ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

ADINA BORTE PGA RESTYLANE FAIL!!

 • 28.02.2013kl.22:57
 • (40)


Tulla... har bare tatt vellykket restylane, jeg...♥ Hva syntes dere, hot or not? Vær ærlige, jeg vet at folk har forskjellige meninger og respekterer alles svar så lenge de er konstruktive :DSmaaaask

 • HELLO KITTY UNDERTØY ++

  • 25.02.2013kl.15:31
  • (14)


  Cute, huh? ♥

  Jeg dør etter å eie en av disse plaggene. Hun som lager dem har mange andre også, jeg orket bare ikke samle sammen alle i en kollasje. Smakebit er bedre enn ingen bit. Og guess what, nå suger det å være adinas hater fordi jeg sier nemmelig ikke hvor dere kan bestille dem med mindre dere spør meg i innboks på bloggen ;) Karma bitch......

  Kan dere forresten se hvor den grønne bh'en er fra? :D

 • MORN EARLYBIRDS.

  • 25.02.2013kl.10:12
  • (6)


  God morgen earlybirds. Idag var jeg superbird for jeg stod nemmelig opp kl 8.. Helt lys våken, noe så deilig. Så nå venter jeg bare på at sola skal slå inn i våres hage (er meldt stooooor sol i hele dag!!) så jeg kan få ryddemodus. Elsker nemmelig å rydde, hihi... Etterpå skal jeg ned til brun og blid å ta sol i 30 minutter. Skilla mi begynner snart å gå vekk.. på tide å hente den frem igjen:D

  Idag ble makeupen litt anderledes, men det er gøy å gjøre noe nytt og mindre dramatisk også da.. Sminket meg sånn klassisk for en konkurranse skjønner dere.. Detten blir braaaaa! HVA SLAGS VÆR HAR DERE I VENTE IDAG? • IN MY KITCHEN

  • 24.02.2013kl.20:56
  • (14)


  Dennis er så drita lei av denne fremhevede hyllen på kjøkkenet uten dør, han holder på å spy. Han sier det er så jentete og stappa og det skjønner jeg jo godt, og kunne derfor trengt litt hjelp fra dere.. Hvis ikke jeg skal ha disse produktene synelig - hva skal jeg da ha???

  Jeg er iallefall grønn og det er jo mangel på skapplass til disse produktene om jeg fjerner dem. Lite pent å ha tallerkener der, eller mat liksom.. Jeg er så glad i hyllene mine joo!! 

  ♥...Fra venstre øverst:EQ multichi energy (les mer om den røde flasken HER) // Yves rocher detox (du finner den HER) // Tea kopp fra en lokalbutikk som er lagt ned nå // Grønn te eske (du finner den HER) // 2 rosa flowery te esker fra Nille // Vannpluss pulver (du finner de HER) // TEA eske hvit (europris)

  ♥...Fra venstre i midten: Hvite og lyserosa koppeglass i fra IKEA // Blå glass fra billigbutikken // Rosa skåler fra Kremmerhuset (snacks: her, smått&godt: her) // Prinsessegodis skåla fra nille(?)

  ♥...Fra venstre i bunnen: Frokost/suppe skåler (arv men skal byttes ut nå strax i turkise) // Termokopp fra Søstrene grene // Lysegrå kopper fra Kremmerhuset (du finner dem her) // svarte "kaffe" kopper fra Åhlens.
  Disse rosa skålene er mine favoritter og en bloggers must have!   Yess, vi har maurinvasjon hele året.. Så da fikk dere mr.maur med på bildet, hurra! ♥...

 • ADINA TIPSER OM EN SUPER-RÅ BLOGGER!!

  • 24.02.2013kl.18:22
  • (12)


  ... Naomi Drage! 

  Jeg er hekta, og det har hun sikkert merket så mye lesbisk som jeg skriver - HEHE. Jeg ser ikke på meg selv som lesbisk men jeg liker å fortelle andre at de ser bra ut når de gjør det og Naomi er jo like pen uansett hva hun går med og hvilken "dag" hun har. Hjelpes jeg vil å ha sånnet utseendet hihi.. Fant henne først på Veronicas blogg og nå er jeg superhekta. Likte henne godt pga håret først og så ble jeg frelst av tattoveringene hennes. Sånn rose som hun har på låret sånn bare måå jeg ha.. Fy flate, så rått! 

  Nei nå skal jeg slutte å bable i vei her. Sjekk heller jenta ut selv: HER!!  LESER DU BLOGGEN HENNES?

 • MIN FAVORITT LIPGLOSS

  • 24.02.2013kl.16:51
  • (11)


  Det kommer liksom ikke helt med på bildene men denne fargen er helt rå. Du kan se fargen på lipglossen ordentlig på DENNE videoen jeg har laget.. Den er så fin og jeg begynner å gå tom snart. Får småpanikk og må snart sikre meg en ny en altså. Min absolutte favoritt lipgloss of all time!!

  HVILKEN LIPGLOSS ER DIN FAVORITT?


  Yves saint Laurent - Golden gloss shimmering lip gloss #51 Golden gloss 12. Kjøp samme <HER> eller i din nærmeste butikk hvor de selger YSL produkter.

  (Dette er ikke reklame.)

 • CHANEL KOSER SEG

  • 24.02.2013kl.15:46
  • (10)


  Det første Chanel gjorde da hun kom hit (hun har vært hos bestemor en stund) var å hoppe rett oppi den nye rosa prinsesse kattekurven, hihi.. Nå er ho oppvokst med bare katter så hun tar etter dem på alle mulige måter.. Hun kledde kosesenga da :D Du får kjøpt samme HERHERHER.. Noe for katten og hunden din.. ♥

 • VLOG BY ADINA: MAKEUP TOTURIAL AND EBAY GLASSES

  • 24.02.2013kl.10:49
  • (8)


  Ps. Skru opp volumet og på med bassen!! Sang nr 2 i videoen er helt råå på bånn gnu! Sang nr 1 er en av meg og Dennis sine sanger, hihi.  Dere kan lese om øyenskyggene og pudderet HERHERHER (mineral hygienics)

 • ADINA I ROSA PANTIES OG LEOPARD TOP

  • 24.02.2013kl.09:43
  • (10)


  Mornings.. Hver dag nå så våkner jeg først i typpisk 6 tiden (pga kattene) og legger meg igjen.. Så våkner jeg igjen hver gang kl 9.. Helt sprøtt, skulle tro jeg var en levende alarm. Idag når jeg våknet trodde jeg at jeg hadde sovet til 11-12 men neida.. 9 igjen, jeg blir jo aldri fult uthvilt jeg hehe.. Sånn er det vel å jobbe :-)

  Idag kommer videoblogg (VLOG BY ADINA).. Holdt på å si gled dere, men det er jo ikke noe å glede seg til.. Men sangene i videoen er helt råe.. Har faktisk brukt over 4 timer på den så den bør ha litt kvalitet da.. Blir aktiv bloggdag dette også. GO HELG!!! • PAKKE I POSTEN - DEL 2

  • 23.02.2013kl.19:23
  • (8)
  Seeee så fint ett hamsterhus! WOW, så utrolig nydelig og fancy! Jeg ble helt overrasket da jeg fikk det i posten.. Elsket fargene på den og alle detaljene.. Lille marihøna er så søt og de fine fargene på blomstene.. Jeg er så vanvittig fornøyd med det men ble bittelitt redd når jeg så str på hålet i huset.. Jeg har nemmelig ett gullhamster og de er litt større enn dverghamster. Nesten på str med en ung rotte, haha.. Men det er rart hvor små håler ett gullhamster kan squeeze seg inn i, hahaa. Bare se bildet nedenfor.. Han klarte det han, godgutten! ♥

  Måtte flire litt. Han prøvde desp å bite av figurene på huset. Trodde det var noe snacks eller noe.. helt sikkert fordi han er bortskjemt å får noe nytt hver dag.. Rart han ikke er feit.. Du kan forresten få kjøpt samme hus HERHERHER til kun 139kr. Det er det verdt altså når dere ser hvor fint det er :)

  For å se mer utvalg til gnageren din, kan du klikke deg inn HER!!

 • PAKKE I POSTEN

  • 23.02.2013kl.15:35
  • (8)


  NETTDYRET.NO - Beste dyresiden på nett med gratis frakt for alle♥ 

  Idag fikk jeg verdens beste dyreglade gave i posten. Wow, sier jeg bare! Dette var virkelig fantastiske goodies dyrene mine fikk.. Har ikke ord!:D Jeg legger ut linker hvor du kan få kjøpt samme som meg i bunnen av innlegget. Wow! 

  Må forresten dele innlegget i to, da det blir så himla mange bilder hvis ikke, hihi. Dette er til de som har katter.  Denne katte kose sengen er noe av det mykeste jeg har kjent på evigheter. Og så så praktisk. Den kan man ha over alt i huset og beste er at du kan ta ut puta inni og vaske den om den skulle bli skitten. Jeg er helt frelst og det ble jaggu med kattene mine også. Strike gikk å la seg i den med en gang og Florentina begynte å danse i den (trø med potene sine). 

  Så herlige! Du kan få kjøpt samme HERHERHER til kun 259KR. Husk at det er fri frakt så det er kun 259KR og katten din kommer til å elske den! Det gjorde iallefall mine.. Og jeg, kunne faktisk brukt den som pute hehe.. :)  Fikk også disse utroooolig fine kattemat skålene. De var helt råe!! Jeg har virkelig ikke ord.. De var faktisk latterlig billige til å være så sinnsykt pene. De er i keramikk og er skikkelig skikkelig lekre. Var livredd for å knuse dem på vei hjem men jeg klarte det. De overlevde og står nå fint plassert på gulvet med mat oppi. Jeg er helt forelska og tror rett og slett jeg må skaffe meg to til så jeg har to til vann også.. Hjelpe meg vel så heldig jeg er. Og ikke minst kattene mine som spiser av ren luksus!!  Sant de var helt sykt fine? Har ikke ord. Du får samme skåler som meg HERHERHER for kun 129KR.. Husk fri frakt!! Helt sykt billig for noen så fine skåler altså.. Bort med plastikken inn med noe freshere. Vi lever i 2013, det skulle bare mangle :D

  Hjertelig takk til Nettdyret for fryktelig god service(!!) og flotte produkter! Kan ikke skryte nok av dere. 1 dags leveringstid for andre gang på rad.. Det er hva jeg kaller gøy shopping det!


  sponset. 

 • SMINKE VLOG

  • 23.02.2013kl.12:49
  • (2)

  Er det noen som er klare for sminkevideo? Dagens makeup look? Det er jeg. Har faktisk stått å sminka meg i kameraet. Helsikke, det er ikke lett egentlig men jeg er blitt flinkere til å kun se meg selv i kamera bildet haha.. Hvis jeg får det til får du det også til! 

  Idag snør det som pokker i voll her på sørlandet. Arrrg, jeg som trodde vi var på vei mot våren men vi måtte jo få ett nytt lass med snø fra gud lissom.. Typpical!! Men jeg fortviler ikke fordi det er meldt fint vær fremover da.. Blir bra!! Gleder meg såå til å kunne gå rundt i t skjorte, singletter, kjoler og skjørt dere aner det ikke.. Og ikke minst å få litt farge på denne bleike kroppen. I det siste har jeg hatt sååå lyst å bli rød.. skal tipse dere om en blogger etterpå som er definisjonen av perfekt!! 

  Brb.. laste opp video og redigere..

 • OMG, FOR EN SYKT FIN OG BILLIG BIKINI!!!!!!!! KUPP!!

  • 23.02.2013kl.11:14
  • (22)


  Wow, jeg kom over tidenes fineste bikini på ebay. Har sett den før på Victoria Secret men der kosta den rundt 800kr + toll og frakt. Guess what? På ebay hos denne selgeren så koster den faen med bare 87,34KR totalt. Frakten er gratis og heller ingen tollavgift! Fy søren, hvis ikke det er kupp så vet virkelig ikke jeg. Denne her bare måå jeg ha nå!! Utrolig lekker altså!!  Jeg bare måå ha den hvite der. Herregud jeg får helt fnatt når jeg ser sånne kupp.. Og normalt sett ville jeg ventet med å vise dette frem til jeg får det selv i posten men kunne ikke dy meg.. dere mååå bare ha den dere også så kan vi være sexy on the beach isammen! ♥

  Dere finner bikiniene HER (til kun 87,34KR som sagt!!) Har kjøpt hos denne selgeren før, han/hun er til å stole på!

  HVA SYNTES DERE? 
  VILLE DU HATT DEN HVITE ELLER DEN SVARTE?
  SKAL DU KJØPE DEN? 

 • SÅNN BLI BLOGGEN FREMOVER (+EBAY GOODIES!!)

  • 22.02.2013kl.19:11
  • (14)


  Det blir nok en del tips om nettsider/klær/accessories/kremmerhuset/annet interiør, sminke og så videre fremover. Jeg kjenner jeg er så sliten av å jobbe i kroppen fordi jeg ikke helt er vant til det enda og får ikke helt til å kompansere jobben og bloggen. Jeg kommer innimellom med gøye, provoserende, ærlige, dramatiske og hverdagslige innlegg men når jeg ikke har mye annet å skrive om så blir det tips deling til dere. 

  For som mange av dere vet så er jeg ebay frelst og elsker å shoppe. Skulle tro jeg var rik når jeg skriver dette men dere jeg sliter nok som det er. Hvis jeg shopper (sagt det før) så er det fordi jeg har solgt noe her hjemme så bruker jeg de pengene heller på å shoppe hvis dere skjønner. Enten det eller så blir jeg sponset ett produkt her og der.

  Men ebay er min gud og nå ville jeg tipse dere sånn kort om noen ebay klær som er superlekre i mine øyner. Håper dere får litt inspo og er glade for disse innleggene. Hvis dere vil jeg skal fortsette med Ebay goodies innleggene så er det veldig koselig om dere sier ifra :)) 


  Du finner denne HER HER HER HER HER


  Du finner disse HER HER HER HER HER


  Du finner disse HER HER HER HER HER


  Du finner disse HER HER HER HER HER


  Du finner denne HER HER HER HER HER

  SÅ DU NOE DU LIKTE?
  SKAL JEG FORTSETTE MED EBAY GOODIES?

 • GLAM BABY

  • 21.02.2013kl.17:42
  • (14)


  Må flire litt. Kusina mi fikk for en liten tid tilbake ei lita prinsesse og fikk en intern sutt av meg. En rosa og hvit sutt hvor jeg sa det skulle stå "glam baby" på, hehe... Idag la hun ut dette bildet av skjønne Celine..

   

  Haha, noe så skjønn ei tuppe.. Med glam baby smokken! Awww.. Ett lite glamourous barn som har det som eple i eplekaka hjemme hos mor og far ♥ Var ho ikke skjønn? Du kan få samme smokk HER og skrive hva du vil på sutten.. 

 • MINE BIKINIER

  • 21.02.2013kl.13:36
  • (18)


  Siden det var så fint vær idag på sørlandet så fant jeg frem bikiniene for å se litt på samlinga mi.. Det er faktisk litt gøy å ta frem bikinier, sommersko og sommerkjoler å bare kikke liksom... Plutselig kommer man på "å den hadde jeg glemt" å gleder seg til sommeren for å sprade rundt i sommersamlinga di.. Dere kan ikke se det så godt på bildene at det er skikkelig finvær men det er det altsåå..
  Dette er altså min samling fra ifjor.. Nye kommer i år!!
  Nå venter jeg denne i posten faktisk!! GLEDÅRMÆ!!
 • PÅ UTKIKK ETTER EN SOFA, MEN HVOR? HJELP MEG!

  • 20.02.2013kl.18:19
  • (15)


  Jeg er på utkikk etter en sofa i 10.000krs gruppa. Ikke mye dyrere enn den prisen men den må være myyyk, beige/off white og i bue eller L form. Den må heller ikke være veldig brukt (syntes det er litt ekkelt å tenke på hvor mange STAINS det er i en sofa om den er brukt, hahahahaha!!)... Noen som vet om noen fine? Send meg link...... 


  Noe ala sofaen til Kristina Andersen som hun hadde før. Den er så nydelig!!

 • NÅ VET JEG HVA MIN NEST NESTE TATTOO SKAL VÆRE

  • 19.02.2013kl.16:27
  • (23)


  Jeg vil jo ha sleeve.. Oh yess! For ett år tilbake tenkte jeg ikke tanken på sleeve en gang men nå måå jeg bare ha det. Og min neste tattoo skal være en øyenstikker tenker jeg.. men etter det en gang skal jeg ha noe ala dette..  KUUUULT??

  Skal ha den på armen hvor rosen er. Noe lignende, men hun skal ha mer silikon formerte pupper, hun skal ha rød bikini med hvite prikker, hun skal sitte på kirsebær slik hun gjør på bildet, hun skal ha deilige restylane lepper, brunt/svart vintage hår og lange øyenvipper. Denne jenta skal være feminin med litt former men ikke alt for mye heller.. Og hun skal ha rose på armen slik som jeg ;) GLEDER MEG!!

 • MIN ERFARING MED KANIN (HR.MOSO ER BORTE NÅ)

  • 19.02.2013kl.15:02
  • (8)


  Da har jeg hatt kanin også og til dere som ønsker kanin.. LES og les myyye om kanin før dere skaffer dere en. Kaniner er utrolig søte og se på og man skulle tro det ikke var mye jobb med kanin.. Men tro meg, dette kommer fra meg liksom, kaniner krever myyyye! 

  Hr. Moso er nå omplassert til en fantastisk søt eier som hadde kanin fra før. Hr.Moso har kjempe godt av å ha selskap av andre kaniner. Han skal bo på ett rom i vinter sammen med den andre kaninen, i hus vel og merke.. Den kommer til å få det så varmt og godt. Og ikke minst sosialt. Er så glad for at den kom til ett trygt sted.

  Men ja, ang kaniner. Jeg har aldri hatt kanin før og tok til meg en kanin for ett par uker siden. Ante ikke hva jeg bega meg ut på men følte jeg måtte gi den ett liv med litt mer tid siden hun som eide den hadde mye skole og så videre.. Jeg ante virkelig ingenting om kaniner før jeg tok  den til meg og det skulle vise seg å være mer stress enn jeg så for meg. Men for min del er alt stresset verdt det, jeg gjør alt for dyrene i denne verden. 

  Skal du ha kanin må du huske først og fremst å kjøpe ett STORT bur til dem. Kaniner skal ikke sitte i slike bur dagen lang:  Dette er ett alt for lite bur for en kanin, men ett veldig klassisk bur de fleste kjøper. Og har du ikke råd til ett større bur burde du heller ikke ha kanin. Men om du så har skaffet deg kanin og kun har ett slikt bur eller mindre så for all del gi den lufteturer eller tilgang til å bevege seg utenfor bur flere ganger daglig. Jeg hadde Hr.Moso ute av buret 3-4 ganger daglig hvor han fikk springe rundt i garasjen med kattene. I begynnelsen hadde jeg han inne men det stod på nett at man ikke skal ta kaniner inn og ut på vinteren fordi kaniner tåler ikke temperaturforskjeller så bra. Så enten må du ha en innekanin eller ute kanin. Men skal den være ute så sørg for å ha en varmelampe i rommet til kaninen. Mange sier at kaniner tåler kuldegrader ned til 20 minus. Men tåler er en ting, å trives er en annen ting. Kaniner trives ikke i kulda. Se for deg du sitter dag inn dag ut og natt i minusgrader. Helt forferdelig. Jeg hadde ingen varmelamper men brukte plan B hvor jeg la inn en haaaug med høy til den i hulen sin og la inn varmeflasker den kunne ligge inntil hver 3 time. Har du ikke varmeflaske kan du ta vanelig brusflasker å fylle opp med glovarmt vann å legge inntil veggen slik at den kan legge seg inntil flaska om den vil ha varme.

  Kaniner er også selskapsdyr hvor de trives best blandt flere kaniner. Men man skal helst ikke ha gutt og gutt samme eller jente og jente. Da kan de fort begynne å sloss. Gutt og jente er det beste men da burde du sterilisere eller kastrere den ene kaninen så det ikke vips blir 50 kaniner til. Det kan virke som at en gutt og en gutt kanin har det greit sammen da de på dagtid ligger inntil hverandre, men om natten det er da de kan begynne å sloss. Når du sover. Vit det!

  Kaniner skal i tillegg til å ha daglig mosjoner ha ett kosthold som er bra og gjerne tillrettelagt for dem. Nytter ikke å kjøpe europris fòr å tro det gir dem så mye. Pellets skal de også ha men ikke blandet med foret. Men høy er det viktigste de kan få. Grønnsaker er lov til å gi men ikke gi for mye gullerøtter. Salat er det beste men den skal være tørr. Ikke våt!! Veldig viktig å huske på.. 

  Kaniner med lang pels skal bli greid hver dag og kaniner med kort pels kan bli greid hvis de snøss mye så ikke de spiser håret sitt og får hårball i magen. Dette er ikke bra for dem!! Husk du skal heller aldri bade en kanin med mindre det er nød nød. Hvis kaninen har masse bæsj i rumpen så prøv med en fuktig klut først å ta det bort. Legg kaninen på ryggen mellom beina dine mens du sitter nede. At hodet til kaninen er mot underlivet ditt (kremt) og pass på å hold godt under rumpen dens så den ikke ligger vondt. Er det masse kladder så klipp gjerne bort. Men vær forsiktig å ikke klipp i huden dens, evt gå til en vetrinær å få det gjort. Neglene til en kanin skal også klippes hver 3 mnd om det trengs. Har den en hard bakke å løpe på kan det hende den sliper neglene av seg selv. 

  Husk å gi kaninen din nytt vann hver dag. Og spesielt på vinteren må du gi den flere ganger daglig da vannet stivner fort. Har du en vannflaske er det vanskelig å se om det har stivna inni tuten så det beste er å kjøpe en skål med vann.

  Visste du at kaniner spiser bæsjen sin? Dette skal den få lov til å gjøre og er bra for dem. Så ikke fjern bæsj med en gang du ser den bæsje. Du kan søke mer om det på google. Kaniner skal også få daglig kos av eier spesielt om den er alene kanin. Den vil gjerne ha noen leker, hindere, huler å styre med i buret, inne eller i hagen. Du må også huske å følge med på kaninen så du vet om noe mystisk skjer med den.. bli kjent med signalene den gir og kroppen dems. Kaniner viser sjeldent smerte, kun frykt og ser du noe forandringer så ikke nøl med å kontakte vetrinæren.

  VIKTIG!!! ALDRI HOLD KANINER ETTER ØRENE!! Du løfter en kanin ved å holde en hånd under rumpen og den andre under magen. Kaniner liker best å ligge inntil kroppen din når du løfter den med magen sin mot magen din.

  Tenk deg godt om før du skaffer deg en kanin. Kaniner har rett på ett verdig liv noe flesteparten i norge ikke har idag..  ADJØ HR. MOSO. DU VAR EN NYDELIG KANIN MEN NÅ BLIR DU NOK MER LYKKELIG!!

 • FAVORITT SMINKE MERKE

  • 19.02.2013kl.13:16
  • (13)


  Jeg er det man kan kalle en sminke guri. Har masse sminke og sminker meg like mye som jeg har.. i andre ord så elsker jeg kunst, kreativitet og hva sminke kan gjøre med en person om kanskje ikke er like fin naturlig:) Dere har spurt meg om favoritt sminken min og en av mine favoritt sminke merker er ikke testet på dyr (noe som er viktig for meg egentlig) og er helt fantastisk. Jeg elsker Mineral Hygienics sin sminke og har en haug av deres produkter liggende i sminke hylla mi. Bronzeren(link), foundation(link) og foundationkosten(link) er noe av det beste jeg har prøvd. Foundationen er virkelig 10 ganger bedre enn Artdeco sitt og ID sitt.. Elsker Mineral Hygienics!!:)

  HER kan dere se ett innlegg jeg har skrevet tidligere om sminken dems. Og her er noe nytt i sminkehylla..

  Her er link til de tre øyenskyggene jeg har bestilt: Orchid // Adore // Currant <-- Trykk på navn for direkte link!

  HAR DU PRØVD MINERAL HYGIENICS PRODUKTER FØR? BLE DU FORNØYD?
  Besøk hjemmesiden deres her for mer info og for å sjekke ut utvalget av alt de har. De har så mye bra.. HerHerHer!

 • Å NEEEEI, SE HVA SOM BLE KNUST!

  • 19.02.2013kl.09:56
  • (11)


  Huff, i natt våknet vi til ett helsikkes bråk.. det knuste ett eller annet i stuen men jeg viste ikke hva.. Dennis føyk opp å sjekket hva det var men han sa ingenting da han kom inn på rommet igjen for å legge seg. Ikke turte jeg spør heller.. han var nok stille for en grunn.. at noe jeg elsker har knust.. det første jeg fryktet i hodet mitt var en av buddhaene mine. De er hellige og nåde den katten som knuser en av de. Da blir det en tur i dusjen som straff haha.. vel vel så tok jeg motet til meg idag å stod opp halv 9 for å sjekke hva dette her var for noe og sukk... det var hjorten min som jeg har vært såå glad i.. Faenta lissam!!  Så nå er det store spørsmålet - HVEM KLARTE KNUSE EN HJORT SOM HANG PÅ VEGGEN? 

  VAR DET DU STRIKE?? 


  VAR DET DU DOT??


  VAR DET DU UTE??


  ELLER VAR DET KANSKJE DU FLOOR??


  Hehe... uansett hvem det er så betyr dere mer enn en keramikk hjort så dere er tilgitte. Som jeg pleier å si til dere: FISH!! (fuck it, shit happens!!)♥

 • NYTT PÅ JOBB

  • 18.02.2013kl.18:44
  • (8)


  Vel hjemme fra jobb. Begynte 9 idag og sluttet 4. Dagen har gått såå fort og har kost meg masse. Har så fine kollegaer og sjef og det er faktisk gøy å jobbe. Noe jeg aldri trodde jeg skulle si i mitt liv.. :D Nå så kommer øyenstikkeren til å bli meget populær. Jeg er livredd og da mener jeg liiiiivredd øyenstikkere i virkeligheten men på bildene så er de så søte og rosa. Vurderer faktisk å ta den med i sleeven min (akkuratt samme som på bildene under) som ett symbol på at dette er første gang jeg virkelig har trivdes i en jobb (takket være mine fantastiske kollegaer som har tatt meg så godt imot) og for å vise min takknemmelighet til kollegaene mine og min støtte til kremmerhuset. Syntes dere jeg skal gjøre det?♥

  Idag fikk jeg æren av å lage ett helt bord og designet det selv med de nye varene. Her kommer bilder fra bordet jeg har dekorert og noen varer..  Meget fornøyd til at dette er min første gang :)

 • EBAY GOODIES (GIRLY ROOM- DEL1)

  • 17.02.2013kl.22:03
  • (14)

  ♥...Den lilla/rosa prinsesse himmelsengen finner du HER til 199,24KR (inkludert frakt når jeg har regnet ut!)
  ♥...Det teppet som er svart bak og zebra foran finner du HER til 707,87KR (inkludert frakt når jeg har regnet ut!)
  ♥...Zebra gardinene med rosa sløyfe finner du HER til 193,10KR (inkludert frakt når jeg har regnet ut!)
  ♥...Rosa diamant taklampe finner du HER til 1277,65KR (inkludert frakt når jeg har regnet ut!)
  ♥...Victoria Secret parfyme (med supersøte pyntebokser) finner du HER til 438KR (inkludert frakt når jeg har regnet ut!)
  ♥...Rosa gulv teppe finner du HER til 697,08KR (inkludert frakt når jeg har regnet ut!)
  ♥...OMG pute finner du HER til 105,48KR (inkludert frakt når jeg har regnet ut!)
  ♥...Rosa leopard flekkete dørmatte teppe finner du HER til 195,09KR (inkludert frakt når jeg har regnet ut!)
  ♥...I love late nights LOVE PINK victoria secret sengesett finner du HER til 1376,89KR (inkludert frakt når jeg har regnet ut!)
  ♥...Supercute søppelkurv finner du HER til 279,71KR (inkludert frakt når jeg har regnet ut!)
  ♥...Søte plastikk kopper finner du HER til 121,15KR (inkludert frakt når jeg har regnet ut!)
  ♥...Mykt rosa teppe finner du HER til 196,75KR (inkludert frakt når jeg har regnet ut!)
  ♥...En supercute kanin pute finner du HER til 114,01KR (inkludert frakt når jeg har regnet ut!)

  SÅ DU NOE DU LIKTE?
  Del 2 kommer når jeg har tid.  

 • MITT SOVEROM (ROSA OG GIRLY)

  • 17.02.2013kl.19:16
  • (25)
  ...Like in a dream♥

  Men, uheldigvis for dennis så holder jeg på å lage meg selv ett slikt rom som skal gå i hot pink fargen, svart, zebra og sølv. Det er ingenting søtere enn akkuratt det syntes jeg. Kall meg gjerne barnslig men soverom er veien til trygghet og når jeg tenker trygghet så tenker jeg på når jeg var veldig liten jente som lekte med barbie og hester på soverommet og når jeg eelsket rosa over alt på jord. Så rommet for meg betyr alt om det er fint. Ebay har en haug av fine ting som kan hjelpe soverommet å bli noe slikt som dette. Hyl ut hvis jeg skal vise dere eksempler på hva ebay har å tilby som jeg vil kjøpe med tiden:)

  TYCKS? SYNTES DU DET VAR TOOOO PINK?

 • WANTS - CRAVINGS - NEEDS

  • 16.02.2013kl.21:32
  • (20)


  Jeg er en skikkelig crave person. Craver dagen lang. Etter både godteri og klær men nå skal jeg vise frem noen cravings jeg har lyst på i form av klær, sko, accessories.. Jeg aner ikke hvor mange ganger de siste dagene jeg har lagt ting fra nelly i handlekurva for så å tenke "nei, nå må du gi deg. du skyller klarna nok fra før" og gått ut av siden igjen. Det frister så å handle mer. Ett skikkelig sug av adrenalin kick å legge ting i handlekurva haha!! Disse tingene har jeg såå lyst på..  1) finner du HER til kun 209KR
  2) finner du HER til kun 199KR
  3) finner du HER til kun 209KR
  4) finner du HER til kun 349KR  1) finner du HER til kun 199KR
  2) finner du HER til kun 129KR
  3) finner du HER til kun 499KR  1) finner du HER til 499 KR
  2) finner du HER til 549 KR
  3) finner du HER til 249 KR

  SÅ DU NOE DU LIKTE? ;D

  Aff.link.

 • SNAKKIS OG TIPS.

  • 16.02.2013kl.18:00
  • (5)


  I det siste har jeg tenkt og tenkt og tenkt på å farge håret, men er enda usikker på om jeg skal gå mot platina eller mer mot rødt.. Platina er jo så gøy men det er jaggu med rødt også (om kveldene for da ser man best ut med rødt hår hehe).. Det havner nok på platina og om ikke det blir bra så får jeg kjøpe meg noe rødt-ish heller. Jeg snakker ikke om knæsj rødt men litt brun rødt med mest rødt i.. 

  Eneste er at det er litt kjipt å komme halvferdig på jobb på håret liksom... eller å miste halve håret fordi det er så forbaska slitt fortiden.. Hver dag må jeg gre ut klyser og floker i håret mitt og spesielt på den ene siden floker det seg hele tiden. Også i krona bak. Wææ, kanskje jeg skulle heller satset på å kure det en natt før jeg tar i noe bleiking? :) 

  Redken extreeme sin kur er den beste. Tips: Kjøp sminke/hårprodukter på feelunique.com eller strawberrynet.com. Fri frakt og kjøper du for under 200 slipper du også toll. Har du planer om å for eksempel kjøpe en mascara til under 200, en kur til under 200 og en foundation for eksempel så kommer alt dette på over 200 helt garantert og da kommer det toll i tillegg. Men da er det lurt å bestille en og en. Så får du tre pakker og fri toll og frakt!! Wuup, værsågod! ♥  Jeg har forresten verdens søteste opplæringskilt på jobben min med ett rødt hjerte på som ikke helt kom med på bildet.. Føler meg ekstra spesiell når jeg går rundt med det, hihi! 

 • PAKKE I POSTEN: iPet

  • 16.02.2013kl.16:05
  • (4)


  Sagt før og sier igjen. Skal du ha bånd på katten din istedet for å chippe den så må du for guds skyld ikke bruke vanelig halsbånd hvor det er sånn belteform der du må sette den i hakk type halsbånd. Skal du ha halsbånd så måå du gå for safety lock halsbåndene som er mer som en selesmekk slik kattene mine har på seg nå.. Jeg ble sponset to kjempe nydelige halsbånd med safety lock på fra iPet.no. Tusen takk til dem! Har 4 katter men bare to av dem hadde halsbånd. Nå fikk de to andre også halsbånd på seg som du ser på bildene under.  Kjekkasene mine!♥

  Du kan få samme halsbånd som meg HER til 69kr stykk! De kommer i one size og passer alle voksen katter, men ikke kattunger. 

  Disse safety halsbåndene er veldig viktige å velge om du skal ha bånd, fordi den åpner seg ved en belastning uten problemer. Hvis katten din sitter fast i en gren, ett gjerde eller hva som helst så kommer den seg ikke vekk om man bruker en vanelig belte lignende halsbånd. Derfor er det såå viktig å velge de med en slik spenne som vist på bildene. Se mer av iPets sine produkter HER!

  Følg gjerne iPet på facebook, de har mye bra å komme med og masse tilbud: HER.


  sponset 

 • VINNER AV GAVEKORT FRA IPET

  • 16.02.2013kl.11:11
  • (4)

  GRATULERER TIL ANJA, som ønsket seg en katteleke til sin kjære pys! Håper den får nytte av den og vil like den, hihi! ♥

 • KJÆRE LANDSMENN, SLUTT Å VÆRE SÅ HÅRSÅRE!

  • 15.02.2013kl.14:10
  • (10)


  Mange spør meg "Hvordan tørr du utlevere deg så" eller så har du de som sier "Adina, du burde ikke utlevere deg så" men greia er at jeg alltid har vært åpen av meg med så vanvittig mye rart.Det er på en måte meg det. Jeg forteller ikke alle alt, selvom man til tider skulle tro det. Er enkelte ting jeg må og bør holde hemmelig hvis det går ut over andre enn meg selv. For man vil jo ikke såre andre helst, men jeg er veldig åpen av natur og ønsker ikke legge skjul på ting som angår meg selv og mine følelser. Folk får bedre forståelse for hvorfor jeg er som jeg er eller gjør som jeg gjør hvis de vet litt mer om meg. Og jeg har ett behov for å bli sett på med forståelse ettersom jeg har blitt misforstått i så mange hersens år. Dette regner jeg med mange andre også tenker. Det å bli hørt, sett og forstått er så viktig. Hvorfor skal man ikke få lov til å legge ut om livet sitt uten at det skal få konsekvenser? Alle vet jo at ingen er perfekte og hva om det hjelper vedkommende å brette ut om livet sitt? Hva om det blir en slags terapi for h*n? Man ser jo stadig (inkl meg selv) folk brette ut om livet sitt i vilden skyer på facebook på både godt og vondt. Dette tror jeg er en slags terapi for dem og ett lite cry for help. Er ikke vi mennesker for å hjelpe da? Så har du igjen disse menneskene i kommentarfeltet som sier at sånne ting bør man holde for seg selv. Hvorfor? Jeg lurer på hvorfor er det så ille?

  Om folk velger å bruke ting jeg har lagt ut om IMOT meg så hever jeg meg OVER det. Om en arbeidsgiver hadde takket nei til meg fordi de vet for mye, takker jeg igrunn adjø selv fordi falskhet og uærlighet er det verste jeg vet. Jeg velger å tro at man kommer lenger ved å være ærlig enn å holde ting skjult og hemmelig. Nå er ikke jeg den personen som åpner meg fra første sekund til en sjef eller hvem som helst. Men spør de så velger jeg å være ærlig og på bloggen er jeg ærlig. Jeg er da ingen ond person fordi om jeg er ærlig å forteller hvordan livet mitt er og hva mine tanker går ut på. Jeg har gjort så mye riktig i mitt liv, tatt avstand fra rusmidler, hjulpet mange hersens dyr i nød, vært en hjelpende hånd til så mange..+++ At man er ærlig gir bare ett mer innblikk hva man har gått eller går igjennom, men fordi om det er så jævlig så kan det jo hende jeg er fantastisk alikevel. Noe jeg selv mener jeg er. Er ikke det viktigere? Jeg er en søt, snill, morsom, oppegående, humoristisk og behjelpelig jente som ikke tar noe for gitt. Er heller ikke egoistisk av meg. Er det ikke det som tells da? 

  Jeg har skrevet at jeg sliter med angst og depresjoner, men det fine for min del er at ingen kan se det på meg. Absolutt ingen. Ikke en gang Dr.Phil vil jeg tro kunne sett det på meg. For jeg både ser og oppfører meg utrolig oppegående. Jeg er flink til å snakke, jeg snakker myyye når jeg først er igang. Jeg er flink til å smile og være glad blant folk. Jeg er utrolig down to earth, lett å snakke med og hyggelig mot andre. En arbeidsgiver ville elsket personligheten min hvis de ble kjent med meg! Og grunnen til at jeg er kommet så langt som jeg har (det med å klare å være så oppegående til tross for alt bak) det er fordi jeg har vært åpen og ærlig fra starten av. Det har hjulpet meg på utrolig mange måter. 

  Jeg utleverer meg selv av ren natur fordi det er dette jeg er vant med og dette jeg <har lyst til>. Nesten som the kardashians, alle vet hvem de er og hva de holder på med. Samme her, alle vet "alt" om mamma, folk vet om familien min, de vet om meg.. Så hvorfor ikke på en måte? Er jo allerede i gang.. dette er ikke noe nytt. Vi er en veldig omtalt familie på både godt og vondt og istedet for å spille så sårbar, mystisk og hemmelighetsfull så velger jeg heller å ta opp ting som er tabu for andre slik at folk slipper å føle seg helt alene. For noen har det på samme måte som meg. Og jeg liker å fortelle ting andre bare kunne drømme om å tørre fortelle.

  Det var ei i nav innlegget som skrev at hun hadde ansatt meg med en gang hadde jeg bodd nærmere, fordi hun likte at jeg var meg selv, jeg klarte å skape nyskjerrighet og debatter noe som får folk til å ville se mer og at jeg er en god jente, det vet jeg selv.. Syntes dette var en kjempe koselig og riktig kommentar. Vi i norge burde slutte å være så forbaska hårsåre på alt. Her kan man liksom ikke si en ting uten at det skal få konsekvenser. Hvorfor?? Jeg blir sprø av jantenorge, jeg blir sprø av at alle i norge skal være så tilbaketrukne om livet sitt. Vær deg selv, fortell andre hvordan du har det, det er jo slik vi kan hjelpe hverandre. Skryter ikke norge av felleskapet da? At vi står sammen? Pfffft meg i ræva, Her skal man lukke øyne og ører, og utestenge de som har det tøft, og man skal hvertfall ikke fortelle andre hvordan man har det. Ei heller må man legge noe ærlig ut på nett fordi da kan det få konsekvenser for jobb fremover sier de voksnes generasjoner nå til dags. Hjelpe meg vel, jeg skal slutte å være så forbaska personlig som jeg har vært men jeg vil være meg selv. Så litt del i mitt liv får dere ta og ikke minst takle.. 

  HVA TENKER DU OM DETTE TEMAET?
  ER DU FOR ELLER IMOT AT FOLK UTLEVERER PRIVATE SAKER PÅ NETT (BÅDE GODT OG VONDT)? 


  Foto: Privat. 
  Håp - La oss håpe på ett bedre og mer ærlig samfunn fremover. 

 • HVA SKJER??

  • 15.02.2013kl.12:49
  • (4)


  Dere har sikkert merket at jeg har vært veldig fraværende fortiden. Det suger for jeg eelsker jo å blogge men mitt liv fortiden er ett rent helv***.. Og da får jeg rett og slett ikke til å finne inspirasjon eller glede i å blogge. Kunne ønske ting var anderledes, men some things will never change and it only gets worse.. Men på jobben koser jeg ræva av meg da.. Har fortsatt verdens beste jobb og til dere som bare tror å jobbe på Kremmerhuset er "lett" tar feil. Her blir det mye fysisk arbeid som tar på i både rygg, armer og bein hos meg hihi.. Jeg elsker det selvom det gjør vondt, men jeg elsker å være i aktivitet og få kjørt kroppen min litt. Har ikke vært noe særlig aktiv de siste årene så jeg har skikkelig godt av det altså!! :D

  Sist jeg sjekket var armene mine helt flate når jeg strammet bisepsen.. vel igår skulle jeg flexe i speilet for gøy (ikke spør hvorfor) og så dette synet!!  Jeg lyver ikke når jeg sier de var helt flate.. Og har ikke vært aktiv utenom de tre dagene jeg har jobbet på kremmerhuset.. Så det er nødt å komme fra jobben, haha! Føler meg som hulken nå og dere må gjerne leie meg inn til å bli deres bodyguard lissam!

  Nei, men utenom det fysiske så er jobben også utrolig koselig. Å jobbe med kunder er kjempe gøy og vi har så mange koselige kunder. Jeg ble skikkelig stresset igår på jobb når en mann kom å skulle ha varene betalt. Fordi jeg pakket det litt stygt inn (uten vilje men fikk ordna opp i det igjen og han klagde ikke..) men jeg blir litt stresset når kunden ikke får fine pakker, heh, men når han sa "det går fint. du er bedre enn du tror. ha en fin dag" når han gikk så varmet det hele sjela mi og nervene gikk fra 90 til 10 på det sekundet. Sånne kunder er så gode å ha..

  HVORDAN GÅR DET MED DERE????

   
 • hits