ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

#BART

 • 24.02.2015kl.22:37
 • (2)


Tror jeg dauer.. Jeg syns, som dere ikke vet, at bart er noe av det kuleste jeg ser på en ung gutt. Bart er kanskje harry, men det er mann-ete og jeg liker en manne-mann fremfor en som shaver brystkassa eller så vidt har noe hår på kassa. Sjegg og bart, kan det bli tøffere egentlig? Hihi.. 
Klarte utrolig nok å overtale dennis til å spare til ett langt sjegg for litt siden. Det ble til slutt for mye at vi valgte å fjerne det. Men han lovet meg å vise meg hvordan han ville sett ut med bart så han fjerna sjegget og beholdt barten. Det var ikke meningen han skulle beholde det men jeg syns det var så kult at jeg klarte å smiske meg til at han måtte beholde barten noen dager til. Haha!! Har gutta egentlig noe valg når jenter er på sitt staeste?

Og enda gøyere så fikk jeg lov til å style han på MIN måte idag. Jeg valgte ett antrekk jeg klassifiserer som en velstelt mann igjen. Ikke noe soss, for det spyr jeg av. Ikke alt for gammeldags heller men noe midt på treet og slik jeg så det for meg, slik ble det også. Han kledde det! Bare synd han syns det var for varmt til å gå med det til vanelig.


 • MONKI ANTREKK #BRAVE - INSPIRATION

  • 24.02.2015kl.13:16
  • (13)  Håper dere ble inspirert til å tenke utenfor boxen. Det å jobbe på Monki er utrolig kult. Vi har så mange klær og acc som er litt anti A4 men vi har også klær for de vanelige. Igår fikk vi leke oss litt i butikken og jeg valgte ett tema kalt: #BRAVE. Man er modig om man tørr å gå slik en vanelig dag. Kom innom monki for en litt anderledes opplevelse. En hyggelig opplevelse doh. 

  Alt jeg har på meg på bildet er fra monki. Hva syntes dere om looken? Kunne du gått slik, hihi? #MEOW

 • YESTERDAYS LOOK

  • 22.02.2015kl.11:40
  • (6)
  Hei hei! Denne uka har jeg jobba 6 dager på rad.. Det skal bli lenge til jeg jobber så mange dager igjen på rad. Har vært utrolig tungt, men også glad jeg klarte å gjennomføre det :) Så idag har jeg fri og skal på an igjen imorgen. Ville bare innom å si hei ettersom det har vært litt stille på denne fronten. 
  På bildene ser dere igårsdagens look på jobb. Litt vågal men etter sesongen i det minste. Armcuffs, metallic tattoo, magebelte, crop top og deilige bohemske bukser. Syns det er kult at man kan være seg selv på Monki jeg.   Ser dere forresten at jeg har fått anntydning til magemuskler haha!! :) POW!!

 • SKJØNNE MAMMA!

  • 16.02.2015kl.20:47
  • (4)


  Idag fikk jeg den fineste lille blomsten jeg noensinne har fått før. Tusen takk mamma, den står på stue bordet mitt nå! Glad i deg ♥ (bilder under tekst!)
  Dagene går men jeg syntes ikke de går fremover. Jeg gråter meg i søvn. Jeg har hatt mareritt to ganger om huset til mamma som nylig brant opp. Jeg tenker på mamma, på alt ho har mista. På hvor modig ho var den dagen og hvor skremmende det må ha vært. Jeg savner pussi og nikita så utrolig at jeg vil spy. </3 </3

  Men jeg prøver å ikke tenke på det. Jobber selvom det er blytungt og jeg surrer lett. Står på og prøver å komme igjennom dagen. Men det er ikke meg det er synd på. Ikke i det hele tatt. Jeg er bare en sentimental jente på 25 år som griner av det meste og blir lett påvirka over andres situasjoner. 

  Vel.. idag prøvde jeg å freshe meg opp litt på håret. Er det noe jeg er lat med så er det håret. Som regel er det rett ned eller i strikk. Tror det falt i smak hos folk iallefall. Det var jo koselig. Og så gikk jeg med jeans bukse og skjorte idag. Butikken våres er fylt med jeans om dagene. Kom innom monki for å sjekke ut alternativer :) Ha en ellers fin kveld videre. Håper alt går bra med dere!

 • FREDAG DEN 13 - DA MAMMA MISTA ALT! </3

  • 15.02.2015kl.13:48
  • (12)


  Jeg kommer ikke til å gå i detalj hva som skjedde denne dagen, hvordan jeg fikk vite det og alt mamma gjorde men fredag den 13 er en av de verste dagene jeg har hatt i mitt liv. Mammas hus brant opp. Mamma lå i 2 etg å sov og ble våknet av kattene. Etter det startet helvette på jord. Ingen nødutvei i andre etg. Trodde huseiere var pliktige etter loven å sikre en nødutgang i tilfelle brann skulle oppstå? Mamma gjorde alt hun kunne for å redde de to kattene sine som ho elsker mer enn annet på jord. Absolutt alt i sin makt, men det var umulig å finne de. De var redde og sprang nok enten rett i døden (i under etg) eller gjemte seg og ble kvalt av giften fra røyken og derretter døde. Mamma er ok. Hun måtte hoppe fra 2 etg som er temmelig høyt (4m sies det?) og endte opp med to ødelagte fingrer og masse blåmerker/skraper osv. Men fysisk så klarte hun seg bedre enn man skulle trodd. Og ingenting er bedre enn at enns egen mamma overlever og det takket være kattene hennes. Jeg er di evig takknemmelige! ♥

  Huff kattene. Jeg har grått og grått og ikke fått sove og grått litt til. Pussi og Nikita er like mye familie medlemmer som kusinene mine er. Og ingenting er vondere enn å vite at ett liv eller fler er gått tapt. Bare sånn plutselig. Det gjør så vondt. Det gjør så vondt å vite at mamma har mista alt hun eier og har. Alle minnene, bildene, dagbøkene, barndomsting hun har hatt, jeg har hatt. Alt! Det gjør så vondt. Det er så ufortjent. Hvor mye skal mamma gå igjennom i dette livet egentlig? Hvorfor skal alltid sånne ting skje med de gode menneskene? Og uskyldige dyrene?

  Nå gjelder det bare å være der for mamma. Dette er helt grusomt. ♥ 
  Nikita og Pussi </3 Jeg elsker dere. Jeg savner dere. Jeg kommer aldri til å glemme dere. Tusen takk for deres innsats. Huff dere må ha vært redde. Jeg håper ett mirakel finnes. Jeg fikk håp da jeg leste om katten som kom hjem 10mnd etter en brann hvor eier var helt sikker på at katten var død. Han var inni huset og eier måtte bare gå fra han siden det var så ille. Jeg har ett lite håp og jeg skal ikke slutte å lete før de sier de har funnet restene deres. Kjære gud, hvis du finnes. Glem det materialistiske. Gi oss tilbake barna til mamma!!!!!!!!!! :'( Det er alt jeg drømmer om nå. Og at mamma skal klare å komme seg videre igjen! 

  Glad i deg mamma. Er så glad for at du lever. Verdens sterkeste, modigste mamma! 

 • EAT SLEEP WORK REPEAT

  • 11.02.2015kl.23:44
  • (0)


  God aften dere tålmodige mennesker. 
  Dagene går i ett. Trening, spise, sove, jobb og så på repeat igjen. Kan innrømme at jeg har hatt det ganske tøft i noen dager også og derfor har det ikke vært noe å blogge om. Hvem vil kun lese om syting og triste innlegg? Ikke meg hvertall og sikkert ikke du heller.
  Ting er ikke så veldig mye bedre nå heller men når det går noen dager så pleier jeg alltid å si til meg selv "suck it up og move on"..

   Har jeg forresten fortalt hvor flink jeg har vært til å trene og spise (sunt) i det siste? Trener som en gal 4-5 dager i uken. Dere skal se det blir transformasjon på denne jenta til sommeren. Jeg blir skuffa hvis ikke, for jeg er sinnsykt flink til å spise frokost, variert, sunt og tar treningen på dønn alvor. Skjønner godt det er avhengighetsskapende og hadde det vært opp til meg hadde jeg trent hver dag men det kan man jo ikke. Da får man verken muskler (siden kroppen trenger hvile for å bygge seg større) og man trenger ikke overdrive heller. Det kommer forandringer om man smører seg med litt tålmodighet, men hvis jeg ikke får ei squat rumpe til sommeren så kjøper jeg meg ei truse med innlegg ASSA. *dauer*  I forgårs lagde jeg meg en spennende og ny rett. Ikke brukte jeg timer/klokke og ikke viste jeg noe annet enn ingrediensene. Gadd ikke en gang å kikke på nett, så alt dette ble lagd på ren flaks og gjetting. Smakte helt ok, kunne kanskje krydret det mer for hadde Gordon Ramsay vært her så hadde han kalt retten min "BLEND", fnis. Dere som ser på kitchen nightmare skjønner.  Dette var det jeg ble fortalt: Pastapenner, brokkoli, blomkål og cremet blomkålsuppe (mista lappen med oppskriften). Leste ikke engang bak på pakka hvor lenge suppa skulle koke. Hater å følge tiden, jeg tar det heller på gefylen. Og jeg la til chili, gulrøtter, paprika og baguetter. Avsluttet med ost på toppen.
  Skal dere lage denne retten så finn ett krydder som passer. Det var alt som mangla.   Har også pynta katten min "ute" litt med sløyfe. Såklart bare for bildets skyld, men han ble nå en kjekkas og virket å føle det selv. Godgutten. Hvem er det som IKKE liker Ute da. Sjarmtrollet.  Måtte alle ha en riktig fin kveld videre.. Følg meg gjerne på instagram. Jeg er ikke en instawhore som følger så mange og stalker bilder opp og ned i mentet, men jeg legger nå ut i ny og ne. Mer enn her hvertfall. <<< BYADINAJB >>>

 • SOMETHING NEW // SHOES, PANTS +

  • 02.02.2015kl.16:36
  • (4)


  God ettermiddag ♥

  Kom akkurat hjem fra en handletur i Vennesla sentrum. Måtte kjøpe noe mat for noen dager. Skyr har bl.a blitt en av mine favoritter. Tenk at jeg ikke turte å smake på det før. Skyr er som en feit yoghurt. Får vann i munnen av å tenke på den. Men en mathandletur går ikke, kommer som regel hjem med noe annet også om økonomien tillater det. Endte opp med to par sko, en bukse og en støvsugerpose i tillegg. (Se bilder lenger nede). Her snakker vi mega kupp altså.. 

  Først kan jeg jo vise dere skoene. Ett par treningssko til meg og ett par til dennis + støvler som jeg trengte så sårt. Har ingen vanntette sko og det er sikkert derfor jeg har blitt syk 3 ganger på 2 mnd. De freshe treningsskoene er kjøpt på Europris. Jeg skjønner jo at det ikke er den beste kvaliteten men så ville jeg ikke ut med all verdens på sko idag. Tror faktisk det er noe av det verste jeg kan shoppe.. Jeg er egentlig en sko-oman men når man er 1.78cm høy ca så er det skikkelig nedtur å dra på skoshopping. Nok om det... de oransje (mine) kosta 249kr. Dennis sine (de blå) kosta 199kr.   Next up er ett par støvler. Ok, ikke døm. De var helt rene og fine og luktet til og med godt. Kjøpte de for 50kr på bruktbutikken. Jeg foretrekker egentlig å handle miljøvennelig og økonomisk. Syns det er en u-ting å alltid skal handle nytt. Har lenge ønsket meg støvler og er glad jeg ventet. Syns de var fine jeg!  Det er jeg som har gjort di skitne btw.. :)

  Så handlet jeg ei bukse på en butikk som heter kluzz her i vennesla. 70% avslag var det på den. 90kr betalte jeg. Helt sinnsykt og de var vanvittig gode. Som å ha på seg en tights. Merket er pieces.  Det var dagens handling. Og nå skal jeg ligge paddeflat rett ut i sofaen med dr.phil på skjermen og min trofaste vannflaske ved min hånd. Dette må skje for snart skal jeg ned å trene igjen tror jeg. Så skal vi ha middag. Så før alt stresset så skal jeg virkelig slappe av.   Ville innom å ønske dere en fin dag så lenge! Skal du/dere noe spesielt idag? :)

 • A GOOD WORKOUT

  • 01.02.2015kl.23:06
  • (4)


  Phew.. Da har jeg akkuratt fått satt meg ordentlig til rette i sofaen min. Den fine, gode sofaen min. Dette kommer ikke til å bli noe treningsblogg og jeg kommer neppe til å kalle ett innlegg for "no pain - no gain" da jeg syntes det er litt laimt, hehe. Men jeg må jo skryte når jeg får til noe. Idag stod jeg på mer enn jeg gjorde på fredag. Var mindre folk der inne og da blir jeg automatisk mer tøff og vågal. Håper virkelig jeg kjenner det i rumpa og lår imorgen. Det er jo det som er drømmen, å bygge på litt større lår og en kardashian rumpe. 


  GenserJakke: H&M // Bukse: Getinspired?  Nå skal jeg bare elte meg i sofaen å se på at mannen tar oppvasken og lager mat. Jeg er heldig der som slipper å lage mat altså.. 
  Mamma var også nettopp på besøk.. Dere må besøke bloggen hennes HER!!!


  Den er ikke så kjedelig som ho ser ut til på bildet, haha.. Humorblogg!  Sov godt da dere! KissANDhugs.

 • KATTEN BEIT MEG I PUPPEN

  • 01.02.2015kl.18:19
  • (4)
  Hola! Idag sov jeg til halv 2. He-re-gud så deilig altså.. Føler meg maks uthvilt og klar for å trene straks. I det siste har jeg blitt så flink med mat. Før spiste jeg aldri frokost mens nå har jeg i en uke tvinget i meg frokost hver eneste morgen. Jeg har funnet ut at jeg må hive innpå mat med en gang jeg har stått opp. Hvis det går en halvtime så mister jeg hele matlysten igjen og det har hjulpet veldig å spise før jeg mister totalt lysten på mat. Jeg har også spist 3-4 måltider hver dag. Om ikke det er store måltidene så er det noe. Idag ble jeg overrasket over meg selv. Dennis lagde spaghetti, en hel skål og jeg spiste opp hele tallerkenen!! Kan faktisk ikke huske sist jeg spiste hele tallerkenen.. Pleier bare å spise halve. Klapper meg selv på skuldrene og satser på at det går fremover nå. Jeg vil så gjerne føle meg bra i bikini på stranda til sommeren.   Buksa jeg kjøpte igår ser sånn ut på og kjennes ut som en tights. Det er de beste jeansene jeg vet om. 199kr på H&M og har mye stretch i seg. Anbefales på det sterkeste og finnes i mange farger.

  Nå skal jeg bare la maten synke og prøve å komme over sjokket at katten min strike beit meg i puppen nå nettopp, hahahaha.... jeg har en katt som er helt vill etter bh'er.. Jeg har gitt han den ene bhtoppen min som han stadig springer rundt med i munnen og har revet i filler. det er ikke sjeldent jeg ser han springe av gårde med bhene mine som han har funnet i skittentøyskurven eller slengt i sofaen.. Nå ligger han i armkroken min og beit just tak i puppen min.. For en katt!!

   
 • hits