GRAVID OPPDATERING UKE39 (38+5) (ADINA)
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr

GRAVID OPPDATERING UKE39 (38+5)Idag er det 11 dager igjen til termin. Fy søren så fort tiden har gått nå på slutten. Jeg har hørt at de fleste syntes svangerskapet går fort mens slutten går seint. Her har det virkelig vært motsatt. Føler hele svangerskapet har gått sinnsykt seint og at det nå mot slutten bare raser avgårde. Helt utrolig. Helt utrolig at jeg skal få en familie rett rundt hjørnet. Fy søren så spent jeg er!! 

Litt om svangerskapet nå mot slutten...

Plager: Sover utrolig dårlig. Er oppe 3-4 ganger om natta for å tisse og sliter med å få sove med en gang igjen pga stikkinger i underliv og en plagsom mage. Jeg har også i det siste slitt med en god del kynnere. Og bekkenet er jo enda ett evig herk jeg helt skulle vært foruten. Får virkelig håpe det forsvinner etter fødsel. 

Cravings: Klorin enda!!! Påfyll, sprut, påfyll, sprut... mmmm jeg blir ikke lei av at badet lukter svømmehall! 

Vekt: Har gått opp 20kg til nå. Merkes mest på mage, pupper og indre lår. Jeg kommer til å trene bein så det holder etter fødsel. For noe så ubehagelig som å ikke ha gap. Lårene gnisser når jeg går og det gnager!! :-O Savner faktisk de tynne lårene mine som ikke var ubehagelige, hehe.

Mille: Er aktiv enda men sparkene hennes er veldig ubehagelige syntes jeg nå og hodet til Mille har festet seg i bekkenet og jeg kjenner ofte det "skrus nedover i bekkenet" noe som er utrolig ubehagelig/nærmest vondt.

Strekkmerker: Har INGEN strekkmerker så langt, men sitter å venter på at det plutselig skal revne. Jeg er jo så stram og hard i magen at jeg ikke forstår hvorfor jeg så langt har sluppet unna.. ? Smører meg ikke akkurat!


 • 21.05.2017 kl.16:52
  Så flott innlegg og bilder! :)
  22.05.2017 kl.10:27
  Victoria Larsen: Takk for kommentar <3<3<3
  ønsker deg og dine en fin dag :D håper sola skinner hos deg og
  Design av: Ina Anjuta  hits script>