ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

BLONDIESALONGEN - SE FØR OG ETTER (HÅRET MITT)

 • 27.03.2014kl.16:48
 • (2)


G'day people!

Idag har jeg vært hos frisøren og endret litt på gulfargen i håret mitt som var slik: Håret mitt er enda gyllent men mye mer finere gyllenfarge, bare for å ikke si ordet gult som høres så negativt ladet ut, haha. Var hos Blondie salongen i kr.sand (henrik wergelandsgate 19) og fikk stusset litt på tuppene samt stripet håret litt. Det var en utrolig deilig opplevelse. Anne Christine som driver salongen som ble åpnet i februar er en utrolig hyggelig og søt dame. Hun har vært frisør i 12 år og kan sak(s)ene sine. Jeg kom inn med gult og slitt hår med hvit ettervekst. Ikke det nydeligste synet i virkeligheten. Og gikk ut av salongen med noen få brune striper bak, noen lysere kaldere striper inni mellom og en mørkere blond ettervekst slik at det helhetlig så penere ut og jeg er utrolig godt fornøyd. Ikke bare med klippen/fargen men også med servicen. Det var da ikke måte på; hodebunnsmassasje, mye snakk og så er hun så snill å tar på meg jakka. Her snakker vi god service altså, just the way a customer likes it :-) 

Jeg ble litt begeistra for denne søte figuren foran meg så måtte ta bilde av den!


Her er jeg under behandling.Før og etter bilder. Se hvor mye sunnere mitt hår ser ut nå ;)


Enda ett etter bilde hvor brunfargen kommer bedre frem! :-)
Meg og herlige AC. Jeg vil råde dere til å gå innom salongen hennes en tur. Ønske henne velkommen og kanskje sette opp en time der om det frister å piffe opp håret ditt. Det beste er jo at hun har økologiske produkter. Jeg bryr meg kjempe mye om naturen/verden/miljøet og det burde dere også. Her går du inn og ut med god samvittighet, uten tvil. Produktene hun bruker kalles Aveda og er ganske kjente produkter. Hollywooood!! Need i say more? Kjendiser elsker dette produktet! Me aswell. Duften er ubeskrivelig og håret mitt har aldri sett så sunt ut før nå. Jeg er strålende fornøyd og kommer tilbake.

Lik fb siden dems HER!
Nettsiden dems finner du HER for priser og informasjon om produktene!Når jeg kom hjem ville katten min "ute" kose. Dette, tro meg, er ett sjeldent syn. Han må syntes jeg var usedvanelig fin idag hihihi!

 • VIDEO: NÅR JEG FIKSET PÅ LEPPENE MINE FØR OG ETTER + JEG ER BLITT BLOND

  • 26.03.2014kl.21:45
  • (2)


   HVA SYNTES DERE OM DE NYE LEPPENE OG HÅRET MITT?

  PSPSPSPS!!! JEG SA RESTYLANE EN GANG I VIDEOEN VED EN FEIL, JEG HAR IKKE RESTYLANE. DET KOMMER IKKE PÅ TALE AT JEG PUTTER I RESTYLANE I LEPPENE IGJEN. DETTE ER TEOSYAL SOM JEG FLERE GANGER NEVNTE I VIDEOEN! ;) Hihi, fort gjort. Vi fleste sier restylane eller botox til det man stapper i leppene for å få dem større men det er IKKE restylane. Det er forskjell på det og Teosyal. Og jeg har som sagt Teosyal!!! ;-)  

 • LIP INJECTION - FØR OG ETTER.. SER DU FORSKJELL?

  • 25.03.2014kl.18:45
  • (7)


  Hoho.. dumt spm! Klart du ser forskjell... Jeg er driiiiit fornøyd og har du noen spm ang det å fylle i leppene så spør gjerne.. Ett ordentlig innlegg med video kommer!

 • GIRLY THINGS I POSTEN (MOSCHINO)

  • 25.03.2014kl.13:25
  • (4)
  i ♥ Moschino.

  Alle har vel hørt om Moschino beltene som "alle" kjendiser, bloggere og fashiondivas går med? Jeg kjøpte meg nettopp to Moschino deksler and im obsessed. Kosta ca 40kr per stykk. Jeg er så vanvittig rå på kupp, det må jeg virkelig si!! More pictures.   Jut girly things that makes me happy. Spesielt lommeboka som jeg fikk til bursdagen min 19 november av mor&mamma. MJ er min bestevenn og er med meg over absolutt alt.. 

  HVA SYNTES DU OM DEKSLENE?

 • OMMØBLERING STUE (FØR OG ETTER)

  • 13.03.2014kl.22:51
  • (6)


  Ok, nå er det en dag siden jeg fikk ett illebefinnende og ville ommøblere stua helt alene. Jeg skal skryte på meg den at denne jenta har muskler. Ikke undervurder stankelbein, hehe.. (fanken å vondt jeg har i armene etter sofa løftinga mens jeg skriver nå, uuugg).. Jeg begynte kl 11 på morgenen og stakk på jobb kl halv ett. var hjemme igjen halv ni og fortsatte resten da.. nå er jeg i tvil. hvilken løsning var best.. stuen FØR eller stuen ETTER? Jeg kjøpte meg nettopp en ny sofa som dere ser på bildene (den beige) til 400kr. Jeg har alltid drømt om beige sofa og når jeg klarte å få den så billig og levert på døra klarte jeg ikke si nei. Og angrer ikke ett sekund. Den er så fiiiin!! Men måtte jo finne en annen løsning i stua da.. men nå er jeg i tvil som sagt, fordi nå er kommoden skjev iforhold til speilet på veggen og den krasjer i sofaen.. hmmm.... irritasjonsmoment!! ;) HVA SYNTES DERE? FØR ELLER ETTER?

  FØR
  Mens jeg holdt på tenkte jeg "hva faen er det jeg har begynt på nå helt alene???".. For ett rot og så så tungt!!

  Og her et ETTER bildene..
  Dette er den nye sofaen. Omg i love it!! 400kr.... kupp!!
 • VLOG: JEG FJERNET RESTYLANE I LEPPENE IDAG

  • 10.03.2014kl.19:18
  • (11)


  Hei igjen!! Idag fjernet jeg restylanen i leppene mine. Var så utrolig misfornøyd med resultatet fra forrige gang jeg tok restylane så jeg gikk til en annen salong for å få det fjernet. Om en uke til skal jeg sette inn på nytt igjen men denne gangen hos renates dagspa i kristiansand. Jeg ville fjerne restylanene fordi jeg 1) hadde utrolig mange harde og store klumper i leppene som var synelige. På den ene siden kunne man se det veldig godt på og dette er ikke noe jeg hadde lyst å leve med. og 2) jeg kunne ikke se noe forskjell fra før og etter lenger etter 14 dager, så hva var da vitsen egentlig? Når tid ble klumper sexy?

  Så jeg fikk det fjernet idag og skal fylle i nytt til mandag som sagt. Å fjerne det var ikke noe jeg grudde meg til, men heller ikke noe jeg gledet meg til akkuratt. Meg og nåler uten bedøvelse er ikke det gøyeste jeg vet men til syvende og sist er det verdt all smerten og det gikk så fort at det var over like fort som du ser i videoen. Superfornøyd at jeg klarte meg uten bedøvelse men nå har cathrine en fantastisk evne til å virke beroliggende og er utrolig avslappende å være rundt. 

  Ikke le av filmen.. når ho stikker i og jeg bare "nnnn" i smerte (haha).. eller det teite spørsmålet mitt "kan du ta litt av leppa mi au liksom?".. jeg trodde de sugde ut restylanene og at hun kom til å suge ut min egen leppe også.. lenge leve "å tenke før man snakker".. Tror man skal slå seg til ro med at sånne folk er profesjonelle så jeg kan slappe heelt av! 

  Er veldig fornøyd med den flotte servicen, med lokalet (skal vise dere bilder etterhvert av lokalet!!) og med min behandler Cathrine på renates dagspa. Her kommer en liten videosnutt (ja foundation er for mørk. I know/I know!)

 • MIN NYE SNEKKERBUKSE TIL 600KR

  • 05.03.2014kl.18:15
  • (4)


  Oh my gosj! Ja du hørte riktig og jeg ble luuuurt buhu! 
  Jeg er som regel en person som haaater selgere i butikker. Bare di sier "hei, kan jeg hjelpe deg med noe" så blir jeg litt irritert. For det er jo ingen hemmelighet at selgere vil selge og det har jeg fått så printa inn i hjernen at jeg setter meg i trass modus å nekter å få hjelp hvis de spør før jeg spør. Hva tror de jeg er dement? HEHE.. Neida, jeg bare kan ikke fordra selgere, og vet ikke hva det kommer fra engang. Er jo selger selv hihi!!

  Men idag skulle jeg på leting etter den perfekte snekkerbukse. Jeg fant den jeg, men så insisterte såklart denne selgeren på at jeg måtte prøve deres nye bukse som var såååå fin, så slimfit og såå stretchy. Nei sa jeg først, men så så jeg den og bare "ok jeg kan prøve den da!".. Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle gå ut med den av butikken for prisen var ikke akkuratt noe jeg så for meg når jeg skulle handle ei snekkerbukse, men så klarte hun det da med sine komplimenter til meg. Hun skal ha for å være en god selger altså! ;-)

  Så nå er jeg en bukse rikere og vurderer å bytte den tilbake.. Hva skal jeg med den når jeg bare kommer til å bruke den i en sesong maks? HEH... Her er den!!

 • UPDATE 01.03.14

  • 01.03.2014kl.20:28
  • (0)


  Tuddeluu! Idag har det gått i ett på jobb. Akkuratt sånn vi liker det :-) Hadde jeans kampanje både i går og idag og igår gikk jeg rundt med jeans, blå topp, blå lue og modellvipper med fjær for å "hedre" dagen, hehe... Skjønner ikke hvorfor alle på gata stirret så på meg i pausen. De på kiwi også, hva var det som var så rart liksom? Hehe.. Nei var flaut, men gøy å gå rundt alene midt på lyse dagen med knæsj blå vipper. Fun to be eighteen again!

  I det siste har jeg hatt skikkelig hodepine. Di siste kanskje 5 dagene. Ingen energi og masse hodepine og ikke nok med det, tannverk ved siden av. Kan ikke akkuratt skryte av helsa mi, men det blir vel bedre så fort sooooola bare kan dukke opp! Vi er såå nærme våren nå.. Kan ikke gi opp enda! 

  Ha en lovelove kveld! 
 • hits