ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

DAY D R E A M I N G

 • 29.01.2017kl.00:01
 • (2)


Nå er det ifølge terminkalkulator akkurat 124 dager igjen til termin og har for lenge siden begynt å dagdrømme om hvordan livet mitt skal bli etter Mille er født. Hvem jeg vil bli som mamma. Hvilke verdier jeg syntes er viktige. Hvordan oppdragelse barnet vårt skal få. Hva barnet får lov til å ikke. Hva vi skal skjerme ungen ifra og ikke. Det er utrolig morro å fantasere men er fult klar over at ting ikke alltid går etter planen. 

For eksempel så har vi tenkt å prøve å unngå bruk av sutt/smokk. Har selvsagt liggende sutter i tilfelle det skulle være løsningen på noe, men så langt det lar seg gjøre så skal vi prøve unngå nettopp det. Dette i forhold til amming, tenner og at en smokk ikke skal erstatte en mors/fars trøst. Det blir som å skulle gi barnet godteri eller å love barnet en leke hvis de stopper å gråte. Det er viktig å finne kjernen til problemet å prøve å løse det ved kommunikasjon, tålmodighet og mors/fars kjærlige nærvær. 

Vi kommer nok til å ta noen valg kanskje ikke alle er enige i når det kommer til hvordan vi vil oppdra vårt/våre barn. Kanskje er dere helt enige alikevel men får det ikke til selv, eller så er dere på lik bølgelinje som oss. Jeg ber bare folk om å ikke legge seg opp i hvordan vi vil oppdra vårt eget barn. Jeg ser barn idag som er alt for late. Foreldre som er enda latere. Nettbrett fra de er 2 år og oppover. Det skulle vært forbudt. Jeg er vokst opp med utetid. Hvor gresset var lava å steinene kunne redde oss fra lavaen. Hvor man lagde pistoler av kvister og hoppet strikk/ gikk på stylter. Vi var ikke redd for litt regn eller snø å gråt ikke av fortvilelse fordi vi ville se på vhs. Vi var sunne barn som lekte ute å ble kjent med naboene via lek. Ikke via ett nettbrett. Det sosiale forble ikke bare ved friminuttene på skolen, men også da man kom hjem. Slik ønsker vi og håper at Mille også blir å ett nettbrett kommer til å bli gjemt i en skuff om noen kjøper det de nærmeste seks årene hvertfall. 

Kall oss old fashion men jeg tror at det vil gi positiv effekt på både helse så vel som psyken. Det er mer jeg kunne nevnt om oppdragelse men dette får holde for idag. Det er lov å se for seg, dagdrømme, gjør sitt beste og håpe på det beste. En ting er sikkert og vist, jeg er utrolig glad for at meg og barnefar er så samkjørte på det aller aller meste. Like barn leker best. Jeg tror vi kommer til å bli en fin liten familie jeg til syvende å sist. Først må jeg bare lære meg å skifte bleie. GOD NATT! ♥

 

 • BABYSHOWER ØNSKER

  • 27.01.2017kl.09:10
  • (3)


  ♥..Kake ønsker: Blødkake, vafler og nøttekake (mammas).

  ♥..Ønsker oss: Rosa, glitter, unicorns, katter, sommerfugler and glam. Kan gjerne være bilrelaterte ting i jenteform også. Elsa er ikke noe for meg hvertfall. Vårt barn skal lide av unicorn feber og disney. Ikke moderne prinsesse figurer. Går kanskje ikke alltid etter planen, men håpe-på. Ønsker oss også mest praktiske ting. Vi har igrunn mer enn nok barnetøy i str 56. Bleier, våtservietter, kremer, frottehåndklær - ting man har bruk for, som koster, som man vet man må kjøpe om at og om at. Slike ting hadde vært veldig stas å få! Gavekort eller penger.. Til lille Mille's vogn/ sparekonto. 

  ♥.. Ting vi trenger men kan hende vi har kjøpt innen babyshower:
  Vogn, vognpose, sengetøy, termometer, myk hårbørste for nyfødt og neglsaks + disse praktiske tingene som står over.
  (Spør Tor Henrik om vi har kjøpt noe av dette om du er usikker!)

  ♥..Jeg ønsker ikke kameraer trykt opp i trynet. Jeg er virkelig-virkelig ikke glad i kameraer. Men poserer gjerne om du spør. Håper dette kan respekteres. Tro det eller ei men jeg syntes det er litt traumatisk å bli tatt bilder av/ bli filmet uten at jeg vet om det og det har jeg for en grunn.

  ♥..Ikke føl at det du kjøper må være av skikkelig kvalitet eller dyrt. Har aldri brydd meg om slikt og det tror jeg ikke Tor Henrik heller gjør. Vi begge lever for: Tanken som teller. Ikke trenger du føle kjøpepress heller. Vil ikke bidra til å gjøre deg blakkere om du allerede har det tøft. 

  ♥.. Og sist men ikke minst så håper jeg en b a b y s h o w e r kan ventes litt med til jeg får litt mer energi til å holde ut sosialt i flere timer. Er som sagt uhyre sliten fortiden og det er ikke meningen å virke kjip. Går i gravidgruppe og til jordmor å alle er enige i at man må lytte til kroppen sin og høre på den gravide. Å være gravid for meg er alt annet enn lett men jobber med saken! :)

 • INNKJØP: HÅRKUR MOE

  • 22.01.2017kl.10:27
  • (0)


  Trykk på bildet for å komme til produktet. 


  [Ikke sponset]

 • GRAVID OPPDATERING UKE22(21+4)

  • 21.01.2017kl.15:15
  • (0)


  ♥ Uke: 22 (21+4)
  ♥ Termin: 01. Juni 2017
  ♥ Kjønn på baby: Jente
  ♥ Mål rundt mage (fra under navlen): 99cm
  ♥ Vekt: 71kg (økt 9kg til nå)
  ♥ Forløpig navn på baby: Mille-Tomine

  ♥ Cravings: Jeg har enda ikke fått noen spesiell cravings. Men luktesansen har blitt betraktelig mye bedre etter at jeg ble gravid samt slutta å røyke dagen jeg fant ut at jeg ble gravid. Skulle på apoteket å hente en svangerskapsbok og åpnet den først når jeg kom hjem. Mmmm, lukten av en ny bok var helt sinnsyk. Samme med baderingen jeg fikk av kusina mi til lille Mille-Tomine. Men jeg lå våken en natt til kl var halv tre å dagdrømte helt sinnsykt om den grønne paprikaen som lå oppkutta i salatskåla i kjøleskapet. Fikk ikke sove å tenkte "jippi endelig har jeg fått cravings på noe jeg å". Opp av senga føyk jeg å goffla i meg resten av paprikaen oppi skåla. Siden har jeg ikke hatt noe vanvittig cravings på grønn paprika så jeg regner med jeg ikke får noe cravings jeg da, HE!

  ♥ Plager: Bare utrolig utrolig trøtt, sliten å tom for energi generelt. Tissetrengt 24/7. Har begynt å få litt ryggplager (på venstre side av rygg) og noen ganger stikker det kraftig i livmoren når jeg ler hardt, hoster eller nyser (voksesmerter sikkert.) Og så plager det meg veldig at jeg ikke lenger passer noen fine bukser / dongeri bukser. Nekter å kjøpe gravidklær når det kun er 4,5mnd igjen. Er også ekstremt glemsk om dagene. Kaller det tidlig ammetåka bare. Aldri vært borti lignende surr før. Skal også nevnes at navlen min har begynt å stikke ut når jeg er på det største (spesielt om kveldene). Grøss og gru noe så forferdelig, haha. Tor fikk latterkrampe igår når han så det med egne øyner så her er det vist bare å finne frem tapen å tape over. 

  ♥ Spark: Jeg kjenner spark ja. Veldig leven inni der om dagen. Vi kan til og med se det på utsiden. Blir enda ikke helt vant til at det ligger en larve inni der å åler seg. Mange sier det er koselig, jeg syntes det er mer eller mindre creapy å er ikke redd for å si det høyt. Hehe. Men om det er stille hakket for lenge så savner jeg så klart sparkene igjen. Gleder meg til den lille skal ut. Har forresten kjent spark siden uke 18 (18.desember 16)

  ♥ Humør: ....svinger!! Opp og ned. Det er bare å henge i. I det ene øyeblikket griner jeg, i det andre smiler jeg og i det neste er jeg sint. Vi spøker mye med hvor skitzo jeg er. Stakkars Tor Henrik må bli bilsyk snart. 

  ♥ Innkjøp: Vel vi er ganske langt på vei allerede. Føler jeg bare mangler ei vogn, vognpose, noen kremer/salver for nyfødte, sengetøy og pysjer. Har arvet mye og kommet over mange billige kupp. Kan vise dere noen av innkjøpene senere hvis det blir tid. 


  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Følg meg gjerne på snapchat: Byadinajb♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

 • COPY SIS

  • 20.01.2017kl.17:03
  • (2)


  Ugg, der kom kvalmen. Utrolig hvor fort jeg blir bilsyk nå etter at jeg ble gravid. Kom nettopp hjem fra ett hyggelig cafè-besøk og en tur til sørlandssenteret med min bedre halvdel av ei besteveninne. Hun falt for brillene mine å måtte jaggu ut å handle samme selv, bare i gull. I tillegg kom vi jo over ett smykke vi begge likte å kjøpte like godt det også i samme sleng. Liker at vi er så like. 

  Mamma kom også fra sverige nå nettopp med fire pakker vegan/vegetariansk kjøtterstatningsprodukter til meg. Heaven uten tvil. Ikke minst alt godteriet jeg fikk. Ikveld skal det frotses. Ugg, nå spyr jeg snart.... Ikveld kan jeg fortelle raskt om graviditeten og hva Tor Henrik syntes om det osv. Ett innlegg hvor han også tar del i svarene. 

  Peace


   

 • KITTIE - Y U SO NERDIE

  • 20.01.2017kl.11:49
  • (0)
  Er det flere enn meg som elskerELSKERelsker sesongens nye trend - gjennomsiktige see through solbriller? Jeg kom over de på H&M for ett par uker siden å har bare ventet på den rette anledning til å bruke dem. Idag skal jeg på cafè med mi fargerike besteveninne å da passer det veldig greit å være litt unicorn idag. Jammen er det deilig å ikke være redd for å leke med utseendet når man føler for det. Spørs om bygda jeg kommer fra er klare for meg idag, da. HA!

  Dropper kanskje hatten. Har jo nystripet hår å kan jo likesågodt blotte etterveksten så lenge den er så fin som den er nå. Vil avslutte denne morgens innlegg med å ønske dere en riktig så fin og fargerik dag. Har du en dårlig dag kan jeg kanskje trøste deg med at det er 41 dager igjen til vår. FØRTIÈN ♥

 • TYPEN MIN ER 6 ÅR YNGRE ENN MEG

  • 19.01.2017kl.22:15
  • (7)


  Hvordan vi møttes

  Vel... Jeg kan jo starte med å si at jeg traff Tor Henrik på ett utested i Kr.sand for 18+. At Tor Henrik var 21 år hadde jeg aldri trodd, helt til jeg så hans ID bevis. Gutten kunne jo danse. Vi snakker Magic Mike talent. Kunne hvertfall vært en danse-statist om ikke annet. Han hadde jo så mye skjegg. Høyden. Kroppen. Jeg ville heller trodd han var rundt min alder. 

  Han ålte seg forbi meg på dansegulvet og smilte til meg. Begynte å danse med meg. Jeg ble betatt right away av smilet hans, øynene hans og ikke minst at han kunne danse bedre enn de fleste. Jammen vet han det selv også, men det skal jeg vel kanskje ikke si høyt - mihi!

  Resten av historien den kvelden blir for lang å nevne, er sikker på at jeg selv hadde sovna midt under tastaturet om jeg hadde fortsatte. Så vi hopper over til dagen etter.

  Jeg så at Tor Henrik hadde lagret nr sitt på mobilen min. Veldig klisje aktig, i know. Så jeg sendte han ei mld. "HEI!!". Jepp det var alt jeg skrev. Fikk en melding tilbake men kan ikke helt huske hva det stod, men jeg husker at Tor Henrik inviterte meg med på en fest. Han regnet med han skulle få avslag og egentlig hadde jeg tenkt å avslå. Men jeg sa "faen heller" til veninna mi å hoppa i det. Man lever bare ei gang og dæven så kjekk han gutten på 21 var da. 21 ble en liten snakkis og vi gjentok ordene "alder er bare ett tall" bare for å trøste meg litt. Det hjalp.. men ble alikevel litt småklein i starten da folk lurte på hvor gammel Tor Henrik var. Det burde vel egentlig være verre for han å skulle introdusere ett kvinnfolk på 27 til sine venner men han fikk det til å føles som det mest naturligste i hele verden. Å det var slik det begynte å falle naturlig for meg også dette med aldersforskjellene våres. ♥

  Siden har vi vært sammen. Siden ble jeg også gravid med han. Det er en annen historie. Jeg er uansett utrolig glad i denne gutten. Fordi om jeg kan være ekstra slitsom nå så håper og tror jeg han vet innerst inne at han er drømmemannen min. Han er min bestevenn. Min kjæreste. Samboer. Og at vi skal bli en familie er mer enn jeg kunne drømme om. 

 • VI VENTER EI JENTE!

  • 19.01.2017kl.14:57
  • (6)


  ... Ei litta sommefugl-pike flakser inni magen min om dagene ♥  Hei forresten! Utrolig godt å være tilbake på bloggen igjen.. Ikke minst har mye skjedd siden sist jeg var aktiv (som er for 10 måneder +3 dager siden). Jeg er i ett nytt forhold med en helt fantastisk snill og kjekk gutt. Vi venter ei lita jente 1 juni 2017 → Mille-Tomine ♥
  Og jeg har enda mer inspirasjon og motivasjon til å blogge nå enn på lenge. Spesielt nå som hjertet mitt banker for tre og livet mitt er på en helt annen planet fortiden. Jaggu er fremtiden min spennende. For hver dag som går er jeg like overrasket over denne lille larva inni meg som vokser og gror raskere enn jeg tørr innrømme. Men det er ikke alltid like lett dette med å gå gravid. Verken for meg eller min kjære. Heldigvis for meg så har ikke Tor Henrik tenkt å forlate verken meg eller Mille med det aller første. Og jeg er sikker på at vi har lysere tider i vente, jeg må bare komme over denne epoken først. 

  Takknemmelig

  Jeg er takknemmelig for at jeg i det hele tatt får oppleve det å bli mamma. Jeg er takknemmelig for at jeg venter barn med en helt nydelig fyr som er flink med barn i tillegg. Jeg er takknemmelig for at jeg ikke har opplevd noe særlig kvalme i dette svangerskapet som så mange sliter med. Og takknemmelig for at jeg ikke har ufrivillig spontanabortert. Magen vokser i takt med puppene som en gang var to små rips og selvtilliten vokser med komplimentene fra Tor Henrik (he-he). Jeg er heldig som ikke blir kjempe stor rundt magen og har tro på at genene til mamma gir meg tigerstripe-fri mage. Folk rundt meg er så generøse å lesser på oss med arvegods så vi slipper handle alt selv. Jeg er takknemmelig for veldig mye men det er faktisk lov å føle seg utilpass uten å måtte holde det inne. For jeg....

  Kunne vært foruten

  Jeg sliter enormt mye med trøtthet og lite energi. Finner det samtidig vanskelig å fortelle folk hvor ille det egentlig er. Selv de enkleste oppgaver kan være svært krevende om dagen. Slik har det vært i fire måneder nå og de fleste forteller meg at det blir bedre. Vel jeg syntes tilstanden min har blitt mye verre og gruer meg veldig til å ut i arbeid igjen (om det er lov å si høyt!) slik situasjonen er nå. 
  Håravfall, hår som knekker eller ser knusktørt ut er det bare å embrace. Utallige doturer kan man like så godt også bare bli vant til. Mille ligger langt nede å presser på blæra som en galning. Når man tror man skal slippe ut en foss, så kommer det kun en dråpe. Ja da vet du at du er gravid hvertfall å rister oppgitt på hodet med ett smil hver bidige gang. 
 • hits