04.2013kl.18:24
  • (13)


  Meg og dennis spiller fantasi (skjønner ikke at jeg tørr å legge dette ut engang):  Adina: det er en nettside hvor kun homoer, lesber og bifile er på.
  Dennis: kvinneguiden?
  Adina: Neiii, kun homoer, bifiler og lesbiske!!! Jeg var medlem der i begynnelsen av forholdet.. 
  Dennis: ??
  Adina: Geysir!!!!
  Dennis: Herregud!! GEYSIR skrives for det første med en A og for det andre så er det en varm kilde som periodisk kommer i utbrudd Adina!! Kjent på island! Herregud Adina, vi skal aldri spille dette spillet med noen av mine kamerater *gjemmer seg i puta*
  __________________________________________________________________________________________________

  Adina: Det er en plass i norge gutter går med skjørt på hele dagen! Grønne skjørt typpisk..
  Dennis: .............. kommer ikke på en plass i norge man går med skjørt på som gutt??
  Adina: Joooo!!! ALLE gutter går jo med skjørt der!! Og spiller på en fløyte greier.. 
  Dennis: ............... har virkelig ikke peiling!?
  Adina: I SCOTTLAND!!!!!!! åhr, trodde du var god på geografi jeg!
  (scottland er forresten ikke ett land i norge for de som ikke skjønte den og var like blonde som meg haha)
  ___________________________________________________________________________________________________

  Adina: Hva heter han som gikk på månen!?
  Dennis: ARMSTRONG!!!
  Adina: Åhr, neeeeei, EINSTEIN!!
  Dennis: Jeg må ut å ha meg noe luft. 
  ____________________________________________________________________________________________________

  Jeg tror jeg dauer. Men litt payback må til, så jeg skal vise dere hvor dårlig dennis er til å tegne da på fantasi..! :P Noen som i det hele tatt klarer å gjette hva dette skal forestille???  Hvis dere klarer å gjette det så er dere faen med gode, haha ♥ Jeg tok også en blond moment på tegning da... Jeg skulle tegne og dennis skulle gjette... ordet var: hovmester! Slik så tegningen min ut:  Trodde en hovmester var en som jobbet med hov(føttene) til hester, men det viste seg vist å være noe innenfor serveringsbransjen.. Huff, jeg blir så vanvittig oppgitt over meg selv!! 

   

 • # DAGENS UNDERTØY

  • 07.04.2013kl.09:17
  • (8)


  Er det noen av mine lesere som elsker å sove i "sexy" eller "cute"? Jeg fikk for en tid tilbake ett babydoll sett i posten som jeg bare syntes var såå søt og sexy på samme tid.. Den satt helt perfekt på og har utrolig god stretch i seg. Jeg bestilte den i str M men holdt på å dø når jeg fikk den i posten. Den så så liten ut, men når jeg tok den på passet den PERFEKT♥!! Så den anbefales virkelig og leveransen var rask :D

  Du kan få kjøpt samme babydoll som meg (inkl en thong) HERHERHER
  Hele utvalget til dem kan du finne
  her   
 • # ATJO, LER

  • 06.04.2013kl.19:34
  • (5)


  Når man er syk er ingenting bedre enn ett selskap som kan få deg til å le deg ihel.. Lagde muffins som vi kunne ha idag mens vi spilte "fantasi".. Vi endret litt på reglene og jeg har ikke ledd så mye på lenge. Måtte gjemme meg i puta for denne gangen kunne jeg ikke skylle på rougen/blushen, jeg var bokstavligtalt sprut rød i annsiktet av latter. Var kjempe koselig med besøk, men alt det gøye har gjort til at formen min har blitt mye verre, bah.. var verdt det da :P

  For noen rare muffins..


 • # IDAG ER EN SÅNN DAG

  • 06.04.2013kl.10:29
  • (13)


  Idag er en sånn dag hvor jeg er gørr syk (influensa tror jeg) men har klatta på meg 10kg sminke for å ikke se ut som mr.bean selv. Idag er en sånn dag hvor jeg har lyst å klippe håret til skuldrene men kan ikke fordi da mister jeg det blonde i håret som er det eneste jeg har lyst å beholde.. Idag er en sånn dag hvor jeg har lyst å ta manikyr/pedikyr og få massasje men penger strekker ikke akkuratt til. Idag er en sånn dag hvor jeg har lyst å grille ute samlet med vennene mine men det er for kaldt for min kjære hals for nettopp det uansett hvor godt sola skinner. Idag er en sånn dag hvor jeg har lyst å ta vårrengjøring men siden jeg er syk burde jeg vel ikke det og siden metreologene melder snø(!!!!) så vil jeg kanskje ikke påstå det er vår enda. Idag er en sånn dag hvor rosa på klær er min favoritt farge. Idag er en sånn dag hvor jeg vil gjøre alt mulig på en gang, men siden jeg er gørr syk selvom jeg ikke ser sånn ut så bør jeg vel gjøre absolutt ingenting.. !! 

  Noen som har noen tips til å bli fort frisk uten å måtte ta noe tabletter? (Jeg vil helst klare meg i livet uten noe form for rusmidler som demper all slags smerter) og søvn? :) • TATTOVERTE MEG IDAG (BILDER)

  • 03.04.2013kl.18:45
  • (8)


  Nu vel, jeg tok ikke en ny tattoo, jeg tattoverte bare på de to jeg hadde fra før igjen.. Man får alltid gratis etterfyll og har venta siden 19 november på dette og endelig var det gjort. Er så fornøyd nå, jeg gleder meg virkelig til å vise den frem i sommertopper :D

  Før var rosen skikkelig falma, nå er den megafin i fargen igjen. Jeg regner jo med den vil falmes litt igjen men forhåpentligvis ikke så mye som sist. Og sommerfuglen bak på ryggen la vi bare litt mer lilla inni så nå fikk den å litt etterfyll.

  BLE DEN IKKE SKIKKELIG FIN I FARGEN VEL?  Har akkuratt vært hos bestemor å spist hjemmelaget pannekaker, men sitter nå å vurderer å lage meg noe middag snart. Matmoms sa du? Skylder på påska og det at jeg er to dager over "tiden" så da blir man ekstra matvrak hihi.. Akkuratt farget håret igjen for tredje gang på under en uke. Viser resultat så fort det lar seg gjøre ;)

 • TIDENES SALG PÅ KREMMERHUSET

  • 02.04.2013kl.21:14
  • (10)


  Hvis dere skal få med dere suuupersalg på kremmerhuset bør dere løpe så fort det åpner imorgen. Vi begynte med supersalg idag hvor det er en haug av fine ting som er priset latterlig billig. Jeg fikk med meg ett cupcake fat hjem til 49kr(!!) og 4 hjerter til å henge i vinduet til 10kr per stk.. Det er også en haug av andre ting man kan få kjøpt billig.. Alt i fra forskjellige søte, fine kopper, skåler, figurer, puter, kurver +++ Hadde jeg hatt mer å rutte med hadde jeg komt hjem med alt. Sykt mye billig!!

  Tenkte bare det var gøy å tipse dere :D Løp! • hits