ADINA - Jeg liker ikke å definere meg selv. Jeg bare ER. hits
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr Ukens blogg

SPARCO

 • 25.02.2018kl.08:23
 • (2)


Kl er 08.15 og jeg har liggi å «dradd meg» i senga.. he re gud? Før jeg fikk barn lå vi å dro oss i senga til kanskje elve... Hvis vi får sove til 8 så er det den nye -dra seg- tiden. 😛

Jeg har ikke sett været da lift gardinet er igjen. Jeg trenger ikke se været for det blir vel som vanelig: Lite motiverende. Kaldt. Grått.

Det er godt jeg kan ta til venstre hvor Mille aka solstråla sitter enn å velge høyre og ut i grå-været.

Ikke lenge til våren kommer og det gleder jeg meg noe vanvittig til 😍

Aller mest gleder jeg meg til å kjøre rundt i kjæresten sin skam senka bil. Bare fordi det er gøy å bruke hjernen. Å kjøre en senka bil er faktisk fysikk i seg selv.

Do you know whats fashion: SEATBELT!

Seatbelt and sparcoseats 🔥🔥🔥

Its better to be safe then sorry!

 • INHALE LOVE

  • 23.02.2018kl.17:00
  • (0)


  Jeg vil bare si det at jeg elsker deg fine kjekke snille tålmodige gutten min som alltid lytter til meg og vil mitt beste ❤ Takk for at du er den du er. For at du er så ydmyk og høflig. Forståelsesfull og glad. Tullete og gal ❤ Jeg elsker deg...

  VI elsker deg 🌿

 • Fra 7 uker til snart 9 mnd

  • 22.02.2018kl.13:07
  • (2)


  Sist jeg la ut bilde av dattera mi var hun bare 7 uker gammel... Det er vel på tide jeg legger ut ett glimt av våres vakre lille på ny.. som har blitt så stor.. på så veldig kort tid..

  Lille Mille Tomine. Den vakreste jeg vet om hvertfall. ❤

  Dager kan være tunge og det er vel ikke ett ukjent fenomen blant mødrer. Tunge, lite søvn, mange tårer og slit. Heldigvis går dagene fremover og man vet det blir bedre.

  Men noe som lyser opp dagen min selv når den er tung er smilet til Lille Mille. Smilet til dattera vår og smilet til min kjæresten, samboer og barnefar Tor Henrik. 🌹

  Vi har kommet langt på kort tid and the best part is I was’nt even looking when I met you.

  🌿🌿

 • Is she really?

  • 22.02.2018kl.12:56
  • (2)


  Hei bloggen. Har lugget i sengen siden kl 12. Nyter stillheten mens Mille sover. Har gått litt frem og tilbake om jeg skal begynne blogge sånn smått igjen om mine meninger, ting jeg ikke alltid klarer snakke høyest om men som er enkelt å skive om osv. Det er jo befriende å få ut det som tynger på skuldrene. Og av tidligere erfaring så er det veldig ZEN å få det ut på bloggen uavhengig av hva folk måtte syntes om det jeg legger ut.

  Jo eldre man blir jo tryggere blir man. Og jeg vil alltid være hun som ytrer sine meninger høyt om det så går imot hva resten av verden tenker.

  Man må få lov til å være en egen person. Til å ha egne meninger. Og jeg trenger ikke din mening på hva jeg tenker med mindre jeg spør. Men dette er en blogg så jeg er fult forberedt på haters & whispers.

  Skal prøve å holde bloggen positiv fordi om..☺

 • BILDE AV MI DATTER (7 UKER+1 DAG)

  • 18.07.2017kl.15:14
  • (5)


  Hils på lille Mille Tomine ♥


  
  3570gr
  50cm
  29.05.2017

  Lille Mille er plutselig blitt så stor! Tiden har flydd og jeg har prioritert dattera mi fremfor bloggen. Har så mye å fortelle. Om fødselen, alt vi har funnet på med Mille.. Det kommer! Nå fikk dere hvertfall se henne. Ho er såå nydelig! (ja jeg vet alle sier det om sine egne barn, men jeg er frelst!)

 • VOGNA VÅR 2017

  • 22.05.2017kl.10:50
  • (0)


  Det er så deilig å være ferdig med alt av innkjøp til Mille. Hun har alt om ikke mer og vi har vært ferdige for lenge siden. Vogn var det verste å skulle finne. Jeg hadde sett for meg ei rosa og hvit Silver cross elegance vogn. Tor var desverre ikke helt enig i det, hehe. Jeg gikk med på å lete etter en hvit emmaljunga vogn heller. Hvit eller grå jeg kunne ha en brungrå pelskant rundt hetta. Det ble for dyrt. Vi fant mange fine som Silver cross elegance sleepover sine vogn men det ble også for dyrt så vi endte opp med tidenes kupp. En imporert vogn fra Polen i fargen svart og beige. Venter spent på en svart pelskant som skal rundt hetta på denne vogna slik at den blir hakket finere men vi er veldig fornøyde med vogna. Kunne såklart hatt ett finere understell slik Silver cross har, men det får gå så lenge. Gleder meg til å trille rundt på lille Mille i blomstervognen sin! ♥

  Såklart måtte jeg ende opp med noe uvanelig, knis!  Tidenes kupp, 1500kr - Importert fra Tyskland! ♥ Brukt, men som ny(!)

 • GRAVID OPPDATERING UKE39 (38+5)

  • 21.05.2017kl.13:45
  • (2)


  Idag er det 11 dager igjen til termin. Fy søren så fort tiden har gått nå på slutten. Jeg har hørt at de fleste syntes svangerskapet går fort mens slutten går seint. Her har det virkelig vært motsatt. Føler hele svangerskapet har gått sinnsykt seint og at det nå mot slutten bare raser avgårde. Helt utrolig. Helt utrolig at jeg skal få en familie rett rundt hjørnet. Fy søren så spent jeg er!! 

  Litt om svangerskapet nå mot slutten...

  Plager: Sover utrolig dårlig. Er oppe 3-4 ganger om natta for å tisse og sliter med å få sove med en gang igjen pga stikkinger i underliv og en plagsom mage. Jeg har også i det siste slitt med en god del kynnere. Og bekkenet er jo enda ett evig herk jeg helt skulle vært foruten. Får virkelig håpe det forsvinner etter fødsel. 

  Cravings: Klorin enda!!! Påfyll, sprut, påfyll, sprut... mmmm jeg blir ikke lei av at badet lukter svømmehall! 

  Vekt: Har gått opp 20kg til nå. Merkes mest på mage, pupper og indre lår. Jeg kommer til å trene bein så det holder etter fødsel. For noe så ubehagelig som å ikke ha gap. Lårene gnisser når jeg går og det gnager!! :-O Savner faktisk de tynne lårene mine som ikke var ubehagelige, hehe.

  Mille: Er aktiv enda men sparkene hennes er veldig ubehagelige syntes jeg nå og hodet til Mille har festet seg i bekkenet og jeg kjenner ofte det "skrus nedover i bekkenet" noe som er utrolig ubehagelig/nærmest vondt.

  Strekkmerker: Har INGEN strekkmerker så langt, men sitter å venter på at det plutselig skal revne. Jeg er jo så stram og hard i magen at jeg ikke forstår hvorfor jeg så langt har sluppet unna.. ? Smører meg ikke akkurat!

 • GRAVID OPPDATERING UKE35(34+1)

  • 19.04.2017kl.21:00
  • (6)
  Heisann dere trofaste lesere som enda sniker innom selvom det kan gå litt tid mellom hver gang! Nå er det på tide med en ny oppdatering og som dere ser så har jeg vokst veldig siden sist bilde ble tatt hvertfall. Blitt større og rundere. Å føler jeg skal eksplodere hvert minutt, haha. 

  Lille- Mille: Mille har det greit inni der. Hikker og sparker som en gal. Jeg er noen ganger litt redd for at navlen skal sprekke for det er tydeligvis favorittstedet hennes å bokse meg med armer eller bein. Er faktisk ganske ubehagelig akkurat i navlen. Da pleier jeg å ta hånda forsiktig over å dytte forsiktig innover så trekker beinet eller armen seg sakte tilbake igjen. Nesten blitt en lek dette her!

  Plager: BEKKENLØSNING!! Altså, det jeg trodde var vondt før var jo nærmest ingenting i forhold. Jeg gjør det ikke noe bedre kanskje når jeg svirrer rundt i leiligheten å vasker, rydder og styrer hver// annenhver dag. Noen dager kan jeg nærmest ikke gå. Jeg har konstant smerter i nedre del av rydd å i beina/ lysken. Håper virkelig inderlig det går over etter fødsel. Det skremmer meg at jeg kan risikere å bli sånn for alltid. Tenk å aldri kunne løpe igjen? Eller gå lange turer i heia?? 
  Sliter også noe veldig med søvn. Står opp omtrent annenhver time om natta. Delvis pga en stk katt som skal inn, og ut - men også pga jeg må tisse. Hele natta lang. Effekten av dette er jo at jeg blir helt tullerusk i hodet. Gråter lett, blir fort irritert og frustrert. En evig bølg og dalbane. ≈

  Cravings: Har tidenes luktecravings! KLORIN!!! Klorin er noe av det beste jeg kan lukte om dagen og har hatt denne sinnsyke cravingsen i noen uker nå. Har vært i badeland bare pga dette for å sniffe klorin og dynker klor i dusj hver gang jeg dusjer. Tor Henrik holder på å bli gal, hahaha. Hver gang jeg har vært på do sprayer jeg doen. Her om dagen hadde vi en syk kanin i fosterhjem som sleit med å gå på do. jeg løfta han opp i senga en dag å først da dreit han/tissa han. Guess what? Jeg var nærmest sjeleglad. Ikke bare fordi kaninen endelig fikk gått på do men også fordi jeg fant en ny unnskyldning til å spraye med klorin. Ja jeg dynka tuppen av dyna mi i klorin. Farlige kjemikalier er så sykt godt! 
  # KLOR FOR LIVET!! #Lukten av Tor sitt tøy etter han har skrudd på bilen #Lukten av bildeler/olje/bensin ♥

  Generelt: Det er 43 dager igjen til termin. Jeg kan jo potensielt føde før siden mamma fødte før. Jeg håper faktisk jeg føder før. For jeg gleder meg så enoooormt mye til å se Mille. Til å kunne gå med mitt normale tøy igjen. Til å kjenne navlen igjen. Til å kunne ta på meg sko og sokker uten å sukke. Til å ta meg ett glass champagne. Til å kunne ta meg en fest røyk hvis jeg vil. TIL Å VÆRE MEG SELV IGJEN! :) Å gleder meg så enooormt mye til å starte en familie med Tor! 

  Vi har igrunn skaffet oss alt vi trenger utenom sengetøy/laken, febermåler og vogn. Vogn sitter vi per dags dato å byr på. Den fineste vogna!! Håper bare den blir vår!! Snart kan Mille Tomine bare komme! 

  ♥ Mille Tomine Rike Barsgård ♥

  (I neste innlegg kommer det tanker rundt fødsel som vi ønsker familie og venner skal få med seg!)

 • DET KOMMER LYSERE TIDER!

  • 16.03.2017kl.13:27
  • (1)


  Magen blir bare større og større. Fødselen kommer nærmere og nærmere. Jeg teller dager til termin og dagene kan ikke gå fortere. Idag er det 77 dager igjen til termin. Jeg føler meg utålmodig og kan nærmest ikke vente til å få kroppen min tilbake. Jeg liker ikke forandringene. Ikke de hormonelle forandringene som bekkenløsning, økt vekt og en kropp som ikke ligner min. Jeg liker å taske rundt med magen, men hater at gap'et har forsvunnet fra lårene og hater at jeg hater kroppen min om dagen. Hvem faen bryr seg egentlig? Jo jeg uheldigvis. 

  Å kle meg fint har jeg gitt opp for lengst. Jeg passer kun 10% av klærne jeg brukte før jeg ble gravid. Men sånn er det når denne jentas stil egentlig er cropped, trangt og kort. Jeg har gått fra XS/S til M og det irriterer meg. Jeg har alltid likt å være tynn/slank uavhengig hva andre syntes. Jeg har likt det fordi jeg er såpass høy. Det får meg til å føle meg litt liten. Jeg håper inderlig kroppen min kommer tilbake til normalen igjen etter fødsel. Inderlig.

  Bekkenløsningsplagene plager meg også enormt mye å hindrer meg i en del. Jeg er livredd om dagen at jeg kommer til å forbli slik selv måneder/år etter fødsel. For per dags dato kan jeg nesten ikke ta på meg sokker. 

  Jeg savner å jobbe. Å jobbe med det jeg trives så godt med: makeup, mote og interiør. Jeg savner det sosiale ved å være på jobb. Kunder som får meg til å smile, kollegaer som får meg til å le. Jeg savner det å ta buss hver dag. Å stå opp tidlig å glede seg til resten av dagen. Jeg savner å være i aktivitet og å få lov til å ommøblere og style butikker. Jeg drømmer så enormt mye om jobb men per dags dato så går ikke det og desverre så får man ikke jobbe rett etter fødsel heller. Her er det far i hus som kan ut å kose seg så mye han vil uten å må bli stuck hjemme. Den tankegangen gjør meg også trist og lei. Men kan jo bare satse og håpe på at ZARA som kommer til Kristiansand i høst vil ha meg. Hvis det hadde jeg hatt enormt mye å se frem til og kanskje klart å nyte hverdagen litt mer. 

  Jeg tenker mye, men jeg har jo all verdens av tid til å tenke nå som jeg er sykemeldt. Jeg føler meg mye ensom og alene. Vil så gjerne være med på ting men helsa tillater det ikke og svangerskapet gjør meg så fort sliten av å være for lenge rundt folk. Jeg er lei meg for at jeg er så deprimert. Jeg skulle kanskje nytt dette svangerskapet mer men jeg hadde så høye forventninger til det å gå gravid og når det ikke gikk som jeg så for meg så kom det desverre som ett sjokk fra klar himmel. Og dermed alle disse emosjonelle følelsene. 

  Men jeg har gode dager også. Jeg gleder meg enormt mye til å skulle starte familielivet jeg alltid har drømt om. Til å hilse på Mille Tomine. Til å begynne hverdagen med min kjæreste og samboer Tor. Jeg gleder meg til å få energien tilbake, den jeg engang hadde så mye av. Jeg gleder meg aller mest til mørketiden er over å sola med varme trer frem. Jeg blir lett vinterdeprimert og er sikker på at det også har spilt en stor rolle denne gang. De dagene det er sol er jeg automatisk mye mer motivert for dagen og opplagt. Plagene er der men humøret er mer på topp enn ellers avhengig av sola. O'sola.

  Jeg skal prøve å være litt produktiv nå å ta meg sammen. Jeg håper bare ikke jeg har sviktet mange ved å være kjip i svangerskapet. Det skal bli bedre. Det lover jeg.

 • BESTE LEPPEPRODUKT NOENSINNE!!! (INGLOT)

  • 14.03.2017kl.15:31
  • (1)


  Nå har jeg prøvd ett par farger på leppene fra Inglot og dette er desidert det kuleste, fineste og beste leppeproduktet noensinne. Dette er selvsagt ikke sponser og det er ett år siden i juli jeg tok noe i leppene sist, men se så store de blir av dette leppeproduktet!? Store, fine og får en utrolig fin farge. Det som er med Inglot er at de er dyrevennelige og leppeproduktet jeg har brukt her sitter som støpt. Du kan faktisk kline med det på og det er alikevel enkelt å vaske av når kvelden kommer. Produktet jeg snakker om finner du HER og kalles for HD lip tint matte og koster 180kr normalt sett men ser det er flere som er på tilbud nå på nett. Kan selvsagt også fåes kjøpt i nærmeste butikk.

  Fargen jeg har på leppene under er nr 32 --> HER

  Det litt artige med denne lipglossen er at den begynner som en matt gloss, men blir fort til en matt leppestift som også gir en finere farge enn man får det sekundet man tar det på.

  Andre produkter jeg virkelig kan gå god for:
  Inglot sin foundation som har utrolig god dekkevne og holdbarhet, kalt HD perfect coverup foundation.
  Inglot sitt matte løspudder, kalt HD illuminizing loose powder
  Inglot sin under eye concealer (lurt å gå ett hakk lysere enn du valge på din foundation)
  Inglot sine falske dyrevennelige øyevipper.

  Har mye mer å teste ut men jeg kan si det at jeg er knall fornøyd og skulle virkelig ønske jeg fikk jobb i Inglot sin bransje. Dyrevennelig (som betyr mye for meg), knall bra og utrolig spennende produkter! 

  Er du også interessert i dyrevennelige produkter så kan jeg anbefale Inglot, viva la diva og makeup mekka sine produkter på det sterkeste!
   

 • GRAVID OPPDATERING UKE29 (28+5)

  • 12.03.2017kl.23:26
  • (9)  Plager: Bekkenløsning så det holder!! Lysken kjennes helt ødelagt, selv når jeg sitter stille. Men spesielt om jeg løfter beinene litt (typ når jeg skal ta på sokker, bukse eller sko), når jeg ligger sidelengs (det går ikke lenger uten pute imellom lårene) og når jeg reiser meg opp etter å ha sittet nede. Ikke bare lysken er vondt men også venstre lår (hvor bekkenet er), halebein og venstre side av ryggen midt på. Bekkenløsning er ikke noe å spøke med. Skulle ønske fysioterapi var gratis slik det var ifjor og årene før. Nå må jeg desverre gå sånn her resten av svangerskapet sikkert, med mindre legen til onsdag har noen gode tips som fungerer. 

  Vekt: Har ikke veiet meg men sist jeg sjekket i begynnelsen av denne uka så lå jeg på rundt 75kg. Det vil si at jeg har økt rundt om 13kg hittil. Foreløpig ingen strekkmerker.

  Magen: I magen er det liv. O hov å hoy så det skvalper frem og tilbake inni der om dagene. Helt absurd. Er også blitt ganske fort mye større syntes jeg. Merkes på bukser, belter og gensere. Magen kjennes veldig ofte stram og Mille er utrolig aktiv i 11- tiden hver kveld typ når jeg skal legge meg. Litt koselig med rutine syntes jeg. 

  Cravings: Jeg har enda ikke fått langvarig dilla på noe utenom det vanlige. Godteri har jeg alltid spist mye av fra før. Bensinlukt lukter helt sinnsykt godt og god gammel kjellerlukt er det beste jeg kan lukte. Men jeg får mine "her og nå" cravingser da. Hvor jeg plutselig får lyst på en ting og jeg måå ha det der og da. Men når jeg først har fått det jeg typ vil ha så trenger jeg ikke mer av det hele tiden. Jeg klarer meg fint i mange dager uten å måtte ha det. Noen ganger holder den ene ganga så trenger jeg ikke ha det mer igjen i svangerskapet slik som mentos. Hadde dagsdilla på mentos. Og bensin. Måtte fylle noen dråper bensin på en flaske og flaska lukta døds godt den dagen men har ikke lukta noe mer på flaska siden. Dette er to dager siden å flaska står enda på nattbordet. Jeg er i tillegg veldig glad i å sniffe på Tor Henriks ull undertøy som stinker bensin og olje etter han har skrudd. Bilen hans lukter likedan. Da tar jeg meg noen dype og harde åndedrag før vi kjører å nyter det så lenge det varer. Men den cravingsen har alltid vært der og kommer alltid til å bli der. 

  Tattoo: Noen lurer på hvordan det går med sommmerfuglen på magen å den lever den. Vokser å gror seg i takt med magen. Ikke mye. Men noe. Og det fine med mage er at magen er ganske elastisk. Den vil gå tilbake til normal størrelse igjen. Den er heller ikke blitt veldig mye større. Piercinghullet derimot? Det har fått ett fint rødt arr fra hullet til navlen. Håper det går bort, men om ikke så pytt pytt. Jeg kunne hatt det verre, I could've been Elliot. Hoho tog du an?

  Mat: Spiser normalt. Syntes ost lukter drit og har for en periode sluttet å spise ost. Like greit da det ikke er så¨fryktelig dyrevennlig at det gjør noe. 

  Kurs: Har gått på svangerskapskurs og holder på med COS (circle of security) kurs nå. Sv-kurset var kanskje ikke mye til hjelp eller skryt. Jeg hadde googlet meg til alt som ble sagt fra før. Men cos kurset derimot er knall bra og anbefales til alle som får tilbud om det. Føler meg så mye mer rusta til å takle vanskelige situasjoner om og når de evt oppstår enn hvis jeg ikke hadde gått på det kurset. 

  Innkjøp: Siden sist har vi kjøpt ei hvit lekegrind med rosa karmer. Meg og disse kuppene vet dere -- 300KR for den. Knall fin!

  Tanker: Huff har begynt å få litt panikktanker ang fødselen. Det som skremmer meg er spesielt når hodet skal ut. Den følelsen av at en vannmelon skal ut og at underlivet brenner som veldig mange beskriver det som. Jeg vil jo helst føde så naturlig som mulig men selv det skremmer meg. For hva om jeg ikke klarer det å alt jeg ser som løsning er ryggsprøyta "epiduralen"? Jeg er jo pisseredd for den sprøyta å har virkelig ikke lyst å ta den. Vurderer å spørre jordmor om jeg kan få en tur til sykehuset for å snakke med ei jordmor. Kanskje se rommene. Beroligge meg litt. Er blitt kjempe nervøs nå som det nærmer seg fødsel/ termin. Og hva om Tor ikke er hjemme når vannet går? Hva om han er langt unna? Hva om jeg styrtføder? Hva med kattene mine hvis jeg føder for tidlig, hvem kan passe på de? Alle disse spørsmålene. 

  Gleder meg sånn til å få dette overstått å møte lille Mille. Gleder meg til hverdagen vår kan begynne som familie. At vi to sammen skal formere ett barn. Vårt barn. At vi skal mestre dette selv og formere etter egne erfaringer på både godt og vondt. Oppdragelse er mye vi snakker sammen om meg og kjæresten min Tor Henrik og jeg tror vi klarer oss veldig bra uten innblanding fra alle kanter jeg. Jeg vet hvordan jeg ser for meg ting ,samme gjør Tor ifg han når vi snakker sammen. Leser mye, går på kurs, snakker ofte med utdannede personer og personer med egne erfaringer. Dette blir så spennende! Å skummelt. Men mest av alt utrolig morro! 

  Så skal det jo sies at jeg gleder meg masse til å kunne ta meg ett par glass med prosenter i igjen ♥

 • FAENS BEKKEN.

  • 04.03.2017kl.19:53
  • (0)


  Jeg vil bare begynne med å si at bekkenløsning er IKKE undervurdert. Fy s ø r e n så ubehagelig og til tider vondt. Jeg har hatt det en liten stund i moderat grad men på torsdag skulle jeg springe til bussen etter jobb og det skulle jeg aldri har gjort. For hvert steg jeg sprang føltes det ut som Mille datt lenger og lenger ned i underlivet. En tyngde uten like. Men jeg ville så gjerne rekke bussen for hadde ganske vondt i ryggen den dagen og neste buss gikk ikke før om 30 minutter. Satte meg på bussen å tenkte ikke noe mer over det før jeg skulle reise meg å gå av. Trodde det var noe stein galt eller at fødselen var igang nesten. Føltes ut som om Mille bokstavelig talt lå nedenfor livmoren å skrittene jeg tok er de vondeste jeg har opplevd. Kom meg omsider hjem å fikk ringt fødeavdelingen. Ikke fordi jeg trodde jeg skulle føde 110% sikkert men fordi jeg var så usikker å lurte på om det var farlig. Er jo førstegangsgravid å selvsagt undrer man jo hvis man opplever noe skummelt. Jordmor jeg snakket med mente at bekkenet hadde fått seg ett skikkelig trøkk når jeg sprang å at jeg måtte hvile så sant det gjorde vondt/ var ubehag. Har enda vondt 3 dager senere. Kjennes ikke ut som Mille ligger i underlivet lenger men enda er det veldig vondt å gå. Vurderer snart å be om krykker hvis dette ikke gir seg. Leit at det har blitt slik men er heldigvis bare 89 dager igjen til fødsel. 

  Har sluppet billig unna til nå å har kun slitt med ekstremt trøtthet og tissetrang. Selvfølgelig måtte det jo oppstå noe ;) Ikke er det gratis lenger heller å gå til fysioterapaut i graviditeten, så det utgår desverre nå. Jeg går på nav selvom jeg jobber og har seks nav utbetalinger igjen til Mille kommer. Det viktige nå er å få kjøpt alt som skal kjøpes å vogn er desverre ikke mye billig. Vogn, stelleveske, febermåler, bleier, våtservietter, håndklær og sengetøy/laken er det som gjenstår som jeg kommer på nå. Jeg må desverre tilsidesette helsa mi for denne gang å fokusere på å forberede mest mulig. Viktigst av alt er Mille (og kattene♥)

  Ønsker meg selv god bedring og dere en riktig god helg videre!


   

 • PINK HAIR // STILL DONT CARE

  • 26.02.2017kl.12:44
  • (8)
 • GRAVID OPPDATERING UKE27(26+4)

  • 25.02.2017kl.19:57
  • (2)
  ♥..Fødselstanker: Vaier veldig frem og tilbake om jeg skal på Arendal sykehus eller ikke. Det er nok mitt største ønske men er livredd jeg skal få en rask fødsel å føde langs veien. Er ca 30-40 min til arendal fra her jeg bor. Og om jeg holder ut en biltur så langt med rier er jo også en ann sak. Der skal det visst nok være finere, koseligere stemning, tilgjengelig badekar, mulighet for samboer å overnatte og mye mer. Vi får se om jeg bare lar sjebnen ta saken i egne hender den dagen det heller skjer. Er enda sikker på at jeg skal prøve å føde så naturlig som mulig, men vi får se hvor tøff jeg er når det først kommer til stykket. 

  ♥..Innkjøp: Ikke gjort noen innkjøp på veldig god stund. Venter enda på at drømmevogna i hvit skal dukke opp. 

  ♥..Smerter: Bekkenløsning? Er temmelig sikker på at jeg har begynt å få det ja. Hvert skritt jeg tar gjør vondt, men det blir ekstremt ille om jeg går langt, lenge eller jogger. Har vært hos legen og han trodde også det var det når jeg forklarte hvor jeg har vondt. Godt hverdagen min kan tilrettelegges om dagen :-)

  ♥..Andre plager: Er vel enda plaget av trøtthet. Men nå er det ikke lenge igjen til fødsel å hvis jeg er like trøtt etter fødsel så er jeg det iallefall for en annen grunn. Å det er vel meningen man skal bli litt sliten og trøtt de første årene, hihi. Jeg er forberedt og har hentet superwoman kappa klar.

  ♥..Hva skjer med dyrene mine etter fødsel: Kattene mine skal bli hos meg til de dør. Å de skal være lykkelige katter til de dør. Og de vil for alltid bli tatt mer enn godt hånd om. De er tross alt mine babyer de og. De blir ikke prioritert noe mindre. Skal også utvide dyrefamilien min etterhvert. Kanskje en innekanin blir det neste? Dyr vil alltid være min største hobby, min største lidenskap og hva jeg kommer til å brenne for til jeg dør. Jeg har allerede to animalske tattoveringer jeg vil gjennomføre ila ett par år. Jeg vil også fortsette å redde dyr så godt jeg kan fra gata/det hjemløse liv. 

  ♥..Liv-att: Om det er livatt i magen? Det er stuvilt til tider og sparkene blir bare hardere og hardere. Har igrunn fått litt noia. Er jo enda 2-3 mnd til jeg skal føde å Mille kommer til å vokse for hver dag. Sparkene blir ikke akkurat svakere med tiden. Blir stressa over tanken om hvor vondt det kan bli mot slutten, haha. Sparka ei gang i ribbeina igår. Jeg skvatt. Håper ikke det gjentar seg. Takk å lov for at hun ligger lavt nede fortsatt ♥

  ♥..Cravings: Jeg tror ikke det blir noen cravings på meg, meeeeen jeg har fått litt dilla på blomster og planter etter jeg ble gravid. Spesielt planter. Er jo så enormt glad i jordas natur og om ikke naturen vil vise seg riktig enda på utsiden så har jeg dradd den med på innsiden enn så lenge hvertfall. Jeg får til og med til å holde liv i grønne planter! Må være noe med graviditeten.. Morsinnstinkt - eller noe....

  ♥..Andre tanker: Gleder meg bare til dette er over å jeg kan hoppe i de gode trange korte klærne mine igjen, haha. Har ikke tenkt på noe annet de siste mnd. Gruer meg til melkespreng. Gleder meg til bikini sesong med melkespreng (hahaha, har alltid vært så flat men ikke nå). Gleder meg til å lære mer om det å lære andre. Og håper at fødsel går bra. At ikke det verst tenkelige skjer (krybbedød) og at hun er frisk! 

 • KJÆRE MILLE!

  • 22.02.2017kl.11:15
  • (2)


  Kjære Mille- Tomine! 

  Jeg er langt ifra perfekt men jeg skal gjøre mitt alt for at du skal vokse opp i trygge omgivelser. Jeg skal beskytte deg mot alt det vonde eller omgivelser som kan foresake stress. Som har foresaket meg stress. Du skal få slippe å bekymre deg. Du skal slippe å bekymre deg for "voksen-ting". Det skal mamma og pappa ta seg av å skjerme deg fra. Det lover jeg med hånden på hjertet. ♥

  Jeg ser deg. Jeg ser deg når du er lei deg å du skal vite at fanget mitt er ditt lille trygge rede du kan komme til når du føler ting kanskje ikke er så greit. Hos meg er du trygg. Hos pappa er du trygg. Å det er lov til å gråte. Jeg skal ikke fortelle deg at du må slutte. Du skal ikke lære at å gråte er en skam eller for pyser. Å når du gir meg i gave din første tegning skal jeg fortelle deg hvor flink du er og takknemmelig jeg er for at du er en sånn omtenksom og gavmild en person. Slik jeg skal oppdra deg til å bli.

  Du skal ikke bli oversett i oppveksten. Du skal bli sett, hørt og respektert. Du skal få trygge rammer du kan forholde deg til og en hand å holde i mens du vokser til. Jeg skal ikke skrike til deg eller snakke deg i munnen. Du skal få tid til å fortelle meg hva du har på hjertet uten forstyrrelser. Du skal kunne komme til meg hvis du har noe vondt å fortelle. 

  Om du er homofil (lesbisk), bifil eller transeksuell så skal du vite at det er helt ok. Det definerer ikke deg som person i mine øyner. Det er bare en del av hvem du er. Om du har lyst til å skru på biler så skal jeg stå ved din side å klappe. For i mine øyner så har det ingenting å si så lenge du er deg selv, så lenge du er lykkelig og så lenge det ikke skader andre levende vesener. 

  Du vil bli oppdratt til å elske dyr. Litt mer enn normalt kanskje. Til å ta vare på levende individer og på denne kloden som vi videre skal leve på. Du vil bli miljøbevist og forhåpentligvis deretter miljøvennelig. 

  Jeg skal love deg at du blir viktigere for meg enn ei fyll. Jeg kommer ikke til å ta ett eneste glass alkohol foran deg eller mens du er i hus til du er stor nok jente. Selv da skal jeg ikke bli full foran deg før du er stor nok til å drikke selv å tåler en stk møkkings mamma, hahuff. Det skal føles trygt for deg her hjemme og du skal aldri være redd for at jeg kommer til å endre personlighet foran deg. Jo kanskje når jeg går gravid de 9 månedene med din nye søster eller bror. Kanskje da blir jeg litt rar men jeg lover å skjerpe meg så fort din søsken er ute til verden igjen. For du skal slippe å vokse opp alene som enebarn.

  Kjære Mille-Tomine. Vi skal gjøre vårt beste for å bli de beste foreldrene for deg. 
  Og jeg håper alle kan respektere våres valg som foreldre. Kanskje er ikke du enig i oppdragelsen. Kanskje er du vokst opp på en helt annen måte og finner det unaturlig at barnet for eksempel kommer til å ha kjøttfrie dager / kun spise kjøtt som er jaktkjøtt (ikke industri, butikkkjøtt). Men det er vårt valg til syvende og sist. Fokus bør være på alt det gode vi gjør/ kommer til å gjøre. Det er vi som er foreldrene og ønsker ikke at andre skal ta seg av oppdragelsen. Valgene vi tar er nøye diskutert og tenkt igjennom, og det er viktig å definere sin egen familie slik vi ser for oss passer oss alle bra (meg, tor og mille). 
   
  Vi gleder oss til å møte deg Mille ♥

 • 2017 - TRENDING!

  • 10.02.2017kl.22:18
  • (6)


  ♥.. (NETTING) STRØMPEBUKSER I FOKUS  ♥.. CHOKERS  ♥.. BELTER, LANGE TOPPER OG THIGH HIGH BOOTS
  ♥..PATCH & FLOWERPOWER
  Dette er bare noe av hva som er årets trender. Røde lepper, pastellfarget hår, asymetriske plagg, kamuflasj, topper med tekst og motiver etc. Ett litt lekent år med andre ord og ett hint av 80 tallet med en vri. Kjenner det skal bli deilig å få kroppen min tilbake igjen etter fødsel (01.06.17) ♥

 • MAGEOPPDATERING FØR OG NÅ!

  • 06.02.2017kl.23:48
  • (2)
  Utrolig moro å se på før- og etterbilder av magen. Syntes magen har blitt litt hardere. Navlen litt mer ut (kremt, bare halve navlen wtf) og kanskje litt rundere. Nå føler jeg meg gigantisk selv om jeg hører at jeg er liten (ikke at det finnes noen fasit på hvordan magen skal se ut i svangerskapet) og det er vittig å se tilbake til begynnelsen av svangerskapet da jeg følte meg kjempe svær. Var jo ikke stor i det hele tatt, men større enn jeg var vant til så klart og regner med det er helt normalt å tenke at man er stor når man ser en ørliten forskjell i starten av svangerskapet, hihi.

  Her er ett bilde eksempel hvor jeg syntes jeg var kjempe stor (ikke le)  Jeg ler. 

  Hvis jeg føler meg elefant nå. Mon tro hvordan jeg vil føle meg om tre mnd til da. Nei nå får jeg dekke navlen til med minionsplaster igjen. Kjæresten min har gitt meg varig mèn sist han så navlen min og skrattlo fordi den ikke lenger så ut som en navle. HA! Møkkamann (:P<3)

  Ha en god natt alle sammen!!♥

 • TOR HENRIK SVARER!!

  • 05.02.2017kl.12:57
  • (2)


  → Hvor var du da du fant ut at du skulle bli pappa?
  ... Jeg var utenfor en barnehage på gimlekollen, første dag i ny jobb (som maler)
  → Hva følte du da? (beskriv i korte trekk)
  ...Jeg ble stressa, nervøs, tenkte: hva i huleste skal jeg gjøre nå??!?!?!
  → Hva føler du idag ang det å skulle bli pappa? Har det endret seg?
  ...Det å skulle bli pappa føler jeg nå at er noe jeg kan se frem til, noe jeg kan glede meg til og være stolt over.
  → Hva er det du gleder deg mest til ved å skulle bli pappa?
  ...kanskje det å skulle bli kalt pappa, er ikke noe jeg gleder meg mindre til enn andre (unntak av bleieskift og skriking)
  → Hva er det du gruer deg mest til ved å skulle bli pappa?
  ...Bleieskift og skriking


  → Har det egentlig gått opp for deg at du skal bli pappa? Hvis JA, når begynte det å gå opp for deg?
  ... neja sier vi, sånn halveis, men det begynte å gå opp for meg når vi var på ultralyd og enda mer første gang jeg kjente spark.
  → Hva er det verste med Adina etter hun ble gravid? (HA)
  ...hormonene....... trenger jeg si mere...
  → Hva er bra med Adina etter hun ble gravid?
  ...hun verken røyker eller drikker, ho tar veldig mye ansvar, (jeg burde kanskje ta litt mer ansvar av å til ei gang i skuddåret)
  → Har du forandret deg på noe vis i svangerskapet? Hvis JA, hvordan da? (+-)
  ... Jepp. Hvis vi krangler har jeg funnet ut at det er best å bare legge seg flat, min stahet må jeg rett og slett legge litt til sides, jeg har blitt ganske rutta på å svelge kameler og hvaler, jeg verken drikker eller fester, jeg røyker ikke, kjører ikke så fort lengre i bil osv osv..
  → Hvis du fikk tre barn, hva skulle de hete?
  ...Mille Tomine (selvfølgelig siden det er det ho skal hete), Kaylee,og Snorre
  → Hvordan ser du for deg din fremtid som pappa. Hva er din rolle som forelder og hva drømmer du om?
  ...min rolle som pappa er at jeg skal gjøre alt i min makt for at mitt barn skal ha en så god oppvekst som mulig, jeg skal være der for ungen, dra ungen med på turer, være med å støtte ungen i den/de sportene ungen vill drive med, om det så er frimerkesamling så skal jeg være med å hjelpe å få tak i sjeldne frimerker hvis det gjør ungen glad
  → Har du blitt sympatigravid? (Lagt på deg noen kg, fått cravings, kuttet ut div usunne ting..osv?)
  ...neeeh, tror ikke det, har ikke lagt på meg, er ikke noe særlig godteri/brus person så ikke noe forskjell der, ikke noe cravings, eneste er vell sluttet å røyke og så si ikke drikker (kan ha ei pils sånn ei gang iblandt men det er til maten, noe mer frister ikke.)
  → Og sist men ikke minst: Hva tenker du om fødselen?
  - Hva gruer du deg mest til: 
  Hvordan jeg reagerer når jeg får beskjed om at vannet har gått, og når ho føder, jeg vill være der men samtidig ikke....
  - Hva gleder du deg til: 
  Når alt er over, ungen er ute og hormonene er vekk! 


  Thanks Daddy for at du tok deg tid til å svare på disse spm! Vi ♥ Deg!!

 • ETTER JEG BLE GRAVID...........

  • 05.02.2017kl.11:56
  • (0)


  ♥.. Har jeg lagt på meg 12 kg (jeg har ifølge den synske morra mi bare 1 kg igjen å legge på meg de neste 4 mnd, haha)
  ♥.. Slutta å røyke. Har vært røykfri i 137 dager.
  ♥.. Slutta å drikke i svangerskapet.
  ♥.. Mista en del hår. Så har mange halvknekte hår-tuster her og der.
  ♥.. Har jeg fått større pupper å elsker det. Får vel nyte det så lenge det varer før de blir seende ut som to beverhaler.
  ♥.. Er jeg enda mer sugen på å flytte.
  ♥.. Passer jeg ingen av mine dongeribukser lenger.
  ♥.. Kan jeg barbere leggene omtrent hver dag. Håret vokser fortere enn jeg klarer henge med.
  ♥.. Har jeg fått ett helt annet syn på graviditet enn jeg hadde.
  ♥.. Er det mange trenings-øvelser jeg ikke lenger kan gjøre, å det gjør meg så triiiiiiiist. 

  ... Ellers er alt greit, haha! Gleder meg til å bli mamma jeg! Mamma faktisk.. føles enda ikke naturlig ut å si det. Jeg passer nok best til å være kattemamma jeg men tror at dette kommer til å bli veldig veldig morro å koselig alikevel. Har jo alltid drømt om en familie så. En familie hvor mor og far er sammen, hvor vi har en gutt og en jente samt mange mange dyr! Og det, det skal vi vel klare å få til! :D

 • GRAVID OPPDATERING UKE24(23+4)

  • 04.02.2017kl.16:49
  • (4)


  ♥..Dager igjen til termin: 117 dager igjen
  ♥..Trimester: 2 av 3

  ♥..Cravings: Absolutt ingenting, men jeg skal innrømme at snusen til Tor Henrik lukter ekstra godt om dagen. Så mens han tar seg en snus så snuser jeg i snusboksen hans ett par sniff. Da er jeg i mitt ess!

  ♥..Plager: Ryggsmerter på venstre side av ryggen spesielt. Tor Henrik maserer som en gal men det hjelper ikke alltid. Ikke bare vond rygg er en plage men også tannkjøttet mitt. Rene crimescenen i vasken etter jeg har pusset tennene om dagen. Blod   over   alt. Og litt magekramper i ny og ne samt trøttheten min som aldri slipper tak. 

  ♥..Innkjøp: Jeg har ikke kjøpt noe nytt i det siste men legger ved ett bilde i bunnen av en body og noe "acc" jeg fikk av svigermor her om dagen. Ellers titter jeg mye på vogner. Jeg kunne tenke meg hvit (ja jeg vet det blir fort skittent!) mens Tor heller mer mot mørkegrå. Vi får se hva valget faller for. Kanskje jeg må dra frem mine bestikkelse-skills.


  ♥.. Redeforberedelser: Her vi bor nå syntes ikke jeg det er idyllisk å skape en familie. Leiligheten er fin men barnerommet er alt for lite. Har ikke plass til jakkestativet vårt på andre steder enn det lille barnerommet og klærne våres flyter over alt. Det er trafikk hvor enn jeg snur meg å generelt bare ikke slik jeg har sett for meg barnet mitt skal vokse opp. Så vi kikker stadig vekk etter ett nytt og gjerne billigere sted å bo. Skal på visning kl 14.00 på søndag. Håper den faller i smak å at alt ordner seg men det haster selvsagt ikke. Bare meg som klør litt ekstra i fingrene om dagen. Vil jo helst flytte før en evt fødsel. 

  ♥..Fødselstanker: Jeg har begynt å grue meg litt mer nå. Regner med det forsvinner nærmere mål når man blir lei å bare vil presse barnet ut. Kjenner at jeg er fryktelig glad for at jeg har en kjæreste å føde sammen med. Hadde vært enda reddere hvis ikke. 

  ♥.. Gravidklær: Jeg hadde egentlig ikke tenkt å bruke penger på gravidklær. Mammabukse høres så trist ut og det er jo ikke snakk om mange mnd man går i tights å kjipe joggebukser. Føltes veldig greit ut å spare de pengene. Helt til jeg for moro skyld skulle prøve ei mammabukse (dongeri) her om dagen å du verden for en ny verden!! Så jeg gav etter å kjøpte meg ei mamma dongeri bukse jeg har tenkt å bo i. Skal bo i den etter fødsel å jeg. Himmelbuksa!!  Body/Lue/Sokker har farmor til Mille strikket! ♥

 • DAY D R E A M I N G

  • 29.01.2017kl.00:01
  • (2)


  Nå er det ifølge terminkalkulator akkurat 124 dager igjen til termin og har for lenge siden begynt å dagdrømme om hvordan livet mitt skal bli etter Mille er født. Hvem jeg vil bli som mamma. Hvilke verdier jeg syntes er viktige. Hvordan oppdragelse barnet vårt skal få. Hva barnet får lov til å ikke. Hva vi skal skjerme ungen ifra og ikke. Det er utrolig morro å fantasere men er fult klar over at ting ikke alltid går etter planen. 

  For eksempel så har vi tenkt å prøve å unngå bruk av sutt/smokk. Har selvsagt liggende sutter i tilfelle det skulle være løsningen på noe, men så langt det lar seg gjøre så skal vi prøve unngå nettopp det. Dette i forhold til amming, tenner og at en smokk ikke skal erstatte en mors/fars trøst. Det blir som å skulle gi barnet godteri eller å love barnet en leke hvis de stopper å gråte. Det er viktig å finne kjernen til problemet å prøve å løse det ved kommunikasjon, tålmodighet og mors/fars kjærlige nærvær. 

  Vi kommer nok til å ta noen valg kanskje ikke alle er enige i når det kommer til hvordan vi vil oppdra vårt/våre barn. Kanskje er dere helt enige alikevel men får det ikke til selv, eller så er dere på lik bølgelinje som oss. Jeg ber bare folk om å ikke legge seg opp i hvordan vi vil oppdra vårt eget barn. Jeg ser barn idag som er alt for late. Foreldre som er enda latere. Nettbrett fra de er 2 år og oppover. Det skulle vært forbudt. Jeg er vokst opp med utetid. Hvor gresset var lava å steinene kunne redde oss fra lavaen. Hvor man lagde pistoler av kvister og hoppet strikk/ gikk på stylter. Vi var ikke redd for litt regn eller snø å gråt ikke av fortvilelse fordi vi ville se på vhs. Vi var sunne barn som lekte ute å ble kjent med naboene via lek. Ikke via ett nettbrett. Det sosiale forble ikke bare ved friminuttene på skolen, men også da man kom hjem. Slik ønsker vi og håper at Mille også blir å ett nettbrett kommer til å bli gjemt i en skuff om noen kjøper det de nærmeste seks årene hvertfall. 

  Kall oss old fashion men jeg tror at det vil gi positiv effekt på både helse så vel som psyken. Det er mer jeg kunne nevnt om oppdragelse men dette får holde for idag. Det er lov å se for seg, dagdrømme, gjør sitt beste og håpe på det beste. En ting er sikkert og vist, jeg er utrolig glad for at meg og barnefar er så samkjørte på det aller aller meste. Like barn leker best. Jeg tror vi kommer til å bli en fin liten familie jeg til syvende å sist. Først må jeg bare lære meg å skifte bleie. GOD NATT! ♥

   

 • BABYSHOWER ØNSKER

  • 27.01.2017kl.09:10
  • (3)


  ♥..Kake ønsker: Blødkake, vafler og nøttekake (mammas).

  ♥..Ønsker oss: Rosa, glitter, unicorns, katter, sommerfugler and glam. Kan gjerne være bilrelaterte ting i jenteform også. Elsa er ikke noe for meg hvertfall. Vårt barn skal lide av unicorn feber og disney. Ikke moderne prinsesse figurer. Går kanskje ikke alltid etter planen, men håpe-på. Ønsker oss også mest praktiske ting. Vi har igrunn mer enn nok barnetøy i str 56. Bleier, våtservietter, kremer, frottehåndklær - ting man har bruk for, som koster, som man vet man må kjøpe om at og om at. Slike ting hadde vært veldig stas å få! Gavekort eller penger.. Til lille Mille's vogn/ sparekonto. 

  ♥.. Ting vi trenger men kan hende vi har kjøpt innen babyshower:
  Vogn, vognpose, sengetøy, termometer, myk hårbørste for nyfødt og neglsaks + disse praktiske tingene som står over.
  (Spør Tor Henrik om vi har kjøpt noe av dette om du er usikker!)

  ♥..Jeg ønsker ikke kameraer trykt opp i trynet. Jeg er virkelig-virkelig ikke glad i kameraer. Men poserer gjerne om du spør. Håper dette kan respekteres. Tro det eller ei men jeg syntes det er litt traumatisk å bli tatt bilder av/ bli filmet uten at jeg vet om det og det har jeg for en grunn.

  ♥..Ikke føl at det du kjøper må være av skikkelig kvalitet eller dyrt. Har aldri brydd meg om slikt og det tror jeg ikke Tor Henrik heller gjør. Vi begge lever for: Tanken som teller. Ikke trenger du føle kjøpepress heller. Vil ikke bidra til å gjøre deg blakkere om du allerede har det tøft. 

  ♥.. Og sist men ikke minst så håper jeg en b a b y s h o w e r kan ventes litt med til jeg får litt mer energi til å holde ut sosialt i flere timer. Er som sagt uhyre sliten fortiden og det er ikke meningen å virke kjip. Går i gravidgruppe og til jordmor å alle er enige i at man må lytte til kroppen sin og høre på den gravide. Å være gravid for meg er alt annet enn lett men jobber med saken! :)

 • INNKJØP: HÅRKUR MOE

  • 22.01.2017kl.10:27
  • (0)


  Trykk på bildet for å komme til produktet. 


  [Ikke sponset]

 • GRAVID OPPDATERING UKE22(21+4)

  • 21.01.2017kl.15:15
  • (0)


  ♥ Uke: 22 (21+4)
  ♥ Termin: 01. Juni 2017
  ♥ Kjønn på baby: Jente
  ♥ Mål rundt mage (fra under navlen): 99cm
  ♥ Vekt: 71kg (økt 9kg til nå)
  ♥ Forløpig navn på baby: Mille-Tomine

  ♥ Cravings: Jeg har enda ikke fått noen spesiell cravings. Men luktesansen har blitt betraktelig mye bedre etter at jeg ble gravid samt slutta å røyke dagen jeg fant ut at jeg ble gravid. Skulle på apoteket å hente en svangerskapsbok og åpnet den først når jeg kom hjem. Mmmm, lukten av en ny bok var helt sinnsyk. Samme med baderingen jeg fikk av kusina mi til lille Mille-Tomine. Men jeg lå våken en natt til kl var halv tre å dagdrømte helt sinnsykt om den grønne paprikaen som lå oppkutta i salatskåla i kjøleskapet. Fikk ikke sove å tenkte "jippi endelig har jeg fått cravings på noe jeg å". Opp av senga føyk jeg å goffla i meg resten av paprikaen oppi skåla. Siden har jeg ikke hatt noe vanvittig cravings på grønn paprika så jeg regner med jeg ikke får noe cravings jeg da, HE!

  ♥ Plager: Bare utrolig utrolig trøtt, sliten å tom for energi generelt. Tissetrengt 24/7. Har begynt å få litt ryggplager (på venstre side av rygg) og noen ganger stikker det kraftig i livmoren når jeg ler hardt, hoster eller nyser (voksesmerter sikkert.) Og så plager det meg veldig at jeg ikke lenger passer noen fine bukser / dongeri bukser. Nekter å kjøpe gravidklær når det kun er 4,5mnd igjen. Er også ekstremt glemsk om dagene. Kaller det tidlig ammetåka bare. Aldri vært borti lignende surr før. Skal også nevnes at navlen min har begynt å stikke ut når jeg er på det største (spesielt om kveldene). Grøss og gru noe så forferdelig, haha. Tor fikk latterkrampe igår når han så det med egne øyner så her er det vist bare å finne frem tapen å tape over. 

  ♥ Spark: Jeg kjenner spark ja. Veldig leven inni der om dagen. Vi kan til og med se det på utsiden. Blir enda ikke helt vant til at det ligger en larve inni der å åler seg. Mange sier det er koselig, jeg syntes det er mer eller mindre creapy å er ikke redd for å si det høyt. Hehe. Men om det er stille hakket for lenge så savner jeg så klart sparkene igjen. Gleder meg til den lille skal ut. Har forresten kjent spark siden uke 18 (18.desember 16)

  ♥ Humør: ....svinger!! Opp og ned. Det er bare å henge i. I det ene øyeblikket griner jeg, i det andre smiler jeg og i det neste er jeg sint. Vi spøker mye med hvor skitzo jeg er. Stakkars Tor Henrik må bli bilsyk snart. 

  ♥ Innkjøp: Vel vi er ganske langt på vei allerede. Føler jeg bare mangler ei vogn, vognpose, noen kremer/salver for nyfødte, sengetøy og pysjer. Har arvet mye og kommet over mange billige kupp. Kan vise dere noen av innkjøpene senere hvis det blir tid. 


  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Følg meg gjerne på snapchat: Byadinajb♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

 • COPY SIS

  • 20.01.2017kl.17:03
  • (2)


  Ugg, der kom kvalmen. Utrolig hvor fort jeg blir bilsyk nå etter at jeg ble gravid. Kom nettopp hjem fra ett hyggelig cafè-besøk og en tur til sørlandssenteret med min bedre halvdel av ei besteveninne. Hun falt for brillene mine å måtte jaggu ut å handle samme selv, bare i gull. I tillegg kom vi jo over ett smykke vi begge likte å kjøpte like godt det også i samme sleng. Liker at vi er så like. 

  Mamma kom også fra sverige nå nettopp med fire pakker vegan/vegetariansk kjøtterstatningsprodukter til meg. Heaven uten tvil. Ikke minst alt godteriet jeg fikk. Ikveld skal det frotses. Ugg, nå spyr jeg snart.... Ikveld kan jeg fortelle raskt om graviditeten og hva Tor Henrik syntes om det osv. Ett innlegg hvor han også tar del i svarene. 

  Peace


   

 • KITTIE - Y U SO NERDIE

  • 20.01.2017kl.11:49
  • (0)
  Er det flere enn meg som elskerELSKERelsker sesongens nye trend - gjennomsiktige see through solbriller? Jeg kom over de på H&M for ett par uker siden å har bare ventet på den rette anledning til å bruke dem. Idag skal jeg på cafè med mi fargerike besteveninne å da passer det veldig greit å være litt unicorn idag. Jammen er det deilig å ikke være redd for å leke med utseendet når man føler for det. Spørs om bygda jeg kommer fra er klare for meg idag, da. HA!

  Dropper kanskje hatten. Har jo nystripet hår å kan jo likesågodt blotte etterveksten så lenge den er så fin som den er nå. Vil avslutte denne morgens innlegg med å ønske dere en riktig så fin og fargerik dag. Har du en dårlig dag kan jeg kanskje trøste deg med at det er 41 dager igjen til vår. FØRTIÈN ♥

 • TYPEN MIN ER 6 ÅR YNGRE ENN MEG

  • 19.01.2017kl.22:15
  • (7)


  Hvordan vi møttes

  Vel... Jeg kan jo starte med å si at jeg traff Tor Henrik på ett utested i Kr.sand for 18+. At Tor Henrik var 21 år hadde jeg aldri trodd, helt til jeg så hans ID bevis. Gutten kunne jo danse. Vi snakker Magic Mike talent. Kunne hvertfall vært en danse-statist om ikke annet. Han hadde jo så mye skjegg. Høyden. Kroppen. Jeg ville heller trodd han var rundt min alder. 

  Han ålte seg forbi meg på dansegulvet og smilte til meg. Begynte å danse med meg. Jeg ble betatt right away av smilet hans, øynene hans og ikke minst at han kunne danse bedre enn de fleste. Jammen vet han det selv også, men det skal jeg vel kanskje ikke si høyt - mihi!

  Resten av historien den kvelden blir for lang å nevne, er sikker på at jeg selv hadde sovna midt under tastaturet om jeg hadde fortsatte. Så vi hopper over til dagen etter.

  Jeg så at Tor Henrik hadde lagret nr sitt på mobilen min. Veldig klisje aktig, i know. Så jeg sendte han ei mld. "HEI!!". Jepp det var alt jeg skrev. Fikk en melding tilbake men kan ikke helt huske hva det stod, men jeg husker at Tor Henrik inviterte meg med på en fest. Han regnet med han skulle få avslag og egentlig hadde jeg tenkt å avslå. Men jeg sa "faen heller" til veninna mi å hoppa i det. Man lever bare ei gang og dæven så kjekk han gutten på 21 var da. 21 ble en liten snakkis og vi gjentok ordene "alder er bare ett tall" bare for å trøste meg litt. Det hjalp.. men ble alikevel litt småklein i starten da folk lurte på hvor gammel Tor Henrik var. Det burde vel egentlig være verre for han å skulle introdusere ett kvinnfolk på 27 til sine venner men han fikk det til å føles som det mest naturligste i hele verden. Å det var slik det begynte å falle naturlig for meg også dette med aldersforskjellene våres. ♥

  Siden har vi vært sammen. Siden ble jeg også gravid med han. Det er en annen historie. Jeg er uansett utrolig glad i denne gutten. Fordi om jeg kan være ekstra slitsom nå så håper og tror jeg han vet innerst inne at han er drømmemannen min. Han er min bestevenn. Min kjæreste. Samboer. Og at vi skal bli en familie er mer enn jeg kunne drømme om. 

 • VI VENTER EI JENTE!

  • 19.01.2017kl.14:57
  • (6)


  ... Ei litta sommefugl-pike flakser inni magen min om dagene ♥  Hei forresten! Utrolig godt å være tilbake på bloggen igjen.. Ikke minst har mye skjedd siden sist jeg var aktiv (som er for 10 måneder +3 dager siden). Jeg er i ett nytt forhold med en helt fantastisk snill og kjekk gutt. Vi venter ei lita jente 1 juni 2017 → Mille-Tomine ♥
  Og jeg har enda mer inspirasjon og motivasjon til å blogge nå enn på lenge. Spesielt nå som hjertet mitt banker for tre og livet mitt er på en helt annen planet fortiden. Jaggu er fremtiden min spennende. For hver dag som går er jeg like overrasket over denne lille larva inni meg som vokser og gror raskere enn jeg tørr innrømme. Men det er ikke alltid like lett dette med å gå gravid. Verken for meg eller min kjære. Heldigvis for meg så har ikke Tor Henrik tenkt å forlate verken meg eller Mille med det aller første. Og jeg er sikker på at vi har lysere tider i vente, jeg må bare komme over denne epoken først. 

  Takknemmelig

  Jeg er takknemmelig for at jeg i det hele tatt får oppleve det å bli mamma. Jeg er takknemmelig for at jeg venter barn med en helt nydelig fyr som er flink med barn i tillegg. Jeg er takknemmelig for at jeg ikke har opplevd noe særlig kvalme i dette svangerskapet som så mange sliter med. Og takknemmelig for at jeg ikke har ufrivillig spontanabortert. Magen vokser i takt med puppene som en gang var to små rips og selvtilliten vokser med komplimentene fra Tor Henrik (he-he). Jeg er heldig som ikke blir kjempe stor rundt magen og har tro på at genene til mamma gir meg tigerstripe-fri mage. Folk rundt meg er så generøse å lesser på oss med arvegods så vi slipper handle alt selv. Jeg er takknemmelig for veldig mye men det er faktisk lov å føle seg utilpass uten å måtte holde det inne. For jeg....

  Kunne vært foruten

  Jeg sliter enormt mye med trøtthet og lite energi. Finner det samtidig vanskelig å fortelle folk hvor ille det egentlig er. Selv de enkleste oppgaver kan være svært krevende om dagen. Slik har det vært i fire måneder nå og de fleste forteller meg at det blir bedre. Vel jeg syntes tilstanden min har blitt mye verre og gruer meg veldig til å ut i arbeid igjen (om det er lov å si høyt!) slik situasjonen er nå. 
  Håravfall, hår som knekker eller ser knusktørt ut er det bare å embrace. Utallige doturer kan man like så godt også bare bli vant til. Mille ligger langt nede å presser på blæra som en galning. Når man tror man skal slippe ut en foss, så kommer det kun en dråpe. Ja da vet du at du er gravid hvertfall å rister oppgitt på hodet med ett smil hver bidige gang. 

 • <",)))< BEINSFLETTE

  • 22.04.2016kl.18:26
  • (4)
  Fiskebeinsflette er så sinnsykt kult. Skulle egentlig ha det i ei flette bak men kjæresten min ble for utålmodig å stoppet kvartveis. Jeg hadde virkelig troa på han siden han lager så innmarisk perfekte fletter. Det endte opp med at jeg fant frem en youtube video jeg hadde lagret for en stund tilbake hvor ei jente fletta fiskebeinsfletta sidelengs. Det fungerte jo det å med litt stusselig extensions i. 

  Den 11.05 skal jeg til frisøren. Vet søren ikke om jeg skal bli brunette eller ha en annen blondfarge. Har noen ett forslag til meg??

   

 • COACHELLA //♦ SKIRT

  • 18.04.2016kl.18:43
  • (2)


  Coachella her, Coachella meg der. Ordet burde få ett sted i den norske ordbok. Jeg hører det over alt. Jeg ser det over alt. Og jeg er bokstavligtalt hekta, jeg har falt (♦rimte♦). Noe av det fineste jeg ser er bohemisk stil slik som Coachella stilen utrykker. Har dere sett Kylie Jenner og Kendall Jenner på Coachella? Hvis ikke må dere google det opp. Spesielt Kendall når hun har på seg en søt liten topp som minner om H&M sin Coachella top med ett stilig belte til og ett skjørt med to splitter foran. Altså - inspirasjon så det holder. 

  Gleder meg virkelig til denne sommeren. Det er så mye fint i butikkene dette året. Hater å snakke om materialistiske ting men jeg elsker å lese om det. Regner med dere også liker å få tips og inspirasjon i klesveien. Om dere likte skjørtet mitt aner jeg ikke men det er fra New Yorker faktisk. Det skjørtet med lace up beige knee high flate sandaler. Uh, jeg må få kjøpt meg slike! 

  Nå er det lasagne i ovnen og jeg må legge vekk pcen. Ha en aldri så fin dag igjen!