ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER.
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

SOMETHING NEW // BUKSER, CROPTOPS

 • 31.01.2015kl.21:33
 • (6)
På badegulvet it is.. (toppblogger materiale much!) 
Ikke alltid like lett å ta antrekksbilder når man har 4 katter.. Er alltid en hvor enn du er og så klart skal de alltid v'ære i veien, hehe. Poenget er jo at dere ser hva jeg har kjøpt, ikke hvor flink fotograf jeg er.

Buksen // H&M - 199KR
Crop top // Miss Selfridge - 200KRFlowery crop top // BIKBIK - 99KRTreningstights // H&M Stemmer det! Jeg har begynt å trene.. Kjøpte medlemskap på torsdag og trente for første gang igår (fredag!). Jeg er så støl at jeg så vidt klarer å sitte å tisse engang. Ikke følte jeg at jeg gav så mye på treningen igår heller, men det skal så lite til på en slik tynn og umuskulert kropp som min. Hadde lyst å trene idag også men det går ikke.. Får vente til imorgen! :) Ikke så godt å trene når man er syk heller, men jeg ser bare for meg at det er den eneste måten jeg kan bli frisk på? Er jo 11-12 dager siden jeg ble syk og er det enda. Får ikke sove om nettene, ligger å hoster meg ihjel. 

Når jeg trente igår så gikk jo selvfølgelig pulsen til værs. Å når pulsen går til værs så hoster man såklart enda mer. Var passe flaut å stå der som DEN smittebasillen på treningssenteret. Er sikker på at ingen gikk på de apperatene som jeg var på hvertfall... *fnis* :)

Har noe mer klær jeg kan vise dere som enda ikke er vist frem.. Kjekt med litt inspirasjon, er det ikke? Hva syntes dere om klærne til nå? :-) 

 • @ SYKEHUSET (BIOPSI)

  • 28.01.2015kl.12:13
  • (7)


  Akkuratt kommet hjem fra sykehuset. For ikke så lenge siden så fikk jeg "påvist" celleforandring grad 3. Noe som er mye, men ikke det verste. Men må hele tiden passe på og ha oppfølging så jeg ikke ender opp med kreft i underlivet. Jeg tenker å være åpen og ærlig her fordi jeg vet at det er så utrolig mange jenter som gjennomgår det samme og da vil jeg gjerne dele min erfaring hvis den kan være til noen trøst.

  For idag har de kuttet biter av livmorstappen min. Og det høres kanskje skremmende ut. Det var det også.. Ikke det de gjorde, men følelsen av å ikke vite. Det å være så redd. Heldigvis for meg så viste jeg ikke med 100% sikkerhet at jeg skulle "operere" idag. Det var 50/50 sjanse for at jeg skulle det og forberedet meg på at jeg ikke skulle det idag. Frykten kom når ho sa at det var idag de skulle kutte og at jeg ikke kunne få verken narkose eller beroliggende midler. Det var for sent. Men de motiverte meg så sinnsykt og var så snille at jeg hoppet i det. Og det er jeg kjempe glad for!

  Sykepleier holdt meg i handa mens sprøyta ble stukken 4 steder på livmorstappen. Jeg har jo så sprøyteskrekk (utenom i annsiktet) at jeg trodde jeg skulle dø. Men hun sykepleieren som holdt meg i handa fortalte meg hele tiden hva som skjedde og prøvde å snakke om andre ting også hele veien, non stop at jeg ikke enset sprøyte stikkene engang. Det var helt utrolig hvor godt det var å ha henne der. 

  Så konklusjon. Det er ingenting å grue seg for. Ikke vondt, bare ubehagelig slik det er med alle gyn-undersøkelser. Så nå venter jeg bare på brev i posten som sier om jeg må inn å fjerne mer eller om jeg kan gå slik en stund til. Regner med jeg må inn igjen men da vet jeg hvertfall at jeg ikke dør, hihi! Takk til kristiansand sykehus for ufattelig god service idag. Kan ikke få roset dem nok.

  S. Er glad det er overstått for denne gang og håper prøvene er gode. Ha en fin dag!

  HAR DU CELLEFORANDRING?
  HAR DU FJERNET DELER AV LIVMORSTAPPEN? HVORDAN VAR DIN OPPLEVELSE?
  (Det er lov å være anonym!)

 • MIN STUE // CHANDELIER

  • 27.01.2015kl.20:54
  • (17)


  HVA SYNTES DERE?

 • EN HODELØS SLANGE

  • 27.01.2015kl.11:53
  • (4)


  Har lekt meg litt med instillingene på kameraet mitt etter å ha lest fotballfruen sine fremgangsmåter og eksempler. Ble ikke bildene bedre? Testet kameraet ut med den nye slange cuffen min til å ha på over-armen. Det begynte bra..

  Helt til jeg fant ut at jeg skulle teste å solid den var. Så jeg tredde den på armen og strammet til noen svære bisepser. Vips, så falt hodet av og det var de pengene ut av vinduet.. *sukk-ler*  Cropped top: Bik bok

  Så gikk jeg på butikken for å kjøpe ett flax kort ettersom jeg umulig kunne få mer uflax nå.. magefølelsen min hadde rett og jeg vant på flaxen! Nå kan jeg endelig kjøpe meg en bil........  Ha en kjempe fin dag videre! ♥

 • SE MIN NYE LYSKRONE!!

  • 26.01.2015kl.20:22
  • (6)


  Feeling like a princess in a castle ♥
  For ett utrolig kupp. Den var virkelig prikken over i'en i stua mi. Kunne desverre ikke ta bilder langt ifra da jeg har 4 barn (kremt, katter) som sover i sofaen og de ødelagg på en måte bildet haha. Skal vise dere ordentlig imorgen. Jeg er bare så ufattelig glad for at den endelig er oppe nå. Lysene jeg valgte var altfor sterke. Jeg sa til hun i kassa at jeg ville ha varme og lune lys men i stedet fikk jeg verdens sterkeste lys noensinne. Dustekjerring ;)

  Nå får jeg bare kjøpe meg en dimmer så er alt i boks! Im in love! 
  Var den ikke lekker? Dere skal se den i virkeligheten. Jeg klarer ikke å slippe øynene fra den! Obsessed!

 • MINE NYE MICHAEL KORSS SKO

  • 26.01.2015kl.20:10
  • (2)


  Korss, Korrs eller Kors - bryr meg egentlig ikke, men de var litt søte og de er langt ifra ekte.. Akkurat slik jeg liker det ♥ Hva syntes dere om disse sandalene? (De er ikke så gull i virkeligheten. Viser når de kommer i posten).. 111KR bare :-)
 • TRØSTESHOPPING

  • 25.01.2015kl.21:24
  • (8)


  Trøsteshopping ja. Genseren er fra miss selfridge. En av mine favorittbutikker ♥ Minnet meg om noe som kunne blitt solgt på bik bok (som er en av mine favoritt butikker i norge) så jeg måtte jo bare ha den. Håper og tror den er like kul/fin som den ser ut. Hele garderoben min er jo klar for vår/sommer nå. Har ca ingenting for høst og vinter. Er det egentlig rart jeg er syk nå? Hihi.. Host & hark fra dette huset. Vi blogges imorgen kveld igjen.. Sov godt!

   

 • MIN EGEN FEIL. LESSON LEARNED!

  • 24.01.2015kl.20:43
  • (4)
  Hei igjen! Ang formen min og det at jeg har vært syk. Vel jeg føler meg sånn halvveis bedre men dumme meg var så lei av å bare være sofa og sengeliggende og overhodet ikke sosial i di siste 4 dagene at jeg valgte å gå ut en tur å drikke mine 6 øl igår. Det skulle jeg aldri gjort.. På vei hjem tråkket jeg midt i en sølepytt av slaps og måtte labbe hjem med klissvåte og kalde sko. Idag har halsen min fått svi for det. Jeg begynte å bli frisk men nå har jeg nesten ikke stemme igjen og jeg hoster som en gal. Huff, nå har jeg iallefall lært at jeg IKKE skal ta noen sjanser neste gang jeg blir syk ass. Min egen feil, hehe.

  Ang mat så lagde vi denne retten du ser på bildene over igår. Ris, grønnsaker, bertange saus, linser og kikerter med nan brød til. Dette hadde vært en typisk rett jeg hadde sluket på en to tre for 4 år siden. Jeg spiste bare en kvart del av det. Jeg trodde jeg skulle klare det men kroppen tillot det ikke og bare pga den hendelsen igår når jeg innså hvor lite jeg orket så ble jeg fast bestemt på at jeg idag skulle spise ofte men lite. Jeg tror det er den beste måten å få matlyst igjen på. Om jeg skal tvinge meg til å spise så klarer jeg iallefall litt enn ett helt måltid. Tror dere ikke det vil gå fremover da?

  Så idag har jeg spist en skål med frukt + appelsinjuice til frokost. Hadde suppe med en skive og masse macaroni oppi og til kvelds har jeg hatt 3 skiver og ett glass melk. Det er mer enn jeg har spist på evigheter og jeg måtte tvinge i meg første og sistenevnte og jeg vurderer å spise en skål med havregryn nå snart. Skal jeg opp i vekt så kan jeg ikke bare sitte å se på. Det må nedpå, ikke sant? :)

  Ha en fin kveld videre dere. Jeg må hvile og bli frisk. Mye jobb denne uka! 

 • JEG TENKER DU SKJØNNER DET SJØL

  • 24.01.2015kl.17:01
  • (5)


  Man skulle tro at jo eldre man ble jo mer moden ble man. At empati for andre er noe man har fått når man har nådd 25. At man har lært seg å respektere andre mennesker og ikke baksnakke, hviske og tiske. Men det er ingen selvfølge. I går fikk jeg høre (og jeg vet du leser bloggen min) at jeg blir dømt av en person etter hva mi mor har gjort da hun var yngre. Blant annet i hvertfall. 

  Jeg syns slike mennesker er så vemmelige. Hvorfor baksnakke folk man overhodet ikke kjenner, tenker jeg? Hvorfor dømme andre etter hva en forelder eller to har gjort? Jeg er ikke mamma. Jeg er ikke min besteveninne. Jeg er ikke mi bestemor.. Jeg klarer å tenke selv og er ett helt annet menneske.
  Hvorfor snakke stygt om andre egentlig? Er det fordi de er sjalue? Fordi de har problemer hjemme selv? Fordi de ikke har stor nok selvtillit eller er det rett og slett fordi foreldrene dems aldri lærte dem bedre?

  Jeg kan ikke si at jeg tar meg så ufattelig nær av å bli kalt det ene etter det andre. Rykter plager meg heller ikke noe særlig. Da jeg gikk på ungdomskolen ville jeg nok ha tatt det godt til meg men så er det nettopp det jeg snakker om da... å eldes! :)

  Folk må bare bli flinkere til å respektere hverandre. Til å bygge andre opp. Til og med folk man ikke kjenner. Man skal ikke mobbe. Man skal ikke snakke dritt om andre. Spesielt ikke om mennesker som aldri har gjort deg noe vondt. 

  Man skulle tro jeg var en rusmisbruker og alkoholiker og kanskje til og med en bitch. Men jeg anser meg selv som den snilleste og mest omtenksomme personen jeg kjenner. Jeg respekterer alle (homofile, spilleavhengige, rødhårede, rullestolbrukere, de med downs.. Ja alt og alle). Ikke drikker jeg noe særlig og drikker jeg så er det 99.9% alltid med måte. Ikke ruser jeg meg og jeg er svært imot det. Ikke er jeg oppmerksomhetsyk på den seksuelle fronten. Ikke mobber jeg folk. Jeg er i bunn og grunn bare ett godt menneske som er for en ting: F R E D! Fred mellom mennesker og fred for dyrene. 

  Som bryr meg om barns oppdragelser, gamle på gamlehjem og hjemløse. 

  Jeg er kanskje en sær person. Med andre ord så er jeg vel kanskje mer eller mindre bare meg selv 100%. Jeg prøver aldri å imponere noen. Enten tar du meg for den jeg er eller så klaffer vi ikke. Mye sminke, lite sminke, trange skjørt eller lang frakk. Det er ikke det ytre som definerer en person og jeg gjør alt jeg kan hver dag for å bli en bedre person slik at selvfølelsen min blir god. Jeg trives godt med mitt indre jeg, og vet at mennesker som baksnakker er de som har problemer og ikke jeg. Det er jo en liten trøst i seg selv, men også litt skummelt at enkelte ikke har kommet noe særlig lenger i livet. Å baksnakke med barn til stede. Det går ikke ann. Og jeg setter mye mer pris på å bli konfrontert hvis det er noe som plager deg, eller andre. Misforståelser skjer og da er det så fint at vi har noe som heter "kommunikasjon". Man kommer mye lenger ved å være åpen og ærlig med hverandre. Man kommer mye lenger hvis man tar opp ting med hverandre hvis man plages med noe. 

  Man må for all del ikke glemme å lære seg hva det vil si å ha empati. For man må kunne sette seg selv i den andres posisjon og handle deretter. Ville du likt å bli baksnakket? Mobbet? Fått falske eller unødvendige rykter etter deg? I dont think so. Noen er sterkere enn andre. Jeg er beinsterk i min alder og skal mye til for å knekke meg. Men det skal lite til før jeg blir oppgitt over menneskeheten og også en smule sint. 

  Godhet er noe av det viktigste som finnes. Å glede andre gjør enn selv glad. Å være kjip mot andre gjør enn selv ulykkelig. Og så vil jeg avslutte med å si: Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg! Det er kloke ord det ♥  Fine mammaen min! Det er godt man eldes. Det er godt det faktisk er mulig å forandre sin livsstil eller hverdag. Det er godt man lærer av å feile. Det er godt vi alle har en ting til felles: Ingen er perfekte. 
  Men mest av alt er det godt jeg ikke omgås slike bitre mennesker i min hverdag.. 

  Ha en fin dag alle sammen ♥

 • FOR FØRSTE GANG SKAL JEG VÆRE 100% ÆRLIG: SPISEFORSTYRRELSE!

  • 22.01.2015kl.18:50
  • (13)


  Jeg vet ikke hvordan jeg skal poste dette uten at det kommer ut feil eller uten at det skal bli ett slags sympati innlegg.
  Jeg vet heller ikke hvor mange ganger jeg har hatt lyst å skrive om dette men aldri turt. Idag tenkte jeg å bare få det ut, fordi jeg trenger råd og hjelp. Ikke fra leger og doktorer, det er noe jeg er helt sinnsykt alvorlig redd for. Men av dere. Av dere som har vært igjennom dette før. Av dere som kanskje kjenner noen, som kanskje kjenner noen som kjenner noen osv..

  Jeg sliter med spiseforstyrrelser!

  Jeg sier ikke at jeg har anoreksia eller bulimi. Jeg vet ikke helt hva det er men jeg skal prøve å forklare så godt jeg kan. For 4 år siden så veide jeg 64kr (det kunne vaie opp til 67kg hvis jeg hadde gode spiseperioder). 64kg alltid vært drømmevekta mi. Der jeg alltid har lugget og alltid har følt meg mest komfortabel med. Årene har gått og vekta har svinget frem og tilbake like ofte som klokka tikker, men alltid gått nedover, litt opp igjen, mer ned igjen og litt opp igjen.. Ikke bokstavligtalt men dere forstår poenget.

  Per dags dato er jeg ca 178cm høy. Veier 58kg. Altså jeg har tatt av meg 6 kg på 4 år og det høres kanskje ikke så mye ut men tro meg man kan se stor forskjell fra nå og for 4 år siden. Bilder kommer i bunnen av innlegget. Jeg ser ikke forskjell på meg selv nå og for to år siden. Ikke i speilet og heller ikke på bilder men fra nå og 4 år tilbake er det en stor forskjell. Jeg har nylig kasta ei bukse som satt som ett skudd på meg for 4 år siden. Den faller bare av meg og henger som en pose på meg.

  Mitt mål har aldri vært å bli tynnere. Dette med mat har bare kommet av seg selv. Jeg er ikke blind, jeg ser at jeg er tynn. Jeg har heller ikke vanskeligheter for å si det høyt heller at jeg er det men om noen sier det til meg blir jeg utrolig såret og fortvilet. Tror dere ikke jeg kan se det selv? Oppnår du det du ønsker ved å slenge ut "du er så tynn du må spise" kommentar?

  Med tiden har jeg blitt utrolig kresen. Jeg har alltid vært kresen men ettersom årene har gått har det bare blitt verre. Uansett hva slags mat jeg lager sitter jeg å pirker ut ting jeg syns ser ekkelt ut eller som jeg vet er ekkelt. Jeg spiser kylling, men de må alltid kuttes opp i små biter når man steker dem hvis ikke klarer jeg ikke tanken på kyllingen. Når kyllingen er kuttet opp og lagt på tallerkenen klar til å spises så skjer dette hver gang: Jeg kaster de kyllingbitene som ser "misformet" ut og som er minst stekt. Alt skal liksom være så perfekt. Bare en paprika må bli kutta perfekt eller så klarer jeg ikke spise det. Det er helt utrolig og enda skumlere å anerkjenne det selv at dette begynner å gå for langt. En ting er å (som mange kanskje vet) gå veien mot å bli vegetarianer. Man har ikke ett behov for kjøtt i 2015, men verre er det at jeg ikke kan ha halvparten av hva som selges på markedet utenom kjøtt. 

  Det er blitt en slags tvangstanke ang dette med mat. At det må se sånn og sånn ut, og må bli stekt på den og den måten. Ikke bare er JEG lei men også Dennis stakkar (samboeren min) som er kokken i huset. Det frustrerer meg noe helt forferdelig å ha det sånn. Min drøm er jo å føle meg vel i mitt eget skinn og på en måte har jeg alltid gjort det selvom jeg har vært tynn, men vekta er vel det som skremmer meg mest. Også det at jeg ikke lenger passer buksene jeg passet i 2010-2011. Jeg satt igår å kikket på "selfie" mappen min på dataen min. Kikker tilbake å tenker "faen å fine bein jeg hadde i den tiden". Jeg snudde pcen mot dennis å viste han ett bilde av meg da vi møttes og til og med han ble småsjokkert. Det er trist, men samtidig utrolig bra at jeg ser det selv. At det kan gjøres noe med! 

  Det jeg var redd for ved å poste dette innlegget var at hvis jeg sier høyt jeg har spiseforstyrrelser så påvirker det meg enda mer og jeg begynner å ta det mer og mer til meg. Til slutt så ender jeg også opp som en anoreksia fordi "it is what it is" om noen forstår hva jeg prøver å si her nå. Kanskje ikke.. 

  Alt jeg vil er å gå opp 6 kg. Alt jeg vil er å veie 64 igjen. Alt jeg vil er å ha rumpe og lår igjen. Jeg er fornøyd med magen. Jeg liker å være tynn rundt det området men om det skulle blåst seg opp så er det vel bare å trene det bort igjen. Min forbrenning er helt sinnsyk. Men jeg har også utrolig mange dager hvor jeg spiser lite. Jeg har aldri vært glad i frokost. Vel kun hos andre er jeg glad i frokost. Og etter jeg begynte i jobb har det virkelig forverret seg. Har mistet fullstendig matlyst etter jeg begynte å jobbe. Ikke misforstå, jeg er glad i jobbene mine og at jeg har jobb men psykisk og helsemessig har det ikke hjulpe meg noenting. 

  En jobb dag går omtrent slik (hver dag): Jeg står opp. Spiser ikke frokost fordi det klarer jeg bare ikke. Jeg går på jobb kl 13. Hiver innpå en muffins med sjokoladebiter i. Jobber til kl er halv 4. Tar pause. Spiser en sjokolade og gjerne en til muffins. Går tilbake på jobb. Jobber til kvart over 7. Er ikke hjemme før halv 9. Og først da spiser jeg ordentlig men da har jeg gått så lenge på tom mage at jeg ikke har helt den matlysten jeg hadde håpet på. Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg kun spiser muffins og sjokolade de dagene jeg jobber. Det er nok de ansatte også vitner til.

  Idag har jeg ikke spist annet enn noen få valnøtter jeg kjøpte istad. Ikke er jeg sulten. Ikke har jeg matlyst. Delvis fordi jeg er syk men også fordi jeg vet at når jeg er frisk så har jeg også slike dager. Jeg kan ikke tvinge i meg frokost heller når det bare ikke går. Igår hadde jeg bare to måltider hvor ett av de bestod av en dobbelskive med nugatti og middagen var en halv tikka masala hvor 1/3 ble pirket ut fordi jeg er så kresen.

  Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre? Hvordan jeg skal få matlyst igjen? Hva jeg kan spise (utenom kjøtt) for å legge på meg? Det går for det meste i pasta så pasta kan man trygt si jeg ikke får lagt på meg av. Finnes det noen mirakelkur? Er det noen programmer jeg kan følge? Noen piller/vitaminer jeg kan ta for å legge på meg? For å få matlysten igjen?

  Jeg vet at mye av dette har å gjøre med stress. Frykt. Angst. Selvfølelse. Selvtilitt. For mye jobbing enn hva jeg egentlig klarer. Hodet mitt vil så mye men kroppen henger ikke helt med innerst inne selvom det kan se sånn ut. For når jeg jobber så gir jeg jo alt. Det kalles viljestyrke. Men så fort jeg er ferdig på jobb så faller jeg helt sammen og blir sofaliggende og slapp. Jeg sliter med depresjoner (tidvis og grunnet mange ting jeg ikke vil gå innpå). Jeg trenger bare mer kjøtt på beina. Mer energi. Jeg trenger de 6kg jeg mangler. Jeg trenger å føle meg sprek og lystig igjen. Fordi om hodet henger på plass så gjør hvertfall ikke kroppen det. 

  Kan noen plis hjelpe meg? Jeg orker ikke å se på de tynne armene og de tynne beinene lenger. Jeg gruer meg så til sommeren og det er derfor folk sjeldent ser meg kun i bikini. Vær så vennelig å ikke komme med slemme kommentarer. Akkuratt nå trenger jeg bare gode råd! Det krevde meg mye mot å legge dette innlegget ut..

  Så vil jeg avslutte helt med å si at mye av depresjonene kommer av at jeg hver dag ser dyremishandling på nett og jeg kommer ikke til å stoppe med det. Jeg vil ikke slutte å engasjere meg. Å vil ikke at disse dyre offerne skal føle seg oversett. Respekter den biten. Hjelp meg med resten. 

  Peace ♥

  Ops.. dette bildet over denne teksten er fra 2013.. skrev feil årstall..  Som dere ser så har jeg gått litt opp i vekt igjen men er langt ifra målet mitt og energien min er verre enn tidligere. Hva funket for deg eller dine venner?

 • UPDATE

  • 21.01.2015kl.15:33
  • (9)


  Kan ikke huske sist alle sov sammen.. det er ett sjeldent syn. På det meste sover de 3 stk sammen men aldri 4. Cuteness overload!   Er enda gørr syk. Fikk så vidt sove i natt. Tror jeg har sovet 1,5 timer. Med andre ord, verste natta på evigheter. Men hver time som går er en time nærmere frisk. Man må jo bare motivere seg selv :) Måtte le litt av samtalen meg og bestemor hadde tidligere idag over tlf.. Hun spurte om jeg ville ha den ene kari traa genseren hennes som var av ull siden jeg blir så fort syk.. så spør jeg da:

  Meg: Størrelsen?
  Mor: *stille*
  Meg: Størrelsen??
  Mor: ......ehr....æ høør....
  Meg: STØRRELSEN???!!!
  Mor: Stereelsen? 
  Meg: Å men jesus... StØØØrelsen!!
  Mor: ................... ååååå størrelsen!!

  Lo så jeg grein.. Dette er liksom ikke første gang hun hører feil over tlf og man må gjenta seg hundre ganger.. dauer!! :'P

 • SE FRESH UT PÅ SKOLEBENKEN/TUR

  • 20.01.2015kl.15:30
  • (6)


  Utvalg av skolesekker finner du HER <--

  Det er litt rart og også litt kjipt å tenke på at jeg er 25 år og enda har jeg ingen utdanning. Har vurdert mange ganger å begynne på skolebenken igjen men noe i meg sier at jeg må finne ut av hva jeg virkelig kunne tenke meg å bli før jeg sløser bort enda fler år på skole til ingen nytte. Jeg drømmer bare om å ha rutiner igjen. Å få nye venner. En ny vennegjeng. Det å gå rundt med ryggsekk og penal igjen med de kuleste pennene i, hihi.

  Satt å kikket litt på nett nå bare for å ha noe å gjøre nå når jeg er syk. Kom over en nettside som heter carriealong.no hvor de selger fine ryggsekker og penaler bl.a. Nesten så jeg bare må gå på skole igjen. For eksempel så har di disse..

  [Rosa: HER (389KR) // Lilla: HER (389KR)// Grå: HER (515KR) // Svart: HER (515KR)]


  Hvor søte var ikke disse ryggsekkene da? ♥ Registrerer du deg nå på hjemmesiden dems (gratis) så får du 10% avslag på valgfri ryggsekk.

  De hadde også tur-ryggsekker på nettsiden jeg likte godt fargen på. Skal man være trendy bør man ha freshe friske farger, slik som disse to for eksempel.


  [Kjøp den lilla HER (855KR) // Kjøp den blå HER (855KR)]

  Det gir liksom litt mer motivasjon, dont you think? Vi er i 2015 nå. Det skal være litt overflatisk/materialistisk, lol.. er det ikke det ungdommen foretrekker?
  Besøk hjemmesiden til carriealong HER!
  Sjekk ut alle ryggsekkene HER!

  De tar også klarna! Ett must for de som er flinke til å shoppe :) 

 • SÅ VAR DET PÅ AN IGJEN.........

  • 19.01.2015kl.17:26
  • (5)


  O.M.G - hva er det som skjer? Nå er jeg på vei til å bli syk.. IGJEN for 3 gang på 2,5 mnd. Jeg merket det i forgårs og halsen har bare blitt verre. Vondt å svelge på den ene siden, klør i hals og øre, vondt i musklene, vondt i hodet, nyser litt her og der og fryser meg halvt ihjel. Jeg var jo nettopp syk.. Før det var jeg også nettopp syk. Hva er det som skjer med meg? Jeg har aldri før vært syk så ofte og tett oppå hverandre. I 2012 var jeg ikke syk en eneste gang. I 2013 var jeg kun syk ei gang på vintertiden. 

  Immunforsvaret svikter meg totalt fortiden. I tillegg har jeg slitt med kraftige magekramper under navlen som har gjort at jeg har lugget å vrengt meg i alle mulige posisjoner når det kommer. Frustrerende start på året ass. 

  Nå skal jeg som jeg har gjort den siste uken slappe heeelt av i sofaen videre. Prøve å holde meg varm. Jeg kan jo ikke bli syk igjen, det er noe av det verste som finnes. Med det så tenker jeg at jeg ikke blir like flittig på bloggfronten som jeg har vært i det siste. Må prioritere helsa før dusj, føn og sminke.. ;) 
  Ha en fin kveld! Ikke glem cæsar, hihi.

 • S.W.E.E.T D.R.E.A.M.S

  • 19.01.2015kl.00:16
  • (6)


  .. å så var det natt igjen! Syns dagene går så fort jeg.. Like greit for jeg vil ha vår. Våren, den beste tiden på året. Våren hvor alle er klare for sommer. Hvor alle er ti ganger mer gladere. Hvor butikker selger finere klær. Hvor sola skinner så fint. Hvor man slipper å fryse daglig. Hvor meg og dennis faktisk får sol inn i våres hage. Det er bare 6 uker til mars og jeg syns vi har vært utrolig heldige i år. Hvertfall vi i sør. Har ikke sett mye snø denne vinteren gitt og nå er det nærmest vår ute hvis man ser bort ifra litt glatte veier. Enda er det grønt gress ute mange steder. Merkelig vinter spør du meg :) Deilig vinter!

  Nå er det snart leggetid for denne jenta. Gleder meg til å synke nedi hotellputene våres. Store, gode og laget av 100% bomull. Just the way i perfere! Men først skal jeg se resten av dragon riders. Enda like hekta som i fjor. Skjønne Toothless ♥

  Ha en god natt. God natt mamma & bertil (LYKKE TIL PÅ NATTEVAKTA, HOHO!) 

 • MIN NYE "COSY" SOFA // DRØMMESOFAEN

  • 18.01.2015kl.18:05
  • (17)

  Ååå jeg er såååå glad for den nye sofaen min. Den ser litt liten ut på bildene. Mulig fordi jeg er så lang og pga vinkel men den er egentlig utrolig stor og bred. Er helt in love og hadde ikke drømt om å skulle klare å få til å bytte min gamle sofa ut mot en så fin en i år. Fikk den i går og fikk også solgt min gamle igår. Passet jo helt ypperlig opp i disse tunge dager. 
  Sofaen er kjøpt på skeidar. Er fra Modern living og kalles cosy. Originalt koster den rundt 15000. Den er nå på salg til 13000. Jeg kjøpte den brukt av ei på finn som hadde hatt den i ett par mnd bare og hun skulle ha den for 8500kr men jeg fikk jaggu pruta den ned til 6200kr. Helt utrolig ett kupp! Men hadde ikke klart det uten å få solgt den gamle sofaen min da. 
  Nå skal jeg kose meg videre i sofaen. Har liksom ikke lyst å gå på do en gang. "Cosy corner" lever virkelig opp til navnet. Her koser jeg meg maks! Hjelper kanskje også på at jeg har vunnet 8 ganger på rad i ett kortspill meg og dennis pleier å spille da. Litt cocky men mest stolt er jeg. 

  Vi snakkes ikveldingen. Lovelove!

 • EN LITEN BIT AV STUA

  • 16.01.2015kl.16:48
  • (6)
  Åååå tenk at det bare er en dag igjen så kommer sofaen! Gleder meg helt vilt. Nesten litt synd jeg skal på jobb rett etter de har levert den. Jeg vil jo bare ligge å elte meg grenseløst i den nye sofaen, hehehe.. Håper bare ikke jeg angrer på valget etter ett par mnd. Med 4 katter og 2 mennesker så kan den fort bli skitten. For bare teppe den opp litt tenker jeg. 

  Ang stuen min. Jeg har ingen stil. Jeg er 50/50 - halvt copycat og halvt hva jeg selv liker. Det trenger ikke passe inn så lenge det er system i kaoset. Det trenger ikke være en spesifik stil så lenge jeg liker tingene. Er dere også sånn eller har dere en spesifik stil? Min er litt blanding av shabby, moderne, indiskpreg, barnslig.. gudene vet.. Jeg bare elsker stuen min. Hvis jeg entrer en stue med farger i blir jeg så glad. Er som balsam for sjela. Ett typpisk sølv, hvitt, grått moderne preg er ikke like hjemmekoselig selvom det tar seg ut i en katalog eller på en blogg da. Ikke misforstå, hvitt, sølv, grått stilen er kjempe fin men ikke noe lunt og behagelig. Det er mer for øye enn for kosens skyld i mine øyner. 

  HAR DU BILDE AV STUEN DIN? (SEND LINK)
  HVILKEN STIL HAR DU? 

 • ZZZERIØST OLE?

  • 16.01.2015kl.00:45
  • (3)
  Ole?? Jeg får ikke sove, hvor er du?

  Oh gosj. I ca 2 uker har jeg slitt med søvnproblemer. Får søren ikke sove før klokka er halv 3 ca. Og ligger en stund før jeg sovner av meg selv. Er det flere som har søvnproblemer her eller? Jeg har aldri slitt noe særlig med det før. Har vært nå i det siste at jeg ikke får sove før langt på natta. Lord help me please?

  Så nå ligger jeg på magen i sofaen å titter på en haug av dr.phil episoder. Er jo helt hekta og har vel vært hekta i ett par år nå. Er ganske lærerikt, psykologisk sett. Og veldig interessant. Noen ganger gråter jeg, andre ganger river jeg meg i håret av frustrasjon mens andre ganger så ler jeg. Ett show fylt med blandede følelser. Utrolig spennende og gøy. Ville bare innom å syte litt og ønske dere en riktig god natt. Vi "blogges" imorgen! #meow 

 • NY SOFA

  • 15.01.2015kl.19:49
  • (21)


  Hola. Akkuratt kommet hjem fra en tur til senteret. Hadde holdt av to hotellputer på kid. De koster bare halv pris nå ut uka. 199kr for en hotellpute. Har sikla etter de lenge ettersom jeg får så vondt av å ligge på de små klumpete putene jeg har hatt i årevis. Søvn er noe av det viktigste man kan ha og en god søvn er enda viktigere. Jeg sover ufattelig vondt og håper nå at hotellputene kan hjelpe til. Ikke bare utseendet messig men helsemessig. Gleder meg til å teste dem ut.

  Lyskrona får dere ikke se idag heller. Ettersom jeg får ny sofa på lørdag så tror jeg at det mest fornuftigste er å vente til lørdag sånn at lampa blir hengt rett over bordet. Det er jo det som er hele meningen med lyskrona hvertfall. Ugg som jeg gleder meg. Utålmodig much. 

  Den nye sofaen min ser sånn her ut.. *:D*

 • IPOD - THINK PINK!

  • 15.01.2015kl.13:14
  • (0)


  Nå skal dere høre.. En av de beste tingene jeg har fått her i livet, som er overflatisk, er min kjære Ipod. Uheldigvis er den full av sprekker nå og det er på tide å invistere i en ny snart. Jeg vil heller ha en mobil fra europris og en ipod for appene og kamera. Er faktisk helt avhengig av min lille venn, Ipoden!

  Expert.no har jo så utrolig mange utvalg av ipod's og jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Jeg har alikevel en følelse på at jeg kommer til å velge en av disse skjønne og lekre ipodene. Har den hvite fra før bare denne er hakket bedre. Minner jo om en iphone bare det er kulere å si man har en Ipod? ;)  2490kr (til venstre) -> Link direkte til produktet HER / 1990kr (til høyre) -> Link direkte til produktet HER 

  Det er jo egentlig ikke så gal pris med tanke på alt en ipod kan gjøre. Omtrent alt en mobil kan faktisk utenom å lade kontantkortet for eksempel. Man kan ringe via apper og sende meldinger om man har internett på. Man kan sende email, sjekke kontoen, betale regninger, ta bilder, redigere bilder, filme, høre musikk, facebook, instagram. Ja alt en mobil kan bare jeg syntes Ipod er enda bedre. 

  Det finnes jo såklart billigere alternativer på hjemmesiden til EXPERT men skal man først invistere i noe så ville jeg gått for disse to. Skal man gå etter de små søte som er lette å ta med seg over alt så ville jeg gått for denne..


  375kr og fåes kjøpt HER.

  For dere som er interesserte så kan dere jo sjekke ut flere utvalg og farger HER (Ipod utvalg!)

  Grunnen til at jeg linker dere til expert er fordi samboeren min jobbet der og jeg vet jeg kan stole på deres produkter, kvalitet og service. 

 • NOE NYTT I HUS // HAR DU PRØVD SILK'N'GLIDE?

  • 14.01.2015kl.23:37
  • (6)


  Her er lysestaken og epilatoren jeg kjøpte igår.. Lyskrona må dere nesten vente med til imorgen. Ledningen var ikke lang nok fra inntak til stikk-kontakt. Hei forresten! Har vært fraværende til nå pga jobb. Hadde bloggen vært min jobb hadde jeg blogga minst tre innlegg om dagen men jeg må desverre reise land og strand for min ordinære jobb og da blir jeg borte 1,5 timer i reise og 7 timer i jobb. Godt å komme hjem igjen. Jeg er den mest hjemmekjære jeg kjenner og for tiden har jeg hatt så problemer med den ene armen min. Virker som sjelettet eller musklaturen har svikta. Får vondt uansett hva jeg gjør og hvordan jeg beveger armen. Dette begynte for ca 6 dager siden. Hadde håpet jeg bare sov feil men virker ikke sånn. Og beina da.. Smerter der også om jeg går for lenge i mange timer i strekk. Sikkert noe med at jeg er for tynn. Ikke vet jeg, men håper det ordner seg. Kan ikke gå sånn i smerte. Da må jeg nesten sykemelde meg, men det vil jeg overhodet ikke. Er ikke den som sykemelder meg med det første. 

  Tilbake til noe epilatoren. Nå sporer jeg litt av men er det noen som har prøvd den før? Fungerte den? Hvilke områder brukte du den på og hvor lang tid tok det isåfall før resultat? :)  Denne lysestaken kosta meg bare 99kr på coop obs. Så en samme på bohus til 499kr. Hvem i huleste gidder å bruke så mye på en lysestak?

  Fikk en dårlig nyhet av legen igår og syntes jeg hadde lov å shoppe bort litt tårer og redsel. Så plis ikke døm meg for shoppinga. Det er meg som får svi til syvende og sist i lommeboka. Nå trengte jeg å komme på andre tanker! ♥

  Peace. 

 • NOE NYTT - OG ETT SPM TIL DERE LESERE!

  • 13.01.2015kl.23:51
  • (0)
  God kveeeld! 

  Har vært borte i hele dag. Vært med mamma og bestemor på sørlandssenteret for å kjøpe ei lyskrone jeg har hatt lyst på. Skal vise dere lyskrona når den er ferdig montert / hengt opp i taket. Den er så fiiin, gleder meg til å vise dere! Kjøpte også en ny lysestake, en silk'n'glide hårfjerningsepilator m/laser og ett skjørt. Igrunn ganske fornøyd med dagens handel. Nå svir lommeboka men den skal få lov å svi litt til fordi jeg er på leting etter en ny sofa. Håper bare noen vil ha min sofa, ellers har jeg ikke råd. Vil gå fra mørkegrå til beige eller lysegrå. Aller helst lysegrå men jeg tror jeg skal overleve med beige også. Ulempen er at det blir mindre fester her hjemme. Hvertfall ikke store fester. Fordelen er at det da vil se mye lysere og penere ut her hjemme. Jeg får svar på torsdag om jeg fikk den ene sofaen jeg har ønsket meg via ei jente på finn.no. Kryss fingrene for meg da at den blir min. Er desp!! :)

  Ville bare innom å si at det er derfor jeg har vært borte i hele dag. Viser dere alt imorgen. Og om noen har erfaring med silk'n'glide, så hyl gjerne ut. Har noen spm på lager. Da spesielt, FUNKER DEN EGENTLIG? 

 • TIMEGLASSET GÅR!

  • 12.01.2015kl.19:41
  • (0)


  Jeg lurer på hvordan jeg ser ut når jeg blir voksen, er noe jeg tenker veldig ofte. Blir jeg seende evig ung ut? Legger jeg på meg naturlig? Får jeg mange rynker? Vil jeg se veldig gammel ut? Sofisikert? Blek? Hvordan er mitt utseendet når jeg blir voksen?

  Alle disse spm men jeg glemmer en ting. Jeg ER jo faktisk voksen nå. Det er helt sprøtt. Jeg ser meg i speilet å ser ut som jeg enda er 20. Hvordan jeg oppfører meg til tider, man skulle tro jeg var 18 igjen. Det er hele 7 år siden jeg ble 18 år. SYV ÅR dere. 7 år siden jeg fikk lappen. Jeg husker 18 års alderen min som om det var igår. 

  Enda jeg vet at jeg er voksen så klarer jeg enda ikke se på meg selv som noen voksen person. Men jeg vil være voksen. Jeg gleder meg til å se mitt voksne utseendet selvom jeg ser på det hver dag, og håper jo som de fleste at jeg blir seende sånn nogelunde ut hvertfall, noe jeg faktisk gjør. Jeg er jo voksen nå.. 

  Jeg er tynn, blek og eier ikke klesstil. Ikke er jeg smart. Ganske så blond egentlig. Ikke kan jeg brøk. Ikke er jeg noe flink til å forklare ting. Ikke skjønner jeg rundkjøringsregler. Ikke liker jeg rødvin. Jeg har bare vært to ganger i england men utenom det har jeg aldri vært på noe feire. Ikke har jeg enda hatt en jobb som gjør at jeg kan klare meg uten nav på si. Jeg har ingen barn. Er ikke forlova, ergo heller ikke gift. Jeg har ikke hus. Ingen bil. Ikke noen tydelige rynker. Jeg kan ikke lage mat. Jeg er like kresen som en treåring i matveien. Jeg er overflatisk. Drikker øl av sugerør. Banner så det koster. Jeg fniser mye. Foretrekker solrik fremfor cola. Hvis jeg ikke får viljen min furter jeg. Det hender jeg legger meg ned på gulvet (for gøy da) og furter til jeg får viljen min, noe jeg alltid da gjør. Jeg har stua dekket full med sommefugler og fargene som stua bærer mest preg av er rosa. Jeg har en barbie på soverommet og ørten bamser. Jeg elsker å gå i miniskjørt og blir aldri for gammel for crash bandicot. Jeg liker Justin Bieber og er plutselig blitt eier av en Bieber parfyme. Enda så sminker jeg meg oversminka - til og med på dagtid. Jeg får hjemlengsel hvis jeg sover hos andre, og er helt avhengig av Dennis. Jeg er oppmerksomhetsyk i den form av at jeg trenger å være rundt noen hele tiden og lider vel delvis av ADHD uten å ha testa meg. Jeg oppfører meg som en premenstruell kjerring til tider men plutselig så er jeg verdens engel. Jeg ser på barne tv i desember og syntes faktisk blåfjell er koselig. Selfies er en del av hverdagen og det bærer kanskje facebook mest preg av.... #dadada

  Har så klart voksne kvaliteter og en moden tankegang for det meste, men er det ikke litt gøyere å lese den teite siden enn den normale/modne Adina? : P Hihi!

  Det er så rart å tenke på bare at jeg er halvveis til 50. Om 4 år og 10 måneder til så er jeg 30. Jeg kommer ikke til å få noe 30 års krise. Den kommer nok når jeg nærmer meg 40. Syntes 40 høres verre ut enn 30 og da føler jeg at man må gi slipp på alt jeg skrev over til en viss grad og begynne å oppføre seg etter alderen. Nå skal jeg bare nyte at jeg enda er ung men timeglasset går og presset blir større for hvert år. Kunne ønske tiden gikk seinere, men alikevel så er det deilig å eldes. Stabilitet er noe jeg lengter etter i livet mitt og nå syntes jeg det er på tide snart. Jeg har vært sammen med kjæresten min i 4 år og 5 mnd så jeg har vel så og si sikra meg den delen. Men så mangler jeg alt det andre. Nå handler alt om prioriteringer!   Hvis du skulle gjettet, hvor gammel ville du trodd jeg var basert på bloggen OG utseendet?

 • MIN TATTOVERING // NYTT INTERIØR

  • 12.01.2015kl.17:24
  • (7)

  Ugg så fint det begynner å bli her nå. Klokka på veggen fikk jeg av pappa til jul og tok den først opp idag. Bildet på veggen kjøpte jeg idag på nille. Jeg har lenge lengtet etter ett fint grått hvitt bilde på veggen og når jeg fant ett idag ble jeg så glad. Med sommerfugler på til og med som er min obsession. Sommerfugler er så utrolig vakre, og fargerike og sommerfugler representerer igrunn min tolkning av livet mitt. 

  Derfor måtte jeg jo også da jeg ble 18 år tattovere en sommerfugl på kroppen min. Denne er på skulderbladet og betyr mye for meg selvom den ikke er perfekt laget. Fargene inni er mine favorittfarger - rosa&lilla i kombinasjon.  Den er ikke perfekt, og det gjør ikke noe. Ingen er perfekte og den skal jo representere meg. 

 • PINK & COSY

  • 12.01.2015kl.14:47
  • (7)


  God morgen :)

  Akkuratt kommet meg hjem fra en liten tur til sentrum. Måtte ha noe pattesalve til hamsteret mitt som klør og klør i huden og har mange hårløse flekker på kroppen sin stakkars. Om ikke pattesalva funker så blir det dyrlegen next. Utenom det så kjøpte jeg meg ett bilde jeg kan vise i neste innlegg. Ett bilde til å ha på veggen og mange småting som kleshengere, kubbelys, dobørste osv. Godt å få handla litt igjen. har jo nærmest grodd inne di siste dagene. Det blåser jo så her på sørlandet at vi blåser snart avgårde. Da er det koseligere å ligge inne. Også mye tryggere. Er det bare jeg som tar mother nature seriøst eller?

  Forresten, er det noen som vet hvordan jeg kan bli kvitt disse brunkremflekkene på armen på den nye morgenkåpa mi??? Har prøvd å vaske den i vaskemaskin men ble bare enda verre da.. 

 • SOMETHING NEW // GENSER & TOPP

  • 11.01.2015kl.16:21
  • (2)
  Da var dagens plikter tatt.. støvsuging, vaske klær (som forøvrig er det kjedeligste jeg vet om), vaske kjøkkenbenk, ta oppvask og rydde i klær. Jeg må ha det ryddig rundt meg, spesielt før jeg skal legge meg ellers får jeg ikke sove. 

  Genseren jeg har på meg er fra Gina Tricot og koster vel 200kr hvis jeg husker riktig. Syns den er veldig fin til våren. Har fått skikkelig sansen for lysegult så jeg kjøpte meg likesågodt en t skjorte fra bik bok også i lysegult. 
  Er så klar for våren nå. Alt jeg shopper er til vår og sommer. Men jeg tror det er lurt å gjøre den handelen nå i januar som det er så mye salg. Denne fine toppen kjøpte jeg også forleden dag. Gleder meg helt vanvittig til å bruke den til en highwaist shorts.  Shit, jeg fikk vårstemning nå. Jeg må bare for all del ikke se ut... får heller fortsette på ryddinga på soverommet og så får jeg begynne på pannekakene. Nomnomnom!!

 • SELFIETIME

  • 11.01.2015kl.14:50
  • (0)


  Jeg fikk etter mye om og men veltet meg ut av senga for å starte denne evige søndagen. Suppe og juice ble dagens frokost. Passer kanskje bedre hvis man har hangover men ettersom mitt nyttårsforsett er å ikke drikke på 1. EN MND og 2. Drikke før det faktisk skjer noe stort, så smakte det ikke like godt i edru tilstand. Men mat må man ha og kunne ikke akkuratt si nei takk når dennis så snill som han var lagde det til oss.   Fikk endelig dennis med på en selfish..  Joda jeg har lekt meg litt i photoshop a.k.a pixlr. Jeg vet man kan se det men jeg skulle bare teste. Pixlr er jo helt genialt. Fjerner glinsende hud, føflekker hvis man ønsker det, kviser, gjør huden mykere, farge kontraster. Kan til og med gjøre tenner og øyner hvitere. Jeg elsker å leke meg på pixlr. Det er ikke ofte jeg redigerer og når jeg først gjør det er det jo enkelt å se hvis en amatør som meg prøver å photoshoppe noe men det er jo bare for gøy. Man får tåle såpass i ny og ne. Er ikke akkuratt som om jeg tar en fotballfrue og redigerer meg tynnere enn jeg allerede er. Lov å leke litt med farger og hud mener nå jeg da. Ikke sant?

  Her har jeg lekt litt med fargekontraster og myket opp kinnene litt. Og neste bilde er naturlig. 
  Alt man kan gjøre theese days altså. Men såklart. Jeg foretrekker heller en hverdag uten internett, pc, tv, mobil og faktisk heller gå ut å finne på noe med andre når man kjeder seg. Reality check - det kommer aldri til å skje lenger. Vi er i 2015 og når man kjeder seg blogger man og redigerer bilder og mange andre ting som å spille battlefield eller tetris. 

  Eller man kan gjøre som meg.. å knipse 200 selfies om dagen ♥ 

 • COSY CORNER

  • 11.01.2015kl.11:45
  • (0)


  \

  GOD MORGEN! Stått opp på riktig bein idag? ;)

  Ligger langflat i senga å har egentlig ikke lyst å gå ut. Jeg vet at dennis ikke har fyrt i ovnen og jeg vet det er kaldt i stua. Ingenting er da bedre enn å ligge under en skikkelig tykk, god, varm og myk dyne i ett nyrydda rom.  Flere enn meg som ikke makter å opp av senga idag?

  Dagens planer. Vel det er jo søndag. Jeg har tenkt å lage pannekaker da. Det må være noe av det beste jeg kan få servert altså. Pannekaker, jordbærsyltetøy og sukker. Med ett iskaldt glass vann til. Vann i munnen, vann i munnen. 

  Ville bare innom å ønske dere en fantastisk dag! Vi blogges senere, hola! 

 • WILDLIFE AID. KAN DU STØTTE MED 20KR?

  • 10.01.2015kl.19:52
  • (2)


  Dere som kjenner meg vet jo jeg brenner for dyr. Jeg mener, jeg lever for dyr. Uten dem hadde jeg faktisk ikke lenger maktet å leve men de trenger sårt min og fleres hjelp. Det gjør meg så glad når dere kommer trofaste til meg å spør om råd eller hjelp til å for eksempel fange inn katter eller hjelpe til med omplassering. Det varmer mitt hjerte å vite at dere vet jeg både KAN dyr og VIL hjelpe til. Eneste unntak jeg har er at jeg ikke hjelper dyr som allerede er i ett hjem. Eneste måten jeg isåfall kan hjelpe på er å dele linken videre på facebook og min facebookside med ca 2000 dyreglade mennesker i. Men de jeg i hovedsak hjelper er de som faktisk ikke har ett hjem. Det er de mitt hjerte går aller mest til, spesielt i vinter. 

  Noen ganger vet man ikke helt hva man kan gjøre. Man har kanskje dyr selv og ønsker ikke fler fordi det koster en del. Så har man de som ikke har lov å ha dyr i leiligheten. Eller kanskje de som ønsker å hjelpe men som har barn som stopper dem fra å reise bort for å bidra personlig og fysisk. Det finnes ett alternativ å det er å donere penger til de som faktisk KAN hjelpe til. Dette er noe jeg av og til gjør og jeg har kanskje ikke så mye på kortet men jeg har alltids råd til å gi 100kr her og 100kr der og vet du, de blir faktisk glad bare de får 20kr noen ganger. Alt hjelper og hvis alle mine lesere hadde donert 20kr hver så hadde summen plutselig blitt stor. Glem aldri at alle monner drar. En liten fjær kan fort bli til en stor høns! 

  Idag gikk min donasjon til Wildlife Aid. De gjør en så fantastisk jobb for villdyrene i england - jeg finner ikke ord. I hele går lå jeg å så på alle videoene dems på youtube. Du finner kanalen dems HER!! De hjelper rever, ugler, mus, grevlinger, rådyr, ender.. ja alle villdyr i verden som trenger hjelp, medisiner, operasjoner eller andre ting. Men for at de kan fortsette er de avhengige av våres støtte. Doner en liten sum idag og du kan legge deg med en veldig god samvittighet. Har du råd til å gi mer, så gir du mer. Tenk du bidrar til å redde liv! Det er stort det :-) En større gave finnes ikke. 

  Du kan donere på denne siden via VISA kortet ditt for eksempel! HERHERHERDONERHERHERHER!!

  10GBP = 116NOK

  Do it for them! ♥ ALLE MONNER DRAR!!
  Still meg gjerne spm ang betaling om du ikke skjønner det.  

 • WELL HELLO JUSTIN BIEBER

  • 10.01.2015kl.16:20
  • (0)


  Endelig ferdig med dagens rydd på soverommet. Gidder ikke vise hele rommet fordi det ser egentlig ikke ut. Er det noe jeg hater med leiligheten vi leier så er det soverommet. Ikke fordi det er rotete, men måten det er bygd på. Å vise bilde av systemet mitt er ett bedre alternativ, hihi. Er det noen som forresten vet hvordan jeg kan få bort de brunkrem "flekkene" på den lyserosa morgenkåpa? Jeg vaska den men det ble nesten verre. Den er jo ny og så utrolig søt. Kjedelig å ødelegge den med en gang da. 

  Deilig å få sortert litt og hengt opp alt som skal henges.

  Rydda kjapt på badet også. I både meg og dennis sine hyller. Fikk kasta mange produkter og gamle parfymer. Er det noe som er deilig så er det å kaste ting eller gi bort ting. Elsker å ha lite så jeg kan fylle det opp med noe nytt igjen. 
  Well hello justin bieber i hylla mi! Grrr... Det var en julegave fra dennis og jeg lo meg ihjel når jeg fikk den. Jeg regnet jo med de var laget for kids, men denne parfymen er en av de beste jeg har eid. Skikkelig frisk, søt sommerparfyme ala cascada meets ralph lauren sine. Im obsessed!! ♥
  Å nå tenker jeg å ta meg noe velfortjent godteri. Idag blir en skikkelig kosedag med lasagne, cola light, chips med dip osv. Gleder meg til kvelden kommer!! 

 • VIVA LA DIVA OBSESSION

  • 10.01.2015kl.11:21
  • (5)


  Sagt før og sier igjen. Glem chanel, dior og alle di der dyre og dyretestede øyenskyggene. Skal du invistere i en god øyenskygge som i tillegg er dyrevennelig så invisterer du i viva la diva sine. De er helt rå! Di sitter lenge på, de har de perfekte fargene i palettene sine og de er helt sinnsykt billige. 
  Jeg har prøvd ALT på markedet. Alt fra dior til ebay og enda kan ingen måle seg med VLD sine paletter. Du kan få paletter som er høyt pigmentert og du kan få ett matt palette. Jeg er så forelska i alt de har og har vært trofast viva la diva bruker i ett par år nå. Det første palette jeg kjøpte har jeg enda etter to år og jeg bruker det så og si hver dag. Så det holder lenge og har ufattelig fine jordfarger.


  Her har jeg på meg fargen nude på leppene, øyenskygge fra det svarte palettet med gullskrift, øyenbrynskygge fra vld, rouge og bronzeren dems til kinnene.

  Ser du meg med sminke på så er det alltid 80% viva la diva i ansiktet mitt. Im obsessed! 
  Gå til din nærmeste cubus butikk å sjekk utvalget. Også kan du sjekke ut leppestiftene som heter "nude", "skyfall" og "cyberkiss". Jeg får alltid skryt når jeg går med de tre på. Du kan også sjekke ut merket på vivaladiva.se.

  Å nei, dette er ingen sponset link! :) ♥ 


 • hits