GRAVID OPPDATERING UKE35(34+1) (ADINA)
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr

GRAVID OPPDATERING UKE35(34+1)

Heisann dere trofaste lesere som enda sniker innom selvom det kan gå litt tid mellom hver gang! Nå er det på tide med en ny oppdatering og som dere ser så har jeg vokst veldig siden sist bilde ble tatt hvertfall. Blitt større og rundere. Å føler jeg skal eksplodere hvert minutt, haha. 

Lille- Mille: Mille har det greit inni der. Hikker og sparker som en gal. Jeg er noen ganger litt redd for at navlen skal sprekke for det er tydeligvis favorittstedet hennes å bokse meg med armer eller bein. Er faktisk ganske ubehagelig akkurat i navlen. Da pleier jeg å ta hånda forsiktig over å dytte forsiktig innover så trekker beinet eller armen seg sakte tilbake igjen. Nesten blitt en lek dette her!

Plager: BEKKENLØSNING!! Altså, det jeg trodde var vondt før var jo nærmest ingenting i forhold. Jeg gjør det ikke noe bedre kanskje når jeg svirrer rundt i leiligheten å vasker, rydder og styrer hver// annenhver dag. Noen dager kan jeg nærmest ikke gå. Jeg har konstant smerter i nedre del av rydd å i beina/ lysken. Håper virkelig inderlig det går over etter fødsel. Det skremmer meg at jeg kan risikere å bli sånn for alltid. Tenk å aldri kunne løpe igjen? Eller gå lange turer i heia?? 
Sliter også noe veldig med søvn. Står opp omtrent annenhver time om natta. Delvis pga en stk katt som skal inn, og ut - men også pga jeg må tisse. Hele natta lang. Effekten av dette er jo at jeg blir helt tullerusk i hodet. Gråter lett, blir fort irritert og frustrert. En evig bølg og dalbane. ≈

Cravings: Har tidenes luktecravings! KLORIN!!! Klorin er noe av det beste jeg kan lukte om dagen og har hatt denne sinnsyke cravingsen i noen uker nå. Har vært i badeland bare pga dette for å sniffe klorin og dynker klor i dusj hver gang jeg dusjer. Tor Henrik holder på å bli gal, hahaha. Hver gang jeg har vært på do sprayer jeg doen. Her om dagen hadde vi en syk kanin i fosterhjem som sleit med å gå på do. jeg løfta han opp i senga en dag å først da dreit han/tissa han. Guess what? Jeg var nærmest sjeleglad. Ikke bare fordi kaninen endelig fikk gått på do men også fordi jeg fant en ny unnskyldning til å spraye med klorin. Ja jeg dynka tuppen av dyna mi i klorin. Farlige kjemikalier er så sykt godt! 
# KLOR FOR LIVET!! #Lukten av Tor sitt tøy etter han har skrudd på bilen #Lukten av bildeler/olje/bensin ♥

Generelt: Det er 43 dager igjen til termin. Jeg kan jo potensielt føde før siden mamma fødte før. Jeg håper faktisk jeg føder før. For jeg gleder meg så enoooormt mye til å se Mille. Til å kunne gå med mitt normale tøy igjen. Til å kjenne navlen igjen. Til å kunne ta på meg sko og sokker uten å sukke. Til å ta meg ett glass champagne. Til å kunne ta meg en fest røyk hvis jeg vil. TIL Å VÆRE MEG SELV IGJEN! :) Å gleder meg så enooormt mye til å starte en familie med Tor! 

Vi har igrunn skaffet oss alt vi trenger utenom sengetøy/laken, febermåler og vogn. Vogn sitter vi per dags dato å byr på. Den fineste vogna!! Håper bare den blir vår!! Snart kan Mille Tomine bare komme! 

♥ Mille Tomine Rike Barsgård ♥

(I neste innlegg kommer det tanker rundt fødsel som vi ønsker familie og venner skal få med seg!)


 • 20.04.2017 kl.00:13
  Så fin du er! Flott innlegg <3
  22.05.2017 kl.10:28
  Victoria Larsen: <3 takk søta <3 <3 <3
  Victoria
  22.04.2017 kl.00:41
  Nå er jeg spent :) ble vogna deres? Og hvilken vogn er det? <3
  22.05.2017 kl.10:28
  Victoria: Vi kjøpte en vogn som ikke har ett kjent merke som var blitt importert fra tyskland! kan legge ut bilde av den nå :D I nytt innlegg hihi! :D
  19.05.2017 kl.22:10
  Å så herlig navn du har valgt til henne ♥
  22.05.2017 kl.10:27
  Ida Caspara: Veldig fornøyde med det, men håper ho kler det :P :D
  Design av: Ina Anjuta  hits script>