BESTE LEPPEPRODUKT NOENSINNE!!! (INGLOT) (ADINA)
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr

BESTE LEPPEPRODUKT NOENSINNE!!! (INGLOT)Nå har jeg prøvd ett par farger på leppene fra Inglot og dette er desidert det kuleste, fineste og beste leppeproduktet noensinne. Dette er selvsagt ikke sponser og det er ett år siden i juli jeg tok noe i leppene sist, men se så store de blir av dette leppeproduktet!? Store, fine og får en utrolig fin farge. Det som er med Inglot er at de er dyrevennelige og leppeproduktet jeg har brukt her sitter som støpt. Du kan faktisk kline med det på og det er alikevel enkelt å vaske av når kvelden kommer. Produktet jeg snakker om finner du HER og kalles for HD lip tint matte og koster 180kr normalt sett men ser det er flere som er på tilbud nå på nett. Kan selvsagt også fåes kjøpt i nærmeste butikk.

Fargen jeg har på leppene under er nr 32 --> HER

Det litt artige med denne lipglossen er at den begynner som en matt gloss, men blir fort til en matt leppestift som også gir en finere farge enn man får det sekundet man tar det på.

Andre produkter jeg virkelig kan gå god for:
Inglot sin foundation som har utrolig god dekkevne og holdbarhet, kalt HD perfect coverup foundation.
Inglot sitt matte løspudder, kalt HD illuminizing loose powder
Inglot sin under eye concealer (lurt å gå ett hakk lysere enn du valge på din foundation)
Inglot sine falske dyrevennelige øyevipper.

Har mye mer å teste ut men jeg kan si det at jeg er knall fornøyd og skulle virkelig ønske jeg fikk jobb i Inglot sin bransje. Dyrevennelig (som betyr mye for meg), knall bra og utrolig spennende produkter! 

Er du også interessert i dyrevennelige produkter så kan jeg anbefale Inglot, viva la diva og makeup mekka sine produkter på det sterkeste!
 


  • 14.03.2017 kl.16:14
    Så godt tips!
    Design av: Ina Anjuta    hits script>