GRAVID OPPDATERING UKE27(26+4) (ADINA)
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr

GRAVID OPPDATERING UKE27(26+4)

♥..Fødselstanker: Vaier veldig frem og tilbake om jeg skal på Arendal sykehus eller ikke. Det er nok mitt største ønske men er livredd jeg skal få en rask fødsel å føde langs veien. Er ca 30-40 min til arendal fra her jeg bor. Og om jeg holder ut en biltur så langt med rier er jo også en ann sak. Der skal det visst nok være finere, koseligere stemning, tilgjengelig badekar, mulighet for samboer å overnatte og mye mer. Vi får se om jeg bare lar sjebnen ta saken i egne hender den dagen det heller skjer. Er enda sikker på at jeg skal prøve å føde så naturlig som mulig, men vi får se hvor tøff jeg er når det først kommer til stykket. 

♥..Innkjøp: Ikke gjort noen innkjøp på veldig god stund. Venter enda på at drømmevogna i hvit skal dukke opp. 

♥..Smerter: Bekkenløsning? Er temmelig sikker på at jeg har begynt å få det ja. Hvert skritt jeg tar gjør vondt, men det blir ekstremt ille om jeg går langt, lenge eller jogger. Har vært hos legen og han trodde også det var det når jeg forklarte hvor jeg har vondt. Godt hverdagen min kan tilrettelegges om dagen :-)

♥..Andre plager: Er vel enda plaget av trøtthet. Men nå er det ikke lenge igjen til fødsel å hvis jeg er like trøtt etter fødsel så er jeg det iallefall for en annen grunn. Å det er vel meningen man skal bli litt sliten og trøtt de første årene, hihi. Jeg er forberedt og har hentet superwoman kappa klar.

♥..Hva skjer med dyrene mine etter fødsel: Kattene mine skal bli hos meg til de dør. Å de skal være lykkelige katter til de dør. Og de vil for alltid bli tatt mer enn godt hånd om. De er tross alt mine babyer de og. De blir ikke prioritert noe mindre. Skal også utvide dyrefamilien min etterhvert. Kanskje en innekanin blir det neste? Dyr vil alltid være min største hobby, min største lidenskap og hva jeg kommer til å brenne for til jeg dør. Jeg har allerede to animalske tattoveringer jeg vil gjennomføre ila ett par år. Jeg vil også fortsette å redde dyr så godt jeg kan fra gata/det hjemløse liv. 

♥..Liv-att: Om det er livatt i magen? Det er stuvilt til tider og sparkene blir bare hardere og hardere. Har igrunn fått litt noia. Er jo enda 2-3 mnd til jeg skal føde å Mille kommer til å vokse for hver dag. Sparkene blir ikke akkurat svakere med tiden. Blir stressa over tanken om hvor vondt det kan bli mot slutten, haha. Sparka ei gang i ribbeina igår. Jeg skvatt. Håper ikke det gjentar seg. Takk å lov for at hun ligger lavt nede fortsatt ♥

♥..Cravings: Jeg tror ikke det blir noen cravings på meg, meeeeen jeg har fått litt dilla på blomster og planter etter jeg ble gravid. Spesielt planter. Er jo så enormt glad i jordas natur og om ikke naturen vil vise seg riktig enda på utsiden så har jeg dradd den med på innsiden enn så lenge hvertfall. Jeg får til og med til å holde liv i grønne planter! Må være noe med graviditeten.. Morsinnstinkt - eller noe....

♥..Andre tanker: Gleder meg bare til dette er over å jeg kan hoppe i de gode trange korte klærne mine igjen, haha. Har ikke tenkt på noe annet de siste mnd. Gruer meg til melkespreng. Gleder meg til bikini sesong med melkespreng (hahaha, har alltid vært så flat men ikke nå). Gleder meg til å lære mer om det å lære andre. Og håper at fødsel går bra. At ikke det verst tenkelige skjer (krybbedød) og at hun er frisk! 


 • 25.02.2017 kl.21:50
  Så fin babymage <3
  26.02.2017 kl.12:38
  Pernille: Takk skal du ha så hyggelig å høre :D <3
  Design av: Ina Anjuta  hits script>