ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

DET KOMMER LYSERE TIDER!

 • 16.03.2017kl.13:27
 • (1)


Magen blir bare større og større. Fødselen kommer nærmere og nærmere. Jeg teller dager til termin og dagene kan ikke gå fortere. Idag er det 77 dager igjen til termin. Jeg føler meg utålmodig og kan nærmest ikke vente til å få kroppen min tilbake. Jeg liker ikke forandringene. Ikke de hormonelle forandringene som bekkenløsning, økt vekt og en kropp som ikke ligner min. Jeg liker å taske rundt med magen, men hater at gap'et har forsvunnet fra lårene og hater at jeg hater kroppen min om dagen. Hvem faen bryr seg egentlig? Jo jeg uheldigvis. 

Å kle meg fint har jeg gitt opp for lengst. Jeg passer kun 10% av klærne jeg brukte før jeg ble gravid. Men sånn er det når denne jentas stil egentlig er cropped, trangt og kort. Jeg har gått fra XS/S til M og det irriterer meg. Jeg har alltid likt å være tynn/slank uavhengig hva andre syntes. Jeg har likt det fordi jeg er såpass høy. Det får meg til å føle meg litt liten. Jeg håper inderlig kroppen min kommer tilbake til normalen igjen etter fødsel. Inderlig.

Bekkenløsningsplagene plager meg også enormt mye å hindrer meg i en del. Jeg er livredd om dagen at jeg kommer til å forbli slik selv måneder/år etter fødsel. For per dags dato kan jeg nesten ikke ta på meg sokker. 

Jeg savner å jobbe. Å jobbe med det jeg trives så godt med: makeup, mote og interiør. Jeg savner det sosiale ved å være på jobb. Kunder som får meg til å smile, kollegaer som får meg til å le. Jeg savner det å ta buss hver dag. Å stå opp tidlig å glede seg til resten av dagen. Jeg savner å være i aktivitet og å få lov til å ommøblere og style butikker. Jeg drømmer så enormt mye om jobb men per dags dato så går ikke det og desverre så får man ikke jobbe rett etter fødsel heller. Her er det far i hus som kan ut å kose seg så mye han vil uten å må bli stuck hjemme. Den tankegangen gjør meg også trist og lei. Men kan jo bare satse og håpe på at ZARA som kommer til Kristiansand i høst vil ha meg. Hvis det hadde jeg hatt enormt mye å se frem til og kanskje klart å nyte hverdagen litt mer. 

Jeg tenker mye, men jeg har jo all verdens av tid til å tenke nå som jeg er sykemeldt. Jeg føler meg mye ensom og alene. Vil så gjerne være med på ting men helsa tillater det ikke og svangerskapet gjør meg så fort sliten av å være for lenge rundt folk. Jeg er lei meg for at jeg er så deprimert. Jeg skulle kanskje nytt dette svangerskapet mer men jeg hadde så høye forventninger til det å gå gravid og når det ikke gikk som jeg så for meg så kom det desverre som ett sjokk fra klar himmel. Og dermed alle disse emosjonelle følelsene. 

Men jeg har gode dager også. Jeg gleder meg enormt mye til å skulle starte familielivet jeg alltid har drømt om. Til å hilse på Mille Tomine. Til å begynne hverdagen med min kjæreste og samboer Tor. Jeg gleder meg til å få energien tilbake, den jeg engang hadde så mye av. Jeg gleder meg aller mest til mørketiden er over å sola med varme trer frem. Jeg blir lett vinterdeprimert og er sikker på at det også har spilt en stor rolle denne gang. De dagene det er sol er jeg automatisk mye mer motivert for dagen og opplagt. Plagene er der men humøret er mer på topp enn ellers avhengig av sola. O'sola.

Jeg skal prøve å være litt produktiv nå å ta meg sammen. Jeg håper bare ikke jeg har sviktet mange ved å være kjip i svangerskapet. Det skal bli bedre. Det lover jeg.

 • BESTE LEPPEPRODUKT NOENSINNE!!! (INGLOT)

  • 14.03.2017kl.15:31
  • (1)


  Nå har jeg prøvd ett par farger på leppene fra Inglot og dette er desidert det kuleste, fineste og beste leppeproduktet noensinne. Dette er selvsagt ikke sponser og det er ett år siden i juli jeg tok noe i leppene sist, men se så store de blir av dette leppeproduktet!? Store, fine og får en utrolig fin farge. Det som er med Inglot er at de er dyrevennelige og leppeproduktet jeg har brukt her sitter som støpt. Du kan faktisk kline med det på og det er alikevel enkelt å vaske av når kvelden kommer. Produktet jeg snakker om finner du HER og kalles for HD lip tint matte og koster 180kr normalt sett men ser det er flere som er på tilbud nå på nett. Kan selvsagt også fåes kjøpt i nærmeste butikk.

  Fargen jeg har på leppene under er nr 32 --> HER

  Det litt artige med denne lipglossen er at den begynner som en matt gloss, men blir fort til en matt leppestift som også gir en finere farge enn man får det sekundet man tar det på.

  Andre produkter jeg virkelig kan gå god for:
  Inglot sin foundation som har utrolig god dekkevne og holdbarhet, kalt HD perfect coverup foundation.
  Inglot sitt matte løspudder, kalt HD illuminizing loose powder
  Inglot sin under eye concealer (lurt å gå ett hakk lysere enn du valge på din foundation)
  Inglot sine falske dyrevennelige øyevipper.

  Har mye mer å teste ut men jeg kan si det at jeg er knall fornøyd og skulle virkelig ønske jeg fikk jobb i Inglot sin bransje. Dyrevennelig (som betyr mye for meg), knall bra og utrolig spennende produkter! 

  Er du også interessert i dyrevennelige produkter så kan jeg anbefale Inglot, viva la diva og makeup mekka sine produkter på det sterkeste!
   

 • GRAVID OPPDATERING UKE29 (28+5)

  • 12.03.2017kl.23:26
  • (9)  Plager: Bekkenløsning så det holder!! Lysken kjennes helt ødelagt, selv når jeg sitter stille. Men spesielt om jeg løfter beinene litt (typ når jeg skal ta på sokker, bukse eller sko), når jeg ligger sidelengs (det går ikke lenger uten pute imellom lårene) og når jeg reiser meg opp etter å ha sittet nede. Ikke bare lysken er vondt men også venstre lår (hvor bekkenet er), halebein og venstre side av ryggen midt på. Bekkenløsning er ikke noe å spøke med. Skulle ønske fysioterapi var gratis slik det var ifjor og årene før. Nå må jeg desverre gå sånn her resten av svangerskapet sikkert, med mindre legen til onsdag har noen gode tips som fungerer. 

  Vekt: Har ikke veiet meg men sist jeg sjekket i begynnelsen av denne uka så lå jeg på rundt 75kg. Det vil si at jeg har økt rundt om 13kg hittil. Foreløpig ingen strekkmerker.

  Magen: I magen er det liv. O hov å hoy så det skvalper frem og tilbake inni der om dagene. Helt absurd. Er også blitt ganske fort mye større syntes jeg. Merkes på bukser, belter og gensere. Magen kjennes veldig ofte stram og Mille er utrolig aktiv i 11- tiden hver kveld typ når jeg skal legge meg. Litt koselig med rutine syntes jeg. 

  Cravings: Jeg har enda ikke fått langvarig dilla på noe utenom det vanlige. Godteri har jeg alltid spist mye av fra før. Bensinlukt lukter helt sinnsykt godt og god gammel kjellerlukt er det beste jeg kan lukte. Men jeg får mine "her og nå" cravingser da. Hvor jeg plutselig får lyst på en ting og jeg måå ha det der og da. Men når jeg først har fått det jeg typ vil ha så trenger jeg ikke mer av det hele tiden. Jeg klarer meg fint i mange dager uten å måtte ha det. Noen ganger holder den ene ganga så trenger jeg ikke ha det mer igjen i svangerskapet slik som mentos. Hadde dagsdilla på mentos. Og bensin. Måtte fylle noen dråper bensin på en flaske og flaska lukta døds godt den dagen men har ikke lukta noe mer på flaska siden. Dette er to dager siden å flaska står enda på nattbordet. Jeg er i tillegg veldig glad i å sniffe på Tor Henriks ull undertøy som stinker bensin og olje etter han har skrudd. Bilen hans lukter likedan. Da tar jeg meg noen dype og harde åndedrag før vi kjører å nyter det så lenge det varer. Men den cravingsen har alltid vært der og kommer alltid til å bli der. 

  Tattoo: Noen lurer på hvordan det går med sommmerfuglen på magen å den lever den. Vokser å gror seg i takt med magen. Ikke mye. Men noe. Og det fine med mage er at magen er ganske elastisk. Den vil gå tilbake til normal størrelse igjen. Den er heller ikke blitt veldig mye større. Piercinghullet derimot? Det har fått ett fint rødt arr fra hullet til navlen. Håper det går bort, men om ikke så pytt pytt. Jeg kunne hatt det verre, I could've been Elliot. Hoho tog du an?

  Mat: Spiser normalt. Syntes ost lukter drit og har for en periode sluttet å spise ost. Like greit da det ikke er så¨fryktelig dyrevennlig at det gjør noe. 

  Kurs: Har gått på svangerskapskurs og holder på med COS (circle of security) kurs nå. Sv-kurset var kanskje ikke mye til hjelp eller skryt. Jeg hadde googlet meg til alt som ble sagt fra før. Men cos kurset derimot er knall bra og anbefales til alle som får tilbud om det. Føler meg så mye mer rusta til å takle vanskelige situasjoner om og når de evt oppstår enn hvis jeg ikke hadde gått på det kurset. 

  Innkjøp: Siden sist har vi kjøpt ei hvit lekegrind med rosa karmer. Meg og disse kuppene vet dere -- 300KR for den. Knall fin!

  Tanker: Huff har begynt å få litt panikktanker ang fødselen. Det som skremmer meg er spesielt når hodet skal ut. Den følelsen av at en vannmelon skal ut og at underlivet brenner som veldig mange beskriver det som. Jeg vil jo helst føde så naturlig som mulig men selv det skremmer meg. For hva om jeg ikke klarer det å alt jeg ser som løsning er ryggsprøyta "epiduralen"? Jeg er jo pisseredd for den sprøyta å har virkelig ikke lyst å ta den. Vurderer å spørre jordmor om jeg kan få en tur til sykehuset for å snakke med ei jordmor. Kanskje se rommene. Beroligge meg litt. Er blitt kjempe nervøs nå som det nærmer seg fødsel/ termin. Og hva om Tor ikke er hjemme når vannet går? Hva om han er langt unna? Hva om jeg styrtføder? Hva med kattene mine hvis jeg føder for tidlig, hvem kan passe på de? Alle disse spørsmålene. 

  Gleder meg sånn til å få dette overstått å møte lille Mille. Gleder meg til hverdagen vår kan begynne som familie. At vi to sammen skal formere ett barn. Vårt barn. At vi skal mestre dette selv og formere etter egne erfaringer på både godt og vondt. Oppdragelse er mye vi snakker sammen om meg og kjæresten min Tor Henrik og jeg tror vi klarer oss veldig bra uten innblanding fra alle kanter jeg. Jeg vet hvordan jeg ser for meg ting ,samme gjør Tor ifg han når vi snakker sammen. Leser mye, går på kurs, snakker ofte med utdannede personer og personer med egne erfaringer. Dette blir så spennende! Å skummelt. Men mest av alt utrolig morro! 

  Så skal det jo sies at jeg gleder meg masse til å kunne ta meg ett par glass med prosenter i igjen ♥

 • FAENS BEKKEN.

  • 04.03.2017kl.19:53
  • (0)


  Jeg vil bare begynne med å si at bekkenløsning er IKKE undervurdert. Fy s ø r e n så ubehagelig og til tider vondt. Jeg har hatt det en liten stund i moderat grad men på torsdag skulle jeg springe til bussen etter jobb og det skulle jeg aldri har gjort. For hvert steg jeg sprang føltes det ut som Mille datt lenger og lenger ned i underlivet. En tyngde uten like. Men jeg ville så gjerne rekke bussen for hadde ganske vondt i ryggen den dagen og neste buss gikk ikke før om 30 minutter. Satte meg på bussen å tenkte ikke noe mer over det før jeg skulle reise meg å gå av. Trodde det var noe stein galt eller at fødselen var igang nesten. Føltes ut som om Mille bokstavelig talt lå nedenfor livmoren å skrittene jeg tok er de vondeste jeg har opplevd. Kom meg omsider hjem å fikk ringt fødeavdelingen. Ikke fordi jeg trodde jeg skulle føde 110% sikkert men fordi jeg var så usikker å lurte på om det var farlig. Er jo førstegangsgravid å selvsagt undrer man jo hvis man opplever noe skummelt. Jordmor jeg snakket med mente at bekkenet hadde fått seg ett skikkelig trøkk når jeg sprang å at jeg måtte hvile så sant det gjorde vondt/ var ubehag. Har enda vondt 3 dager senere. Kjennes ikke ut som Mille ligger i underlivet lenger men enda er det veldig vondt å gå. Vurderer snart å be om krykker hvis dette ikke gir seg. Leit at det har blitt slik men er heldigvis bare 89 dager igjen til fødsel. 

  Har sluppet billig unna til nå å har kun slitt med ekstremt trøtthet og tissetrang. Selvfølgelig måtte det jo oppstå noe ;) Ikke er det gratis lenger heller å gå til fysioterapaut i graviditeten, så det utgår desverre nå. Jeg går på nav selvom jeg jobber og har seks nav utbetalinger igjen til Mille kommer. Det viktige nå er å få kjøpt alt som skal kjøpes å vogn er desverre ikke mye billig. Vogn, stelleveske, febermåler, bleier, våtservietter, håndklær og sengetøy/laken er det som gjenstår som jeg kommer på nå. Jeg må desverre tilsidesette helsa mi for denne gang å fokusere på å forberede mest mulig. Viktigst av alt er Mille (og kattene♥)

  Ønsker meg selv god bedring og dere en riktig god helg videre!


   
 • hits