ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

VI SKAL FLYTTE!

 • 31.03.2012kl.16:20
 • (17)
God aften mine skjønne! Jeg kan meddele en god nyhet (håper jeg). Idag startet dagen med at vi skulle på visning på en fin leilighet klokken 12. Men ti på tolv stod vi utenfor der vi skulle på visning helt til jeg fikk en vond feeling at vi var på feil sted. Jeg ringte hus eier å jaggu hadde jeg rett. Kløna meg var ti minutter unna der vi e g e n t l i g skulle på svisning. Heldigvis kom bestemor til unnsetning å kjørte oss til riktig hus, hehe. Huseier tok det med ett smil fordi ja, hus eier var en kjempe kul og herlig person. Likte henne! 

Tro det eller ei men vi fikk leiligheten!!!! Jeg ble såå glad fordi det skulle egentlig fler på visning men av en eller annen grunn falt hun for meg og Dennis så hun avlyste til de andre og sa at nå var leiligheten upptagen by us.

Wee..

Eneste jeg er redd for er at nav nå plutselig skal si at de ikke dekker halve husleien. Har jo hatt så mange nedturer denne måneden at det forundrer meg ikke om nav kommer å ødelegger det for oss også. Hvis det så flytter jeg bort. Mulig til stavanger. 

Vi kunne iallefall overta leiligheten 1mai (mulig før) og flytter inn til bestemor imens. Phew, det skal bli leven haha. World war 4, here we come.. : )

Så nå skal vi vaske litt ned. Har allerede pakket en haug ned, og imorgen tidlig begynner flyttingen for fullt. La oss krysse fingrene for at det bare går oppover herretter! Ha en fin dag!

(Ett lite innblikk i leiligheten)

Ps. Jeg er med i en superawesome konk hvor man kan vinne effortless extensions hos en søt jente. Klikk deg inn her å bli med du å :)

 • EN FAR ER BARE IKKE SÅNN!

  • 30.03.2012kl.12:14
  • (19)


  Fy flate, jeg har ikke ord på hva jeg føler akkuratt nå! Er det ikke det ene så er det faen med det andre. Må bare få dette personlige ut nå. Dere vet jeg skal flytte men ikke har noen sted å bo. Det i seg selv er stress moment til tusen. Plutselig nå får jeg melding av min far som var han som tilbydde å hjelpe å flytte at han ikke kunne hjelpe alikevel!!! Det som irriterer meg er at han mente det var fordi han hadde stått på å jobbet til langt ut på kveld med det huset vi først skulle flytte i. Så nå tok han seg en "velfortjent" ferie. Det er faen med godt noen kun tenker på seg selv og har det greit. 

  Dette har han gjort hele livet. Tenkt kun på seg selv. Vet dere hva? Hver gang jeg skal si han noe jeg ligger hjemme å gråter for så bytter han tema å snakker om den nye dataen/telefonen han har kjøpt, eller hvor mye han har stått på å gjort det fint i hus... Det er aldri "huff vennen.. går det greit? Kan jeg hjelpe til med noe?"

  Jeg er datra, han har ikke en sneveste ide hvor mye jeg sliter hjemme ifht flytting, hjelp jeg trenger, psykisk og økonomisk. Der sitter han å tar seg en ferie mens datra hans griner av stress. Jeg er så oppgitt og skuffa over det mennesket at jeg ikke har ord. Jeg har ikke bedt han om mye hjelp opp igjennom og spør heller aldri om økonomisk hjelp selvom jeg er i helt krise. 

  Han vil ikke høre heller når jeg har noe å si til han å mener tydeligvis at så lenge han har det greit så er det greit. Verden er en rosa sky kan man vel kalle det via hans øyner.

  Kynisk! Egoistisk! Små arrogant!

  Min datter eller sønn skal ikke få oppleve at jeg svikter de på den måten. Jeg skal stille opp for mine barn om det så gjaldt svette, blod og tårer.

  Vil han ikke være en far så skal jeg jaggu med ikke være noe datter heller! Dette ble bare for dumt. Jeg har en bedre familie å ha ved min side når jeg trenger hjelp. En familie som kjenner meg og vil kjenne meg. Som alltid har stilt opp for meg. 

  ...

 • FØR OG ETTER - VEKTTAP

  • 29.03.2012kl.22:54
  • (7)


  God kveld frøkener! Jeg måå bare vise dere ett bilde jeg fant her om dagen. Før og etter, vekttap! Holy crap for en forandring? Hvis jeg hadde hatt slik en kraft og motivasjon som henne til livet så hadde alt ordnet seg for meg det er sikkert og vist. For ei super dame altså. Trodde først det var lureri men etter litt research så fant jeg ut av at det stemte. Dama er ekte. 

  Trodde først det var Britney Spears eller Spice girls Emma hihi.
  Hva syntes dere? Var hun ikke flott og flink?

   

 • HELLÅ

  • 29.03.2012kl.16:04
  • (16)
  Goten tagen mine fronte. Eller hvordan det sies, hehe. Dagen er ikke god men må bare gjøre det beste ut av den, right? Har nettopp vært å hentet 7 flytte esker til å pakker så det suser, men hvor jeg pakker til aner jeg rett og slett ikke enda. Finner liksom ingenting. Skal på visning til lørdag i en fin leilighet og det er så og si vårt siste håp med mindre vi får tlf fra en huseier idag at en leilighet vi så på for lenge siden ikke er booket av til noen andre da.

  Nå skal jeg opp å se bebien til huseier. Hun kom hjem med sin nyfødte for to dager siden og jeg har ikke sett ungen enda. Gleder meg til å høre masse om fødselhistorien og til å se Nichlas!!!! :D

  Ha en fin dag dere!

 • FUNNET DET UT

  • 28.03.2012kl.22:59
  • (8)
  Alle tattoveringene dere ser over vil jeg ende opp med til slutt. Altså en drømmefanger på armen, en fjær ved siden av magen/under armen og sommefugler på skuldra. Nå må jeg bare få motet til topp så jeg kan få utført det. Ja og penger. Er vel sistenevnte som har stoppet meg mest.

  Drømmetattoveringer! <3

 • LITT PAKKE I POSTEN

  • 28.03.2012kl.17:14
  • (19)


  Gud som det blåser på sørlandet. Måtte ned om apoteket å kjøpe noen medisiner og muskel/ledd smertestillende og jeg holdt virkelig på å fly av veien. Turte nesten ikke kjøre hjem igjen så ille var det. Etter apoteket gikk jeg innom prix for å hente en pakke som lå å ventet på meg fra blogg.no. Dette fikk jeg
  Følte meg heldig da min favoritt mascara lå oppi der som her hjemme er tom. Den svarte og gull fra max factor. LoveLoveLove. Når jeg kom overlevende hjem igjen så lå det en kinesisk nuddel pakke der å ventet på meg. Med smaken av reker, eheee... skeptisk sa du?   Men den smakte drit godt. Skikkelig sterk var den men fy søren så god. Kan kanskje ha litt med å gjøre at jeg har mistet smaksansen, ler.

  HAR DU SMAKT REKENUDLER?

 • NÆR DØDEN

  • 28.03.2012kl.10:58
  • (10)


  God morgen sunshines! Formen er like dårlig men inatt svettet jeg overraskende ikke noe. I di siste nettene har jeg jo våknet til basseng på madrassen men inatt fikk jeg faktisk sove og sov til 10 og ikke 8. Deilig! Hadde også en fantastisk gøy og deilig drøm. Kunne bare drømmer blitt til virkelighet noen ganger, hehe. 

  Ps. Jeg digger at jeg muligens har smittet Dennis. Han har hostet siden vi stod opp og litt igår kveld. Hoster hele tiden. Eeeeelsker det. Han har liksom ikke støttet meg noe når jeg har vært syk denne gangen, så jeg har drømt om at han skal bli smitta slik at jeg kan ta hevn, fordi dere vet hva de sier.. GUTTER OPPLEVER SYKDOM SOM NÆRME DØDEN OPPLEVELSE, hahaha.  STÅTT OPP PÅ FEIL ELLER DÅRLIG BEIN DU?

 • DØDE HJERNECELLER

  • 27.03.2012kl.23:32
  • (6)


  HeeyHey cutiepies. Jeg ligger her enda å snufser med feber og helt ødelagt kropp. Jeg fikk fri fra jobb denne uken noe jeg virkelig trenger. Vet ikke hvordan jeg skulle ha klart å komt meg på jobb når jeg i tillegg strever med å komme meg opp fra senga og har nyserekorder om dagene. Har verdens beste sjef jeg.

  Jeg lurte på en ting.. Er snørr døde hjerneceller egentlig? Har hørt det ett sted en plass en gang, men vet ikke hvor og har alltid lurt på hva det kommer av.. 

  Nå skal jeg hvile. Ikke bare er jeg syk men så er det jo snart nedvasking av 55kvm og flytting til god knows where. Tror kanskje det er alt stresset som jeg går daglig rundt med som har gjort at jeg ble så syk denne gangen. Jeg har jo egentlig det gode immunforsvaret jeg. God natt dere, sov søtt!

 • KOMMER JEG I GUINNES REKORD NÅ?

  • 27.03.2012kl.11:34
  • (19)
  Phew, for en natt. Strevde med å få sove igår pga formen. Når jeg endelig fikk sovna våknet og sov jeg kanskje 3-4 ganger. Hver gang våknet jeg til basseng i senga (deilig!). Skal si svettekjertlene er åpne når man er syk altså. Og ett annet dilemma, Dennis er jo driiit varm hele tiden mens jeg sitter her ødelagt i alle muskler å ledd å hakker tenner. Har ikke vært syk på ett par, tre år så dere skal vite jeg kjenner på painen, heh.

  Har også slått nyserekorden min idag. Nøyd 6 ganger på rad!! Kommer jeg i guinnes rekord nå? Nyser hele tiden, ja faktisk i skrivende stund også. Men de sier jo at å nyse er noen % orasme, så jeg burde vel egentlig kalle meg lykkelig nå, hehehe. 

  Nei men fra spøk til alvor. Jeg tror jeg skal til legen imorgen om jeg ikke blir bedre. Dette er en vill influensa altså.
  Husk konkurransen min under, hvor du kan vinne hair extension! 

 • VINN HAIR EXTENSION!!!!!!!!!!!!!!

  • 26.03.2012kl.19:05
  • (38)


  Jeg har vært borte en stund vet dere fordi jeg har vært så nede, men mange av dere har til tross for at jeg har vært borte oppdatert bloggen min med koselige og enstelige kommentarer. La oss bare si det sånn at jeg faktisk føler for å takke dere for støtten så søte som dere er, med en superkul konkurranse jeg har skaffet til dere! ;D

  Dere kan vinne valgfri hair extension fra Dream Hairextension (typ effortless extension) sitt nettsted.  Extension typen er ikke vanelig clips, men mye enklere og ingen slitasje. Du trenger ikke velge farge med det første men må gjerne ta deg en tur å kikke litt om du finner en farge tilnærmet din. Hjemmesiden deres finner du HER! Så kan du lese litt mer om håret!

  Alt du trenger å gjøre:
  - Lik DreamExtension sin facebookside HER
  - Dele siden til DreamExtension på deres facebook
  - Skriv i kommentarfeltet mitt at du er med å legg igjen e-mailen din.

  Hadde så klart satt pris på om dere likte min side også (Men ingen must!) :-) 
  Konkurransen blir holdt gående i en uke, å du kan kun kommentere en gang. Juks er så klart ikke lov. Vinneren kontaktes til søndag eller mandag om en uke til. Først da kan du som vinner skrive hvilken farge du ønsker deg.

  GO TEAM! 

 • OPPGRADERT MIN DAGBOK

  • 26.03.2012kl.18:47
  • (16)


  Da har jeg endelig fått oppgradert min kjære bloggbok. Den gamle blir ikke kastet, det er jo tross alt ett minne for livet og betyr mye ettersom bloggen har betydd så mye for meg oppigjennom årene. Den nye boken var så fin og ren og ny. God plass og nye freshere farger i så klart rosa. Greit til å fylle i tanker, sitater og møter + bloggrelaterte ting.

  Slik ble resultatet (Er overhodet ikke selvdigger!:P)


  Boken er fra Tryckdig.se. Konge bra side og rask relevanse. Du kan få 15% rabatt av meg om du bruker rabattkoden " TD15 " når du bestiller. Just because i'm so good to you! HJEMMESIDEN HER!

  ... Stay tooned, etterpå blir det en mega kul konkurranse til dere! 

  - HVA SYNTES DERE? HAR DU ALMANACK?

 • DRAMATISK NATT

  • 26.03.2012kl.11:38
  • (12)
  Jag tycker synd om mej. Er enda verre enn igår og bare fordi gud hater meg så kan jeg ikke bli med på Chanel kurs alikevel. Jeg som hadde gledet meg sånn... Tror heller aldri jeg har sovet så vondt, lite og hatt så mange mareritt på en gang som i natt. Jeg våknet opp flere ganger drit svett mellom puppene, ryggen og i panna haha. Skikkelig dramatisk! 

  Skal på visning idag klokken 16.00. Ønsk oss lykke til! Typpisk meg å drite meg ut slik at de blir skremt å ikke vil ha oss lenger, eller at jeg ikke finner veien og kommer for sent. Det skal nok gå fint, jeg uroer meg bare for alt hele tiden! 

  Ha en fiiiinfin dag dere iallefall. Med meg kan det være det samme. 

 • FÅSJØLA

  • 25.03.2012kl.20:18
  • (10)


  God kveld til dere. Min oppdatering er at jeg er gørr syk. Ligger rett ut på sofaen under dyna å holder bokstavligtalt på å dø. Begynte som forkjølelse, har utvikler seg til feber og det neste er vel jævlig vondt i kroppen og masse snørr, yummi. Ønsk meg god bedring, jeg blogger mer imorgen men nå må jeg prøve å slappe av igjen. Må bli frisk før jobb til onsdag hvis det går. Gi meg gjerne noen tips mot forkjølelse, feber osv.. All tips er gode tips ;)


  Ingen bilder fra idag. Bare se for dere ett spøkelse med gult hår. Der har dere meg *Tjoh*

 • SOMMERMORGEN

  • 25.03.2012kl.10:29
  • (18)


  God morgen. Jeg kan virkelig bli vant til dette været altså. Er jo over 20 grader om dagene og solen skinner som den aldri før har gjort i mars måned. Unbelivable deilig :D Hvordan ser det ut der dere bor med været???

  Startet morgenen med en god og sunn frokost.   
  Idag er det en uke til vi må flytte og vi vet enda ikke helt hvor vi skal flytte. Fikk ett lite angstanfall (sleit noe veldig med å puste) i forgårs pga dette for hallo? Vi har jo ingen planer og det er ikke normalt å sitte en uke før vi skal flytte uten å vite noen ting som helst altså. Blæh! Skal på visning imorgen da, får håpe den er grei.

  Nå skal jeg bare hoppe meg i dusjen så ta oppvask, støvsuge og etter det skal jeg ta noen turer opp og ned med scooteren til Joker butikk for å finne meg noen flytte esker til. Lørdag igår var som søndag for meg så da får jeg bruke søndagen som en mer leken dag.  Skru opp bassen å få på denne sangen!!! ;D

 • HVORDAN LEGGE PÅ SEG?

  • 24.03.2012kl.21:53
  • (17)


  God kveld. Husk å still klokken frem om ett par timer! Idag lærte jeg en god reggle på hvordan huske om den skal stilles frem eller tilbake. Tenk dere at mot sommertider så tar man hagemøblene FREM mens til høsten tar man dem inn TILBAKE igjen! Så da regner jeg med dere husker den reggla til dere dør! :)

  Er så mett jeg holder på å spy. Har spist meg igjel på lasagne. Er i "legg på meg" prosessen nå siden jeg har blitt litt slankere i det siste pga dårlig økonomi og sliten psykisk. Så er jeg så jævla lei at folk sier "så tynn du er" eller "spiser du ikke?".. Syntes det er lite hyggelig når folk må poengtere det direkte til meg. Men nå er det iallefall på tide å få lagt på meg noen kg igjen. Har noen noen råd om hvordan legge på seg? 

  Igår hørte jeg forresten det awesomeste.
  Kvinne: Hvor er du fra?
  Meg: Her?
  Kvinne: Åh? Jeg trodde kanskje du var fra bosnia!

  Hihi, så da har jeg hørt det også og tar det så klart som ett kompliment når folk tror jeg er halvt utenlandsk. Selv med blondt hår liksom! De sier som regel jeg har sensuelle øyner og ett sensuellt annsikt, haha, å det er det som gjør meg så "utenlandsk". Koselig da, men jeg er nok 100% norsk selvom jeg noen ganger har stusset på om jeg faktisk er adoptert hehe. 
  Nammmmm!!!


  Min nest største fobi etter edderkopper er ispinner. Jeg takler ikke følelsen når jeg tar på de og enda verre er det når jeg har kommet til midten av isen å får pinnen på tungen. Så derfor river jeg alltid isen av å hiver den i ett papir. Aldri sagt at jeg ikke er en weirdo!

 • IM BACK, SOM BLOND!

  • 24.03.2012kl.17:33
  • (10)


  Hei dere, herreguud som jeg har savnet bloggen og ikke minst mine lesere!! Kan ikke få sagt det nok.. Jeg beklager for at jeg ikke sa ifra at jeg stakk til dere faste lesere men jeg har hatt en veldig tung og tøff tid og jeg følte ikke for å syte rett og slett. Føler det blir så egoistisk av meg. Det er ikke helt bra enda men nå har jeg iallefall mer motivasjon enn jeg har hatt på en uke. 

  I det siste har jeg jobbet, spist mye godt og fått en del nye ting jeg kan vise dere senere. Ble sponset bl.a hair exstension for mitt gule hår. Miih, små gleder eller hva. Men dette er ikke hvilken som helst extension. Gleder meg til å teste ut. Skal så klart vise dere når det kommer i posten. 

  HVA HAR SKJEDD HOS DERE I DET SISTE???
  HVA SYNTES DERE OM MEG SOM BLOND NÅ?  • UPDATE CHANEL, MEG SELV OG FØFLEKK

  • 17.03.2012kl.17:23
  • (23)


  Inatt sov jeg hos bestemor for første gang på over 1,5 år. Utrolig deilig å sove borte (trengtes!) men morgen dagen kunne så absolutt startet bedre. Orker ikke skrive hva som skjedde så her er facebook statusen min:  Da jeg kom hjem var jeg stup trøtt og sovnet en halvtime(!) på sofaen. Derretter gikk jeg inn å la meg i armkroken til Dennis å sovnet sånn halvt der også. Begge våknet og startet dagen med den beste frokosten jeg har hatt på lenge:
  Herregud det renner vann i munnen av å se disse bildene. Nammm!

  Igår ble det ingen blogging pga Chanel som hadde så innmari tannverk. Hun peip, peste, pustet fort, slikket seg hele tiden rundt munne osv osv. Ikke bra for ett mamma hjerte å se på og ikke var det noe jeg kunne gjøre heller. Vetrinæren var jo stengt! Forbanna at de ikke har døgn åpent altså, for slike tilfeller som dette.   Dhakar, du ser hun gråt litt. Jeg gikk turer med henne for å distrahere henne fra det vonde, og det hjalp der og da men så fort vi kom hjem igjen hadde hun vondt. Så da stakk vi til bestemor for å legge oss der. Hun har 3 katter som er gode venner med Chanel så da fikk hun litt distrasjon fra dem. Det hjalp!

  Idag har hun fått smertestillende som huseieren min hadde liggende, bare for å kjøre safe. Virker som den fungerer! :D Og en annen ting, he re guud å vittig. Hun har jo løpetiden og går helt amok på bamsen dere ser over på bildet. Det er kjæresten hennes definitivt. Hun jokker på den 24/7 og vasker den, og når jeg sier "CHANEL, SKAL VI PÅ TUR???" så springer hun bort til bamsen og drar den med seg inn i skapet å ligger der. Hun vil heller være med kjæresten sin enn å gå tur, lol. Det er noe jeg aldri hadde kunnet forestilt seg, jeg tørr ikke si ordet TUR en gang for da springer hun som en gal å henter båndet sitt med en gang. Skjønne jenta mi!

  Håper dere har en fin lørdag! <3  Sjekk det deilige såret på skuldra etter fjerning av føflekk da! :S Hvor lenge er såret rødt egentlig?

 • MUST HAVE

  • 15.03.2012kl.23:00
  • (11)


  Clarins prodige lipgloss i eksakt farge som på bildet. Den er helt uimotståelig og ser utrolig fresh ut. Tuller ikke når jeg sier leppene blir heitere enn heitest og du blir festens midtpunkt med denne på. Den er så eyecatching å lekker at jeg kunne bodd i flaska.  Chanel tweed pink gjør kinnene dine porselensrosa. Dukke rosa. Sommerrosa. Utrolig flott farge til denne årstiden og du kommer til å føle deg som ny. Elsker den. (rouge)  Og sist men ikke minst bare mååå du melde deg på facebook lypsyl konken hvor du kan vinne juicy tube. Jeg valgte den mer røde varianten. He re gud så god den føles på leppene da leppene iser. Pluss den er jo ganske fin og fresh denne også da selvom den aldri kommer til å slå den øverste. Men denne er iallefall gratis om du vinner og sjansen er stor.  Dette var dagens siste tips. Elsker å tipse dere med ting og tank som ikke er reklame! Ærlige meninger!

 • UKENS PARFYMEFAVORITT

  • 15.03.2012kl.19:39
  • (4)


  Idag på jobb gikk min kjære kollega silje med Burberry London parfymen. Hver gang hun gikk forbi meg tenkte jeg "herregud så godt hun lukter. Mon tro hvilken parfyme det der er".. Som sagt, burberry London er helt rå! Den har iallefall en personlig lukt som man lett kjenner igjen. Jeg er så lei parfymer som escada osv, da de lukter som alt annet der ute. Prøv Burberry London neste gang du er i en parfyme butikk! Kom gjerne innom Kicks i kr.sand å lukt på våres nydelige dufter. Men denne var bare ukens goodie altså! 

  LUKTA PÅ DEN FØR?

 • SVEI NOEN HÅR IDAG MED LASER

  • 15.03.2012kl.17:16
  • (12)


  Shalla! Akkuratt kommet hjem fra jobb. Er så sliten og utmattet jeg har lyst til å gjemme meg under dyna. Bussturen var heller ikke god, jeg ble drit dårlig. Jeg blir alltid dårlig når jeg tar buss (bilsyk). Skikkelig kjedelig.

  Men en gøy ting da, jeg var innom Saits klinikken i kr.sand idag for å høre mer om laseren Andrite. Det er en hårfjerningslaser som brenner vekk hårsekkene så du etter noen behandlinger ikke lenger har hår på uønsket og behandlet sted. No kidding, det luktet grill fest da jeg kom inn på klinikken fra andres hud som var svidd.

  Hun fikk lov å teste på meg med den sterkeste styrken, fy søren så gøy det var. Ikke spør hvorfor men det er noe med å gjøre noen nytt og spennende som er så innmari gøy for min del. hehe.

  Dere kan jo se svi merkene her:

   

  Siden jeg ikke har blitz på kameraet og det er mørkt inne så ble bilde resultatet dårlig. Det er skikkelig skikkelig rødt i virkeligheten og fult av prikker rundt. AWESOME, jo mer skjønnhetsmerker jo bedre!

  HAR DU BRUKT LASER FØR?

 • IKKE KJØP ID PUDDER!

  • 14.03.2012kl.23:55
  • (28)


  Tenkte å tipse dere om noe jeg lærte idag. At ID og Bare minerals pudder ikke er så bra som man skal ha det til alikevel! Belive it or not..

  Mange, inkludert meg sliter med uren hud, uansett alder og vil så klart helst da bruke sminke som er så naturlig som mulig. Ett produkt som dekker men som er lett og luftig, som i tillegg ikke inneholder fyfy stoffer. Vel idag fikk jeg enn eye opener. Hun ene på jobb fortalte meg at det er mange som sliter med kviser som aldri blir bedre i huden av å bruke ID eller BM. Det er jenter der ute som har normal hud som plutselig får utbrud/ akne.

  Dette skyldes muligens desverre det godt lovende produktet du sverger til. Ja ID OG BAREMINERALS! Begge produktene inneholder Bismuth Oxychloride(bi). Bismuth Oxychloride er ett billig fyllemiddel (tungvekt) som blir brukt til å fylle opp sminkekrukka. 

  Kort fortalt: Bismuth Oxychloride brukes for å få mineralsminke til å sitte bedre på huden. Den trenger seg godt inn i huden slik at den skal sitte lenger. Såklart ser det elegant ut og feilfritt (enn-så-lenge), men det tetter porene dine og du vil/kan få kviser/utbrudd. 75% kvinner reagerte med kløe, irritasjon, akne osv. Man kan også bli grå og blank i annsiktet med tanke på at Bismuth er "grå" pigment og lysreflekterende. 

  Bare til info: Bismuth Oxychloride er IKKE farlig!

  Skulle jeg gitt dere tips om hvilken mineral sminke dere kan bruke som ikke gir noen form for plager eller irritasjoner så ville jeg kjøpt av merket Tikei (billigere enn ID til og med) eller EverydayMinerals. 


  HVA TENKER DU OM DETTE? BRUKER DU ID? HAR DU MERKET NOE ETTER DU HAR BRUKT DET NÅR DU NÅ TENKER DEG OM? 

 • STAKKAR HUNDEN MIN

  • 14.03.2012kl.20:09
  • (24)


  Idag startet dagen hos veterinæren å fjernet tannstein på hunden min Chanel. Trodde vi. Det var ikke bare tannstein som måtte fjernes men to fortenner og to andre tenner, og ikke nok med det så må jeg fjerne 4 tenner til på henne! Stakkars lille babyen min, hun fortjener bare det beste!


  Aner fred og ingen fare. 


  Bedøvelsen begynner å fungere å chanel synker sammen som en bamse


  Chanel spyr pga bedøvelsen


  Chanel får veflon i armen slik at de kan begynne å fikse og trikse. Stakkars, det var ikke bare bare å treffe årene hennes. Det bokstavligtalt siiiiilblødde, fordi den ene åra hennes pungterte. Tipper 90% av dere hadde besvimt om dere hadde sett det. Mmmmm...


  Her er Chanel ferdig fiksa. Stakkars lille fine hunden min, haha. Måtte bare ta bilde av trynet hennes der hun lå stakkars. Elsklingen min.

  Nå er hun trygt plassert hos bestemor for dagen/natta fordi jeg skal på jobb imorgen tidlig å hun trenger oppsyn. Skulle så inderlig ønske hun var hos meg idag, men vil ikke la hun være alene imorgen. Hun er i bedre form men hoster en del (normalt) og går som om hun hadde fått i seg noen prosenter. Bedøvelsen går sakte men sikkert ut iallefall. Elsker deg Chanel! <3

  Har også vært på jobb fra ca 1 til 6 å hatt en saftig opplæring i Chanel sine makeup produkter og kremer. Mye å lære, det tar tid men sakte og sikkert så går det fremover. Gleder meg til den dagen ting går 100% av seg selv. Jeg har forresten de aller beste kollegaene. Kunne ikke bedt om bedre sjef og assistent/kollega. De er bare så fantastiske og gøyale. Kicks kristiansand dere, det er der det skjer! 

  Ha en fin kveld, må spise nå! Sulten as a motherfu. 

 • QUOTE

  • 13.03.2012kl.19:25
  • (8)
  I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best- Marilyn Monroe 

 • 160KVM LEILIGHET - HERE WE COME

  • 13.03.2012kl.15:03
  • (19)


  Igår kveld måtte jeg bare få ut det tunge jeg hadde på hjertet igjen, men idag kom det plutselig en positiv smell. Dere vet jo jeg skal flytte, men siden jeg hadde så kort varsel pga misforståelser så fikk jeg plutselig superstress på meg. Hvordan skulle jeg finne en leilighet på så kort tid som har lovt å ha hund i?

  Vel, jeg ringte pappa istad etter mye drøfting ang en leilighet han ville leie ut til oss. Jeg har sagt ja til den nå selvom det er langt vekke fra der jeg bor. Den er på 160kvm og ligger på søm i kristiansand! 4 soverom (hva faen skal de tre andre soverommene gå til, haha) og stooooor stue, stort kjøkken, ny oppusset bad, veranda osv. Går det egentlig ann å bli mer heldig?? :D Eneste jeg håper nå er at NAV dekker for byen da og at de ikke klusser det noe veldig til.

  Kryss fingrene for meg jenter, så ser dere meg i en strøken leilighet 1 april! :D iiiiiih. Er så glad og redd!  FEELING LUCKY TODAY

 • DU ER ØNSKET LILLE VENN

  • 13.03.2012kl.00:04
  • (34)


  Nå sitter jeg her å ser på Dennis som sitter så søt på pc'en ved siden av meg med den typpiske konsentrasjonsmunnen sin. Han lever i sin verden mens jeg kikker på han med triste øyner. Jeg vil ikke være trist men tanken på at jeg ikke klarer å gi han ett barn knekker meg skikkelig. Ingen forstår hvor tungt og vondt det er med mindre de har opplevd barnløshet selv. Spørsmålet som alltid surrer inni meg er "tenk om jeg er steril?". Dumme meg må ikke tenke slik, selvom sjansen er der. Men jeg vil så gjerne og gleder meg masse til den dagen vi begge blir foreldre. Jeg tror det hadde gjort oss sterkere enn vi allerede er i dag og vil ville blitt verdens mest stolteste foreldre på jord. Lille baby som enda ikke er ett frø, vi lengter etter deg. Du er hjertelig velkommen i magen min og jeg skal bære deg frem med stolthet og fornuft. Jeg lover deg en god oppvekst uten alkohol rundt deg, uten banning, med masse støtte, kjærlighet og lærdom. Meg og din pappa Dennis skal hjelpe deg når du trenger det, lytte når du vil snakke, guide deg gjennom livet og gi deg en barndom så nærme som perfekt. Vi savner deg og skulle ønske du fant veien frem til oss snart. Du er så dypt ønsket lille venn. 


  [Bildet er lånt fra google]

  Jenta i midten av disse bildene er blitt mishandlet. Jeg følte ikke for å overse henne da jeg lette etter bilder til bloggen. Jeg vil ikke at slikt skal bli glemt. 

  Håper bare en dag så snart som mulig, helst nå, at dette blir meg og deg på ett bilde. Jeg elsker deg Dennis og beklager at jeg ikke klarer å gi deg en datter eller sønn så fort som vi skulle ønske. :/  God natt.

 • MAT TIL MEG OG MAT TIL DYRA

  • 12.03.2012kl.21:40
  • (6)
  re guuud så mett og varm jeg er. På tre kvarter så har jeg spist dette


  Er det rart jeg er mett å halveis på vei til grava mi? Men det var godt da. Jeg skal ikke klage, det finnes dyr som ikke får mat her i verden så det jeg kaster kan jeg heller kaste på utsiden å gi til dem. 

  Er dere flinke på å mate fuglene? Jeg var utrolig flink i fjor og litt flink igjennom vinteren da de trenger det mest, men jeg har blitt litt dårligere i år på å mate fuglene så jeg må skjerpe meg her. Elsker å mate dyr  

  For eksempel for 4 år siden da jeg gikk på helse og sosial, så skulket meg og ei veninne gymmen for å gå på butikken å kjøpe to brød til svanene, måkene og endene.. gikk ned på kristiansand kaia å satt der til gymtimen var over. Det var sååå gøy å alle fuglene fikk en mettet mage. Ett brød koster jo noen ganger bare 5 kroner så da syntes jeg virkelig det ikke gjør noe altså. Syntes alle burde gå å gjøre det. Tenk om du var en fugl, hehe.

  Ellers må dere ha en fin kveld skjønningene mine!  

 • HVORDAN VASKER MAN EN VASKEMASKIN??

  • 12.03.2012kl.17:53
  • (20)
  Shallabais. Nå tiner jeg brød fra frysen og skal snart til å lage toast. Gleder meg som en liten unge. Ingenting er som god gammeldags toast med loff, ost, pølser inni og ketchup. Nommy! :):):)

  Etterpå tenkte jeg å vaske vaskemaskinen. Det har jeg ikke gjort siden jeg fikk den desverre og med tiden har det nok samlet seg mye dritt i den som man ikke helt kan se ved første øyenkast. Siden den er 3 år gammel så gruer jeg meg litt kan du si, hehe. Derfor lurer jeg fælt på

  ER DET NOEN SOM VET HVORDAN MAN VASKER EN VASKEMASKIN OG HVORDAN MAN VASKER DEN INNVENDIG??

 • GULT OG ROSA TIL VERANDAEN

  • 12.03.2012kl.14:04
  • (8)
  Jeg sikler etter produktene over. Har fått helt dilla på rosa og gult etter min herlige bloggveninne (link) la ut noen bilder av gult og rosa sammen. De to stolene fra åhlens koster bare 69kr!! Helt latterlig billig, så dette må jeg bare få penger til av noen. Teppet er til samme pris. Bordet er også kjempe billig. Puten er det grei pris på og lysene er billige. Dette er kupp dere! Jeg gleder meg såå til å få inn gult og rosa i hus både ute og inne, men jeg skal ha mest fokus på det ute tenker jeg! :D 

  LIKTE DERE KOMBINASJONEN MELLOM GULT OG ROSA??

 • NAVLE PIERCING

  • 12.03.2012kl.12:24
  • (11)


  Hei hei alle sammen og god morgen! Sola skinner og jeg er kjempe glad i humør. Med det tenkte jeg å tipse dere om en fabilous nettside hvor man kan kjøpe billig navle piercing og andre piercinger. Det som er så bra med nettsiden er at det er helt trygt å handle hos dem. Man blir ikke lurt slik man kan bli på andre nettsteder. De sender ut varene innen 24 timer, det er kvalitet i produktene selvom prisen er lav, det er kjempe god service og VIP kunde ordning til og med.

  Internett siden jeg snakker om er såklart piercingkongen.no!!


  Jeg bestilte nettopp en navlepiercing der fra. Den ser slik ut:


  [Du finner den samme HER! -Kun 89kr!!]

  Sjekk ut hjemmesiden deres (som er lett og organisert) ved å trykke på bildet under! :D

  [Reklame]   Q. HAR DU BESTILT PIERCING DER FRA? 

 • INSPIRATION THIS SUNDAY

  • 11.03.2012kl.22:59
  • (4)


  A LITTLE WANTS, SOME HAVES BUT MOSTLY DREAMS 


  Så du noe du likte? Bildet er laget i polyvore. Genialt nettsted spør du meg!
 • hits