ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER. hits
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

FITNESS BEIN VS FIT BEIN

 • 31.01.2013kl.23:44
 • (19)


Ok, hvordan skal jeg si dette uten å fornærme noen.. Les alt før du setter ett standpunkt.. Jeg har aldri forstått hvorfor jenter streber etter å bli maskuline og mandige.. Jeg ser jo nå at det er super-in å få hele fitness looken men det er forskjell på å få den stramme modell looken enn å faktisk strebe etter mannebein..? Jeg forstår det bare ikke og klør meg i hodet hver gang noen sier "DET var sexy bein det" og man skulle tro det var Arnold Swartznegger sine bein.. sort of..

Jeg vil ikke fornærme noen av mine veninner eller bekjente. Heller ikke dere blogglesere om dere drømmer om slike bein. Det er alltid noe noen ikke liker. Jeg liker kanskje ikke monsterbeina, mens du/de hater kanskje restylane lepper.. osv.. noe jeg igjen digger, hehe.. så smaken er jo som baken den er delt i to... Men for min del, gosj dette ser lite feminint ut.MEN... jeg respekterer andres valg og ønsker da. De har guts, de har viljestyrke, motivasjon og mål.. Det er jo absolutt bra bare det. Og de gjør dette her med mye pain. No pain no gain som det sies.. eller noe sånn... Jeg vet ikke, jeg lurer igrunn bare på hva dere mener om fitness beina som vist på bildene? Hvis jeg skulle valgt ut favoritt bein hadde det blitt noe ala disse..Dette syntes jeg er fint. Og det verste er at jeg har noen av disse beina selv, men siden jeg er høy og ikke har verken pupper eller noe særlig J.LO rumpe så blir jeg jo betrakta som syklig tynn med en gang.. Hadde jeg vært 20 cm lavere og like tynn hadde de nok aldri nevnt ordet "gud så tynn du er" engang. Bein utgjør igrunn alt. Jeg har fin mage syntes jeg i størrelse, men beina mine gjør hele meg så forbaska tynn.. Og jeg hater det. Men elsker å være slank alikevel.. Det er noe som ikke stemmer oppi hodet mitt og jeg får ikke bestemt meg helt.. Jeg er hvertfall ikke på slankern, bare så det er sagt. Spiser normalt bare ikke frokost, men spiser dobbel middag så jeg tar jo frokosten igjen, hehe..

Nei hvis jeg absolutt skulle valgt drømme "nedentil" så hadde det blitt noe lignende disse beina:DET ER SEXY DET!!♥

HVA SYNTES DU ER FINEST AV BEAST FIT BEINA (BILDE NR 1) ELLER SKINNY FIT LEGS (BILDE NR 2)?
HAR DU NOEN TANKER OM DE ØVERSTE BEINA? 

 • NÅR DYR ER UFOTOGENE PÅ KAMERAET

  • 31.01.2013kl.23:00
  • (15)


  HAHAHA.. det beste jeg vet er å se på bilder av dyr og mennesker for den saks skyld, når de får sånne ufotogene bilder.. Jeg ler meg ihjel!  Gud for noen rare dyr jeg har!

 • FØR OG ETTER - MELANOTAN

  • 31.01.2013kl.21:01
  • (26)


  Og her har jeg kun brukt melanotanen i 6 dager på bildet til venstre + 40 min soletid i brun og blid sitt solarium... WOW!!!  Jeg pleier aaaaldri å bli brun i solarium. Blir rød og det forsvinner og blir gyldent i en dag eller to.. så er jeg like bleik igjen. Nå er jeg bruuuuun og det går ikke bort :D Jeg vet bildet til høyre er ett par år gammelt, men jeg var like bleik. Det er min naturlige hudfarge hehe.. • UT I SOLA... KREMT INN..

  • 31.01.2013kl.18:47
  • (10)


  Hei IGJEN... Hihi!

  Akkuratt labbet til brun og blid og tok meg sol i 14 minutter. Hadde ikke tid til mer da en utålmodig gutt stod utenfor å ventet. En vei til brun og blid er sikkert to kilometer om ikke tre... Føler meg like sporty hver gang jeg labber til brun og blid og hjem igjen.. Vel eller butikkene for den saks skyld. De er også så langt ifra..

  Forresten... vil dere se før og etter bilder av melanotan bruket? :D si YEY og jeg viser!!

 • LOOKBOOK BY ADINA: CHILDHOOD CAT

  • 31.01.2013kl.17:12
  • (9)


  Bevegelig bilde (kan være det tar litt tid før dere ser bevegelsene)

  Image and video hosting by TinyPic
  V
  ar det ikke søtt? Denne katten har jeg hatt siden jeg var baby, haha!

 • FØR OG ETTER

  • 31.01.2013kl.16:45
  • (17)


  Endelig fikk jeg motet til meg å rydde i rotehylla på badet. Den øverste delen var den verste parten.. Skikkelig støvete og for å kunne komme til så må man jo ta alt ned og alt opp igjen. Streeeess, but i made it:D Så nå kan jeg se på hylla med god samvittighet.. Dette er ikke ett "se hvor mye jeg har, haaaahaaaa" innlegg.... Det er bare litt gøy å vise før og etter til folk syntes jeg!  ♥...SER DERE FORSKJELL, HAHA?

 • VLOG BY ADINA: HOW TO ØYENSKYGGE

  • 31.01.2013kl.14:56
  • (22)


  God morgen alle sammen! Enda en vlog by adina, men denne gangen legger jeg på øyenskygge. Nå mangler det noen klipp her og der for eksempel hvor jeg går tilbake å viser helhetlig hvordan øyenskyggen ser ut fra avstand og ikke helt oppi kamera og noen småting her og der.. Men er det så nøye, jeg er nybegynner og det blir bedre. Men fikk nå klippet sammen noe alikevel.. Og bare sånn for å ha sagt det... Det ble filma med en gang jeg stod opp så håret er ett evig ekkelt mess og foundationen er fra igår så det ser litt kjassent ut men what eheck... Snurr film!

  Dette brukte jeg i videoen selvom ikke alt kom med:  Mascara: Maybelline new york,LASH stiletto (Ikke min favoritt, tok den første jeg så!)
  Øyenskygger: Evie GLAM "get the smoky look" palette med to skygger i.
  Øyenskygge koster: H&M
  Eyeliner: finner du her i farge svart, bruker også den i turkis ofte.
  Silver glitter: Ebay
  Annsiktsglitter: les mer om den her.

  Morrocan oil bruker jeg som lim til glitteret under øynene, hahaha..

 • TIPS TIL MINE NYE LESERE!

  • 30.01.2013kl.21:44
  • (22)


  Har sagt det før og sier det igjen, Taaz er mitt favoritt fun-redigeringssted på nett. Gratis, avansert men alikevel så lett. Du kan ta det styggeste bildet av deg og uten sminke til og med, og taaz sin nettside fikser deg øyenvipper med mascara, større lepper, lipgloss, leppestift, foundation, concealer, blush og kajal i alle mulige farger. Du kan også endre hårfargen din og du kan prøve ut hvordan du ville sett ut med kjendisene sine hårfrisyrer eller farger. Nettsiden er helt geeeniaaal! Til og med øyenbrynene kan du gjøre tynnere, og du kan velge kontaktlinser. Nei dette er bare litt av hva siden kan gjøre. Jeg eelsker Taaz!!

  FUN FUN FUN!! 
  Du finner nettsiden HER

 • VLOG BY ADINA

  • 30.01.2013kl.19:59
  • (23)


  Orker ikke styre med bilder, jeg ser like jævlig ut på alle uansett nå, HAHA.. Derfor lagde jeg enda en videoblogg, men si fra hvis det blir for mye video og hvis dere misliker det. Det er dere som bestemmer såklart. Men helt ærlig.. Jeg har skikkelig fuckd up sminke nå og hår.. Whatever, dere vet jo hvor deilig jeg er til vanelig så :D KNIIIIS

 • HAR JEG SÅNNE LESERE?

  • 30.01.2013kl.18:17
  • (26)


  Jeg har ikke sotte meg helt inn i kameraet enda, det tar litt tid sånt der å jeg som har sååååå mye å gjøre i hverdagen har liksom ikke hatt tid enda, høhø.... Årets dårligste unnskyldning men jeg skal sette meg inn i det snart så det kan komme noen ordentlige bilder ut av det :D

  Snart skal jeg hive innpå spaghetti rimini (såklart uten kjøttbollene og pølsene, de får dennis hver gang!) og så blir det Hotel cæsar.. Gleder meg så utrolig mye. Plis si at jeg har noen lesere som er like avhengig av hotel cæsar som meg??

  Hvis jeg har noen, hva tror dere kommer til å skje med vanessa når mister singh finner ut om sønnen og vanessa? Det kommer jo såklart til å skje etterhvert.. Og hvem er din favoritt skuespiller? 

 • ANOTHER VLOG BY ADINA

  • 30.01.2013kl.14:43
  • (23)


  Jada, jada, jeg skal få laget en ordenlig snakke video snart. Har bare gjort noe med kameraet tror jeg, for nå er det sånn at hvis jeg filmer og for eksempel dennis står to meter ifra meg så blir han blury. Igår ble han ikke blury av sånt. Så får å få klare og tydelige bilder så må jeg stå drit nærme kameraet. Æhr, er det noen som vet hva jeg skal gjøre for å fikse det?

 • DU ER FAKTISK VELDIG BRUN

  • 30.01.2013kl.13:22
  • (24)
  God morgen angels! Idag har jeg fått for meg at jeg må rydde og vaske hele huset igjen. Istedet for situps og joggeturer så kan jeg heller ta å bevege meg litt i ryddinga og resultatet blir jo da "dagens mosjon og ryddig hus" :D Perfekt spør du meg. Senere må jeg ned igjen å ta sol. Jeg er enda skikkelig brun men jeg ser det begynner å dabbe av igjen så jeg får begynne på resten av melanotanen snart da. Den har funket så sinnsykt bra på meg og jeg ble skikkelig stolt igår. Dere skjønner, meg og Dennis krangler alltid om at han er brunere enn meg.. men igår sa han: "Skal jeg si deg noe som du ikke har hørt meg si før, og som gjør deg glad? Du er faktisk veldig brun!" 

  Dere skal tro jeg ble stolt innvendig. Men må ikke vise at det var ett digg kompliment, for da vinner han. Gotta have that pokerface, eller hva ;) Nå ser jeg så absolutt ikke brun ut på bildene da jeg ikke tææner annsiktet mitt. Orker ikke en haug med rynker i alder av 30 + bilde redigeringa gjorde bildene lysere, men dere skal se magen HOHO!
  HVA ER DERES PLAN IDAG?

 • SAFETY COMES FIRST

  • 30.01.2013kl.00:56
  • (14)
  Veldig mange katte eiere velger å kjøpe halsbånd til katten sin. Jeg står på kanten og mener det både er bra og dårlig at man har halsbånd til katten sin. Men velger du å ha halsbånd så ikke kjøp hvilket som helst.. Det er utrolig viktig de har samme type lås som på bildene. Skal du handle på ebay for eksempel så søker du "safety collar cat", eller om du skal handle i norge kan du se på diverse nettsider at de har denne type lås. Dette er fordi det har hendt at personer har funnet døde katter som ikke har kommet seg løs og har typ hengt seg fast i ett tre eller lignende. Det er helt forferdelig, de har ikke hatt en sjanse til å komme seg løs. Med safety lock så får de seg løs mye lettere etter en viss belastning på låsen. Det er så utrolig viktig at du kjører trygghet før utkledning. Ta en nøyere titt på hvordan de ser ut her..

  Uhyre viktig sier jeg dere bare!! Mitt rosa kjøpte jeg på hund og katt i sørlandsparken til 49kr tror jeg det var og har en "my home" ting på som man kan åpne å skrive inn nummere sitt i. Genialt! Det sølv glitter halsbåndet kostet 79kr og er super porno. Den kjøpte jeg på sørlandssenterets zoo butikk.. 

  Jeg har kun to halsbånd til nå og skal skaffe meg to til de to andre kattene jeg har også men desverre for dem var begge to så tjukke i hodet at de nesten må over til hunde halsbånd, haha. One size passer ikke all sizes.. Thats for sure! :D

  HAR DU BÅND PÅ KATTEN DIN?
  HAR DU DENNE TYPEN ELLER DEN ANDRE SOM ER FARLIG? 

 • DE BESTE YOUTUBE KANALENE!! HEKTA!

  • 29.01.2013kl.22:39
  • (12)


  God kveld. Huff som jeg ser ut nå, dette var det beste bilde jeg fikk til nå. Føler meg som en fjortiZ når jeg må unnskylde utseendet mitt men.. Nå er jeg så trøtt jeg holder på å svime av, det klør i øynene.. Både meg og denne kjekkingen..
  ... ligger som noen slakter på sofaen å venter på at det snart er leggetid.. Men vet dere hva? Jeg kan ikke sove enda.. Er blitt skikkelig youtube-slut og klarer ikke gå en dag uten å få med meg de faste programmene som er like avhengighetsskapende som Hotel Cæsar.. 

  Disse her mååå jeg få med meg hver dag (trykk på navn for link, les under for info!)

  ♥...Dr.Phil
  Alle vet hvem Dr.Phil er. Han er verdens kjent psykolog og har sitt eget show på tv som ligger over alt på youtube. Det er kjempe gøy med psykologi og veldig lærerikt. Mange spennende, rørende historier der ute.

  ♥...Trisha
  Trisha er den råeste jenta jeg vet om. Trisha var tidligere mobbeoffer (og er enda ett youtube victim!), hun er tidligere stripper, hun kan snakke jævlig fort, hun er seg selv og ikke flau for å vise seg uten sminke selvom hun går mest med sminke. Hele rommet hennes er pink, pink, pink (se rommet hennes HER) og jenta er bare så vanvittig kul, morsom, pen og stolt av kroppen sin selvom hun er overvektig. Jeg elsker utseendet og kroppen til denne jenta. Hun er helt rååååå!!! Dere måå se henne!!

  ♥...
  Ellen Degenerees

  Jeg ler hver dag. Denne lesba er helrå, døds vittig, utrolig gavmild og verdens største dyre elsker!! Elsker deg Ellen!!

  ♥...Jimmy Kimmel live
  Han er også vittig men jeg ser på showet hans pga kjendisene som kommer dit å blir intervjua. Ler meg ihjel noen ganger..

  ♥...Jenna Marbles
  He-re-guud, hun er tidenes youtuber.. Ingen slår Jenna Marbles hun eier ingen grenser og er akkuratt slik jeg skulle ønske alle kunne være. SEG SELV!!

  ♥...The scary snowman
  Er du i dårlig humør, se på denne kanalen. Ler hele tiden og man blir faktisk latterlig nok hekta! 

  HAR DU NOEN MORSOMME ELLER GØYE YOUTUBE VIDEOER JEG BARE MÅÅ SE? HELST GI MEG EN GØY KANAL JEG KAN FØLGE MED PÅ!! OG HAR DU SETT NOEN AV DE JEG NEVNTE OVER?

 • JEG LER SÅ JEG GRINER

  • 29.01.2013kl.20:30
  • (14)


  ... Av katten min Florentina! HAHA, er det bare meg og min hjerne som har det internt eller lo du å?♥

 • CUTE LITTLE BABY

  • 29.01.2013kl.19:17
  • (15)


  Akkuratt kommet hjem fra ett hyggelig besøk samlet med alle kusinene mine hos kusina mi som fødte for to uker siden.. Herlig baby altså♥


  Håper det går greit jeg la dette ut?:)

  Man blir jo helt babysyk av disse små nurkene men jeg er utrolig redd for å holde nyfødte barn som ikke enda klarer å støtte hodet sitt selv. Ahh, den dagen (hvis) jeg blir mamma, den dagen vil jeg være den lykkeligste noensinne :D

  HAR DU BABYFOBI ELLER ER DU LIKE GLAD I BABYER SOM JEG?

 • ØVELSE GJØR MESTER (VIDEO)

  • 29.01.2013kl.15:35
  • (12)


  Jeg har ikke helt skjønt kameraet enda når det kommer til video inspilling. Jeg lagde en video til dere hvor jeg satt på extension og en hvor jeg sminket meg, men guess what... når jeg trodde jeg spilte inn så spilte jeg ikke inn.. og når jeg ikke trodde jeg spilte inn så spilte jeg inn.. At det går ann, haha! Men tror jeg har skjønt det nå da, så imorgen får vi prøve på nytt men i mellomtiden kan dere få en smakebit av.... dette her balubaet!

  Pss.. videoen ble litt strekt ut i bredden, noen som vet hvorfor det skjer? den er ikke sånn på pc min! 

 • PAKKE I POSTEN!!

  • 29.01.2013kl.13:57
  • (24)
  Jeg personlig elsker Dorco Shai sine barberhøvler. Ikke fordi det er blitt så populært blandt bloggere og skal vi danse deltagerne, men fordi den gir en skikkelig soft and smooth følelse etter man har barbert seg. Er akkuratt som om den tar bokstavligtalt ALT!! Men når man går fra first price barberhøvler til denne så er det ikke rart den kjennes ut som verdens beste. Og så er de jo så billige også! 

  Nå får jeg disse hvert 3 mnd, og det passer meg ypperlig! Mye billigere enn å kjøpe på butikken! BRUKER DU DORCO SHAI? HVA SYNTES DU OM DEN? 

 • BILDE AV BADET MITT

  • 29.01.2013kl.12:54
  • (34)


  Jeg har alltid sett på meg som en ryddig person, men når det kommer til badet så gir jeg rett og slett opp.. Det er verdens største mess der inne og jeg vet ikke hvordan jeg skal få det til å se ryddigere, haha... For ett ufattelig rotete bad, jeg døør!

  JEG UTFORDRER DEG TIL Å TA BILDE AV DITT BAD!! 
  Who has the cleanest bathroom! :P 

 • MY CATS A PORNSTAR

  • 29.01.2013kl.00:02
  • (20)

  Awww, tjukken min "Ute" :D Han får det liksom bare ikke helt til... Han er overvektig så til de grader også. Folk som kommer her sier han er så stor og ikke minst tung at de får "sjokk".. Jeg ler bare, han er "født sånn" sier jeg.. Han var jo tidligere utekatt og var tung da også men da hadde han ikke noe shiny pels.. Men etter mye god mat og stell (ja jeg greier han med kam selvom han er korthåra, hihi prins behandling) så ble han en liten vakker hannkatt.. Øøøøø stor hankatt!! 

  Dere skal se han når han vasker seg. Skal prøve å capture the moment imorgen.. Han ligger ofte på ryggen midt på gulvet å sprer alle beina mens han desperat prøver å vaske seg selv.. Ahhh i love him! Har du katt?

 • AND ADINA IS BACK MED NYTT KAMERA - syk forskjell!!

  • 28.01.2013kl.21:32
  • (19)


  Jippi, da har jeg endelig fått hentet mitt nye kamera som jeg har på følelsen av at jeg kommer til å elske.. hvorfor? jo du kan jo se disse forskjellene på bildene..

  DETTE BILDE ER TATT MED MITT GAMLE KAMERA (NIKON D3000) MEN ER BILDE AV MITT NYE NIKON 5100D

  DETTE BILDE ER TATT MED MITT NYE KAMERA (NIKON 5100D) MEN ER BILDE AV MITT GAMLE NIKON D3000

  SYK FORSKJELL?


  Begge to er tatt med Auto og begge er redigert likt, og er i samme lys. For en enorm forskjell, å herregud jeg gleder meg til å blogge fremover ordentlig igjen.. Skal bli en haug med videoblogger også, så fort denne dennisen kan pelle seg ut av hus! :D Har nettopp begynt å tukle og teste ut kameraet, men tok ett prøve bilde av pus da.. I mørket (noe ikke mitt gamle klarte i det hele tatt!)  Lykke! Ett kamera som tar bilde i mørket. Ah, selvom jeg ikke har det så greit nå så gjorde dette kvelden min. Det er sikkert og visst!♥

 • STEM "NEI TIL PELS" NÅÅ!!!

  • 28.01.2013kl.16:13
  • (8)


  Nå har kameraet ankommet til kr.sand (20 min unna meg med bil) så hold ut.. Hehe, jeg blogger med en gang jeg har henta det :D Enten ikveld eller imorgen sweeties. Forresten, gå inn HER å stem NEI TIL PELS!!! Spre gjerne videre på facebook eller blogg, eller begge deler.. Hurry hurry, de er avhengige av oss!

   

 • IGÅR

  • 27.01.2013kl.16:00
  • (29)


  Hva er det med at man ser bra ut før den øla, men så har man helt i seg noen desiliter og man ser jo helt på tryne ut? HAHA.. 

  Igår hadde vi det koselig. Meg, to veninner og dennis hjemme hos oss før vi stakk til byen. På byen var det en haug med kjentsfolk noe som gjorde det ekstra koselig å være der, men fikk litt bakoversveis da jeg våknet idag og telte pengene.. Vi har vist brukt mer enn vi burde, men sånn kan det vel gå i godt lag og når byen er involvert. Regner med de fleste kjenner til den..? :D 


  Kristine er jo like fin som alltid, men meg kan vi bare glemme, haha... 

  HVA GJORDE DU IGÅR?

 • ONE WORD

  • 26.01.2013kl.18:21
  • (13)
 • UTÅLMODIG

  • 26.01.2013kl.12:00
  • (15)
  Jeg er så utålmodig nå jeg holder på å sprekke.. Kameraet mitt kommer fra tromsø og har brukt to dager på å komme til oslo.. Kan det ikke skynte seg så jeg kan hente det idaaag? Vel jeg har vel som alltid ingen valg og må vente, knis. Idag er det full fest i Adina. Får besøk av ei videregående skole veninne og hun er det mye futt i (ikke minst sier hun så mye rart at det er like morro å være med henne hver gang) HEHE.. Har bare ett stort problem til.. Hva skal enn gå med når det snør så mye som det gjør? Aller helst vil jeg jo gå med kjole men brrr........ Jaja, hvis jeg ender opp med kjeledress så skylder jeg på han over meg! :)

  Nå må jeg løpe, skal ta sol med mamma. Have a nice morning angels!  [Bildet er privat og tatt av Adina]

 • BEDRE SENT ENN ALDRI (EBAY-INNKJØP)

  • 25.01.2013kl.15:56
  • (24)


  Har dere merket hvor populært det er å handle på ebay? Er helt vilt fortiden.. Jeg har vært en flittig ebay shopper i noen år nå for selvom man er blakk har man alltids råd til noe der. Brillene gav jeg under 20kr for liksom, og de ser mye dyrere ut enn de er.. Lykkerus:D

  DETTE ER INNKJØPENE MINE
  Skulle ønske puppene fulgte med toppen (HAHA) men for nøye meg med bare toppen da. Den er så fin og kommer til å fremheve sommerfuglen min godt på skuldra bak. Jeg skulle egentlig ha rosa bikini truse, men det var vist ikke rosa igjen så valget falt på rødt ettersom jeg har rød rose på skuldra og rødt er en fin farge. Men noe sier meg at den kommer til å bli alt for liten (håperikkedet!)... Navle piercingen var igrunn bare fordi jeg er lei av å gå uten piercing i navlen nå.. Er på tide å få noe i der igjen, det er jo egentlig sabla fint med navlepiercing om man har en fin en i :D

  Og sist men ikke minst blogg-brillene som nette nestea skapte som en trend. De er så kule!! Som sagt, så koster de under 20kr og det er med fri frakt og ingen tollavgift. Alt finner du på ebay, spør om du lurer på noe!

 • GOD MORGEN CUPCAKES

  • 25.01.2013kl.13:54
  • (14)


  God morgen skjønniser! Nå sitter jeg her å spiser frokosten min.. Spiser igrunn aldri frokost med en gang jeg våkner, men idag slo jeg til på stortromma altså. Hadde toast til frokost å har fått helt hekta på å drysse oregano inni. Før hadde jeg hekta på piffi/grillkrydder men oregano slår alt altså.. Til maten hadde jeg ett glass eplejuice og ett glass vann som inneholdt litt av den røde flasken som heter EQ - multichi energy. Det smaker utrolig godt, nesten som svak saft og den er energi givende og inneholder rensende urteekstrakter. Den stimuliserer og balanserer kroppens indre organer samt styrker den immunforsvaret og stimulerer sentralnervesystemet. Man får iallefall energi kick av den, noe som er bra. Dropp kaffen, kjøp EQ flaska! :D

  Du kan lese mer om den og bestille den HER!
  Hvordan så din frokost ut idag?

 • GLEDER MEG TIL HELJA

  • 24.01.2013kl.14:52
  • (19)


  Åhh, kan det ikke bare bli helg snart. Nå er det 25 dager siden sist jeg drakk og gleder meg maks til å helle innpå litt sprudlende drink :D Jeg lurer så på hvordan det ser ut å gå med kjole og tattoveringer.. Har ikke brukt fest kjole etter jeg tok disse to tattoveringene så det blir spennende. Håper ikke det kommer til å se skikkelig harry ut, hehe.. Nei jeg har noen feminine tattoveringer da så det skal nok gå fint.. 

  Jeg må bare le, for jeg har fått en haug med rare og fremhevde føflekker etter melanotanen.. tenkte jeg kunne vise dere senere idag hvis dere har lyst, hoho? Hva er deres planer idag? 

 • BESTE BOK EVER

  • 23.01.2013kl.18:01
  • (4)


  Er det noe jeg elsker så er det boken fra Tryckdig.se. Den er utrolig bra, veldig jentete og veldig organiserende for oss som har mye å tenke på men som glemmer lett, hihi. Fjorårets bok så slik ut..


  Den er utrolig lekker og veldig "all about me".. Alle som blogge bør iallefall eie en slik en. Greit å ha oversikt for eksempel hvem du har blitt sponset av, kanskje du vil skrive ned konker du har vunnet i via blogg.no, eller møter og avtaler.. ++ Er veldig mye man kan bruke denne fantastiske boka til. Har to av dem nå og skal til å bestille meg en tredje bok nå for år 2013. Jeg elsker dem og har de med meg over alt:D

  Nå har jeg skaffet dere rabatter til denne boken også. Du får 15% rabatt hvis du trykker like på <DENNE> siden før du bestiller deg ei bok. Når du har bestilt boken kan du bruke denne koden slik at du får 15% rabatter: tdadina

  Når du skal bestille klikker du deg inn på Tryckdig.se. Du kommer til forsiden dems men scroll deg nedover ett lite hakk til du ser det står "satt igang direkt" og klikk på den knappen. Så kan du begynne å designe din egen almanakk. Its really simple and a keeper! ♥

  Sponset.

 • DAGENS INNKJØPER (2 BIKINIER): HORE PÅ STRANDA

  • 23.01.2013kl.17:45
  • (30)


  Mange av dere tror sikkert jeg lyver å har ræva full av penger men har ikke det altså, jeg har som alltid solgt ting for å få råd til nye ting jeg. Ser på dette som en fin og miljøvennelig ting faktisk. Så nå har jeg solgt noen ting og spart meg opp til disse to bikiniene!


  Sant de var lekre?

  Får jo bare håpe jeg passer dem da.. Er så vanskelig å bestille klær og bikinier over nett. Du vet liksom aldri om de er små eller store i str.. Den hvite bikinien er en one size og håper den er for oss tynne i str.. Du kan finne samme HER... Jeg kjøpte den kun pga underdelen. Elsker bikinitruser med store ringer på siden :D Den rosa får du kjøpt på hotmiamistyle men jeg fant den enda billigere på ebay. Det som er det bra'e med den rosa er underdelen. Scrunch bikini bottoms gir en mye finere rumpefasong og du ser sånne truser over alt i verden, bortsett fra i kjipe norge for her er man hore om man viser seg frem i noe mer attraktivt på stranda... 

  Jeg frykter med mine "dobbel D cups" at jeg ikke kommer til å passe overdelene noe særlig men kan jo alltids selge dem videre hvis ikke. Er bare trusene til de to bikiniene jeg er forelska i♥