ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

FUCK V_DAY

 • 14.02.2016kl.22:37
 • (5)


God kveld nok ei gang dere. Idag var det jo morsdag som dere vet og jeg hadde kjøpt en pakke roser til ho kjære mor. Jeg satt de på verandaen å gikk ut for å drikke . Skulle jo så klart huske å ta dem inn når jeg kom hjem men med prosenter i blodet så gikk det rett i glemmeboka. Når jeg skulle hente de inn på morgenen holdt jeg på å le meg ihjel. De var jo helt frostskada. Jeg kunne spist de som kjeks. Men de tinte veldig raskt da jeg satt dem inn igjen. Trodde jeg hadde redda de men neida.. de var så ødelagte innvendig at vi ikke kunne fjerne plastikken rundt for da ville de bare bøyd seg å rast fra hverandre. Ikke den vakreste blomsten hun har fått akkurat men det var tanken som teltes påstod ho.  

Bedre med en rosebukett som egentlig ikke fungerer enn en urteplante som jeg hadde tenkt å kjøpe for tull in the first place. Var tilbud på urteplantene og siden det alltid er tanken som tells så tenkte jeg å kjøpe nettopp det. Sånn er det når man er fattiglus for tiden. 

Anywho - deler to bilder fra igår. Kusina mi er hun blonde til høyre og de to til venstre ble jeg kjent med igår. Kjempe søte jenter og en god bukett som gleder seg allerede til neste gang. God natt 

FUCK VALENTINES DAY

 • SUNSHINE

  • 12.02.2016kl.15:44
  • (2)


  God dag sunshine, god dag godtfolk! Uæ' så fint vær vi har hatt idag! Uæ' så fint vær vi får de nærmeste dagene. Sola smitter på humøret og ryddelyst. Jeg har shina hele leiligheten idag og gjort hverandaen litt koselig så det frister å sitte der ute. Gleder meg så til våren og å kunne gjøre det enda koseligere der ute med kuteppet jeg fikk av farfar og farmor til gulvet og diverse andre pynteting. Skal lage det så koselig at de fleste (inkl kattene mine) foretrekker å sitte der :D 

  Snart skal meg og ei veninne dra på en liten roadtrip til lillesand for å besøke en katt som trenger ett nytt hjem snart. Tenkte å se hvordan det stod til med den og ta noen bilder av den om det lar seg gjøre idag. Sist freste og slo den etter meg som en gal fordi denne katten hadde aldri noen hjem (mest sannsynelig) og var en skikkelig redd uteligger. Måtte fanges i kattefelle av veninna mi å ble kjørt til meg hvor den bodde i en uke. Nå har den vært i fosterhjem i noen måneder å jeg håper så inderlig på en liten snev av forandring men jeg har mine tvil desverre. Utrolig hvordan folk kan dumpe katter eller la være å kastrere/sterilisere dem altså. At folk aldri lærer!   Er iallefall glad mine har det trygt og godt og jeg savner engelen min Ute noe forferdelig. Føles hele tiden som om en katt mangler. Håper du har det greit i katteheaven pus. ♥

  På bildene over ser dere bilde av mammadalten Dot. Nyter sola på hverandaen. Og det skal ho her og! Snakkes :)

 • SOFAEN MIN // COSY CORNER

  • 11.02.2016kl.21:01
  • (2)
  Mange har spurt hvor jeg har kjøpt sofaen min. Dere blogglesere, venner og bekjente. Den er fra skeidar å heter cosy corner. Verdens beste og søteste sofa om jeg må si  det selv og lever virkelig opp til navnet sitt. Det store hjørnet på sofaen er sinnsykt koooselig! ♥

  Ofte ser jeg den på tilbud, men den er ikke så dyr heller. Og det gøye med denne sofaen er at man kan bygge den i alle slags vinkler som man ønsker. Alt etter smak og rom muligheter. De har også utallige stoff og farger man kan velge å vrake i slik at den blir spesielt designa for akkurat deg! 

  Sofaen er mitt beste innkjøp og kupp å jeg kommer vel aldri til å bytte merke igjen. Once you go cosy, you never go back! ♥

  Gulvteppet er fra rusta å er på tilbud nå til latterlige 200kr. Det er ikke vanelig "pels" på teppet slik de fleste har. Det er ett merkelig men sinnsykt stilig stoff hvis man ønsker å ha ett litt annerledes teppe. 

  Bordet er fra Jysk. Rose puta fra bohus. Sølvputa fra kremmerhuset. Grå puta fra rusta. 

 • LA OSS SNAKKE OM GUTTER (IRRITASJONSMOMENTER.)

  • 11.02.2016kl.17:14
  • (8)


  ♦ Gutter i singlett
  .. Er for meg noe av det jævligste jeg ser (beklager ordspråket!). Singletter er ment for jenter. Så enkelt er det bare. Og det verste er at det virker som at en gutt i muskuløs kropp føler seg enda lekrere i singlet. Newsflash: U DONT.

  ♦ Apropo gutter med store muskler
  .. Er også utrolig stygt etter min smak. Jeg kan ikke forstå de guttene som sier at vi "pene jenter" kun liker gutter med store muskler. Nei takk, og det mener jeg. Foretrekker en hårete og mandig kropp jeg. 

  ♦  Apropo hårete
  .. Hvorfor barberer dere brystet deres gutter? Eller armhulene for den saks skyld? Vi legger merke til det og det er ikke mye fint eller mandig skal jeg si deg. Vær som du er. Det er det fineste og mest sannsynelig enkleste også for din del, du gutt.

  ♦  Gutter som ofte deler bilder/videoer av halvnakne jenter på fb
  .. Altså, du fremstår igrunn bare som en liten guttevalp som enda ikke har komt deg ut av puberteten din. Usmakelig rett og slett og en slik mann er ingen mann i mine øyner. Samme gjelder forresten også gutter i 20 års alderen som har en halvnaken playboy modell som bakgrunnsbilde på dataen eller telefonen sin. Come on, grow up!

  ♦ Gutter som ikke er ryddige av seg i hjemmet
  .. Jeg syntes det er uattraktivt når en mann lar ting rundt seg flyte. Ingenting er bedre enn en gutt som med glede tar oppvasken eller svaier rundt med støvsugeren frivillig. 

  #Datanerden
  .. Han som alltid sitter på pc'en å gamer. Det er kanskje søtt i starten av ett forhold men når det har gått seks måneder å du har sett mer til ryggen hans enn annsiktet hans, ja da er det kanskje på tide å enten avbryte forholdet eller bli enige om en balanse. Teknologien vi har per dags dato gjør oss bare mer og mer utilgjengelige, romantiske og tilstede. Legg vekk pc/mobil/tv om du ser mer til de enn dama. 

  ♦ Han som ikke tørker dritt flekkene i doen etter seg
  .. Need I say more? :/

  ♦ Diva guttene
  .. De som lager like mye bråk og drama som ei jente. Ahr, gud hvor irriterende og kvalmt jeg syntes det er. En gutt skal være en gutt (enkel og grei) og en jente skal være en jente (ja, vi er litt kompliserte). Å så enkelt burde det være. Det er takk og lov ikke mange diva gutter i denne verden da. Men de få som finnes må virkelig skjerpe seg ass. 

  ♦ Råner'ne
  .. Gutter som skal tøffe seg bak rattet å spinne/sladde/burne som faen når de kjører forbi mennesker. De så kalte rånerne. Det er ikke kult? Hører du? Spesielt ikke kult etter kl 11 på kvelden å dere står på bensinstasjonen godt opplinet på ei vannrett rekke å ser hvems bil som kan brøle høyest. Hysj!!!!!!!!!!

  ♦  Gutter som er alt for seriøse
  .. Vel mennesker generelt da. Seriøse mennesker. Ugg. Ingenting er kulere enn en god blanding av stian blipp, gordon ramsey og Petter Pilgård.
  Chilled. Laid back. Down to earthe. Pratsomme. Morsomme. Vittige. Tørr å drite seg ut. Kommer gjerne med en grovis. Smiler mye. Ler mye. Tørr å dra en tørr spøk. Altså kule folk er og blir kule folk. Litt som meg, HAHA! :)

  Vel. Dette innlegget ble langt å jeg kunne fortsatt i en evighet. Er det noen punkter her du IKKE er enig med meg på? Noe du ønsker å tilføye? Skriv det gjerne i kommentarfeltet. Gleder meg til å høre fra deg! 

   

  ♥WHO RUN THE WORLD - GIRLS! ♥

 • NEW:IN

  • 09.02.2016kl.18:20
  • (6)


  GOD KVELD BUTTERFLIES ♥  Dagens shopping er jeg veldig fornøyd med. Dro på senteret med kusina mi (som forøvrig er den beste å shoppe med, hun kunne vært stylist - hehe) å kom hjem med nye sko, bukse, jakke og en genser som jeg ikke tok bilde av fordi det var en criss-cross-cropped-top-sweater som ikke ble fin på bildet nomatterwhat. Blakka meg litt mer enn jeg burde men holder på å selge 19 plagg nå via facebook å håper jeg får solgt det meste slik at jeg ikke går i tap idag. 

  Jakken kostet 349 å finnes også i fargen militærgrønn. Buksene 199. Skoene 300. (-sørlandssenteret)

  Apropo skoene så er det de beste jeg har kjent i hele mitt liv. Ofte må man gå seg til nye sko men disse her kunne jeg nesten ikke merke at jeg hadde på. De var på tilbud og jeg er superlykkelig å motivert nå til å trene igjen. Rart hva ett par sko kan gjøre, hihi. Desverre må jeg vente til torsdag med å trene styrke igjen. Ikveld er jeg for slapp å sliten og imårra skal jeg jobbe men til torsdag skal jeg gjøre opp for både idag og imårra. ♦Gledersæ♦  Ha en god kveld videre! ♥

 • NY MAGE-TATTOO

  • 06.02.2016kl.21:04
  • (11)
  Som alle mine tattoveringer, så var dette nok en spontan tattovering. Ikke tenkt igjennom mer enn ett par dager. Jeg tenker litt sånn - "man lever bare en gang" så hvorfor ikke? Mange sier tattoveringen kommer til å bli ødelagt hvis jeg skulle blitt gravid. Men det fine med kroppen er at den har en tendens til å utføre mirakler. Den kommer ikke til å bli strekt, men om jeg skulle være så uheldig så vil jeg påstå at barnet er viktigere enn magen min og hva andre tenker om den. Gi meg strekk merker å jeg ville vært stolt. Men det er kanskje bare meg! 

  Tok denne igår. Fant ett inspo bilde på instagram å kjørte på. Jeg vet at plassen er temmelig vågal men hadde ett merke på magen som har plaget meg i mange år å dere kan se det skimte sånn smått igjennom sommerfuglen på høyre side av bildet. Heldigvis så forsvinner det helt når jeg skal fylle i detaljer og skygger neste gang. 
  Skulle egentlig ta alt på en å samme dag men fy-te-faen så vondt det var! Ren tortur. Ett rent smertehelvette uten like. 

  Jeg har mange tattoveringer fra før men ingen kan seriøst måle seg med denne. Jeg måtte ta det i to omganger å flere ganger holdt jeg på å bare stoppe hele tattoveringa midt i å aldri fortsette på den. Ja så vondt var det! Så gruer meg virkelig til neste gang men jeg bare må klare det. Den blir jo så fin til slutt. Ikke helt lik denne men nesten. Dette var iallefall inspoen til tattisen:


  Skal ha samme under puppen også men den skal være helt lik. :D Hva da copycat? 

  Anywho. Jeg anbefaler IKKE å tattovere seg på magen mtp smerten. At det er kult er en ting, men at det er fryktelig smertefult er en helt annen sak. Alt i alt er jeg veldig fornøyd å ser potensialet til sommerfuglen. Gleder meg til den blir helt ferdig. Jeg som er den største cropped-top hora. Tenk å kult å gå med cropped tops å vise frem denne til sommeren - hihi. Blir aldri voksen jeg og godt er det! 

  "YOLO"

 • INSTAHORA

  • 04.02.2016kl.10:13
  • (3)


  Følg meg på instagram: byadinajb
 • hits