ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

BE THE BEST YOU CAN BE

 • 20.02.2014kl.11:27
 • (7)


Det er ingen hemmelighet at oppveksten min har vært vanskelig og satt sine spor hos meg. Det er ingen hemmelighet at jeg ble mobbet i mange år for både utseendet mitt og andre ting. Det er ingen hemmelighet at jeg var i ett forhold hvor det var psykisk og fysisk vold i mange år. Heller ingen hemmelighet at det også har satt sine spor i meg. Det er ingen hemmelighet at selvtillitten min har vært på bunn i mange mange år og at selvfølelsen har vært og enda er lavere enn normalt. Det er ingen hemmelighet at jeg har og enda sliter med depresjon og angst og har det vanvittig tungt men det er også ingen hemmelighet at jeg har forandret meg igjennom årene som har gått. I en mer positiv retning.

Jeg føler selv at jeg har opplevd mye. Mye mer enn det ett menneske i alder av 24 har opplevd. Nå snakker jeg ikke om reiser, men om negative hendelser som har skjedd. Jeg har følt på urettferdighet hele livet, til og med den dag idag men det er først di siste to årene jeg har kjent på at jeg må ta valg som leder i en positiv retning. Før var jeg utrolig bitter av meg. Jeg ville ikke gå med mennesker som jeg følte hadde "alt". Mennesker som hadde det greit, som hadde livet på stell og som fikk alt jeg manglet. Jeg så kanskje opp til og beundret disse personene men jeg ble også veldig bitter mot dem. Det å ha gått igjennom så mye jeg har gjort skaper den man er. Etter behandlinger hos psykologer og A3 så har jeg lært at det er jeg selv som kan styre min egen lykke. Innerst inne så unner jeg alle mennesker i denne verden glede, det å være lykkelige og friske selvom ikke jeg er det. Jeg unner folk en flott familie hvor alle i familien stiller opp. Jeg unner parforhold som får det til å fungere. Jeg unner folk som reiser hvert år selvom det kanskje er 10 år siden jeg reiste ut av Norge. Jeg liker å gi komplementer fremfor å trykke ned på. Jeg liker å dytte folk opp når de er nede. Jeg elsker å spre glede og humor til folk som har en dårlig dag. Det er jo det som er meningsfylt, ikke sant?

Jeg har i di siste par årene virkelig gått inn i meg selv å tenkt at jeg ikke vil være den ødeleggende personen for andres suksess og glede. Jeg vil heller være heiakoret på sidelinjen. Ja vist skulle jeg ønske det var meg, men akkuratt nå eller tidligere har det ikke vært meg som har vært lykkelig. Og det er veldig ødeleggende og gå rundt å være bitter mot andre for enns eget liv. Mange jenter har vært som meg og følt på sjalusi og handlet dårlig utifra det. Kommentere annonymt på andres blogger du egentlig er sjalu på, spre rykter som ikke er sanne om folk, vært slem mot folk du egentlig ser opp til osv. Jeg selv har vært der og tror igrunn vi alle har vært der på den ene eller andre måten, men du kan også stoppe det! Det har jeg.. Man lærer av å feile (forhåpentligvis da!!). Jeg har definitivt lært at det er bedre å være snill og grei mot andre enn å være slem. Man blir faktisk mer ulykkelig av å være slem mot andre enn man tror. 

I di siste årene har jeg, som forøvrig er trass som ett esel, lagt meg flat til de jeg føler fortjener en unnskyldning for min behaviour. Jeg har sagt unnskyld til dem (selvom det er vanskelig å formulere slik jeg skulle ønske jeg kunne formulere meg). Jeg har bedt om tilgivelse til flere for hvordan jeg har vært og positivt har det også vært, for de har tilgitt og lagt alt bak seg. Noe som er så flott med oss mennesker. Vi kan skape fred hvis vi vil. Nå er jeg 24 år. Jeg føler jeg er mer voksen enn jeg noensinne har vært. Jeg er verdens beste venn mot de som vil være min venn. Jeg har alltid, hele livet mitt vært lojal mot mine venner og aldri sagt hemmeligheter videre. Jeg er faktisk en smart person men har kanskje ikke vist meg fra min beste side tidligere. Det er ikke for sent å snu dere! Det er aldri for sent å snu denne verden til en mer positiv opplevelse.

Jeg håper med dette innlegget å inspirere andre til å være snille med andre. Det lønner seg for deg, tro meg. Ta vare på deg selv, ta vare på andre. Livet er for kort til å gå rundt å hate unødvendig og det er ikke sikkert det blir noe morgendag for personen du er slem mot. Om det er di mor, din far, din venn, din "uvenn" eller ditt dyr. Vis respekt for andre og lev etter det mest brukte mottoet noensinne: "Gjør mot andre slik du vil at andre skal gjøre mot deg!" :-) Ha en fin dag dere. Nå kaller jobb..! 

 • RESTYLΔNE SNAKK OG SNIKK

  • 19.02.2014kl.19:17
  • (6)


  Gosj nå er det varmt her i stua.. Samboer har fyrt i ovnen fordi en stk adina alltid er en frysepinne. Men nå holder jeg på å dø av varme. Får vel gi litt varme til fuglene jeg da.. *opp med vinduene* : ) 

  Nå tenker jeg å gjøre det jeg alltid gjør på kvelden.. Se på Trisha Paytas videoer (youtube), Carli Bybel videoer (youtube), snoke litt rundt på div nettsider hvor de selger klær, lese nettavis og sinke så langt ned som jeg kommer i sofaen.. Skal jobbe to dager på rad nå og har så mangel på energi om dagene at jeg må virkelig lade batteriene for å få dagene til å gjennomføres med glans.. Kattene ligger rett ut, det har de gjort i hele dag hele gjengen. Det er vinter igjen på sørlandet med andre ord. Gleder meg faktisk til alle regn dagene vi har i vente nå fremover. Måtte snøen forsvinne! Jeg er klar for sommeren 2014 og den kan ikke komme fort nok..!! ;)

  Som dere ser så er leppene blitt mindre siden igår. Hevelsen er gått ned og resultatet er fint enda. Jeg kjenner jo på meg at jeg skal spare opp til etterfyll.. Det er så fiiint med stor overleppe!! :D Har aldri følt meg finere før.. Aldri hatt komplekser for leppa men har hatt komplekser for annsiktets helhet. Vel nå har jeg ikke komplekser i det hele tatt lenger. Merkelig det der!! Men absolutt fantastisk da! Og det rørte meg at dennis sa jeg var fin med det.. Those little things ♥

 • PAKKE I POSTEN!

  • 19.02.2014kl.15:34
  • (0)


  Jeg er en av swartzkopfs vip testere og skal fremover gi ærlige innlegg om hva jeg syntes om produktene deres. Er kjempe spent og jeg takket så klart ikke nei når jeg bruker deres merke fra før av. Så dette fikk jeg i posten idag og ble kjempe fornøyd med første pakke. Til og med innpakningsboksen den kom i var fin. Skulle egentlig handle shampoo idag men da slapp jeg jo det, og fikk noe enda bedre i erstatning. Shampoo, balsam og hår olje.   One lucky girl.. Ettersom jeg dusjet før jeg fikk pakka idag så venter jeg til imorgen med å begynne å teste produktene. Både meg og håret gledeross! :-)

  BRUKER DU SWARTZKOPF?
  HVILKET MERKE FRA VANELIGE BUTIKKER ER DITT FAVORITT MERKE? 

 • VIDEO: MINE NYE RESTYLANE LEPPER! HVA SYNTES DERE?

  • 19.02.2014kl.14:29
  • (8)


  HVA SYNTES DERE?
  (Jeg tåler at dere sier det ikke var pent. Alle har hver sin smak. Gøy å høre meningene deres!) 

 • FØR OG ETTERBILDER (RESTYLANE)

  • 18.02.2014kl.21:16
  • (6)


  God kveld! :-) Gjett hva jeg har gjort idag? Idag har jeg nemmelig tatt restylane!! Jeg er så utrolig fornøyd med servicen, måten det ble utført på og resultatet. Takket være Dr. Pedro på Saitsklinikken i Kristiansand så ble jeg godt ivaretatt med mye humor og mange smil. At jeg ikke har gjort dette før aner jeg ikke. Mange av dere lurer nok på hvorfor JEG har tatt restylane når jeg har så "store" lepper fra før, men sannheten er at jeg selv føler ikke de er store og overleppa er mindre enn underleppa og det har alltid vært litt småirriterende men ingen skikkelig kompleks akkuratt. Men jeg har vært så heldig å få det og kunne ikke si nei takk heller når dette er noe jeg har ønsket meg så lenge men aldri hatt råd til. Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder imen jeg forklarer litt under hvert bilde ca.. (FØR OG ETTERBILDENE ER HELT I BUNNEN!)


  Her sitter jeg da. Spent, nervøs og utålmodig.. Jeg vil bare få det overstått med en gang jeg.. 


  Her er Dr.Pedro og hans assistent

   
  Assistenten hans hjalp til med å kjøle ned overleppa med is i ett minutt ca..


  Så var vi igang da.. Trodde leppene skulle gå helt amokk.. Har aldri hatt ukontrollert skjelvinger på leppene før (var så nervøs og spent) og dette var jo bare selve bedøvelsen..


  Litt småskeptisk til smerten..


  Ahhh, dette var jo slettes ikke så galt.. Ikke så vondt som jeg så for meg :D


  Endelig kan jeg slappe av mens han holder på.. deilig.. hjelper å tenke på koselige ting..


  Snille Dr. Pedro.


  Og så var vi i gang med det jeg grudde meg mest til.. Selve restylanen.. Det er ikke så vondt som det ser ut til, men på enkelte steder i leppen kunne det være litt ubehagelig.. Hadde jo ikke akkuratt bedøvelse inn i kjøttet i leppa.. Men det var overlevbart og ikke så vondt som det høres ut som sagt.. Hjelper å banne ett par banneord når du kjenner noe ubehag, hihi.. (klumpen ved siden av munnvikene er bedøvelsen)


  Sånn helt alvorlig så ser det verre ut enn det er altså.. Jeg kjente ikke at han holdt på her på dette bildet..


  Her maserer han leppa for å fordele ut/ jevne ut restylanen slik at det ikke klumper seg..
  Viktig med humor på klinikken, hehe.. fikk meg iallefall bort fra nervøsiteten i kroppen.. ;)


  Nåla ser kanskje lang ut men du merker ikke forskjell på om den er lang eller kort, men siden nåla skal igjennom hele leppa så må den nesten være lang..


  Her får jeg se resultatet og er kjempe fornøyd.. Mangler bare litt lipgloss på tenker jeg her, ettersom jeg aldri går uten men jeg er absolutt fornøyd. Veldig uvant men utrolig fint.. Veldig "meg"..


  Sminken er fjernet rundt munnen forresten, det er derfor jeg ser litt rar ut der.. 


  Viktig å ha is på så det ikke blir alt for stor hevelse..


  Well done ADINA!! 

  __________________________________________________________________________________________________________________

  Det gikk virkelig over all forventning idag. Jeg eer så fornøyd med leppene og kommer definitivt uten tvil tilbake. Saits klinikken i skippergata kristiansand er ett sted jeg abolutt kan trygt si jeg anbefaler. Han er så flink og så nøye og ikke minst utrolig morsom en mann, Dr. Pedro.. Er det noen som klarer å beroligge meg som er så pinglete så er det virkelig han altså.. Selve nålene er ikke skumle. Det er vel heller det "ukjente" som er skummelt og det er kanskje det å grue seg som er den verste delen av det å skulle ta restylane for første gang. Dette er min første gang iallefall og absolutt ikke den siste. 

  I leppene har jeg noe som heter restylane perlane med lidokain. Han brukte en kanyle som kalles for pixL.. Måten jeg utførte dette på er ikke den måten som blir mest brukt men den blir bare mer og mer brukt, da resultatet blir mye finere, du får ingen blåmerker rundt munnen og resultatet blir tydeligere på leppekanten. Man får kun bedøvelse i siden av munnviken og det er det hele. Så stikker han inn nåla fra der han bedøvde i samme hålet ca og drar nåla oppover leppekanten i en rask bevegelse, mens han drar den sakte tilbake igjen og spruter ut restylane på vei nedover mot munnviken igjen. Går raskt og effektivt og før du vet ord av det er du ferdig. Neste gang skal dette filmes!!

  Nå, er dere klare for før og etter bilder?
  Here they are..  Flere før og etter bilder.. Idag har vært den store selfie dagen.. Ekstra gøy når leppene er hovne! ;)

  Sånn.. nå ble det mange bilder her, men dere forstår kanskje at jeg er fornøyd? Håper bare hevelsen ikke går ned jeg. Det er denne størrelsen jeg er 100% komfortabel med og jeg har aldri følt meg mer vel før enn nå. Endelig ble begge leppene like store og på overleppa var også den ene leppa litt skjev.. Endelig er de rette. Jeg har all grunn til å være fornøyd enn så langt.

  TUSEN TAKK TIL RESTYLANENORGE.NO FOR DENNE BEHANDLINGEN.

  EDIT: LEPPENE VAR PERFEKTE NÅR DE VAR HOVNE. 14 DAGER SENERE VAR NESTEN ALT GÅTT UT OG DET VAR BARE EN HAUG MED HARDE KLUMPER I LEPPENE.  TRE UKER SENERE OG KLUMPENE VAR VERRE ENN VERST. JEG GIKK ALDRI TILBAKE OG SKAL ALDRI MER HA RESTYLANE I LEPPENE..... ! BYTTER FRA RESTYLANE TIL TEOSYAL..!!

 • PIP

  • 13.02.2014kl.22:48
  • (4)


  Wæææ... Nå har bloggen gått i glemmeboken igjen.. Litt deilig å ikke være toppblogger å ha det presset på seg at man må skrive blogg innlegg hver dag :-)

  Nå ligger jeg i nyvasket sengetøy. Lukter himmelsk om ikke bedre. En smak av sommer lukter det! Gleder meg så til sol og plussgrader!

  Ville bare gi lyd fra meg! Sov godt <3

 • KRONISK SNUS I LEPPA

  • 08.02.2014kl.09:43
  • (0)


  Indeed! Etter jeg hadde denne "tannbyllen" så har en del av det ikke gått vekk enda. Fordi om det ikke er synelig så kjenner jeg det godt under nesa og litt ner mot leppa. Jeg kan ikke se det selv, jeg kjenner det bare. Kjennes ut som jeg går med snus, hele dagen. Skikkelig enoying men det er vel noe jeg må leve med. Jeg er jo tross alt gud's prøvekanin for alt mulig.. 

  Snart kaller jobb og det blir deilig å jobbe igjen etter å ha vært sykemeldt og hatt litt fri. Savner å ut blandt folket igjen. Savner kundene. Så dette bør jo bli en bra dag, dont you think? :-) Ha en fin dag dere! <3

 • MIN NYE HATT - SOMMERENS MUSTHAVE

  • 07.02.2014kl.21:56
  • (0)


  Nå har jeg og skjønne Jeanette fra wa2wo tenk å bli flinkere til å gå med hatt. Ikke bare er det døds kult, men også veldig elegant om man har en hatt med bred bremm til en maxi kjole typpisk. Jeg beklager at jeg bruker bilder fra ipod men jeg har ingen fotograf og fikk aldri noen brukbare bilder med kameraet, hihi..

  Men hvor kult er det ikke med hatt da? For de som kler det mener jeg? Til nå har jeg bare brukt den for bilder, men så fort sola titter frem skal jeg definitivt bruke hatt mer. På tide å slutte å være så kristiansandsk i klesstilen og heller gjøre noe mer ut av stilen. Det syntes jeg kristiansandere bør begynne med.. å slutte å være så firkanta/ a4. 

  Min hatt er kjøpt på Morris i kristiansand og kostet 250kr.. Kan få en nokså lik, men ikke like fin på H&M til rundt 150kr.. Men det er jo klart min er finere når min er dyrere. Slik er det jo med alt! Jeg gleder meg iallefall til våren nå... weeee!!!

  BRUKER DU HATT?

 • SOO HAT

  • 06.02.2014kl.21:49
  • (7)


  Dagens innkjøp er egentlig kjøpt igår, men det blir jo dagens innkjøps innlegg da, hihi.. LIKE/ DISLIKE?

  ...Hatten er kjøpt på H&M!

 • BILDE REDIGERINGS SIDER (TIPS)

  • 06.02.2014kl.18:59
  • (3)


  Det kan hende du vet om de fra før av, eller kanskje har du di allerede på pcen men jeg velger alikevel å lage ett kort innlegg om det i tilfelle det er noen der ute som ikke har disse. Jeg er helt avhengig av å redigere bildene mine.. Ikke photoshoppe som i å gjøre meg tynnere, fjerne kviser osv.. Men å gjøre fargene på bildene mer klarere.. Å gjøre bildet skarpere og fremheve bildet på en tydeligere måte. Til det bruker jeg ett redigeringsprogram som heter PHOTOSCAPE. Det er mitt favoritt program of all time. Det er her jeg gjør bildene tydeligere osv.. Det er også her jeg cropper/ kutter bildet, lager GIF, legger til stjerner om jeg skulle ønske det, og bruker mosaikk (en sånn som lager blury over for eksempel ett bil nummer, ett telefon nr osv som ingen får lov til å se).. Jeg elsker photoscape, anbefaler det på det sterkeste og det er gratis + utrooolig lettvindt. Her er 4 bilder jeg har redigert i photoscape..  Neste redigeringsprogram jeg bruker er PIXLR. Pixlr bruker jeg når jeg skal gjøre bildene litt mer spennende i form av farger men også tydelighet. På Pixlr er det mange muligheter og dette er også mitt favoritt program. Du kan redigere bilder i forskjellige fargenyanser, hvor klart og tydelig du vil bilde skal være, du har utrolig mange gode effekter her og dette er også ett kjempe enkelt redigeringsprogram. Du kan også lage valgfrie områder ute av fokus, du kan forstørre pupper, lepper og øyner om du ønsker, du kan gjøre kroppen din smalere, du kan gjøre øynene hviter, fjerne kviser, gjøre huden mer "photoshopped", du kan legge til overlays.. Dette er noen eksempler av overlays..  Her slenger jeg også ved 3 andre redigerte eksempler på hva du kan gjøre på Pixlr.. (du kan gjøre MYE mer!!)
  Eller så bruker jeg PICASA til å lage skrift på bildene eller for å sette sammen to og to bilder ved siden av hverandre, eller flere.. Ett eksempel på hva jeg pleide å gjøre tidligere på picasa er dette..  Andre redigeringssider jeg liker er TAAZ.COM (for å redigere på hår og sminke!!).. Denne siden bruker jeg ikke til bloggen. Jeg bruker den hvis jeg er usikker på om jeg kler en type sveis, en hårfarge eller en leppestift for eksempel.. Her kommer eksempler på hva jeg mener..  BRUKER DU NOEN AV DISSE FRA FØR?
  FØLTE DU AT DETTE INNLEGGET VAR HJELPSOMT? 

 • FLAPPY HAT/ BÆCARDIGAN

  • 05.02.2014kl.21:24
  • (4)


  Bare en sneekpeak altså.. Alt av innkjøp kommer imorgen! God natt Unicorns!!

 • NOEN SOM KAN GJETTE HVA JEG HAR GJORT?

  • 05.02.2014kl.17:01
  • (4)


  Hei Hå!

  Idag har jeg vært på saits klinikken i kristiansand hvor de fjerner rynker, tar botox/restylane, de fjerner føflekker, uønsket hår osv. Noen som kan gjette hva jeg har gjort? Inntil videre er det hemmelig på det offentlige, hihi..

  Har også vært på ei shoppingrunde. Er ikke rik, men tok meg råd til to nye hatter, noe hår accessorize, en cardigan osv.. Pengene jeg har brukt skal jeg tjene opp igjen ved å selge klær. Jeg har blitt så materialistisk etter jeg har begynt å jobbe og det er ikke bra at all. Nå skal jeg se om det er noe jeg klarer å kvitte meg med uten at jeg begynner å grine. Man kan jo ikke spare på alt og halvparten bruker jeg jo ikke engang.. Typpisk girls problems..

  Hva har du gjort idag? ♥ 

 • DAGENS INNKJØP: UNICORN + KJOLE + PIG

  • 04.02.2014kl.19:53
  • (4)
  ________________________________________________________________________________________________________________

  Var ikke bamsen bare helt utrolig nydelig? Jeg har lett etter en unicorn bamse lenge og endelig fant jeg en. På nille av alle plasser! ♥ Hvem har sagt man er for gammel for bamser? Jeg har noen stykker nå. Awww, im in love with a unicorn. How beautiful!

  Kjøpte også en sparegris til meg og samboeren. En krone her, en kroner der blir fort til mange fjær. Pengene skal såklart gå til en tur/reise. Vi har allerede fylt den med hele tre kroner. Nesten så det ikke er plass til mer, hihi. Den er ikke akkuratt stor. Men søt var den da!


  Ellers var det kjolen. Den viser jeg i ett annet innlegg! Nå skal jeg proppe i meg noe antibiotika og hoppe i dusjen. Jeg er på bedringens vei thank god, men savner litt gakk gakk leppene mine. Ikke at det var noe sexy at all, men det er litt gøy når leppene blir svære, magen blir stor eller fingrene vokser sidelengs. Så lenge det ikke er permanent er jeg med på leken.   Har dere hatt en fin dag snuppiser? :) Imorgen skal jeg til saits klinikken men hva jeg skal gjøre er en secret.. (hu-hu)..

 • HAR TATT BOTOX (SE BILDER)

  • 03.02.2014kl.17:50
  • (2)  [Det var igår det begynte å hovne. Men idag det faktisk ble ille..]

  Tuller med dere.. Jeg har fått "tannbyll" .. Je i know, det høres helt grusomt og kvalmt ut men slik er det nå da og jeg holder på å daue.. Ikke bare er det utroooolig smertefult men det er også ekstremt stygt. Klarer nesten ikke snakke (må lesbe) og smile gjør vondt.. Jeg har vært på legevakta idag og fått time hos tannlegen imorgen tidlig.. Håper virkelig kula i tannkjøttet sprekker innen imorgen for there is no way at tannlegen for lov å sprekke den, lol.. Skikkelig deilig snakkis på bloggen idag! ;)

  Jeg håper jaggu det går bort snart altså.. Men nå går jeg på paralgin forte, ibux og apoccilin (antibiotika) og håper det gir seg snart..   Dette er det bredeste smilet jeg klarer. Huff, just my luck!!
  Misforstå meg rett i overskriften forresten. Jeg digger sophie elise, men hun har store lepper, det kan vi alle være enige i? ;) 

 • VIDEOBLOGG BY ADINA

  • 01.02.2014kl.10:36
  • (16)


  Gosj så lang tid det skulle ta å lage denne videoen da! Filmet igår på morgenen og først nå er den ferdig hehe.. Denne ble filmet før angstanfallet og det var utrolig gøy å lage den. Ikke at jeg er noen vakker skjønnhet på alle klippene, men greit å kunne være seg normal også iblandt.. Normalt sett er jeg jo den baben, HAHAHA - nejda! ;)

  Er det forresten noen som vet om noen gøye gratis video redigeringssider/downloadser? Jeg har lyst på effekter. Nå bruker jeg bare vanelig windows live movie maker. Ikke så veldig utfordrende og spennende akkuratt!! 

  Here is the movie
 • hits