ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

IM BACK

 • 30.04.2012kl.21:20
 • (6)

Good afternoon my ladies!! Åh, imorgen må jeg vise dere noe utrolig kult. Ett ord: Ankle!

Nå skal det drikkes men ræva skal ikke rikkes.. før kl 23.00 for da skal vi til venneslas (bondelandets) eneste pub Hr.Direktør haha. Bare navnet på puben skriker bondeland lang vei. Jeg fikk en halv spritflaske av ei søt ei og en øl så da er det bare å lempe på det man klarer. Er redd jeg kommer til å spy og ligge langflat langs veien hjem, men det ordner seg nok. Har jo i det siste vært flink til å stoppe når kroppen sier nok er nok! 

Har jo flyttet jeg ja for dere som ikke har fått det med seg. Fy F så fint vi har det nå. Føler meg priviligiert over å få lov til å bo her. Skal vise dere så fort sjansen byr seg. Skulle egentlig vise ikveld men så kom jeg på at jeg må jo henge opp noen bilder på veggen før jeg kan vise. Hallo lissam, skarre værra så skarre værra! ; )

Vi snakkes cupcakes, eller vannmeloner. You name it, im off! 

 • BLOGGLESER

  • 23.04.2012kl.18:37
  • (13)


  Jeg tenkte jeg ville dedikere ett innlegg til en av mine faste lesere, May Teresa på 15 i fra Bergen. Grunnen til det er at denne vakre jenta er så utrolig flink til å legge igjen kommentarer i mitt kommentarfelt. Hun er en jente jeg ikke glemmer med det første. Slike lesere som deg May er gull verdt så takk for all støtte, alle fine ord, alle ting du deler med meg/oss. Du er selv en utrolig flink blogger og har ett kjempe fint og rent design. Ikke bare det så er du helt fantastisk vakker, vet du det? Jeg elsker håret ditt. Like nydelig som pocahontas sitt. For ikke å snakke om kroppen din, wow georgious. Og øynene dine er noe helt for seg selv. Virkelig sjarmerende ei jente er du. 

  I bloggen hennes går mote og trender mye igjen. Hun er utrolig flink til å legge ut outfits bilder og veldig flink til å faktisk poste bilder av seg selv, noe jeg er helt klønete på. Hun skriver kanskje ikke mye i hvert innlegg men det gjør det hele egentlig bare mye renere og enklere for oss å følge med. Ikke alle orker å lese 10 avsnitt heller liksom. "Det enkle er ofte det beste".

  du har god smak jente. Hadde aldri turt å stilt meg opp ved siden av deg i "who wears it best" konkurranse. Du hadde såklart vunnet uten tvil, hehe! :)
  Ønsker deg masse lykke til med bloggen videre og håper du når langt. Jeg er med deg på veien og heier om du trenger en heiagjeng. Love you girl!    Bloggen hennes finner du HER!

 • SIGNERE HUSLEIE KONTRAKT

  • 23.04.2012kl.18:17
  • (12)


  Image and video hosting by TinyPic

   God ettermiddag. Om en time skal vi signere husleie kontrakten på den nye leiligheten. Blir rart å bo for seg selv igjen og gleder meg masse til å innrede alt på ny. Savner den gamle leiligheten en hel haug, men det stedet vi bodde på var jo som å bo like langt vekke som kina. Du snakker om øde. Jeg er nok mer ei byjente, ville aller helst bodd i oslo eller midt i kr.sand, men ulempen er at det er så fuckings dyrt og alle de leilighetene jeg har råd til er jo så fuckings stygge. Flere som har merket det? Hehe. 

  Har mange krav jeg: Lang kjøkkenbenk, ett godt dusjhode, lyse vegger, skapplass, snille naboer osv. Man blir litt kræsen etter man har bodd med naboer fra helvette og leilighet fra helvette hele livet. Jeg syns faktisk jeg har rett til å være litt kresen jeg. Pluss man skal jo tross alt trives der hvor man bor også da. Ett hjem har mye å si faktisk. Kanskje meg om det! :)

  hVA ER DINE LEILIGHETSKRAV? xD 

 • BARBIE LEVER!

  • 22.04.2012kl.23:18
  • (25)


  Er det noen av dere som ikke tror på Barbie? Vel her er ett bevis på at hun faktisk eksisterer, hehe. Vet ikke hva jeg skal si annet enn fy søren dette var rått. Det høres kanskje ut som jeg har ett forvrengt syn på kvinner og kropp osv nå men det har jeg ikke altså, men hvem f*** klarer å si at dette var stygt? Jeg syns det var drit KULT og skikkelig spesielt. Men så har jeg aldri vært stort fan av A4 heller så.

  Hun må være verdt mye den jenta, ettersom operasjonene var skikkelig velykket og siden hun ikke ser ekte ut en eneste plass. Jeg har aldri vært imot kirurgi så lenge det blir gjort bra og så lenge personen som har fikset på seg er fornøyd. Valerie som barbie in real life heter er kjempe fornøyd med utseendet sitt nå men stopper nok ikke å fikse på seg selv om sjansen byr seg.

  Hun har ett rosa hus, og lever i sin egen fantasie barbie world. Lurer på om hun klarer å finne Ken på ekte da, heeh.  Er det ikke vilt hvor uekte hun ser ut? :)

  - HVA ER DET FØRSTE SOM SLÅR DEG NÅR DU SER BILDENE?
  - HVA TENKER DU ETTER Å HA KIKKET PÅ DEM LITT? 

 • SLIK ER NÅ JEG DA

  • 22.04.2012kl.21:03
  • (10)

  Neimen ble det kveld igjen. Skulle ønske jeg kunne si jeg så slik ut som på bildene over men jeg ser nok ut som en halvinntørka alkis nå. Håret står til alle kanter og har blitt mørkere pga det med tiden automatisk blir litt fettere. Pysj bukse er tatt på og en genser som er full av søyleflekker og sjokolade. Hallo kiddo much. Å for ikke å snakke om yeasterdays makeup. 

  Jeg tror det er på tide å få meg litt søvn snart jeg så jeg kan få stelt meg igjen imorgen. Orker ikke stresse noe mer ikveld, det er så tiltak når man har en sucky dag. Hvorfor min er så sucky? Jeg har faen ikke røyk. 

  Ps. Jævla telenor. 

 • .. AND ITS NOT EVEN MY BIRTHDAY

  • 22.04.2012kl.16:49
  • (8)


  God morgen lekkerbisker! Igår var jeg som dere vet i bursdag til kusina mi på jentekveld. Er lenge siden jeg har kost meg såå mye når jeg har vært ute, det må jeg si. Ble ikke full-full men ble i god humør og det er det som er fint med meg for blir jeg for full så blir jeg bare grinete, dramatisk og utrolig trøtt og kjedelig. Andre som også blir der?

  Ja huff, klarte selvfølgelig å søle beilis over kjolen til Heidi i midten på bildet øverst. Typpisk at kjolen var hvit og at beilisen var glo varm (det er en grunn til at jeg kaller meg klomsa på facebook). Stakkars, har aldri fått så vondt av noen på evigheter men kjolen ble hvit igjen (håper jeg) og Heidi ble kald så det ordnet seg til slutt selvom det ble ett ramaskrik da det skjedde, haha så herlig :D 

  Jeg ble ikke med jentene til byen denne ganga men neste gang is it a promise. Jeg angret da jeg kom hjem at jeg ikke ble med alikevel for her var det dødt. Håper dere hadde en fin lørdag igår kjære lesere og hvis dere har noen bilder fra lørdagen deres så legg igjen i kommentarfeltet en link. Xoxoxo.
   

   

   


  HAHAHAHA.... hva er vel en jentekveld uten spice girls?

 • BIRTHDAY CAKEFART @ TINA

  • 21.04.2012kl.14:24
  • (9)


  Hey guys! Har ikke jeg blitt flink til å blogge i det siste? : D Har nemmelig tatt meg supersammen å fått skikkelig blogglyst tilbake. Men savner flere av dere bloggere i kommentarfeltet. Where are you guys? <3

  Idag skal jeg på jentekveld til kusina mi som fyller år. Verdens fineste kusine. Har en følelse på at denne kvelden blir helt topp hvis man ser bort i fra at jeg kommer til å dø av røyksug når det er musikk og alkohol inn i bildet. Men så lenge man har det gøy, går alt godt! Har bare ett problem å det er hvor faen kjolene mine ligger henne, hihi. Bor jo hos bestemor og har hele leiligheten min i esker og poser nede i kjelleren her og å finne den ene posen med kjoler krøysa sammen kan bli som å gå i en laberint. Wish me luck og vi blogges snart!


  <3<3 (gammelt bilde av meg og kusine)

 • SER DERE LIKHETEN?

  • 21.04.2012kl.00:25
  • (10)


  Syntes det var litt gøy å sette ett gammelt bilde av meg fra jeg var 3-4 år ved siden av ett bilde hvor jeg er 22. Er det noen som kan se likheten? Kan ikke DU legge ut ett gammelt og ett nytt bilde av deg selv å sende link til det innlegget på dette innlegget til meg. Er kjempe gøy å se forskjellen! :D

 • GULLKORN (ADINA OG DENNIS)

  • 20.04.2012kl.21:48
  • (6)


  Meg: *Synger etter en sang*
  Dennis: Ikke syng når du ikke kan sangen.
  Meg: De må ha forandra på teksten. 

  -

  Meg: Dennis? Jeg frykter 4 verdenskrig er like rundt hjørnet.
  Dennis: 4 verdenskrig, du mener 3?
  Meg: Dennis da, 3 verdenskrig har vært den.
  Dennis: -.- 

  -

  Meg: Skal du ha kanel på isen Dennis?
  *moment* 

  -


  *Ser på wall- e med undertekst for de døve..*
  Adina: Denne filmen er jo perfekt for de døve!!!!
  Dennis: det ER for di døve?

  -

  Meg: Måtte du fjerne søppla fra stuebordet? Det var jo så koselig med alt det søppelet på bordet. Så ut som vi faktisk hadde penger.
   
  -
   
  Meg: Det ser så gøy ut å være blogger å signere bøker slik som fotballfruen. alle er liksom så glad i deg..
  Dennis: hahah, wtf?
   
  -
   
  Dennis: Skjønne kinn du har. *hinter til mine bollekinn*
  Meg: åhr, snart tar jeg fett suging i kinnene........
  -
   
  Meg: Mmm, lukta godt den sprayen!! 
  Dennis: Den er luktfri?
     Laugh out loud
 • 10 TING OM MEG SELV DU KANSKJE IKKE VISSTE?

  • 20.04.2012kl.20:25
  • (7)
  ... Jeg er hevngjerrig. Ekstremt hevngjerrig. Den som gjør noe mot meg får trippelt igjen enten det er mot en positiv retning eller negativ. 

  ... Jeg kan kverulere til de grader. Jeg mener alltid jeg har rett til å begynne med men hvis vi fortsetter å diskutere å du klarer å få meg til å tvile på meg selv kommer staheten i meg frem og jeg nekter å gi meg no matter fucking what. Er alt for stolt til å tape diskusjoner. Dårlig vane.

  ... Jeg er en lystløgner når det kommer til klokkeslett. Spør folk meg om hvor mye klokken er så kan jeg garantere at jeg legger på noen minutter eller tar noen minutter av. Aner ikke hvorfor jeg gjør det, men har alltid gjort det og dette har jeg ikke sagt til noen. 

  ... Jeg spiser mye valnøtter og nøtter generelt. Har hørt det minsker sjansen mot brystkreft. Og jeg er livredd for å få brystkreft. Kjenner på puppene mine hver eneste dag.

  ... Jeg var en gang hekta på paracett for noen få år tilbake. Kunne spise 10 om dagen og dette gjorde jeg i rundt 4-5 måneder. Så nå har jeg gått over til ibux for har hørt at det er bedre enn paracett? Correct me if im wrong.

  ... Jeg elsker å provosere, det er liksom blitt en del av meg, det å være 110% ærlig og si akkurat det jeg tenker. Har den tankegangen om at "det blir iallefall underholdning å tenke tilbake på når jeg er 80 år". 

  ... Jeg har en uvane for å pelle meg i øyet. Øyevippene, selve øyet, våtlinja.. anything.. Før ble jeg alltid syk av det og fikk ofte øyebetennelse. Nå er jeg tydeligvis blitt helt immun!

  ... Jeg syntes selv jeg har små, men snertne pupper og er kjempe glad for utseendet til puppene mine, haha.

  ... Jeg elsker å gi komplimenter til andre. Skriver ofte til ukjente og kjente hvor fine de er, hvor mye de betyr for meg osv. Spre glede folkens!!! :)

  ... Jeg har en skikkelig uvane for å sjekke opp jenter med blikket. Hver gang det går pene jenter forbi meg sjekker øynene mine dem opp og ned og når de har passert meg snur jeg meg etter jenta. 

  FORTELL MEG 10 TING OM DEG SELV!!! La oss bli litt kjent ;)

 • OPPDATERING, LER

  • 20.04.2012kl.19:20
  • (2)  Siden jeg kjedet meg så så repeterte jeg det jeg gjorde på morgenen men gjorde det enda mer grundig. Heiv meg inn i dusjen, klæsja på noe verdens beste joico i håret (anbefales på det sterkeste, og dette er ingen reklame). Når jeg var ferdig dusja lukta jeg himmelsk bare pga joicoen. Etterpå gnei jeg trynet inn med rens, deretter tok jeg på toner så ansiktsmaske igjen, så selvbruning og til slutt hudkrem før jeg nå har gnidd trynet inn i makeup. 

  Primer først, concealer, brunkrem og pudder. Deretter bronzer i kinnbeina, panna og under haka for så å avslutte med rouge i kinnene. Mascaraen er tatt på (3 lag), lipglossen er tatt på og øyenbryna er teint. Da kan jeg endelig sette meg ned å slappe av for idag. Trodde jeg.

  Nei plutselig fikk jeg ett chips kick, og siden vi ikke har chips her i hus så skal jeg pine med labbe opp til mamma i pøsregn da. Alt for candy, right? : )  

 • ADINATID

  • 20.04.2012kl.15:25
  • (2)
  Jøss så merkelig det var å nå ha alene tid. Dennis har stukket fra meg så her sitter jeg da uten røyk eller noenting å gjøre. Har allerede klippet tånegler, tatt på annsiktsmaske, spist, ryddet, lekt med dyra og tatt noen bilder til senere innlegg. Hva mer er det man kan gjøre når man først er alene? (Ps. Ikke noe griseri nå!) 

  Noe dere vil jeg skal blogge om eller blogge frem senere? Noe lesestoff dere vil lese om? :-)

 • GAMLE MINNER

  • 20.04.2012kl.12:16
  • (4)


  Hey alle snygga! Idag skal jeg slutte å røyke.. Ja eller ufrivillig da, fordi vi ikke har mer røyk igjen. Så hvis det kommer noen sinna innlegg frem og tilbake her så er det bare derfor, haha. Har gått fint så langt, og pleier som regel og klare meg til langt ut på kveld men er imorgen jeg vil slite. Noen sympatikere der ute som vil slenge fra seg dåsa si hos mor? ;)

  Stod opp idag som vanelig å tenkte "hvorfor ikke vise dere noen gamle minner" siden jeg er oppvokst i dette huset. Så her er noen bilder   Bamse som i den tid kunne synge og dukke som fikk sminke. Hadde en liten makeup artist i meg da jeg var liten, hehe.  Her var jeg vel 3-4 år. Hadde så langt hår og ikke minst tjukt ifht nå. Angrer hver dag på at jeg klipte meg og farget det.  Favoritten min til å ha på hodet da jeg var liten. Årene gikk og jeg ble mer og mer sur over at hodet vokste i fra hatten.  Har en haug med bøker fra da jeg var liten. Leste hele tiden. 

  Er så artig å tenke tilbake på syntes jeg. Tror jammen meg jeg skal ta en liten kikk videre i gamle minner. Ha en jattefin dag!
  xxoooxoooxo 

 • PRAKTISK PLASS FOR SMINKEN

  • 20.04.2012kl.00:42
  • (10)
  Øverst ser dere det mest praktiske jeg har fått i posten noensinne. En holder til sminka mi. Fy søren den kom godt med nå som jeg bor hos mor og hun er ei dame som liker å ha ting sortert å ryddig. Før ville sminken min hengt og slengt over alt, men nå har jeg endelig system takket være smartere hverdag. Produktene over er de jeg bruker daglig, mens resten av sminka ligger gjemt i en eske nede i kjelleren. Så rommet denne boksen til sminka det jeg bruker dagelig, foruten øyenskyggene, men de ligger i en liten eske under vasken. Jeg er superfornøyd og kommer til å bestille meg flere slike! :)) 

   Besøk smartere hverdag på fb pagen HER!
  Hjemmesiden deres finner dere her!

 • SKINNY TO FAT PROSESS

  • 19.04.2012kl.22:37
  • (11)


  God kveld mine lesere! Idag har jeg jobbet til kl 16.00 og rett etter jobb sovnet jeg stille inn i min seng. Våknet igjen for ikke så alt for lenge siden og har aldri følt meg mer morgen gretten, haha. Kan ikke fatte hvorfor jeg blir så hissig med en gang jeg står opp etter å ha sovet på dagtid, det sier liksom bare PANG i mitt hode så hater jeg alle til jeg blir ordentlig våken igjen. Skikkelig idyllisk sleepover partner! ; D

  Bestemor har satt igang "legg på deg" prosessen. Hun mener jeg er for tynn (noe jeg har hørt hele livet mitt, men men) og tenker da å fore meg opp som en annen fatlover. Adina, spis. Adina, husk å spis opp alt og litt til. Adina, her har jeg kjøpt pizza til deg. Adina, nå må du huske å spise! - Er setninger jeg hører daaaagen lang, og tuller heller ikke når jeg sier dagen lang. Jeg ble en smule provosert i begynnelsen men nå syntes jeg det bare er søtt og kanskje like greit ettersom jeg ønsker meg større pupper, lår og rumpe. Men i begynnelsen så var det sånn her samtalen gikk

  Mor: Adina, så tynn du er blitt. Du kan ikke gå slik, vi må se å få feita deg opp.
  Adina: Kan du ikke slutte å mase nå? La nå folk være som de er og ring meg når jeg utvikler anoreksia. Jeg har da alltid vært tynn og gått opp og ned i vekt.
  Mor: Ja men nå skal vi feite deg opp. Du er alt for tynn.
  Adina: #¤%/(%&%# årh, og du er blitt alt for feit. Right back at ya, likte du den kommentaren? Det er ikke noe gøy å høre sant?
  Mor: Ja jo kanskje jeg har lagt på meg litt *kikker seg selv på kroppen*, men adina nå lager jeg no god middag til deg.

  Åhr, snakk om å ødelegge comebacken min, hahaha.


  Kall meg king kong, så ut som jeg var skikkelig hårete der, heeehe.


  Spiste kylling, ris og bernaise idag. Nom,nom,nom.


  Brant meg på rettetanga idag. Auuuuuu #


  Har sovet i hele dag og dere kan så klart ikke se det på meg. Hahahaha, første og siste gang jeg viser ett så jævlig bilde av meg selv. Nettopp stått opp og da er man som alltid på det fresheste. Grr, wanna date?

   GJORT IDAG? ER DU MORGENGRETTEN FORRESTEN?

 • JEG HAR DIPDYET MITT HÅR

  • 18.04.2012kl.23:53
  • (12)


  Hei bloggen! Er jo ingen blogger om man ikke starter med den setningen, heeeh.

  Har bestemt meg for å blogge på bloggen med mobil bilder da bildene blir ca like bra som om jeg skulle tatt de med speilrefleksen, takket være photoscape! Ellers, står det bra til?
  Igår kom tina kusina mi på bildet under å dro meg med på sørlandssenteret for å shoppe litt til lørdag. Hun skal nemmelig feire bursdagen sin da, så det blir morro. La oss for guds skyld håpe folk kan oppføre seg som voksne iallefall, heh. Gud så mye fint de har fått på senteret forresten! Vurderte byttehandel på Gina Tricot; "Hvis dere får armen min, får jeg den kjolen der da?". Tror dere det hadde fungert?
  Vedder bloggen min på at jeg ikke finner like mye den dagen jeg faktisk kan shoppe. Verdensproblem. 

  Neida, er ikke verdensproblem, har ikke shoppa på over ett år jeg. Kall meg shopoholic-long_gone bare. Eller bare rett og slett fornuftig?
  Anyway, nå sitter jeg å kveldsdrømmer om å feste skikkelig hardt mens jeg hører på pitbOll. Kan ikke huske sist jeg dro den helt ut på fest : D 

  En/ to uker til sier jeg bare. Da ser du AdinaShakira på dansegulvet ;) 

  [Dipdye, ikke permanent. Hårmascara fra H&M - 99kr]

 • MORGENGRETTEN JEG?

  • 13.04.2012kl.16:27
  • (8)


  Shuut, idag har vært en lang dag. Våknet kl kvart på 8 pga to høylytte kjerringer (mamma og bestemor, hehe) som absolutt skulle ha meg til å stå opp. Jeg trodde virkelig på verdens undergang i dag morges å vurderte henge meg selv. Siste nevnte var tull så klart, men om jeg kan være morgengretten det er sikkert og visst.

  Mamma: Fy faen jeg skal aldri spør deg om hjelp igjen så tidlig på morgenen. Aldri møtt ei så morgengretten bitch før!

  Haha, gotta love it. Fikk verdens søteste kopp av mamma til te og skal vise den så fort kameraet er satt på lading. :) Er jo glad i den bitcha da. Nok ett sitat fra mamma:

  ... Skriv på bloggen at jeg er verdens kuleste mamma, verdens snilleste mamma og at du elsker meg osv.. Du vet hvorfor jeg kjøper ting til deg? Så du kan legge det ut på bloggen å fortelle hvilken snill mamma jeg er..

  Haha, just saying!

  HAR DET SKJEDD NOE DÅRLIG MED DERE IDAG SIDEN DET TROSS ALT ER FREDAG DEN 13, ELLER ER DET DERES LYKKEDAG KANSKJE?

 • LA TIGGERNE FÅ BLI!

  • 12.04.2012kl.00:33
  • (16)


  Idag har jeg ett nytt tema, nemmelig de såkalte sigøynerne/ tiggerne.

  For i det siste er det vært en del snakk om å få slutter på tiggere i Norge, da spesielt Oslo. Regner med det temaet er tatt opp i hver storby. 95% av alle som kommenterer hva de mener om tiggerne feier alle under en kam. Dette er skremmende og latterlig på samme tid. Jeg skjems av å være norsk når jeg leser hva folk får til å skrive. Jeg kan fint inrømme at jeg selv så ned på tiggerne som satt å ristet på koppen idet jeg gikk mot dem. Jeg gav dem stygge blikk å til tider fristet det å gå mot dem med ett smil for så å si "fuck you" å gå uten å gi dem annet enn ett håp. Vel det var inn til jeg så dokumentaren på NRK nett tv fra Brennpunkt. Dokumentaren heter "please, please, please" og kan sees HER!  

  Etter å ha sett denne dokumentaren så har jeg fått ett helt annet syn på tiggerne. Anbefaler alle å se den. Jeg kan garantere at 9 av 10 av dere kommer til å endre deres tankegang fremover når dere ser en sigøyner på gata hvis ikke er det noe alvorlig galt med dere(?)

  Ryktene dere uvitende tror på er bl.a at tiggerne egentlig er rike, de kjører vist nok i fine biler når kvelden er omme og har mer penger i lommeboka enn vi tror. Dere tror alle er kriminelle og at alle stjeler eller raner. "Det er kun ett skuespill det de holder på med" sier noen av dere. Alle er vist nok også i rusmiljø, enten så selger de dop eller så holder de på med det selv. Jeg kan ikke svare med annet enn se dokumentaren. Den handler om en familie som har dratt til Norge og etterlatt seg sine barn i sitt eget hjemland inntil de har nok penger slik at de kan kjøpe seg selv ett hus å bo i, mat til familien og viktigst av alt så dro de til Norge for å tjene penger slik at deres sønn kan få operert øyet sitt. Han har en alvorlig øyesykdom og det er for dyrt for dem å betale for operasjon i sitt eget hjemland, derfor ser de mulighetene i Norge som større. De tror de kan bli rike av å bo her. Iallefall rike nok. 

  Dette er en familie som strever, som lever på håp, som er utrolig glad i barna sine og i hverandre men som ikke ser noe annet valg ettersom jobbmulighetene i deres hjemland er små og ikke tjener man noe særlig der heller. Når Norge har ett så stort rykte på seg for å være det rikeste landet i verden, ja da forstår jeg godt de tok turen hit for å trygle å be om hjelp. De har masse kjærlighet å gi til sine barn, de er utrolig glade i sine barn og savnet er stort. De fryser ræva av seg her i Norge men alt for å redde familien. Bli med dem på en tur i deres hverdag ved å se deres dokumentar fra ett annet perspektiv. La oss bli kjent med de. Se dokumentaren!

  For hvor forferdelige er vi ikke mot disse menneskene? Vi spytter på dem, vi lurer dem, vi stjeler pengende dems, vi skriker, skyter raketter mot dem og banner til dem, vi overser dem og diskriminerer dem. Dette fortjener ikke noen mennesker. Som om mange av tiggerne ikke har det vondt nok fra før av? Som om vi er så forbanna mye bedre?

  Jeg kommer aldri mer til å gå forbi en tigger uten å gi så lite som ett smil. Har jeg penger skal de få noen kroner av meg. Kan godt hende jeg gir en 50 lapp i feil kopp men den sjansen tar jeg heller fordi det kan også hende jeg "redder" ett liv eller bidrar til litt hjelp iallefall. De er mennesker med like sterke følelser som oss men de takler ting annerledes enn oss. Vi er en gjeng med alt for mye ego, alt for mye stolthet og utrolig lite medfølelse. Med vi mener jeg dere. Jeg vil ikke bli inkludert. Hva med å vise empati, noe som er så viktig i dagens samfunn? Hva med å vise respekt? Hva med alt som ble sagt Hvorfor hive alle på hue å ræva ut landet vårt når man heller kan sortere ut de som er kriminelle og de som fortjener å bli. Det minste vi kan gjøre for de "snille" og uskyldige tiggerne er å la dem sitte på gata med koppen sin. Vi har det så alt for godt, vi. 


  [Bildet er lånt fra fvn.no]

  Nå har det fortiden vært stor debatt om rumerne skal få bli på Årvåll, og til rumernes glede så fikk de bli. Det eneste jeg kan si om dette er at det er lett å tenke at det er skummelt, at man ikke tørr la barna gå ute alene og å forlate huset, da ber du om å bli robba. Jeg tenkte slik selv jeg i ett øyeblikk, men så handler det om å være realistisk her. Det er politi rundt området, de er mennesker akkuratt som oss. Kanskje èn er kriminell, mens resten er ok. Du vet ikke, ikke vet jeg heller, men politiet bør virkelig bruke mer tid og ressurser på å finne ut hvem som er kriminell og hvem som er ok blandt rumerne. Da kan vi kaste de ufine ut av landet vårt slik at dere kan få ett mer ok syn på tiggerne.


  Er du for eller imot tiggerne generelt?
  Hva tenker du om Årvåll saken?
  (Kom gjerne tilbake etter du har sett dokumentaren å fortell meg ditt synspunkt da!) 

 • ER MAN NOEN GANG KLAR FOR BARN, SÅNN EGENTLIG?

  • 10.04.2012kl.22:59
  • (26)


  Idag skulle jeg egentlig ikke skrive ett innlegg, men så kom jeg til å tenke på ett tema jeg ikke klarte å få ut av hodet. Nemmelig når tid det er best å få barn.

  For en stund siden skrev jeg på facebook statusen min at eggstokkene mine var fine (en liten glede jeg ville dele ettersom vi er ufrivillig barnløse). Til min store overaskelse kom ex besteveninna mi å smelte til med en comeback i noe lignende dur  "Skal du ha barn??? Du kan ikke ha barn. Du har for dårlig økonomi, og ett for dårlig forhold til at du kan få ett barn. Ikke har du jobb eller skole heller. Du er seriøst ikke klar for å ha barn Adina. Ikke søren om du klarer å ta vare på det. Skjerp deg."

  Nå kan det hende det ikke var ordrett riktig men noe i den duren var det iallefall. Og at jeg fikk den der slengt i annsiktet var sannelig ikke lett å sucke opp å ta til seg. Til nok en stor overasskelse så begynte folk å gå imot denne ex besteveninna mi da og forsvarte meg. Jeg har en tendens til å få de fleste til å gå imot meg av en eller annen merkelig grunn men denne gangen forsvarte ett helt mantall meg.  

  Så begynte jeg å tenke.
  1. Hvilken rett har noen mennesker til å fortelle meg når jeg er klar og ikke til å få barn?
  2. Hva slags menneske sier sånt slik at alle kan se det?
  3. Er man noen gang klar for å få barn, sånn helt ærlig?

  For som jordmor en gang sa til meg: "Det finnes aldri noe perfekt tidspunkt å få ett barn på men man klarer seg alltid". 

  Dette er jeg helt enig med. Man kan aldri være godt nok forberedt men man kan forberede seg så godt man kan. Jeg har kanskje ikke verdens beste økonomi, men dette er kun en epoke som snart er i ferd med å forsvinne og jeg er ekstremt god med penger og prioriteringer. Jeg drikker en sjelden gang, imotsetning for ett par år siden hvor jeg drakk annen hver dag. Jeg har veldig mye kjærlighet å gi fordi jeg følte jeg hadde litt mangel på det som barn/ yngre. Jeg vet hva man bør si og ikke si til ett barn, jeg vet hva man bør gjøre og ikke gjøre mot ett barn, jeg har mye livserfaring som jeg kan ta med meg videre til mitt barn og gjøre meg sterkere som en forelder. Bare det jeg skrev nå gjør at jeg føler jeg er istand til å ta vare på ett barn. 

  Kjærligheten mellom to mennesker har alltid sine opp og nedsider. Mange jeg kjenner har blitt 10 ganger sterkere etter de fikk barn, selvom det ikke er noen garanti. Men så lenge man er to om avgjørelsen og begge er forberedt på det så vil jeg si at man ikke bør gi opp fordi en annen person hadde andre meninger. 

  Hva tenker du om dette temaet? Er du enig/ uenig?

 • BLONDINE, BRUNETTE ELLER SVARTETTE?

  • 09.04.2012kl.20:52
  • (23)


  Nok en gang trenger jeg hjelp. Jeg har jo strevd lenge nå med å bli blond, men uansett hvor glad jeg er i blondt så syntes jeg ikke det er like spennende lenger. Nå er jeg liksom bare "meg" og litt søt på en måte. Når man er mørkere er man den mystiske, sexye og spennende jenta som faktisk blir tatt seriøst, hehe. Nå sier jeg ikke at jeg er sexy men at man har lettere for å bli det da. Å når man er blond og så nordmann bleik som meg så er det lite attraktivt når jeg er den som vil bli brun til sommeren. Blondiner som er brune ser (beklager) ikke bra ut. Så jeg trenger litt hjelp.. skal jeg være blond som nå, brunette som jeg alltid har vært eller prøve meg på svart slik som dennis ønsker?

  Du snakker om å ønske å ha meg lik Megan Fox lissam. Kunne kverka gutten. hahahahaha! (eg tog an nok). Tuller bare, men jeg trenger hjelp så kommenter!!!


  (Farger så fort jeg har penger, og må avslutte med å si at leppene er redigert og at jeg ikke syns bildene er deilige men nå tok jeg bare ett. Nok om det!:))
   

 • FEELINGS

  • 09.04.2012kl.14:53
  • (1)


  You know the feeling when you say quotes in your mind and it does sound quiet romantic but when you actually get to open your mouth you sound like a stupid headloose chicken?
  Thats the feeling im sitting with right now. So instead of sound foolish in this text im going to write in american. (I hate to say I write in english, cuz i do speak american in my head as i write!)..

  Eks: 
  Will you marry me baby? 
  I do!!!!

  Vil du gifte deg med meg bebi?
  Ja!!!!

   U feel me? Sounds better in american.

  Lately ive been thinking to much about anything, anyone and everything. I've been questioning so much and the only answer i got to is "get rid of the ones who breaks you down".. Life is to short to stress over people who dont even deserve to be an issue in my life. I dont care if it is my "bestfriend", some family member or whatever anymore. Life is too short and I dont wanna have tonns of negativity in my life. Its stressful and to be honest destroying me. 

  It seems like whatever I do is wrong to other, and whatever I say isnt right at all (I know I play the whole victim role right now but thats gonna change!). Your problems shouldnt be mine and thats about to stop. I wish for myself a happy indipended life. I wanna live, I wanna be in a world where beeing myself is the only thing that matters. I wanna have justise in my life. I will not seek problems anymore, i will solve them. I may not going to make it by myself so im asking the superpower woman in me, in my spirit (sounds crazy now, do'ni?) to come help me. Its just that one step I need to take and ill be sitting at the top of the stairs waiting for you spirit. My life shall be fabilous starting next month at least!! 

  :D

  Thanks for listening girls (and boys)

   

 • ETT TRYKK - DER SANK SELVTILLITEN MEN MOTIVASJONEN KOM FORTERE ENN JEG SELV KLARER Å TENKE

  • 09.04.2012kl.00:17
  • (14)


  Vi jenter er mestre i å oppsøke det opptimale, det ideale, det perfekte i våres øyne men alikevel så rakker vi ned på det vi så gjerne skulle hatt selv. Med vi så mener jeg at vi alle har gjort det. Regner med 99.9% av dere som leser artikkelen nå føler seg truffen, og dette inkluderer meg også. Hva får oss til å ville rakke ned på di som er så heldige å er blitt velsignet med guds mesterverk? Sjalusi er såklart det alle vil skylde på og såklart er det akkuratt det det skyldes også. 

  Jeg kan bare ikke forstå hvorfor vi absolutt skal oppsøke det og bevist gå inn for å kalle dette heldige vedkommende ei hore? En annen ting jeg ikke forstår er hvorfor vi tillater oss selv å bevist klikke oss inn eller søke i google feltet det man har mangel på. Jeg har små pupper og ikke den mest juicy rumpa i verden. Derfor blir det naturlig at jeg søker "woman perfect c cup" eller "hot ghetto booty" når jeg trenger inspirasjon.. Ja naturlig og naturlig, jeg gjør det nå iallefall. 1 time senere (ja jeg kan sitte i timesvis å stirre på fantastiske kvinner uten å være lespisk av den grunn) så sitter jeg med dystre tanker om hvor flat rumpa mi egentlig er og spekulerer på hvem som kan stå kausjonist asap (: as soon as possible) for meg slik at jeg kan få min drømme C cup. 

  Hvorfor vil vi jenter oss selv vondt? Hvorfor klarer vi aldri akseptere kroppen våres slik den er? Hvordan kan vi sitte å syte når sannheten er at trening studio finnes i ca hver kommune? Jeg blir både oppgitt av meg selv og andre når sant skal sies, men det er vanskelig å stoppe å oppsøke det perfekte. Det vonde er at det vi søker på mest sannsynelig ikke kom av seg selv men ved hjelp av kirurgi eller egen innsats. Er der verden stopper opp tror jeg. De fleste piker/ kvinner tror kroppene vi oppsøker er slik av natur. DET ER IKKE SLIK DET EGENTLIG FUNGERER!

  Men nå lever vi i 2012 da. En medieskapt verden. En verden hvor teknologi betyr alt og redigering/manipulering av bilder er like normalt som å skifte truser hver dag. Vi lever i 2012 hvor kvinner ikke lenger er seg selv på det ytre. Her snakker vi 10 tonn sminke i annsiktet, botox, restylane, silikon inplantater, rumpeinplantater, ja you name it. Det er helt normalt å være en falsk identitet den dag idag. Er det rart enkelte ikke klarer å skille mellom virkelighet og illusjon? Er det rart man får dårlig selvtillit å søker etter noen å se opp til eller en motivasjon for neste år? 

  Er det rart jeg tar opp dette temaet nå?  


  ... Når jeg ser disse bildene så får jeg vondt i magen, men på en annen side blir jeg utrolig glad på deres vegner. Drømmekroppen kan bli min den også. 

 • MY NEW FAVORITE

  • 08.04.2012kl.15:22
  • (8)


  Denne sangen er såå typpisk meg. Hadde jeg hatt en bil hadde jeg rullet ned vinduene i bilen å skrudd volumet på max med max bass. Loved it. Hva syntes du om sangen? 

 • RESPEKT FOR ANDRE

  • 08.04.2012kl.12:49
  • (10)


  Hei heei! Har dere stått opp på riktig bein eller er doen deres beste venn idag? Hihi..

  Igår ble det noen øl hos ett bursdagsbarn, uten å nevne navn og det begynte bra. Var bra i midten også, koste ræva av meg men så plutselig tok det en ny vending. Uten å gå noe særlig i detaljer hva som hendte.

  Man kan ikke være den samme jeg for alltid. Man kommer seg videre i livet, får type, blir mindre sosial og tenker mer på konsekvenser av handlinger. Jeg snakker iallefall for meg selv når jeg sier at ja jeg har forandret meg, men nei jeg syntes ikke jeg har forandret meg til noe verre, bare noe helt annet enn den jeg en gang var. Jeg kommer nok alltid til å fortsette å danse å dra den helt ut på gulvet, men i 2012 så gjør jeg ikke slikt med mindre jeg er i humør eller har drukket en del. Jeg føler meg for (hva skal man si...) pinglete for det? Så da koser jeg meg heller i sofaen med en god cider i handa. Men å gjentatte ganger bli kalt "partypooper" og bli fortalt hvor mye jeg har forandret meg og hvor kjedelig jeg har blitt - etterfulgt å være så forbanna patetisk, ja da starter du en liten ordkrig med meg. Jeg kan sitte å ta i mot den kritikken for en stund, men akkuratt som med mobberne, man blir til slutt lei og står opp for seg selv og forsvarer seg selv. Er helt menneskelig det!
  Jeg er ikke til i livet for å tilfredstille andre eller andres behov. Jeg har meg selv å tenke på i første rekke. Hva jeg virkelig gjorde galt i går forstår jeg ikke enda..  Rettere sagt jeg gjorde ikke noe galt, jeg var meg selv og den mest edrue.

  Jeg har bare ei å takke og du vet hvem du er. Veninner stiller opp for hverandre og denne jenta kjente jeg ikke en gang. Du er ei slik jeg kunne kalt ei ordentlig veninne. Ei som respekterer andre slik de er, ei som rettferdiggjør og er moden (og vakker!). Det er slike venner som er gode å ha. De som backer og løfter enn opp. Igjen takk, du er en herlig person.

  At begge respekterer hverandre og hverandres valg. Det er igrunn alt jeg ber om. Man er kanskje ikke enige men respekter. Det hele ble bare noe kluss igår og masse misforståelser. Men når alkohol er involvert, hva er vel ikke en fest uten litt unødvendig drama? 

  Tumblr_m21bms0vcb1rq41hko1_500_largeTumblr_m0lcs1gy4e1r16hn0o1_500_large

  Ny dag. nye muligheter, nye venner.. livet er ikke så verst alikevel :)

 • 07.04.2012

  • 07.04.2012kl.19:46
  • (6)


  Ugg, jeg kjenner jeg savner gamle leiligheten nå eller en hvilkensomhelst leilighet bare noe privat noe. Det er kun gått en uke og 3 uker til skal gå og jeg føler allerede at det hadde vært best å hatt litt mer privatliv, litt mer mitt og mine. Savner ett ryddig, rent og åpent kjøkken med mine skåler og bestikk. Savner ett bad hvor alle mine produkter er linet opp på en hylle. Savner å sitte i en komfortabel sofa mens jeg rundt meg kikker på alle mine indiske ting. Savner telys kvelder, ett bedre dusjhode/styrke og eget kjøleskap. Savner å rydde og vaske på mitt og savner å sove godt. Savner også lys. Bestemor er himla sparsom på strømmen noe som er bra det, men både jeg og dennis blir utrolig depresive i mørket så litt lys i en mnd kunne da vel ikke skade? Nå plutselig kjenner jeg savnen etter røyk og mat de neste tre ukene. Hater å være fullstendig skrapa! Brukte de siste 30 kr vi hadde igjen istad på kjøttdeig. Må man så må man! :)

  Er heldig som har ett sted å bo i mellomtiden da men hallo, alle hadde savnet å bo for seg selv hvis det var det man er vant med. Er jo ikke til å stikke under en stol. Skal vel holde ut 3 uker og 2 dager til. Håper dere har det greit. Regner med dere er på fylla. Ser 95% av alle mine venner på FB er ute, noe som i seg selv er utrolig irriterende når jeg først ikke har råd. iii, verdenskrise hehehe! 

 • ADINA TALKS SERIOUS

  • 06.04.2012kl.17:06
  • (14)


  Det verste jeg vet er når folk kommer å forteller meg hva jeg ikke skal skrive på bloggen min. "ikke skriv det, det blir for dumt", "ikke skriv det, så barnslig av deg", "tenk på konsekvensene av det innlegget" osvosv.. Er det noen som har misforstått ordet blogg og ytringsfrihet her? 

  En blogg er en slags terapi for noen. Spesielt for meg. Jeg blogger om det mest personlige til det mest vanelige du kan finne. Når jeg først skriver om dypt personlige ting, og veldig ærlige meninger så er jeg forberedt på kritikk og bygger meg en slags mur for akkuratt det innlegget. Jeg tenker langsiktig og bakover. Jeg får det ut og 10kg er plutselig av min skulder. Så hvis det fungerer for meg så er det i seg selv bare bra. Bare for eksempel innlegget om min far, innlegget om barnløshet, innlegget om mobbing eller innlegget om nav for å nevne noen. Er folk som kommer bort til meg å sier at jeg ikke må skrive om slike ting. Spesielt ikke på nett hvor alle kan se det. Vel jeg velger jo for faen med selv hva jeg vil legge opp til og ut. Jeg blogger for å få ut mine følelser og ingen kan stoppe meg i fra å skrive det jeg har lyst til. 

  Beklager men jeg er meg og så får dere være dere. Jeg er ærlig og sier ting rett fra levra, mens andre klager å tar avstand fra slik. Jeg har ingenting imot at andre velger å holde ting hemmelig. Whatever makes them happy. Men så lenge jeg blogger kommer jeg alltid til å være ærlige med dere. Sier kanskje ikke alt, men åpen vil jeg alltid være om det ene og det andre. Slike innlegg kommer og går, men kommer mest når jeg er på det mest nedeste. Hva mine konsekvenser blir er det kun meg som skal kjenne på så hvorfor andre blander seg aner jeg ikke. De vil nok bare mitt eget beste vil de vel si, men mitt beste er å få det ut..... ja på bloggen min!

  Bloggen er min terapi, right under animals. Så så lenge jeg ikke skriver noe personlig rettet mot den personen som klager, ja da bør vedkommende lukke munnen å snu. Eller enkelt og greit som vi alle bloggere sier; Slutte å lese bloggen min! :-)

  ER DU VELDIG ÅPEN OG ÆRLIG PÅ DIN BLOGG? SKRIVER DU VELDIG PERSONLIGE INNLEGG? BRUKER DU BLOGGEN SOM EN SLAGS TERAPI?  • NY BLOGG

  • 06.04.2012kl.15:29
  • (5)


  Logget meg på blogg.no idag å fikk mitt livs største sjokk. Blogsoft var blitt ny!! Oh no var vel det første jeg tenkte. Dette blir neppe bra, det minnet alt for mye om wordpress og det er jo en grunn til at jeg sluttet min konto på selve wordpress. Vel så må man liksom også tenke at vi lever i 2012, så klart blir gamle ting oppdatert. Vi trivdes med vår gamle nokia 3310 og fikk vel sjokk da ipaden kom, men til syvende å sist så blir alt en vanesak og mye enklere når man først har kommet inn i det. Samme med facebook, blink, nettby osv..

  Vi nordmenn klager alt for mye og er super bortskjemte i bunn og grunn når det kommer til det tekniske. Vi må stoppe å være så forbanna konservative og heller bli litt mer liberale! ;)

  Håper dere har en fin dag, jeg har fått nett igjen - wuhu! God palmefredag! 

 • SE HVA JEG FIKK!!

  • 05.04.2012kl.15:56
  • (33)

  Fikk påskeegg og påskehare av mamma! Har ikke fått det siden jeg var ei lita jente. Noen ganger er det bare deilig å koble fra litt å være "den lille jenta" igjen. Så det var utrolig koselig, spesielt når hun brukte sine siste kroner på påskeegg til meg! Omtenksomt, ja! :D

  Idag er planene å spise kalkun, york sheere pudding og poteter med surkål, hjemmelaget saus osv. Nomnom.. Så skal jeg møte to slektsmennesker jeg ikke har truffet siden jeg var liten selv. Derretter åker turen til ei veninne. Blir en lang og innholdsrik dag med andre ord.

  Kunne klart meg foruten mensensmertene (viktig å fortelle alt til alle!) men ellers går det fintfint.. 

  Hva skal dere i påska? På ferie eller?

 • VINNEREN AV HAIR EXTENSION!

  • 05.04.2012kl.15:06
  • (5)


  Da håper jeg vinneren ble fornøyd og får en kjempe fin påske med nytt hår! Ja, får iallefall håpe du får det i påsken! :D Gratulerer så mye til vinner nr 14 på random.org som ble Eva Lind!

  BEVIS:  Til Eva: Jeg sender deg en mail med info. Følg innboksen din!

  Beklager til dere andre, men jeg trekker iallefall på en fair måte hvor jeg selv ikke har kontroll. Random.org er en smart nettside for oss konkurransekjørere. Bedre lykke neste gang til dere andre og god påske! :)

 • DEN OFFISIELLE FLYTTEDAGEN

  • 03.04.2012kl.19:53
  • (2)


  Konkurransen var så klart aprilsnarr. Jeg dro spøken litt sent på kvelden men det var jo gøy da. Spesielt når ei veninne av meg melder seg på hihi. Fikk litt dårlig samvittighet nå men husk at jeg har extension konkurranse enda som avsluttes snart. Meld deg på HER!

  Igår var det den offisielle flyttedagen. Vi flyttet inn til bestemor og blir her til vi flytter til ett annet sted om en mnd. Jeg kommer til å bli en del borte fra bloggen men blogger så klart så ofte jeg kan men her er det ikke internett igrunn. Så jeg oppdaterer når jeg kan!

  Har også vært hos gynekolog idag. Dere vet, barnløsheten. Måtte jo sjekke om eggstokkene mine var ok, og det var de jaggu med. Jeg fryktet det verste men den gang ei trengte jeg være redd. Så om en mnd ca så skal jeg ta blodprøve for første gang i mitt liv. Gruer meg, im soooo scared of needles!! Men det er vel ikke så vondt som jeg innbiller meg vel?

  Nå skal det spises vafler. Dennis er ute, så meg og chanel ligger å koser i senga. Mor og datter moment <3 Tror nesten jeg legger meg jeg. Er supersliten og det er rart fordi det var igår vi flytta og vaska ned en hel leilighet og da var jeg lys våken etter på ^^ Natta og goood påske!

  # FORTELL MEG NOE NYTT!!!
 • hits