ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

THE LOOK // Z

 • 20.03.2016kl.15:27
 • (7)

Hodepynt er fra Gina Tricot

 

 • HAPPY B-DAY MOM

  • 18.03.2016kl.21:27
  • (0)


 • HVILKEN SIDE ER -DIN- FINE SIDE?

  • 18.03.2016kl.13:06
  • (9)

  God morgen! Idag har mamma bursdag og da bærer også selvsagt turen bort til henne etterhvert. Blir koselig i den lille bula hennes, men spørs om det er plass til alle folkene da, hehe. Nå skal jeg innrømme at jeg aldri husker alderen hennes, men det er kanskje like greit å ikke bli påminnet at man eldes. Spesielt for henne som ønsker å være foreviget ung. (Sorry!!=P) Love you♥!
   

  Tok 100 bilder istad. Har ikke stelt meg. Ingen av bildene ble bra, derfor måtte jeg redigere fargen på dem litt. Jeg seriøst h-a-t-e-r venstre siden min. Jeg ser helt anderledes ut der enn på høyre side av annsiktet mitt. Derfor ble 2 av 100 ok hvis jeg redigerte dem litt. Har du en favoritt side? Isåfall hvilken? Eller er det bare meg som ikke kan fordra den ene siden min. 

 • DAGENS TIPS // BAUHAUS

  • 16.03.2016kl.11:53
  • (15)


  God dag alle sammen! Bare ett lite vennelig tips å komme med idag også. Bauhaus er en nettside med fokus på boliginnredning og jeg skal gå ut av komfortsonen min å tipse om noe helt annet enn det folk flest ville tipset om. Nemmelig KNAGGER (link), hihi! Kanskje akkuratt du var på leting etter knagg til gangen din? Her er bilde av to av mine favoritter. Knagger som kan dyttes inn slik at det ikke lenger blir en knagg men mer en pyntegjenstand på veggen. Genialt og kommer i to farger.


  Beste er at de koster bare 149,90,-

  Bauhaus holder til i Oslo og har dermed rask levering. Håper du likte tipset mitt selvom det ikke var det man kan kalle ett "typpisk - tips". Men ett nyttig tips! Ha en strålende dag alle sammen. ♥

 • NEW:IN - ++

  • 15.03.2016kl.19:19
  • (6)


  God dag, eller kveld heter det vel nå! Wow for en dag vi har hatt. Sol ute - sol inne = sol i   - sol i sinnet. På hverandaen må det nærmest ha vært 20 grader idag. Nok om været, jeg har vært hos frisøren. Fordypet etterveksten min litt og laget den litt lenger til Dennis store fortvilelse (tror jeg, men han sa jeg var fin). Han ville at jeg skulle bli kvitt etterveksten å kjøre på med en forandring men jeg turte ikke. Det er sommer snart og det er så fint å være lys på sommeren. You blonde babes know what im talking about? En tiny ombre ble resultatet idag. 

  Etter frisørturen tok vi turen innom Europris. Jeg kom over ett bord på tilbud som jeg så for meg passet perfekt på hverandaen min og jammen meg ble det slik jeg så for meg også. 150kr på Europris.

  Resten av hverandaen kan dere få se en annen dag. Er ikke helt fornøyd enda med resten. Vet bare at det skal være inspirert av det indiske men morderne. Gleder meg iallefall enormt til å tilbringe mye tid på hverandaen mot sommeren med gode venner. Er det noe jeg har savnet i noen år så er det en egen hveranda. Ops, nå roper Dennis at maten er klar her. Må løpe, vi snakkes! Chio!  Ps. Se så fin en kvist med fine fjær i svart og lysrosa mamma kom med! 

 • FLOWER BRAIDS // BLOMSTER FLETTE

  • 14.03.2016kl.18:09
  • (19)


  Om ikke dette er årets sommersveis så vet ikke jeg. Nå er nemmelig pastellfarger ut (alt skal vist nok være naturlig da, jippi for da kan etterveksten min gro videre. au natural they say?) - hehe. Neida jeg elsker pastellfarger å gleder meg til å gå med skikkelig festival hår til sommeren. Pastellfarger og blomster innimellom. Noen søte sandaler og kanskje en sommerfin enkel men lang kjole. Fuck, nå fikk jeg livsgnist. : D  Tro det eller ei men det er Dennis som har fletta meg og fletta blomstene inni fletta.
  // Blomstene er fra Bikbok!

 • ZARA COAT

  • 14.03.2016kl.17:59
  • (10)
  Kåpe: Zara // Øredobber: H&M // Leppestift: MAC velvet teddy

  Idag har jeg faktisk vært på jobb-hunting. Jeg håper så inderlig jeg får napp denne sommeren. Det skal bli morsomt med en liten forandring igjen og er klar for nye utfordringer, nye rutiner og nytt miljø. Det å treffe nye mennesker. Men kommer selvsagt til å savne mine kollegaer også på Monki. Vi får se hva fremtiden vil bringe meg. Nå får jeg bare nyte sola fremover å håpe på det beste. Ønske meg lykke til da! ♥

  Ellers vurderer jeg å gå ned på treningssenteret å trene idag. Er ikke akkuratt lenge igjen til det er bikinitid å tro meg; tynne folk kan også få cellulitter for jeg har en haug av de. Om det er mulig å trene sånt noe bort og på så kort tid aner jeg ikke(?). Men igjen så blir det vel bare til at tanken forblir i tankene. Hvorfor finner jeg aldri motivasjon???

  ♦ Har du noen tips til hvordan komme i motivasjon?
  ♦ Hvordan trene vekk cellulitter og hvordan bli tykkere i lår og rumpe?

      

 • FYI: DU ER EN DYREMISHANDLER

  • 13.03.2016kl.17:57
  • (10)


  Har det noen ganger slått deg at DU selv er dyremishandler så lenge du spiser kjøtt?

  Før jeg babler videre her så kan jeg på forhånd si at jeg vet hva jeg har i vente ved å publisere dette innlegget. En hel flokk dobbeltmoralister som skal fortelle meg hvor dum jeg er, før de kanskje går videre på utseendet mitt om hvor mye sminke jeg bruker. For kanskje å grave etter feil I tidligere innlegg jeg har postet så de kan bruke det imot meg eller for å komme med noen trollete kommentarer som hører tilbake til steinalderen om at man ikke kan klare seg uten kjøtt pga proteinmangel osv.. I get it, jeg har selv vært en av disse hyklerne. Og før du kommenterer i det hele tatt så håper jeg du har lest alt å i det minste tatt en titt på de to videoene som er postet her samt lest rapporten til Noah.

  Hvordan kan ett menneske si at de er glad i dyr, at de bryr seg så om dyr og at de elsker dyr når de selv er med på å torturere disse uskyldige vesnene på 2- og 4 bein? Du bidrar kanskje ikke fysisk til å torturere dem. Kanskje heller ei psykisk. Men jaggu tørr jeg påstå at du er den største syndebukken av de alle som tillater at dette barbariske opplegget skjer. Du er forbrukeren. Og når du har trykket inn koden din på visa kortet i kassen etter å ha lagt en pakke kyllingkjøttdeig til 19kr på disken, så er du den verste av de alle. Du tillater det. Hvorfor jeg reagerer så kraftig på kylling industrien kan du lese i Noah sin rapport HER. Hvis ikke dette gjør deg sint, kvalm og lei deg så vet ikke jeg. Hvis ikke du blir motivert av dette så er kanskje neste steg å sjekke ut diverste youtube filmer eller andre filmer på nett ang kyllingindustrien og hvordan det foregår. 

  Du som spiser kjøtt.
   Du tillater at kalver blir tatt fra sin kjære mor bare dager etter at de blir født. De skulle hatt morskjærlighet, morskontakt og morsmelk men ble istedetfor blir de satt i små båser uten verken sol eller omsorg. Helt alene. Nettopp pga meg og deg. Og har du tenkt på den stakkars ku-mammaen hvilken psykisk påkjenning det er å gå igjennom en fødsel, for så å føde men å miste barnet sitt etter bare dager? Hvordan hadde du reagert hvis de gjorde dette med deg? For tro meg, en ku kjenner mer enn du tror. Følelsene til en ku er like sterke som hunders. Mors innstinktet til ei ku kan være like sterk som en hunds morsinnstinkt. Forskjellen er bare at for deg så er en hund ett kjæledyr og en ku bare et dyr uten følelser. En ku er for deg er bare mat. 

  Denne videoen her gjør meg skikkelig forbanna og trist. Jeg får lyst å gråte. Små kalver som sutter på hverandres munn fordi de har blitt tatt ifra mora for tidlig og dette er nok ikke unormalt. Katter kan også patte på forskjellige ting eller menneskekroppsdeler om de blir tatt ifra mora for tidlig. Faen.

   

   

  La idustria lechera separa a los terneros de sus madres. Están anémicos y tratan desesperadamente de mamarwww.haztevegetariano.com

  Posted by AnimaNaturalis-Venezuela on Thursday, February 11, 2016

   


  Selv er jeg ingen veganer enda og jeg forventer ikke at et menneske skal klare å være feilfri på dagen. Jeg har bare et stort og sterkt håp og ønske om at du som leser dette her kan starte et sted. Hvor som helst. Jeg for eksempel startet for mange år siden med å kutte ut "mørkt kjøtt" slik som kjøttdeig, hamburgere ++ Så kuttet jeg ut enkelte produkter en etter en og starta med det som den gang var veldig godt - grandiosa. Den dag idag smaker og lukter grandiosa LIK. Det blir som å slutte å røyke. Lukta blir en helt annen og helt forferdelig å være rundt. Men ett kjøtt er jo ett lik. Det er ett liv, blod, muskler, fett ++ Jeg blir kvalm av bare tanken, gjør aldri du det? Kanskje du samtidig som du prøver å kutte ut kjøtt kan slutte å kjøpe ekte pels? (Jeg mener hallo, jeg er 1.78cm høy. Veier 62kg.) Jeg er tynn og generelt en frysepinne men jakka mi fra cubus til 250kr på tilbud holder meg god å varm med ett skjerf rundt halsen selv gjennom den kaldeste vinter. Kanskje kan du prøve å være mer obs på skjønnhetsprodukter som er dyretesta? De dyrene lider også enormt mye. Eller kanskje du i det minste kan starte med å handle kjøtt selv? At du kun spiser kjøtt om du får det servert hos andre? Man kan gjøre så mye å det nytter. Du kan hvis du vil. 

  Har ofte fått høre at det ikke er vits å slutte med kjøtt fordi det vil ikke gjøre en forskjell alikevel. Jeg blir så irritert inni meg. Er du så virkelighetsfjern? Selvfølgelig kunne kjøttindustrien, pelsindustrien, melkeindustrien eller dyretesting tatt slutt om flere stoppet å støtte dette. 

  Ikke misforstå hele innlegget. Jeg hater deg ikke. Jeg ser faktisk ikke ned på deg som spiser kjøtt heller. Jeg respekterer at vi har forskjellige syn på ting og det er oftest ikke din egen feil. Vi lever i ett samfunn hvor foreldrene våres lærer oss opp å manipulerer oss til å tro at man blir stor og sterk med melk, at man ikke kan leve uten kjøtt og at man vil fryse uten pels. Vi blir lurt til å tenke at menneskemelk fra puppen er ekkelt mens kumelk er herlig. Hører du selv hvor rart det høres ut? Å drikke melk fra dyrenes jur. Jeg grøsser nærmest og det skal bli mitt neste kutt. Jeg har en drøm om å bli veganer og mange klarer å bli det på dagen. Noen trenger å jobbe seg dit. Om du bare bidro til noe å hadde hatt en innstilling og mål om å bli vegetarianer/veganer så hadde det vært godt nok. Da er du iallefall på god vei. 

  En av de beste foredragene jeg har hørt/sett er denne her. Han setter ting litt i perspektiv og jeg lover deg den timen er verdt å se/høre. Kan du ikke fortelle meg om du ble litt inspirert av videoen å forstår hans poeng? Og om ikke - hva er det du ikke forstår?

  Jeg har aldri forstått hvorfor vi mennesker som ønsker alle godt er de som får mest hets. Ofte får jeg hørte at vi er de som er syke i hodet. Jeg velger å tro at de som sier sånt er de som selvsagt har veldig dårlig samvittighet over at de ikke er like flinke og snille. Litt som mobbere. Man sier rare ting for å reise seg selv opp for en kort tid. For hvem er det egentlig som er kynisk her? Hvem er de mest gale? De som vil ha fred på jorda for alle eller de som snur ryggen til dyremishandling? 

  Visste du at Gandhi, Einstein og Steve Jobs er veggiser?
  Visste du at Pamela Andersson, Miley Cyrus, Anna Nicole Smith og Gwen Stephani er 4 av hundredevis veggiser som er verdenskjente?
  Paul Walker bidro til en hel haug for dyrevelferd. For en fantastisk mann han var.
  I tillegg kan det jo nevnes at våres største blogger i Norge Sophie Elise er vegetarianer.

  Vær så grei å ta av deg skylappene å gjør litt research før du inntar ditt neste barbariske måltid. En ting er å handle fra små gårder hvor du vet de har det greit til siste slutt (selvom jeg er helt imot at dyr skal dø for mat) men å handle fra stor industrier, ja da er du naiv om du tror de har det greit der. Og ikke minst så er det å for eksempel slutte med kjøtt viktig for både miljøet og helsa de. Jeg tror ikke du selv aner hvor farlig kjøtt kan være og hvor kreftfremkallende det faktisk er. Se "earthlings", "cowspiracy" og gjerne den norske dokumentaren "pels". Vi lever i 2016 nå, ikke i steinalderen og det finnes ett hav av muligheter der ute. En vegetarianer spiser ikke bare grønt. Vi spiser soya kjøtt som både ser, lukter, smaker og føles som kjøtt hvis det hjelper deg. Kan fåes kjøpt i de aller fleste butikker. Krydrede kikerter er også utrolig godt som ett alternativ til kjøtt, spesielt i taco.

  Lar du deg ikke inspirere av noen av disse dokumentarene, videoene eller rapporten til Noah. Ja da er du faen meg kald.

  Deep in that dark filthy cage,
  Trembling in cold and fear,
  Slammed against that metal truck,
  Crammed with all your peers,
  Walking in that narrow corridor,
  With shouts behind the door,
  Facing the bodies of your friends,
  On the killing floor.

  Even in these moments,
  We wanted you to know,
  That we see you, we hear you, we feel you, we love you,
  That you are not alone.

  They took you from your family,
  And stuck you in a testing place,
  They snatched you from your mommy,
  Before she touched your face,
  They sent you to the circus ring,
  To amuse the laughing crowds,
  They stripped you off your hair and skin,
  And threw you on the ground.

  But even in these moments,
  We wanted you to know,
  That we see you, we hear you, we feel you, we love you,
  That you are not alone.

  One day, on this ravaged Earth,
  When blood and tears subside,
  Everything will be so calm,
  And green from side to side.
  Animals like me and you,
  Will share this place in peace,
  And there will be no suffering,
  Just joy and love and ease.

  But until that day is here,
  We?ll meet on the Rainbow Bridge,
  Where there will be no difference,
  ?Tween man and cow and pig.
  We?ll hug and kiss and play all day,
  Just like children do,
  And then we will apologize,
  For what we did to you.

  And even in these moments,
  We wanted you to know,
  That we see you, we hear you, we feel you, we love you,
  That you are not alone.
  You?re not alone,
  Even when you?re gone.

 • CHILD OF GOD - LOOK // SOLSKINNSPIKE

  • 13.03.2016kl.16:17
  • (0)


   GOD MORGEN BEAUTIFUL PEOPLE    Idag ligger jeg halv-vrengt på sofaen. Det er denne tiden i måneden, you know. Det er inderlig godt denne form for tortur varer i maks 2 dager så går livet videre igjen, mihi *hihi*. All sminke er tatt av, joggebuksa på. I tillegg er det søndag. Akkuratt slik jeg elsker fredfulle men langdradde søndager. Metereologene lovet 12 grader idag å sol men skyver det som vanelig en dag frem slik de har gjort i noen dager nå. Noen ganger undrer jeg på om vi i det hele tatt behøver metreologer da de ofte tar så feil og som mamma pleier å si: "vær blir det uansett" ;) 

  Gleder meg til å skru klokken en time frem igjen. Til sola blir mer tilstedeværende og til den tjukke jakka kan bli byttet ut med de mer penslige vår jakkene. Ikke at jeg er en skikkelig primadonna men det gjør noe spesielt med humøret når man føler seg litt lettere og mer vel. sant?

  Påske er jeg lei av. Jeg kjøpte inn 2kg smågodt og hadde jo trodd at det skulle vare ut påsken men den er jo allerede spist opp. Av bare meg. På bare 4 dager. Jeg burde egentlig skamme meg. Og påskemiddag har vi også hatt. Vel jeg forsøkte iallefall å lage taco i påskestil da men nå kan det også krysses av lista. Vil egentlig bare få påska overstått slik at neste gledestid er 1.mai (åh jeg elsker alt med 17.mai tidene jeg). 

  Anywho. Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger ang fuglesaken. Jeg satser på en lysere fremtid og måtte begge fuglene hvile i fred. Vakre snille skapninger. Mitt hjerte blør enda for dere to og alle før dere. #SENDINGSOMELOVE

  Ha en fin søndag inntil videre så blogges vi om ett aktuelt tema straks igjen! 
   

 • "BOIKOTT MC DONALDS" OPPDATERING OG OPPKLARING

  • 12.03.2016kl.13:50
  • (6)


  Oppdatering 12.03.2016 og oppklaring i misforståelser.

  Som de fleste sikkert har fått med seg så har det skjedd noe som aldri skulle skjedd på Mc Donalds i sørlandsparken (kristiansand). Hele historien får dere lest om dere logger dere inn på facebook og søker "Adina Jeanette Barsgård" da innlegget er offentliggjort. Historien handler kort fortalt om to fugler (spurver) som havnet i en (ulovlig) limfelle på Mc Donalds og måtte bli avlivet fordi de var så medtatt, den ene full av sår, stressa og fulle av lim som ble alt for vanskelig å få ut av fjærene igjen. Jeg råder dere til å lese hele historien på facebook siden min som nå er blitt delt over 1300 ganger. 


  Her ligger fuglene limt fast. Bildet er tatt av Tina Elise Barsgård rett utenfor vetrinæren.

  Det viser at det nytter å utnytte seg av facebook. Det har vist seg at folk flest bryr seg og ikke bare ser på to små fugler som "bare to små fugler". Men så er det noen som skal nevne flyktning krisen i innlegget (som om det har noenting med saken å gjøre). Da pleier jeg å svare "skal man virkelig bare gå forbi levende vesener som trenger hjelp fordi det finnes så mange andre ting man kunne brydd seg om i denne verdenen? Man kan ikke hjelpe alle og hvis noe skjer rett foran nesa på deg så håper jeg for guds skyld du ikke lukker øynene." - Noe i den duren.

  Noen nevner at det blir dobbelt moral å lage ramaskrik ang disse fuglene mens man kan spise på Mc Donalds. Delvis enig, men igjen så syntes jeg ikke noe om å bare gå forbi dyr som lider fordi man selv er en kjøtt eter. Nå refererer ikke jeg til meg selv her, da jeg er en vegetarianer og har vært det i noen år nå. Sist jeg spiste en ku var vel 7 år siden og jeg vil oppfordre folk til å faktisk lese innlegget og gjerne steder hvor jeg har svart på spm i kommentarfeltet. Jeg stemmer for en grønnere hverdag men respekterer at folk har forskjellige syn på kjøtt/dyr. Kusinene mine som jeg var med på Mc Donalds skulle forøvrig bare ha en frappe hver når vi var innom der siden Mc Donalds faktisk er uhyre gode på frappe(!). 

  Tilbake til oppdatering av saken.

  Vi har enda ikke fått en beklagelse av sjefen som vi møtte på. Han samme som la opp en ny felle/ tillot at ny felle skulle bli liggende. Han samme som forsøkte å rive opp fuglene selv (som allerede lidde nok som de gjorde) og han samme som ble streng da vi skulle til å løpe fra Mc Donalds med brettet. Noe vi til slutt valgte å gjøre. Vi la oss på sprang å kjørte så fort vi kunne for å spare på fella som bevis. har den enda liggende. Kvalmeste fella jeg har vært borti. Det er også samme mann som forsvarte disse fellene da jeg spurte om hvorfor han la ut fella på nytt når to fugler nettopp måtte dø helt uskyldige i store smerter. Han er sikkert en super mann på fritiden, ikke misforstå, men her handlet han feil så det holdt og en hver med øyner, ører, munn og hjerne kunne fått gjort noe med dette for lenge siden. Spm er enda hvor lenge dette har pågått og hvor mange som sitter med ei slik felle i "restauranten". 

  Jeg har snakket med sjefen på Mc Donalds hovedkontor i Oslo (forøvrig en veldig hyggelig mann). Han fraskriver seg ansvaret men ser på situasjonen som veldig lei og lovet å ta tak i det med en eneste gang. Jeg er glad for at han var så ydmyk som han var og at han tok kontakt men etter å ha fått summa meg litt så likte jeg ikke at han fraskrev seg ansvaret. Som sagt, folk på Mc Donalds viste om dette. Om ikke alle så viste sjefen selv der nøyaktig hva han gjorde og hva som lå der. Han er Mc Donalds annsikt utad og han skulle for lenge siden gitt beskjed til Anticimex AS at dette ikke virket som en bra løsning.

  Jeg har kommet med ett tips om å 1. Stenge døren for godt som går til utsiden å tillater fugler å fly inn. Ikke bare mtp fuglene men også fordi det er veldig uhygienisk. De har fortsatt to innganger til Mc Donalds igjen som kan brukes som går inn til senteret. 2. De kan plassere ett par falske ugler på utsiden av inngangen slik at småfugler blir skremt bort. 3. De kan forsøke å bruke en hov å fjerne fuglene med forsiktig. 

  Hvorfor skal dyr måtte dø bare fordi de har fortullet seg inn i ett bygg? Anticimex AS legger seg flate og tar på seg skylden men i tillegg så mener de at de fellene ikke har kommet fra dem? De skal selvsagt gå igjennom rutinene sine sies det. Noe som er bra. En ting som ikke er like grei er at Anticimex AS sier at det er vanelig at de skyter fugler med luftgevær etter stengetid(!!). Jeg undrer fælt hva som er så galt i å redde ett levende vesen fremfor å måtte drepe det? De sier at fuglene kommer til å fly inn igjen om de først har fått de ut. Det må da finnes en løsning her og, for eksempel å stenge døra som sagt, legge ut ett par ugler eller å kjøre fuglene som kommer inn til ett helt annet sted! Mulighetene er ikke få men latskapen står vist nok i veien her!

  Jeg blir rett og slett forbanna og er enda rystet over det som skjedde. Å være vitne til dette selv er verre enn å se ett par bilder av dette å lese saken på papir. Men jeg er glad det ble oppdaget og håper at dette aldri skjer igjen. Tenk å legge brødsmuler på limfella når de vet fugler er der. Vi er alle enige om at dette er gjort med vilje. Det ser uten tvil slik ut.

  Vetrinærene på AniCura dyreklinikk Sørlandet reagerte på sekundet vi kom med fuglene (selvom det var folk i kø så sprang resepsjonisten for å hente to vetrinærer). De var utrolig profesjonelle og ekstremt sinte/skuffet og sjokkerte over denne hendelsen. De valgte å anmelde saken til politiet.
  Noah (norges største dyreverns organisasjon) har også anmeldt Anticimex AS til politiet. Samme har dyrebeskyttelsen og sikkert enda fler. Om politiet henlegger saken aner jeg ikke, men jeg blir sletts ikke sjokkert da politiet virker å være mer opptatt av helt andre ting enn dyre velferd og rettferdighet. Blir spennende å se og vi blir selvsagt holdt oppdatert. 


  Bildet viser limfella (den vi sprang avgårdet med) og brødsmulene som var lokkemiddel. Foto: Adina Jeanette Barsgård

  Det har vært enorm respons fra både engasjerte privatpersoner og medier. Saken har blitt omtalt i Nrk, VG, Dagbladet, Aftenposten, Aftenbladet, p4, krs247, aftonbladet, det engelske bladet THE SUN, div radio kanaler osv. Dette har skapt stor oppmerksomhet og har blitt den store snakkisen på internett. Jeg er så glad for at dette kom frem slik at ikke bare Mc Donalds kunne gjøre noe med dette men også andre restauranter/cafeer som bruker dette. At folk fremover blir mer klar over at dette forekommer selv i Norge og at de kan være litt mer obs på det fremover å følge ekstra godt med slik at denne historien ikke gjentar seg. 

  Ja det ble en stor sak over "bare 2 fugler" men så er jeg over gjennomsnittet glad i dyr og meget opptatt av dyrevelferd og dette kom som lyn fra klar himmel. Meningen var å redde ut EN fugl fra ett lokal og vi syntes det var nærmest morsomt der jeg stod og søtt. Men det hele endte jo med at den satt seg fast, en limfelle ble oppdaget, vips var det en fugl nr 2 som sikkert var kjæresten til fugl nr 1 og de satt bom fast. Jo mer de beveget seg jo verre satt de i det. Og avlivning helt til slutt. Tenk at for få sekunder siden fløy den rundt for å beskytte sin make og vips så døde begge to ilag. Saken gjør meg bare så trist og lei meg men har troa på at dette ikke skjer igjen og jeg håper den skyldige får sin straff hvem nå enn dette lander på. 

  Om dere har noen spørsmål er det selvsagt bare å stille dem. Jeg/vi svarer alle så lenge de er konstruktive! 
  Jeg har ikke skrevet noe om dette på bloggen før nå mtp at jeg ikke ville fremstås som en oppmerksomhetsyk jente som gjør alt for PR. Jeg brenner for dyr og det kommer jeg alltid til å gjøre. ♥ Takk til kusinene mine Tina Elise Barsgård og Andrea Mariell Barsgård som hjalp til den dagen! ♥


  Her er den ene fuglen avlivet. Man ser tydelig ett klissete lim. brødsmuler. og fjær som tilsier at dette har blitt brukt før eller de har forsøkt å komme seg ut av fella. Bildet er tatt av veterinær Kristin Hagen Johanssen.

 • LETTER IS BETTER

  • 04.03.2016kl.18:28
  • (8)


  LETTER IS BETTER - KLIKK HER

  Tidligere har jeg skrevet om Cahetu sin nettside. Det vil jeg nå også. Mamma har snart bursdag og da tenkte jeg at det kanskje er fler mødre eller veninner der ute som har bursdag snart. Litt random men tenkte det ville vært morsomt med ett aldri så lite bursdags presang tips. Eller kanskje du vil unne deg selv en av mine interiør tips? :-) Det er lov å unne seg noe fint selv også.

  Cahetu har så ufattelig mange ting. Fine ting. Moderne og populære ting. Ting til kjøkken, ting til stue, ting til bad. Ja interiør og dilldall til hele huset om du vil. Bokstaver har jo lenge vært en del av de store bloggernes -must have- til stilen dems. Bokstaver på bilder, kopper osv. Kom over de kuleste tallerkenene da. Minnet meg om en genser jeg så nylig på Gina T som jeg ønsket meg. Vurderer å klikke dem med hjem sammen med en del andre ting jeg snart skal til å vise dere.

  Cahetu er en generelt ganske kul side med billige og dyreting. Noe for alle og enhver smak. De har rask leveringstid (2-4 dager) og svarer i tillegg raskt på servicen om du skulle lure på noe.

  Her kommer det bilder av mine fire favoritter til kjøkkenet. # Get ready to eat with style in future.
  FANT DU NOE DU LIKTE? JEG ER IALLEFALL FRELST!
 • hits