ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

WORKOUT

 • 29.02.2012kl.14:06
 • (24)


Phew. Idag stod jeg opp klokka 8 og dro rett på møte. Etter det måtte jeg labbe hjem fra sentrum (tar ca 20-30 minutter) og er for det meste oppoverbakker. Tro meg jeg kjenner det i rumpa for når jeg kom hjem måtte jeg jo også gå på tur med chanel i 15 minutter og valgte så klart den tunge bakken jeg gikk i igår. Good workout i must say! 

Blogges om litt frøkener, jeg må bare ta meg en god og velfortjent dusj og spise egg og pølser til mat. Har en gøy nyhet å fortelle dere. Gøy for meg iallefall men jeg kjenner dere rett og får nok en kjempe god støtte av dere også!

Love you all, ha en kjempe grei dag!

 • AVSLUTTET!!!

  • 28.02.2012kl.16:03
  • (28)


  Kjører bare igang med en konkurranse jeg hvor du kan vinne 200kr på miinto.no. Eneste du trenger å gjøre er å fortelle hvorfor du fortjener å vinne : D Hadde satt pris på om du fortalte i en positiv tone som for eksempel "jeg fortjener å vinne fordi jeg lagde mat til begge foreldrene mine idag.." og lignende. Noe positivt iallefall og du trenger ikke skrive en hel historie! Kjør på, go team!

  + husk å skriv EMAIL!!!!!! 

 • NEW HAIR?

  • 28.02.2012kl.14:52
  • (13)
  Noen som har prøvd håret fra Luxushair? Det er så utrolig deilig og mykt og enda bedre: De har 65cm hair extension!! Elsker langt og fyldig hår. Jo lengre jo bedre, men det finnes jo så klart kortere hår der også.  Standar clips 50cm (lengden jeg bruker) er på tilbud nå til 649kr (førpris: 1000kr). Er tilbud på de andre også!

  Nå som det er vår syntes jeg det er gøy å gjøre ett røverkjøp iallefall. Hvem vil ikke ha ett nytt og friskt hår? Gotta impress the boys with the fakes hihi.

  Husk du kan betale ned med klarna hvis dere ønsker det, og det er fri frakt jo! : D

  Du finner siden dems HER og min extension HER!  (Stoort fargekart)
  HAR DU PRØVD LUXUSHAIR? VAR DU FORNØYD?

 • MORGENTUR

  • 28.02.2012kl.11:40
  • (22)


  God morgen. Idag er det vår og er meldt 12 grader utover dagen og stor sol. Håper bare vinden kan bli mildere så vi får skikkelig sommerstemning, for tenk hvor varmt det er i sola da hvis det er meldt 12 grader, wuup!

  Startet dagen halv 10 med en gåtur med Chanel. Jeg kunne ikke dy meg og alle skryter så av hvor deilig det er å gå tur på morgenen så da slo jeg til å tok mine bein fatt og jeg kan bekrefte at fy søren så deilig det var. Tok med meg kameraet som den "for en gang skyld" gode bloggeren jeg er.  Stien dere ser foran der begynte jeg med. Den er skikkelig koselig men skikkelig bratt, så den skal jeg begynne å løpe opp og ned fra en dag jeg har motivasjonen til det. Booty workout bakke ja.
  Her går jeg opp den koselige stien. Kjente det virkelig i pusten så meg og Chanel tok en pause..  "Common.. what are you waiting for Adinamamma"  "Ja vel da så går vi igjen"  Phew, den lille bakken er søren med tung altså haha. Eller så er det bare meg som må slutte å røyke.  Møtte på en herlig katt. Den var så kosen å søt og Chanel ble fornøyd når hun endelig så ett dyr av samme rase som henne. Chanel tror nemmelig hun er en katt og går kun overens med katter. Ikke hunder.  Jeg anbefaler virkelig å gå tur om morgenen når det er fint vær, med en gang du har stått opp uansett hvor jævlig du ser ut. Bare pakk deg inn i lue og hette så er det sikkert ingen som kjenner deg igjen. Mmmmm!

  PLEIER DU Å GÅ MORGENTURER?  

 • PYROMANEN ADINA

  • 27.02.2012kl.20:36
  • (14)


  Hei hei :D Jeg er frisk som en fisk igjen. Jeg er så glad for at det gikk over selvom jeg var skikkelig dårlig tidligere idag, men nå er jeg god igjen Fjew!

  Ble henta av mamma istad å vi stakk til sentrum, meg - mamma - chanel. Fikk med meg hjem en godsak hjem. [Se bilde under]

  Hun fjernet også stingene på skuldra mi etter jeg fjernet føflekk. Herregud jeg fikk småpanikk, jeg begynte jo å silblø og trodde såret hadde åpnet seg helt. Skulle egentlig tatt stingene imorgen, men valgte å heller ta de en dag før når jeg først var med mamma. Overdreiv når jeg sa jeg silblødde, men fikk panikk og blod var det jo.

  Meg: Kan du slutte? Ikke klipp mer, jeg silblør jo. Tror du såret har åpnet seg? Jeg er redd. Mamma??
  Mamma: Nå må du for faen med slutte å være så jævla pingle!!!!!

  (hahaha) Thanks mom, nå dreit du meg nettopp ut på bloggen, høhø.

   
  [ 39 kr på Nille]

  Istad lagde jeg mat og som alltid ender det til helvette. Jeg satt meg ned å spiste og syntes det luktet litt brent uten å tenke noe mer over det, så plutselig åpner jeg øynene å ser ut i rommet å det var så røykfullt som det går ann å få blitt. Jeg hadde glemt å slå av plata som alltid!! Alarmen gikk og jeg sprang rundt i panikk som en hodeløs høne og viftet med tepper og tok opp alle vinduene. Må jo ha sett ut som ett gale hus for de på utsiden, haha. Takk og lov for at jeg har buddha ved min side. Han sørger alltid for at jeg aldri blir brent opp! : D

 • INGEN BLOGGDAG

  • 27.02.2012kl.11:39
  • (12)


  .. Idag er jeg dårlig, så det blir ikke mye til blogging idag. Ønsker dere alikevel en god mandag <3

 • BILDE AV MEG SOM GOTH

  • 26.02.2012kl.23:05
  • (18)


  Noen av dere vet det kanskje allerede men viste dere at i min tidligere ungdom så var jeg skikkelig goth? Elsket nagler (hadde ett stort nagle bikje halsbånd rundt halsen), elsket alt som het striper og farger, elsket kajal (brukte sikkert en kajal i måneden) og eeeeelsket sånn håndvarmere med striper. Jeg fikk sansen for rock og metal, jeg leste mye bøker, jeg lekte mye i regnet og holdt meg ofte unna sola. Det var en tid jeg fikk utrolig sans for goth mennesker, for kreative sjeler, for alver og feer. Jeg fant rett og slett ut av at goth har det gøyere enn A4 mennesker og vi var mer barmhjertige med hverandre. Ukjente mennesker på gata som var av samme "stamme" som meg var min familie uten blod. Jeg savner faktisk de tidene. Der hvor jeg ikke brydde meg om hva folk mente. Pappa var flau, mamma gav meg sin fulle støtte til å være meg selv. Det var utrolig gøy med konflikter i den tiden. "Du kan jo ikke gå så svart!!!!".... Jo mer folk i familien sa det, jo svartere ble jeg. For man skal aldri si til en person at de ikke får lov til å eksperimentere og samtidig være seg selv og vel med seg selv. Aldri. 


  [Har ikke bilde av meg selv som goth desverre:( Men jeg tegnet ett bilde slik jeg gikk før. Alt er igrunn likt.]

  HAR DU VÆRT GOTHER? KJENNER DU NOEN SOM ER GOTHER? HVA ER DINE TANKER OM GOTHERE?
  Jeg sier gothere, fordi dere vet hva jeg vil frem til da, men jeg ser på goth som noe veldig mørkt. Jeg var kanskje mørk på utsiden men utrolig fargerik på innsiden.  

 • JEG HAR ALDRI SKJØNT... (+ bilkrasj)

  • 26.02.2012kl.21:19
  • (10)


  ... hvorfor folk ikke gidder eller tørr si datoen de har oppkjøring på?

  Jeg er iallefall en sånn type person som er kanskje litt uten "hemninger" som forteller alt (utenom hemmeligheter) til alle jeg. Den dagen jeg fikk oppkjøringstime sa jeg det til veninner og skrev det helt sikkert på facebook også. Jeg mener, man trenger da ikke skjemmes bare fordi man ikke klarer den på første eller andre forsøk.. Man er jo ikke dårligere av den grunn ,det kan være du hadde ett strykejern av en oppkjøringssjofør, eller at du var supertrøtt eller supernervøs. Og det er jo bare en oppkjøring lissam, det er ikke gjennomsnittskarakteren på skolen som er med deg for alltid. Jeg klarte lappen på 2 forsøk! 

  Når det er sagt:
  KOMMER DU TIL Å SI TIL FOLK NÅR DU SKAL HA OPPKJØRING?
  SA DU TIL FOLK NÅR DU HADDE OPPKJØRING?
  .. HVIS IKKE, HVORFOR HOLDT DU DET KUN FOR DEG SELV? 

  (Tekst under bildene også haha) 
  Flashback: Huff den bilen fikk gjennomgå.. bare se HER og HER og HER!! haha

 • DETAILS APPARTMENT

  • 26.02.2012kl.20:48
  • (13)


  Ommøblerte litt idag i vinduene og er enda ikke fornøyd. Er mye som ikke er som det skal, men jeg kastet jo så mange ting før jeg flyttet hit (noe jeg angrer virkelig på, så tips: spar ting du føler for å kaste. Du får alltid bruk for de senere. Stu di inn i ei eske i ett kott!). Men så fort vi får flytta så kan det jo være det glir bedre inn og at jeg finner en bedre løsning. Jeg har så sykt lyst å se hvordan det ser ut hos dere leserene mine.. kan dere ikke ta bilde av leiligheten, enten soverommet ditt om du enda bor hos di mor eller leiligheten din hvis du bor for deg selv? : D

  Pliiiiis? Så linker du linken til meg!

 • NYE PRODUKTER

  • 26.02.2012kl.19:31
  • (16)
  Jeg føler lykke når jeg ser på bildet. Er det rart?  Chanel har hatt besøk av en skjønnis  Jeg har spist is og pyntet med sjokolade sølvkuler

  ... Og nå skal det lages spaghetti. HVA GJØR DU AKKURATT NÅÅÅÅ?

 • HVEM LIGNER DU PÅ?

  • 26.02.2012kl.13:11
  • (34)


  Jeg er så heldig å har blitt fortalt at jeg ligner på Triana Iglesias,  Megan fox og Miley Curys jeg. Men såklart har jeg bare hørt det på bloggen da via bilder, men artig er det da. I virkeligheten har jeg ingen look alikes tror jeg. Har alltid lurt på om det finnes noen i verden som er ca prikk lik meg. Kunne ønske jeg fant den jenta (eller gutten høhø).

  HVEM HAR DU BLITT FORTALT AT DU LIGNER PÅ?

 • DA VAR HAN SKALLA, TRODDE HAN!

  • 25.02.2012kl.23:11
  • (17)  Haha så skjønn   


  Dere ser de to bildene til høyre. Der er han ferdig skalla. TROR HAN JA, hahahaha! Jeg har faktisk gjors på å la to flekker i bakhue være igjen (dauer av latter) uten at han vet det. Lurer på hvor lenge han kommer til å gå sånn! Huff, blir jeg kåret til verdens verste kjærest nå eller? (AA)

 • 3 GRUNNREGELER - SKILL DEG UT

  • 25.02.2012kl.17:37
  • (23)


  Skill deg ut! Ha ett navn som andre vil huske. Om man heter "Celine" som bloggnavn så er du bare en av ørten andre Celiner. Jeg kaller meg "ADINA".

  Skill deg ut! Ha ett design som er ulikt andres. Eller som iallefall skiller seg mer ut enn andres. Er jo så mange gratis design der ute, men hvor gøy er det å ha noe som alle andre har? Man blir liksom litt lei av å lese de samme bloggene hele tiden.

  Skill deg ut! Ha ett blogg navn som ikke er for innviklet å huske. Mitt er igrunn litt innvikla og jeg har spurt blogg.no om jeg kan overta adina.blogg.no men det får jeg altså ikke lov til selvom det har vært i ubruk i 4 år. Rart.

  Eller så vil jeg gjerne si at jeg har irritert meg såå mye i det siste (selvom det ikke er min buisniss da) over bloggere du ser blogger kun for benefits'ene. Toppbloggere som reklamerer for produkter i hvert tredje innlegg (de med anonnse/ad link/ samarbeid på slutten av ett innlegg). Toppbloggere som reposter innleggene sine som skaper debatt. Bloggere som kun blogger om pupper og lår. Bloggere som ikke gjør annet enn å provosere seg til topps. +++ Lista er lang, men hvis man ikke lenger blogger for å inspirere eller ikke lenger har den store gleden av å blogge burde virkelig slutte her og nå. Man ser når en blogger liker å blogge og når bloggen plutselig har blitt en forbanna reklame blogg. Faretegn danger danger yes yes yes!!

  Jeg gir dere mitt ord. Den dagen jeg ikke har mer å si, den dagen jeg kun er her for penger eller den dagen jeg kjeder dere med det samme innlegget flere ganger i uken - den dagen skal jeg heller pakke innleggene å gå! 

  Enough said.

 • UH, FOR EN HERLIG DAG

  • 25.02.2012kl.15:58
  • (11)


  Uh, for en fantastisk dag. Været er jo knall fint, jeg tror gudene har hørt meg. Har akkuratt kommet hjem fra en tur på Hr.Direktør (cafe). Var koselig å møte en kamerat og dama hans idag. Er ikke så ofte jeg er sosial i kalde og mørke tider, men nå er det jo mye bedre vær så nå blir det nok mer sosialisering igjen tenker jeg. 

  Beklager det stygge bilde av meg men er man blogger så er man blogger. Trenger ikke alltid vise min beste side heller, men chanel poserte gjerne for meg. Magasinet også forøvrig. 

  Er rart hvor fotogene alle andre og alle gjenstander er, men meg selv derimot er sånn - jeg tar 200 bilder men kan kun bruke ett. Vel idag tok jeg kun ett og det ble jo like vakkert som jeg hadde forestillet meg hihi.

  Nå skal jeg finne frem vaskekosten og filla med bøtta å få vasket over skapene, gulvene og badet. Liker ordet "Vårrengjøring" jeg. Ha en fin ettermiddag babes!

 • DINE PLANER?

  • 25.02.2012kl.11:18
  • (8)
  Chanel ønsker å si god morgen til mine herlige blogglesere å rekker i samme sleng tungen til de teite anonyme bloggerne, haha! Sola skinner og livet føles herlig igjen takket være sola og jeg skal ned på Hr. Direktør idag for å nyte livet på hverandaen blandt kjente og ukjente ansikter. Blir koselig! Hva er dine planer idag? : )

 • IKVELD

  • 24.02.2012kl.21:21
  • (27)


  Endelig er bolla mi hjemme igjen. Chanel er bare verdens nydeligste hund (men alle andre hunder er også verdens nydeligste da) men det er så fantastisk når hun ser meg igjen å oppfører seg som en hund på lykkerus. Hun hopper som en gal opp etter beina mine og klynker med stemmen og nærmest smiler når hun ser meg igjen. Det er hva jeg kaller kjærlighet det! Tenk at hunder kan ha så ubetinget kjærlighet til oss mennesker. Love.  [Det er bare tannkrem på halsen, haha]

  Lagde også to misslykkede måltider idag. Først fiskepinner som ble svarte, men det er ikke noe bombe lenger at de blir. Så lagde jeg pita som ble svidd. Sausen ble også svidd. Jeg kan bare avblåse ryktene med en gang: Jeg er ikke datra til Rachael Ray!
  Nå skal jeg bare lage ett siste inspo innlegg så er det natta! 

  Q: HVA HAR DU HATT TIL MIDDAG IDAG? 

 • HOY HOY

  • 24.02.2012kl.18:15
  • (12)
  Hei hei, jeg er bare innom med en kjapp oppdatering. Idag har jeg vært i møte med nav, vært hos bestemor, ryddet hjemme og skal nå snart til den nye cafeèn våres her i bygda Hr.Direktør for å drikke noe vann mens Dennis tar en kopp kaffe. Jeg har vært sinnsykt opptatt med andre ord men skal bli godt å få slappet av litt etterpå da. Har litt vondt i magen også (som om det var noe nytt) så jeg tror det blir tidlig i seng idag. Håper dere har en fin dag alle sammen. Love you all! : D

 • MINTGRØNN KJOLE

  • 23.02.2012kl.14:25
  • (26)
  And no, I dont ask u guys if her boobies are hot or not. Look at that fabilous dress : D I smell summer. Why am i talking in English? Sant kjolen var fin folkens? Og det beste av alt er at den er billig! Men det verste er at jeg ikke finner den igjen på siden : O Si fra hvis noen ser den!

 • HVOR ER DU?

  • 23.02.2012kl.11:52
  • (27)


  Storm meldte sol idag. Yr meldte sol. Gud skulle trylle frem sola, men hva skjer når jeg våkner full av entusiasme og lykke? Jo sola har ikke dukket opp. Er jeg skuffa? Så klart er jeg skuffa, jeg som skulle ha den vaske dagen idag og så ned på den nyåpnet cafeen her å ha meg en koselig kopp cappuchino. Men kan jo godt være den bare lurer meg å dukker opp alikevel snart. Only mother earth knows! : ) Mens jeg dagdrømmer om sol legger jeg ut noen sommerbilder med masse sol.. Lykke!


  Q: JEG HØRER RYKTER OM AT HELE NORGE HAR SOL IDAG. HAR DU SOL?

 • JEG LEGGER MERKE TIL DERE

  • 22.02.2012kl.21:50
  • (24)


  Noe jeg liker ved blogging er at det finnes så utrolig mange gode sjeler der ute som jeg ikke hadde fått æren av å kjent hvis det ikke hadde vært for bloggen. Tusen takk til dere inspirerende, positive, behjelpelige og gode til å kommentere lesere!! You mean so much to me : D

  Derfor vil jeg dedikere dette innlegget til de som jeg har lagt mest merke til kommenterer ofte hos meg. Jeg er blitt så glad i dere alle og enhver. Hvis jeg skulle glemme ett navn så si fra så skal jeg sjekke ut men disse har jeg ett ekstra øye til på bloggen min:

  Senoritaen - Turid - Diva - Malin - Kvikki - xflwrpwr - drømmebibloteket - sandracb - Jeanette - IdaCharlotte - Leah - Trois - Detgodelivet - Anonym (høhø) - Hylja - 2i9 - Tanyarm - Littlesilver - Victoria - KristineS - Geena

  Forhåpentligvis er ingen av mine ofte kommenterere glemt. Isåfall beklager jeg på det sterkeste og skal så klart stappe dere inn i lista! Men disse er de jeg husker mest og som har kommentert lenge. I love you guys, you rock my blog! 

 • OPEN SHOULDER

  • 22.02.2012kl.20:53
  • (9)
  - HOT OR NOT?  Jeg syntes definitivt hot!
  Du finner toppene på nastygal : D 

 • MY NEW SWEATER

  • 22.02.2012kl.19:24
  • (29)


  - TYCKS?

 • 50KR RABATT!!

  • 22.02.2012kl.18:38
  • (2)
  I samarbeid med Blush.no har jeg ett supertilbud til dere. Dere får 50kr rabatt på alle ordre du bestiller på Blush sin hjemme side, som du finner HER! Blush er en skjønnhetsside for de kræsne som jeg. Med det mener jeg at de garantert har noe du liker. Favoritt merkene mine er der: Redken, Loreal, Biosilk, Sebastian, ID, Sexy hair, Tigi, Glo minerals, Joico, Fudge og KMS california. Bare for å nevne noen. De har også en haug med sminke produkter, produkter for menn, hårprodukter, solbriller, tannpleie og masse annet vi jenter (og gutter) elsker. 

  For å få 50kr rabatt skriver du inn rabattkoden: blush

  Her er mine topp tre must have (link):
  BIOSILK (kun 29kr!!!)
  REDKEN 23 superstrong hairspray - Perfekt hold!!
  SHADOWTAN selvbruningsspray - er avhengig!!

  HUSK DET ER GRATIS FRAKT!!!!!!

  [Annonse]

 • Å DENNIS SIER JEG IKKE TRENGER Å FARGE HÅRET???

  • 22.02.2012kl.14:19
  • (29)


  Får nesten vondt i øynene av å se på bildene. Går det ann å ha så lekker en hårfarge og ETTERVEKST!!? Men sånn er det å være fattig. Kan ikke prioritere meg selv lenger, regninger kommer først. Men fy søren så digg det skal bli å farge håret igjen når den tid kommer.   Hva da grå?

 • DAGENS TIPS // GRATIS TIL DEG

  • 22.02.2012kl.13:11
  • (13)
  Gratis O.B til alle som ønsker, HER!

  Andre gratis ting
  - Gratis kondomer, her
  - Gratis  produkt fra Asan, her

  VET DU OM NOE ANNET SOM ER GRATIS, HIHI?

 • I MIN HAGE!!!

  • 22.02.2012kl.11:49
  • (11)  Sant det treet var noe av det fineste du har sett? Iallefall når det kommer til naturen : D Jeg skal såå ha ett slikt tre i min hage så fort jeg får meg ett hus eller en leilighet som jeg vet jeg kommer til å bo i lenge. Det var noe av det peneste, mest jentete jeg har sett. Jeg mener, jeg har jo sett dem før men etter å ha sett desperate housewives igår så fikk jeg iallefall lyst på ett. Er det noen som vet hva det treet heter og om man kan få kjøpt frø på vanelig butikk eller om man kan kjøpe ferdig vokst tre??? 

 • LYKKE FOR DEM, LYKKE FOR MEG

  • 22.02.2012kl.00:12
  • (4)


  Idag møtte jeg en hund som så så utrolig trist ut. En border collie. Jeg gikk forbi den en gang, men klarte ikke gå forbi den andre gangen. Jeg klappet den men den så enda trist ut. Så spurte jeg eieren "er det din hund?".. En søt narkis dame som pantet flasker inne på kjære rema 1000. Jeg klappet hunden videre mens hun fortalte meg historien til hunden og hvor glad hun var i den hunden som nå er fylt 12 år. Man kunne se den var dradd i årene, sa jeg. Du er den første som har sagt det, sa hun. Mens hun fortsatte å prate om hvor stolt hun var av hunden. Plutselig reiste hunden seg å logret. Dama ble også glad for å ha noen å snakke med. Fin dame og hund. Lykke


  bildet er lånt av google.no

 • QUICK UPDATE!!

  • 21.02.2012kl.22:18
  • (6)
  Beklager webcam bilde men kameraet er til lading. Update: Det ble aldri noe modellisering idag desverre. Jeg fikk aldri svar på meldinga av bestemor om jeg kunne låne bilen hennes. Men jeg stakk alikevel til byen men da kom jeg alt for sent. Modell castinga hadde allerede begynt og de hadde kun en ledig plass igjen hvis jeg forstod det riktig og da måtte jeg bli klippet bollesveis (haha no way) og så skulle de farge håret mitt stripete brunt og blondt. Skulle ønske jeg fikk fargen men jeg nekter å ha high fashion sveis altså. Endelig har håret begynt å gro ut igjen etter jeg klippet kort bob i sommer/høst. Holdt på å si ja kun for fargens skyld men er glad jeg sa heell no!

  Får heller kjøpe meg hjemmebleiking og stripe det myself. Har gått greit det i mine 22 år som jeg har levd så da gjør jeg det. Håper dere har hatt en riktig så fin dag selvom min har vært helt tafatt og ikke etter planen i det hele tatt! Idag er en sånn dag!

  PS. HVA ER DERES GØYESTE INNLEGG IDAG? GI MEG LINK SÅ SKAL JEG LESE OG KOMMENTERE!

 • JEG BARE MÅÅ HA DEN I MIDTEN!!

  • 21.02.2012kl.21:36
  • (21)
  Digget alle tre men jeg er helt forelsket i den i midten. Og fargen mintgrønn er min nye favoritt! Hva syntes du?

 • FUCK MY DAY

  • 21.02.2012kl.14:04
  • (13)
  I JUST WANNA LAY IN BED AND JUST.... LAY THERE!!!!
 • hits