ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

PINK HAIR // STILL DONT CARE

 • 26.02.2017kl.12:44
 • (8)
 • GRAVID OPPDATERING UKE27(26+4)

  • 25.02.2017kl.19:57
  • (2)
  ♥..Fødselstanker: Vaier veldig frem og tilbake om jeg skal på Arendal sykehus eller ikke. Det er nok mitt største ønske men er livredd jeg skal få en rask fødsel å føde langs veien. Er ca 30-40 min til arendal fra her jeg bor. Og om jeg holder ut en biltur så langt med rier er jo også en ann sak. Der skal det visst nok være finere, koseligere stemning, tilgjengelig badekar, mulighet for samboer å overnatte og mye mer. Vi får se om jeg bare lar sjebnen ta saken i egne hender den dagen det heller skjer. Er enda sikker på at jeg skal prøve å føde så naturlig som mulig, men vi får se hvor tøff jeg er når det først kommer til stykket. 

  ♥..Innkjøp: Ikke gjort noen innkjøp på veldig god stund. Venter enda på at drømmevogna i hvit skal dukke opp. 

  ♥..Smerter: Bekkenløsning? Er temmelig sikker på at jeg har begynt å få det ja. Hvert skritt jeg tar gjør vondt, men det blir ekstremt ille om jeg går langt, lenge eller jogger. Har vært hos legen og han trodde også det var det når jeg forklarte hvor jeg har vondt. Godt hverdagen min kan tilrettelegges om dagen :-)

  ♥..Andre plager: Er vel enda plaget av trøtthet. Men nå er det ikke lenge igjen til fødsel å hvis jeg er like trøtt etter fødsel så er jeg det iallefall for en annen grunn. Å det er vel meningen man skal bli litt sliten og trøtt de første årene, hihi. Jeg er forberedt og har hentet superwoman kappa klar.

  ♥..Hva skjer med dyrene mine etter fødsel: Kattene mine skal bli hos meg til de dør. Å de skal være lykkelige katter til de dør. Og de vil for alltid bli tatt mer enn godt hånd om. De er tross alt mine babyer de og. De blir ikke prioritert noe mindre. Skal også utvide dyrefamilien min etterhvert. Kanskje en innekanin blir det neste? Dyr vil alltid være min største hobby, min største lidenskap og hva jeg kommer til å brenne for til jeg dør. Jeg har allerede to animalske tattoveringer jeg vil gjennomføre ila ett par år. Jeg vil også fortsette å redde dyr så godt jeg kan fra gata/det hjemløse liv. 

  ♥..Liv-att: Om det er livatt i magen? Det er stuvilt til tider og sparkene blir bare hardere og hardere. Har igrunn fått litt noia. Er jo enda 2-3 mnd til jeg skal føde å Mille kommer til å vokse for hver dag. Sparkene blir ikke akkurat svakere med tiden. Blir stressa over tanken om hvor vondt det kan bli mot slutten, haha. Sparka ei gang i ribbeina igår. Jeg skvatt. Håper ikke det gjentar seg. Takk å lov for at hun ligger lavt nede fortsatt ♥

  ♥..Cravings: Jeg tror ikke det blir noen cravings på meg, meeeeen jeg har fått litt dilla på blomster og planter etter jeg ble gravid. Spesielt planter. Er jo så enormt glad i jordas natur og om ikke naturen vil vise seg riktig enda på utsiden så har jeg dradd den med på innsiden enn så lenge hvertfall. Jeg får til og med til å holde liv i grønne planter! Må være noe med graviditeten.. Morsinnstinkt - eller noe....

  ♥..Andre tanker: Gleder meg bare til dette er over å jeg kan hoppe i de gode trange korte klærne mine igjen, haha. Har ikke tenkt på noe annet de siste mnd. Gruer meg til melkespreng. Gleder meg til bikini sesong med melkespreng (hahaha, har alltid vært så flat men ikke nå). Gleder meg til å lære mer om det å lære andre. Og håper at fødsel går bra. At ikke det verst tenkelige skjer (krybbedød) og at hun er frisk! 

 • KJÆRE MILLE!

  • 22.02.2017kl.11:15
  • (2)


  Kjære Mille- Tomine! 

  Jeg er langt ifra perfekt men jeg skal gjøre mitt alt for at du skal vokse opp i trygge omgivelser. Jeg skal beskytte deg mot alt det vonde eller omgivelser som kan foresake stress. Som har foresaket meg stress. Du skal få slippe å bekymre deg. Du skal slippe å bekymre deg for "voksen-ting". Det skal mamma og pappa ta seg av å skjerme deg fra. Det lover jeg med hånden på hjertet. ♥

  Jeg ser deg. Jeg ser deg når du er lei deg å du skal vite at fanget mitt er ditt lille trygge rede du kan komme til når du føler ting kanskje ikke er så greit. Hos meg er du trygg. Hos pappa er du trygg. Å det er lov til å gråte. Jeg skal ikke fortelle deg at du må slutte. Du skal ikke lære at å gråte er en skam eller for pyser. Å når du gir meg i gave din første tegning skal jeg fortelle deg hvor flink du er og takknemmelig jeg er for at du er en sånn omtenksom og gavmild en person. Slik jeg skal oppdra deg til å bli.

  Du skal ikke bli oversett i oppveksten. Du skal bli sett, hørt og respektert. Du skal få trygge rammer du kan forholde deg til og en hand å holde i mens du vokser til. Jeg skal ikke skrike til deg eller snakke deg i munnen. Du skal få tid til å fortelle meg hva du har på hjertet uten forstyrrelser. Du skal kunne komme til meg hvis du har noe vondt å fortelle. 

  Om du er homofil (lesbisk), bifil eller transeksuell så skal du vite at det er helt ok. Det definerer ikke deg som person i mine øyner. Det er bare en del av hvem du er. Om du har lyst til å skru på biler så skal jeg stå ved din side å klappe. For i mine øyner så har det ingenting å si så lenge du er deg selv, så lenge du er lykkelig og så lenge det ikke skader andre levende vesener. 

  Du vil bli oppdratt til å elske dyr. Litt mer enn normalt kanskje. Til å ta vare på levende individer og på denne kloden som vi videre skal leve på. Du vil bli miljøbevist og forhåpentligvis deretter miljøvennelig. 

  Jeg skal love deg at du blir viktigere for meg enn ei fyll. Jeg kommer ikke til å ta ett eneste glass alkohol foran deg eller mens du er i hus til du er stor nok jente. Selv da skal jeg ikke bli full foran deg før du er stor nok til å drikke selv å tåler en stk møkkings mamma, hahuff. Det skal føles trygt for deg her hjemme og du skal aldri være redd for at jeg kommer til å endre personlighet foran deg. Jo kanskje når jeg går gravid de 9 månedene med din nye søster eller bror. Kanskje da blir jeg litt rar men jeg lover å skjerpe meg så fort din søsken er ute til verden igjen. For du skal slippe å vokse opp alene som enebarn.

  Kjære Mille-Tomine. Vi skal gjøre vårt beste for å bli de beste foreldrene for deg. 
  Og jeg håper alle kan respektere våres valg som foreldre. Kanskje er ikke du enig i oppdragelsen. Kanskje er du vokst opp på en helt annen måte og finner det unaturlig at barnet for eksempel kommer til å ha kjøttfrie dager / kun spise kjøtt som er jaktkjøtt (ikke industri, butikkkjøtt). Men det er vårt valg til syvende og sist. Fokus bør være på alt det gode vi gjør/ kommer til å gjøre. Det er vi som er foreldrene og ønsker ikke at andre skal ta seg av oppdragelsen. Valgene vi tar er nøye diskutert og tenkt igjennom, og det er viktig å definere sin egen familie slik vi ser for oss passer oss alle bra (meg, tor og mille). 
   
  Vi gleder oss til å møte deg Mille ♥

 • 2017 - TRENDING!

  • 10.02.2017kl.22:18
  • (6)


  ♥.. (NETTING) STRØMPEBUKSER I FOKUS  ♥.. CHOKERS  ♥.. BELTER, LANGE TOPPER OG THIGH HIGH BOOTS
  ♥..PATCH & FLOWERPOWER
  Dette er bare noe av hva som er årets trender. Røde lepper, pastellfarget hår, asymetriske plagg, kamuflasj, topper med tekst og motiver etc. Ett litt lekent år med andre ord og ett hint av 80 tallet med en vri. Kjenner det skal bli deilig å få kroppen min tilbake igjen etter fødsel (01.06.17) ♥

 • MAGEOPPDATERING FØR OG NÅ!

  • 06.02.2017kl.23:48
  • (2)
  Utrolig moro å se på før- og etterbilder av magen. Syntes magen har blitt litt hardere. Navlen litt mer ut (kremt, bare halve navlen wtf) og kanskje litt rundere. Nå føler jeg meg gigantisk selv om jeg hører at jeg er liten (ikke at det finnes noen fasit på hvordan magen skal se ut i svangerskapet) og det er vittig å se tilbake til begynnelsen av svangerskapet da jeg følte meg kjempe svær. Var jo ikke stor i det hele tatt, men større enn jeg var vant til så klart og regner med det er helt normalt å tenke at man er stor når man ser en ørliten forskjell i starten av svangerskapet, hihi.

  Her er ett bilde eksempel hvor jeg syntes jeg var kjempe stor (ikke le)  Jeg ler. 

  Hvis jeg føler meg elefant nå. Mon tro hvordan jeg vil føle meg om tre mnd til da. Nei nå får jeg dekke navlen til med minionsplaster igjen. Kjæresten min har gitt meg varig mèn sist han så navlen min og skrattlo fordi den ikke lenger så ut som en navle. HA! Møkkamann (:P<3)

  Ha en god natt alle sammen!!♥

 • TOR HENRIK SVARER!!

  • 05.02.2017kl.12:57
  • (2)


  → Hvor var du da du fant ut at du skulle bli pappa?
  ... Jeg var utenfor en barnehage på gimlekollen, første dag i ny jobb (som maler)
  → Hva følte du da? (beskriv i korte trekk)
  ...Jeg ble stressa, nervøs, tenkte: hva i huleste skal jeg gjøre nå??!?!?!
  → Hva føler du idag ang det å skulle bli pappa? Har det endret seg?
  ...Det å skulle bli pappa føler jeg nå at er noe jeg kan se frem til, noe jeg kan glede meg til og være stolt over.
  → Hva er det du gleder deg mest til ved å skulle bli pappa?
  ...kanskje det å skulle bli kalt pappa, er ikke noe jeg gleder meg mindre til enn andre (unntak av bleieskift og skriking)
  → Hva er det du gruer deg mest til ved å skulle bli pappa?
  ...Bleieskift og skriking


  → Har det egentlig gått opp for deg at du skal bli pappa? Hvis JA, når begynte det å gå opp for deg?
  ... neja sier vi, sånn halveis, men det begynte å gå opp for meg når vi var på ultralyd og enda mer første gang jeg kjente spark.
  → Hva er det verste med Adina etter hun ble gravid? (HA)
  ...hormonene....... trenger jeg si mere...
  → Hva er bra med Adina etter hun ble gravid?
  ...hun verken røyker eller drikker, ho tar veldig mye ansvar, (jeg burde kanskje ta litt mer ansvar av å til ei gang i skuddåret)
  → Har du forandret deg på noe vis i svangerskapet? Hvis JA, hvordan da? (+-)
  ... Jepp. Hvis vi krangler har jeg funnet ut at det er best å bare legge seg flat, min stahet må jeg rett og slett legge litt til sides, jeg har blitt ganske rutta på å svelge kameler og hvaler, jeg verken drikker eller fester, jeg røyker ikke, kjører ikke så fort lengre i bil osv osv..
  → Hvis du fikk tre barn, hva skulle de hete?
  ...Mille Tomine (selvfølgelig siden det er det ho skal hete), Kaylee,og Snorre
  → Hvordan ser du for deg din fremtid som pappa. Hva er din rolle som forelder og hva drømmer du om?
  ...min rolle som pappa er at jeg skal gjøre alt i min makt for at mitt barn skal ha en så god oppvekst som mulig, jeg skal være der for ungen, dra ungen med på turer, være med å støtte ungen i den/de sportene ungen vill drive med, om det så er frimerkesamling så skal jeg være med å hjelpe å få tak i sjeldne frimerker hvis det gjør ungen glad
  → Har du blitt sympatigravid? (Lagt på deg noen kg, fått cravings, kuttet ut div usunne ting..osv?)
  ...neeeh, tror ikke det, har ikke lagt på meg, er ikke noe særlig godteri/brus person så ikke noe forskjell der, ikke noe cravings, eneste er vell sluttet å røyke og så si ikke drikker (kan ha ei pils sånn ei gang iblandt men det er til maten, noe mer frister ikke.)
  → Og sist men ikke minst: Hva tenker du om fødselen?
  - Hva gruer du deg mest til: 
  Hvordan jeg reagerer når jeg får beskjed om at vannet har gått, og når ho føder, jeg vill være der men samtidig ikke....
  - Hva gleder du deg til: 
  Når alt er over, ungen er ute og hormonene er vekk! 


  Thanks Daddy for at du tok deg tid til å svare på disse spm! Vi ♥ Deg!!

 • ETTER JEG BLE GRAVID...........

  • 05.02.2017kl.11:56
  • (0)


  ♥.. Har jeg lagt på meg 12 kg (jeg har ifølge den synske morra mi bare 1 kg igjen å legge på meg de neste 4 mnd, haha)
  ♥.. Slutta å røyke. Har vært røykfri i 137 dager.
  ♥.. Slutta å drikke i svangerskapet.
  ♥.. Mista en del hår. Så har mange halvknekte hår-tuster her og der.
  ♥.. Har jeg fått større pupper å elsker det. Får vel nyte det så lenge det varer før de blir seende ut som to beverhaler.
  ♥.. Er jeg enda mer sugen på å flytte.
  ♥.. Passer jeg ingen av mine dongeribukser lenger.
  ♥.. Kan jeg barbere leggene omtrent hver dag. Håret vokser fortere enn jeg klarer henge med.
  ♥.. Har jeg fått ett helt annet syn på graviditet enn jeg hadde.
  ♥.. Er det mange trenings-øvelser jeg ikke lenger kan gjøre, å det gjør meg så triiiiiiiist. 

  ... Ellers er alt greit, haha! Gleder meg til å bli mamma jeg! Mamma faktisk.. føles enda ikke naturlig ut å si det. Jeg passer nok best til å være kattemamma jeg men tror at dette kommer til å bli veldig veldig morro å koselig alikevel. Har jo alltid drømt om en familie så. En familie hvor mor og far er sammen, hvor vi har en gutt og en jente samt mange mange dyr! Og det, det skal vi vel klare å få til! :D

 • GRAVID OPPDATERING UKE24(23+4)

  • 04.02.2017kl.16:49
  • (4)


  ♥..Dager igjen til termin: 117 dager igjen
  ♥..Trimester: 2 av 3

  ♥..Cravings: Absolutt ingenting, men jeg skal innrømme at snusen til Tor Henrik lukter ekstra godt om dagen. Så mens han tar seg en snus så snuser jeg i snusboksen hans ett par sniff. Da er jeg i mitt ess!

  ♥..Plager: Ryggsmerter på venstre side av ryggen spesielt. Tor Henrik maserer som en gal men det hjelper ikke alltid. Ikke bare vond rygg er en plage men også tannkjøttet mitt. Rene crimescenen i vasken etter jeg har pusset tennene om dagen. Blod   over   alt. Og litt magekramper i ny og ne samt trøttheten min som aldri slipper tak. 

  ♥..Innkjøp: Jeg har ikke kjøpt noe nytt i det siste men legger ved ett bilde i bunnen av en body og noe "acc" jeg fikk av svigermor her om dagen. Ellers titter jeg mye på vogner. Jeg kunne tenke meg hvit (ja jeg vet det blir fort skittent!) mens Tor heller mer mot mørkegrå. Vi får se hva valget faller for. Kanskje jeg må dra frem mine bestikkelse-skills.


  ♥.. Redeforberedelser: Her vi bor nå syntes ikke jeg det er idyllisk å skape en familie. Leiligheten er fin men barnerommet er alt for lite. Har ikke plass til jakkestativet vårt på andre steder enn det lille barnerommet og klærne våres flyter over alt. Det er trafikk hvor enn jeg snur meg å generelt bare ikke slik jeg har sett for meg barnet mitt skal vokse opp. Så vi kikker stadig vekk etter ett nytt og gjerne billigere sted å bo. Skal på visning kl 14.00 på søndag. Håper den faller i smak å at alt ordner seg men det haster selvsagt ikke. Bare meg som klør litt ekstra i fingrene om dagen. Vil jo helst flytte før en evt fødsel. 

  ♥..Fødselstanker: Jeg har begynt å grue meg litt mer nå. Regner med det forsvinner nærmere mål når man blir lei å bare vil presse barnet ut. Kjenner at jeg er fryktelig glad for at jeg har en kjæreste å føde sammen med. Hadde vært enda reddere hvis ikke. 

  ♥.. Gravidklær: Jeg hadde egentlig ikke tenkt å bruke penger på gravidklær. Mammabukse høres så trist ut og det er jo ikke snakk om mange mnd man går i tights å kjipe joggebukser. Føltes veldig greit ut å spare de pengene. Helt til jeg for moro skyld skulle prøve ei mammabukse (dongeri) her om dagen å du verden for en ny verden!! Så jeg gav etter å kjøpte meg ei mamma dongeri bukse jeg har tenkt å bo i. Skal bo i den etter fødsel å jeg. Himmelbuksa!!  Body/Lue/Sokker har farmor til Mille strikket! ♥
 • hits