ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

LIPSTICK-WHORE!

 • 31.01.2016kl.18:15
 • (2)


Herremin å jeg koste meg igår. Idag? Not so much. Jeg slipper som sagt aldri unna fyllesyken. Men nå skal det bli to uker til neste gang om jeg så må gå edru på byen for teamet. Så ut som en dass når jeg kom hjem etter å ha vært på sørlandssenteret å shoppa litt nytt. Tok meg bokstavlig talt 5 minutter å stelle meg fra ei drukna råtte til en brillefin blondine. Det er rart hva en rød leppestift kan gjøre altså. Elsker å gå med farger på leppene. Det gir annsiktet en helt ny forpakning. 

Jeg gidder ikke redigere bildene. De er sjarmerende nok som de er. Det ble en vellykket kveld men en fryktelig sen kveld. Hvis det er noe jeg har blitt god på di siste månedene så er det å narche as. Så idag har jeg tatt det mer eller mindre med ro. Utenom å rydde leiligheten (uansett hvor fyllesyk jeg er så er det ingenting som er deiligere enn å rydde leiligheten å plante seg godt ned i sofaen når den er shina). Om litt skal jeg begynne på "making a murderer" dokumentaren. Har vegret meg lenge for å se den (hallo, den varer jo i 10 timer-ish?) men siden alle om dagen skryter såpass av den så skal jeg få fingeren ut av rumpa å bare GJØRE DET. Få den overstått. 

Ha en god kveld store & små! ♥

 • RØLPESNAKK

  • 29.01.2016kl.18:42
  • (0)


  Jammen var nok ett døgn gått forbi. Mørket har senket seg og jeg er godt planta i senga. Egentlig fryktelig sulten men hater å lage mat. Venter vel egentlig bare på at dennis skal lage oss noe. Jeg skal ikke bli nødt til å si det, han burde jo forstå. Jeg er jo bare ei jente, hehehe.

  Gårsdagens opplevelse var mildt sagt kanon-vittig. Om det er ett ord. Skulle egentlig ikke på byen, men så klarte de å mase seg til det å jeg gav etter til slutt. Full karaoke på javel. Ho her er ikke redd for å stå på scenen alene å lage liv å røre nei. Klarte å hyle ut som om jeg var Stian Blipp selv i microfonen at "dj'en" måtte ta på "Alt for norge" for er det en sang som kan skape stemning på en pøb så er det faktisk nettopp den. And I was right! Mannfolka brølte-sang og kvinnfolka skreik med sin dypeste stemme. Skikkelig euforisk! Sang også Toxic med britney spears og jeg kan bare glemme å få noe gullbillett ass. IDOL NEXT!

  Idag må jeg ta konsekvensene for gårsdagens hendelser. Er det noe jeg er flink til å bli dagen etter så er det fyllesyk. Det skal ikke mer enn tre øl til å jeg kan ligge under dyna hele neste dag. Litt digg også. Digg å få summa seg for imårra er det på an igjen. Sånn er det når man bor i en blokk hvor alle kjenner alle og alle alltid drikker. Snart må vel hele blokka på avvenning, hihi. Nei snart så må jeg skjerpe meg å heller starte ett litt sunnere liv. Ikke er jeg flink til å drikke heller. Hvor er etiketten min om dagene? 

  KOS DERE MASSE VIDERE IKVELD! 
  TGIF.

  '
  Kose genser - kosepute - søndagsmodus - fredagskveld // pute fra aliexpress < 3

 • HELT PERFEKT

  • 28.01.2016kl.13:23
  • (10)


  Følger dere med på den serien - helt perfekt? Det gjør jeg og jeg kjenner meg så enormt igjen i kamilla. Alt virker så "perfekt" men daglig er det en kamp å starte dagen. Senga frister mer. Men daglige gjøremål skal gjøres og alle forventningene, presset man har på seg, daglige rutiner... Det er en lang fasade. En daglig tung kamp.

   Mitt innvendige gjenspeiler ikke meg på verken det fysiske eller presteringa mi på bl.a jobb. Jeg er mer enn gjennomsnittet opptatt av utseendet (litt som raija) og på jobb er jeg over gjennomsnittet effektiv og nøye samtidig. Jeg har vanskelig for å vise hvordan jeg -egentlig- har det på innsiden og sliter med å vise det til mine nære og kjære. Ja til og med til terapauten min og legen min.

   Det har sine fordeler å "være perfekt" men mest så er det ris til sin egen bak og flere ulemper ved det. Man blir ikke tatt på alvor eller like seriøst av rettssystemet. Det føles iallefall ikke sånn.

   Jeg våkner hver morgen å tenker "på med maska" :-)

  Jeg legger meg vel flere dager i uken med tårer trillende nedover mitt kinn. Tungpusten. Sliten. Sliten av å bruke så mye energi som jeg må på å overleve dagen. Sliten av å være falsk. Sliten av å prestere. Sliten av å hele tiden føle seg uhørt. Men hvordan kan folk forstå når jeg ikke åpner meg helt? Jeg klandrer dem ikke. Jeg forstår at ikke alle skjønner hvordan det er å slite psykisk.

   Etter å ha nærmest bært på denne masken i ca hele mitt liv så må jeg si jeg gjør det faen med bra også. Jeg er en mester i å late som og en mester i å holde ut.

   For eksempel så har jeg stått i å jobba beinhardt på jobb når kjæresten har slått opp (samme dag så skal enn holde ut jobb), når katten min som jeg elsker over alt på jord ble avlivet og jeg måtte si adjø til han rett før han skulle dø for så å dra på jobb. Dette er FÅ ting av hva jeg har gått igjennom men alikevel har jeg klart å stå der å smile, le, jobbe knallhardt å stått på. Men dette er bare foran publikum. Jeg har hatt så mange angst anfall de siste årene og ofte kommer det når jeg er blant folk. Selv da kjenner jeg hendene blir kalde men klamme, hjertet banker hardt, fort, noen ganger i utakt og hopper over noen slag. Noen ganger får jeg ekstra slag. Jeg blir dårlig. Klarer ikke konsentrere meg om alt som blir sagt. Fokuset ligger mest på angsten. Angsten for angsten. Og selv da så prøver jeg ofte å holde ut. Noen spør om jeg er i dårlig humør. Nei jeg er ikke det, tenker jeg. Jeg får ett angstannfall her. Det går fint, svarer jeg. Å anstrenger på meg ett smil som krever mer energi enn du kan tenke deg.

   Noen ganger er det så ille at jeg bare må gå. Komme på en unnskyldning å bare gå. Om ikke jeg går så får de snart se tårene komme å jeg superstressa. Det skjer ikke. Jeg kan ikke tillate meg å så åpenbart vise det mest sårbare med meg. Jeg klarer det ikke. Så jeg drar før ydmykelsen skjer. Og det er ikke det at jeg skammer meg over å ha angst. Da hadde jeg ikke sagt det høyt. Men å vise den siden av meg er ikke like moro.

  Regner med de fleste kan relatere seg til det. Å være psykisk syk betyr ikke at man er dårligere enn andre. Iallefall ikke i mitt tilfelle. Jeg er flink på så mye og ingen vil noen ganger tenke at < ho der sliter skikkelig >. Nå er det sånn for oss alle at vi som sliter også kan ha gode dager. Spesielt når sola titter frem hjelper det på energi og humør men selv den minste ting kan knekke oss å gjøre dagen tyngre enn den trengte å være. Følsom, hårsår, oppmerksom, bevisst. Det er bare få ting man som psykisk syk kan være. 

  Syntes serien "helt perfekt" er fantastisk, jeg! Og ønsker alle i serien lykke til videre! :D

 • WHATS YOUR MANTRA?

  • 26.01.2016kl.17:25
  • (2)


  Igår kveld begynte angsten å komme sakte men sikkert frem i det fysiske igjen. Dette er bare "nok ei gang" og aldri finner jeg ut av hvorfor den kommer eller hva jeg kan gjøre for å bli kvitt den. Inntil igår. Jeg skal ikke si at jeg ble kvitt den igår, men jeg forstod veldig fort at dette er den type terapi som kanskje funker på meg mer effektivt enn andre metoder. Derfor vil jeg komme med en anbefaling til dere som sliter med angst, tankekjør, anspenthet og søvnproblemer. 

  Last ned "Deepak Chopra - blissfull sleep" albummet på spotify. Ta på deg headset. Vær helt alene uten noen forstyrrelser. Skru av lyset (gjerne tenn ett stearinlys om ønskelig og lytt til den helt fantastiske mediterende og healende stemmen til Deepak Chopra som lar deg bli kjent med deg selv på en helt annen måte. Som lærer deg å puste riktig. Slappe mer av. Få tankene bort på det som plager deg. Og nyt hvert sekund. Fokuser hvert sekund. Lytt hvert sekund. Gjør som han sier hvert sekund. 

  Det funker! Og med tiden så vil det bare bli bedre jo flere dager du gjør dette. Og du? Lykke til da! ♥

  ‪#‎inhale‬ ‪#‎exhale‬ ‪#‎ohm‬ ‪#‎healingvoice‬ ‪#‎mindcraft‬ ‪#‎ocean‬ ‪#‎mindset‬‪#‎dreaming‬ ‪#‎breathing‬ ‪#‎focused‬ ‪#‎relaxation‬ ‪#‎rest‬ ‪#‎release‬ ‪#‎energy‬ ‪#‎music‬‪#‎vibration‬ ‪#‎magic‬ 


 • UTE // VIXEN

  • 15.01.2016kl.23:13
  • (0)


  Det har ikke vært mye gøy de siste dagene. Den ene katten min har fått (eller hatt lenge, vi vet ikke enda) nyresvikt og det har virkelig gått i ett hver dag hos veterinæren. På mandag var jeg sikker på at han skulle dø/ måtte avlives. Han gikk fra kjempe fin å klatra i trær for ca 10 dager siden å pang så begynte han litt etter litt å bli dårlige, enda dårligere og verre enn dårlig. Har felt mange tårer, å mista mange penger men det er vel verdt det. Hvis han kan bli frisk, så er det verdt alle pengene jeg har og har spart. Ingen forstår hvor mye disse dyrene betyr for meg personlig og hvor viktige de er mtp min helse. 

  Hadde du betalt - koste hva det koste vil - for at barnet ditt skal bli frisk igjen? Samme her. Jeg hadde også det. Dyrene mine er mitt alt og "mine barn" å jeg er villig til å ofre alt jeg har selvom jeg vet at det kan gå begge veier. Enten så blir han frisk eller så fortsetter han å være så dårlig som han enda er. Sukk.. Nok om katten min, bare ønsk han god bedring og kryss fingrene for at dette går bra for han! Elsker deg Ute ♥

  Vixen blogg awards har jo vært idag å jeg er så sinnsykt stolt av Sophie elise. Tenk at hun vant folkets favoritt og årets blogger på en å samme dag? Det var faktisk ikke sjokkerende for meg men så utrolig deilig at hun vant også. Jeg har lest bloggen hennes så lenge jeg kan huske å har alltid heiet på henne. Flott jente, smart jente og enormt vakker ei jente med bein i nesa så det holder. Hurra & gratulerer til deg S.E!  Nå ligger jeg i senga å skal til å pakke meg godt nedi dyna. Imorgen skal jeg ta en Sophie elise å bli rosa selv. Om jeg kler det er en annen sak men det er gøy å i det minste ha prøvd. Det går jo raskt ut igjen da om enn skulle se helt forferdelig ut, hi hi. (Nei, jeg gjør det ikke fordi Sophie har det men fordi ei veninne hadde rosa liggende å har alltid hatt lyst å prøve det ut!) :-)

  Ha en god natt da dere, kiss kiss

 • HOPE FOR THE BEST PREPARE FOR THE WORST

  • 11.01.2016kl.13:33
  • (4)


  :'(

 • VELVET TEDDY

  • 08.01.2016kl.21:48
  • (2)


  Godt nyttår og Hei igjen, dere! 
  Det er så rart å være på bloggen igjen. Enda rarere å se at folk enda følger meg og venter tålmodig på neste innlegg selv om det er en god stund siden sist. Dere er søte. Jeg skal ikke love at jeg blir kjempe aktiv i fremtiden men det har skjedd en del store forandringer. Jeg bor alene nå i en kjempe fin leilighet. Den skal dere få se snart men jeg kan gi dere ett stikkord: Rosagirlygirly ♥

  Her trives jeg igrunn ganske godt, men jeg kjenner ofte på at jeg savner den deilige roen på utsiden av gamle leiligheten og den følelsen av å føle at man er litt på landet. Jeg savner veldig mye alle kattene rundt om gamle leiligheten min og ikke minst rådyrene. Men det er alltid fordeler og ulemper med alt. I denne leiligheten slipper jeg vel noensinne å engste meg for en eneste edderkopp. Jeg bor i 2 etg i en ny leilighet. Ingen har bodd her før meg. Det er deilig det. 

  Anywho. tiden har virkelig flydd av gårde. Bursdagen min, juletiden, nyttårsaften - altså jeg tror aldri jeg fikk med meg juletiden engang. Plutselig forsvant CB julebrus også fra hyllene før jeg rakk å sikre meg en til 2016. *Sigh*

  Jeg kan vel starte innlegget med å vise dere 2016 favorite lipstick og jeg regner nesten med at dere har hørt om den? Velvet teddy fra MAC? Hvis ikke så kan jeg si dere det at den ble populær på grunn av Kylie Jenner. Kardashians ungdomsfashionista. Alltid så fin på leppene. Er det rart denne leppestiften tar helt avgårde?

  ☮ Har du hørt om Velvet teddy før by MAC?
  ☮ (Innlegget er ikke sponset!)
 • hits